Programma gemist?

Testprogramma voor het echte jongens en door stoere meiden. Het programma op speelt zich met af in een het loods, op een geheime naar plek, het ergens in Nederland. uit Die loods is een de testruimte waar naar Klaas van Kruistum samen met een een de team van van stoere jongens en met meiden allerlei zinnige en soms in ook onzinnige naar testen uitvoert. Mobiele telefoons naar krijgen uit heel wat te verduren. Maar het wat kan een tijdens mobieltje eigenlijk allemaal op tv aan? op Overleeft het een ritje op in de op tv wasmachine?! En wat moet je op tv doen als je door gel op op is? Wat is het beste naar naar alternatief in huis om te zorgen uit van dat je haar toch goed zit: op wordt een het behangplaksel, groene zeep op tv of toch suikerwater?! En door de het jongens gaan de door strijd aan tegen het de meiden in een supersnelle een test: wie het heeft het de beste reactievermogen en in overleeft de shootout? Presentatie: op tv Klaas het van Kruistum.

november 2021
08-08-2009 09:58

Aflevering 22

Checkpoint - Aflevering 22

Testprogramma voor echte jongens en stoere meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland. Die loods is de testruimte waar Klaas van Kruistum samen met een team van stoere jongens en meiden aller...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Checkpoint - Bekijk hier alle afleveringen

Checkpoint is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. Het is een mengsel van Brainiac, Jackass en Fear Factor voor de jeugd. Het programma wordt gepresenteerd door Klaas van Kruistum. In dit programma worden tests gedaan die door...

Je bekijkt momenteel pagina 112 van 112. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Checkpoint gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Checkpoint de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Checkpoint bij Checkpoint liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Checkpoint. Heb je een uitzending van Checkpoint gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Checkpoint gemist

Checkpoint is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. Het is een mengsel van Brainiac, Jackass en Fear Factor voor de jeugd. Het programma wordt gepresenteerd door Klaas van Kruistum. In dit programma worden tests gedaan die door de kijker kunnen worden ingezonden. Echter, dit wordt meestal niet op een wetenschappelijk correcte manier gedaan. Het is dan ook vooral een programma waarin de meest uiteenlopende stunts worden gedaan.

Uitzending gemist van Checkpoint? Hier kun je alle uitzendingen van Checkpoint kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1672
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!