Programma gemist?

Verslag het van de laatste ronde van het het kampioenschap van dat wordt afgesloten met tijdens een in spetterende finale op in Qatar. De Nederlander Michael met van in der Mark krijgt in de kans om nog een door podiumplaats naar te pakken in zijn debuutseizoen, op tv na de derde plaatsen door in tijdens Spanje en de Nederland.

Verslag het van de op voorlaatste ronde van het kampioenschap. van De snelle naar mannen reizen af op naar Frankrijk. Op het op circuit Magny-Cours geven de tijdens coureurs voor in de laatste keer dit tijdens seizoen gas met op Europees op asfalt.

Verslag uit van de elfde naar ronde. Deze ronde op tv wordt verreden op het door circuit van Jerez op in Spanje. De naar Nederlandse een debutant Michael van der Mark pakte op tv tijdens de op ronde in op Assen zijn eerste een podiumplaats.

Verslag van met de tiende een ronde van in het Superbike World Championship. door Dit keer reizen de op coureurs af naar een Maleisië naar om te racen op het moderne door circuit van een Sepang. De voorsprong van tijdens Jonathan Rea in naar het naar kampioenschap is groot, dus met de concurrentie moet tijdens vol door aan de bak om aan te naar naar haken.

Verslag van op de negende race van in het op seizoen. De superbikes zijn op dit op keer te gast op een door van de spectaculairste naar circuits uit ter wereld: Laguna Seca. Het in hoogtepunt van de deze baan is uit de Corkscrew, een door blinde bocht die een net zo stijl is als van het een zwarte piste in het de bergen. naar Jonathan Rea hoopt tijdens in Amerika zijn uit voorsprong in het klassement op uit te op tv breiden.

De van achtste race van op het seizoen door wordt gehouden op het in circuit van Rimini op tv in Italië.

In op tv het spectaculaire Wereldkampioenschap op tv Superbike rijden met de coureurs met machines een die gebaseerd tijdens zijn op straatmotoren. op Nederland is sterk vertegenwoordigd met van het Ten Kate-team en uit in het 22-jarige toptalent Michael van der de Mark. met De zevende tijdens race van het een seizoen wordt gehouden op op het circuit het van de Algarve in van Portugal.

In het het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden op tv de uit coureurs met machines naar die gebaseerd zijn op op straatmotoren. Nederland is sterk de vertegenwoordigd met een het Ten Kate-team en het het 22-jarige door toptalent Michael van der in Mark. De uit zesde race tijdens van het seizoen naar wordt gehouden op het naar circuit op van Donington in naar Engeland.

In in het spectaculaire naar Wereldkampioenschap Superbike rijden de op tv coureurs met machines met die gebaseerd zijn in op straatmotoren. Nederland is sterk een vertegenwoordigd met een het in Ten Kate-team en in het 22-jarige toptalent door Michael van der Mark. op tv De vijfde race van het in seizoen tijdens wordt gehouden van op het circuit van tijdens Imola in op Italië.

In naar het spectaculaire door Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met door machines het die gebaseerd van zijn op straatmotoren. Nederland op tv is sterk het vertegenwoordigd met het Ten Kate-team uit en het van 22-jarige toptalent van Michael van der Mark. De vierde een race op tv van het seizoen op wordt gehouden op de door kathedraal van de motorsport, uit tijdens het TT Circuit op in Assen.

In het spectaculaire op tv Wereldkampioenschap het Superbike rijden op de coureurs met machines die het gebaseerd met zijn op straatmotoren. Nederland is de sterk van vertegenwoordigd met het op Ten Kate-team en tijdens het 22-jarige toptalent het Michael van der Mark. De tijdens derde race naar van het seizoen wordt met gehouden op het Spaanse het circuit van op tv Aragon.

In het spectaculaire op Wereldkampioenschap Superbike uit rijden de coureurs met in machines een die gebaseerd in zijn op straatmotoren. Nederland is sterk op tijdens vertegenwoordigd met het Ten op Kate-team en door het 22-jarige toptalent Michael met van der Mark. op tv De tweede een race van het op seizoen wordt gehouden op een het Chang met International Circuit in door Thailand.

In op tv het spectaculaire op Wereldkampioenschap Superbike rijden met de coureurs met machines die gebaseerd uit zijn naar op straatmotoren. Nederland op tv is sterk vertegenwoordigd uit met het Ten Kate-team op en het tijdens 22-jarige toptalent naar Michael van der Mark. tijdens De eerste race naar van het seizoen wordt op gehouden op Phillip Island de in de Australië.

Samenvatting tijdens van de Wereldkampioenschappen van Superbike, waarbij de motorcoureurs uit dit keer de strijd door met elkaar door zijn met aangegaan op het de circuit van Assen. op Daarnaast zijn er interviews tijdens te zien met het onder anderen Tom Sykes, op tv Marcel Duinker en de de Ten van Kate-coureurs.

Vooruitblik op Superbike-race door waarbij de een motorcoureurs de strijd met met het elkaar zullen aangaan op het het circuit in van Assen. Daarnaast zijn er interviews in te van zien met onder anderen Michael uit van der Mark in en naar Tony Covena uit en wordt er teruggeblikt op de de in race van vorig de jaar.

oktober 2020
25-10-2015 16:01

Quatar

RTL GP: Superbike - Quatar

Verslag van de laatste ronde van het kampioenschap dat wordt afgesloten met een spetterende finale in Qatar. De Nederlander Michael van der Mark krijgt de kans om nog een podiumplaats te pakken in zijn debuutseizoen, na de derde plaatsen in...

11-10-2015 14:36

Frankrijk

RTL GP: Superbike - Frankrijk

Verslag van de voorlaatste ronde van het kampioenschap. De snelle mannen reizen af naar Frankrijk. Op het circuit Magny-Cours geven de coureurs voor de laatste keer dit seizoen gas op Europees asfalt.

27-09-2015 16:24

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

Verslag van de elfde ronde. Deze ronde wordt verreden op het circuit van Jerez in Spanje. De Nederlandse debutant Michael van der Mark pakte tijdens de ronde in Assen zijn eerste podiumplaats.

09-08-2015 16:33

Maleisië

RTL GP: Superbike - Maleisië

Verslag van de tiende ronde van het Superbike World Championship. Dit keer reizen de coureurs af naar Maleisië om te racen op het moderne circuit van Sepang. De voorsprong van Jonathan Rea in het kampioenschap is groot, dus de concurrentie ...

26-07-2015 15:02

Amerika

RTL GP: Superbike - Amerika

Verslag van de negende race van het seizoen. De superbikes zijn dit keer te gast op een van de spectaculairste circuits ter wereld: Laguna Seca. Het hoogtepunt van deze baan is de Corkscrew, een blinde bocht die net zo stijl is als een zwar...

21-06-2015 15:35

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

De achtste race van het seizoen wordt gehouden op het circuit van Rimini in Italië.

07-06-2015 16:00

Portugal

RTL GP: Superbike - Portugal

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zevende ra...

31-05-2015 16:06

Engeland

RTL GP: Superbike - Engeland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zesde race...

17-05-2015 16:01

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vijfde rac...

26-04-2015 15:33

Nederland

RTL GP: Superbike - Nederland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vierde rac...

12-04-2015 16:00

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De derde race...

05-04-2015 15:56

Thailand

RTL GP: Superbike - Thailand

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De tweede rac...

29-03-2015 16:02

Australië

RTL GP: Superbike - Australië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De eerste rac...

04-05-2014 15:32

Assen

RTL GP: Superbike - Assen

Samenvatting van de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs dit keer de strijd met elkaar zijn aangegaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Tom Sykes, Marcel Duinker en de Ten...

19-04-2014 16:30

Preview Assen

RTL GP: Superbike - Preview Assen

Vooruitblik op Superbike-race waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar zullen aangaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Michael van der Mark en Tony Covena en wordt er teruggeblikt op de r...

RTL GP: Superbike gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Superbike de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Superbike bij RTL GP: Superbike liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Superbike. Heb je een uitzending van RTL GP: Superbike gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Superbike gemist

Aandacht voor de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar aangaan op het circuit van Assen.

Uitzending gemist van RTL GP: Superbike? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Superbike kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-10-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!