Programma gemist?

In naar de lente het van 1918 zet het Duitse Rijk van het grootste door offensief op tv in sinds de start van op de oorlog. De een Duitse uitputting is te tijdens groot, de materiële door overmacht in van de bondgenoten te naar overweldigend. In augustus de lanceren de op tv Fransen en Britten, de versterkt door troepen uit door de VS, met hun tegenoffensief. Vier in jaar na op het uitbreken van de oorlog door valt het Duitse op tv leger. Alle deelnemers, ook in de overwinnaars, zien in in dat de naar door wereld waarvoor zij gevochten het hebben volkomen veranderd op tv is.

De door oorlog is nu zelf op tv de een vijand. De soldaten willen door niet langer zinloos uit hun leven uit opofferen. In de zomer en naar herfst van 1917 breekt door door er een opstand uit onder op tv bijna alle deelnemers de aan de uit oorlog. De mensen naar beginnen zich op tv tegen de levensomstandigheden en de door nutteloze opofferingen die de het oorlog van uit hen een eist te verzetten. op tv In mei is het er een golf van door stakingen in uit de munitiefabrieken in Engeland met en Frankrijk.

Het de vooruitzicht om naar van huis te gaan is de door sterkste uit reden om door de te vechten. de Thuis betekent veiligheid in een uit tijd waarin uit dood en uit vernietiging de levens van zo uit veel mensen beheersen. in In de Eerste de Wereldoorlog uit de de geschiedenis is een nieuwe op uitdrukking het ontstaan: het thuisfront. Het op tv gevecht is niet alleen het naar gaande in de loopgraven in maar ook op tv in de fabrieken, door velden en scholen. Het aantal dode op het of gewonde soldaten maar ook met vrouwen, kinderen op tv en ouderen loopt in het de in miljoenen.

1916 is het tijdens jaar van de tijdens meest gruwelijke gevechten. door Met onderzeeërs, vliegtuigen, naar tanks en gifgas de worden mensen met vernietigd als ongedierte. het De westerse machten proberen op de van Duitse grens op tv te doorbreken, terwijl ondertussen de Russen de druk op tv zetten op tijdens Oostenrijk/Hongarije aan het op oosterse front. Succes met blijft uit en het uit dodental overschrijdt alle verwachtingen. het De landen met in oorlog bloedden uit, maar op uit voor de strategen is een een vredesakkoord ondenkbaar. Alleen op de vernietiging van hun een vijanden kan hun het tijdens grote verlies rechtvaardigen.

Miljoenen vrouwen een zijn op gedwongen om jarenlang op tv zonder hun mannen/zonen te leven. Ze door van worden gekweld door de onzekerheid dat naar ze niet een weten of tijdens hun geliefden nog wel leven, het terwijl anderen een moeten met accepteren dat ze op hun man of het zoon voor altijd kwijt zijn. uit De mannen met in de loopgraven moeten de zich op tv focussen om te overleven en proberen het uit alle gedachtes over tijdens hun vrouwen en geliefden op uit hun hoofd te met krijgen. De Eerste op Wereldoorlog vernietigt met het leven en met gezondheid van vele soldaten. het Het verwoest families, relaties, de met partnerschap en burgerlijk het moraal.

De met gevechtsliederen van het begin van een de oorlog hebben op naar plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal uit door gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn naar veel naar te weinig artsen en uit verpleegkundigen om de in gewonden te door verzorgen en daarom worden het er verpleeghulpen aangenomen. Hun door training is in kort, tijdens hun opvatting van de met realiteit van een de oorlog wazig. Ze een moeten werken onder omstandigheden waar uit ze met niet op voorbereid op tv werden.

Een Europees conflict door in groeit uit tot tijdens een wereldoorlog. Griekenland, in Bulgarije, Japan en het van Ottomaanse Rijk op mengen zich in het de veldslag. De van gevechten vinden plaats in Europa, met Afrika, op de Falklandeilanden met door en in de Pacific. met Meer dan de twintig miljoen mensen voeren oorlog. Het de gebruik van nieuwe, uit moderne wapens met botst met uit de traditionele op tv oorlogsvoering. Het aantal een slachtoffers is immens. Geconfronteerd met in de talloze doden wil van geen in van de partijen zich terugtrekken. door Integendeel, ze door houden vol dat grotere tijdens legers en naar meer wapens het nodig zijn om te een overwinnen.

In 1914 naar is Europa een de gespannen een en zwaarbewapend continent. Veertig jaar na met de Frans-Duitse op oorlog met is Europa een groot web van de vijanden. van De grootste machthebbers vormen bondgenootschappen op tv en doen in zo een uit poging elkaar in toom het te houden. Maar van als het de Oostenrijkse troonopvolger en op zijn vrouw in Sarajevo vermoord op tv worden, verandert de tijdens sfeer tussen de door tijdens bondgenoten onvermijdelijk. De oorlog begint en op in met naïeve opwinding vertrekken de in soldaten naar naar het front.

20:20),In door de lente van van 1918 zet het Duitse met Rijk het grootste naar offensief sinds de het start tijdens van de oorlog in. met De Duitse naar uitputting is te groot, de materiële naar overmacht van de naar op tv bondgenoten te overweldigend.

20:20),De de oorlog is tijdens nu zelf de vijand. in De soldaten door willen niet langer zinloos hun met leven door opofferen. In de zomer en herfst naar door van 1917 breekt er uit een opstand uit van onder bijna alle deelnemers uit een in de oorlog.

20:20),Het vooruitzicht met om naar huis uit te gaan tijdens is de sterkste door reden om door door te vechten. Thuis betekent veiligheid op in een op tijd waarin op tv dood en naar vernietiging de levens van zo veel op mensen de beheersen.

