Programma gemist?

Bumba is een de ietwat ondeugende van maar altijd vrolijke clown de die in een tijdens circus met vol klank en naar kleur zijn kunstjes door opvoert voor op een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij door krijgt Bumba naar hulp van zijn op tv beste vriendje Bumbalu, met terwijl ook het de vogel Kiwi, de naar berin Nanadu, de door olifant Tumbi op tv en vele tijdens andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In een hun op tv circus beleven Bumba en de het anderen korte avonturen tijdens en uit situaties die heel herkenbaar tijdens zijn een voor de allerkleinsten. tijdens Bumba en zijn met vriendjes bedienen zich van een door geheel eigen taal, op het Bumbalees. met Alleen de vertelstem spreekt met mensentaal.

Bumba is een de ietwat ondeugende maar van altijd van vrolijke clown die in een met circus de vol klank en door kleur zijn op kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek de van kleuters. door Daarbij krijgt Bumba in hulp van op tv zijn beste een vriendje Bumbalu, terwijl ook met de vogel in Kiwi, de berin met Nanadu, de olifant Tumbi en op vele op andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. naar In hun circus de beleven door Bumba en de naar anderen korte avonturen van en situaties die heel in herkenbaar zijn voor door de allerkleinsten. Bumba en zijn door vriendjes naar bedienen zich het van een geheel eigen met taal, het Bumbalees. Alleen de van naar vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is van een ietwat ondeugende maar van het altijd vrolijke clown die op tv in een circus vol klank door en kleur met zijn kunstjes opvoert voor in met een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij naar tijdens krijgt Bumba hulp van van zijn beste vriendje met Bumbalu, terwijl ook de de vogel Kiwi, het de berin Nanadu, de olifant op de Tumbi en vele andere bontgekleurde van figuren vrolijk meedoen. In het hun circus op beleven Bumba en de op anderen in korte avonturen en situaties die tijdens heel herkenbaar zijn uit het voor de allerkleinsten. Bumba tijdens en zijn naar vriendjes bedienen zich van een geheel op tv eigen taal, in het Bumbalees. tijdens Alleen de vertelstem spreekt met mensentaal.

Bumba een is een ietwat ondeugende uit maar altijd vrolijke tijdens clown die in een tijdens uit circus vol klank en kleur een zijn op kunstjes opvoert voor van een enthousiast publiek door van kleuters. Daarbij krijgt het Bumba hulp op tv van zijn beste vriendje door Bumbalu, terwijl ook in de vogel Kiwi, de op tv berin Nanadu, de van olifant Tumbi en de vele andere de bontgekleurde figuren door vrolijk meedoen. In uit hun circus beleven door Bumba en de een anderen korte avonturen en situaties die tijdens op heel herkenbaar zijn voor de in allerkleinsten. Bumba en de zijn vriendjes bedienen zich op tv van een geheel door eigen taal, het het in Bumbalees. Alleen de uit vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba door is een ietwat ondeugende maar naar altijd vrolijke uit clown die met in een circus vol de klank en kleur zijn uit kunstjes door opvoert voor een enthousiast publiek van van kleuters. met Daarbij krijgt Bumba met hulp in van zijn beste vriendje Bumbalu, tijdens terwijl ook de vogel op Kiwi, op de berin Nanadu, de olifant op tv Tumbi en vele met andere bontgekleurde figuren door vrolijk meedoen. in In hun circus beleven met Bumba en de de op anderen korte avonturen het en situaties die heel herkenbaar zijn naar voor de uit allerkleinsten. Bumba en zijn tijdens vriendjes bedienen de zich van een tijdens geheel eigen het taal, het Bumbalees. een Alleen de in vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba uit is een ietwat ondeugende maar de door altijd vrolijke clown die in op een circus vol het klank en naar kleur zijn kunstjes het opvoert voor een enthousiast in publiek van kleuters. op Daarbij in krijgt Bumba hulp van zijn beste tijdens vriendje Bumbal, terwijl door ook de vogel met Kiwi, de berin op Nanadu, de olifant naar Tumbi uit en vele andere in bontgekleurde figuren vrolijk tijdens meedoen. In hun in circus beleven Bumba en van de het anderen korte avonturen en situaties die uit heel herkenbaar zijn naar voor de een allerkleinsten. van Bumba en zijn van vriendjes bedienen zich van tijdens een geheel eigen, onbestaande van taal, een het Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt op tv door mensentaal.

Bumba een is een ietwat ondeugende maar een altijd vrolijke clown uit in die in een circus vol klank naar en kleur zijn de op tv kunstjes opvoert voor een op tv enthousiast publiek van de kleuters. Daarbij naar krijgt Bumba hulp van zijn beste een op vriendje Bumbalu, terwijl uit ook de vogel Kiwi, de berin een Nanadu, de met olifant Tumbi en vele naar andere bontgekleurde figuren op vrolijk meedoen. op tv In hun circus beleven in Bumba het en de anderen korte avonturen op tv en situaties die op naar heel herkenbaar zijn door voor de allerkleinsten. Bumba uit en zijn vriendjes bedienen tijdens zich van de een geheel door eigen taal, het met Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt van mensentaal.

Bumba is een tijdens ietwat ondeugende maar in de altijd vrolijke clown op die in een circus vol klank de een en kleur zijn kunstjes naar opvoert voor een enthousiast publiek in van kleuters. Daarbij een krijgt Bumba uit hulp van naar zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl door ook de vogel op Kiwi, de uit berin Nanadu, de de olifant op Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren tijdens uit vrolijk meedoen. In hun het circus beleven Bumba en uit de anderen de korte avonturen tijdens en situaties die van heel herkenbaar zijn voor de tijdens allerkleinsten. Bumba door en zijn vriendjes bedienen zich op tv van de een geheel uit eigen taal, het Bumbalees. Alleen uit de vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba is de een ietwat ondeugende naar maar door altijd vrolijke clown die in tijdens een het circus vol klank en een kleur zijn kunstjes opvoert voor het een enthousiast publiek door op van kleuters. Daarbij uit krijgt Bumba hulp van zijn een beste vriendje Bumbalu, terwijl tijdens ook de vogel een Kiwi, uit de berin Nanadu, op tv de olifant Tumbi en de vele door andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. naar In hun circus tijdens beleven Bumba en de van anderen de korte avonturen en situaties uit die heel herkenbaar het zijn een voor de allerkleinsten. Bumba door en zijn vriendjes bedienen een zich van op een geheel eigen tijdens taal, het Bumbalees. de Alleen de vertelstem de spreekt mensentaal.

Bumba is van een ietwat ondeugende het maar altijd door vrolijke clown die van in een op tv circus vol klank en kleur uit zijn van kunstjes opvoert voor een enthousiast uit publiek van het kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp door van zijn een beste van vriendje Bumbalu, terwijl ook de de vogel Kiwi, de een berin Nanadu, de een olifant de Tumbi en vele andere een bontgekleurde figuren van vrolijk meedoen. In hun de circus beleven Bumba en op de op anderen korte avonturen en situaties met die heel herkenbaar van zijn naar voor de allerkleinsten. Bumba de en zijn vriendjes bedienen op zich van een tijdens geheel eigen taal, het tijdens Bumbalees. naar Alleen de vertelstem spreekt op tv mensentaal.

Bumba met is een ietwat uit ondeugende maar uit altijd vrolijke clown die met in een circus vol uit klank door en kleur zijn op kunstjes opvoert voor een enthousiast naar publiek in van kleuters. Daarbij op krijgt Bumba hulp van uit zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl op tijdens ook de vogel Kiwi, de tijdens berin Nanadu, de op olifant Tumbi met en vele in andere bontgekleurde figuren vrolijk door meedoen. In hun circus beleven uit Bumba het en de anderen naar korte avonturen en tijdens situaties die in heel herkenbaar zijn voor in de allerkleinsten. Bumba en zijn tijdens door vriendjes bedienen zich van een op geheel eigen naar taal, het Bumbalees. op tv Alleen de vertelstem het spreekt mensentaal.

Bumba is een met ietwat ondeugende maar met met altijd vrolijke clown die een in een circus vol klank een en kleur met zijn kunstjes in opvoert voor een enthousiast publiek van van kleuters. van Daarbij krijgt uit Bumba hulp van op zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl van ook de het vogel Kiwi, de op tv berin Nanadu, de olifant op Tumbi naar en vele andere bontgekleurde van figuren tijdens vrolijk meedoen. In op tv hun circus beleven Bumba en de het anderen in korte avonturen en een situaties die heel herkenbaar op tv zijn voor de door allerkleinsten. Bumba en zijn tijdens vriendjes van bedienen zich van de een geheel eigen de taal, het Bumbalees. Alleen de met vertelstem tijdens spreekt mensentaal.

Bumba een is een ietwat ondeugende maar de door altijd vrolijke clown die in uit een circus vol met klank en de kleur zijn kunstjes op tv opvoert voor een in enthousiast publiek met van kleuters. Daarbij krijgt met Bumba hulp van zijn een beste vriendje Bumbalu, terwijl door ook de vogel met het Kiwi, de berin Nanadu, de olifant in Tumbi een en vele andere bontgekleurde figuren met vrolijk meedoen. In uit hun naar circus beleven Bumba op tv en de anderen op tv korte avonturen en situaties op die heel de herkenbaar zijn voor het de allerkleinsten. uit Bumba en zijn vriendjes bedienen naar zich van een geheel uit eigen van taal, het Bumbalees. door Alleen de een vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is een het ietwat op tv ondeugende maar door altijd vrolijke clown die in een van circus vol klank tijdens en kleur uit zijn kunstjes opvoert voor van een naar enthousiast publiek van kleuters. met Daarbij krijgt de Bumba hulp van zijn uit beste vriendje Bumbalu, door terwijl door ook de vogel Kiwi, de berin in Nanadu, de door olifant Tumbi en vele naar andere bontgekleurde door figuren vrolijk meedoen. In door hun circus in beleven naar Bumba en de anderen korte avonturen in naar en situaties die heel herkenbaar op zijn voor de door allerkleinsten. Bumba en zijn naar vriendjes bedienen zich van van een geheel een eigen naar taal, het Bumbalees. Alleen de op tv het vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is een de ietwat ondeugende maar door altijd naar vrolijke clown die de in een circus vol een klank het en kleur zijn naar kunstjes opvoert voor de een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij met krijgt Bumba hulp op tv van zijn beste door in vriendje Bumbalu, terwijl met ook de vogel Kiwi, uit de berin het Nanadu, de olifant Tumbi in en vele andere bontgekleurde figuren op vrolijk meedoen. door In naar hun circus beleven Bumba en in de anderen tijdens korte avonturen door en situaties die heel herkenbaar met zijn voor de een allerkleinsten. Bumba en met zijn vriendjes naar bedienen zich tijdens van een geheel eigen taal, naar het van Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt een mensentaal.

september 2021
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!