Programma gemist?

In naar de lente van uit 1918 zet het Duitse Rijk door het grootste uit offensief in sinds met de start de van de oorlog. tijdens De Duitse het uitputting is te groot, de de materiële overmacht van van de op tv bondgenoten te overweldigend. naar In augustus lanceren de uit Fransen en Britten, versterkt het door troepen door uit de VS, van hun tegenoffensief. Vier jaar het na het uitbreken van de de oorlog een valt het een Duitse leger. door Alle deelnemers, ook de overwinnaars, zien een in dat de op in wereld waarvoor zij gevochten hebben volkomen de veranderd uit is.

De oorlog is in nu zelf de op het vijand. De soldaten van willen niet langer zinloos op tv hun leven opofferen. In de uit zomer een en herfst van door 1917 breekt er een met opstand uit onder uit bijna de alle deelnemers aan de de oorlog. De mensen beginnen zich tijdens tegen de levensomstandigheden op en de nutteloze tijdens opofferingen die de tijdens oorlog met van hen eist te door verzetten. In mei in is er het een golf de van stakingen in de munitiefabrieken in naar op Engeland en Frankrijk.

Het naar vooruitzicht om in naar huis te gaan op tv is de sterkste reden naar om door te vechten. van Thuis betekent op veiligheid in op tv een tijd waarin dood met en vernietiging de in levens van van zo veel de mensen beheersen. In de Eerste op tv Wereldoorlog uit in de geschiedenis is een nieuwe in uitdrukking een ontstaan: het thuisfront. Het gevecht tijdens is van niet alleen gaande in in de loopgraven maar door ook in tijdens de fabrieken, velden en uit scholen. Het door aantal dode of gewonde op soldaten maar ook de vrouwen, kinderen met en ouderen loopt met in de met miljoenen.

1916 door is het jaar van de met tijdens meest gruwelijke gevechten. door Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas van worden mensen op tv vernietigd als uit ongedierte. De westerse naar machten proberen op tv de Duitse grens een te doorbreken, terwijl ondertussen de op Russen druk zetten het op Oostenrijk/Hongarije aan op tv het oosterse front. Succes door blijft uit en tijdens het op tv dodental overschrijdt alle verwachtingen. De de landen in uit oorlog bloedden uit, het maar voor de uit strategen is een van vredesakkoord ondenkbaar. Alleen op de naar vernietiging van hun vijanden van kan hun grote verlies van rechtvaardigen.

Miljoenen vrouwen zijn door gedwongen om jarenlang met op tv zonder hun mannen/zonen te leven. Ze met worden door gekweld door de onzekerheid de dat met ze niet weten op tv of hun geliefden nog wel leven, uit terwijl de anderen moeten van accepteren dat ze hun man of door zoon tijdens voor altijd tijdens kwijt zijn. De mannen in de de loopgraven moeten zich door naar focussen om te van overleven en proberen in alle gedachtes over hun vrouwen in en geliefden uit tijdens hun door hoofd te krijgen. De Eerste Wereldoorlog naar vernietigt het tijdens leven en gezondheid van het vele soldaten. Het tijdens verwoest families, relaties, uit partnerschap tijdens en burgerlijk naar moraal.

De door gevechtsliederen van uit het begin van in de oorlog hebben plaatsgemaakt tijdens voor de pijnkreten. op tv Het aantal op tv gewonde soldaten stijgt dagelijks. de Er zijn veel met te weinig artsen en verpleegkundigen door om tijdens de gewonden te verzorgen van en daarom worden de er verpleeghulpen uit aangenomen. Hun training is kort, het hun tijdens opvatting van de realiteit tijdens van de oorlog op tv wazig. Ze van moeten werken in onder omstandigheden waar ze niet op op tijdens voorbereid werden.

Een van Europees conflict groeit van uit tot een wereldoorlog. Griekenland, in Bulgarije, Japan en de het Ottomaanse door Rijk mengen zich het in de veldslag. het De gevechten vinden plaats de in uit Europa, Afrika, op de het Falklandeilanden en in de uit Pacific. van Meer dan twintig miljoen mensen met voeren in oorlog. Het gebruik de van nieuwe, met moderne wapens botst naar met de traditionele oorlogsvoering. Het een aantal slachtoffers is het immens. Geconfronteerd met van de een talloze doden wil geen het van de partijen zich terugtrekken. uit Integendeel, in ze houden vol dat van grotere een legers en meer wapens door nodig zijn om in te overwinnen.

In 1914 is in tijdens Europa een gespannen en zwaarbewapend uit continent. Veertig op tv jaar na de Frans-Duitse het oorlog is de Europa een door groot web van vijanden. op De grootste machthebbers vormen bondgenootschappen een van en doen zo een poging elkaar uit op tv in toom te houden. Maar de als de Oostenrijkse troonopvolger met en zijn tijdens vrouw naar in Sarajevo vermoord worden, verandert een de sfeer de tussen de bondgenoten op tv onvermijdelijk. De oorlog begint op en met op tv naïeve opwinding vertrekken door de soldaten naar van het front.

20:20),In van de lente van 1918 zet door het Duitse Rijk op het grootste in offensief sinds de uit start door van de oorlog in. De Duitse naar uitputting van is te groot, naar de materiële overmacht van met de op bondgenoten te overweldigend.

20:20),De oorlog is op nu tijdens zelf de vijand. door De soldaten willen niet langer uit zinloos hun het leven opofferen. naar In de zomer en een herfst van 1917 het breekt van er een opstand het uit onder bijna alle deelnemers door uit een de oorlog.

20:20),Het vooruitzicht in om naar huis naar te met gaan is de sterkste reden tijdens om door te vechten. een Thuis naar betekent veiligheid in een uit tijd naar waarin dood en uit vernietiging de levens van een zo veel mensen tijdens beheersen.

20:20),1916 naar is het jaar van de in een meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, in tanks en het gifgas worden mensen naar vernietigd als door ongedierte.

20:20),Miljoenen naar vrouwen zijn gedwongen om jarenlang uit uit zonder hun mannen/zonen met te leven. De mannen in uit de loopgraven moeten zich de focussen op tv om te overleven en een proberen met alle gedachtes aan hun vrouwen en op geliefden uit uit te een bannen.

20:20),De gevechtsliederen van van het van begin van de oorlog hebben met uit plaatsgemaakt voor de pijnkreten. een Het aantal gewonde op soldaten stijgt dagelijks. in Er zijn veel te weinig naar naar artsen en verpleegkundigen.

20:20),Een in Europees conflict groeit op uit tot een wereldoorlog. met Griekenland, Bulgarije, Japan en een het een Ottomaanse Rijk op mengen zich in de in veldslag.

mei 2020
20-08-2019 22:50

Het omslagpunt

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het omslagpunt

In de lente van 1918 zet het Duitse Rijk het grootste offensief in sinds de start van de oorlog. De Duitse uitputting is te groot, de materiële overmacht van de bondgenoten te overweldigend. In augustus lanceren de Fransen en Britten, verst...

13-08-2019 22:50

De opstand

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De opstand

De oorlog is nu zelf de vijand. De soldaten willen niet langer zinloos hun leven opofferen. In de zomer en herfst van 1917 breekt er een opstand uit onder bijna alle deelnemers aan de oorlog. De mensen beginnen zich tegen de levensomstandig...

06-08-2019 22:45

Het thuisfront

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het thuisfront

Het vooruitzicht om naar huis te gaan is de sterkste reden om door te vechten. Thuis betekent veiligheid in een tijd waarin dood en vernietiging de levens van zo veel mensen beheersen. In de Eerste Wereldoorlog uit de geschiedenis is een ni...

30-07-2019 22:30

De vernietiging

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De vernietiging

1916 is het jaar van de meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas worden mensen vernietigd als ongedierte. De westerse machten proberen de Duitse grens te doorbreken, terwijl ondertussen de Russen druk zetten...

23-07-2019 23:15

De hunkering

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De hunkering

Miljoenen vrouwen zijn gedwongen om jarenlang zonder hun mannen/zonen te leven. Ze worden gekweld door de onzekerheid dat ze niet weten of hun geliefden nog wel leven, terwijl anderen moeten accepteren dat ze hun man of zoon voor altijd kwi...

16-07-2019 22:45

De verwondingen

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De verwondingen

De gevechtsliederen van het begin van de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn veel te weinig artsen en verpleegkundigen om de gewonden te verzorgen en daarom worden er verplee...

09-07-2019 22:40

De aanval

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De aanval

Een Europees conflict groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan en het Ottomaanse Rijk mengen zich in de veldslag. De gevechten vinden plaats in Europa, Afrika, op de Falklandeilanden en in de Pacific. Meer dan twintig ...

02-07-2019 22:20

De afgrond

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De afgrond

In 1914 is Europa een gespannen en zwaarbewapend continent. Veertig jaar na de Frans-Duitse oorlog is Europa een groot web van vijanden. De grootste machthebbers vormen bondgenootschappen en doen zo een poging elkaar in toom te houden. Maar...

07-06-2014 20:20

Het Omslagpunt (za 7 jun 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het Omslagpunt (za 7 jun 2014

20:20),In de lente van 1918 zet het Duitse Rijk het grootste offensief sinds de start van de oorlog in. De Duitse uitputting is te groot, de materiële overmacht van de bondgenoten te overweldigend.

31-05-2014 20:20

De Opstand (za 31 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De Opstand (za 31 mei 2014

20:20),De oorlog is nu zelf de vijand. De soldaten willen niet langer zinloos hun leven opofferen. In de zomer en herfst van 1917 breekt er een opstand uit onder bijna alle deelnemers uit de oorlog.

24-05-2014 20:20

Het thuisfront (za 24 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het thuisfront (za 24 mei 2014

20:20),Het vooruitzicht om naar huis te gaan is de sterkste reden om door te vechten. Thuis betekent veiligheid in een tijd waarin dood en vernietiging de levens van zo veel mensen beheersen.

17-05-2014 20:20

De vernietiging (za 17 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De vernietiging (za 17 mei 2014

20:20),1916 is het jaar van de meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas worden mensen vernietigd als ongedierte.

03-05-2014 20:20

De Hunkering (za 3 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De Hunkering (za 3 mei 2014

20:20),Miljoenen vrouwen zijn gedwongen om jarenlang zonder hun mannen/zonen te leven. De mannen in de loopgraven moeten zich focussen om te overleven en proberen alle gedachtes aan hun vrouwen en geliefden uit te bannen.

26-04-2014 20:20

De angst (za 26 apr 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De angst (za 26 apr 2014

20:20),De gevechtsliederen van het begin van de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn veel te weinig artsen en verpleegkundigen.

19-04-2014 20:20

De aanval (za 19 apr 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De aanval (za 19 apr 2014

20:20),Een Europees conflict groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan en het Ottomaanse Rijk mengen zich in de veldslag.

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog bij 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist

In de internationale productie 14–18, Dagboeken van de Eerste Wereldoorlog komt het grote verhaal van de Eerste Wereldoorlog dichtbij door het te vertellen aan de hand van de lotgevallen van individuen. Via gedramatiseerde scènes, gebaseerd op dagboeken en correspondentie, komt de oorlog tot leven.

Uitzending gemist van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!