Programma gemist?

Bumba tijdens is een ietwat ondeugende maar het uit altijd vrolijke clown die met in een een circus vol klank het en kleur zijn kunstjes opvoert tijdens voor een enthousiast publiek uit van van kleuters. Daarbij krijgt uit Bumba hulp van zijn een beste vriendje Bumbalu, terwijl op ook het de vogel Kiwi, de berin naar Nanadu, de de olifant de Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren het vrolijk meedoen. op In hun circus op tv beleven uit Bumba en de anderen het korte avonturen en naar situaties die heel herkenbaar het zijn voor de door allerkleinsten. het Bumba en zijn vriendjes bedienen zich naar van door een geheel eigen taal, het van Bumbalees. Alleen de de vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba tijdens is een ietwat ondeugende een maar altijd vrolijke een clown met die in een circus vol met klank en kleur zijn naar kunstjes op tv opvoert voor een enthousiast publiek met van van kleuters. Daarbij krijgt met Bumba hulp van zijn op tv beste vriendje Bumbalu, terwijl de een ook de vogel met Kiwi, de berin Nanadu, uit de olifant de Tumbi en vele andere bontgekleurde door figuren vrolijk meedoen. tijdens In hun circus met beleven Bumba en de in anderen de korte avonturen op en situaties die heel herkenbaar zijn het voor de allerkleinsten. door Bumba en de zijn vriendjes bedienen zich op tv van van een geheel op tv eigen taal, het Bumbalees. uit Alleen de vertelstem uit spreekt mensentaal.

Bumba naar is een ietwat ondeugende maar de altijd vrolijke clown de op die in een in circus vol klank en kleur zijn door kunstjes opvoert een voor met een enthousiast publiek een van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van met van zijn beste vriendje op tv Bumbalu, terwijl met ook de vogel in Kiwi, de berin Nanadu, de een olifant een Tumbi en vele andere bontgekleurde naar figuren op tv vrolijk meedoen. In hun circus door beleven de Bumba en de anderen korte avonturen tijdens en situaties die van heel herkenbaar zijn door voor de allerkleinsten. naar Bumba in en zijn vriendjes bedienen op tv zich van de een geheel tijdens eigen taal, het Bumbalees. uit Alleen de vertelstem spreekt uit mensentaal.

Bumba is een tijdens ietwat ondeugende in maar altijd van vrolijke clown die op tv in een circus vol het klank en kleur zijn op kunstjes opvoert naar voor naar een enthousiast publiek naar van kleuters. Daarbij krijgt Bumba naar hulp van zijn de beste vriendje het Bumbalu, terwijl een ook de vogel Kiwi, de het berin Nanadu, de olifant op Tumbi een en vele andere bontgekleurde figuren op tv vrolijk meedoen. In een van hun circus beleven Bumba op en de anderen korte avonturen naar tijdens en situaties die heel tijdens herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. in Bumba en in zijn vriendjes tijdens bedienen zich van een geheel de eigen taal, van het Bumbalees. Alleen een de vertelstem spreekt van mensentaal.

Bumba is een in met ietwat ondeugende maar altijd op tv vrolijke clown die in een met circus van vol klank en kleur zijn van kunstjes opvoert voor uit een tijdens enthousiast publiek van in kleuters. Daarbij in krijgt Bumba hulp van zijn beste op tv het vriendje Bumbalu, terwijl ook uit de vogel Kiwi, de berin tijdens Nanadu, op de olifant Tumbi op tv en vele andere op bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. een In hun circus door beleven Bumba en het de anderen korte een avonturen en situaties die het tijdens heel herkenbaar zijn voor de uit allerkleinsten. Bumba en uit zijn uit vriendjes bedienen zich van een geheel met eigen taal, het tijdens Bumbalees. Alleen de door vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba is een op ietwat ondeugende maar met op tv altijd vrolijke clown die met in een circus vol klank op tv en de kleur zijn kunstjes uit opvoert voor een de enthousiast publiek van kleuters. de Daarbij krijgt Bumba in hulp van zijn naar beste vriendje Bumbal, terwijl uit ook de vogel op op Kiwi, de berin Nanadu, de de olifant Tumbi en naar vele andere bontgekleurde figuren tijdens vrolijk meedoen. tijdens In tijdens hun circus beleven Bumba en door de anderen korte van avonturen en situaties uit die van heel herkenbaar zijn voor de met allerkleinsten. Bumba en het zijn vriendjes bedienen van zich met van een geheel eigen, onbestaande taal, van het met Bumbalees. Alleen door de vertelstem spreekt de mensentaal.

Bumba een is een ietwat ondeugende maar op tv altijd vrolijke uit clown door die in een door circus vol klank en kleur door zijn kunstjes op tv opvoert voor door een enthousiast publiek van op kleuters. Daarbij krijgt naar Bumba hulp van zijn van beste vriendje op tv Bumbalu, terwijl ook in de vogel Kiwi, op tv de berin Nanadu, de de olifant Tumbi tijdens en vele andere door bontgekleurde figuren een vrolijk meedoen. In hun circus beleven op tv Bumba op en de anderen korte avonturen tijdens van en situaties die heel uit herkenbaar zijn uit voor de allerkleinsten. uit Bumba en zijn vriendjes bedienen zich naar van een geheel op tv het eigen taal, het Bumbalees. Alleen een de vertelstem van spreekt mensentaal.

Bumba door is een in ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown op die uit in een in circus vol klank en kleur op tv zijn kunstjes opvoert in voor uit een enthousiast publiek tijdens van kleuters. Daarbij krijgt Bumba door hulp van van zijn beste vriendje naar Bumbalu, terwijl ook tijdens de vogel met Kiwi, de berin Nanadu, een de olifant Tumbi door en vele andere bontgekleurde figuren in vrolijk meedoen. naar In hun circus een beleven tijdens Bumba en de anderen korte van avonturen en situaties die het het heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. het Bumba en een zijn vriendjes op bedienen zich van op een geheel met eigen taal, het op tv Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt van mensentaal.

Bumba het is een ietwat ondeugende in maar altijd tijdens vrolijke clown die in op een circus in vol klank en kleur zijn uit kunstjes het opvoert voor een naar enthousiast publiek van kleuters. tijdens Daarbij krijgt Bumba naar hulp van tijdens zijn beste uit vriendje Bumbalu, terwijl ook de de vogel de Kiwi, de berin Nanadu, naar de olifant Tumbi van en vele andere bontgekleurde tijdens figuren door vrolijk meedoen. In hun circus beleven op tv Bumba uit en de anderen korte avonturen uit en situaties die het heel herkenbaar zijn het het voor de allerkleinsten. Bumba en uit zijn vriendjes bedienen zich de van een geheel een eigen uit taal, het Bumbalees. Alleen van de het vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba door is een ietwat ondeugende maar een altijd vrolijke clown in die in een met een circus vol klank en tijdens kleur zijn kunstjes het opvoert voor een enthousiast publiek van van kleuters. Daarbij op krijgt Bumba uit hulp van zijn naar beste het vriendje Bumbalu, terwijl ook de op vogel Kiwi, de berin op tv tijdens Nanadu, de olifant Tumbi en op tv vele andere bontgekleurde naar figuren tijdens vrolijk meedoen. In met hun circus beleven Bumba en de op anderen op korte avonturen en situaties die door heel herkenbaar zijn naar voor op de allerkleinsten. in Bumba en zijn op vriendjes bedienen zich van de een geheel eigen taal, het het op Bumbalees. Alleen de vertelstem tijdens spreekt mensentaal.

Bumba door is een ietwat ondeugende tijdens maar altijd vrolijke clown een die in door een door circus vol klank en tijdens kleur zijn kunstjes opvoert voor met een enthousiast van publiek van kleuters. door Daarbij krijgt Bumba hulp een van zijn uit beste vriendje Bumbalu, terwijl naar ook de op tv vogel op Kiwi, de berin Nanadu, van de olifant naar Tumbi en vele van andere bontgekleurde figuren van vrolijk meedoen. In tijdens hun circus beleven Bumba en de naar met anderen korte avonturen tijdens en situaties die heel herkenbaar uit zijn voor een de allerkleinsten. door Bumba en zijn vriendjes bedienen de zich van een geheel het eigen taal, het tijdens Bumbalees. Alleen de naar vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba van is een ietwat ondeugende maar het altijd vrolijke clown naar die in een tijdens circus vol door klank en kleur zijn de kunstjes opvoert voor uit een enthousiast met publiek van kleuters. een Daarbij krijgt Bumba hulp in van tijdens zijn beste uit vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel een Kiwi, de door berin Nanadu, de olifant op door Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren een vrolijk meedoen. uit In een hun circus beleven Bumba en de naar anderen korte de avonturen in en situaties die heel uit herkenbaar zijn voor de de allerkleinsten. Bumba van en zijn vriendjes van bedienen zich door van een geheel eigen taal, het op tv Bumbalees. de Alleen de vertelstem spreekt de mensentaal.

Bumba is in een ietwat ondeugende maar een altijd vrolijke in clown op die in een circus vol op tv klank en kleur zijn op tv kunstjes opvoert voor tijdens een enthousiast publiek het door van kleuters. Daarbij krijgt Bumba naar hulp van een zijn beste uit vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel de Kiwi, de berin met Nanadu, de een olifant Tumbi en in vele andere bontgekleurde figuren op met vrolijk meedoen. In naar hun circus beleven Bumba en de door tijdens anderen korte avonturen uit en situaties die heel herkenbaar zijn het voor de een allerkleinsten. Bumba en de zijn vriendjes een bedienen zich van een in geheel eigen taal, het tijdens Bumbalees. Alleen de door vertelstem spreekt in mensentaal.

Bumba is een het ietwat ondeugende maar een altijd vrolijke het clown op tv die in een circus de vol klank en de kleur zijn door kunstjes opvoert voor een enthousiast tijdens publiek van het kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp in het van zijn beste uit vriendje Bumbalu, terwijl de ook de vogel door Kiwi, de berin Nanadu, de olifant met Tumbi en naar vele op tv andere bontgekleurde figuren vrolijk van meedoen. In hun circus beleven op Bumba en op de anderen tijdens korte avonturen en met situaties die heel op herkenbaar zijn voor in de allerkleinsten. Bumba en zijn door vriendjes bedienen zich van van een geheel op eigen taal, het het Bumbalees. Alleen de op vertelstem in spreekt mensentaal.

Bumba is het een ietwat ondeugende maar van altijd vrolijke clown op die in tijdens een circus vol naar klank en kleur zijn op kunstjes opvoert voor in een enthousiast publiek op tv van kleuters. Daarbij tijdens krijgt Bumba hulp naar van zijn beste op tv tijdens vriendje Bumbalu, terwijl met ook de vogel Kiwi, met de berin Nanadu, uit de olifant Tumbi en vele op andere met bontgekleurde figuren naar vrolijk meedoen. In een hun circus beleven Bumba de en de anderen korte avonturen in en situaties die het heel op tv herkenbaar zijn op voor de allerkleinsten. een Bumba en zijn vriendjes in bedienen zich van een uit geheel eigen taal, een het naar Bumbalees. Alleen de op tv vertelstem spreekt mensentaal.

september 2019
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord