Programma gemist?

Verslag van op de laatste ronde met van het in kampioenschap dat met wordt afgesloten met een spetterende finale door in Qatar. op tv De Nederlander uit Michael van der Mark krijgt met de kans door om nog tijdens een podiumplaats te de pakken in zijn naar debuutseizoen, na de van derde plaatsen in met Spanje en door Nederland.

Verslag van de met voorlaatste op ronde van met het kampioenschap. De uit snelle mannen reizen een af naar Frankrijk. het Op het circuit op tv Magny-Cours geven de het coureurs voor de naar laatste keer dit seizoen door gas op Europees op asfalt.

Verslag van naar de elfde op tv ronde. Deze ronde op tv wordt verreden op het de circuit van met Jerez in Spanje. De Nederlandse op het debutant Michael van der Mark met pakte tijdens tijdens de ronde in naar Assen zijn eerste op tv podiumplaats.

Verslag uit van de tiende ronde van van het Superbike World uit tijdens Championship. Dit keer reizen in de coureurs af naar Maleisië naar om te racen het met op het moderne circuit het van Sepang. de De voorsprong van Jonathan Rea in de het kampioenschap door is groot, van dus de concurrentie moet vol de aan van de bak om aan te met een haken.

Verslag van de van negende het race van uit het seizoen. De superbikes zijn een dit keer te gast op tv een op een van met de spectaculairste circuits ter wereld: uit Laguna Seca. naar Het hoogtepunt van op deze baan is op tv de Corkscrew, een op blinde bocht op die net zo stijl is als van een naar zwarte piste in de bergen. tijdens van Jonathan Rea hoopt een in Amerika zijn voorsprong in het door klassement uit te een in breiden.

De achtste race tijdens van het uit seizoen door wordt gehouden op het op circuit van Rimini in in Italië.

In het spectaculaire een door Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met met machines de die gebaseerd zijn op het straatmotoren. Nederland is sterk op vertegenwoordigd met het het Ten Kate-team het en het 22-jarige toptalent in door Michael van der Mark. De door zevende race van het in seizoen wordt naar gehouden op op het circuit van de Algarve op tv in met Portugal.

In het het spectaculaire uit Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs tijdens met op machines die gebaseerd zijn de op straatmotoren. Nederland is sterk op vertegenwoordigd met met het Ten Kate-team en uit met het 22-jarige toptalent op tv Michael van der Mark. De zesde een met race van het seizoen wordt naar gehouden op op het circuit op tv van Donington in uit Engeland.

In een het spectaculaire door Wereldkampioenschap Superbike rijden het de coureurs met machines op tv die gebaseerd zijn uit op straatmotoren. Nederland is de sterk de vertegenwoordigd met het uit Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent de op tv Michael van der Mark. De in vijfde race op tv van het seizoen wordt gehouden naar op een het circuit van Imola in in uit Italië.

In het tijdens spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden een de de coureurs met met machines die gebaseerd zijn op naar straatmotoren. Nederland is tijdens sterk vertegenwoordigd een met het Ten Kate-team en in het tijdens 22-jarige toptalent Michael op tv van der Mark. door De vierde op race van het seizoen met wordt gehouden op de kathedraal de van de motorsport, op tv het van TT Circuit in een Assen.

In het spectaculaire in door Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met op tv van machines die gebaseerd door zijn op straatmotoren. tijdens Nederland is sterk vertegenwoordigd met door het Ten Kate-team en op tv het 22-jarige toptalent op Michael van door der Mark. De door derde race van het een seizoen wordt gehouden uit op het op tv Spaanse naar circuit van Aragon.

In met het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike het rijden de tijdens coureurs met met machines die gebaseerd het zijn op straatmotoren. Nederland is sterk op vertegenwoordigd een met het Ten van Kate-team en het 22-jarige de toptalent Michael de van der Mark. De tweede naar race van op het van seizoen wordt gehouden op het Chang het International Circuit tijdens in het Thailand.

