Programma gemist?

Bumba uit is een een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke uit clown die in in een circus vol een klank en kleur zijn de naar kunstjes opvoert voor een uit enthousiast publiek van kleuters. een Daarbij uit krijgt Bumba hulp van zijn beste door naar vriendje Bumbalu, terwijl ook de in vogel van Kiwi, de berin Nanadu, de olifant op in Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren uit vrolijk meedoen. In de in hun circus beleven Bumba en op de uit anderen korte avonturen en situaties een die in heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. een met Bumba en zijn een vriendjes bedienen zich van naar een geheel eigen taal, naar het in Bumbalees. Alleen de vertelstem de spreekt mensentaal.

Bumba is in een ietwat de ondeugende maar op tv altijd vrolijke clown die uit in een circus uit vol klank de en kleur zijn kunstjes opvoert op tv voor een enthousiast publiek door van kleuters. in Daarbij krijgt tijdens Bumba hulp van zijn beste met vriendje in Bumbalu, terwijl op ook de vogel Kiwi, de berin door Nanadu, de in olifant Tumbi naar en vele andere uit bontgekleurde figuren vrolijk het meedoen. In hun een circus beleven Bumba en de tijdens anderen de korte avonturen en naar situaties die heel herkenbaar zijn op tv naar voor de allerkleinsten. door Bumba en zijn vriendjes naar bedienen zich van een naar geheel eigen taal, van het Bumbalees. Alleen de op vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba op tv is een ietwat van ondeugende maar altijd vrolijke clown naar van die in een een circus vol klank en kleur zijn een op kunstjes opvoert voor een door enthousiast publiek van kleuters. Daarbij uit krijgt in Bumba hulp van zijn door beste vriendje Bumbalu, uit terwijl ook de door vogel Kiwi, de de berin Nanadu, de olifant van van Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren van vrolijk uit meedoen. In hun circus een beleven Bumba tijdens en de anderen korte uit avonturen en tijdens situaties die heel herkenbaar zijn naar voor de allerkleinsten. uit Bumba van en zijn vriendjes bedienen uit zich van een geheel met een eigen taal, het Bumbalees. Alleen op tv de vertelstem spreekt naar mensentaal.

Bumba is naar een uit ietwat ondeugende maar met altijd vrolijke clown door die in een circus vol klank op en kleur zijn de kunstjes op opvoert voor een enthousiast publiek met van kleuters. uit Daarbij van krijgt Bumba hulp van een zijn beste een vriendje Bumbalu, terwijl ook de door vogel met Kiwi, de berin Nanadu, de op tv olifant tijdens Tumbi en vele een andere bontgekleurde figuren uit vrolijk meedoen. In in hun circus beleven Bumba en de de anderen korte het avonturen en situaties die de heel herkenbaar zijn op voor de allerkleinsten. op tv Bumba en zijn op vriendjes bedienen het zich van tijdens een geheel eigen taal, op tv het Bumbalees. naar Alleen de vertelstem spreekt de mensentaal.

Bumba is naar een ietwat naar ondeugende maar altijd op tv vrolijke clown een die in een circus van vol klank en kleur naar zijn op tv kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek met van kleuters. Daarbij in krijgt Bumba op tv hulp van zijn beste de naar vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel in Kiwi, de door berin Nanadu, de van olifant Tumbi en de vele een andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In naar van hun circus beleven Bumba en op de het anderen korte avonturen en tijdens situaties die heel herkenbaar van zijn voor de allerkleinsten. op tv Bumba en zijn op vriendjes bedienen naar zich naar van een geheel eigen tijdens taal, het Bumbalees. door Alleen de vertelstem een spreekt mensentaal.

Bumba is van een ietwat ondeugende het maar altijd in vrolijke clown door die in een circus vol een klank en kleur uit zijn met kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek op tv van kleuters. Daarbij een krijgt Bumba het hulp van zijn beste door vriendje op Bumbal, terwijl naar ook de vogel Kiwi, de berin een Nanadu, de door olifant met Tumbi en vele andere bontgekleurde op tv figuren vrolijk meedoen. het In hun circus beleven met Bumba en de op tv anderen op tv korte avonturen en situaties die op heel herkenbaar zijn uit voor uit de allerkleinsten. Bumba en door zijn vriendjes bedienen zich op van een naar geheel eigen, onbestaande taal, op tijdens het Bumbalees. Alleen de vertelstem tijdens spreekt in mensentaal.

Bumba is een op ietwat ondeugende tijdens maar op tv altijd vrolijke clown een die in een circus vol klank de op en kleur zijn op tv kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek op tv uit van kleuters. Daarbij de krijgt Bumba hulp het van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl door de ook de vogel Kiwi, de berin een de Nanadu, de olifant Tumbi en vele tijdens een andere bontgekleurde figuren vrolijk tijdens meedoen. In hun circus op beleven Bumba en de de anderen korte tijdens avonturen en door situaties die heel de herkenbaar zijn met voor de allerkleinsten. Bumba en op zijn vriendjes bedienen een zich van een een geheel eigen door taal, het Bumbalees. door Alleen de vertelstem van spreekt mensentaal.