20:20),1916 is door het jaar van de tijdens meest gruwelijke door gevechten. Met onderzeeërs, tijdens vliegtuigen, tanks de en gifgas worden met mensen vernietigd het als ongedierte.

20:20),Miljoenen door vrouwen zijn gedwongen om jarenlang op tv zonder van hun mannen/zonen te leven. met De mannen in de op loopgraven moeten uit zich focussen om op tv te overleven en proberen naar alle gedachtes aan het hun vrouwen op en geliefden op tv uit te het bannen.

20:20),De gevechtsliederen uit van het begin in van de op oorlog hebben plaatsgemaakt voor de uit een pijnkreten. Het aantal gewonde met soldaten stijgt dagelijks. Er zijn met een veel te weinig een artsen en verpleegkundigen.

20:20),Een Europees conflict met de groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, de de Bulgarije, Japan en het Ottomaanse van Rijk mengen door zich in de het veldslag.

september 2021
20-08-2019 22:50

Het omslagpunt

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het omslagpunt

In de lente van 1918 zet het Duitse Rijk het grootste offensief in sinds de start van de oorlog. De Duitse uitputting is te groot, de materiële overmacht van de bondgenoten te overweldigend. In augustus lanceren de Fransen en Britten, verst...

13-08-2019 22:50

De opstand

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De opstand

De oorlog is nu zelf de vijand. De soldaten willen niet langer zinloos hun leven opofferen. In de zomer en herfst van 1917 breekt er een opstand uit onder bijna alle deelnemers aan de oorlog. De mensen beginnen zich tegen de levensomstandig...

06-08-2019 22:45

Het thuisfront

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het thuisfront

Het vooruitzicht om naar huis te gaan is de sterkste reden om door te vechten. Thuis betekent veiligheid in een tijd waarin dood en vernietiging de levens van zo veel mensen beheersen. In de Eerste Wereldoorlog uit de geschiedenis is een ni...

30-07-2019 22:30

De vernietiging

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De vernietiging

1916 is het jaar van de meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas worden mensen vernietigd als ongedierte. De westerse machten proberen de Duitse grens te doorbreken, terwijl ondertussen de Russen druk zetten...

23-07-2019 23:15

De hunkering

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De hunkering

Miljoenen vrouwen zijn gedwongen om jarenlang zonder hun mannen/zonen te leven. Ze worden gekweld door de onzekerheid dat ze niet weten of hun geliefden nog wel leven, terwijl anderen moeten accepteren dat ze hun man of zoon voor altijd kwi...

16-07-2019 22:45

De verwondingen

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De verwondingen

De gevechtsliederen van het begin van de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn veel te weinig artsen en verpleegkundigen om de gewonden te verzorgen en daarom worden er verplee...

09-07-2019 22:40

De aanval

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De aanval

Een Europees conflict groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan en het Ottomaanse Rijk mengen zich in de veldslag. De gevechten vinden plaats in Europa, Afrika, op de Falklandeilanden en in de Pacific. Meer dan twintig ...

02-07-2019 22:20

De afgrond

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De afgrond

In 1914 is Europa een gespannen en zwaarbewapend continent. Veertig jaar na de Frans-Duitse oorlog is Europa een groot web van vijanden. De grootste machthebbers vormen bondgenootschappen en doen zo een poging elkaar in toom te houden. Maar...

07-06-2014 20:20

Het Omslagpunt (za 7 jun 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het Omslagpunt (za 7 jun 2014

20:20),In de lente van 1918 zet het Duitse Rijk het grootste offensief sinds de start van de oorlog in. De Duitse uitputting is te groot, de materiële overmacht van de bondgenoten te overweldigend.

31-05-2014 20:20

De Opstand (za 31 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De Opstand (za 31 mei 2014

20:20),De oorlog is nu zelf de vijand. De soldaten willen niet langer zinloos hun leven opofferen. In de zomer en herfst van 1917 breekt er een opstand uit onder bijna alle deelnemers uit de oorlog.

24-05-2014 20:20

Het thuisfront (za 24 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het thuisfront (za 24 mei 2014

20:20),Het vooruitzicht om naar huis te gaan is de sterkste reden om door te vechten. Thuis betekent veiligheid in een tijd waarin dood en vernietiging de levens van zo veel mensen beheersen.

17-05-2014 20:20

De vernietiging (za 17 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De vernietiging (za 17 mei 2014

20:20),1916 is het jaar van de meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas worden mensen vernietigd als ongedierte.

03-05-2014 20:20

De Hunkering (za 3 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De Hunkering (za 3 mei 2014

20:20),Miljoenen vrouwen zijn gedwongen om jarenlang zonder hun mannen/zonen te leven. De mannen in de loopgraven moeten zich focussen om te overleven en proberen alle gedachtes aan hun vrouwen en geliefden uit te bannen.

26-04-2014 20:20

De angst (za 26 apr 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De angst (za 26 apr 2014

20:20),De gevechtsliederen van het begin van de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn veel te weinig artsen en verpleegkundigen.

19-04-2014 20:20

De aanval (za 19 apr 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De aanval (za 19 apr 2014

20:20),Een Europees conflict groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan en het Ottomaanse Rijk mengen zich in de veldslag.

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog bij 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist

In de internationale productie 14–18, Dagboeken van de Eerste Wereldoorlog komt het grote verhaal van de Eerste Wereldoorlog dichtbij door het te vertellen aan de hand van de lotgevallen van individuen. Via gedramatiseerde scènes, gebaseerd op dagboeken en correspondentie, komt de oorlog tot leven.

Uitzending gemist van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!