Programma gemist?

De van overgebleven kandidaten strijden in de uit finale om het de felbegeerde met titel van koning of koningin naar van de in jungle. naar Ook worden twee deelnemers van levend begraven, terwijl ze tijdens onder de grond op bezoek krijgen van door onder andere uit honderden kakkerlakken. Tijdens de finale in moeten ze een verschillende opdrachten in uitvoeren, waarbij ze oog op in oog komen het te van staan met hun ergste nachtmerries op tv uit voorgaande met afleveringen.

In deze een halve finale wordt naar bepaald welke BN'ers naar sterk door genoeg zijn om plaats te nemen naar van in de bloedstollende finale. Maar op tv daarvoor zullen ze uit eerst nog een paar het van flinke obstakels moeten nemen. het Zo worden ze geblinddoekt op tv geconfronteerd met tijdens bijtgrage kaaimannen en door kruipen zij tijdens in een bed vol door met krioelende naar insecten. Heimwee naar luxe, comfort én op de uit familieleden thuis speelt weer op. door Daarom de ontvangt iemand een emotioneel bericht het van het het thuisfront. het Een van de kandidaten met moet het door spel net voor de de eindstreep verlaten, op tv maar niet voordat deze van BN'er een lading naar stinkende, gluiperige en jeukende een beesten op over zich heen het krijgt.

De uit overgebleven sterren krijgen van een nachtelijke naar bezoek van een naar lokale winti-man, die boze geesten uit op het de kamp verdrijft. De BN'ers tijdens moeten verder letterlijk hun uit hoofd gebruiken, uit tussen tijdens onder andere spinnen, een kakkerlakken en slangen.

Een van de het sterren in wordt het allemaal te veel tijdens en stapt vrijwillig naar van uit het oerwoud. op tv De andere deelnemers nemen naar het onder door andere op tegen de de levensgevaarlijke piranha's uit de op tv Suriname op Rivier en ze krijgen een met weerzinwekkend diner tijdens voorgeschoteld.

De op twee teams worden naar deze week samengevoegd in tijdens één de kamp, waardoor hun in geduld nog meer op de het proef wordt gesteld. Tijdens op tv een slopende tocht naar door de naar jungle komen op tv de deelnemers oog in oog in op tv te staan met slangen. naar Het spel 'Grot des met oordeels' wordt een van een in de kandidaten te de veel.

Na naar weken overleven in het een oerwoud uit hebben de kandidaten behoefte de aan variatie in hun rantsoen, het maar ook in aan doucheschuim en van deodorant. Daar uit zullen de twee teams eerst van een pittige strijd tijdens van voor moeten leveren tijdens de het spel tijdens 'Poel des Verderfs'. Na met de nominatieronde de strijden twee deelnemers om een uit plek in de van jungle, de waarbij ze oog in oog met komen te een staan met onder andere de slangen en de kakkerlakken.

De uit eerste kandidaat met moet de jungle verlaten. Dat op tv wordt bepaald tijdens een een diner voor op twee, door waar onder andere de edele tijdens delen van een zwijn op tv op met het menu staan. op Verder spelen de kandidaten een de spel met de de naam de 'gruwelrots', waarbij ze kennismaken met op onder andere vogelspinnen in en de krabben.

De kandidaten uit worden uit opgedeeld in twee teams tijdens en strijden tegen elkaar naar om nog één laatste naar nacht in luxe in te het mogen leven. Het verliezende van team maakt kennis met het de jungle. De op afwezigheid in van enig comfort, met het gebrekkige rantsoen en op tv eindeloze regenbuien zorgen uit al voor op tv de eerste onderlinge irritaties. uit Door middel van met een in nominatieronde kiezen de uit teams twee afgevaardigden die tijdens het in een duel uit tegen elkaar naar moeten opnemen. Bij deze in test wordt hun in mogelijke op tv claustrofobie ernstig op de door proef gesteld.

juli 2021
08-06-2014 19:59

Afl. 8

Ik Ben Een Ster - Afl. 8

De overgebleven kandidaten strijden in de finale om de felbegeerde titel van koning of koningin van de jungle. Ook worden twee deelnemers levend begraven, terwijl ze onder de grond bezoek krijgen van onder andere honderden kakkerlakken. Tij...

01-06-2014 19:59

Afl. 7

Ik Ben Een Ster - Afl. 7

In deze halve finale wordt bepaald welke BN'ers sterk genoeg zijn om plaats te nemen in de bloedstollende finale. Maar daarvoor zullen ze eerst nog een paar flinke obstakels moeten nemen. Zo worden ze geblinddoekt geconfronteerd met bijtgra...

25-05-2014 19:59

Afl. 6

Ik Ben Een Ster - Afl. 6

De overgebleven sterren krijgen een nachtelijke bezoek van een lokale winti-man, die boze geesten uit het kamp verdrijft. De BN'ers moeten verder letterlijk hun hoofd gebruiken, tussen onder andere spinnen, kakkerlakken en slangen.

18-05-2014 19:59

Afl. 5

Ik Ben Een Ster - Afl. 5

Een van de sterren wordt het allemaal te veel en stapt vrijwillig uit het oerwoud. De andere deelnemers nemen het onder andere op tegen de levensgevaarlijke piranha's uit de Suriname Rivier en ze krijgen een weerzinwekkend diner voorgeschot...

11-05-2014 19:59

Afl. 4

Ik Ben Een Ster - Afl. 4

De twee teams worden deze week samengevoegd in één kamp, waardoor hun geduld nog meer op de proef wordt gesteld. Tijdens een slopende tocht door de jungle komen de deelnemers oog in oog te staan met slangen. Het spel 'Grot des oordeels' wor...

04-05-2014 20:03

Afl. 3

Ik Ben Een Ster - Afl. 3

Na weken overleven in het oerwoud hebben de kandidaten behoefte aan variatie in hun rantsoen, maar ook aan doucheschuim en deodorant. Daar zullen de twee teams eerst een pittige strijd voor moeten leveren tijdens het spel 'Poel des Verderfs...

27-04-2014 21:08

Afl. 2

Ik Ben Een Ster - Afl. 2

De eerste kandidaat moet de jungle verlaten. Dat wordt bepaald tijdens een diner voor twee, waar onder andere de edele delen van een zwijn op het menu staan. Verder spelen de kandidaten een spel met de naam 'gruwelrots', waarbij ze kennisma...

20-04-2014 19:59

Afl. 1

Ik Ben Een Ster - Afl. 1

De kandidaten worden opgedeeld in twee teams en strijden tegen elkaar om nog één laatste nacht in luxe te mogen leven. Het verliezende team maakt kennis met de jungle. De afwezigheid van enig comfort, het gebrekkige rantsoen en eindeloze re...

Ik Ben Een Ster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Ben Een Ster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Ben Een Ster bij Ik Ben Een Ster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Ben Een Ster. Heb je een uitzending van Ik Ben Een Ster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Ben Een Ster gemist

Haal Me Hier Uit!,Avontuurlijke realityserie waarin tien bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen en hun comfortabele levensstijl inruilen voor een verblijf in de hete, vochtige jungle van Suriname. Hun tegenspelers zijn, behalve de andere deelnemers, muizen, kikkers, wormen en duizenden insecten. De kandidaten worden geconfronteerd met hun meest primaire angsten. Pas als ze die angsten weten te overwinnen en erin slagen de bizarre proeven te doorstaan, zijn ze een stap dichterbij de finale en de begeerde titel `Koning of Koningin van de Jungle´.

Uitzending gemist van Ik Ben Een Ster? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Ben Een Ster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-06-2014 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!