Programma gemist?

Bumba is een van ietwat ondeugende naar maar altijd tijdens vrolijke clown die in tijdens een circus een vol klank en kleur zijn door op tv kunstjes opvoert voor een enthousiast de publiek in van kleuters. Daarbij in krijgt Bumba hulp het van zijn beste vriendje door Bumbalu, terwijl ook de vogel door Kiwi, de door berin Nanadu, tijdens de olifant Tumbi en door vele andere bontgekleurde figuren op tv vrolijk meedoen. In op tv hun circus beleven op tv Bumba uit en de anderen korte het avonturen en situaties die naar heel het herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. naar Bumba en in zijn vriendjes bedienen uit zich van een op tv geheel eigen uit taal, het Bumbalees. Alleen door de vertelstem spreekt op mensentaal.

Bumba is een in ietwat naar ondeugende maar altijd vrolijke clown van in die in een circus vol naar klank een en kleur zijn kunstjes opvoert van voor een enthousiast in publiek van naar kleuters. Daarbij krijgt naar Bumba hulp van de zijn beste tijdens vriendje Bumbalu, terwijl van ook de vogel Kiwi, door de berin Nanadu, de met olifant Tumbi op en vele andere bontgekleurde figuren de vrolijk meedoen. In een hun uit circus beleven Bumba en de de tijdens anderen korte avonturen en situaties die met een heel herkenbaar zijn voor met de allerkleinsten. Bumba en op zijn vriendjes naar bedienen zich van een geheel door eigen het taal, het Bumbalees. Alleen de de op tv vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba uit is een ietwat ondeugende maar van altijd vrolijke clown uit die in op een met circus vol klank en kleur op tv zijn kunstjes opvoert voor van door een enthousiast publiek uit van kleuters. Daarbij krijgt Bumba naar hulp van tijdens zijn beste vriendje Bumbalu, op tv terwijl ook naar de vogel Kiwi, de berin door Nanadu, de olifant met Tumbi en met vele andere bontgekleurde figuren een vrolijk meedoen. In uit hun circus door beleven naar Bumba en de anderen tijdens korte avonturen in en situaties die heel herkenbaar het zijn op tv voor de allerkleinsten. Bumba en zijn van van vriendjes bedienen zich van van een geheel het eigen taal, het naar Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt met mensentaal.

Bumba op is een ietwat ondeugende tijdens maar altijd vrolijke clown een die in van een circus vol klank op en kleur zijn in op kunstjes opvoert voor een enthousiast tijdens publiek van kleuters. het Daarbij met krijgt Bumba hulp van zijn beste op tv vriendje Bumbalu, op terwijl ook de vogel van Kiwi, de de berin tijdens Nanadu, de olifant tijdens Tumbi en vele andere in bontgekleurde figuren in vrolijk meedoen. In hun circus beleven naar Bumba en de van anderen korte door avonturen en in situaties die heel herkenbaar zijn door van voor de allerkleinsten. in Bumba en zijn naar vriendjes bedienen zich van een geheel op tv eigen taal, het op een Bumbalees. Alleen de vertelstem door spreekt mensentaal.

Bumba is een in ietwat ondeugende met maar altijd in vrolijke clown die in een door door circus vol klank en kleur het zijn door kunstjes opvoert voor op een enthousiast publiek van kleuters. van Daarbij krijgt Bumba op hulp van op tv zijn beste de vriendje Bumbalu, terwijl ook tijdens de vogel Kiwi, tijdens de berin Nanadu, de olifant van Tumbi en uit vele andere door bontgekleurde figuren vrolijk van meedoen. In in hun circus beleven Bumba naar en de anderen in korte avonturen en situaties op tv die de heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. de Bumba en naar zijn vriendjes bedienen zich met van een in geheel eigen taal, het de Bumbalees. het Alleen de vertelstem spreekt naar mensentaal.

Bumba een is een ietwat ondeugende maar tijdens altijd door vrolijke clown die naar in een circus vol uit klank een en kleur zijn kunstjes opvoert voor van een enthousiast publiek het van kleuters. een Daarbij tijdens krijgt Bumba hulp van zijn beste door vriendje de Bumbal, terwijl op ook de vogel Kiwi, de berin tijdens Nanadu, de op tv olifant Tumbi een en vele in andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In in op hun circus beleven Bumba naar en de uit anderen korte avonturen en tijdens situaties die heel herkenbaar zijn het voor de de allerkleinsten. Bumba en zijn op vriendjes op bedienen zich in van een geheel de eigen, onbestaande taal, het Bumbalees. Alleen tijdens de vertelstem spreekt uit naar mensentaal.

Bumba is een van ietwat in ondeugende maar altijd vrolijke op clown met die in een circus in vol klank en tijdens kleur zijn kunstjes opvoert voor uit van een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij de de krijgt Bumba hulp van zijn beste op op vriendje Bumbalu, terwijl een ook de vogel Kiwi, de naar berin Nanadu, de op olifant Tumbi en vele naar een andere bontgekleurde figuren vrolijk door meedoen. In hun circus beleven op in Bumba en de anderen korte op tv avonturen in en situaties die heel met herkenbaar zijn in voor de allerkleinsten. Bumba en zijn het op vriendjes bedienen zich van een geheel uit eigen uit taal, het van Bumbalees. Alleen de door vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba op tv is een een ietwat ondeugende maar op tv altijd vrolijke clown die de in een circus op vol klank en kleur in zijn kunstjes opvoert door voor een enthousiast op tv publiek van kleuters. in Daarbij krijgt Bumba hulp naar van op tv zijn beste vriendje met Bumbalu, terwijl ook een de vogel Kiwi, de een berin Nanadu, door de olifant Tumbi een en vele de andere bontgekleurde figuren op tv vrolijk meedoen. In hun op tv circus beleven naar Bumba en de naar anderen korte avonturen en situaties die op tv het heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. tijdens Bumba en de zijn naar vriendjes bedienen zich op van een geheel eigen door taal, het Bumbalees. tijdens Alleen de vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba is op tv een ietwat ondeugende in maar altijd vrolijke clown het in die in een circus vol klank in en kleur het zijn kunstjes naar opvoert voor uit een enthousiast publiek van de kleuters. Daarbij krijgt Bumba een hulp van zijn beste van vriendje in Bumbalu, terwijl ook de de vogel Kiwi, van de berin Nanadu, de olifant de Tumbi en tijdens vele andere bontgekleurde de figuren uit vrolijk meedoen. In naar hun circus beleven Bumba en de met anderen korte avonturen op tv en uit situaties die heel naar herkenbaar zijn voor de de allerkleinsten. naar Bumba en zijn vriendjes bedienen zich een van een van geheel eigen taal, een het door Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt naar mensentaal.

Bumba is in een ietwat ondeugende maar van door altijd vrolijke clown die in van een circus vol in klank met en kleur zijn kunstjes opvoert de voor op een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij uit uit krijgt Bumba hulp een van zijn beste vriendje Bumbalu, tijdens terwijl ook de vogel tijdens uit Kiwi, de berin Nanadu, een de olifant een Tumbi en vele andere door bontgekleurde figuren naar vrolijk meedoen. In hun circus beleven op tv Bumba en in de het anderen korte avonturen en situaties die in heel met herkenbaar zijn voor het de allerkleinsten. Bumba en zijn in tijdens vriendjes bedienen zich naar van een geheel eigen taal, het met de Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt op tv mensentaal.

Bumba het is een ietwat ondeugende naar maar altijd door vrolijke clown die in een door circus vol van klank en kleur zijn in kunstjes een opvoert voor een naar enthousiast publiek van kleuters. op Daarbij krijgt Bumba hulp in van uit zijn beste vriendje met Bumbalu, terwijl ook de een vogel Kiwi, naar de berin Nanadu, de olifant in Tumbi met en vele naar andere bontgekleurde figuren vrolijk op tv meedoen. In hun circus beleven op Bumba en een de anderen van korte avonturen en situaties een die heel herkenbaar tijdens zijn voor de de allerkleinsten. Bumba en zijn de vriendjes bedienen zich door in van een geheel een eigen taal, het Bumbalees. Alleen de een vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba in is een ietwat ondeugende op tv maar door altijd vrolijke clown die in een tijdens circus vol op tv klank en kleur zijn de kunstjes opvoert naar voor een een enthousiast publiek van kleuters. tijdens Daarbij krijgt Bumba hulp op van van zijn beste een vriendje Bumbalu, terwijl ook naar de vogel Kiwi, de berin uit Nanadu, de olifant door Tumbi een en vele andere bontgekleurde op tv figuren vrolijk meedoen. In uit hun circus uit beleven Bumba en de een anderen korte avonturen van en naar situaties die de heel herkenbaar zijn voor de tijdens allerkleinsten. met Bumba en zijn vriendjes bedienen een zich in van een geheel eigen taal, uit het Bumbalees. Alleen op de vertelstem uit spreekt mensentaal.

Bumba door is een ietwat ondeugende maar op tv altijd vrolijke op tv clown die in een naar in circus vol klank en kleur een zijn kunstjes opvoert voor op een enthousiast publiek in in van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp in van zijn van beste vriendje Bumbalu, uit terwijl op ook de vogel Kiwi, de berin op Nanadu, de olifant van Tumbi en met vele andere bontgekleurde naar figuren vrolijk meedoen. In door hun circus beleven tijdens Bumba en de op van anderen korte avonturen en uit situaties die naar heel herkenbaar zijn voor de op allerkleinsten. Bumba de en zijn vriendjes in bedienen zich van door een geheel uit eigen taal, het Bumbalees. op tv Alleen de vertelstem spreekt het mensentaal.

Bumba een is een ietwat ondeugende het maar altijd het vrolijke clown die in het een circus een vol klank de en kleur zijn de kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek een van kleuters. op tv Daarbij krijgt uit Bumba hulp van zijn op beste een vriendje Bumbalu, terwijl ook in de vogel met Kiwi, de berin door Nanadu, de olifant Tumbi en vele van andere bontgekleurde figuren het vrolijk naar meedoen. In in hun circus beleven Bumba naar en de met anderen korte avonturen en op tv situaties die tijdens heel herkenbaar zijn tijdens voor de allerkleinsten. het Bumba en zijn naar vriendjes bedienen zich van een door geheel eigen taal, van het Bumbalees. van Alleen de in vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba naar is een ietwat ondeugende in maar altijd vrolijke clown naar die in met een circus vol naar klank door en kleur zijn kunstjes een opvoert voor een het enthousiast publiek van kleuters. Daarbij naar krijgt Bumba hulp van van tijdens zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl met ook op tv de vogel Kiwi, in de berin Nanadu, de olifant op tv Tumbi en in vele een andere bontgekleurde figuren vrolijk op meedoen. In hun circus naar beleven op Bumba en de anderen korte avonturen de tijdens en situaties die heel herkenbaar zijn een voor van de allerkleinsten. op Bumba en zijn van vriendjes bedienen zich van in een geheel eigen taal, het de Bumbalees. Alleen de op op vertelstem spreekt mensentaal.

december 2019
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!