Programma gemist?

Bumba is een een van ietwat ondeugende maar altijd vrolijke de clown die in een een circus vol een klank en kleur door zijn kunstjes opvoert voor met een enthousiast in publiek van van kleuters. Daarbij de krijgt Bumba hulp van zijn een beste met vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel op Kiwi, de berin een Nanadu, de met olifant Tumbi op tv en vele een andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. door In hun circus door beleven Bumba de en de op anderen korte avonturen en het situaties die heel herkenbaar met zijn voor de allerkleinsten. naar Bumba en op tv zijn vriendjes bedienen uit zich van een geheel een van eigen taal, het Bumbalees. een Alleen de vertelstem spreekt uit mensentaal.

Bumba is het een met ietwat ondeugende maar het altijd vrolijke clown die in een door circus vol het klank en kleur zijn de uit kunstjes opvoert voor een uit enthousiast publiek van kleuters. Daarbij op tv krijgt Bumba hulp de van zijn beste in vriendje in Bumbalu, terwijl in ook de vogel Kiwi, op tv de berin Nanadu, van de olifant een Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren op tv een vrolijk meedoen. In hun circus uit beleven tijdens Bumba en de het anderen korte avonturen het en situaties die heel herkenbaar zijn naar voor van de allerkleinsten. op Bumba en zijn vriendjes bedienen zich het van een geheel door eigen taal, het van Bumbalees. Alleen de de op tv vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba van is een ietwat ondeugende maar in altijd vrolijke tijdens clown in die in een in circus vol klank en kleur zijn op tv kunstjes uit opvoert voor een enthousiast een publiek van kleuters. in Daarbij krijgt uit Bumba hulp van zijn het beste het vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel op tv Kiwi, op tv de berin van Nanadu, de olifant Tumbi en een vele andere bontgekleurde figuren naar vrolijk meedoen. In met hun circus beleven met Bumba en tijdens de anderen korte op tv avonturen en naar situaties die heel herkenbaar zijn op voor de de allerkleinsten. Bumba en tijdens zijn van vriendjes bedienen zich van naar een geheel eigen taal, op tv het Bumbalees. op Alleen de vertelstem spreekt naar mensentaal.

Bumba is uit een ietwat ondeugende de maar altijd op tv vrolijke clown die in in een een circus vol klank op en kleur zijn kunstjes door opvoert voor met een enthousiast publiek met van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van in van zijn beste vriendje Bumbalu, door terwijl ook de de vogel Kiwi, uit de berin Nanadu, op tv de olifant Tumbi en van vele andere bontgekleurde figuren een vrolijk meedoen. In op hun door circus beleven Bumba tijdens en de anderen met korte avonturen en situaties die van heel herkenbaar zijn tijdens voor de met allerkleinsten. Bumba en zijn een vriendjes bedienen zich tijdens van met een geheel eigen van taal, het Bumbalees. Alleen met de vertelstem spreekt in mensentaal.

Bumba is een een ietwat ondeugende maar in altijd vrolijke een clown van die in een circus vol door klank en kleur zijn uit kunstjes opvoert voor op tv een met enthousiast publiek in van kleuters. Daarbij op krijgt Bumba hulp een van zijn beste vriendje Bumbalu, van terwijl ook naar de vogel Kiwi, in de berin uit Nanadu, de olifant Tumbi en op tv vele andere naar bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. een In hun circus beleven op Bumba op en de anderen met korte avonturen en het situaties die heel herkenbaar zijn met op tv voor de allerkleinsten. van Bumba en zijn door vriendjes bedienen zich met van een geheel eigen op taal, het Bumbalees. naar Alleen de met vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba in is een ietwat ondeugende maar de altijd vrolijke clown door die in de een circus vol in klank en het kleur zijn in kunstjes opvoert voor een enthousiast in publiek van van kleuters. Daarbij tijdens krijgt Bumba hulp van zijn beste door naar vriendje Bumbal, terwijl ook het de vogel in Kiwi, de berin Nanadu, de op tv olifant Tumbi en vele een andere op bontgekleurde figuren een vrolijk meedoen. In hun circus beleven met Bumba en een de anderen door korte avonturen en met situaties die van heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. op tv Bumba en zijn het vriendjes bedienen zich het de van een geheel eigen, onbestaande tijdens taal, op tv het Bumbalees. Alleen de vertelstem uit spreekt de mensentaal.

Bumba is een tijdens ietwat ondeugende in maar altijd vrolijke clown op tv die in uit een circus vol klank in en kleur zijn van kunstjes opvoert voor van een op tv enthousiast publiek van het kleuters. Daarbij krijgt Bumba tijdens hulp van zijn beste op vriendje Bumbalu, met terwijl ook het de vogel Kiwi, de de berin Nanadu, de olifant van Tumbi en een vele andere op bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In van hun circus beleven in Bumba en uit de anderen korte de avonturen en het situaties die heel herkenbaar zijn tijdens voor de met allerkleinsten. Bumba en op tv zijn vriendjes op tv bedienen zich van de een geheel eigen een taal, het Bumbalees. een Alleen de vertelstem in spreekt mensentaal.

Bumba is een de met ietwat ondeugende maar tijdens altijd vrolijke clown die in een door circus vol klank op en kleur op zijn op tv kunstjes opvoert voor de een enthousiast publiek van naar kleuters. Daarbij krijgt met Bumba hulp van zijn beste het in vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel uit Kiwi, de door berin Nanadu, de olifant uit Tumbi en vele naar andere bontgekleurde uit figuren op vrolijk meedoen. In de hun circus beleven Bumba uit en de het anderen korte avonturen en uit situaties die heel herkenbaar zijn op tv voor in de allerkleinsten. van Bumba en zijn vriendjes bedienen zich de van tijdens een geheel eigen taal, op tv het Bumbalees. de Alleen de tijdens vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is een uit ietwat ondeugende maar de altijd met vrolijke clown die in met een circus vol het klank en naar kleur zijn kunstjes opvoert voor met een een enthousiast publiek van kleuters. van Daarbij krijgt Bumba hulp door de van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl in ook de door vogel Kiwi, een de berin op tv Nanadu, de olifant een Tumbi en vele naar andere bontgekleurde figuren door vrolijk meedoen. In hun circus beleven tijdens Bumba het en de anderen korte avonturen uit en van situaties die uit heel herkenbaar zijn van voor de allerkleinsten. Bumba en zijn op tv vriendjes een bedienen zich op van een geheel eigen taal, op het de Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba door is een ietwat in ondeugende maar altijd vrolijke op tv clown door die in een een circus vol klank het en kleur zijn kunstjes opvoert voor de een enthousiast de publiek van kleuters. Daarbij van krijgt door Bumba hulp in van zijn beste vriendje Bumbalu, uit terwijl de ook de vogel Kiwi, de in berin Nanadu, uit de olifant Tumbi en vele de andere bontgekleurde figuren op vrolijk meedoen. In het hun circus beleven op tv Bumba en de naar naar anderen korte avonturen en situaties die op een heel herkenbaar zijn voor de naar allerkleinsten. met Bumba en zijn vriendjes bedienen zich tijdens van op tv een geheel eigen met taal, het Bumbalees. met Alleen de vertelstem spreekt tijdens mensentaal.

Bumba is de een ietwat op ondeugende maar altijd vrolijke de clown die door in een circus de vol klank naar en kleur zijn tijdens kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek in van kleuters. door Daarbij krijgt tijdens Bumba hulp van zijn beste uit uit vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel een Kiwi, het de berin Nanadu, de de olifant Tumbi en tijdens vele andere naar bontgekleurde figuren op tv vrolijk meedoen. In hun in circus beleven Bumba en de de anderen de korte avonturen en situaties door die heel herkenbaar zijn van op voor de allerkleinsten. op Bumba en zijn vriendjes naar bedienen zich een van een geheel eigen in taal, het Bumbalees. naar Alleen de vertelstem spreekt uit mensentaal.

Bumba op is een ietwat ondeugende maar de altijd vrolijke uit clown die in op tv een circus het vol klank met en kleur zijn kunstjes door opvoert voor een het enthousiast publiek van het kleuters. Daarbij krijgt Bumba uit hulp van zijn door beste op vriendje Bumbalu, terwijl ook het de vogel Kiwi, de naar berin het Nanadu, de olifant Tumbi en uit vele andere bontgekleurde een figuren vrolijk door meedoen. In hun circus beleven in Bumba en de van anderen korte het avonturen en situaties met die heel herkenbaar van zijn voor op de allerkleinsten. naar Bumba en zijn in vriendjes bedienen zich van een naar geheel eigen taal, het naar Bumbalees. Alleen de een vertelstem door spreekt mensentaal.

Bumba tijdens is een op ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown een die op tv in een circus vol klank het en kleur zijn een kunstjes op tv opvoert voor een in enthousiast publiek van kleuters. Daarbij het krijgt Bumba hulp naar van zijn een beste vriendje Bumbalu, tijdens terwijl ook de uit vogel op Kiwi, de berin Nanadu, de olifant door een Tumbi en vele uit andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In met hun circus beleven met Bumba het en de anderen korte met avonturen en situaties de die heel een herkenbaar zijn voor met de allerkleinsten. Bumba en uit zijn vriendjes bedienen zich tijdens van een geheel tijdens eigen taal, uit het met Bumbalees. Alleen de een vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba het is een ietwat het ondeugende maar altijd vrolijke de clown op tv die in een circus de vol klank en kleur zijn het op kunstjes opvoert voor naar een enthousiast publiek van naar kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp een van zijn van beste op tv vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel uit Kiwi, de berin door Nanadu, het de olifant door Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren met vrolijk meedoen. In naar met hun circus beleven Bumba en de uit anderen uit korte avonturen en uit situaties die in heel herkenbaar zijn voor een de allerkleinsten. Bumba en met zijn met vriendjes bedienen zich met van een geheel op tv eigen taal, het Bumbalees. van Alleen de naar vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is een door ietwat op tv ondeugende maar altijd vrolijke het clown die naar in een circus vol klank een en kleur zijn in kunstjes opvoert naar voor op een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij uit krijgt Bumba hulp met van zijn het beste op vriendje Bumbalu, terwijl ook een de vogel Kiwi, de berin uit op Nanadu, de olifant Tumbi en vele met andere bontgekleurde figuren tijdens vrolijk naar meedoen. In hun circus beleven op Bumba en een de anderen korte avonturen het en situaties een die het heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. door Bumba en met zijn op vriendjes bedienen zich van uit een geheel eigen tijdens taal, het van Bumbalees. Alleen de tijdens vertelstem spreekt mensentaal.

mei 2021
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!