Programma gemist?

Verslag van van de laatste uit ronde van het van kampioenschap dat de wordt afgesloten met een spetterende finale naar in Qatar. tijdens De Nederlander Michael door van der Mark krijgt naar uit de kans om nog een op tv podiumplaats te pakken het in zijn debuutseizoen, de na de het derde plaatsen in het Spanje en tijdens Nederland.

Verslag van naar de voorlaatste ronde in van een het kampioenschap. De in snelle mannen reizen af naar Frankrijk. uit Op het circuit van Magny-Cours tijdens geven de op tv coureurs voor de laatste op keer dit seizoen gas op op Europees naar asfalt.

Verslag naar van de elfde ronde. Deze een ronde wordt tijdens verreden op een het circuit van Jerez het in Spanje. De het Nederlandse debutant Michael van tijdens der Mark naar pakte op tv tijdens de ronde in naar Assen zijn eerste door podiumplaats.

Verslag van op tv de tiende ronde op van het Superbike de World Championship. Dit keer met reizen met de coureurs door af naar Maleisië om te racen het door op het moderne circuit van Sepang. in De voorsprong uit van Jonathan Rea van in het kampioenschap door is groot, dus de in in concurrentie moet vol naar aan de bak om aan te in in haken.

Verslag op van de negende race van uit het seizoen. De in superbikes zijn dit het een keer te gast op een van het het de spectaculairste circuits ter wereld: Laguna op op tv Seca. Het hoogtepunt van van deze baan is de Corkscrew, het met een blinde bocht die op tv net zo stijl is door als een met zwarte piste tijdens in de bergen. Jonathan Rea hoopt uit tijdens in Amerika zijn voorsprong het in het klassement uit het te op breiden.

De een achtste race van het tijdens seizoen wordt een gehouden op het circuit van door uit Rimini in Italië.

In het naar spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike het rijden de het coureurs met een machines die gebaseerd zijn op van straatmotoren. een Nederland is sterk van vertegenwoordigd met het Ten Kate-team met en het met 22-jarige toptalent Michael van naar der Mark. De zevende door op tv race van het door seizoen wordt gehouden op het het circuit van in de Algarve in op Portugal.

In tijdens het spectaculaire Wereldkampioenschap op Superbike rijden de coureurs van met op tv machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. de Nederland is tijdens sterk in vertegenwoordigd met het tijdens Ten Kate-team en het 22-jarige met toptalent Michael van der uit van Mark. De zesde uit race van het een seizoen wordt gehouden op een het circuit van Donington in in tijdens Engeland.

In het met spectaculaire Wereldkampioenschap door Superbike rijden de coureurs een met machines die van gebaseerd uit zijn op straatmotoren. het Nederland is sterk van vertegenwoordigd met het Ten Kate-team een en op het 22-jarige toptalent Michael van met der Mark. De vijfde met race van van het seizoen wordt op gehouden op het van circuit van Imola in op op tv Italië.

In het spectaculaire naar uit Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met in machines die gebaseerd op met zijn op straatmotoren. Nederland is van sterk met vertegenwoordigd met het Ten Kate-team het en een het 22-jarige toptalent Michael van der tijdens Mark. met De vierde race van een het seizoen met wordt gehouden op de kathedraal de van de de motorsport, het TT Circuit door in de Assen.

In tijdens het spectaculaire Wereldkampioenschap door Superbike rijden de coureurs met de machines die gebaseerd de de zijn op straatmotoren. Nederland de is sterk vertegenwoordigd met het op tv Ten door Kate-team en het 22-jarige de toptalent van Michael van der Mark. De naar derde race door van het seizoen tijdens wordt gehouden op het Spaanse de circuit een van Aragon.

In het met spectaculaire tijdens Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met met machines die gebaseerd op tv op tv zijn op straatmotoren. Nederland is uit sterk vertegenwoordigd op tv met het Ten Kate-team en van het 22-jarige van toptalent Michael van tijdens der Mark. De tijdens tweede race van het op tv seizoen tijdens wordt gehouden op het Chang uit International Circuit van in het Thailand.

In het op tv spectaculaire tijdens Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs op tv met machines die een gebaseerd zijn op straatmotoren. van op Nederland is sterk vertegenwoordigd met het uit tijdens Ten Kate-team en de het 22-jarige toptalent Michael van het der met Mark. De eerste race van tijdens het op tv seizoen wordt gehouden op op Phillip Island in door Australië.

Samenvatting van van de Wereldkampioenschappen het Superbike, waarbij het de motorcoureurs dit keer de strijd in met elkaar zijn het aangegaan op op het door circuit van Assen. Daarnaast op tv zijn er interviews te zien uit met onder uit anderen Tom Sykes, uit Marcel Duinker en de tijdens Ten het Kate-coureurs.

Vooruitblik in op Superbike-race waarbij de op motorcoureurs de strijd met van elkaar zullen met aangaan op het in circuit van de Assen. Daarnaast zijn er met interviews te zien uit met onder in anderen Michael van der op tv Mark en Tony Covena op tv en wordt op er teruggeblikt van op de race tijdens van vorig met jaar.

januari 2019
25-10-2015 16:01

Quatar

RTL GP: Superbike - Quatar

Verslag van de laatste ronde van het kampioenschap dat wordt afgesloten met een spetterende finale in Qatar. De Nederlander Michael van der Mark krijgt de kans om nog een podiumplaats te pakken in zijn debuutseizoen, na de derde plaatsen in...

11-10-2015 14:36

Frankrijk

RTL GP: Superbike - Frankrijk

Verslag van de voorlaatste ronde van het kampioenschap. De snelle mannen reizen af naar Frankrijk. Op het circuit Magny-Cours geven de coureurs voor de laatste keer dit seizoen gas op Europees asfalt.

27-09-2015 16:24

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

Verslag van de elfde ronde. Deze ronde wordt verreden op het circuit van Jerez in Spanje. De Nederlandse debutant Michael van der Mark pakte tijdens de ronde in Assen zijn eerste podiumplaats.

09-08-2015 16:33

Maleisië

RTL GP: Superbike - Maleisië

Verslag van de tiende ronde van het Superbike World Championship. Dit keer reizen de coureurs af naar Maleisië om te racen op het moderne circuit van Sepang. De voorsprong van Jonathan Rea in het kampioenschap is groot, dus de concurrentie ...

26-07-2015 15:02

Amerika

RTL GP: Superbike - Amerika

Verslag van de negende race van het seizoen. De superbikes zijn dit keer te gast op een van de spectaculairste circuits ter wereld: Laguna Seca. Het hoogtepunt van deze baan is de Corkscrew, een blinde bocht die net zo stijl is als een zwar...

21-06-2015 15:35

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

De achtste race van het seizoen wordt gehouden op het circuit van Rimini in Italië.

07-06-2015 16:00

Portugal

RTL GP: Superbike - Portugal

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zevende ra...

31-05-2015 16:06

Engeland

RTL GP: Superbike - Engeland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zesde race...

17-05-2015 16:01

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vijfde rac...

26-04-2015 15:33

Nederland

RTL GP: Superbike - Nederland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vierde rac...

12-04-2015 16:00

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De derde race...

05-04-2015 15:56

Thailand

RTL GP: Superbike - Thailand

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De tweede rac...

29-03-2015 16:02

Australië

RTL GP: Superbike - Australië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De eerste rac...

04-05-2014 15:32

Assen

RTL GP: Superbike - Assen

Samenvatting van de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs dit keer de strijd met elkaar zijn aangegaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Tom Sykes, Marcel Duinker en de Ten...

19-04-2014 16:30

Preview Assen

RTL GP: Superbike - Preview Assen

Vooruitblik op Superbike-race waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar zullen aangaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Michael van der Mark en Tony Covena en wordt er teruggeblikt op de r...

RTL GP: Superbike gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Superbike de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Superbike bij RTL GP: Superbike liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Superbike. Heb je een uitzending van RTL GP: Superbike gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Superbike gemist

Aandacht voor de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar aangaan op het circuit van Assen.

Uitzending gemist van RTL GP: Superbike? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Superbike kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-10-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord