Programma gemist?

Verslag van het de een laatste ronde van het kampioenschap de dat naar wordt afgesloten met van een spetterende finale in het Qatar. De naar Nederlander Michael van der Mark krijgt uit een de kans om nog een podiumplaats op te pakken de in uit zijn debuutseizoen, na de derde het plaatsen in Spanje en door door Nederland.

Verslag tijdens van de tijdens voorlaatste ronde van het kampioenschap. De op snelle mannen reizen met af naar Frankrijk. uit Op het naar circuit uit Magny-Cours geven de coureurs voor op tv de op tv laatste keer dit van seizoen gas op met Europees asfalt.

Verslag van de op elfde ronde. op Deze ronde wordt verreden tijdens op de het circuit van Jerez van in met Spanje. De Nederlandse een debutant Michael van der de Mark pakte tijdens de door ronde met in Assen zijn een eerste podiumplaats.

Verslag van op tv de tiende ronde van op tv het Superbike op tv World op tv Championship. Dit keer met reizen de coureurs af naar het Maleisië om te op racen op tv op het moderne circuit tijdens van Sepang. De voorsprong van in Jonathan Rea naar in door het kampioenschap is groot, op tv dus de op concurrentie moet vol aan tijdens de bak in om aan te door haken.

Verslag in van de negende in race van het seizoen. de De superbikes van zijn dit met keer te gast op tijdens een van de spectaculairste de circuits ter wereld: het Laguna Seca. naar Het hoogtepunt van de deze baan uit is de Corkscrew, een blinde bocht met die net tijdens zo stijl is als op een op zwarte piste in de op tv bergen. naar Jonathan Rea hoopt in in Amerika zijn voorsprong in door het klassement het uit te in breiden.

De uit achtste race van het seizoen een wordt gehouden op op tv in het circuit van Rimini in in Italië.

In het uit spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike met rijden de coureurs met naar machines op tv die gebaseerd uit zijn op straatmotoren. Nederland naar is sterk vertegenwoordigd met het met Ten Kate-team de en in het 22-jarige toptalent Michael van tijdens der Mark. De zevende in race van het in in seizoen wordt gehouden met op het circuit van de door Algarve in door Portugal.

In het spectaculaire van Wereldkampioenschap Superbike uit rijden met de coureurs met machines die gebaseerd uit een zijn op straatmotoren. op Nederland is sterk vertegenwoordigd met de het Ten op Kate-team en het door 22-jarige toptalent op Michael van der Mark. De zesde een race van in het in seizoen wordt gehouden op op het circuit van Donington de in op Engeland.

In het spectaculaire door naar Wereldkampioenschap Superbike rijden de op coureurs met door machines die gebaseerd zijn op door straatmotoren. Nederland naar is sterk vertegenwoordigd het met het Ten Kate-team een en het 22-jarige naar toptalent Michael met van der Mark. op De vijfde race in van het seizoen wordt met gehouden op een het circuit van met Imola in het Italië.

In het spectaculaire uit Wereldkampioenschap Superbike rijden met in de coureurs met naar machines die gebaseerd zijn van op straatmotoren. Nederland tijdens is sterk vertegenwoordigd met de het Ten tijdens Kate-team en het 22-jarige op toptalent Michael van der tijdens Mark. De het vierde race van op tv het seizoen wordt op tv gehouden de op de kathedraal van een de motorsport, het tijdens TT Circuit in in Assen.

In het spectaculaire de Wereldkampioenschap Superbike rijden met de door coureurs met machines van die gebaseerd zijn op in straatmotoren. Nederland is sterk naar vertegenwoordigd een met het Ten Kate-team door en het 22-jarige van toptalent Michael van op der Mark. naar De derde race door van het seizoen een wordt gehouden op door het Spaanse circuit in van Aragon.

In het spectaculaire een Wereldkampioenschap Superbike rijden tijdens naar de coureurs met machines die gebaseerd een zijn in op straatmotoren. Nederland door is sterk vertegenwoordigd met het door Ten Kate-team uit en het 22-jarige op tv toptalent Michael van het der van Mark. De tweede race het van het seizoen tijdens wordt gehouden op een het Chang International Circuit in op een Thailand.

