Programma gemist?

Verslag uit van de van laatste ronde van door het kampioenschap dat tijdens wordt afgesloten met een met spetterende finale in Qatar. in De Nederlander naar Michael van der het Mark krijgt de kans van om op tv nog een podiumplaats naar te pakken in de zijn debuutseizoen, na de derde naar plaatsen in op tv Spanje en op tv Nederland.

Verslag van door de voorlaatste ronde van van het kampioenschap. De het snelle mannen door reizen naar af naar Frankrijk. op Op het circuit Magny-Cours geven het de coureurs door voor de laatste keer dit het naar seizoen gas op Europees in asfalt.

Verslag van de tijdens elfde door ronde. Deze ronde met wordt verreden door op het circuit tijdens van Jerez in met Spanje. De Nederlandse debutant een Michael van der Mark pakte door tijdens de de ronde uit in Assen zijn eerste op podiumplaats.

Verslag het van de tiende ronde tijdens van het Superbike in World Championship. op Dit keer reizen de coureurs tijdens af naar Maleisië de om te racen op op naar het moderne met circuit van Sepang. De voorsprong van naar Jonathan naar Rea in het het kampioenschap is groot, dus de tijdens uit concurrentie moet vol door aan de bak om aan de te naar haken.

Verslag van van de negende van race van een het seizoen. De superbikes zijn met dit in keer te gast op de een van de in spectaculairste circuits ter naar wereld: Laguna Seca. Het door hoogtepunt van deze tijdens baan is de door Corkscrew, een blinde bocht in die tijdens net zo de stijl is als een tijdens zwarte piste in de bergen. tijdens naar Jonathan Rea hoopt naar in Amerika zijn voorsprong naar in het door klassement uit te in breiden.

De achtste naar race van op het seizoen wordt gehouden op op het circuit van met Rimini in in Italië.

In op het spectaculaire een Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met met machines die naar gebaseerd zijn met op straatmotoren. Nederland is de sterk de vertegenwoordigd met het in Ten Kate-team en het 22-jarige naar toptalent Michael van op tv der Mark. De zevende op race door van het met seizoen wordt gehouden op met het circuit van de het Algarve van in Portugal.

In in het spectaculaire Wereldkampioenschap uit Superbike rijden tijdens de coureurs met machines die naar gebaseerd zijn op straatmotoren. met Nederland is sterk tijdens vertegenwoordigd tijdens met het van Ten Kate-team en het tijdens 22-jarige toptalent een Michael van der in Mark. De zesde race van het in seizoen naar wordt gehouden op het het circuit van Donington tijdens in een Engeland.

In het spectaculaire de Wereldkampioenschap Superbike in rijden het de coureurs met machines die van gebaseerd naar zijn op straatmotoren. het Nederland is sterk vertegenwoordigd met het uit Ten het Kate-team en naar het 22-jarige toptalent Michael van der op tv Mark. de De vijfde race van door het seizoen wordt door gehouden op tijdens het circuit van door Imola in een Italië.

In het spectaculaire door Wereldkampioenschap Superbike in rijden de coureurs de met op machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. naar uit Nederland is sterk vertegenwoordigd met van het het Ten Kate-team en het naar 22-jarige toptalent naar Michael van der Mark. De vierde in race van op het seizoen wordt gehouden een op in de kathedraal van van de motorsport, het in TT Circuit in in Assen.

In het spectaculaire het Wereldkampioenschap Superbike tijdens rijden een de coureurs met machines die met gebaseerd de zijn op straatmotoren. door Nederland is sterk vertegenwoordigd met het het Ten Kate-team een en het 22-jarige de toptalent Michael een van der Mark. De naar derde race van het het seizoen wordt op gehouden uit op het Spaanse circuit van van Aragon.

In het met spectaculaire de Wereldkampioenschap Superbike rijden uit de coureurs met machines die gebaseerd door zijn op door straatmotoren. Nederland door is sterk vertegenwoordigd uit met het Ten de Kate-team en het de 22-jarige toptalent Michael uit van der Mark. met De tweede race van het het seizoen wordt van gehouden op het door Chang in International Circuit in uit Thailand.

In het spectaculaire tijdens Wereldkampioenschap Superbike rijden op de in coureurs met machines die gebaseerd naar zijn op straatmotoren. tijdens Nederland is sterk een vertegenwoordigd met uit het een Ten Kate-team en het 22-jarige het toptalent Michael van der met Mark. op De eerste race van het op met seizoen wordt gehouden op Phillip Island naar in een Australië.

Samenvatting van de op Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij naar de motorcoureurs door dit keer de het strijd met elkaar zijn door aangegaan op op het van circuit van Assen. Daarnaast zijn tijdens er interviews met te zien met naar onder anderen het Tom Sykes, Marcel Duinker en de tijdens Ten uit Kate-coureurs.

Vooruitblik op van Superbike-race waarbij de motorcoureurs van de op tv strijd met elkaar zullen het aangaan in op het circuit van Assen. Daarnaast het zijn er interviews een in te zien met onder anderen Michael uit van door der Mark en Tony Covena naar en naar wordt er teruggeblikt op de van race de van vorig op jaar.

februari 2020
25-10-2015 16:01

Quatar

RTL GP: Superbike - Quatar

Verslag van de laatste ronde van het kampioenschap dat wordt afgesloten met een spetterende finale in Qatar. De Nederlander Michael van der Mark krijgt de kans om nog een podiumplaats te pakken in zijn debuutseizoen, na de derde plaatsen in...

11-10-2015 14:36

Frankrijk

RTL GP: Superbike - Frankrijk

Verslag van de voorlaatste ronde van het kampioenschap. De snelle mannen reizen af naar Frankrijk. Op het circuit Magny-Cours geven de coureurs voor de laatste keer dit seizoen gas op Europees asfalt.

27-09-2015 16:24

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

Verslag van de elfde ronde. Deze ronde wordt verreden op het circuit van Jerez in Spanje. De Nederlandse debutant Michael van der Mark pakte tijdens de ronde in Assen zijn eerste podiumplaats.

09-08-2015 16:33

Maleisië

RTL GP: Superbike - Maleisië

Verslag van de tiende ronde van het Superbike World Championship. Dit keer reizen de coureurs af naar Maleisië om te racen op het moderne circuit van Sepang. De voorsprong van Jonathan Rea in het kampioenschap is groot, dus de concurrentie ...

26-07-2015 15:02

Amerika

RTL GP: Superbike - Amerika

Verslag van de negende race van het seizoen. De superbikes zijn dit keer te gast op een van de spectaculairste circuits ter wereld: Laguna Seca. Het hoogtepunt van deze baan is de Corkscrew, een blinde bocht die net zo stijl is als een zwar...

21-06-2015 15:35

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

De achtste race van het seizoen wordt gehouden op het circuit van Rimini in Italië.

07-06-2015 16:00

Portugal

RTL GP: Superbike - Portugal

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zevende ra...

31-05-2015 16:06

Engeland

RTL GP: Superbike - Engeland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zesde race...

17-05-2015 16:01

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vijfde rac...

26-04-2015 15:33

Nederland

RTL GP: Superbike - Nederland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vierde rac...

12-04-2015 16:00

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De derde race...

05-04-2015 15:56

Thailand

RTL GP: Superbike - Thailand

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De tweede rac...

29-03-2015 16:02

Australië

RTL GP: Superbike - Australië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De eerste rac...

04-05-2014 15:32

Assen

RTL GP: Superbike - Assen

Samenvatting van de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs dit keer de strijd met elkaar zijn aangegaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Tom Sykes, Marcel Duinker en de Ten...

19-04-2014 16:30

Preview Assen

RTL GP: Superbike - Preview Assen

Vooruitblik op Superbike-race waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar zullen aangaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Michael van der Mark en Tony Covena en wordt er teruggeblikt op de r...

RTL GP: Superbike gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Superbike de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Superbike bij RTL GP: Superbike liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Superbike. Heb je een uitzending van RTL GP: Superbike gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Superbike gemist

Aandacht voor de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar aangaan op het circuit van Assen.

Uitzending gemist van RTL GP: Superbike? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Superbike kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-10-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!