Programma gemist?

Bumba is een op tv van ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown een de die in een circus op tv vol klank en het kleur zijn tijdens kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek door van met kleuters. Daarbij uit krijgt Bumba hulp van tijdens zijn beste vriendje Bumbalu, de terwijl ook tijdens de vogel Kiwi, de op berin het Nanadu, de olifant Tumbi van en vele andere het bontgekleurde figuren vrolijk het meedoen. In hun met circus beleven met Bumba en de op tv anderen korte avonturen en situaties die door heel de herkenbaar zijn voor op de allerkleinsten. Bumba en zijn uit vriendjes bedienen zich met van door een geheel eigen taal, het van naar Bumbalees. Alleen de in vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba tijdens is een ietwat in ondeugende maar altijd vrolijke clown op tv die in een op tv van circus vol klank en tijdens kleur zijn kunstjes opvoert voor van door een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij in krijgt Bumba in hulp van zijn beste het van vriendje Bumbalu, terwijl ook de op vogel Kiwi, de berin een Nanadu, op tv de olifant op tv Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren van vrolijk meedoen. In naar hun het circus beleven Bumba en de naar anderen korte avonturen tijdens en situaties die in heel met herkenbaar zijn voor een de allerkleinsten. de Bumba en zijn vriendjes bedienen zich een van een geheel naar eigen taal, het het Bumbalees. Alleen de in vertelstem spreekt met mensentaal.

Bumba is een een ietwat ondeugende naar maar altijd de vrolijke clown die in in een door circus vol klank en kleur zijn van kunstjes opvoert voor het het een enthousiast publiek van op tv kleuters. Daarbij naar krijgt Bumba hulp van zijn door beste vriendje Bumbalu, terwijl van met ook de vogel op Kiwi, de berin het Nanadu, de olifant van Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren door het vrolijk meedoen. In met hun circus beleven Bumba en de tijdens anderen een korte avonturen en met situaties die heel met herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. naar Bumba op tv en zijn vriendjes bedienen uit zich van een geheel op in eigen taal, het Bumbalees. Alleen de de met vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is naar een ietwat ondeugende maar een tijdens altijd vrolijke clown die tijdens in een circus een vol klank en kleur met zijn kunstjes door opvoert voor een enthousiast uit publiek door van kleuters. Daarbij krijgt door Bumba hulp de van zijn beste op tv vriendje Bumbalu, terwijl ook de naar vogel Kiwi, de op tv berin Nanadu, een de olifant van Tumbi en vele andere bontgekleurde het figuren vrolijk meedoen. van In het hun circus beleven Bumba en de een anderen korte avonturen het en situaties die uit naar heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. een op tv Bumba en zijn vriendjes de bedienen zich van een geheel de eigen van taal, het het Bumbalees. Alleen de vertelstem in spreekt mensentaal.

Bumba van is een ietwat ondeugende de maar altijd het vrolijke clown die met in een tijdens circus vol klank en kleur zijn uit kunstjes opvoert op voor het een enthousiast publiek van door kleuters. Daarbij krijgt tijdens Bumba hulp van zijn een beste vriendje Bumbalu, tijdens terwijl ook de vogel op Kiwi, de berin uit naar Nanadu, de olifant Tumbi en uit vele andere bontgekleurde figuren met vrolijk meedoen. door In hun circus beleven op tv Bumba en de de anderen korte naar avonturen en situaties die op heel herkenbaar zijn in voor de allerkleinsten. tijdens Bumba en zijn het vriendjes de bedienen zich het van een geheel eigen het taal, het Bumbalees. op tv Alleen de het vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba in is een ietwat ondeugende in maar op altijd vrolijke clown tijdens die in een een circus vol klank en kleur zijn naar kunstjes door opvoert voor een van enthousiast publiek in van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp tijdens van de zijn beste vriendje Bumbal, uit terwijl ook van de vogel Kiwi, de berin van Nanadu, de olifant tijdens Tumbi en het vele andere bontgekleurde figuren een door vrolijk meedoen. In hun circus naar beleven de Bumba en de in anderen korte avonturen en uit situaties die heel herkenbaar van zijn voor tijdens de allerkleinsten. het Bumba en zijn vriendjes bedienen zich het van een de geheel eigen, onbestaande uit taal, op tv het Bumbalees. Alleen tijdens de vertelstem spreekt de mensentaal.

Bumba is naar een ietwat ondeugende een maar altijd op tv vrolijke clown die in in een circus een vol klank en kleur de zijn door kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek door van kleuters. op Daarbij krijgt Bumba de hulp het van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl tijdens ook de door vogel Kiwi, door de berin Nanadu, de uit olifant van Tumbi en vele andere bontgekleurde met figuren vrolijk meedoen. In uit hun in circus beleven het Bumba en de anderen naar korte avonturen op en situaties die heel tijdens herkenbaar zijn voor de naar allerkleinsten. Bumba op en zijn vriendjes uit bedienen zich van naar een geheel eigen taal, het tijdens Bumbalees. Alleen uit de vertelstem in spreekt mensentaal.

Bumba op is een ietwat van ondeugende maar altijd op tv vrolijke clown die in naar een circus het vol klank naar en kleur zijn kunstjes opvoert uit voor een enthousiast publiek van van kleuters. de Daarbij tijdens krijgt Bumba hulp van zijn beste op tv het vriendje Bumbalu, terwijl naar ook de vogel Kiwi, de tijdens berin Nanadu, de op tv olifant Tumbi op tv en vele andere bontgekleurde naar figuren vrolijk meedoen. In uit hun op circus beleven Bumba en een de anderen door korte avonturen en situaties in die heel herkenbaar zijn op voor in de allerkleinsten. Bumba en met zijn vriendjes bedienen een zich op tv van een geheel eigen naar taal, het naar Bumbalees. Alleen de van vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba met is een tijdens ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown naar die in uit een circus vol op klank en kleur in zijn kunstjes opvoert voor met een enthousiast door publiek van naar kleuters. Daarbij het krijgt Bumba hulp van zijn op beste vriendje Bumbalu, met terwijl met ook de vogel met Kiwi, de berin Nanadu, de olifant op tv Tumbi het en vele andere bontgekleurde tijdens figuren vrolijk meedoen. uit In hun circus beleven met Bumba en de in anderen in korte avonturen en tijdens situaties die heel herkenbaar zijn tijdens het voor de allerkleinsten. Bumba en in zijn vriendjes bedienen zich door op tv van een geheel eigen taal, het uit Bumbalees. Alleen van de met vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba naar is een ietwat op tv ondeugende maar altijd vrolijke clown door die in uit een circus vol naar klank met en kleur zijn kunstjes opvoert door voor een enthousiast publiek op tv van van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp op tv van zijn beste uit vriendje Bumbalu, terwijl een in ook de vogel Kiwi, de berin met Nanadu, op tv de olifant Tumbi en vele de op andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In naar in hun circus beleven Bumba in en de een anderen korte avonturen een en situaties die heel een herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. door Bumba en zijn de vriendjes een bedienen zich op van een geheel eigen taal, tijdens het op Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt uit mensentaal.

Bumba is een op tv ietwat ondeugende maar naar altijd de vrolijke clown die in een uit circus vol klank uit en kleur met zijn kunstjes opvoert op tv voor een het enthousiast publiek van kleuters. het Daarbij krijgt Bumba hulp uit van zijn door beste vriendje Bumbalu, tijdens terwijl ook de van vogel Kiwi, uit de berin Nanadu, met de olifant Tumbi op tv en vele andere bontgekleurde figuren van vrolijk meedoen. in In hun van circus beleven Bumba op en de op tv anderen korte avonturen en situaties naar die naar heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. op Bumba in en zijn vriendjes bedienen naar zich van een door geheel eigen met taal, het Bumbalees. Alleen de tijdens vertelstem spreekt door mensentaal.

Bumba is een op door ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown op tv die in een uit door circus vol klank en kleur tijdens zijn kunstjes opvoert voor tijdens een enthousiast publiek een van kleuters. op Daarbij krijgt Bumba hulp de van naar zijn beste vriendje Bumbalu, een terwijl tijdens ook de vogel Kiwi, de berin uit op Nanadu, de olifant Tumbi naar en vele op andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In de het hun circus beleven Bumba op tv en de anderen korte avonturen een en situaties met die in heel herkenbaar zijn voor de op allerkleinsten. een Bumba en zijn vriendjes bedienen uit zich van een met geheel op tv eigen taal, het Bumbalees. naar Alleen de vertelstem spreekt een mensentaal.

Bumba met is een ietwat op tv ondeugende maar een altijd vrolijke clown die in uit een met circus vol klank en kleur zijn van kunstjes uit opvoert voor in een enthousiast publiek van kleuters. tijdens Daarbij krijgt Bumba hulp tijdens de van zijn beste tijdens vriendje Bumbalu, terwijl een ook de vogel Kiwi, de berin tijdens met Nanadu, de olifant van Tumbi en vele andere het bontgekleurde figuren vrolijk een meedoen. In hun circus beleven door Bumba en de op tijdens anderen korte avonturen uit en situaties die het heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. naar Bumba en zijn op vriendjes bedienen zich een van een door geheel met eigen taal, het Bumbalees. Alleen de naar vertelstem spreekt uit mensentaal.

Bumba een is een ietwat op ondeugende maar altijd vrolijke clown op tv die in door een circus vol klank een op en kleur zijn kunstjes door opvoert voor een op tv enthousiast publiek naar van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp door van zijn beste op vriendje Bumbalu, een terwijl ook de vogel op tv op Kiwi, de berin Nanadu, naar de olifant Tumbi van en vele andere het bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. tijdens In hun door circus beleven Bumba tijdens en de anderen het korte avonturen het en situaties die heel herkenbaar op tv zijn voor de de allerkleinsten. Bumba op en zijn vriendjes bedienen zich naar van een geheel de eigen taal, op tv het Bumbalees. Alleen door de vertelstem spreekt met mensentaal.

Bumba uit is een ietwat ondeugende maar tijdens altijd vrolijke de clown die in de een circus tijdens vol klank naar en kleur zijn kunstjes opvoert van voor een enthousiast uit publiek naar van kleuters. Daarbij krijgt uit Bumba hulp tijdens van zijn beste uit vriendje Bumbalu, terwijl ook de door vogel Kiwi, in de berin Nanadu, de naar olifant de Tumbi en vele met andere bontgekleurde figuren vrolijk van meedoen. In hun circus in beleven Bumba en de een anderen het korte avonturen en situaties het die op heel herkenbaar zijn voor de een allerkleinsten. Bumba de en zijn vriendjes bedienen van zich van een uit geheel op eigen taal, het Bumbalees. het Alleen de vertelstem spreekt de mensentaal.

februari 2020
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!