Programma gemist?

Verslag de van de van laatste ronde van het het kampioenschap dat wordt afgesloten met in naar een spetterende finale uit in Qatar. De Nederlander Michael de van der uit Mark krijgt de kans het om op nog een podiumplaats te pakken in de zijn debuutseizoen, uit na de derde plaatsen met op tv in Spanje en uit Nederland.

Verslag een van de voorlaatste het ronde van het uit kampioenschap. De snelle mannen reizen van af naar Frankrijk. tijdens Op het circuit op op Magny-Cours geven de coureurs voor de van een laatste keer dit seizoen door gas op Europees door asfalt.

Verslag een van de elfde ronde. Deze door ronde de wordt verreden op het circuit uit in van Jerez in door Spanje. De Nederlandse de debutant Michael van der Mark pakte naar tijdens de van ronde in tijdens Assen zijn eerste van podiumplaats.

Verslag van van de tiende ronde van op tv het Superbike in World Championship. Dit uit keer reizen de een coureurs af naar een Maleisië om te op racen op het tijdens moderne uit circuit van Sepang. op De voorsprong van Jonathan Rea uit in het kampioenschap de is tijdens groot, dus de concurrentie moet naar vol het aan de bak op om aan te door haken.

Verslag van de in uit negende race van het seizoen. De het superbikes zijn dit van naar keer te gast op een van met de naar spectaculairste circuits ter wereld: de Laguna Seca. op Het hoogtepunt van deze uit baan is de op Corkscrew, een het blinde bocht die net zo met stijl is uit als een in zwarte piste op in de bergen. Jonathan Rea hoopt uit in van Amerika zijn de voorsprong in het klassement uit met te tijdens breiden.

De naar achtste race van van het seizoen wordt naar gehouden op het op circuit van Rimini in met Italië.

In het spectaculaire in de Wereldkampioenschap Superbike rijden de de coureurs met machines op die gebaseerd zijn op de straatmotoren. naar Nederland is sterk vertegenwoordigd door met het van Ten Kate-team en het op 22-jarige toptalent de Michael van der Mark. De met zevende race door van het seizoen wordt door gehouden op tijdens het circuit van de in Algarve in uit Portugal.

In het van spectaculaire de Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met tijdens machines tijdens die gebaseerd zijn naar op straatmotoren. Nederland is sterk in vertegenwoordigd met van het Ten Kate-team uit en het 22-jarige toptalent met de Michael van der op tv Mark. De zesde race van de het seizoen van wordt gehouden op met het circuit van een Donington in een Engeland.

In door het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike op rijden een de coureurs met machines die met gebaseerd zijn op tijdens straatmotoren. Nederland op tv is sterk vertegenwoordigd met naar het Ten Kate-team tijdens en met het 22-jarige toptalent Michael van der het Mark. De vijfde het race op van het seizoen met wordt gehouden op het op tv circuit van in Imola in het Italië.

In het spectaculaire door Wereldkampioenschap Superbike door rijden de coureurs een met machines door die gebaseerd zijn de op straatmotoren. met Nederland is sterk een vertegenwoordigd met het Ten Kate-team van en het 22-jarige tijdens toptalent Michael in van der van Mark. De vierde in race van het seizoen wordt uit gehouden op de de kathedraal van de van motorsport, het op tv TT Circuit in op tv Assen.

In het spectaculaire uit door Wereldkampioenschap Superbike rijden in de coureurs met machines het die gebaseerd zijn op straatmotoren. met naar Nederland is sterk vertegenwoordigd met de het Ten Kate-team op tv en het op tv 22-jarige toptalent Michael in van der Mark. De met derde tijdens race van het in seizoen wordt gehouden op in het Spaanse op circuit van Aragon.

In het spectaculaire de naar Wereldkampioenschap Superbike rijden naar de coureurs met machines het die gebaseerd zijn op straatmotoren. op tv Nederland naar is sterk vertegenwoordigd met het in in Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent de Michael van der de Mark. De op tv tweede van race van het seizoen naar wordt gehouden op van het Chang International Circuit tijdens in de Thailand.

In het spectaculaire op tv Wereldkampioenschap Superbike rijden met door de coureurs met machines die gebaseerd uit zijn op op straatmotoren. Nederland is op tv sterk vertegenwoordigd met het naar Ten Kate-team met en het 22-jarige op toptalent Michael van der op Mark. De eerste naar tijdens race van het naar seizoen wordt gehouden op met Phillip Island in uit Australië.

Samenvatting uit van de Wereldkampioenschappen Superbike, van waarbij op de motorcoureurs dit de keer de strijd met elkaar op zijn aangegaan op het tijdens circuit op tv van Assen. Daarnaast zijn in er interviews te zien de met onder anderen het Tom Sykes, Marcel een van Duinker en de Ten op Kate-coureurs.

Vooruitblik het op Superbike-race waarbij de motorcoureurs een het de strijd met de elkaar zullen aangaan naar op het circuit van door Assen. Daarnaast zijn er een interviews te door zien met onder anderen uit Michael van der Mark door en de Tony Covena en het wordt er van teruggeblikt op de race van vorig in uit jaar.

juli 2020
25-10-2015 16:01

Quatar

RTL GP: Superbike - Quatar

Verslag van de laatste ronde van het kampioenschap dat wordt afgesloten met een spetterende finale in Qatar. De Nederlander Michael van der Mark krijgt de kans om nog een podiumplaats te pakken in zijn debuutseizoen, na de derde plaatsen in...

11-10-2015 14:36

Frankrijk

RTL GP: Superbike - Frankrijk

Verslag van de voorlaatste ronde van het kampioenschap. De snelle mannen reizen af naar Frankrijk. Op het circuit Magny-Cours geven de coureurs voor de laatste keer dit seizoen gas op Europees asfalt.

27-09-2015 16:24

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

Verslag van de elfde ronde. Deze ronde wordt verreden op het circuit van Jerez in Spanje. De Nederlandse debutant Michael van der Mark pakte tijdens de ronde in Assen zijn eerste podiumplaats.

09-08-2015 16:33

Maleisië

RTL GP: Superbike - Maleisië

Verslag van de tiende ronde van het Superbike World Championship. Dit keer reizen de coureurs af naar Maleisië om te racen op het moderne circuit van Sepang. De voorsprong van Jonathan Rea in het kampioenschap is groot, dus de concurrentie ...

26-07-2015 15:02

Amerika

RTL GP: Superbike - Amerika

Verslag van de negende race van het seizoen. De superbikes zijn dit keer te gast op een van de spectaculairste circuits ter wereld: Laguna Seca. Het hoogtepunt van deze baan is de Corkscrew, een blinde bocht die net zo stijl is als een zwar...

21-06-2015 15:35

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

De achtste race van het seizoen wordt gehouden op het circuit van Rimini in Italië.

07-06-2015 16:00

Portugal

RTL GP: Superbike - Portugal

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zevende ra...

31-05-2015 16:06

Engeland

RTL GP: Superbike - Engeland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zesde race...

17-05-2015 16:01

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vijfde rac...

26-04-2015 15:33

Nederland

RTL GP: Superbike - Nederland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vierde rac...

12-04-2015 16:00

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De derde race...

05-04-2015 15:56

Thailand

RTL GP: Superbike - Thailand

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De tweede rac...

29-03-2015 16:02

Australië

RTL GP: Superbike - Australië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De eerste rac...

04-05-2014 15:32

Assen

RTL GP: Superbike - Assen

Samenvatting van de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs dit keer de strijd met elkaar zijn aangegaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Tom Sykes, Marcel Duinker en de Ten...

19-04-2014 16:30

Preview Assen

RTL GP: Superbike - Preview Assen

Vooruitblik op Superbike-race waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar zullen aangaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Michael van der Mark en Tony Covena en wordt er teruggeblikt op de r...

RTL GP: Superbike gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Superbike de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Superbike bij RTL GP: Superbike liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Superbike. Heb je een uitzending van RTL GP: Superbike gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Superbike gemist

Aandacht voor de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar aangaan op het circuit van Assen.

Uitzending gemist van RTL GP: Superbike? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Superbike kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-10-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!