Programma gemist?

Bumba is een een ietwat op tv ondeugende maar altijd vrolijke naar clown die in een het circus vol klank op tv en kleur zijn naar kunstjes opvoert voor naar een enthousiast de publiek van op tv kleuters. Daarbij met krijgt Bumba hulp van zijn beste naar vriendje Bumbalu, terwijl met ook de vogel met Kiwi, de berin tijdens Nanadu, de een olifant met Tumbi en vele andere bontgekleurde tijdens figuren op vrolijk meedoen. In hun circus beleven op Bumba de en de anderen korte het avonturen en situaties door die heel herkenbaar door zijn van voor de allerkleinsten. met Bumba en zijn vriendjes bedienen zich door van een geheel van op eigen taal, het Bumbalees. Alleen de met vertelstem het spreekt mensentaal.

Bumba is een tijdens door ietwat ondeugende maar van altijd vrolijke clown die in een met in circus vol klank op tv en kleur zijn op kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek het van kleuters. door Daarbij krijgt een Bumba hulp van zijn beste door vriendje in Bumbalu, terwijl ook het de vogel Kiwi, de berin naar Nanadu, naar de olifant Tumbi en vele uit andere bontgekleurde het figuren vrolijk meedoen. In van hun circus tijdens beleven Bumba uit en de anderen korte uit avonturen het en situaties die tijdens heel herkenbaar zijn tijdens voor de allerkleinsten. Bumba uit en zijn tijdens vriendjes bedienen zich een van een geheel een eigen taal, het Bumbalees. Alleen de de vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba in is een de ietwat ondeugende maar altijd in vrolijke clown die op in een op tv circus vol klank uit en kleur zijn kunstjes op opvoert voor een enthousiast publiek een van kleuters. met Daarbij krijgt op tv Bumba hulp van zijn een beste vriendje Bumbalu, een terwijl met ook de vogel Kiwi, tijdens de berin Nanadu, de uit olifant Tumbi en de vele andere bontgekleurde naar figuren vrolijk van meedoen. In in hun circus beleven tijdens Bumba en de anderen korte avonturen uit en met situaties die heel herkenbaar het zijn voor de allerkleinsten. op tv Bumba op en zijn vriendjes bedienen op zich van een geheel de eigen taal, het door Bumbalees. Alleen uit de op vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba in is een ietwat ondeugende maar op de altijd vrolijke clown die in met een circus vol klank op en in kleur zijn het kunstjes opvoert voor een enthousiast uit publiek van kleuters. op Daarbij krijgt Bumba het hulp tijdens van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl met met ook de vogel Kiwi, de de berin Nanadu, de op olifant Tumbi tijdens en vele andere met bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. op tv In naar hun circus beleven Bumba en de op anderen door korte avonturen en situaties uit die uit heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. de Bumba op tv en zijn vriendjes door bedienen zich van een geheel op eigen van taal, het de Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba op is een door ietwat ondeugende maar altijd door vrolijke clown die van in een circus vol door klank met en kleur zijn kunstjes naar opvoert voor van een enthousiast publiek van kleuters. een Daarbij krijgt Bumba het hulp van zijn beste een vriendje Bumbalu, door terwijl uit ook de vogel Kiwi, de berin door Nanadu, een de olifant Tumbi en vele de andere tijdens bontgekleurde figuren tijdens vrolijk meedoen. In hun circus beleven met Bumba een en de anderen korte de avonturen en een situaties die heel in herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. met Bumba op tv en zijn vriendjes tijdens bedienen zich van de een geheel eigen taal, het door Bumbalees. Alleen uit de vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba het is een op ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown de die in op een circus de vol klank en kleur zijn naar kunstjes opvoert op voor een door enthousiast publiek door van kleuters. Daarbij op tv krijgt Bumba hulp van in zijn beste vriendje Bumbal, uit terwijl uit ook de vogel Kiwi, de op berin Nanadu, de olifant naar een Tumbi en vele andere bontgekleurde op figuren met vrolijk meedoen. In hun uit circus beleven Bumba door en de door anderen korte avonturen het en situaties die heel door herkenbaar zijn voor uit de allerkleinsten. Bumba en zijn op tv vriendjes bedienen zich uit op tv van een geheel eigen, door onbestaande taal, het Bumbalees. door Alleen de tijdens vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba is tijdens een ietwat ondeugende maar op tv altijd met vrolijke clown die in uit een een circus vol klank en een kleur zijn kunstjes op opvoert voor een tijdens enthousiast publiek van kleuters. het Daarbij krijgt tijdens Bumba hulp van zijn beste van vriendje naar Bumbalu, terwijl een ook de vogel Kiwi, door de berin door Nanadu, de olifant Tumbi en op tv vele andere met bontgekleurde figuren uit vrolijk meedoen. In hun van circus beleven tijdens Bumba en de van anderen korte avonturen en een situaties die tijdens heel herkenbaar zijn voor op de allerkleinsten. Bumba en met zijn vriendjes bedienen naar zich op van een geheel eigen taal, het van op tv Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt op mensentaal.

Bumba naar is een ietwat op ondeugende maar altijd vrolijke clown het die in een op tv tijdens circus vol klank met en kleur zijn kunstjes opvoert op tv voor een enthousiast publiek met van kleuters. Daarbij op tv krijgt naar Bumba hulp van zijn uit beste met vriendje Bumbalu, terwijl uit ook de vogel Kiwi, op de berin Nanadu, de de olifant Tumbi het en vele naar andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In in hun uit circus beleven naar Bumba en de het anderen korte avonturen en situaties op die heel herkenbaar van zijn voor de tijdens allerkleinsten. uit Bumba en zijn vriendjes door bedienen zich van een de geheel eigen taal, naar het Bumbalees. Alleen in de vertelstem een spreekt mensentaal.

Bumba is uit een ietwat ondeugende maar een de altijd vrolijke clown die van in een circus vol op klank en kleur met zijn kunstjes opvoert van voor een enthousiast de publiek van kleuters. Daarbij een krijgt Bumba de hulp de van zijn beste vriendje Bumbalu, het terwijl naar ook de vogel Kiwi, de uit berin Nanadu, de olifant het Tumbi en vele van andere bontgekleurde figuren van het vrolijk meedoen. In hun de circus beleven tijdens Bumba en de van anderen korte avonturen en met situaties die heel herkenbaar uit zijn op voor de allerkleinsten. Bumba en een zijn in vriendjes bedienen zich het van een geheel van eigen taal, het Bumbalees. Alleen de het vertelstem met spreekt mensentaal.

Bumba door is een ietwat ondeugende op maar altijd een vrolijke clown die in een uit circus op tv vol klank en kleur door zijn kunstjes opvoert op tv voor een enthousiast uit publiek uit van kleuters. Daarbij krijgt de Bumba hulp van zijn uit beste vriendje Bumbalu, terwijl in ook tijdens de vogel Kiwi, de berin op tv op Nanadu, de olifant het Tumbi en vele andere bontgekleurde het figuren vrolijk meedoen. In uit hun het circus beleven Bumba en tijdens de op tv anderen korte avonturen en situaties in die heel herkenbaar het zijn voor de allerkleinsten. op tv Bumba en zijn door vriendjes van bedienen zich van een geheel van eigen taal, tijdens het Bumbalees. Alleen een de vertelstem naar spreekt mensentaal.

Bumba een is een ietwat ondeugende door maar altijd vrolijke op clown die in naar een circus vol klank op de en kleur zijn kunstjes tijdens opvoert voor een naar enthousiast publiek op van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp een van zijn tijdens beste in vriendje Bumbalu, terwijl ook de de vogel Kiwi, de berin in Nanadu, uit de olifant Tumbi en uit vele andere bontgekleurde op tv figuren vrolijk meedoen. In naar hun circus beleven een Bumba en uit de het anderen korte avonturen en situaties door die heel herkenbaar naar zijn naar voor de allerkleinsten. Bumba en zijn naar van vriendjes bedienen zich van een geheel door eigen taal, door het Bumbalees. uit Alleen de vertelstem spreekt tijdens mensentaal.

Bumba een is een naar ietwat ondeugende maar altijd vrolijke door clown die in in een circus vol de klank en de kleur zijn kunstjes opvoert voor op op een enthousiast publiek van het kleuters. Daarbij met krijgt Bumba hulp van zijn met beste vriendje van Bumbalu, terwijl ook de vogel tijdens door Kiwi, de berin Nanadu, de van olifant Tumbi en vele uit andere op bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In door hun circus een beleven Bumba en in de op anderen korte avonturen uit en situaties die in heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. een met Bumba en zijn vriendjes bedienen zich uit van een de geheel door eigen taal, het Bumbalees. Alleen de de vertelstem spreekt uit mensentaal.

Bumba is naar een ietwat ondeugende tijdens maar altijd vrolijke met clown die in een tijdens uit circus vol klank en kleur zijn het op tv kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van van kleuters. Daarbij tijdens krijgt Bumba in hulp van zijn naar beste het vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel op Kiwi, de de berin Nanadu, de met olifant Tumbi en vele door andere bontgekleurde op tv figuren op vrolijk meedoen. In hun circus beleven uit Bumba in en de door anderen korte avonturen en situaties op die tijdens heel herkenbaar zijn voor de de allerkleinsten. Bumba en naar zijn vriendjes bedienen zich tijdens op van een geheel eigen taal, het op tv Bumbalees. Alleen de naar vertelstem spreekt op tv mensentaal.

Bumba is een een ietwat ondeugende maar de altijd vrolijke clown op die de in een circus naar vol klank uit en kleur zijn het kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek naar op tv van kleuters. Daarbij tijdens krijgt Bumba hulp door van zijn beste in vriendje Bumbalu, terwijl de ook de vogel Kiwi, de door berin naar Nanadu, de olifant Tumbi en vele de andere bontgekleurde het figuren vrolijk meedoen. naar In hun van circus beleven Bumba op en de anderen korte door avonturen en met situaties die in heel herkenbaar zijn voor de op tv allerkleinsten. Bumba en zijn door vriendjes bedienen op tv zich van een uit geheel eigen taal, het op tv Bumbalees. de Alleen de vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba is met een ietwat op ondeugende maar op tv altijd vrolijke clown die de in een circus vol klank op en kleur tijdens zijn kunstjes opvoert met voor een naar enthousiast publiek van kleuters. naar Daarbij tijdens krijgt Bumba hulp van zijn beste van vriendje Bumbalu, terwijl naar van ook de vogel Kiwi, de berin met Nanadu, in de olifant een Tumbi en vele andere in bontgekleurde figuren van vrolijk meedoen. In hun op circus beleven Bumba en het de anderen van korte avonturen en situaties die door heel met herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. van Bumba de en zijn vriendjes bedienen het zich van een geheel in eigen het taal, het het Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt de mensentaal.

januari 2021
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!