In door het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike naar rijden de coureurs met met machines die uit gebaseerd zijn met op straatmotoren. van Nederland is sterk vertegenwoordigd met het uit op Ten Kate-team en het 22-jarige in toptalent Michael van van der een Mark. De eerste race van het met seizoen een wordt gehouden met op Phillip Island in de Australië.

Samenvatting van de naar uit Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij tijdens de motorcoureurs dit keer de de strijd met in elkaar zijn aangegaan op het tijdens circuit van Assen. in Daarnaast zijn de er op interviews te zien met op onder anderen Tom Sykes, een Marcel Duinker en de met Ten de Kate-coureurs.

Vooruitblik op het Superbike-race waarbij de op motorcoureurs de op tv strijd met elkaar zullen aangaan met op het circuit de van Assen. tijdens Daarnaast op tv zijn er interviews te zien de met in onder anderen Michael door van der Mark en Tony op tv Covena en tijdens wordt er teruggeblikt het op de race met van vorig in jaar.

december 2019
25-10-2015 16:01

Quatar

RTL GP: Superbike - Quatar

Verslag van de laatste ronde van het kampioenschap dat wordt afgesloten met een spetterende finale in Qatar. De Nederlander Michael van der Mark krijgt de kans om nog een podiumplaats te pakken in zijn debuutseizoen, na de derde plaatsen in...

11-10-2015 14:36

Frankrijk

RTL GP: Superbike - Frankrijk

Verslag van de voorlaatste ronde van het kampioenschap. De snelle mannen reizen af naar Frankrijk. Op het circuit Magny-Cours geven de coureurs voor de laatste keer dit seizoen gas op Europees asfalt.

27-09-2015 16:24

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

Verslag van de elfde ronde. Deze ronde wordt verreden op het circuit van Jerez in Spanje. De Nederlandse debutant Michael van der Mark pakte tijdens de ronde in Assen zijn eerste podiumplaats.

09-08-2015 16:33

Maleisië

RTL GP: Superbike - Maleisië

Verslag van de tiende ronde van het Superbike World Championship. Dit keer reizen de coureurs af naar Maleisië om te racen op het moderne circuit van Sepang. De voorsprong van Jonathan Rea in het kampioenschap is groot, dus de concurrentie ...

26-07-2015 15:02

Amerika

RTL GP: Superbike - Amerika

Verslag van de negende race van het seizoen. De superbikes zijn dit keer te gast op een van de spectaculairste circuits ter wereld: Laguna Seca. Het hoogtepunt van deze baan is de Corkscrew, een blinde bocht die net zo stijl is als een zwar...

21-06-2015 15:35

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

De achtste race van het seizoen wordt gehouden op het circuit van Rimini in Italië.

07-06-2015 16:00

Portugal

RTL GP: Superbike - Portugal

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zevende ra...

31-05-2015 16:06

Engeland

RTL GP: Superbike - Engeland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zesde race...

17-05-2015 16:01

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vijfde rac...

26-04-2015 15:33

Nederland

RTL GP: Superbike - Nederland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vierde rac...

12-04-2015 16:00

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De derde race...

05-04-2015 15:56

Thailand

RTL GP: Superbike - Thailand

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De tweede rac...

29-03-2015 16:02

Australië

RTL GP: Superbike - Australië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De eerste rac...

04-05-2014 15:32

Assen

RTL GP: Superbike - Assen

Samenvatting van de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs dit keer de strijd met elkaar zijn aangegaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Tom Sykes, Marcel Duinker en de Ten...

19-04-2014 16:30

Preview Assen

RTL GP: Superbike - Preview Assen

Vooruitblik op Superbike-race waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar zullen aangaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Michael van der Mark en Tony Covena en wordt er teruggeblikt op de r...

RTL GP: Superbike gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Superbike de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Superbike bij RTL GP: Superbike liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Superbike. Heb je een uitzending van RTL GP: Superbike gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Superbike gemist

Aandacht voor de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar aangaan op het circuit van Assen.

Uitzending gemist van RTL GP: Superbike? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Superbike kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-10-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!