Programma gemist?

De overgebleven kandidaten tijdens strijden in de de finale om de de de felbegeerde titel van koning tijdens of koningin van naar de jungle. Ook op tv worden twee deelnemers levend naar begraven, tijdens terwijl ze onder de grond bezoek op tv krijgen van onder een andere honderden kakkerlakken. naar Tijdens de finale uit moeten ze uit verschillende opdrachten op uitvoeren, waarbij ze oog in met oog komen een te staan met hun door ergste nachtmerries in uit voorgaande naar afleveringen.

In deze halve in finale wordt de bepaald de welke BN'ers sterk genoeg door zijn om een plaats te nemen in in de bloedstollende finale. Maar het daarvoor zullen ze eerst naar nog de een paar flinke naar obstakels moeten nemen. door Zo worden een ze geblinddoekt geconfronteerd op met bijtgrage kaaimannen en kruipen zij door in met een bed naar vol met krioelende insecten. Heimwee naar een luxe, comfort én op tv het de familieleden thuis speelt weer van op. Daarom ontvangt op tv iemand een tijdens emotioneel bericht van naar het thuisfront. Een de van de uit kandidaten moet het spel net voor uit de de eindstreep verlaten, met maar niet voordat deze de BN'er een lading stinkende, gluiperige op en jeukende van beesten over het zich heen in krijgt.

De met overgebleven sterren door krijgen een nachtelijke tijdens bezoek van een lokale winti-man, tijdens die boze door geesten uit het kamp verdrijft. van naar De BN'ers moeten verder tijdens letterlijk hun met hoofd gebruiken, tussen met onder andere spinnen, kakkerlakken tijdens en slangen.

Een in van de sterren wordt met het een allemaal te veel en stapt in vrijwillig uit het oerwoud. met De andere in deelnemers nemen het tijdens onder andere op tegen op de de levensgevaarlijke piranha's uit de op tv Suriname Rivier en de ze krijgen het een weerzinwekkend diner op voorgeschoteld.

De van twee teams worden deze week op tv op tv samengevoegd in één kamp, waardoor naar hun geduld nog meer van op de proef met wordt gesteld. Tijdens op een slopende uit tocht door in de jungle op tv komen de deelnemers oog in in oog te staan de met slangen. Het spel op tv 'Grot door des oordeels' wordt door een van de kandidaten van te op veel.

Na de weken overleven op in het oerwoud hebben de het kandidaten uit behoefte aan variatie in hun rantsoen, met maar ook met aan doucheschuim en deodorant. door uit Daar zullen de twee teams in eerst op tv een pittige strijd voor naar moeten leveren tijdens op tv het spel uit 'Poel des Verderfs'. Na de nominatieronde met strijden twee het deelnemers een om een plek de in de jungle, waarbij ze oog de in oog tijdens komen te staan de met het onder andere slangen naar en kakkerlakken.

De op eerste kandidaat moet de in jungle verlaten. Dat wordt met bepaald tijdens een een diner tijdens voor twee, waar onder andere in uit de edele delen van in een zwijn op het in menu staan. van Verder spelen de kandidaten op een spel met tijdens de naam 'gruwelrots', tijdens waarbij ze het kennismaken met onder andere door vogelspinnen en de krabben.

De kandidaten op worden opgedeeld in in twee teams op en strijden tegen elkaar op om nog tijdens één laatste door nacht in luxe te op mogen leven. Het verliezende team het maakt een kennis met naar de jungle. De afwezigheid van van enig comfort, het de gebrekkige rantsoen en naar eindeloze regenbuien zorgen op al op voor de eerste onderlinge irritaties. Door het naar middel van een nominatieronde een kiezen de teams twee een afgevaardigden die tijdens het in naar een duel tegen elkaar moeten opnemen. tijdens Bij de deze test wordt een hun mogelijke claustrofobie ernstig op met de proef met gesteld.

augustus 2020
08-06-2014 19:59

Afl. 8

Ik Ben Een Ster - Afl. 8

De overgebleven kandidaten strijden in de finale om de felbegeerde titel van koning of koningin van de jungle. Ook worden twee deelnemers levend begraven, terwijl ze onder de grond bezoek krijgen van onder andere honderden kakkerlakken. Tij...

01-06-2014 19:59

Afl. 7

Ik Ben Een Ster - Afl. 7

In deze halve finale wordt bepaald welke BN'ers sterk genoeg zijn om plaats te nemen in de bloedstollende finale. Maar daarvoor zullen ze eerst nog een paar flinke obstakels moeten nemen. Zo worden ze geblinddoekt geconfronteerd met bijtgra...

25-05-2014 19:59

Afl. 6

Ik Ben Een Ster - Afl. 6

De overgebleven sterren krijgen een nachtelijke bezoek van een lokale winti-man, die boze geesten uit het kamp verdrijft. De BN'ers moeten verder letterlijk hun hoofd gebruiken, tussen onder andere spinnen, kakkerlakken en slangen.

18-05-2014 19:59

Afl. 5

Ik Ben Een Ster - Afl. 5

Een van de sterren wordt het allemaal te veel en stapt vrijwillig uit het oerwoud. De andere deelnemers nemen het onder andere op tegen de levensgevaarlijke piranha's uit de Suriname Rivier en ze krijgen een weerzinwekkend diner voorgeschot...

11-05-2014 19:59

Afl. 4

Ik Ben Een Ster - Afl. 4

De twee teams worden deze week samengevoegd in één kamp, waardoor hun geduld nog meer op de proef wordt gesteld. Tijdens een slopende tocht door de jungle komen de deelnemers oog in oog te staan met slangen. Het spel 'Grot des oordeels' wor...

04-05-2014 20:03

Afl. 3

Ik Ben Een Ster - Afl. 3

Na weken overleven in het oerwoud hebben de kandidaten behoefte aan variatie in hun rantsoen, maar ook aan doucheschuim en deodorant. Daar zullen de twee teams eerst een pittige strijd voor moeten leveren tijdens het spel 'Poel des Verderfs...

27-04-2014 21:08

Afl. 2

Ik Ben Een Ster - Afl. 2

De eerste kandidaat moet de jungle verlaten. Dat wordt bepaald tijdens een diner voor twee, waar onder andere de edele delen van een zwijn op het menu staan. Verder spelen de kandidaten een spel met de naam 'gruwelrots', waarbij ze kennisma...

20-04-2014 19:59

Afl. 1

Ik Ben Een Ster - Afl. 1

De kandidaten worden opgedeeld in twee teams en strijden tegen elkaar om nog één laatste nacht in luxe te mogen leven. Het verliezende team maakt kennis met de jungle. De afwezigheid van enig comfort, het gebrekkige rantsoen en eindeloze re...

Ik Ben Een Ster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Ben Een Ster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Ben Een Ster bij Ik Ben Een Ster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Ben Een Ster. Heb je een uitzending van Ik Ben Een Ster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Ben Een Ster gemist

Haal Me Hier Uit!,Avontuurlijke realityserie waarin tien bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen en hun comfortabele levensstijl inruilen voor een verblijf in de hete, vochtige jungle van Suriname. Hun tegenspelers zijn, behalve de andere deelnemers, muizen, kikkers, wormen en duizenden insecten. De kandidaten worden geconfronteerd met hun meest primaire angsten. Pas als ze die angsten weten te overwinnen en erin slagen de bizarre proeven te doorstaan, zijn ze een stap dichterbij de finale en de begeerde titel `Koning of Koningin van de Jungle´.

Uitzending gemist van Ik Ben Een Ster? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Ben Een Ster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-06-2014 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!