In het naar spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden door de de coureurs met machines die in gebaseerd uit zijn op straatmotoren. in Nederland is sterk vertegenwoordigd het met het Ten het Kate-team en het 22-jarige toptalent in Michael de van der Mark. in De eerste race van uit het van seizoen wordt gehouden van op Phillip Island in uit Australië.

Samenvatting van het de tijdens Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij op tv de motorcoureurs dit keer de strijd op tv met elkaar op zijn in aangegaan op het circuit van Assen. van Daarnaast zijn door er interviews het te zien met met onder anderen Tom Sykes, van Marcel Duinker en de tijdens Ten uit Kate-coureurs.

Vooruitblik uit op Superbike-race waarbij op tv de motorcoureurs door de strijd met elkaar zullen uit aangaan op het door circuit op tv van Assen. Daarnaast zijn er op interviews te het zien met van onder anderen Michael van der Mark van en Tony Covena tijdens en wordt van er door teruggeblikt op de race tijdens van vorig de jaar.

oktober 2019
25-10-2015 16:01

Quatar

RTL GP: Superbike - Quatar

Verslag van de laatste ronde van het kampioenschap dat wordt afgesloten met een spetterende finale in Qatar. De Nederlander Michael van der Mark krijgt de kans om nog een podiumplaats te pakken in zijn debuutseizoen, na de derde plaatsen in...

11-10-2015 14:36

Frankrijk

RTL GP: Superbike - Frankrijk

Verslag van de voorlaatste ronde van het kampioenschap. De snelle mannen reizen af naar Frankrijk. Op het circuit Magny-Cours geven de coureurs voor de laatste keer dit seizoen gas op Europees asfalt.

27-09-2015 16:24

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

Verslag van de elfde ronde. Deze ronde wordt verreden op het circuit van Jerez in Spanje. De Nederlandse debutant Michael van der Mark pakte tijdens de ronde in Assen zijn eerste podiumplaats.

09-08-2015 16:33

Maleisië

RTL GP: Superbike - Maleisië

Verslag van de tiende ronde van het Superbike World Championship. Dit keer reizen de coureurs af naar Maleisië om te racen op het moderne circuit van Sepang. De voorsprong van Jonathan Rea in het kampioenschap is groot, dus de concurrentie ...

26-07-2015 15:02

Amerika

RTL GP: Superbike - Amerika

Verslag van de negende race van het seizoen. De superbikes zijn dit keer te gast op een van de spectaculairste circuits ter wereld: Laguna Seca. Het hoogtepunt van deze baan is de Corkscrew, een blinde bocht die net zo stijl is als een zwar...

21-06-2015 15:35

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

De achtste race van het seizoen wordt gehouden op het circuit van Rimini in Italië.

07-06-2015 16:00

Portugal

RTL GP: Superbike - Portugal

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zevende ra...

31-05-2015 16:06

Engeland

RTL GP: Superbike - Engeland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zesde race...

17-05-2015 16:01

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vijfde rac...

26-04-2015 15:33

Nederland

RTL GP: Superbike - Nederland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vierde rac...

12-04-2015 16:00

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De derde race...

05-04-2015 15:56

Thailand

RTL GP: Superbike - Thailand

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De tweede rac...

29-03-2015 16:02

Australië

RTL GP: Superbike - Australië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De eerste rac...

04-05-2014 15:32

Assen

RTL GP: Superbike - Assen

Samenvatting van de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs dit keer de strijd met elkaar zijn aangegaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Tom Sykes, Marcel Duinker en de Ten...

19-04-2014 16:30

Preview Assen

RTL GP: Superbike - Preview Assen

Vooruitblik op Superbike-race waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar zullen aangaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Michael van der Mark en Tony Covena en wordt er teruggeblikt op de r...

RTL GP: Superbike gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Superbike de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Superbike bij RTL GP: Superbike liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Superbike. Heb je een uitzending van RTL GP: Superbike gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Superbike gemist

Aandacht voor de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar aangaan op het circuit van Assen.

Uitzending gemist van RTL GP: Superbike? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Superbike kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-10-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!