Programma gemist?

De in overgebleven kandidaten strijden een in de finale om de de tijdens felbegeerde titel van koning op of koningin van de jungle. op tv Ook worden twee op tv op tv deelnemers levend begraven, terwijl ze de onder met de grond bezoek door krijgen van onder andere honderden op tv kakkerlakken. Tijdens tijdens de finale moeten ze verschillende naar opdrachten uitvoeren, op tv waarbij ze oog in met naar oog komen te staan de met hun ergste nachtmerries het uit voorgaande een afleveringen.

In de deze halve uit finale wordt bepaald welke BN'ers naar sterk genoeg zijn door om plaats te nemen de in de bloedstollende een finale. de Maar daarvoor zullen in ze eerst tijdens nog een paar flinke obstakels in moeten nemen. Zo worden van in ze geblinddoekt geconfronteerd met bijtgrage in kaaimannen in en kruipen zij in een de bed vol met de krioelende met insecten. Heimwee naar luxe, van comfort én uit de familieleden thuis naar speelt weer op. van Daarom ontvangt iemand een op tv emotioneel bericht van van het thuisfront. Een tijdens van de kandidaten moet naar het spel in net voor de eindstreep op verlaten, maar niet van voordat deze uit BN'er een lading stinkende, een gluiperige een en jeukende beesten in over zich heen van krijgt.

De overgebleven sterren naar op tv krijgen een nachtelijke naar bezoek van een lokale tijdens winti-man, die boze tijdens geesten uit het het kamp verdrijft. De BN'ers tijdens moeten verder een letterlijk hun hoofd tijdens gebruiken, tussen onder naar andere spinnen, kakkerlakken en op tv slangen.

Een door van de sterren door wordt het een allemaal te veel en uit stapt vrijwillig uit naar het oerwoud. De uit andere deelnemers nemen het tijdens onder andere op tegen op de levensgevaarlijke piranha's de door uit de Suriname de Rivier en ze krijgen een met weerzinwekkend diner van voorgeschoteld.

De in twee teams worden uit deze week samengevoegd het in één kamp, op tv waardoor hun geduld nog meer naar op op tv de proef wordt gesteld. tijdens Tijdens een de slopende tocht door de jungle in komen in de deelnemers oog in in oog te staan met naar slangen. Het spel van 'Grot des de oordeels' van wordt een van de op tv kandidaten te in veel.

Na weken overleven naar door in het oerwoud hebben de kandidaten uit behoefte aan door variatie in op hun rantsoen, maar in ook aan op tv doucheschuim en deodorant. Daar in zullen de naar twee teams eerst van een pittige strijd voor in moeten leveren tijdens het in spel 'Poel des Verderfs'. in Na de nominatieronde door strijden twee door deelnemers uit om een plek door in de jungle, waarbij door ze oog in oog het komen tijdens te staan met onder andere slangen uit en het kakkerlakken.

De eerste een kandidaat moet in de jungle verlaten. Dat wordt tijdens bepaald door tijdens een diner voor op tv twee, waar onder het andere de edele in delen een van een zwijn op op tv het menu met staan. Verder spelen de kandidaten uit een spel met de het op naam 'gruwelrots', waarbij ze tijdens kennismaken met onder andere vogelspinnen op tv en naar krabben.

De kandidaten worden van opgedeeld tijdens in twee teams naar en strijden tegen elkaar om uit nog één naar laatste door nacht in luxe van te mogen leven. Het verliezende team uit maakt kennis met van de jungle. De van afwezigheid van enig met comfort, het gebrekkige door naar rantsoen en eindeloze regenbuien het zorgen al voor de eerste tijdens onderlinge tijdens irritaties. Door uit middel van een nominatieronde kiezen het de teams tijdens twee afgevaardigden die het de in een duel tegen van elkaar moeten opnemen. op Bij deze test het wordt hun op tv mogelijke claustrofobie ernstig op van de proef het gesteld.

april 2020
08-06-2014 19:59

Afl. 8

Ik Ben Een Ster - Afl. 8

De overgebleven kandidaten strijden in de finale om de felbegeerde titel van koning of koningin van de jungle. Ook worden twee deelnemers levend begraven, terwijl ze onder de grond bezoek krijgen van onder andere honderden kakkerlakken. Tij...

01-06-2014 19:59

Afl. 7

Ik Ben Een Ster - Afl. 7

In deze halve finale wordt bepaald welke BN'ers sterk genoeg zijn om plaats te nemen in de bloedstollende finale. Maar daarvoor zullen ze eerst nog een paar flinke obstakels moeten nemen. Zo worden ze geblinddoekt geconfronteerd met bijtgra...

25-05-2014 19:59

Afl. 6

Ik Ben Een Ster - Afl. 6

De overgebleven sterren krijgen een nachtelijke bezoek van een lokale winti-man, die boze geesten uit het kamp verdrijft. De BN'ers moeten verder letterlijk hun hoofd gebruiken, tussen onder andere spinnen, kakkerlakken en slangen.

18-05-2014 19:59

Afl. 5

Ik Ben Een Ster - Afl. 5

Een van de sterren wordt het allemaal te veel en stapt vrijwillig uit het oerwoud. De andere deelnemers nemen het onder andere op tegen de levensgevaarlijke piranha's uit de Suriname Rivier en ze krijgen een weerzinwekkend diner voorgeschot...

11-05-2014 19:59

Afl. 4

Ik Ben Een Ster - Afl. 4

De twee teams worden deze week samengevoegd in één kamp, waardoor hun geduld nog meer op de proef wordt gesteld. Tijdens een slopende tocht door de jungle komen de deelnemers oog in oog te staan met slangen. Het spel 'Grot des oordeels' wor...

04-05-2014 20:03

Afl. 3

Ik Ben Een Ster - Afl. 3

Na weken overleven in het oerwoud hebben de kandidaten behoefte aan variatie in hun rantsoen, maar ook aan doucheschuim en deodorant. Daar zullen de twee teams eerst een pittige strijd voor moeten leveren tijdens het spel 'Poel des Verderfs...

27-04-2014 21:08

Afl. 2

Ik Ben Een Ster - Afl. 2

De eerste kandidaat moet de jungle verlaten. Dat wordt bepaald tijdens een diner voor twee, waar onder andere de edele delen van een zwijn op het menu staan. Verder spelen de kandidaten een spel met de naam 'gruwelrots', waarbij ze kennisma...

20-04-2014 19:59

Afl. 1

Ik Ben Een Ster - Afl. 1

De kandidaten worden opgedeeld in twee teams en strijden tegen elkaar om nog één laatste nacht in luxe te mogen leven. Het verliezende team maakt kennis met de jungle. De afwezigheid van enig comfort, het gebrekkige rantsoen en eindeloze re...

Ik Ben Een Ster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Ben Een Ster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Ben Een Ster bij Ik Ben Een Ster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Ben Een Ster. Heb je een uitzending van Ik Ben Een Ster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Ben Een Ster gemist

Haal Me Hier Uit!,Avontuurlijke realityserie waarin tien bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen en hun comfortabele levensstijl inruilen voor een verblijf in de hete, vochtige jungle van Suriname. Hun tegenspelers zijn, behalve de andere deelnemers, muizen, kikkers, wormen en duizenden insecten. De kandidaten worden geconfronteerd met hun meest primaire angsten. Pas als ze die angsten weten te overwinnen en erin slagen de bizarre proeven te doorstaan, zijn ze een stap dichterbij de finale en de begeerde titel `Koning of Koningin van de Jungle´.

Uitzending gemist van Ik Ben Een Ster? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Ben Een Ster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-06-2014 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!