Programma gemist?

Bumba een is een de ietwat ondeugende maar altijd naar vrolijke clown die een in een op tv circus vol klank en kleur zijn de kunstjes opvoert op voor een enthousiast publiek uit van kleuters. naar Daarbij op tv krijgt Bumba hulp van zijn beste uit vriendje door Bumbalu, terwijl ook de uit vogel Kiwi, de op tv berin Nanadu, de olifant de Tumbi en in vele van andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In op hun circus naar beleven een Bumba en de anderen naar korte avonturen en situaties die de heel herkenbaar zijn naar voor uit de allerkleinsten. van Bumba en zijn vriendjes bedienen zich naar van een geheel de eigen taal, tijdens het Bumbalees. het Alleen de vertelstem door spreekt mensentaal.

Bumba is op een door ietwat ondeugende maar altijd met vrolijke clown die op tv in een circus vol naar klank en kleur van zijn kunstjes door opvoert voor een op tv enthousiast publiek tijdens van kleuters. Daarbij krijgt Bumba uit hulp van zijn beste het vriendje op Bumbalu, terwijl uit ook de vogel Kiwi, een de berin Nanadu, de olifant een Tumbi en met vele andere een bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In het met hun circus beleven van Bumba en de anderen korte van avonturen en situaties uit die het heel herkenbaar zijn de voor de allerkleinsten. Bumba en zijn uit vriendjes een bedienen zich van een geheel tijdens eigen taal, het van tijdens Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt uit mensentaal.

Bumba in is een ietwat ondeugende op tv maar altijd vrolijke clown een een die in een circus vol klank met en kleur zijn de kunstjes opvoert van voor een in enthousiast publiek van door kleuters. Daarbij krijgt Bumba door hulp van op zijn beste vriendje Bumbalu, door terwijl ook de op tv vogel Kiwi, de op tv berin tijdens Nanadu, de olifant Tumbi en door vele uit andere bontgekleurde figuren vrolijk het meedoen. In hun circus tijdens beleven Bumba en de de anderen korte avonturen door de en situaties die op tv heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. naar Bumba en zijn met vriendjes bedienen een zich van op een geheel eigen taal, op tv het Bumbalees. naar Alleen de vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba door is een ietwat op tv ondeugende maar altijd van vrolijke clown die in een op tv circus met vol klank en kleur zijn het in kunstjes opvoert voor het een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij van krijgt Bumba de hulp een van zijn beste vriendje met Bumbalu, terwijl ook de de vogel Kiwi, de naar berin Nanadu, van de olifant naar Tumbi en vele andere tijdens bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In tijdens in hun circus beleven Bumba in en de anderen korte avonturen in en op situaties die heel herkenbaar zijn een voor op tv de allerkleinsten. Bumba met en zijn vriendjes bedienen zich naar van een geheel uit eigen taal, de het Bumbalees. uit Alleen de uit vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is een het ietwat ondeugende naar maar altijd vrolijke clown op tv die in uit een circus vol klank op en tijdens kleur zijn kunstjes opvoert op tv voor een enthousiast publiek met van kleuters. Daarbij naar krijgt Bumba hulp van van door zijn beste vriendje uit Bumbalu, terwijl ook de vogel door Kiwi, naar de berin op Nanadu, de olifant Tumbi en uit vele andere bontgekleurde figuren met vrolijk meedoen. van In hun circus beleven op met Bumba en de door anderen korte avonturen en tijdens situaties die heel herkenbaar zijn de voor de allerkleinsten. een door Bumba en zijn vriendjes bedienen zich naar van van een geheel eigen naar taal, het Bumbalees. Alleen de een vertelstem spreekt met mensentaal.

Bumba is een de ietwat ondeugende van maar altijd vrolijke clown op tv de die in een circus vol klank met en het kleur zijn kunstjes opvoert voor van op een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij met krijgt Bumba hulp uit van zijn op beste vriendje Bumbal, terwijl in ook de vogel naar het Kiwi, de berin door Nanadu, de olifant Tumbi en vele tijdens het andere bontgekleurde figuren vrolijk van meedoen. In hun circus beleven een Bumba en de tijdens tijdens anderen korte avonturen en met situaties die heel herkenbaar zijn het voor door de allerkleinsten. Bumba en zijn van door vriendjes bedienen zich van een geheel uit een eigen, onbestaande taal, het in Bumbalees. Alleen de tijdens vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba is op een ietwat ondeugende maar het op tv altijd vrolijke clown die in een een circus vol klank met en kleur zijn tijdens kunstjes opvoert voor door naar een enthousiast publiek van een kleuters. Daarbij krijgt op tv Bumba hulp van zijn de beste vriendje Bumbalu, terwijl met ook de het vogel in Kiwi, de berin Nanadu, de in olifant Tumbi en vele in andere bontgekleurde figuren uit op vrolijk meedoen. In hun door circus beleven Bumba en uit de anderen korte uit avonturen en situaties op tv die door heel herkenbaar zijn in voor de allerkleinsten. Bumba op tv en zijn vriendjes de bedienen zich van een van geheel uit eigen taal, het Bumbalees. Alleen met de vertelstem met spreekt mensentaal.

Bumba tijdens is een op tv ietwat ondeugende maar altijd in vrolijke clown die in op tv een circus tijdens vol klank en op tv kleur zijn van kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek het van kleuters. Daarbij het krijgt de Bumba hulp naar van zijn beste vriendje naar Bumbalu, terwijl ook de vogel op naar Kiwi, de berin Nanadu, uit de olifant Tumbi en vele het andere met bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. in In hun circus op tv beleven Bumba en de op tv anderen korte avonturen in en situaties die met heel herkenbaar zijn van voor de allerkleinsten. op Bumba en het zijn vriendjes bedienen zich tijdens van een met geheel eigen taal, het naar Bumbalees. Alleen de in vertelstem naar spreekt mensentaal.

Bumba naar is een ietwat de ondeugende maar een altijd vrolijke clown door die in een door circus vol klank en kleur zijn naar kunstjes opvoert de voor een een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij op tv krijgt Bumba van hulp van zijn beste uit vriendje Bumbalu, terwijl door ook de uit vogel Kiwi, de een berin Nanadu, de van olifant Tumbi en uit vele in andere bontgekleurde figuren vrolijk van meedoen. In hun circus beleven uit een Bumba en de anderen korte uit avonturen en in situaties die heel op tv herkenbaar zijn voor de op tv allerkleinsten. Bumba en zijn van de vriendjes bedienen zich van een van geheel eigen taal, het met Bumbalees. op tv Alleen de vertelstem spreekt op tv mensentaal.

Bumba een is een door ietwat ondeugende maar op altijd vrolijke clown die in het een circus vol klank op tv de en kleur zijn kunstjes opvoert voor de tijdens een enthousiast publiek met van kleuters. Daarbij krijgt op tv Bumba hulp van zijn beste door vriendje Bumbalu, terwijl door tijdens ook de vogel Kiwi, de in berin naar Nanadu, de olifant Tumbi en met vele andere een bontgekleurde figuren vrolijk naar meedoen. In van hun circus beleven Bumba en de met anderen korte avonturen de en situaties het die heel uit herkenbaar zijn voor de het allerkleinsten. Bumba de en zijn een vriendjes bedienen zich van met een geheel eigen tijdens taal, het Bumbalees. Alleen op tv de vertelstem naar spreekt mensentaal.

Bumba op tv is een ietwat ondeugende een maar op altijd vrolijke clown die naar in een circus van vol klank op tv en kleur zijn kunstjes opvoert in voor een enthousiast door publiek van een kleuters. Daarbij krijgt op Bumba hulp van zijn het beste uit vriendje Bumbalu, terwijl op tv ook de vogel Kiwi, de berin op tv Nanadu, de naar olifant uit Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren op tv vrolijk meedoen. In uit hun de circus beleven Bumba de en de door anderen korte avonturen en situaties in die heel door herkenbaar zijn in voor de allerkleinsten. Bumba en uit zijn op vriendjes bedienen zich van naar een geheel eigen taal, het de Bumbalees. in Alleen de de vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is een uit ietwat ondeugende maar het altijd in vrolijke clown die van in een circus vol op klank en tijdens kleur zijn naar kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van van door kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp de uit van zijn beste vriendje in Bumbalu, terwijl ook de vogel op tv naar Kiwi, de berin Nanadu, door de olifant Tumbi en een vele van andere bontgekleurde figuren van vrolijk meedoen. In hun circus beleven met tijdens Bumba en de anderen korte avonturen op en situaties het die heel door herkenbaar zijn voor de tijdens allerkleinsten. Bumba en van zijn vriendjes met bedienen zich van een geheel de eigen een taal, het met Bumbalees. Alleen de tijdens vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is op tv een ietwat ondeugende maar tijdens altijd een vrolijke clown die in een in circus vol klank met door en kleur zijn kunstjes opvoert tijdens voor een met enthousiast publiek van kleuters. een Daarbij krijgt met Bumba hulp van uit zijn beste vriendje Bumbalu, naar terwijl ook de vogel op Kiwi, tijdens de berin Nanadu, de van olifant Tumbi de en vele andere bontgekleurde figuren tijdens vrolijk meedoen. In naar uit hun circus beleven Bumba en de door anderen op tv korte avonturen het en situaties die op heel herkenbaar zijn voor tijdens de allerkleinsten. Bumba en op tv zijn vriendjes bedienen zich tijdens van een geheel op tv eigen taal, van het Bumbalees. Alleen de op tv vertelstem spreekt op mensentaal.

Bumba is een het ietwat ondeugende maar op altijd vrolijke clown in die in de een uit circus vol klank het en kleur zijn kunstjes op opvoert voor een enthousiast publiek op van naar kleuters. Daarbij krijgt Bumba tijdens hulp van zijn op beste vriendje Bumbalu, terwijl op tv ook de vogel op tv Kiwi, de berin met door Nanadu, de olifant Tumbi in en vele andere bontgekleurde op figuren vrolijk in meedoen. In hun uit circus beleven Bumba en de van anderen op tv korte avonturen en het situaties die heel herkenbaar zijn van op voor de allerkleinsten. een Bumba en zijn vriendjes bedienen zich het een van een geheel eigen taal, het uit Bumbalees. met Alleen de tijdens vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba een is een ietwat ondeugende een maar altijd op vrolijke clown met die in een circus tijdens vol klank en kleur zijn met kunstjes de opvoert voor een op enthousiast publiek van door kleuters. Daarbij het krijgt Bumba hulp van zijn met beste vriendje Bumbalu, terwijl naar in ook de vogel uit Kiwi, de berin uit Nanadu, de olifant het Tumbi en vele tijdens andere bontgekleurde figuren vrolijk met meedoen. In hun met circus beleven Bumba en tijdens de anderen in korte avonturen en situaties die op tv heel herkenbaar zijn een voor de allerkleinsten. tijdens Bumba en zijn tijdens vriendjes bedienen zich het van een geheel tijdens van eigen taal, het Bumbalees. naar Alleen de vertelstem spreekt tijdens mensentaal.

oktober 2019
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!