Programma gemist?

Bumba is van een ietwat ondeugende maar een altijd vrolijke clown door die in een van circus vol klank tijdens in en kleur zijn het kunstjes opvoert voor op een enthousiast publiek van kleuters. in Daarbij uit krijgt Bumba hulp van van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl van ook de vogel een uit Kiwi, de berin Nanadu, de een olifant Tumbi en vele op andere bontgekleurde figuren een vrolijk meedoen. In in hun op tv circus beleven Bumba en de het anderen korte op tv avonturen en situaties uit die heel herkenbaar een zijn voor de het allerkleinsten. Bumba en op tv zijn vriendjes naar bedienen zich van een een geheel eigen taal, naar het tijdens Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt in mensentaal.

Bumba is het een ietwat ondeugende maar in door altijd vrolijke clown een die in een circus vol van klank en kleur zijn door het kunstjes opvoert voor door een enthousiast publiek van kleuters. op Daarbij krijgt op Bumba hulp van zijn van beste uit vriendje Bumbalu, terwijl ook de het vogel Kiwi, het de berin Nanadu, de olifant in Tumbi met en vele andere bontgekleurde tijdens figuren vrolijk meedoen. In met hun door circus beleven tijdens Bumba en de anderen van korte avonturen en met situaties die heel een herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. met Bumba en zijn het door vriendjes bedienen zich in van een geheel eigen taal, het het Bumbalees. Alleen de een vertelstem op spreekt mensentaal.

Bumba is tijdens een ietwat ondeugende maar op tv altijd vrolijke clown het die in een van een circus vol klank en op tv kleur zijn kunstjes opvoert voor op een enthousiast met publiek het van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp naar het van zijn beste vriendje in Bumbalu, terwijl de ook de vogel Kiwi, met de berin Nanadu, tijdens de olifant Tumbi naar en vele andere bontgekleurde figuren uit vrolijk meedoen. een In hun circus beleven op tv op tv Bumba en de anderen korte avonturen een en op tv situaties die heel herkenbaar van zijn voor de allerkleinsten. de Bumba en zijn een vriendjes bedienen zich het van een een geheel eigen op tv taal, het Bumbalees. het Alleen de vertelstem uit spreekt mensentaal.

Bumba is een uit met ietwat ondeugende maar altijd tijdens vrolijke clown die naar in een circus vol uit klank en naar kleur zijn kunstjes de opvoert voor een het enthousiast publiek van uit kleuters. Daarbij naar krijgt Bumba hulp van op zijn beste vriendje Bumbalu, met terwijl ook de op tv vogel Kiwi, de berin van Nanadu, de de olifant Tumbi uit en vele andere bontgekleurde figuren op tv vrolijk in meedoen. In hun circus naar beleven Bumba uit en de van anderen korte avonturen en situaties die in heel herkenbaar zijn het voor met de allerkleinsten. Bumba en de zijn vriendjes bedienen zich door van tijdens een geheel eigen taal, het met Bumbalees. Alleen het de vertelstem spreekt op tv mensentaal.

Bumba door is een ietwat ondeugende in maar altijd vrolijke van clown die de in een een circus vol klank en met kleur zijn kunstjes opvoert voor op tv een enthousiast publiek in van van kleuters. Daarbij krijgt op Bumba hulp in van zijn beste vriendje Bumbalu, een terwijl ook de op tv vogel Kiwi, de berin van een Nanadu, de olifant in Tumbi en vele andere bontgekleurde de figuren vrolijk meedoen. In tijdens hun naar circus beleven door Bumba en de door anderen korte avonturen en situaties die uit heel van herkenbaar zijn voor de op tv allerkleinsten. Bumba en zijn de vriendjes bedienen zich in van een van geheel in eigen taal, het Bumbalees. Alleen van de vertelstem tijdens spreekt mensentaal.

Bumba is een een tijdens ietwat ondeugende maar door altijd vrolijke clown in die in een het circus vol klank van en kleur zijn kunstjes tijdens opvoert voor een enthousiast publiek naar een van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp met van zijn beste uit vriendje Bumbal, terwijl een ook de vogel de Kiwi, een de berin Nanadu, de de olifant Tumbi door en vele op tv andere bontgekleurde figuren vrolijk de meedoen. In hun circus naar beleven Bumba en de op tv anderen van korte avonturen en in situaties die het heel herkenbaar zijn door voor de allerkleinsten. Bumba en naar zijn vriendjes bedienen tijdens zich op tv van een geheel eigen, in onbestaande taal, naar het Bumbalees. Alleen met de vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba uit is een ietwat ondeugende uit maar altijd tijdens vrolijke clown naar die in een circus vol door klank en kleur zijn de kunstjes op tv opvoert voor een enthousiast publiek tijdens in van kleuters. Daarbij krijgt Bumba door hulp op tv van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl het ook naar de vogel Kiwi, de berin het Nanadu, met de olifant op Tumbi en vele andere bontgekleurde naar figuren vrolijk meedoen. op In hun circus de beleven Bumba en naar de met anderen korte avonturen en situaties naar die van heel herkenbaar zijn voor de de allerkleinsten. Bumba op en zijn vriendjes naar bedienen zich naar van een geheel eigen taal, het een Bumbalees. Alleen de het vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba de is een ietwat van ondeugende maar altijd van vrolijke clown die in een met circus in vol klank en kleur het zijn kunstjes opvoert voor op tv door een enthousiast publiek van kleuters. het Daarbij krijgt naar Bumba hulp op tv van zijn beste vriendje op tv Bumbalu, terwijl ook uit de vogel Kiwi, naar de berin Nanadu, in de olifant Tumbi en in vele van andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In met hun een circus beleven Bumba en door de anderen op korte avonturen en situaties die uit heel herkenbaar zijn in voor de allerkleinsten. met door Bumba en zijn vriendjes bedienen zich op op van een geheel eigen taal, met het Bumbalees. Alleen op tv de vertelstem spreekt uit mensentaal.

Bumba is een de op tv ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown naar die in een op circus vol het klank een en kleur zijn het kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek met van een kleuters. Daarbij krijgt op Bumba hulp op tv van zijn beste tijdens vriendje Bumbalu, terwijl een ook de vogel Kiwi, de in berin Nanadu, de het olifant Tumbi en op tv vele andere bontgekleurde tijdens figuren vrolijk meedoen. In naar door hun circus beleven Bumba door en de anderen een korte avonturen en situaties tijdens die heel herkenbaar met zijn voor de allerkleinsten. op Bumba met en zijn vriendjes bedienen op zich in van een geheel eigen taal, van het Bumbalees. Alleen door de vertelstem spreekt naar mensentaal.

Bumba is naar een ietwat ondeugende maar door altijd door vrolijke clown die op in een circus met vol klank en een kleur zijn kunstjes opvoert voor het een op enthousiast publiek van van kleuters. Daarbij krijgt Bumba op hulp van tijdens zijn beste vriendje het Bumbalu, terwijl naar ook de vogel Kiwi, de op tv berin Nanadu, het de olifant Tumbi en in vele andere bontgekleurde figuren in vrolijk meedoen. In op tv uit hun circus beleven Bumba van en de anderen in korte avonturen en situaties die op heel herkenbaar zijn een een voor de allerkleinsten. Bumba en op tv zijn vriendjes de bedienen zich een van een geheel in eigen taal, het met Bumbalees. Alleen de het vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba uit is een ietwat op tv ondeugende maar altijd door vrolijke clown de die in een circus vol in klank en kleur zijn tijdens kunstjes opvoert in voor een in enthousiast publiek het van kleuters. Daarbij krijgt naar Bumba hulp van op zijn beste vriendje Bumbalu, uit terwijl ook de tijdens vogel Kiwi, een de berin Nanadu, de van olifant Tumbi en op vele op andere bontgekleurde figuren naar vrolijk meedoen. In hun tijdens circus beleven Bumba en tijdens de met anderen korte avonturen de en situaties die heel herkenbaar met zijn voor de op tv allerkleinsten. Bumba en zijn in vriendjes bedienen op zich van een het geheel eigen tijdens taal, het Bumbalees. Alleen een de een vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba van is een ietwat ondeugende maar op tv altijd vrolijke clown in die in de een circus vol klank met en kleur naar zijn het kunstjes opvoert voor een enthousiast in publiek van kleuters. naar Daarbij op tv krijgt Bumba hulp van zijn een beste in vriendje Bumbalu, terwijl ook op tv de vogel Kiwi, de met berin in Nanadu, de olifant Tumbi en vele door door andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In op tv hun circus tijdens beleven Bumba en op tv de anderen korte avonturen uit en situaties op die heel herkenbaar zijn in voor de het allerkleinsten. Bumba en zijn naar vriendjes bedienen naar zich van een op geheel eigen taal, het door Bumbalees. Alleen naar de vertelstem op tv spreekt mensentaal.

Bumba in is een ietwat ondeugende naar maar op altijd vrolijke clown de die in een circus vol klank de en naar kleur zijn kunstjes opvoert op voor een enthousiast het publiek van kleuters. Daarbij tijdens met krijgt Bumba hulp van zijn beste op tv vriendje Bumbalu, terwijl het in ook de vogel in Kiwi, de berin Nanadu, de met olifant Tumbi en op vele op tv andere bontgekleurde figuren vrolijk naar meedoen. In hun van circus beleven Bumba en het de anderen korte avonturen op tv en situaties die naar heel in herkenbaar zijn op tv voor de allerkleinsten. op Bumba en zijn naar vriendjes bedienen zich van een geheel op eigen met taal, het naar Bumbalees. Alleen de vertelstem het spreekt mensentaal.

Bumba is een op ietwat ondeugende maar met altijd vrolijke de clown die in een een circus tijdens vol klank en door kleur zijn kunstjes opvoert voor op een enthousiast publiek naar van kleuters. op Daarbij krijgt door Bumba hulp tijdens van zijn beste het vriendje Bumbalu, terwijl ook de op tv vogel Kiwi, op tv de berin uit Nanadu, de olifant Tumbi en de vele andere bontgekleurde figuren de de vrolijk meedoen. In hun uit circus beleven Bumba van en de het anderen korte avonturen en naar situaties die heel herkenbaar uit zijn voor de allerkleinsten. met Bumba en met zijn vriendjes bedienen uit zich van een een geheel eigen van taal, het de Bumbalees. Alleen de een vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is een naar ietwat ondeugende naar maar het altijd vrolijke clown met die in een circus vol op tv klank en kleur zijn tijdens de kunstjes opvoert voor een op enthousiast publiek van in kleuters. Daarbij krijgt Bumba het hulp met van zijn beste vriendje uit Bumbalu, terwijl ook met de vogel Kiwi, de berin uit Nanadu, de door olifant Tumbi en vele in andere bontgekleurde op figuren vrolijk meedoen. door In hun de circus beleven Bumba op tv en de anderen korte de avonturen en van situaties die heel herkenbaar zijn de op tv voor de allerkleinsten. Bumba van en zijn vriendjes op bedienen zich van een van geheel eigen naar taal, het Bumbalees. Alleen op tv de vertelstem spreekt van mensentaal.

april 2021
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!