Programma gemist?

De overgebleven naar kandidaten door strijden in de finale om de uit felbegeerde titel van op koning of de koningin op van de jungle. op Ook worden twee deelnemers een levend begraven, terwijl ze onder uit de de grond bezoek krijgen van onder op tv andere honderden kakkerlakken. uit Tijdens van de finale met moeten ze verschillende opdrachten met uitvoeren, waarbij door ze oog in oog met komen te de staan met hun ergste nachtmerries uit uit voorgaande met afleveringen.

In met deze halve finale wordt bepaald de welke uit BN'ers sterk door genoeg zijn om plaats op te nemen uit in de bloedstollende in finale. Maar daarvoor zullen ze eerst de naar nog een paar flinke obstakels moeten naar nemen. Zo worden het ze geblinddoekt geconfronteerd door met bijtgrage tijdens kaaimannen en kruipen een zij tijdens in een bed vol met uit krioelende insecten. Heimwee naar de luxe, comfort op tv én de naar familieleden thuis speelt het weer op. Daarom ontvangt iemand uit een door emotioneel bericht van het op thuisfront. Een van naar de kandidaten moet in het op spel net voor de eindstreep de verlaten, maar naar niet voordat uit deze BN'er een lading stinkende, uit gluiperige en op jeukende beesten uit over zich heen met krijgt.

De uit overgebleven sterren krijgen een nachtelijke van bezoek van op tv een lokale winti-man, in die op boze geesten uit het kamp verdrijft. van uit De BN'ers moeten verder met letterlijk hun hoofd gebruiken, van tussen onder het andere spinnen, op tv kakkerlakken en slangen.

Een van het de sterren van wordt het allemaal te veel op tv en uit stapt vrijwillig door uit het oerwoud. De de andere deelnemers nemen het onder het andere op tegen het de levensgevaarlijke piranha's op tv uit de Suriname van Rivier de en ze het krijgen een weerzinwekkend diner op voorgeschoteld.

De twee teams tijdens worden in deze week samengevoegd in één door kamp, waardoor in hun geduld nog meer een op de naar proef uit wordt gesteld. Tijdens een slopende tijdens tocht door de in jungle komen de in deelnemers oog in oog van te op staan met slangen. Het spel op tv 'Grot des de oordeels' wordt door een van op tv de kandidaten te van veel.

Na weken overleven door in het naar oerwoud hebben uit de kandidaten behoefte aan de variatie in een hun rantsoen, het maar ook aan doucheschuim en deodorant. op tv met Daar zullen de twee teams eerst op tv door een pittige strijd voor de moeten leveren tijdens in het spel het 'Poel des Verderfs'. een Na de nominatieronde strijden twee deelnemers naar om een op plek in de jungle, op tv waarbij ze oog het in van oog komen met te staan met uit onder andere slangen en tijdens kakkerlakken.

De tijdens eerste kandidaat op moet de jungle verlaten. Dat op wordt van bepaald tijdens een naar diner voor twee, waar onder door andere de edele delen door van een naar zwijn op het in menu naar staan. Verder spelen de kandidaten een op tv met spel met de naam de 'gruwelrots', waarbij een ze kennismaken met onder andere een vogelspinnen en van krabben.

De kandidaten door worden naar opgedeeld in twee teams op tv en strijden tegen elkaar om met op nog één laatste nacht het in luxe de te mogen leven. Het verliezende op team maakt kennis met een de de jungle. De afwezigheid van enig door de comfort, het gebrekkige rantsoen en eindeloze uit regenbuien zorgen uit al voor de eerste in naar onderlinge irritaties. Door middel van een uit uit nominatieronde kiezen de teams twee op afgevaardigden die het in in met een duel tegen elkaar op moeten opnemen. Bij deze test op tv in wordt hun mogelijke claustrofobie ernstig tijdens op de proef een gesteld.

april 2021
08-06-2014 19:59

Afl. 8

Ik Ben Een Ster - Afl. 8

De overgebleven kandidaten strijden in de finale om de felbegeerde titel van koning of koningin van de jungle. Ook worden twee deelnemers levend begraven, terwijl ze onder de grond bezoek krijgen van onder andere honderden kakkerlakken. Tij...

01-06-2014 19:59

Afl. 7

Ik Ben Een Ster - Afl. 7

In deze halve finale wordt bepaald welke BN'ers sterk genoeg zijn om plaats te nemen in de bloedstollende finale. Maar daarvoor zullen ze eerst nog een paar flinke obstakels moeten nemen. Zo worden ze geblinddoekt geconfronteerd met bijtgra...

25-05-2014 19:59

Afl. 6

Ik Ben Een Ster - Afl. 6

De overgebleven sterren krijgen een nachtelijke bezoek van een lokale winti-man, die boze geesten uit het kamp verdrijft. De BN'ers moeten verder letterlijk hun hoofd gebruiken, tussen onder andere spinnen, kakkerlakken en slangen.

18-05-2014 19:59

Afl. 5

Ik Ben Een Ster - Afl. 5

Een van de sterren wordt het allemaal te veel en stapt vrijwillig uit het oerwoud. De andere deelnemers nemen het onder andere op tegen de levensgevaarlijke piranha's uit de Suriname Rivier en ze krijgen een weerzinwekkend diner voorgeschot...

11-05-2014 19:59

Afl. 4

Ik Ben Een Ster - Afl. 4

De twee teams worden deze week samengevoegd in één kamp, waardoor hun geduld nog meer op de proef wordt gesteld. Tijdens een slopende tocht door de jungle komen de deelnemers oog in oog te staan met slangen. Het spel 'Grot des oordeels' wor...

04-05-2014 20:03

Afl. 3

Ik Ben Een Ster - Afl. 3

Na weken overleven in het oerwoud hebben de kandidaten behoefte aan variatie in hun rantsoen, maar ook aan doucheschuim en deodorant. Daar zullen de twee teams eerst een pittige strijd voor moeten leveren tijdens het spel 'Poel des Verderfs...

27-04-2014 21:08

Afl. 2

Ik Ben Een Ster - Afl. 2

De eerste kandidaat moet de jungle verlaten. Dat wordt bepaald tijdens een diner voor twee, waar onder andere de edele delen van een zwijn op het menu staan. Verder spelen de kandidaten een spel met de naam 'gruwelrots', waarbij ze kennisma...

20-04-2014 19:59

Afl. 1

Ik Ben Een Ster - Afl. 1

De kandidaten worden opgedeeld in twee teams en strijden tegen elkaar om nog één laatste nacht in luxe te mogen leven. Het verliezende team maakt kennis met de jungle. De afwezigheid van enig comfort, het gebrekkige rantsoen en eindeloze re...

Ik Ben Een Ster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Ben Een Ster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Ben Een Ster bij Ik Ben Een Ster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Ben Een Ster. Heb je een uitzending van Ik Ben Een Ster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Ben Een Ster gemist

Haal Me Hier Uit!,Avontuurlijke realityserie waarin tien bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen en hun comfortabele levensstijl inruilen voor een verblijf in de hete, vochtige jungle van Suriname. Hun tegenspelers zijn, behalve de andere deelnemers, muizen, kikkers, wormen en duizenden insecten. De kandidaten worden geconfronteerd met hun meest primaire angsten. Pas als ze die angsten weten te overwinnen en erin slagen de bizarre proeven te doorstaan, zijn ze een stap dichterbij de finale en de begeerde titel `Koning of Koningin van de Jungle´.

Uitzending gemist van Ik Ben Een Ster? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Ben Een Ster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-06-2014 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!