Bumba tijdens is een ietwat ondeugende door maar altijd vrolijke clown met uit die in een circus op vol klank en kleur het zijn kunstjes opvoert de voor een enthousiast uit publiek van kleuters. op Daarbij krijgt uit Bumba hulp van zijn beste het met vriendje Bumbalu, terwijl ook de van vogel Kiwi, een de berin Nanadu, de olifant naar Tumbi en op vele andere bontgekleurde figuren naar uit vrolijk meedoen. In het hun circus beleven uit Bumba en de anderen korte het avonturen en situaties op die tijdens heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. naar Bumba en zijn de vriendjes het bedienen zich van een een geheel eigen door taal, het Bumbalees. Alleen in de vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba door is een ietwat op tv ondeugende maar altijd vrolijke clown in die in op tv een circus het vol klank en kleur tijdens zijn in kunstjes opvoert voor een enthousiast naar publiek van van kleuters. Daarbij krijgt Bumba het hulp van zijn uit beste vriendje Bumbalu, tijdens terwijl ook op de vogel Kiwi, de berin naar Nanadu, de de olifant van Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren op tv vrolijk meedoen. In naar hun circus tijdens beleven Bumba en naar de anderen korte avonturen in en in situaties die heel met herkenbaar zijn op voor de allerkleinsten. Bumba en zijn naar vriendjes een bedienen zich van een geheel de eigen taal, het door Bumbalees. Alleen een de vertelstem spreekt van mensentaal.

Bumba op tv is een ietwat tijdens ondeugende maar op tv altijd vrolijke clown die in een uit circus het vol klank en naar kleur zijn kunstjes naar opvoert voor op tv een enthousiast publiek van kleuters. in Daarbij krijgt Bumba hulp met van zijn uit beste tijdens vriendje Bumbalu, terwijl op tv ook de vogel Kiwi, de berin een Nanadu, de olifant met Tumbi in en vele andere bontgekleurde uit figuren vrolijk meedoen. het In hun op tv circus beleven Bumba uit en de met anderen korte avonturen en situaties met die heel herkenbaar het zijn voor de de allerkleinsten. Bumba in en zijn vriendjes bedienen zich op van een de geheel eigen naar taal, het door Bumbalees. Alleen de vertelstem naar spreekt mensentaal.

Bumba de is een van ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown op tv die door in een circus op vol klank en met kleur zijn kunstjes van opvoert voor een enthousiast publiek een door van kleuters. Daarbij krijgt Bumba door hulp van een zijn beste vriendje van Bumbalu, terwijl ook tijdens de vogel Kiwi, de berin uit Nanadu, de olifant het het Tumbi en vele andere bontgekleurde in figuren uit vrolijk meedoen. In hun circus beleven in Bumba van en de anderen korte avonturen op en situaties die de heel door herkenbaar zijn voor het de allerkleinsten. in Bumba en zijn op tv vriendjes bedienen zich van uit een geheel eigen de taal, het Bumbalees. Alleen de een in vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is een door ietwat ondeugende een maar altijd door vrolijke clown die in met een circus naar vol klank en kleur een zijn kunstjes opvoert voor tijdens een op enthousiast publiek op van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp naar de van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl op ook de vogel de tijdens Kiwi, de berin met Nanadu, de olifant op tv Tumbi en vele andere bontgekleurde van figuren vrolijk meedoen. In door hun circus beleven op tv Bumba en van de van anderen korte avonturen en situaties die uit heel herkenbaar van zijn voor de de allerkleinsten. Bumba van en zijn door vriendjes bedienen zich van een een geheel eigen van taal, het Bumbalees. Alleen in de een vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba de is een ietwat tijdens ondeugende maar altijd vrolijke door clown met die in een circus een vol klank en kleur zijn met kunstjes uit opvoert voor de een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij met krijgt Bumba het hulp tijdens van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl in door ook de vogel op tv Kiwi, de berin Nanadu, door de olifant Tumbi en vele een andere bontgekleurde figuren een vrolijk in meedoen. In van hun circus beleven Bumba en het de anderen door korte avonturen en van situaties die van heel herkenbaar zijn van voor de allerkleinsten. Bumba en zijn tijdens de vriendjes bedienen zich van op tv een geheel eigen taal, van het Bumbalees. uit Alleen de vertelstem spreekt op mensentaal.

Bumba is op een ietwat ondeugende een maar altijd vrolijke op clown uit die in een van circus vol klank en kleur een zijn kunstjes opvoert voor de een enthousiast met publiek van kleuters. Daarbij van krijgt een Bumba hulp van zijn de beste vriendje Bumbalu, terwijl op ook de naar vogel Kiwi, de een berin van Nanadu, de olifant tijdens Tumbi en vele tijdens andere bontgekleurde figuren vrolijk op tv meedoen. In hun in circus beleven uit Bumba en de het anderen korte avonturen op en situaties die de heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. op Bumba en met zijn vriendjes bedienen uit zich van een op tv geheel eigen taal, het een het Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt een mensentaal.

Bumba is de een ietwat ondeugende op maar altijd vrolijke met clown die in door een circus de vol klank en kleur de zijn kunstjes opvoert voor op van een enthousiast publiek van de kleuters. Daarbij krijgt Bumba de hulp van zijn een beste vriendje tijdens Bumbalu, terwijl ook de uit vogel op Kiwi, de berin door Nanadu, de olifant van Tumbi en vele andere een bontgekleurde figuren van vrolijk meedoen. In hun circus door beleven tijdens Bumba en de anderen korte van avonturen en situaties door die op tv heel herkenbaar zijn met voor de allerkleinsten. Bumba en zijn op tv naar vriendjes bedienen zich van op een geheel eigen tijdens taal, het tijdens Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt op tv mensentaal.

juni 2020
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!