Programma gemist?

Verslag van de in uit laatste ronde van het kampioenschap dat in wordt afgesloten een met een spetterende finale van in Qatar. De naar Nederlander op tv Michael van der Mark krijgt tijdens de kans tijdens om nog een podiumplaats op tv de te pakken in tijdens zijn debuutseizoen, na de derde in plaatsen in Spanje van en de Nederland.

Verslag van in de voorlaatste ronde uit van met het kampioenschap. De snelle mannen met reizen af naar op tv Frankrijk. Op met het circuit Magny-Cours geven het de coureurs voor in de laatste in keer dit seizoen gas op op tv Europees van asfalt.

Verslag van de naar elfde ronde. Deze het ronde wordt van verreden op in het circuit van Jerez in met op tv Spanje. De Nederlandse debutant uit Michael van der Mark pakte door tijdens de ronde uit in naar Assen zijn eerste in podiumplaats.

Verslag naar van de tiende de ronde van het het Superbike World Championship. Dit naar keer reizen de coureurs het af naar een Maleisië om tijdens te racen op tijdens het moderne circuit van van Sepang. De de voorsprong van met Jonathan Rea in uit het kampioenschap is groot, door dus de concurrentie het moet vol aan de bak op tv om aan te op tv een haken.

Verslag met van de van negende race van een het seizoen. De superbikes uit zijn dit keer te gast van op een de van de de spectaculairste circuits ter wereld: Laguna het Seca. uit Het hoogtepunt van deze baan het is de op Corkscrew, een op blinde bocht die net zo tijdens stijl is als de een zwarte uit piste in met de bergen. Jonathan Rea hoopt het in Amerika zijn van voorsprong in met het naar klassement uit te van breiden.

De achtste een race van het in seizoen wordt tijdens gehouden op van het circuit van Rimini in van Italië.

In de het spectaculaire het Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met uit door machines die gebaseerd op zijn op straatmotoren. Nederland is sterk het vertegenwoordigd met in het Ten Kate-team het en de het 22-jarige toptalent naar Michael van der Mark. op De zevende race van het op tv seizoen door wordt gehouden op uit het circuit in van de Algarve in van Portugal.

In het een spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike een rijden de op coureurs met machines die door gebaseerd zijn op straatmotoren. het Nederland op tv is sterk vertegenwoordigd een met het Ten Kate-team door en het uit 22-jarige toptalent Michael van der een Mark. De zesde een race van een het seizoen wordt op tv gehouden op het door circuit van Donington door in op tv Engeland.

In het spectaculaire in Wereldkampioenschap Superbike naar rijden het de coureurs met machines die de gebaseerd zijn op de straatmotoren. Nederland in is sterk de vertegenwoordigd met het Ten Kate-team het en het een 22-jarige toptalent met Michael van der in Mark. De vijfde door race van het seizoen wordt van gehouden op van het circuit van Imola uit in van Italië.

In het spectaculaire uit Wereldkampioenschap het Superbike rijden de coureurs met van op tv machines die gebaseerd zijn op een straatmotoren. Nederland is van sterk tijdens vertegenwoordigd met het van Ten Kate-team en het 22-jarige met toptalent Michael de van der Mark. het De vierde race het van het seizoen wordt gehouden door op op de kathedraal op tv van de motorsport, de het TT Circuit van in Assen.

In de het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike de rijden de coureurs naar met op machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. van Nederland is met sterk vertegenwoordigd door met het Ten door Kate-team en het 22-jarige van toptalent Michael het van der Mark. naar De derde de race van het seizoen een wordt gehouden op tv op het Spaanse circuit van uit Aragon.

In het spectaculaire op tv Wereldkampioenschap Superbike tijdens rijden de coureurs het met op machines die gebaseerd naar zijn op straatmotoren. Nederland op tv is sterk vertegenwoordigd een met het Ten uit Kate-team en het 22-jarige toptalent op tv op Michael van der Mark. De tweede op op race van het het seizoen wordt gehouden op op het Chang het International Circuit in de Thailand.

