Programma gemist?

De op tv overgebleven kandidaten strijden het in de finale om het de felbegeerde titel op van koning door of koningin van de jungle. uit op tv Ook worden twee deelnemers levend begraven, het het terwijl ze onder de grond bezoek tijdens de krijgen van onder een andere honderden kakkerlakken. Tijdens de finale op op moeten ze verschillende opdrachten naar uitvoeren, waarbij uit ze oog in oog komen te uit staan met hun door ergste op nachtmerries uit voorgaande naar afleveringen.

In deze op halve finale wordt bepaald van de welke BN'ers sterk genoeg zijn om het de plaats te nemen in op de bloedstollende het finale. Maar daarvoor zullen op ze eerst nog een paar het flinke obstakels moeten uit nemen. de Zo worden ze geblinddoekt geconfronteerd in met bijtgrage uit kaaimannen met en kruipen zij in tijdens een bed tijdens vol met krioelende insecten. op Heimwee naar luxe, tijdens comfort én de op tv familieleden thuis op speelt weer op. Daarom ontvangt tijdens iemand een emotioneel van bericht op van het thuisfront. Een van de uit kandidaten met moet het spel net op voor de naar eindstreep verlaten, maar niet met voordat van deze BN'er een lading stinkende, tijdens gluiperige en op jeukende beesten over zich heen tijdens het krijgt.

De uit overgebleven sterren krijgen een op tv nachtelijke bezoek van de een lokale winti-man, door die boze geesten uit op het kamp door verdrijft. De BN'ers naar moeten verder letterlijk op tv hun hoofd gebruiken, tussen op onder andere spinnen, het kakkerlakken op en slangen.

Een van tijdens de sterren wordt het op tv allemaal van te veel en naar stapt vrijwillig een uit het oerwoud. uit De andere deelnemers van nemen het onder andere op tegen het de levensgevaarlijke piranha's door uit de Suriname door Rivier en naar ze krijgen een door weerzinwekkend diner de voorgeschoteld.

De twee de teams tijdens worden deze week met samengevoegd in één kamp, de waardoor hun geduld nog meer het op de de proef wordt gesteld. de Tijdens op een slopende tocht door uit de jungle door komen de deelnemers oog het in oog het te staan met naar slangen. Het spel 'Grot des het oordeels' wordt een een van de in kandidaten te naar veel.

Na weken overleven het tijdens in het oerwoud hebben de kandidaten door uit behoefte aan variatie door in hun rantsoen, maar tijdens ook aan doucheschuim en een deodorant. een Daar zullen de twee teams eerst uit een pittige strijd op tv het voor moeten leveren tijdens het op spel 'Poel het des Verderfs'. Na de uit nominatieronde strijden de twee deelnemers om een door plek in met de jungle, naar waarbij ze oog tijdens in oog komen op te staan met onder andere slangen met de en kakkerlakken.

De naar eerste kandidaat moet de jungle een verlaten. Dat door wordt bepaald uit tijdens een diner de voor twee, in waar onder andere de edele het delen van een een zwijn in op het menu staan. de Verder spelen een de kandidaten een spel in met de naam 'gruwelrots', waarbij door ze kennismaken tijdens met onder andere naar vogelspinnen tijdens en krabben.

De kandidaten op worden opgedeeld in op tv twee teams en op strijden tegen tijdens elkaar om nog één laatste in nacht in luxe met te tijdens mogen leven. Het verliezende team de maakt door kennis met in de jungle. De afwezigheid van het enig comfort, het gebrekkige in rantsoen en naar eindeloze regenbuien zorgen het al voor een de eerste onderlinge irritaties. Door tijdens middel van een de nominatieronde kiezen de in op tv teams twee afgevaardigden op tv die het in een duel tegen uit elkaar in moeten opnemen. Bij deze tijdens test wordt hun tijdens mogelijke claustrofobie ernstig op met de in proef gesteld.

oktober 2019
08-06-2014 19:59

Afl. 8

Ik Ben Een Ster - Afl. 8

De overgebleven kandidaten strijden in de finale om de felbegeerde titel van koning of koningin van de jungle. Ook worden twee deelnemers levend begraven, terwijl ze onder de grond bezoek krijgen van onder andere honderden kakkerlakken. Tij...

01-06-2014 19:59

Afl. 7

Ik Ben Een Ster - Afl. 7

In deze halve finale wordt bepaald welke BN'ers sterk genoeg zijn om plaats te nemen in de bloedstollende finale. Maar daarvoor zullen ze eerst nog een paar flinke obstakels moeten nemen. Zo worden ze geblinddoekt geconfronteerd met bijtgra...

25-05-2014 19:59

Afl. 6

Ik Ben Een Ster - Afl. 6

De overgebleven sterren krijgen een nachtelijke bezoek van een lokale winti-man, die boze geesten uit het kamp verdrijft. De BN'ers moeten verder letterlijk hun hoofd gebruiken, tussen onder andere spinnen, kakkerlakken en slangen.

18-05-2014 19:59

Afl. 5

Ik Ben Een Ster - Afl. 5

Een van de sterren wordt het allemaal te veel en stapt vrijwillig uit het oerwoud. De andere deelnemers nemen het onder andere op tegen de levensgevaarlijke piranha's uit de Suriname Rivier en ze krijgen een weerzinwekkend diner voorgeschot...

11-05-2014 19:59

Afl. 4

Ik Ben Een Ster - Afl. 4

De twee teams worden deze week samengevoegd in één kamp, waardoor hun geduld nog meer op de proef wordt gesteld. Tijdens een slopende tocht door de jungle komen de deelnemers oog in oog te staan met slangen. Het spel 'Grot des oordeels' wor...

04-05-2014 20:03

Afl. 3

Ik Ben Een Ster - Afl. 3

Na weken overleven in het oerwoud hebben de kandidaten behoefte aan variatie in hun rantsoen, maar ook aan doucheschuim en deodorant. Daar zullen de twee teams eerst een pittige strijd voor moeten leveren tijdens het spel 'Poel des Verderfs...

27-04-2014 21:08

Afl. 2

Ik Ben Een Ster - Afl. 2

De eerste kandidaat moet de jungle verlaten. Dat wordt bepaald tijdens een diner voor twee, waar onder andere de edele delen van een zwijn op het menu staan. Verder spelen de kandidaten een spel met de naam 'gruwelrots', waarbij ze kennisma...

20-04-2014 19:59

Afl. 1

Ik Ben Een Ster - Afl. 1

De kandidaten worden opgedeeld in twee teams en strijden tegen elkaar om nog één laatste nacht in luxe te mogen leven. Het verliezende team maakt kennis met de jungle. De afwezigheid van enig comfort, het gebrekkige rantsoen en eindeloze re...

Ik Ben Een Ster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Ben Een Ster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Ben Een Ster bij Ik Ben Een Ster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Ben Een Ster. Heb je een uitzending van Ik Ben Een Ster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Ben Een Ster gemist

Haal Me Hier Uit!,Avontuurlijke realityserie waarin tien bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen en hun comfortabele levensstijl inruilen voor een verblijf in de hete, vochtige jungle van Suriname. Hun tegenspelers zijn, behalve de andere deelnemers, muizen, kikkers, wormen en duizenden insecten. De kandidaten worden geconfronteerd met hun meest primaire angsten. Pas als ze die angsten weten te overwinnen en erin slagen de bizarre proeven te doorstaan, zijn ze een stap dichterbij de finale en de begeerde titel `Koning of Koningin van de Jungle´.

Uitzending gemist van Ik Ben Een Ster? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Ben Een Ster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-06-2014 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!