Programma gemist?

Verslag met van de laatste ronde van in door het kampioenschap dat in wordt afgesloten met naar een spetterende finale in Qatar. tijdens De Nederlander op Michael van der naar Mark krijgt de kans om door nog van een podiumplaats te pakken in in zijn debuutseizoen, na met de derde plaatsen naar in Spanje tijdens en op tv Nederland.

Verslag van de de voorlaatste ronde van door het kampioenschap. De uit snelle mannen naar reizen af naar een Frankrijk. Op het op tv circuit op Magny-Cours geven de coureurs voor de in naar laatste keer dit door seizoen gas op Europees op asfalt.

Verslag van op de elfde ronde. op Deze ronde wordt verreden het op het door circuit in van Jerez in het Spanje. De Nederlandse debutant een Michael van der Mark naar pakte tijdens op tv de ronde op tv in Assen zijn eerste de podiumplaats.

Verslag uit van de tiende ronde van een het Superbike World op tv Championship. Dit een keer in reizen de coureurs af naar naar Maleisië om te racen tijdens op de het moderne circuit van Sepang. door van De voorsprong van Jonathan Rea een in het kampioenschap is op tv uit groot, dus de concurrentie moet het vol aan tijdens de bak om aan op tv te een haken.

Verslag van de in negende op race van het seizoen. op De superbikes van zijn dit uit keer te gast op een met van met de spectaculairste circuits ter uit wereld: Laguna Seca. Het tijdens hoogtepunt van deze op baan is naar de Corkscrew, een blinde een bocht die net uit zo stijl is als het door een zwarte piste in de bergen. van naar Jonathan Rea hoopt uit in Amerika zijn voorsprong in het door klassement uit de te de breiden.

De achtste race uit een van het seizoen uit wordt gehouden op het circuit van het Rimini in van Italië.

In uit het spectaculaire Wereldkampioenschap in Superbike rijden de coureurs naar met machines de die gebaseerd naar zijn op straatmotoren. Nederland uit is sterk vertegenwoordigd met naar het Ten met Kate-team en het 22-jarige op tv toptalent Michael van der door tijdens Mark. De zevende tijdens race van het seizoen wordt door gehouden uit op het circuit uit van de Algarve in het Portugal.

In op tv het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike in rijden de een coureurs met machines van die gebaseerd zijn een op straatmotoren. Nederland is op tv sterk vertegenwoordigd met het met Ten Kate-team naar en in het 22-jarige toptalent door Michael van der Mark. op tv De zesde race uit van het seizoen wordt het gehouden met op het circuit van het Donington in de Engeland.

In het met spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike tijdens rijden de coureurs tijdens met machines die van gebaseerd zijn op op tv straatmotoren. Nederland is sterk op vertegenwoordigd met een het Ten naar Kate-team en het 22-jarige op tv toptalent Michael van naar der Mark. naar De vijfde race van het het seizoen tijdens wordt gehouden op het tijdens circuit van Imola van in een Italië.

In het spectaculaire op Wereldkampioenschap een Superbike rijden de coureurs in met machines op die gebaseerd zijn op straatmotoren. een het Nederland is sterk het vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en door het 22-jarige van toptalent van Michael van der in Mark. De vierde race van een het seizoen tijdens wordt gehouden op de van kathedraal een van de motorsport, het TT Circuit op in van Assen.

In het van spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden het de door coureurs met op tv machines die gebaseerd zijn naar op straatmotoren. Nederland is sterk een tijdens vertegenwoordigd met het Ten Kate-team de en het 22-jarige toptalent van door Michael van der Mark. De naar derde door race van het seizoen wordt met gehouden op het Spaanse door tijdens circuit van Aragon.

In in het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden het de coureurs met door machines die gebaseerd op zijn op tv op straatmotoren. Nederland is sterk uit vertegenwoordigd met het door de Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent door Michael met van der Mark. De van tweede uit race van het seizoen wordt uit gehouden op het Chang het een International Circuit in van Thailand.

In in het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike een rijden de door coureurs met machines die de gebaseerd zijn op straatmotoren. door Nederland is naar sterk naar vertegenwoordigd met het tijdens Ten Kate-team en het 22-jarige door toptalent een Michael van der Mark. De eerste het een race van het seizoen wordt gehouden in op een Phillip Island naar in Australië.

Samenvatting van de op tv Wereldkampioenschappen Superbike, op tv waarbij met de motorcoureurs dit keer op tv de strijd met elkaar zijn met aangegaan op op het met circuit van Assen. Daarnaast in zijn er uit interviews te zien met op onder anderen Tom Sykes, op tv Marcel de Duinker en de op Ten Kate-coureurs.

Vooruitblik naar op Superbike-race waarbij de motorcoureurs uit de de strijd met elkaar zullen op tv aangaan in op het circuit van naar Assen. Daarnaast zijn de er interviews te op tv zien met in onder anderen Michael in van der Mark en Tony met Covena en met wordt er teruggeblikt op in de race naar van vorig van jaar.

april 2019
25-10-2015 16:01

Quatar

RTL GP: Superbike - Quatar

Verslag van de laatste ronde van het kampioenschap dat wordt afgesloten met een spetterende finale in Qatar. De Nederlander Michael van der Mark krijgt de kans om nog een podiumplaats te pakken in zijn debuutseizoen, na de derde plaatsen in...

11-10-2015 14:36

Frankrijk

RTL GP: Superbike - Frankrijk

Verslag van de voorlaatste ronde van het kampioenschap. De snelle mannen reizen af naar Frankrijk. Op het circuit Magny-Cours geven de coureurs voor de laatste keer dit seizoen gas op Europees asfalt.

27-09-2015 16:24

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

Verslag van de elfde ronde. Deze ronde wordt verreden op het circuit van Jerez in Spanje. De Nederlandse debutant Michael van der Mark pakte tijdens de ronde in Assen zijn eerste podiumplaats.

09-08-2015 16:33

Maleisië

RTL GP: Superbike - Maleisië

Verslag van de tiende ronde van het Superbike World Championship. Dit keer reizen de coureurs af naar Maleisië om te racen op het moderne circuit van Sepang. De voorsprong van Jonathan Rea in het kampioenschap is groot, dus de concurrentie ...

26-07-2015 15:02

Amerika

RTL GP: Superbike - Amerika

Verslag van de negende race van het seizoen. De superbikes zijn dit keer te gast op een van de spectaculairste circuits ter wereld: Laguna Seca. Het hoogtepunt van deze baan is de Corkscrew, een blinde bocht die net zo stijl is als een zwar...

21-06-2015 15:35

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

De achtste race van het seizoen wordt gehouden op het circuit van Rimini in Italië.

07-06-2015 16:00

Portugal

RTL GP: Superbike - Portugal

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zevende ra...

31-05-2015 16:06

Engeland

RTL GP: Superbike - Engeland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De zesde race...

17-05-2015 16:01

Italië

RTL GP: Superbike - Italië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vijfde rac...

26-04-2015 15:33

Nederland

RTL GP: Superbike - Nederland

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De vierde rac...

12-04-2015 16:00

Spanje

RTL GP: Superbike - Spanje

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De derde race...

05-04-2015 15:56

Thailand

RTL GP: Superbike - Thailand

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De tweede rac...

29-03-2015 16:02

Australië

RTL GP: Superbike - Australië

In het spectaculaire Wereldkampioenschap Superbike rijden de coureurs met machines die gebaseerd zijn op straatmotoren. Nederland is sterk vertegenwoordigd met het Ten Kate-team en het 22-jarige toptalent Michael van der Mark. De eerste rac...

04-05-2014 15:32

Assen

RTL GP: Superbike - Assen

Samenvatting van de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs dit keer de strijd met elkaar zijn aangegaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Tom Sykes, Marcel Duinker en de Ten...

19-04-2014 16:30

Preview Assen

RTL GP: Superbike - Preview Assen

Vooruitblik op Superbike-race waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar zullen aangaan op het circuit van Assen. Daarnaast zijn er interviews te zien met onder anderen Michael van der Mark en Tony Covena en wordt er teruggeblikt op de r...

RTL GP: Superbike gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Superbike de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Superbike bij RTL GP: Superbike liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Superbike. Heb je een uitzending van RTL GP: Superbike gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Superbike gemist

Aandacht voor de Wereldkampioenschappen Superbike, waarbij de motorcoureurs de strijd met elkaar aangaan op het circuit van Assen.

Uitzending gemist van RTL GP: Superbike? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Superbike kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 25-10-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord