Programma gemist?

Bumba is een het ietwat op ondeugende maar altijd op vrolijke clown die het in een circus vol met klank uit en kleur zijn kunstjes op tv opvoert voor een door enthousiast publiek van het kleuters. Daarbij uit krijgt Bumba hulp van zijn beste de vriendje Bumbalu, terwijl een ook de vogel op Kiwi, in de berin Nanadu, het de olifant Tumbi het en vele een andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In een hun circus op tv beleven op Bumba en de het anderen korte avonturen het en situaties die van heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. in Bumba en door zijn vriendjes bedienen zich van van de een geheel eigen het taal, het in Bumbalees. Alleen de vertelstem de spreekt mensentaal.

Bumba met is een van ietwat ondeugende maar altijd vrolijke in clown die in een naar uit circus vol klank op en kleur zijn kunstjes van opvoert voor een tijdens enthousiast publiek van kleuters. uit Daarbij krijgt Bumba tijdens hulp van zijn beste een van vriendje Bumbalu, terwijl ook in de vogel Kiwi, uit de berin Nanadu, de de olifant Tumbi het en vele andere bontgekleurde figuren de vrolijk op tv meedoen. In hun het circus beleven Bumba en de in anderen de korte avonturen van en situaties die heel herkenbaar op tv zijn voor de het allerkleinsten. op tv Bumba en zijn vriendjes bedienen zich van van een het geheel eigen taal, een het Bumbalees. Alleen de in in vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba het is een ietwat in ondeugende maar door altijd vrolijke clown die met in een op circus vol klank en kleur zijn in kunstjes opvoert uit voor een in enthousiast publiek van kleuters. tijdens Daarbij krijgt Bumba de hulp van zijn beste de vriendje de Bumbalu, terwijl ook de vogel uit Kiwi, de de berin Nanadu, met de olifant een Tumbi en vele andere bontgekleurde op tv figuren vrolijk meedoen. de In hun uit circus beleven Bumba en een de anderen naar korte avonturen en situaties die het heel herkenbaar zijn op voor de van allerkleinsten. Bumba en naar zijn vriendjes bedienen naar zich van een met geheel eigen taal, tijdens het Bumbalees. het Alleen de vertelstem spreekt tijdens mensentaal.

Bumba op is een ietwat ondeugende maar met altijd vrolijke met clown die op tv in een circus vol klank naar en kleur in zijn kunstjes opvoert in voor een enthousiast publiek tijdens van een kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp uit van zijn beste een vriendje op tv Bumbalu, terwijl ook de op vogel het Kiwi, de berin Nanadu, de olifant een Tumbi en vele van andere bontgekleurde in figuren vrolijk meedoen. In met hun circus beleven een met Bumba en de anderen de korte avonturen en situaties naar die de heel herkenbaar zijn voor op tv de allerkleinsten. Bumba en zijn met vriendjes door bedienen zich van een op geheel eigen taal, het een Bumbalees. Alleen de door vertelstem spreekt met mensentaal.

Bumba is een de ietwat van ondeugende maar altijd tijdens vrolijke clown het die in een circus in vol klank en kleur zijn op kunstjes opvoert voor op tv op een enthousiast publiek uit van kleuters. Daarbij krijgt een Bumba hulp van zijn een beste vriendje Bumbalu, naar terwijl ook de de vogel Kiwi, de berin op op Nanadu, de olifant Tumbi en op vele met andere bontgekleurde figuren vrolijk op tv meedoen. In hun circus beleven naar Bumba de en de anderen korte door avonturen en situaties uit die heel herkenbaar door zijn voor de allerkleinsten. uit Bumba en zijn op tv vriendjes op bedienen zich van uit een geheel eigen een taal, het Bumbalees. Alleen uit de vertelstem spreekt een mensentaal.

Bumba naar is een ietwat ondeugende maar tijdens altijd vrolijke de clown die in de een circus vol een klank en kleur naar zijn kunstjes opvoert voor het een enthousiast door publiek van kleuters. door Daarbij krijgt Bumba de hulp van door zijn beste vriendje Bumbal, terwijl in ook uit de vogel Kiwi, de in berin Nanadu, de naar olifant Tumbi en vele naar andere bontgekleurde figuren een in vrolijk meedoen. In met hun circus beleven het Bumba en de naar anderen korte avonturen en situaties die in het heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. door Bumba en zijn de vriendjes van bedienen zich van een met geheel eigen, onbestaande van taal, het Bumbalees. naar Alleen de vertelstem spreekt op tv door mensentaal.

Bumba tijdens is een ietwat ondeugende maar tijdens altijd vrolijke clown tijdens die in een tijdens circus tijdens vol klank uit en kleur zijn kunstjes opvoert voor met een enthousiast publiek in van kleuters. Daarbij met krijgt Bumba met hulp van zijn tijdens beste vriendje op tv Bumbalu, terwijl ook de vogel een Kiwi, de berin een Nanadu, de in olifant Tumbi en in vele andere uit bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. op tv In hun circus beleven een Bumba en op de anderen korte met avonturen en situaties op tv die heel door herkenbaar zijn voor de de allerkleinsten. Bumba en zijn tijdens tijdens vriendjes bedienen zich een van een geheel eigen taal, uit het Bumbalees. Alleen van de vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba is een het ietwat ondeugende maar op altijd het vrolijke clown die in de een op circus vol klank door en kleur zijn kunstjes opvoert voor met het een enthousiast publiek van van kleuters. Daarbij krijgt in Bumba hulp met van zijn beste naar vriendje Bumbalu, terwijl ook de door vogel van Kiwi, de berin op tv Nanadu, de olifant Tumbi en op vele andere bontgekleurde figuren van vrolijk meedoen. In door hun circus beleven tijdens Bumba en de de anderen korte avonturen van en tijdens situaties die heel herkenbaar het zijn voor op tv de allerkleinsten. Bumba en het zijn tijdens vriendjes bedienen zich van op een geheel eigen taal, het de Bumbalees. Alleen de naar vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba uit is een ietwat ondeugende door maar altijd op tv vrolijke clown die in van een circus vol klank met en kleur naar zijn kunstjes opvoert op tv voor naar een enthousiast publiek een van kleuters. Daarbij op krijgt Bumba hulp van met zijn beste vriendje Bumbalu, met terwijl ook de vogel door Kiwi, van de berin Nanadu, de olifant naar Tumbi en vele op tv andere bontgekleurde op tv figuren vrolijk meedoen. In door hun circus tijdens beleven Bumba op en de van anderen korte avonturen en situaties een die heel uit herkenbaar zijn in voor de allerkleinsten. Bumba en uit zijn vriendjes tijdens bedienen zich van een uit geheel eigen taal, een het Bumbalees. Alleen de een vertelstem spreekt op mensentaal.

Bumba de is een ietwat op tv ondeugende maar door altijd vrolijke clown die door in een circus vol klank de van en kleur zijn kunstjes opvoert van voor de een enthousiast publiek de van kleuters. Daarbij krijgt Bumba de hulp van op zijn beste naar vriendje Bumbalu, terwijl in ook de vogel Kiwi, door de berin op tv Nanadu, de olifant Tumbi en uit vele andere bontgekleurde door figuren met vrolijk meedoen. In hun op tv circus beleven Bumba en de het anderen korte van avonturen en van situaties die op heel herkenbaar zijn op voor de allerkleinsten. Bumba en zijn van vriendjes in bedienen zich van tijdens een geheel eigen taal, het op tv uit Bumbalees. Alleen de door vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba de is een ietwat ondeugende maar naar altijd vrolijke clown de die in een de door circus vol klank en kleur zijn tijdens in kunstjes opvoert voor een enthousiast naar publiek van kleuters. Daarbij het krijgt Bumba het hulp van zijn beste met vriendje Bumbalu, een terwijl ook door de vogel Kiwi, de berin het Nanadu, de met olifant op Tumbi en vele andere door bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. van In tijdens hun circus beleven Bumba op tv en de anderen korte op tv avonturen en uit situaties die heel herkenbaar zijn in voor de van allerkleinsten. naar Bumba en zijn vriendjes bedienen zich met tijdens van een geheel naar eigen taal, het door Bumbalees. Alleen de vertelstem op spreekt mensentaal.

Bumba is een de ietwat ondeugende met maar altijd vrolijke clown in het die in een met circus vol klank en kleur zijn op kunstjes opvoert voor de een enthousiast publiek naar van kleuters. door Daarbij krijgt op tv Bumba hulp van zijn tijdens beste vriendje Bumbalu, terwijl de met ook de vogel Kiwi, de berin in tijdens Nanadu, de olifant het Tumbi en vele andere met bontgekleurde figuren vrolijk door meedoen. In hun met circus beleven op Bumba en de anderen naar korte avonturen van en situaties die heel herkenbaar zijn in voor de allerkleinsten. op tv een Bumba en zijn vriendjes bedienen op zich in van een geheel eigen taal, het uit op Bumbalees. Alleen de vertelstem naar spreekt mensentaal.

Bumba is een met een ietwat ondeugende maar altijd de vrolijke clown die door in een circus de vol klank en kleur in zijn kunstjes opvoert van voor een enthousiast publiek met van het kleuters. Daarbij krijgt Bumba uit hulp van tijdens zijn beste vriendje Bumbalu, van terwijl ook de de vogel Kiwi, de uit berin Nanadu, de olifant uit Tumbi uit en vele andere bontgekleurde figuren op een vrolijk meedoen. In hun circus naar beleven Bumba en de van anderen korte avonturen op en situaties uit die heel een herkenbaar zijn voor de op allerkleinsten. op tv Bumba en zijn vriendjes bedienen door zich van tijdens een geheel de eigen taal, het naar Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt op tv mensentaal.

Bumba uit is een op ietwat ondeugende maar altijd vrolijke van clown die het in een circus vol klank de door en kleur zijn kunstjes op opvoert voor in een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij naar krijgt Bumba van hulp van het zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl tijdens op tv ook de vogel Kiwi, de naar berin een Nanadu, de olifant Tumbi en een vele andere op tv bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. op In op tv hun circus beleven met Bumba en de anderen door korte avonturen naar en situaties die heel herkenbaar zijn een voor de op tv allerkleinsten. Bumba van en zijn vriendjes bedienen op zich van een geheel de eigen taal, het in Bumbalees. Alleen de met vertelstem spreekt in mensentaal.

Bumba is van een ietwat ondeugende maar een altijd vrolijke clown naar die in een het circus vol klank met en naar kleur zijn het kunstjes opvoert voor met een enthousiast publiek de van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp naar van in zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl door ook het de vogel in Kiwi, de berin Nanadu, de olifant door Tumbi en door vele andere uit bontgekleurde figuren de vrolijk meedoen. In het hun circus beleven Bumba naar en de anderen korte tijdens avonturen en in situaties die heel herkenbaar zijn tijdens voor de allerkleinsten. de Bumba en zijn naar naar vriendjes bedienen zich van een geheel door eigen op tv taal, het tijdens Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt op mensentaal.

oktober 2020
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!