Programma gemist?

In naar de lente van 1918 tijdens zet op tv het Duitse Rijk tijdens het grootste offensief in sinds van de start van tijdens de oorlog. op De Duitse tijdens uitputting is te groot, de materiële naar overmacht de van de bondgenoten in te overweldigend. In een augustus lanceren de met Fransen en Britten, versterkt door op troepen uit de op tv VS, hun in tegenoffensief. Vier tijdens jaar na het uitbreken van door de oorlog valt de van het Duitse leger. Alle deelnemers, met ook de overwinnaars, in zien in een dat de wereld waarvoor zij met gevochten hebben het volkomen door veranderd is.

De oorlog is in nu zelf uit de de vijand. De soldaten willen niet in langer zinloos door hun leven het opofferen. In de zomer en herfst op van door 1917 breekt er een een opstand uit naar onder bijna alle deelnemers van aan het de oorlog. De mensen beginnen zich door tegen de op tv levensomstandigheden en het de nutteloze opofferingen naar die de oorlog van tijdens hen eist te verzetten. met In mei met is er door een golf tijdens van stakingen in het de munitiefabrieken in Engeland en in Frankrijk.

Het uit vooruitzicht om naar huis te op gaan de is de sterkste reden om in door te door vechten. tijdens Thuis betekent veiligheid in de een tijd waarin dood het en van vernietiging de levens op van zo veel mensen tijdens beheersen. In de Eerste van Wereldoorlog van uit de geschiedenis is een nieuwe het uitdrukking door ontstaan: het thuisfront. het Het gevecht het is niet alleen gaande uit in de loopgraven naar maar ook in de de fabrieken, velden en met scholen. Het tijdens aantal dode door of gewonde soldaten maar ook vrouwen, de het kinderen en ouderen met loopt in de uit miljoenen.

1916 een is het jaar het van de meest een gruwelijke gevechten. het Met onderzeeërs, vliegtuigen, het tanks en gifgas in worden mensen vernietigd als uit ongedierte. De met westerse machten proberen de Duitse grens op tv te het doorbreken, terwijl tijdens ondertussen de Russen op druk zetten op Oostenrijk/Hongarije aan het op oosterse front. uit Succes blijft uit en tijdens het dodental met overschrijdt alle verwachtingen. De op tv landen in oorlog van bloedden uit, naar maar voor tijdens de strategen is de een vredesakkoord ondenkbaar. Alleen tijdens de vernietiging een van hun vijanden kan het hun uit grote verlies rechtvaardigen.

Miljoenen vrouwen zijn van gedwongen het om jarenlang zonder hun mannen/zonen de te een leven. Ze een worden gekweld door de van onzekerheid dat ze niet weten op of hun geliefden uit nog in wel leven, door terwijl anderen moeten accepteren dat ze van tijdens hun man of zoon voor tijdens altijd kwijt zijn. De een mannen in de de loopgraven moeten zich op tv tijdens focussen om te op tv overleven en proberen alle gedachtes tijdens over hun uit vrouwen en geliefden uit hun van hoofd te in krijgen. De door Eerste Wereldoorlog vernietigt het leven het en gezondheid tijdens van een vele soldaten. Het verwoest families, door relaties, partnerschap een en burgerlijk uit moraal.

De gevechtsliederen in van de het begin van op de oorlog hebben plaatsgemaakt voor een de pijnkreten. tijdens Het aantal gewonde soldaten stijgt door dagelijks. Er door zijn veel te van weinig artsen met en verpleegkundigen om de gewonden een te verzorgen op tv en naar daarom worden er verpleeghulpen naar aangenomen. Hun training is kort, met hun met opvatting van de realiteit op tv van op de oorlog wazig. tijdens Ze moeten werken naar onder omstandigheden waar ze de niet op de voorbereid werden.

Een door Europees conflict groeit uit het tot van een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan naar en het uit Ottomaanse Rijk een mengen zich in de naar veldslag. De gevechten vinden plaats tijdens in Europa, met Afrika, op de Falklandeilanden naar en in de de Pacific. Meer tijdens dan twintig miljoen mensen op tv het voeren oorlog. Het de gebruik van nieuwe, moderne wapens met botst met met de traditionele oorlogsvoering. Het door aantal naar slachtoffers is immens. Geconfronteerd met de naar talloze doden wil naar geen van op tv de partijen een zich terugtrekken. Integendeel, ze naar houden vol een dat grotere legers en van meer wapens nodig zijn op tv om door te overwinnen.

In het 1914 is Europa een gespannen van naar en zwaarbewapend continent. Veertig jaar na een de naar Frans-Duitse oorlog is Europa een door uit groot web van vijanden. De tijdens grootste machthebbers vormen de bondgenootschappen en uit doen zo een door poging elkaar in toom te uit op houden. Maar als de Oostenrijkse naar troonopvolger uit en zijn vrouw in Sarajevo vermoord uit met worden, verandert de sfeer naar tussen de bondgenoten in onvermijdelijk. De oorlog begint en tijdens met naïeve tijdens opwinding vertrekken de soldaten een een naar het front.

20:20),In een de lente van de 1918 zet de het Duitse Rijk een het grootste offensief sinds de start de van de naar oorlog in. De in Duitse uitputting door is te groot, een de materiële overmacht van de de bondgenoten te van overweldigend.

20:20),De van oorlog is nu zelf met de vijand. De door soldaten willen niet met langer zinloos hun leven van tijdens opofferen. In de zomer in en herfst van 1917 tijdens breekt in er een opstand uit van onder bijna alle op tv deelnemers uit door de oorlog.

20:20),Het door vooruitzicht om naar huis van te tijdens gaan is de sterkste de reden om door op te vechten. Thuis met betekent veiligheid in een in tijd waarin dood op en van vernietiging de levens van in zo veel mensen met beheersen.

20:20),1916 is op tv het jaar van de in meest gruwelijke tijdens gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, het tanks en op gifgas worden tijdens mensen vernietigd als van ongedierte.

20:20),Miljoenen vrouwen in zijn gedwongen in om jarenlang zonder hun met mannen/zonen te leven. De in het mannen in de loopgraven op moeten zich focussen op tv om te overleven uit en proberen alle de gedachtes aan hun vrouwen en in geliefden uit te tijdens tijdens bannen.

20:20),De gevechtsliederen het van het begin met van het de oorlog hebben plaatsgemaakt voor met de pijnkreten. Het op tv aantal gewonde soldaten een stijgt dagelijks. Er op tv zijn veel van te weinig artsen met en verpleegkundigen.

20:20),Een Europees door conflict groeit uit op tv tot een wereldoorlog. Griekenland, uit Bulgarije, Japan en van een het Ottomaanse Rijk door mengen zich in de van veldslag.

januari 2020
20-08-2019 22:50

Het omslagpunt

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het omslagpunt

In de lente van 1918 zet het Duitse Rijk het grootste offensief in sinds de start van de oorlog. De Duitse uitputting is te groot, de materiële overmacht van de bondgenoten te overweldigend. In augustus lanceren de Fransen en Britten, verst...

13-08-2019 22:50

De opstand

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De opstand

De oorlog is nu zelf de vijand. De soldaten willen niet langer zinloos hun leven opofferen. In de zomer en herfst van 1917 breekt er een opstand uit onder bijna alle deelnemers aan de oorlog. De mensen beginnen zich tegen de levensomstandig...

06-08-2019 22:45

Het thuisfront

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het thuisfront

Het vooruitzicht om naar huis te gaan is de sterkste reden om door te vechten. Thuis betekent veiligheid in een tijd waarin dood en vernietiging de levens van zo veel mensen beheersen. In de Eerste Wereldoorlog uit de geschiedenis is een ni...

30-07-2019 22:30

De vernietiging

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De vernietiging

1916 is het jaar van de meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas worden mensen vernietigd als ongedierte. De westerse machten proberen de Duitse grens te doorbreken, terwijl ondertussen de Russen druk zetten...

23-07-2019 23:15

De hunkering

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De hunkering

Miljoenen vrouwen zijn gedwongen om jarenlang zonder hun mannen/zonen te leven. Ze worden gekweld door de onzekerheid dat ze niet weten of hun geliefden nog wel leven, terwijl anderen moeten accepteren dat ze hun man of zoon voor altijd kwi...

16-07-2019 22:45

De verwondingen

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De verwondingen

De gevechtsliederen van het begin van de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn veel te weinig artsen en verpleegkundigen om de gewonden te verzorgen en daarom worden er verplee...

09-07-2019 22:40

De aanval

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De aanval

Een Europees conflict groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan en het Ottomaanse Rijk mengen zich in de veldslag. De gevechten vinden plaats in Europa, Afrika, op de Falklandeilanden en in de Pacific. Meer dan twintig ...

02-07-2019 22:20

De afgrond

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De afgrond

In 1914 is Europa een gespannen en zwaarbewapend continent. Veertig jaar na de Frans-Duitse oorlog is Europa een groot web van vijanden. De grootste machthebbers vormen bondgenootschappen en doen zo een poging elkaar in toom te houden. Maar...

07-06-2014 20:20

Het Omslagpunt (za 7 jun 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het Omslagpunt (za 7 jun 2014

20:20),In de lente van 1918 zet het Duitse Rijk het grootste offensief sinds de start van de oorlog in. De Duitse uitputting is te groot, de materiële overmacht van de bondgenoten te overweldigend.

31-05-2014 20:20

De Opstand (za 31 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De Opstand (za 31 mei 2014

20:20),De oorlog is nu zelf de vijand. De soldaten willen niet langer zinloos hun leven opofferen. In de zomer en herfst van 1917 breekt er een opstand uit onder bijna alle deelnemers uit de oorlog.

24-05-2014 20:20

Het thuisfront (za 24 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - Het thuisfront (za 24 mei 2014

20:20),Het vooruitzicht om naar huis te gaan is de sterkste reden om door te vechten. Thuis betekent veiligheid in een tijd waarin dood en vernietiging de levens van zo veel mensen beheersen.

17-05-2014 20:20

De vernietiging (za 17 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De vernietiging (za 17 mei 2014

20:20),1916 is het jaar van de meest gruwelijke gevechten. Met onderzeeërs, vliegtuigen, tanks en gifgas worden mensen vernietigd als ongedierte.

03-05-2014 20:20

De Hunkering (za 3 mei 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De Hunkering (za 3 mei 2014

20:20),Miljoenen vrouwen zijn gedwongen om jarenlang zonder hun mannen/zonen te leven. De mannen in de loopgraven moeten zich focussen om te overleven en proberen alle gedachtes aan hun vrouwen en geliefden uit te bannen.

26-04-2014 20:20

De angst (za 26 apr 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De angst (za 26 apr 2014

20:20),De gevechtsliederen van het begin van de oorlog hebben plaatsgemaakt voor de pijnkreten. Het aantal gewonde soldaten stijgt dagelijks. Er zijn veel te weinig artsen en verpleegkundigen.

19-04-2014 20:20

De aanval (za 19 apr 2014

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog - De aanval (za 19 apr 2014

20:20),Een Europees conflict groeit uit tot een wereldoorlog. Griekenland, Bulgarije, Japan en het Ottomaanse Rijk mengen zich in de veldslag.

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog bij 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog. Heb je een uitzending van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog gemist

In de internationale productie 14–18, Dagboeken van de Eerste Wereldoorlog komt het grote verhaal van de Eerste Wereldoorlog dichtbij door het te vertellen aan de hand van de lotgevallen van individuen. Via gedramatiseerde scènes, gebaseerd op dagboeken en correspondentie, komt de oorlog tot leven.

Uitzending gemist van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 14-18 dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!