Programma gemist?

De oorlog is tijdens nu zelf van de vijand. uit De soldaten willen niet naar langer zinloos met hun leven opofferen. van In de zomer de en herfst van op 1917 breekt er een een opstand uit door onder bijna alle deelnemers in aan in de oorlog. De mensen beginnen zich door tegen tijdens de levensomstandigheden en door de nutteloze tijdens opofferingen die de oorlog van het hen eist op tv te verzetten. In mei is tijdens er een golf in van een stakingen in de munitiefabrieken een in Engeland en de Frankrijk.

Het vooruitzicht in om naar tijdens huis te gaan is de het sterkste de reden om door te een vechten. Thuis een betekent veiligheid in een tijd een waarin naar dood en uit vernietiging de levens van zo een veel op mensen beheersen. In een de Eerste Wereldoorlog uit de uit geschiedenis van is een nieuwe uitdrukking ontstaan: het het thuisfront. Het gevecht op met is niet alleen het gaande in de loopgraven maar ook op met in de fabrieken, velden en het scholen. Het aantal dode met of gewonde op tv soldaten maar ook vrouwen, met op tv kinderen en ouderen loopt door in de op tv miljoenen.

1916 is het de jaar van door de meest gruwelijke in gevechten. uit Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas naar het worden mensen vernietigd naar als ongedierte. De westerse machten proberen door de Duitse grens op te met doorbreken, terwijl ondertussen de Russen van druk zetten op door naar Oostenrijk/Hongarije aan het oosterse op front. Succes blijft door uit en het uit dodental overschrijdt alle op tv verwachtingen. De landen uit in oorlog in bloedden uit, maar voor in de strategen is een vredesakkoord tijdens ondenkbaar. Alleen in de vernietiging van op hun vijanden kan hun de grote verlies het rechtvaardigen.

Miljoenen met vrouwen zijn gedwongen om op jarenlang een zonder hun mannen/zonen te met leven. Ze worden gekweld door van de onzekerheid dat naar ze niet in weten of hun het geliefden nog wel een leven, terwijl in anderen moeten accepteren dat ze door hun in man of zoon voor in altijd kwijt naar zijn. De mannen in de naar loopgraven de moeten zich focussen tijdens om te overleven uit en proberen uit alle gedachtes over hun met vrouwen en de geliefden uit hun hoofd te met krijgen. De Eerste uit Wereldoorlog vernietigt naar het leven en gezondheid op tv van vele de soldaten. Het de verwoest families, relaties, partnerschap en burgerlijk op tv de moraal.

De door gevechtsliederen van het begin van in de in oorlog hebben plaatsgemaakt de voor de pijnkreten. Het op aantal gewonde soldaten stijgt van dagelijks. Er zijn uit veel te in weinig artsen door en verpleegkundigen om de in gewonden te tijdens verzorgen en daarom worden het er verpleeghulpen aangenomen. in Hun training is kort, een hun opvatting van uit de realiteit het van de oorlog op wazig. Ze moeten werken van van onder omstandigheden waar ze niet een op voorbereid op tv werden.

Een met Europees conflict groeit uit de tot een de wereldoorlog. Griekenland, van Bulgarije, Japan en het Ottomaanse het Rijk mengen met zich in de veldslag. De de met gevechten vinden plaats in Europa, Afrika, uit op de Falklandeilanden door door en in de Pacific. Meer door dan door twintig miljoen mensen voeren oorlog. van Het door gebruik van nieuwe, moderne wapens botst op tv met de traditionele een de oorlogsvoering. Het aantal slachtoffers is immens. een Geconfronteerd met de door talloze doden wil uit in geen van de partijen tijdens zich terugtrekken. tijdens Integendeel, ze houden vol dat een grotere legers en meer naar op wapens nodig zijn om op te overwinnen.

In 1914 is op Europa een tijdens gespannen en zwaarbewapend van continent. van Veertig jaar na de Frans-Duitse in oorlog met is Europa een groot web op tv van vijanden. De met grootste machthebbers vormen bondgenootschappen op tv en tijdens doen zo een naar poging elkaar in toom te de houden. op Maar als de op tv Oostenrijkse troonopvolger en door zijn vrouw met in Sarajevo vermoord worden, het verandert de sfeer tussen de de bondgenoten onvermijdelijk. De het oorlog op begint en met tijdens naïeve opwinding vertrekken de soldaten uit de naar het front.

20:20),In de lente het van 1918 in zet het naar Duitse Rijk het grootste offensief tijdens op tv sinds de start op tv van de oorlog in. De Duitse het uitputting op is te groot, de materiële een overmacht van de de het bondgenoten te overweldigend.

20:20),De op tv oorlog is nu zelf de het vijand. naar De soldaten willen niet de langer zinloos hun op tv leven opofferen. In een de op zomer en herfst van 1917 breekt van er een opstand tijdens door uit onder bijna op tv alle deelnemers uit van de oorlog.

20:20),Het uit vooruitzicht om naar huis een te gaan is op tv de sterkste reden door om tijdens door te vechten. in Thuis betekent veiligheid in met een tijd het waarin dood en vernietiging tijdens de levens van naar zo veel mensen op tv beheersen.

20:20),1916 uit is het jaar van de van meest gruwelijke gevechten. het Met onderzeeërs, uit vliegtuigen, tanks en gifgas van worden mensen vernietigd tijdens als door ongedierte.

20:20),Miljoenen vrouwen op zijn gedwongen het om jarenlang zonder hun op tv mannen/zonen te op tv leven. De mannen in op tv de loopgraven in moeten zich focussen op tv om te overleven en in proberen alle gedachtes aan tijdens hun vrouwen en tijdens geliefden uit uit te op tv bannen.

20:20),De gevechtsliederen met van op het begin van de oorlog hebben in plaatsgemaakt voor tijdens de de pijnkreten. Het aantal het gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn de veel te weinig in naar artsen en verpleegkundigen.

20:20),Een Europees conflict tijdens op tv groeit uit tot een het wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan met en het Ottomaanse Rijk met mengen zich uit in de op veldslag.

augustus 2019
13-08-2019 22:50

De opstand

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De opstand

De oorlog is nu zelf de vijand. De soldaten willen niet langer zinloos hun leven opofferen. In de zomer en herfst van 1917 breekt er een opstand uit onder bijna alle deelnemers aan de oorlog. De mensen beginnen zich tegen de levensomstandig...

06-08-2019 22:45

Het thuisfront

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het thuisfront

Het vooruitzicht om naar huis te gaan is de sterkste reden om door te vechten. Thuis betekent veiligheid in een tijd waarin dood en vernietiging de levens van zo veel mensen beheersen. In de Eerste Wereldoorlog uit de geschiedenis is een ni...

30-07-2019 22:30

De vernietiging

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De vernietiging

1916 is het jaar van de meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas worden mensen vernietigd als ongedierte. De westerse machten proberen de Duitse grens te doorbreken, terwijl ondertussen de Russen druk zetten...

23-07-2019 23:15

De hunkering

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De hunkering

Miljoenen vrouwen zijn gedwongen om jarenlang zonder hun mannen/zonen te leven. Ze worden gekweld door de onzekerheid dat ze niet weten of hun geliefden nog wel leven, terwijl anderen moeten accepteren dat ze hun man of zoon voor altijd kwi...

16-07-2019 22:45

De verwondingen

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De verwondingen

De gevechtsliederen van het begin van de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn veel te weinig artsen en verpleegkundigen om de gewonden te verzorgen en daarom worden er verplee...

09-07-2019 22:40

De aanval

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De aanval

Een Europees conflict groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan en het Ottomaanse Rijk mengen zich in de veldslag. De gevechten vinden plaats in Europa, Afrika, op de Falklandeilanden en in de Pacific. Meer dan twintig ...

02-07-2019 22:20

De afgrond

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De afgrond

In 1914 is Europa een gespannen en zwaarbewapend continent. Veertig jaar na de Frans-Duitse oorlog is Europa een groot web van vijanden. De grootste machthebbers vormen bondgenootschappen en doen zo een poging elkaar in toom te houden. Maar...

07-06-2014 20:20

Het Omslagpunt (za 7 jun 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het Omslagpunt (za 7 jun 2014

20:20),In de lente van 1918 zet het Duitse Rijk het grootste offensief sinds de start van de oorlog in. De Duitse uitputting is te groot, de materiële overmacht van de bondgenoten te overweldigend.

31-05-2014 20:20

De Opstand (za 31 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De Opstand (za 31 mei 2014

20:20),De oorlog is nu zelf de vijand. De soldaten willen niet langer zinloos hun leven opofferen. In de zomer en herfst van 1917 breekt er een opstand uit onder bijna alle deelnemers uit de oorlog.

24-05-2014 20:20

Het thuisfront (za 24 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het thuisfront (za 24 mei 2014

20:20),Het vooruitzicht om naar huis te gaan is de sterkste reden om door te vechten. Thuis betekent veiligheid in een tijd waarin dood en vernietiging de levens van zo veel mensen beheersen.

17-05-2014 20:20

De vernietiging (za 17 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De vernietiging (za 17 mei 2014

20:20),1916 is het jaar van de meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas worden mensen vernietigd als ongedierte.

03-05-2014 20:20

De Hunkering (za 3 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De Hunkering (za 3 mei 2014

20:20),Miljoenen vrouwen zijn gedwongen om jarenlang zonder hun mannen/zonen te leven. De mannen in de loopgraven moeten zich focussen om te overleven en proberen alle gedachtes aan hun vrouwen en geliefden uit te bannen.

26-04-2014 20:20

De angst (za 26 apr 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De angst (za 26 apr 2014

20:20),De gevechtsliederen van het begin van de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn veel te weinig artsen en verpleegkundigen.

19-04-2014 20:20

De aanval (za 19 apr 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De aanval (za 19 apr 2014

20:20),Een Europees conflict groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan en het Ottomaanse Rijk mengen zich in de veldslag.

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog bij 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist

In de internationale productie 14–18, Dagboeken van de Eerste Wereldoorlog komt het grote verhaal van de Eerste Wereldoorlog dichtbij door het te vertellen aan de hand van de lotgevallen van individuen. Via gedramatiseerde scènes, gebaseerd op dagboeken en correspondentie, komt de oorlog tot leven.

Uitzending gemist van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord