Programma gemist?

In de lente de tijdens van 1918 zet op tv het Duitse Rijk het grootste op offensief in met sinds de start van van de uit oorlog. De Duitse uitputting op tv is te groot, de materiële op tv overmacht van in de met bondgenoten te overweldigend. In augustus lanceren met de Fransen de en Britten, versterkt een door troepen uit de uit VS, hun tegenoffensief. uit Vier jaar door na het uitbreken het van de oorlog op tv valt door het Duitse leger. uit Alle deelnemers, ook de overwinnaars, zien uit in dat van de een wereld waarvoor zij gevochten hebben volkomen op tv door veranderd is.

De door oorlog is tijdens nu zelf de vijand. De soldaten in tijdens willen niet langer zinloos naar hun leven opofferen. In door de in zomer en herfst van het 1917 breekt er een opstand op tv van uit onder bijna alle uit deelnemers aan de in oorlog. De mensen beginnen zich door tegen de door levensomstandigheden het en de nutteloze naar opofferingen die de uit oorlog van hen eist te van verzetten. op In mei is er een naar golf van stakingen door in de munitiefabrieken uit in Engeland en van Frankrijk.

Het met vooruitzicht om op tv naar huis te gaan is van de de sterkste reden om door te vechten. naar Thuis het betekent veiligheid in op tv een tijd uit waarin dood en vernietiging de tijdens levens van het zo veel mensen beheersen. In van de Eerste van Wereldoorlog uit de uit geschiedenis is met een nieuwe uitdrukking ontstaan: het uit op tv thuisfront. Het gevecht is niet alleen op tv tijdens gaande in de loopgraven tijdens maar ook in uit de fabrieken, velden en met scholen. door Het aantal dode de of gewonde soldaten met maar ook vrouwen, kinderen en in ouderen door loopt in de op tv miljoenen.

1916 is op tv het jaar de van de door meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, op tv tanks en met gifgas worden mensen vernietigd de op tv als ongedierte. De westerse machten op tv proberen de de Duitse grens te op tv doorbreken, terwijl op ondertussen de Russen druk zetten op tijdens Oostenrijk/Hongarije naar aan het oosterse front. Succes op blijft de uit en tijdens het dodental overschrijdt alle verwachtingen. op De landen in een oorlog bloedden op tv uit, maar voor de naar strategen is een vredesakkoord op tv ondenkbaar. de Alleen de vernietiging het van hun vijanden kan hun met grote verlies van rechtvaardigen.

Miljoenen vrouwen zijn naar gedwongen het om jarenlang zonder hun uit mannen/zonen de te leven. Ze worden met gekweld door op tv de onzekerheid dat ze niet weten een of hun de geliefden met nog wel leven, terwijl anderen van moeten accepteren op dat ze hun man van of zoon tijdens voor altijd kwijt zijn. op De mannen tijdens in de loopgraven moeten zich een focussen om te in overleven en proberen op alle gedachtes over uit hun vrouwen tijdens en geliefden uit naar hun hoofd te op tv krijgen. De Eerste Wereldoorlog op van vernietigt het leven en door gezondheid van vele soldaten. Het met verwoest families, uit relaties, partnerschap met en burgerlijk door moraal.

De gevechtsliederen van een het uit begin van de op oorlog hebben plaatsgemaakt voor naar de pijnkreten. Het aantal het gewonde soldaten in stijgt een dagelijks. Er zijn veel de te weinig artsen tijdens en verpleegkundigen om de de gewonden te de verzorgen en daarom worden met er verpleeghulpen van aangenomen. Hun training op is kort, hun in opvatting van de realiteit van op tv de oorlog op wazig. Ze moeten werken uit onder omstandigheden waar uit ze niet de op voorbereid het werden.

Een Europees conflict een groeit uit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, op Bulgarije, in Japan en het de Ottomaanse Rijk mengen zich in tijdens de veldslag. de De gevechten vinden plaats een uit in Europa, Afrika, op de Falklandeilanden de en in de in op Pacific. Meer dan van twintig miljoen mensen op tv voeren oorlog. Het gebruik van uit nieuwe, tijdens moderne wapens botst met in de traditionele oorlogsvoering. op tv Het aantal slachtoffers het is immens. Geconfronteerd met op de talloze doden uit wil geen van de de partijen zich in terugtrekken. Integendeel, ze houden tijdens vol dat een grotere legers en de meer wapens het nodig zijn om met te overwinnen.

In op tv 1914 is Europa een gespannen op tv het en zwaarbewapend continent. het Veertig jaar na de een Frans-Duitse oorlog in is Europa een van groot web van op vijanden. De grootste machthebbers vormen naar bondgenootschappen een en doen zo op een poging elkaar in van toom te van houden. Maar als de Oostenrijkse troonopvolger naar op en zijn vrouw in Sarajevo met vermoord worden, verandert de in sfeer tussen op de bondgenoten onvermijdelijk. De in oorlog begint en met met uit naïeve opwinding vertrekken de de soldaten naar het uit front.

20:20),In de uit lente van 1918 een zet het Duitse het Rijk het op grootste offensief sinds de start tijdens van door de oorlog in. De Duitse uit uitputting is op te groot, de materiële met op tv overmacht van de bondgenoten het te overweldigend.

20:20),De een oorlog is nu een zelf de vijand. naar De soldaten in willen niet langer zinloos hun leven naar opofferen. In van de in zomer en herfst van op tv 1917 breekt er een met opstand uit op tv onder bijna de alle deelnemers uit de een oorlog.

20:20),Het vooruitzicht om in naar huis te door gaan is de op tv een sterkste reden om door van te vechten. Thuis betekent veiligheid het in een van tijd de waarin dood en een vernietiging de levens van zo naar veel mensen het beheersen.

20:20),1916 de is het jaar van met de met meest gruwelijke gevechten. op Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks op en gifgas worden in mensen vernietigd tijdens als ongedierte.

20:20),Miljoenen met vrouwen zijn gedwongen het om jarenlang zonder uit hun mannen/zonen te door leven. De mannen in een de op tv loopgraven moeten zich focussen om te met tijdens overleven en proberen alle gedachtes aan de hun vrouwen uit en geliefden tijdens uit te het bannen.

20:20),De van gevechtsliederen van het begin van op naar de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de een pijnkreten. Het door aantal gewonde soldaten stijgt de dagelijks. Er zijn naar veel te door weinig artsen en in verpleegkundigen.

20:20),Een de Europees conflict groeit uit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, het uit Bulgarije, Japan en het Ottomaanse met Rijk mengen van zich in het de veldslag.

mei 2021
20-08-2019 22:50

Het omslagpunt

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het omslagpunt

In de lente van 1918 zet het Duitse Rijk het grootste offensief in sinds de start van de oorlog. De Duitse uitputting is te groot, de materiële overmacht van de bondgenoten te overweldigend. In augustus lanceren de Fransen en Britten, verst...

13-08-2019 22:50

De opstand

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De opstand

De oorlog is nu zelf de vijand. De soldaten willen niet langer zinloos hun leven opofferen. In de zomer en herfst van 1917 breekt er een opstand uit onder bijna alle deelnemers aan de oorlog. De mensen beginnen zich tegen de levensomstandig...

06-08-2019 22:45

Het thuisfront

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het thuisfront

Het vooruitzicht om naar huis te gaan is de sterkste reden om door te vechten. Thuis betekent veiligheid in een tijd waarin dood en vernietiging de levens van zo veel mensen beheersen. In de Eerste Wereldoorlog uit de geschiedenis is een ni...

30-07-2019 22:30

De vernietiging

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De vernietiging

1916 is het jaar van de meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas worden mensen vernietigd als ongedierte. De westerse machten proberen de Duitse grens te doorbreken, terwijl ondertussen de Russen druk zetten...

23-07-2019 23:15

De hunkering

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De hunkering

Miljoenen vrouwen zijn gedwongen om jarenlang zonder hun mannen/zonen te leven. Ze worden gekweld door de onzekerheid dat ze niet weten of hun geliefden nog wel leven, terwijl anderen moeten accepteren dat ze hun man of zoon voor altijd kwi...

16-07-2019 22:45

De verwondingen

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De verwondingen

De gevechtsliederen van het begin van de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn veel te weinig artsen en verpleegkundigen om de gewonden te verzorgen en daarom worden er verplee...

09-07-2019 22:40

De aanval

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De aanval

Een Europees conflict groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan en het Ottomaanse Rijk mengen zich in de veldslag. De gevechten vinden plaats in Europa, Afrika, op de Falklandeilanden en in de Pacific. Meer dan twintig ...

02-07-2019 22:20

De afgrond

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De afgrond

In 1914 is Europa een gespannen en zwaarbewapend continent. Veertig jaar na de Frans-Duitse oorlog is Europa een groot web van vijanden. De grootste machthebbers vormen bondgenootschappen en doen zo een poging elkaar in toom te houden. Maar...

07-06-2014 20:20

Het Omslagpunt (za 7 jun 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het Omslagpunt (za 7 jun 2014

20:20),In de lente van 1918 zet het Duitse Rijk het grootste offensief sinds de start van de oorlog in. De Duitse uitputting is te groot, de materiële overmacht van de bondgenoten te overweldigend.

31-05-2014 20:20

De Opstand (za 31 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De Opstand (za 31 mei 2014

20:20),De oorlog is nu zelf de vijand. De soldaten willen niet langer zinloos hun leven opofferen. In de zomer en herfst van 1917 breekt er een opstand uit onder bijna alle deelnemers uit de oorlog.

24-05-2014 20:20

Het thuisfront (za 24 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het thuisfront (za 24 mei 2014

20:20),Het vooruitzicht om naar huis te gaan is de sterkste reden om door te vechten. Thuis betekent veiligheid in een tijd waarin dood en vernietiging de levens van zo veel mensen beheersen.

17-05-2014 20:20

De vernietiging (za 17 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De vernietiging (za 17 mei 2014

20:20),1916 is het jaar van de meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas worden mensen vernietigd als ongedierte.

03-05-2014 20:20

De Hunkering (za 3 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De Hunkering (za 3 mei 2014

20:20),Miljoenen vrouwen zijn gedwongen om jarenlang zonder hun mannen/zonen te leven. De mannen in de loopgraven moeten zich focussen om te overleven en proberen alle gedachtes aan hun vrouwen en geliefden uit te bannen.

26-04-2014 20:20

De angst (za 26 apr 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De angst (za 26 apr 2014

20:20),De gevechtsliederen van het begin van de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn veel te weinig artsen en verpleegkundigen.

19-04-2014 20:20

De aanval (za 19 apr 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De aanval (za 19 apr 2014

20:20),Een Europees conflict groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan en het Ottomaanse Rijk mengen zich in de veldslag.

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog bij 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist

In de internationale productie 14–18, Dagboeken van de Eerste Wereldoorlog komt het grote verhaal van de Eerste Wereldoorlog dichtbij door het te vertellen aan de hand van de lotgevallen van individuen. Via gedramatiseerde scènes, gebaseerd op dagboeken en correspondentie, komt de oorlog tot leven.

Uitzending gemist van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!