Programma gemist?

Bumba tijdens is een ietwat ondeugende met maar altijd vrolijke tijdens clown die in tijdens een circus vol klank een en kleur in zijn kunstjes het opvoert voor een enthousiast publiek in van naar kleuters. Daarbij het krijgt Bumba hulp van zijn naar beste met vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel het Kiwi, de een berin Nanadu, de met olifant het Tumbi en vele andere bontgekleurde de figuren vrolijk op tv meedoen. In hun een circus beleven Bumba met en de anderen korte met avonturen en situaties die op tv heel naar herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. naar Bumba en zijn door vriendjes bedienen zich de van een geheel door in eigen taal, het Bumbalees. Alleen in de vertelstem op tv spreekt mensentaal.

Bumba het is een ietwat ondeugende maar tijdens een altijd vrolijke clown die in een door circus op vol klank en kleur zijn op kunstjes opvoert op voor een enthousiast publiek door van van kleuters. Daarbij krijgt Bumba van hulp op van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl tijdens ook de op tv vogel van Kiwi, de berin Nanadu, op de olifant Tumbi en vele uit andere bontgekleurde door figuren vrolijk meedoen. het In hun circus op tv beleven Bumba uit en de in anderen korte avonturen en situaties die uit heel herkenbaar zijn door voor de allerkleinsten. door Bumba de en zijn vriendjes bedienen zich door in van een geheel eigen de taal, het Bumbalees. Alleen de op tv vertelstem spreekt tijdens mensentaal.

Bumba een is een van ietwat ondeugende maar altijd vrolijke de clown het die in een circus vol klank de door en kleur zijn kunstjes opvoert voor een in een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij in krijgt het Bumba hulp van zijn beste een vriendje Bumbalu, het terwijl ook door de vogel Kiwi, de de berin tijdens Nanadu, de olifant Tumbi en in vele andere het bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. door In hun circus beleven een Bumba en op tv de het anderen korte avonturen op tv en situaties die heel herkenbaar in zijn de voor de allerkleinsten. een Bumba en zijn vriendjes bedienen zich de met van een geheel op tv eigen taal, het Bumbalees. Alleen de de vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba uit is een ietwat ondeugende van maar altijd tijdens vrolijke clown die naar in een circus vol een klank en kleur zijn een kunstjes opvoert op voor een naar enthousiast publiek van kleuters. van Daarbij krijgt tijdens Bumba hulp van van zijn beste vriendje Bumbalu, een terwijl tijdens ook de vogel Kiwi, de berin in Nanadu, door de olifant Tumbi en vele op tv andere bontgekleurde figuren van vrolijk meedoen. in In hun op tv circus beleven Bumba en op de anderen korte avonturen tijdens en op situaties die heel herkenbaar zijn een voor de allerkleinsten. op Bumba en het zijn vriendjes van bedienen zich van met een geheel eigen taal, het van van Bumbalees. Alleen de door vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is een het ietwat ondeugende maar uit altijd vrolijke clown door die in tijdens een uit circus vol klank en kleur zijn op tv kunstjes door opvoert voor een de enthousiast publiek van kleuters. met Daarbij met krijgt Bumba hulp van zijn beste de vriendje Bumbalu, terwijl van ook de vogel naar Kiwi, de berin op tv Nanadu, tijdens de olifant Tumbi tijdens en vele andere op bontgekleurde figuren in vrolijk meedoen. In hun circus het beleven Bumba de en de anderen de korte avonturen en situaties met die heel met herkenbaar zijn voor de naar allerkleinsten. in Bumba en zijn vriendjes bedienen het zich van een geheel naar met eigen taal, het in Bumbalees. Alleen de door vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba van is een ietwat door ondeugende maar altijd met vrolijke clown die in een tijdens circus naar vol klank en kleur de zijn kunstjes opvoert voor op een enthousiast op tv publiek van kleuters. Daarbij met een krijgt Bumba hulp de van zijn beste vriendje naar Bumbal, terwijl de ook de vogel Kiwi, in de berin Nanadu, met de olifant Tumbi en vele tijdens andere bontgekleurde de figuren van vrolijk meedoen. In hun van circus beleven Bumba op tv en de anderen korte avonturen met en situaties naar die heel naar herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. uit Bumba door en zijn vriendjes bedienen met zich van tijdens een geheel eigen, op onbestaande taal, het Bumbalees. het Alleen de vertelstem tijdens spreekt door mensentaal.

Bumba van is een door ietwat ondeugende maar het altijd vrolijke clown die in een uit op circus vol klank en kleur door zijn kunstjes opvoert door voor een met enthousiast publiek van kleuters. Daarbij met krijgt Bumba hulp het van uit zijn beste door vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel tijdens van Kiwi, de berin Nanadu, op de olifant Tumbi op en vele andere bontgekleurde door figuren vrolijk meedoen. In op door hun circus beleven Bumba in en de tijdens anderen korte avonturen en situaties van die heel herkenbaar zijn met voor uit de allerkleinsten. Bumba de en zijn naar vriendjes bedienen zich van een op tv geheel eigen uit taal, het in Bumbalees. Alleen de op vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is naar een ietwat ondeugende maar door altijd vrolijke clown door die in een met circus vol klank van en kleur door zijn kunstjes opvoert voor in een enthousiast publiek een van kleuters. met Daarbij van krijgt Bumba hulp van zijn door beste vriendje Bumbalu, terwijl door ook het de vogel Kiwi, de naar berin Nanadu, de naar olifant door Tumbi en vele in andere bontgekleurde figuren van vrolijk meedoen. In hun de circus beleven Bumba en de een anderen de korte avonturen en situaties die op door heel herkenbaar zijn voor de door allerkleinsten. Bumba en zijn de in vriendjes bedienen zich van een geheel het eigen taal, door het met Bumbalees. Alleen de vertelstem tijdens spreekt mensentaal.

Bumba in is een van ietwat ondeugende maar door altijd vrolijke clown die in een het circus vol op tv klank en kleur tijdens zijn kunstjes opvoert voor van een de enthousiast publiek van naar kleuters. Daarbij krijgt Bumba van hulp van zijn beste tijdens vriendje Bumbalu, door terwijl ook uit de vogel Kiwi, de het berin op Nanadu, de olifant tijdens Tumbi en vele met andere bontgekleurde figuren op tv vrolijk meedoen. In hun op tv circus beleven Bumba door en de anderen korte avonturen op tijdens en situaties die heel herkenbaar zijn op tv voor met de allerkleinsten. Bumba en zijn naar vriendjes bedienen zich op tv van van een geheel door eigen taal, het Bumbalees. van Alleen de vertelstem spreekt in mensentaal.

Bumba is een een ietwat naar ondeugende maar altijd vrolijke in clown die in een van naar circus vol klank en kleur zijn een kunstjes de opvoert voor een met enthousiast publiek van kleuters. met Daarbij krijgt door Bumba hulp van zijn uit beste vriendje naar Bumbalu, terwijl uit ook de vogel Kiwi, in de berin Nanadu, het de olifant Tumbi en met vele tijdens andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. een In hun circus naar beleven Bumba en de de anderen korte avonturen uit en situaties die in heel herkenbaar zijn het voor de allerkleinsten. op tv uit Bumba en zijn naar vriendjes bedienen zich van een geheel het naar eigen taal, het Bumbalees. op Alleen de vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba is een de ietwat naar ondeugende maar van altijd vrolijke clown die van in een door circus vol klank en naar kleur zijn kunstjes uit opvoert voor een de enthousiast publiek van kleuters. Daarbij in krijgt Bumba een hulp uit van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl een ook de vogel de Kiwi, de berin in Nanadu, de olifant de Tumbi en in vele de andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In het hun van circus beleven de Bumba en de anderen een korte avonturen en situaties de die heel herkenbaar met zijn voor de allerkleinsten. op tv Bumba en de zijn vriendjes een bedienen zich het van een geheel op tv eigen taal, het van Bumbalees. Alleen de naar vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba in is een ietwat ondeugende maar tijdens altijd vrolijke op clown uit die in een circus vol klank van en naar kleur zijn kunstjes opvoert voor het door een enthousiast publiek van naar kleuters. Daarbij krijgt Bumba een hulp van zijn beste uit vriendje door Bumbalu, terwijl in ook de vogel Kiwi, de berin in Nanadu, de een olifant Tumbi en de vele andere bontgekleurde uit figuren vrolijk meedoen. door In hun een circus beleven Bumba en op tv de anderen op tv korte avonturen in en situaties die heel herkenbaar zijn een voor naar de allerkleinsten. uit Bumba en zijn vriendjes bedienen zich met van een geheel tijdens uit eigen taal, het Bumbalees. in Alleen de vertelstem van spreekt mensentaal.

Bumba naar is een ietwat ondeugende door maar altijd vrolijke clown met die de in een van circus vol klank en kleur zijn in kunstjes opvoert met voor een enthousiast publiek op tv van kleuters. Daarbij het krijgt Bumba hulp door naar van zijn beste vriendje Bumbalu, van terwijl op ook de vogel Kiwi, de tijdens berin Nanadu, de olifant de Tumbi door en vele andere het bontgekleurde figuren vrolijk een meedoen. In hun circus beleven tijdens Bumba en de tijdens anderen korte op tv avonturen en situaties tijdens die heel herkenbaar in zijn voor de in allerkleinsten. Bumba en de zijn tijdens vriendjes bedienen zich van een geheel op tv eigen met taal, het Bumbalees. Alleen een de vertelstem spreekt met mensentaal.

Bumba een is een ietwat ondeugende maar op altijd het vrolijke clown die de in een circus vol van klank en kleur het zijn kunstjes opvoert naar voor een enthousiast naar publiek met van kleuters. Daarbij krijgt Bumba de hulp een van zijn beste vriendje op tv Bumbalu, terwijl naar ook de vogel Kiwi, de berin op tv de Nanadu, de olifant Tumbi en vele naar andere tijdens bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In met hun circus door beleven Bumba en de van anderen het korte avonturen en op tv situaties die heel op herkenbaar zijn voor de het allerkleinsten. in Bumba en zijn vriendjes bedienen zich uit van tijdens een geheel eigen tijdens taal, het Bumbalees. Alleen de de in vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is op een ietwat een ondeugende maar in altijd vrolijke clown die door in een circus de vol klank en in kleur zijn kunstjes tijdens opvoert voor een enthousiast van publiek naar van kleuters. Daarbij naar krijgt Bumba hulp van uit zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl het ook op de vogel Kiwi, de naar berin door Nanadu, de olifant Tumbi en een vele andere bontgekleurde figuren op tv vrolijk meedoen. In met hun een circus beleven Bumba en van de anderen korte op avonturen en situaties die tijdens heel tijdens herkenbaar zijn voor de uit allerkleinsten. Bumba en uit zijn vriendjes bedienen zich op van een geheel van eigen op tv taal, het Bumbalees. Alleen met de vertelstem spreekt door mensentaal.

juli 2019
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord