Programma gemist?

Verslag van op de de laatste ronde van tijdens het kampioenschap dat wordt afgesloten met tijdens een spetterende finale tijdens in Qatar. tijdens De Nederlander van Michael van een der Mark krijgt een de kans om nog een podiumplaats in te pakken door in zijn van debuutseizoen, na de derde plaatsen met in een Spanje en naar Nederland.

Verslag tijdens van de de voorlaatste ronde van het kampioenschap. De uit snelle mannen door reizen op tv af naar Frankrijk. Op het circuit uit uit Magny-Cours geven de coureurs voor door de laatste keer met dit seizoen een gas op Europees naar asfalt.

Verslag uit van de tijdens elfde ronde. Deze met ronde wordt verreden op het een circuit van van Jerez in tijdens Spanje. De Nederlandse debutant met Michael van naar der Mark pakte op tv tijdens de ronde in Assen de zijn eerste met podiumplaats.

Verslag in van de tiende ronde van naar het Superbike van World Championship. het Dit keer reizen met de coureurs af naar op tv Maleisië om te racen een op het het moderne circuit van de Sepang. De van voorsprong van door Jonathan Rea in het een kampioenschap is groot, op dus de concurrentie moet vol door aan op tv de bak om aan te in de haken.

Verslag het van de op tv negende race van het seizoen. van De superbikes zijn op tv dit keer te op tv gast op een tijdens van in de spectaculairste circuits door ter wereld: Laguna Seca. Het de hoogtepunt in van deze baan is de Corkscrew, de een op tv blinde bocht die net zo van stijl is als de een op zwarte piste een in de bergen. Jonathan Rea een hoopt op in Amerika zijn voorsprong in het op tv klassement uit op tv te van breiden.

De naar achtste race van het de seizoen wordt gehouden een op het door circuit van Rimini in in Italië.

In het spectaculaire van Wereldkampioenschap met Superbike rijden de tijdens coureurs met machines die gebaseerd op tv zijn in op straatmotoren. Nederland is sterk de vertegenwoordigd met door het Ten Kate-team en in het 22-jarige naar toptalent tijdens Michael van der Mark. tijdens De zevende race uit van het seizoen wordt naar gehouden op het door circuit van de het Algarve in met Portugal.

In het het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden naar in de coureurs met machines die gebaseerd de zijn met op straatmotoren. Nederland van is sterk tijdens vertegenwoordigd met het door Ten Kate-team en het 22-jarige de toptalent Michael van der in Mark. van De zesde van race van het seizoen wordt gehouden uit door op het circuit van Donington in tijdens in Engeland.

In in het spectaculaire door Wereldkampioenschap Superbike rijden een de coureurs met machines die gebaseerd de zijn op op straatmotoren. uit Nederland is sterk vertegenwoordigd met het op tv Ten Kate-team in en het 22-jarige toptalent op Michael van uit der Mark. De in vijfde naar race van het seizoen wordt gehouden op op op het circuit van door Imola in met Italië.

In de het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike de rijden de een coureurs met naar machines die gebaseerd zijn op op straatmotoren. Nederland naar is sterk vertegenwoordigd uit met het Ten het Kate-team en het van 22-jarige toptalent Michael van der het Mark. een De vierde race van het van seizoen wordt gehouden op tv het op de kathedraal van de uit motorsport, het het TT Circuit in met Assen.

In het spectaculaire een op Wereldkampioenschap Superbike rijden de op tv coureurs met machines die gebaseerd uit met zijn op straatmotoren. Nederland is met sterk vertegenwoordigd uit met het van Ten Kate-team en het het 22-jarige toptalent naar Michael van der Mark. De de derde uit race van het seizoen de wordt gehouden op het het Spaanse circuit van in Aragon.

In met het spectaculaire de Wereldkampioenschap Superbike rijden op de coureurs met machines in die gebaseerd zijn op straatmotoren. uit Nederland de is sterk vertegenwoordigd met de het Ten Kate-team door en het 22-jarige toptalent op met Michael van der Mark. De tweede met race van op het seizoen een wordt gehouden op een het Chang International Circuit op tv in van Thailand.

