Programma gemist?

In naar de lente het van 1918 zet het Duitse Rijk op tv het grootste met offensief in sinds een de start van de door oorlog. De een Duitse uitputting is uit te naar groot, de materiële in overmacht van de bondgenoten te op tv overweldigend. van In augustus lanceren op de Fransen en Britten, versterkt door uit troepen uit de met VS, hun tegenoffensief. van naar Vier jaar na met het uitbreken van de oorlog valt naar het op Duitse leger. Alle deelnemers, door ook de overwinnaars, uit zien in dat van de wereld waarvoor door zij gevochten hebben met volkomen veranderd op is.

De oorlog is met nu naar zelf de vijand. De uit soldaten willen niet langer op tv op tv zinloos hun leven met opofferen. In de het zomer en herfst van de 1917 breekt uit er een opstand uit onder de bijna de alle deelnemers aan de oorlog. De het mensen beginnen zich op tegen de levensomstandigheden een het en de nutteloze opofferingen die op de van oorlog van hen een eist te verzetten. In op tv mei is door er een golf van stakingen in tijdens in de munitiefabrieken in Engeland het en Frankrijk.

Het het vooruitzicht om naar huis op te in gaan is de sterkste reden met om door te vechten. het Thuis betekent in veiligheid de in een tijd waarin het dood en vernietiging de het levens van zo het veel op mensen beheersen. In de Eerste Wereldoorlog de een uit de geschiedenis de is een nieuwe uitdrukking ontstaan: het tijdens van thuisfront. Het gevecht van is niet alleen gaande naar in de het loopgraven maar ook in de de fabrieken, velden en scholen. in Het aantal uit dode of gewonde op soldaten maar ook vrouwen, van kinderen en ouderen naar loopt in de in met miljoenen.

1916 is het op tv jaar op tv van de met meest gruwelijke gevechten. op tv Met onderzeeërs, vliegtuigen, uit tanks en gifgas worden uit mensen vernietigd als ongedierte. De het westerse machten proberen het de Duitse naar grens te een doorbreken, terwijl ondertussen een de Russen druk op zetten op Oostenrijk/Hongarije aan het op tv oosterse front. het Succes blijft van uit en het dodental op overschrijdt alle verwachtingen. in De landen uit in oorlog bloedden uit, maar op tv voor de strategen op tv is een in vredesakkoord ondenkbaar. op Alleen de vernietiging van op hun vijanden kan van hun grote verlies de rechtvaardigen.

Miljoenen vrouwen zijn door gedwongen in om jarenlang het zonder hun mannen/zonen het te leven. Ze worden gekweld uit door de naar onzekerheid dat met ze niet weten of hun uit geliefden nog wel het leven, terwijl anderen moeten een accepteren van dat ze hun man tijdens of zoon voor uit altijd kwijt zijn. De naar mannen tijdens in de loopgraven moeten zich van focussen om door te in overleven en proberen alle gedachtes over de op tv hun vrouwen en geliefden op tv uit hun hoofd te het krijgen. De Eerste de Wereldoorlog vernietigt het het leven en gezondheid op van met vele soldaten. Het verwoest families, relaties, door partnerschap en burgerlijk de de moraal.

De met gevechtsliederen van het tijdens begin van de oorlog hebben naar plaatsgemaakt voor de een pijnkreten. een Het aantal gewonde op tv soldaten stijgt dagelijks. naar Er zijn door veel te weinig op tv artsen en verpleegkundigen met om de gewonden te verzorgen en het daarom worden de er verpleeghulpen aangenomen. Hun de training is kort, uit hun opvatting tijdens van de naar realiteit van naar de oorlog wazig. Ze in moeten werken onder omstandigheden in waar ze naar niet op voorbereid uit werden.

Een naar Europees conflict groeit uit tot tijdens een wereldoorlog. Griekenland, van Bulgarije, naar Japan en het Ottomaanse Rijk het mengen tijdens zich in de tijdens veldslag. De gevechten vinden plaats een in Europa, Afrika, het op een de Falklandeilanden en in de een Pacific. Meer op dan twintig miljoen uit mensen voeren oorlog. het Het gebruik het van nieuwe, de moderne wapens botst met de traditionele uit oorlogsvoering. op Het aantal slachtoffers is immens. met tijdens Geconfronteerd met de talloze doden met wil geen van de naar partijen zich met terugtrekken. Integendeel, ze houden van op vol dat grotere het legers en meer wapens de nodig zijn op om te overwinnen.

In uit 1914 is het Europa een gespannen met en zwaarbewapend continent. Veertig van jaar na de Frans-Duitse oorlog uit is Europa op een groot van web van tijdens vijanden. De grootste machthebbers uit vormen bondgenootschappen en doen op zo met een poging elkaar in van toom te houden. Maar als op de Oostenrijkse troonopvolger een en naar zijn vrouw een in Sarajevo vermoord op worden, verandert de sfeer het tussen de bondgenoten onvermijdelijk. tijdens De naar oorlog begint en met naïeve naar opwinding vertrekken van de soldaten op tv naar het front.

20:20),In van de lente van 1918 het zet het Duitse Rijk op tv het grootste het offensief sinds de door start van door de oorlog op in. De Duitse door uitputting is te op tv groot, de materiële van overmacht van de bondgenoten op te overweldigend.

20:20),De op tv oorlog is nu tijdens zelf de vijand. De soldaten naar op willen niet langer zinloos hun leven door opofferen. In de naar zomer en met herfst van door 1917 breekt er een tijdens opstand uit onder bijna naar alle deelnemers uit op de tijdens oorlog.

20:20),Het op vooruitzicht om naar huis naar te tijdens gaan is de sterkste reden om op tv door te uit vechten. Thuis betekent veiligheid naar in naar een tijd in waarin dood en vernietiging met de levens een van zo veel mensen een beheersen.

20:20),1916 is het het jaar uit van de van meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, met tanks op en gifgas worden een mensen vernietigd als het ongedierte.

20:20),Miljoenen vrouwen zijn de naar gedwongen om jarenlang zonder uit hun mannen/zonen in te leven. De mannen in de een loopgraven moeten op zich focussen om van te overleven en de proberen uit alle gedachtes aan hun in vrouwen en geliefden tijdens uit te het bannen.

20:20),De op tv gevechtsliederen van het begin van op de oorlog op tv hebben plaatsgemaakt voor op tv de pijnkreten. Het naar aantal gewonde in soldaten stijgt dagelijks. Er zijn op tv veel te weinig uit op artsen en verpleegkundigen.

20:20),Een de Europees conflict groeit op uit tot een uit wereldoorlog. Griekenland, op Bulgarije, Japan en door het Ottomaanse Rijk mengen zich het in de op veldslag.

januari 2021
20-08-2019 22:50

Het omslagpunt

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het omslagpunt

In de lente van 1918 zet het Duitse Rijk het grootste offensief in sinds de start van de oorlog. De Duitse uitputting is te groot, de materiële overmacht van de bondgenoten te overweldigend. In augustus lanceren de Fransen en Britten, verst...

13-08-2019 22:50

De opstand

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De opstand

De oorlog is nu zelf de vijand. De soldaten willen niet langer zinloos hun leven opofferen. In de zomer en herfst van 1917 breekt er een opstand uit onder bijna alle deelnemers aan de oorlog. De mensen beginnen zich tegen de levensomstandig...

06-08-2019 22:45

Het thuisfront

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het thuisfront

Het vooruitzicht om naar huis te gaan is de sterkste reden om door te vechten. Thuis betekent veiligheid in een tijd waarin dood en vernietiging de levens van zo veel mensen beheersen. In de Eerste Wereldoorlog uit de geschiedenis is een ni...

30-07-2019 22:30

De vernietiging

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De vernietiging

1916 is het jaar van de meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas worden mensen vernietigd als ongedierte. De westerse machten proberen de Duitse grens te doorbreken, terwijl ondertussen de Russen druk zetten...

23-07-2019 23:15

De hunkering

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De hunkering

Miljoenen vrouwen zijn gedwongen om jarenlang zonder hun mannen/zonen te leven. Ze worden gekweld door de onzekerheid dat ze niet weten of hun geliefden nog wel leven, terwijl anderen moeten accepteren dat ze hun man of zoon voor altijd kwi...

16-07-2019 22:45

De verwondingen

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De verwondingen

De gevechtsliederen van het begin van de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn veel te weinig artsen en verpleegkundigen om de gewonden te verzorgen en daarom worden er verplee...

09-07-2019 22:40

De aanval

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De aanval

Een Europees conflict groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan en het Ottomaanse Rijk mengen zich in de veldslag. De gevechten vinden plaats in Europa, Afrika, op de Falklandeilanden en in de Pacific. Meer dan twintig ...

02-07-2019 22:20

De afgrond

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De afgrond

In 1914 is Europa een gespannen en zwaarbewapend continent. Veertig jaar na de Frans-Duitse oorlog is Europa een groot web van vijanden. De grootste machthebbers vormen bondgenootschappen en doen zo een poging elkaar in toom te houden. Maar...

07-06-2014 20:20

Het Omslagpunt (za 7 jun 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het Omslagpunt (za 7 jun 2014

20:20),In de lente van 1918 zet het Duitse Rijk het grootste offensief sinds de start van de oorlog in. De Duitse uitputting is te groot, de materiële overmacht van de bondgenoten te overweldigend.

31-05-2014 20:20

De Opstand (za 31 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De Opstand (za 31 mei 2014

20:20),De oorlog is nu zelf de vijand. De soldaten willen niet langer zinloos hun leven opofferen. In de zomer en herfst van 1917 breekt er een opstand uit onder bijna alle deelnemers uit de oorlog.

24-05-2014 20:20

Het thuisfront (za 24 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het thuisfront (za 24 mei 2014

20:20),Het vooruitzicht om naar huis te gaan is de sterkste reden om door te vechten. Thuis betekent veiligheid in een tijd waarin dood en vernietiging de levens van zo veel mensen beheersen.

17-05-2014 20:20

De vernietiging (za 17 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De vernietiging (za 17 mei 2014

20:20),1916 is het jaar van de meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas worden mensen vernietigd als ongedierte.

03-05-2014 20:20

De Hunkering (za 3 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De Hunkering (za 3 mei 2014

20:20),Miljoenen vrouwen zijn gedwongen om jarenlang zonder hun mannen/zonen te leven. De mannen in de loopgraven moeten zich focussen om te overleven en proberen alle gedachtes aan hun vrouwen en geliefden uit te bannen.

26-04-2014 20:20

De angst (za 26 apr 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De angst (za 26 apr 2014

20:20),De gevechtsliederen van het begin van de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn veel te weinig artsen en verpleegkundigen.

19-04-2014 20:20

De aanval (za 19 apr 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De aanval (za 19 apr 2014

20:20),Een Europees conflict groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan en het Ottomaanse Rijk mengen zich in de veldslag.

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog bij 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist

In de internationale productie 14–18, Dagboeken van de Eerste Wereldoorlog komt het grote verhaal van de Eerste Wereldoorlog dichtbij door het te vertellen aan de hand van de lotgevallen van individuen. Via gedramatiseerde scènes, gebaseerd op dagboeken en correspondentie, komt de oorlog tot leven.

Uitzending gemist van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!