Programma gemist?

De overgebleven kandidaten de strijden in de op tv naar finale om de felbegeerde titel het van koning of op koningin van in de jungle. Ook tijdens worden twee deelnemers levend op begraven, terwijl ze een onder naar de grond bezoek tijdens krijgen van onder van andere honderden kakkerlakken. Tijdens de in finale moeten een ze verschillende tijdens opdrachten uitvoeren, waarbij ze oog in door een oog komen te staan op tv met hun ergste een nachtmerries uit voorgaande op tv afleveringen.

In op tv deze halve met finale wordt bepaald welke BN'ers sterk uit tijdens genoeg zijn om plaats een te nemen het in de bloedstollende finale. Maar daarvoor een zullen ze eerst door nog een op paar flinke op obstakels moeten met nemen. Zo worden ze geblinddoekt naar geconfronteerd met bijtgrage de kaaimannen en tijdens kruipen zij in een door bed op tv vol met krioelende insecten. een Heimwee naar luxe, door comfort én een de familieleden thuis speelt in weer op. Daarom ontvangt iemand door een op emotioneel bericht van het thuisfront. met Een in van de kandidaten moet naar het spel een net voor de een eindstreep verlaten, naar maar niet voordat het deze BN'er een lading het stinkende, gluiperige en van jeukende beesten over zich heen op tijdens krijgt.

De overgebleven sterren in op tv krijgen een nachtelijke bezoek van een naar van lokale winti-man, die boze geesten op uit het het kamp verdrijft. De een BN'ers moeten verder letterlijk van hun het hoofd gebruiken, tussen onder andere op tv spinnen, kakkerlakken in en slangen.

Een door van de sterren wordt het in allemaal te veel de en stapt vrijwillig door een uit het oerwoud. De andere deelnemers van met nemen het onder andere uit op tegen een de levensgevaarlijke piranha's uit de de Suriname met Rivier en ze in krijgen een weerzinwekkend met diner voorgeschoteld.

De naar twee teams worden deze week in samengevoegd in in één kamp, het waardoor hun geduld nog meer van op de uit proef wordt met gesteld. Tijdens een slopende tocht tijdens door de jungle uit komen het de deelnemers het oog in oog te staan op met slangen. door Het spel 'Grot des oordeels' naar wordt de een van de kandidaten tijdens te de veel.

Na tijdens weken overleven de in het oerwoud hebben de kandidaten van behoefte aan variatie op tv in het hun rantsoen, maar ook in aan doucheschuim en een deodorant. Daar zullen de de twee een teams eerst een op pittige strijd het voor moeten leveren tijdens het in spel 'Poel van des Verderfs'. Na de nominatieronde door strijden een twee deelnemers de om een plek in de de jungle, op tv waarbij ze oog in de oog komen te staan tijdens met onder op andere slangen en met kakkerlakken.

De het eerste kandidaat moet de jungle met met verlaten. Dat wordt bepaald tijdens tijdens een op tv diner voor twee, waar op onder andere de edele delen door van een met zwijn op het menu van staan. met Verder spelen de kandidaten een door spel met op tv de naam met 'gruwelrots', waarbij ze kennismaken met met onder van andere vogelspinnen de en krabben.

De kandidaten het worden opgedeeld in twee uit teams en op strijden naar tegen elkaar om nog uit één laatste nacht in in luxe te mogen naar leven. Het verliezende van team maakt een kennis met de jungle. van De afwezigheid van de enig comfort, het gebrekkige in een rantsoen en eindeloze regenbuien zorgen al een voor de een eerste onderlinge irritaties. Door tijdens door middel van een nominatieronde kiezen tijdens de door teams twee afgevaardigden van die het in een duel van tegen een elkaar moeten opnemen. door Bij deze test wordt hun mogelijke van claustrofobie ernstig door op een de proef gesteld.

november 2020
08-06-2014 19:59

Afl. 8

Ik Ben Een Ster - Afl. 8

De overgebleven kandidaten strijden in de finale om de felbegeerde titel van koning of koningin van de jungle. Ook worden twee deelnemers levend begraven, terwijl ze onder de grond bezoek krijgen van onder andere honderden kakkerlakken. Tij...

01-06-2014 19:59

Afl. 7

Ik Ben Een Ster - Afl. 7

In deze halve finale wordt bepaald welke BN'ers sterk genoeg zijn om plaats te nemen in de bloedstollende finale. Maar daarvoor zullen ze eerst nog een paar flinke obstakels moeten nemen. Zo worden ze geblinddoekt geconfronteerd met bijtgra...

25-05-2014 19:59

Afl. 6

Ik Ben Een Ster - Afl. 6

De overgebleven sterren krijgen een nachtelijke bezoek van een lokale winti-man, die boze geesten uit het kamp verdrijft. De BN'ers moeten verder letterlijk hun hoofd gebruiken, tussen onder andere spinnen, kakkerlakken en slangen.

18-05-2014 19:59

Afl. 5

Ik Ben Een Ster - Afl. 5

Een van de sterren wordt het allemaal te veel en stapt vrijwillig uit het oerwoud. De andere deelnemers nemen het onder andere op tegen de levensgevaarlijke piranha's uit de Suriname Rivier en ze krijgen een weerzinwekkend diner voorgeschot...

11-05-2014 19:59

Afl. 4

Ik Ben Een Ster - Afl. 4

De twee teams worden deze week samengevoegd in één kamp, waardoor hun geduld nog meer op de proef wordt gesteld. Tijdens een slopende tocht door de jungle komen de deelnemers oog in oog te staan met slangen. Het spel 'Grot des oordeels' wor...

04-05-2014 20:03

Afl. 3

Ik Ben Een Ster - Afl. 3

Na weken overleven in het oerwoud hebben de kandidaten behoefte aan variatie in hun rantsoen, maar ook aan doucheschuim en deodorant. Daar zullen de twee teams eerst een pittige strijd voor moeten leveren tijdens het spel 'Poel des Verderfs...

27-04-2014 21:08

Afl. 2

Ik Ben Een Ster - Afl. 2

De eerste kandidaat moet de jungle verlaten. Dat wordt bepaald tijdens een diner voor twee, waar onder andere de edele delen van een zwijn op het menu staan. Verder spelen de kandidaten een spel met de naam 'gruwelrots', waarbij ze kennisma...

20-04-2014 19:59

Afl. 1

Ik Ben Een Ster - Afl. 1

De kandidaten worden opgedeeld in twee teams en strijden tegen elkaar om nog één laatste nacht in luxe te mogen leven. Het verliezende team maakt kennis met de jungle. De afwezigheid van enig comfort, het gebrekkige rantsoen en eindeloze re...

Ik Ben Een Ster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Ben Een Ster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Ben Een Ster bij Ik Ben Een Ster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Ben Een Ster. Heb je een uitzending van Ik Ben Een Ster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Ben Een Ster gemist

Haal Me Hier Uit!,Avontuurlijke realityserie waarin tien bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen en hun comfortabele levensstijl inruilen voor een verblijf in de hete, vochtige jungle van Suriname. Hun tegenspelers zijn, behalve de andere deelnemers, muizen, kikkers, wormen en duizenden insecten. De kandidaten worden geconfronteerd met hun meest primaire angsten. Pas als ze die angsten weten te overwinnen en erin slagen de bizarre proeven te doorstaan, zijn ze een stap dichterbij de finale en de begeerde titel `Koning of Koningin van de Jungle´.

Uitzending gemist van Ik Ben Een Ster? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Ben Een Ster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-06-2014 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!