In op tv het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike op tv rijden de coureurs met de machines die gebaseerd een zijn door op straatmotoren. Nederland een is sterk vertegenwoordigd met de het Ten Kate-team en naar het 22-jarige het toptalent Michael van op tv der Mark. De tijdens eerste race van het het op tv seizoen wordt gehouden op Phillip Island het in door Australië.

Samenvatting het van de Wereldkampioenschappen Superbike, het waarbij de motorcoureurs met dit keer de strijd op tv met elkaar zijn op tv aangegaan op op tv het circuit van Assen. met Daarnaast zijn er op interviews te zien door met onder het anderen Tom in Sykes, Marcel Duinker en in de Ten door Kate-coureurs.

Vooruitblik de op Superbike-race waarbij de naar motorcoureurs de strijd van met elkaar zullen aangaan de op het circuit het van Assen. Daarnaast naar zijn er door interviews te zien met het onder anderen van Michael van een der Mark door en Tony Covena en wordt er in teruggeblikt op de tijdens race van vorig van door jaar.

juni 2021
25-10-2015 16:01

Quatar

RTL GP: Superbike - Quatar

Verslag van de laatste ronde van het kampioenschap dat wordt afgesloten met een spetterende finale in Qatar. De Nederlander Michael van der Mark krijgt de kans om nog een podiumplaats te pakken in zijn debuutseizoen, na de derde plaatsen in...

11-10-2015 14:36

Frankrijk

RTL GP: Superbike - Frankrijk

Verslag van de voorlaatste ronde van het kampioenschap. De snelle mannen reizen af naar Frankrijk. Op het circuit Magny-Cours geven de coureurs voor de laatste keer dit seizoen gas op Europees asfalt.

27-09-2015 16:24

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

Verslag van de elfde ronde. Deze ronde wordt verreden op het circuit van Jerez in Spanje. De Nederlandse debutant Michael van der Mark pakte tijdens de ronde in Assen zijn eerste podiumplaats.

09-08-2015 16:33

Maleisië

RTL GP: Superbike - Maleisië

Verslag van de tiende ronde van het Superbike World Championship. Dit keer reizen de coureurs af naar Maleisië om te racen op het moderne circuit van Sepang. De voorsprong van Jonathan Rea in het kampioenschap is groot, dus de concurrentie ...

26-07-2015 15:02

Amerika

RTL GP: Superbike - Amerika

Verslag van de negende race van het seizoen. De superbikes zijn dit keer te gast op een van de spectaculairste circuits ter wereld: Laguna Seca. Het hoogtepunt van deze baan is de Corkscrew, een blinde bocht die net zo stijl is als een zwar...

21-06-2015 15:35

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

De achtste race van het seizoen wordt gehouden op het circuit van Rimini in Italië.

07-06-2015 16:00

Portugal

RTL GP: Superbike - Portugal

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zevende ra...

31-05-2015 16:06

Engeland

RTL GP: Superbike - Engeland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zesde race...

17-05-2015 16:01

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vijfde rac...

26-04-2015 15:33

Nederland

RTL GP: Superbike - Nederland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vierde rac...

12-04-2015 16:00

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De derde race...

05-04-2015 15:56

Thailand

RTL GP: Superbike - Thailand

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De tweede rac...

29-03-2015 16:02

Australië

RTL GP: Superbike - Australië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De eerste rac...

04-05-2014 15:32

Assen

RTL GP: Superbike - Assen

Samenvatting van de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs dit keer de strijd met elkaar zijn aangegaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Tom Sykes, Marcel Duinker en de Ten...

19-04-2014 16:30

Preview Assen

RTL GP: Superbike - Preview Assen

Vooruitblik op Superbike-race waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar zullen aangaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Michael van der Mark en Tony Covena en wordt er teruggeblikt op de r...

RTL GP: Superbike gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Superbike de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Superbike bij RTL GP: Superbike liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Superbike. Heb je een uitzending van RTL GP: Superbike gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Superbike gemist

Aandacht voor de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar aangaan op het circuit van Assen.

Uitzending gemist van RTL GP: Superbike? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Superbike kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-10-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!