Programma gemist?

Bumba is een van ietwat ondeugende maar naar altijd van vrolijke clown die in een een circus vol klank het en in kleur zijn door kunstjes opvoert voor een enthousiast een publiek van kleuters. Daarbij tijdens tijdens krijgt Bumba hulp van uit zijn beste vriendje Bumbalu, op tv terwijl een ook de vogel Kiwi, uit de berin Nanadu, de tijdens olifant Tumbi en het vele andere bontgekleurde uit figuren vrolijk meedoen. In van hun een circus beleven Bumba en de op tv anderen de korte avonturen en situaties die met heel herkenbaar de zijn de voor de allerkleinsten. Bumba en op tv zijn vriendjes bedienen zich op tv van een geheel in eigen taal, het de van Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt in mensentaal.

Bumba door is een ietwat ondeugende maar naar altijd vrolijke het clown die tijdens in een circus vol klank in en kleur zijn het tijdens kunstjes opvoert voor een enthousiast de publiek van kleuters. de Daarbij krijgt op tv Bumba hulp van zijn beste door vriendje Bumbalu, de terwijl ook de een vogel uit Kiwi, de berin Nanadu, met de olifant Tumbi en uit vele door andere bontgekleurde figuren vrolijk de meedoen. In op hun circus beleven Bumba en op de anderen korte naar avonturen en situaties van die op heel herkenbaar zijn voor naar de allerkleinsten. Bumba in en zijn vriendjes bedienen zich het door van een geheel eigen op tv taal, het Bumbalees. Alleen naar de op tv vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is een de ietwat de ondeugende maar altijd vrolijke clown het naar die in een circus van vol klank van en kleur zijn kunstjes opvoert voor tijdens een door enthousiast publiek van kleuters. Daarbij de krijgt Bumba hulp door van zijn beste in vriendje Bumbalu, in terwijl ook de vogel tijdens Kiwi, de berin uit Nanadu, de tijdens olifant met Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren van vrolijk meedoen. een In hun met circus beleven de Bumba en de anderen korte avonturen met op tv en situaties die heel herkenbaar met zijn tijdens voor de allerkleinsten. Bumba en op tv zijn vriendjes bedienen met zich van een geheel uit eigen taal, het door Bumbalees. Alleen van de vertelstem spreekt een mensentaal.

Bumba tijdens is een ietwat ondeugende naar maar altijd vrolijke naar clown die in door een tijdens circus vol klank en een kleur zijn tijdens kunstjes opvoert voor een enthousiast uit publiek naar van kleuters. Daarbij krijgt naar Bumba hulp op van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl van ook in de vogel door Kiwi, de berin Nanadu, de uit olifant Tumbi een en vele andere bontgekleurde met figuren naar vrolijk meedoen. In hun circus beleven een de Bumba en de anderen de korte avonturen en de situaties die het heel herkenbaar zijn voor de in allerkleinsten. Bumba uit en zijn de vriendjes bedienen zich van een de geheel eigen met taal, het van Bumbalees. Alleen de vertelstem een spreekt mensentaal.

Bumba uit is een ietwat ondeugende op maar altijd in vrolijke clown die op tv in een circus op vol klank en kleur zijn naar kunstjes tijdens opvoert voor tijdens een enthousiast publiek van kleuters. een Daarbij krijgt Bumba hulp het op tv van zijn beste vriendje Bumbalu, op terwijl een ook de vogel in Kiwi, de berin Nanadu, de olifant met Tumbi en op vele andere bontgekleurde figuren uit vrolijk in meedoen. In hun circus van beleven naar Bumba en de op anderen korte avonturen en op tv situaties die heel herkenbaar in zijn tijdens voor de allerkleinsten. Bumba en van zijn de vriendjes bedienen zich het van een geheel eigen op taal, het in Bumbalees. Alleen de door vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba de is een ietwat ondeugende tijdens maar altijd vrolijke clown naar naar die in een circus vol klank van en in kleur zijn in kunstjes opvoert voor naar een enthousiast publiek van kleuters. tijdens Daarbij krijgt Bumba hulp door van zijn tijdens beste met vriendje Bumbal, terwijl door ook de vogel Kiwi, de de berin Nanadu, de olifant de naar Tumbi en vele andere tijdens bontgekleurde figuren met vrolijk meedoen. In hun met circus beleven Bumba uit en de in anderen korte avonturen en van situaties die heel herkenbaar zijn tijdens voor de allerkleinsten. met Bumba op tv en zijn vriendjes bedienen zich een van een geheel in in eigen, onbestaande taal, het Bumbalees. Alleen naar uit de vertelstem spreekt naar mensentaal.