In het het spectaculaire in Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met door machines van die gebaseerd zijn op straatmotoren. met Nederland is de sterk vertegenwoordigd tijdens met het Ten Kate-team de en het 22-jarige op toptalent Michael het van der Mark. De eerste op tv race van het een door seizoen wordt gehouden op een Phillip Island in op Australië.

Samenvatting van van de Wereldkampioenschappen de Superbike, waarbij de motorcoureurs dit de keer de strijd uit met elkaar uit zijn aangegaan op het op circuit van een Assen. Daarnaast naar zijn er interviews te zien van met onder anderen een naar Tom Sykes, Marcel Duinker in en de Ten met Kate-coureurs.

Vooruitblik op naar Superbike-race waarbij tijdens de motorcoureurs de strijd tijdens met elkaar zullen van aangaan op het naar circuit van Assen. Daarnaast een op tv zijn er interviews te zien met met onder de anderen Michael van in der Mark en tijdens Tony Covena naar en wordt er teruggeblikt met op de race van vorig tijdens tijdens jaar.

september 2017
25-10-2015 16:01

Quatar

RTL GP: Superbike - Quatar

Verslag van de laatste ronde van het kampioenschap dat wordt afgesloten met een spetterende finale in Qatar. De Nederlander Michael van der Mark krijgt de kans om nog een podiumplaats te pakken in zijn debuutseizoen, na de derde plaatsen in...

11-10-2015 14:36

Frankrijk

RTL GP: Superbike - Frankrijk

Verslag van de voorlaatste ronde van het kampioenschap. De snelle mannen reizen af naar Frankrijk. Op het circuit Magny-Cours geven de coureurs voor de laatste keer dit seizoen gas op Europees asfalt.

27-09-2015 16:24

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

Verslag van de elfde ronde. Deze ronde wordt verreden op het circuit van Jerez in Spanje. De Nederlandse debutant Michael van der Mark pakte tijdens de ronde in Assen zijn eerste podiumplaats.

09-08-2015 16:33

Maleisië

RTL GP: Superbike - Maleisië

Verslag van de tiende ronde van het Superbike World Championship. Dit keer reizen de coureurs af naar Maleisië om te racen op het moderne circuit van Sepang. De voorsprong van Jonathan Rea in het kampioenschap is groot, dus de concurrentie ...

26-07-2015 15:02

Amerika

RTL GP: Superbike - Amerika

Verslag van de negende race van het seizoen. De superbikes zijn dit keer te gast op een van de spectaculairste circuits ter wereld: Laguna Seca. Het hoogtepunt van deze baan is de Corkscrew, een blinde bocht die net zo stijl is als een zwar...

21-06-2015 15:35

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

De achtste race van het seizoen wordt gehouden op het circuit van Rimini in Italië.

07-06-2015 16:00

Portugal

RTL GP: Superbike - Portugal

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zevende ra...

31-05-2015 16:06

Engeland

RTL GP: Superbike - Engeland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zesde race...

17-05-2015 16:01

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vijfde rac...

26-04-2015 15:33

Nederland

RTL GP: Superbike - Nederland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vierde rac...

12-04-2015 16:00

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De derde race...

05-04-2015 15:56

Thailand

RTL GP: Superbike - Thailand

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De tweede rac...

29-03-2015 16:02

Australië

RTL GP: Superbike - Australië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De eerste rac...

04-05-2014 15:32

Assen

RTL GP: Superbike - Assen

Samenvatting van de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs dit keer de strijd met elkaar zijn aangegaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Tom Sykes, Marcel Duinker en de Ten...

19-04-2014 16:30

Preview Assen

RTL GP: Superbike - Preview Assen

Vooruitblik op Superbike-race waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar zullen aangaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Michael van der Mark en Tony Covena en wordt er teruggeblikt op de r...

RTL GP: Superbike gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Superbike de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Superbike bij RTL GP: Superbike liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Superbike. Heb je een uitzending van RTL GP: Superbike gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Superbike gemist

Aandacht voor de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar aangaan op het circuit van Assen.

Uitzending gemist van RTL GP: Superbike? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Superbike kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-10-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord