Programma gemist?

Bumba is uit een ietwat op tv ondeugende maar altijd vrolijke clown op tv die in een van circus in vol klank en kleur een zijn kunstjes opvoert in voor een enthousiast publiek op van op tv kleuters. Daarbij krijgt de Bumba hulp een van zijn beste vriendje in Bumbalu, terwijl ook de vogel een Kiwi, tijdens de berin Nanadu, het de olifant Tumbi en vele in de andere bontgekleurde figuren vrolijk door meedoen. In van hun circus beleven Bumba naar en de anderen korte avonturen uit en situaties die op met heel herkenbaar zijn voor uit de allerkleinsten. Bumba en zijn uit in vriendjes bedienen zich naar van een geheel eigen de taal, het Bumbalees. een Alleen de vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba op tv is een ietwat ondeugende met maar altijd vrolijke clown tijdens die in een met het circus vol klank en kleur zijn de kunstjes opvoert het voor een naar enthousiast publiek in van kleuters. Daarbij krijgt Bumba op hulp van op tv zijn beste vriendje tijdens Bumbalu, terwijl ook uit de vogel Kiwi, de tijdens berin uit Nanadu, de olifant een Tumbi en vele in andere bontgekleurde figuren vrolijk het meedoen. In in hun circus beleven Bumba en de op van anderen korte avonturen en situaties die de van heel herkenbaar zijn voor de tijdens allerkleinsten. Bumba en zijn het van vriendjes bedienen zich van een geheel de eigen van taal, het Bumbalees. Alleen de de vertelstem spreekt van mensentaal.

Bumba op tv is een ietwat ondeugende met maar tijdens altijd vrolijke clown tijdens die in een circus het vol klank en kleur zijn in naar kunstjes opvoert voor uit een enthousiast publiek van kleuters. het Daarbij krijgt Bumba hulp tijdens van zijn beste de vriendje in Bumbalu, terwijl ook de uit vogel Kiwi, de door berin Nanadu, op tv de olifant Tumbi en op vele van andere bontgekleurde figuren vrolijk op meedoen. In hun met circus beleven Bumba naar en de uit anderen korte avonturen en situaties die uit heel herkenbaar met zijn voor de het allerkleinsten. Bumba op en zijn vriendjes bedienen de zich van een geheel door eigen taal, door het Bumbalees. Alleen met de vertelstem naar spreekt mensentaal.

Bumba de is een ietwat op ondeugende maar altijd met vrolijke clown die in een een naar circus vol klank en kleur op zijn kunstjes opvoert voor uit een enthousiast tijdens publiek van een kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp door van zijn beste de de vriendje Bumbalu, terwijl ook de de vogel Kiwi, de berin het door Nanadu, de olifant Tumbi en vele de met andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. naar In hun circus uit beleven Bumba en op de anderen korte avonturen tijdens en een situaties die door heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. uit Bumba in en zijn vriendjes bedienen uit zich van een geheel de eigen tijdens taal, het Bumbalees. Alleen de van vertelstem op spreekt mensentaal.

Bumba is van een ietwat ondeugende maar door altijd vrolijke clown uit die in in een circus op tv vol klank en kleur zijn de kunstjes opvoert voor het een enthousiast publiek een van kleuters. tijdens Daarbij krijgt Bumba op tv hulp in van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl naar ook de een vogel Kiwi, de de berin Nanadu, de het olifant Tumbi en het vele andere bontgekleurde figuren uit vrolijk meedoen. naar In hun circus op beleven uit Bumba en de uit anderen korte avonturen tijdens en situaties die heel herkenbaar naar zijn voor de allerkleinsten. met Bumba een en zijn op vriendjes bedienen zich van in een geheel eigen taal, van het Bumbalees. Alleen de tijdens vertelstem de spreekt mensentaal.

Bumba is tijdens een ietwat ondeugende maar naar altijd vrolijke clown door die in op tv een circus vol het klank de en kleur zijn kunstjes opvoert voor het een enthousiast uit publiek van kleuters. tijdens Daarbij krijgt Bumba met hulp van zijn beste in vriendje een Bumbal, terwijl ook op de vogel Kiwi, de berin het Nanadu, de tijdens olifant van Tumbi en vele op andere bontgekleurde figuren vrolijk door meedoen. In hun circus door beleven uit Bumba en de anderen op korte avonturen en situaties in die op tv heel herkenbaar zijn voor in de allerkleinsten. Bumba de en zijn vriendjes bedienen zich uit met van een geheel eigen, onbestaande op taal, het Bumbalees. Alleen tijdens de vertelstem spreekt uit de mensentaal.

Bumba is een met ietwat ondeugende van maar altijd uit vrolijke clown die in in een met circus vol klank en kleur in zijn kunstjes van opvoert voor een enthousiast publiek het het van kleuters. Daarbij op tv krijgt Bumba hulp op tv van zijn beste vriendje Bumbalu, uit terwijl ook de vogel de een Kiwi, de berin Nanadu, de in olifant Tumbi en met vele op tv andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. in In op hun circus beleven Bumba en de de anderen korte een avonturen en in situaties die heel herkenbaar zijn door voor de in allerkleinsten. door Bumba en zijn vriendjes bedienen zich door van een geheel de eigen taal, in het Bumbalees. van Alleen de een vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba een is een ietwat in ondeugende maar altijd vrolijke clown een die de in een circus vol het klank en door kleur zijn kunstjes door opvoert voor een een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij tijdens krijgt Bumba hulp de van zijn beste een het vriendje Bumbalu, terwijl ook de het vogel met Kiwi, de berin Nanadu, in de olifant Tumbi en de vele andere bontgekleurde figuren door vrolijk meedoen. met In hun circus beleven op Bumba en de door anderen korte de avonturen en situaties door die heel herkenbaar zijn met op voor de allerkleinsten. van Bumba en zijn vriendjes bedienen zich van van een op geheel in eigen taal, het Bumbalees. Alleen het de een vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba op tv is een de ietwat ondeugende maar altijd een vrolijke clown die in een met circus vol met klank en kleur uit zijn kunstjes opvoert van voor een enthousiast publiek door met van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp door van een zijn beste op vriendje Bumbalu, terwijl ook van de vogel Kiwi, de het berin Nanadu, de olifant met Tumbi en tijdens vele andere met bontgekleurde figuren vrolijk tijdens meedoen. In hun circus beleven uit Bumba tijdens en de anderen korte naar avonturen het en situaties die heel tijdens herkenbaar zijn voor uit de allerkleinsten. met Bumba en zijn vriendjes uit bedienen zich van uit een geheel eigen uit taal, het Bumbalees. Alleen de op tv vertelstem door spreekt mensentaal.

Bumba de is een ietwat ondeugende het maar de altijd vrolijke clown die door in een naar circus vol klank en het kleur zijn kunstjes op opvoert voor een op tv enthousiast publiek van kleuters. Daarbij een krijgt Bumba op hulp van zijn tijdens beste door vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel een naar Kiwi, de berin Nanadu, de olifant door door Tumbi en vele andere een bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. een In hun circus beleven met Bumba de en de anderen met korte avonturen en situaties die de heel herkenbaar zijn uit tijdens voor de allerkleinsten. Bumba en zijn tijdens vriendjes bedienen tijdens zich van een uit geheel eigen taal, het in tijdens Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba is een het ietwat tijdens ondeugende maar altijd vrolijke clown het die door in een circus op tv vol klank en kleur het zijn kunstjes opvoert voor een een enthousiast publiek van van een kleuters. Daarbij krijgt Bumba naar hulp uit van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl in ook met de vogel Kiwi, de de berin Nanadu, de olifant op Tumbi en vele op tv andere bontgekleurde van figuren vrolijk meedoen. een In hun circus beleven de Bumba van en de anderen korte avonturen de en door situaties die uit heel herkenbaar zijn voor de de allerkleinsten. tijdens Bumba en zijn vriendjes bedienen zich de in van een geheel eigen taal, het het Bumbalees. Alleen de naar vertelstem met spreekt mensentaal.

Bumba het is een ietwat de ondeugende maar altijd tijdens vrolijke clown door die in een in circus vol klank naar en kleur zijn kunstjes opvoert op voor een enthousiast publiek de van kleuters. het Daarbij krijgt Bumba hulp tijdens de van zijn beste vriendje Bumbalu, op tv terwijl ook de vogel de Kiwi, de berin naar Nanadu, de in olifant Tumbi en in vele de andere bontgekleurde figuren tijdens vrolijk meedoen. In hun circus met beleven Bumba en de op anderen uit korte avonturen en situaties die op met heel herkenbaar zijn voor de de allerkleinsten. Bumba en zijn op tv vriendjes bedienen door zich van een op geheel op tv eigen taal, het op tv Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba met is een ietwat van ondeugende maar altijd vrolijke clown tijdens met die in een circus het vol klank door en kleur zijn kunstjes in opvoert voor een een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij van krijgt Bumba hulp tijdens van zijn door beste vriendje in Bumbalu, terwijl ook de op tv vogel Kiwi, de berin uit het Nanadu, de olifant Tumbi tijdens en vele op andere bontgekleurde figuren een vrolijk meedoen. In hun de circus beleven Bumba en de met anderen op korte avonturen en de situaties die in heel herkenbaar zijn voor de door allerkleinsten. van Bumba en zijn vriendjes het bedienen zich met van een geheel eigen taal, met het Bumbalees. Alleen van de vertelstem op tv spreekt mensentaal.

Bumba in is een ietwat ondeugende maar naar altijd uit vrolijke clown op tv die in een op circus vol klank en kleur zijn van kunstjes opvoert voor een een enthousiast op publiek tijdens van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp met van van zijn beste naar vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel naar Kiwi, tijdens de berin naar Nanadu, de olifant Tumbi de en vele uit andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In met hun tijdens circus beleven Bumba uit en de door anderen korte avonturen en het situaties die heel herkenbaar in zijn voor een de allerkleinsten. Bumba en zijn door op vriendjes bedienen zich uit van een geheel eigen met taal, het Bumbalees. de Alleen de met vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba de is een ietwat ondeugende maar op tv op tv altijd vrolijke clown die in een een circus vol klank naar en kleur zijn tijdens een kunstjes opvoert voor uit een enthousiast publiek van tijdens kleuters. Daarbij krijgt Bumba door hulp op van zijn beste vriendje met Bumbalu, terwijl een ook de vogel op tv Kiwi, de berin Nanadu, de tijdens olifant Tumbi en met vele andere bontgekleurde figuren op vrolijk meedoen. van In hun het circus beleven Bumba naar en de op tv anderen korte avonturen en uit situaties die op heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. de Bumba op tv en zijn op vriendjes bedienen zich met van een geheel eigen taal, het met Bumbalees. Alleen de het vertelstem naar spreekt mensentaal.

september 2020
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!