Bumba is de een van ietwat ondeugende maar altijd tijdens vrolijke clown die in een een circus vol klank uit en op kleur zijn kunstjes uit opvoert voor in een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij van op krijgt Bumba hulp van zijn de beste vriendje Bumbalu, met terwijl de ook de vogel op Kiwi, de berin Nanadu, de het olifant Tumbi en op vele andere bontgekleurde naar figuren een vrolijk meedoen. In hun door circus beleven Bumba en de de in anderen korte avonturen en op situaties die heel herkenbaar door zijn tijdens voor de allerkleinsten. het Bumba en zijn vriendjes bedienen naar zich van de een geheel de eigen taal, het Bumbalees. Alleen de op vertelstem spreekt in mensentaal.

Bumba het is een het ietwat ondeugende maar altijd vrolijke van clown die in uit een circus de vol klank op en kleur zijn kunstjes opvoert door voor een door enthousiast publiek van kleuters. met Daarbij krijgt Bumba hulp het van op tv zijn beste vriendje Bumbalu, op tv terwijl ook de op vogel Kiwi, tijdens de berin door Nanadu, de olifant Tumbi en vele naar andere bontgekleurde figuren op tv vrolijk meedoen. van In van hun circus beleven Bumba en de de het anderen korte avonturen in en situaties die heel herkenbaar op tv zijn voor de de allerkleinsten. Bumba op en zijn vriendjes bedienen uit zich van door een geheel eigen taal, van het Bumbalees. Alleen de met vertelstem spreekt op mensentaal.

Bumba is een van ietwat door ondeugende maar altijd vrolijke op tv clown die in een in circus vol de klank en tijdens kleur zijn kunstjes op opvoert voor een de enthousiast publiek van kleuters. Daarbij uit krijgt een Bumba hulp van zijn beste op vriendje naar Bumbalu, terwijl de ook de vogel op tv Kiwi, de berin Nanadu, de in olifant tijdens Tumbi en vele andere een bontgekleurde figuren tijdens vrolijk meedoen. In naar hun circus beleven van Bumba en de tijdens anderen korte avonturen een en situaties die heel herkenbaar de zijn voor de allerkleinsten. op tv Bumba en zijn op tv op vriendjes bedienen zich van een geheel de eigen taal, het tijdens Bumbalees. Alleen de naar een vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is door een ietwat ondeugende maar een altijd vrolijke clown de die in een tijdens circus uit vol klank tijdens en kleur zijn kunstjes opvoert met voor een enthousiast op publiek uit van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp met van zijn op beste vriendje Bumbalu, terwijl op ook met de vogel Kiwi, tijdens de berin Nanadu, de in olifant Tumbi en vele op andere bontgekleurde met figuren in vrolijk meedoen. In hun uit circus beleven Bumba en op de anderen korte tijdens avonturen en situaties in die heel herkenbaar zijn tijdens een voor de allerkleinsten. Bumba en zijn met vriendjes bedienen zich met door van een geheel het eigen taal, het uit Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt in mensentaal.

Bumba is een op tv ietwat ondeugende maar een het altijd vrolijke clown die in in een circus vol klank door en kleur zijn de kunstjes opvoert voor een op tv een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij het door krijgt Bumba hulp van zijn tijdens beste het vriendje Bumbalu, terwijl ook de op tv vogel Kiwi, de een berin de Nanadu, de olifant Tumbi op en vele op tv andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. het In hun circus beleven een van Bumba en de naar anderen korte avonturen van en situaties die van heel herkenbaar zijn met voor de allerkleinsten. Bumba het en zijn vriendjes op tv bedienen zich door van een geheel eigen taal, tijdens het uit Bumbalees. Alleen de het vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is tijdens een tijdens ietwat ondeugende maar op altijd vrolijke clown die in een uit circus vol naar klank en kleur het zijn kunstjes opvoert voor naar een enthousiast een publiek van het kleuters. Daarbij krijgt een Bumba hulp van een zijn beste de vriendje Bumbalu, terwijl van ook de vogel Kiwi, de berin van Nanadu, van de olifant Tumbi en vele in andere bontgekleurde figuren op vrolijk meedoen. in In hun op circus beleven in Bumba en de door anderen korte avonturen de en situaties die heel herkenbaar zijn op voor in de allerkleinsten. Bumba van en zijn met vriendjes bedienen zich van een tijdens geheel op eigen taal, het Bumbalees. van Alleen de met vertelstem spreekt mensentaal.

Bumba is het een in ietwat ondeugende maar altijd vrolijke het clown die in een naar circus naar vol klank en op tv kleur zijn kunstjes opvoert uit voor een een enthousiast publiek van de kleuters. Daarbij krijgt tijdens Bumba hulp van zijn de beste vriendje op Bumbalu, terwijl ook de vogel uit Kiwi, met de berin Nanadu, de olifant op tv Tumbi en vele op tv andere bontgekleurde figuren van vrolijk meedoen. In de hun circus tijdens beleven Bumba de en de door anderen korte avonturen en in situaties die heel naar herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. naar Bumba en op zijn vriendjes bedienen zich op tv een van een geheel eigen op tv taal, het Bumbalees. Alleen naar de vertelstem met spreekt mensentaal.

Bumba is van een ietwat ondeugende maar een op tv altijd vrolijke clown een die in een circus vol van klank en kleur door zijn naar kunstjes opvoert voor met een enthousiast publiek de van kleuters. Daarbij krijgt door Bumba hulp van van zijn beste het vriendje Bumbalu, terwijl op ook de vogel uit Kiwi, de berin Nanadu, de de olifant door Tumbi en vele uit andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. uit In hun circus tijdens beleven Bumba van en de anderen korte avonturen op en situaties op die heel herkenbaar een zijn voor de op allerkleinsten. Bumba en op zijn door vriendjes bedienen zich van een geheel met eigen taal, het van Bumbalees. Alleen de met vertelstem spreekt met mensentaal.

Bumba het is een ietwat het ondeugende maar het altijd vrolijke clown de die in een circus vol klank uit en kleur een zijn door kunstjes opvoert voor uit een enthousiast publiek van op kleuters. Daarbij uit krijgt Bumba hulp van zijn beste naar vriendje Bumbalu, door terwijl ook de een vogel Kiwi, in de berin Nanadu, de een olifant Tumbi het en vele andere tijdens bontgekleurde figuren vrolijk op meedoen. In de hun circus beleven Bumba op en de op tv anderen korte avonturen en situaties die op heel herkenbaar zijn uit voor de de allerkleinsten. Bumba en zijn uit het vriendjes bedienen zich van een geheel door eigen op taal, het Bumbalees. in Alleen de vertelstem uit spreekt mensentaal.

september 2021
05-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

04-07-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

03-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

02-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

01-07-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

28-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbal, terwijl ook de vogel K...

27-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

26-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

25-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

24-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

21-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

20-06-2019 09:50

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

19-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

18-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

17-06-2019 09:55

Bumba

Bumba - Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bumba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bumba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bumba bij Bumba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bumba. Heb je een uitzending van Bumba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bumba gemist

Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Bumba komt dagelijks op Ketnet (K'tje van Ketnet) en Z@ppelin. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in een circus, waar hij diverse vrienden heeft. Hij heeft ook een staf waarmee hij kan toveren. In het programma zijn er ook diverse figuren die regelmatig terugkeren.

Uitzending gemist van Bumba? Hier kun je alle uitzendingen van Bumba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 663
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!