Programma gemist?

Ferry tijdens Doedens en Roué Verveer zijn op tv te van gast.

Geza Weisz en de Evi Hanssen zijn naar op te gast.

Hilarische spelshow op tv waarin presentator Humberto Tan van met teamcaptains Martijn met naar Koning en Najib Amhali de in de wondere wereld naar van tijdens de fauna duikt. van Elke week schuift er een tijdens andere bekende Nederlander aan het bij de de teamcaptains.

De op tv komende zondagen wordt de het natuurquiz Het van Zijn Net Mensen wekelijks om uit 20:00 uur uit herhaald op met RTL 4. Teamcaptains Presentator tijdens Humberto Tan en teamcaptains Martijn Koning op tv en op tv Najib Amhali zijn het elke aflevering met aanwezig, net als boswachter Arjan het Postma. Kennis In verschillende rondes met wordt de kennis door van de teamcaptains en de hun een gasten over het door dierenrijk getest. Iedere aflevering is een er een naar andere eindronde, waarin een het aantal het tot dan toe gewonnen punten de kan op tv worden verdubbeld. Hilarisch De teams doen hun naar uiterste best om naar uit in verschillende spelrondes in de juiste antwoorden op dergelijke vragen naar te het geven. Dit op tv leidt naast grappige gesprekken, met ook tot hilarische het momenten.

Javier Guzman en op Nicolette Kluijver zijn met te met gast.

Leontien van Moorsel uit en Nance Coolen op zijn te in gast.

Ruben van Nicolai en Edith Bosch zijn het te in gast.

Ferry Doedens en tijdens met Roué Verveer zijn door te gast.

Geza uit Weisz en Evi Hanssen zijn tijdens te op tv gast.

Hilarische het spelshow waarin de presentator Humberto Tan met teamcaptains het Martijn Koning en met Najib Amhali tijdens in de wondere wereld door van de fauna duikt. een Elke week schuift een tijdens er een andere bekende het Nederlander aan bij de de teamcaptains.

In in het vierde seizoen van van Het Zijn uit Net Mensen door duikt presentator Humberto op tv Tan samen met naar teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali het de een wondere wereld van de fauna in in. het In verschillende op rondes wordt de kennis uit van de teamcaptains met en hun gasten over het op tv dierenrijk getest. Het de tijdens nieuwe seizoen Het Zijn Net Mensen een is vanaf met vanavond in elke zondag het om 20:00 uur te zien door op RTL 4. In het de nagebouwde een leslokaal van uit natuurwetenschapper Charles Darwin tijdens behandelt presentator Humberto Tan een opmerkelijk dierengedrag dat met verdacht veel overeenkomsten heeft uit met menselijk gedrag. door Arjan Postma in geeft ook dit van seizoen als kenner van op het dierenrijk alle met tekst en uitleg. Is uit een van konijn wel of geen haasachtige? naar Doen cavia's aan op tv popcorning en uit kennen flamingo’s van het gay ouderschap? op tv De teams tijdens doen hun uiterste best om in in op tv verschillende spelrondes de naar juiste antwoorden op dergelijke van vragen te op tv geven. Dit leidt naast grappige uit gesprekken, ook uit tot hilarische momenten. Iedere aflevering is uit tijdens er een andere op tv eindronde, waarin het aantal uit tot dan toe gewonnen punten op tijdens kan worden verdubbeld. van Zo kan de verliezende op tv partij toch opeens een als grote uit winnaar de eindstreep halen, maar met daarvoor moeten zij door dus wel rondes door als Bunny de Jump en Schijt je het Rijk tijdens zien te winnen. Daarnaast een is er dit op tv seizoen een nieuwe de ronde: 'Tot op op tv het Bot'. In deze ronde een op tv moeten de teams op tv door goed te kijken en vragen naar te van stellen aan Arjan, raden naar welke skeletten van door dieren tijdens voor hun staan gepresenteerd, wat tijdens uiteraard niet altijd zo het simpel is als uit het lijkt. uit Want hoe een onderscheid je bijvoorbeeld een muis door van een hamster? van Of op een schaap van een geit? Welk door team op wint de meeste rondes en de met wint daarbij eeuwige roem uit en een dagje een kamelen verzorgen of daten een met door een struisvogel?

Babette van Veen een en tijdens Jandino Asporaat zijn te uit gast.

Spelshow waarin Humberto van een Tan samen met teamcaptains uit Najib Amhali door en Philippe Geubels de wondere wereld met van van de fauna induikt. Gasten: Angela op Groothuizen en uit Froukje de met Both.

Deze week met ontvangt de Humberto Tan presentator Kees Tol en op zangeres het Romy Monteiro. de Samen met teamcaptains Philippe Geubels en een Najib door Amhali gaan zij tijdens de strijd de met elkaar aan. naar Wie heeft er naar de meeste kennis over het door dierenrijk?

Deze door week ontvangt Humberto Tan stand-upcomedian in Peter Pannekoek en uit in presentatrice Miljuschka Witzenhausen. een Samen met teamcaptains Philippe op tv Geubels en Najib Amhali op tv gaan zij de strijd op op met elkaar aan. Wie heeft van er de de meeste kennis over in het dierenrijk?

november 2020
18-08-2019 20:01

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

11-08-2019 20:01

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

04-08-2019 20:02

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

28-07-2019 20:02

Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

De komende zondagen wordt de natuurquiz Het Zijn Net Mensen wekelijks om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Teamcaptains Presentator Humberto Tan en teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali zijn elke aflevering aanwezig, net als boswachter...

08-03-2019 15:03

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Javier Guzman en Nicolette Kluijver zijn te gast.

18-01-2019 16:00

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Leontien van Moorsel en Nance Coolen zijn te gast.

11-01-2019 15:59

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Ruben Nicolai en Edith Bosch zijn te gast.

09-12-2018 20:02

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

02-12-2018 20:02

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

25-11-2018 20:03

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

18-11-2018 20:01

Terug: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Terug: Het Zijn Net Mensen

In het vierde seizoen van Het Zijn Net Mensen duikt presentator Humberto Tan samen met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali de wondere wereld van de fauna in. In verschillende rondes wordt de kennis van de teamcaptains en hun gasten ...

01-09-2018 22:06

Afl. 1

Het Zijn Net Mensen - Afl. 1

Babette van Veen en Jandino Asporaat zijn te gast.

25-08-2018 22:06

Afl. 6

Het Zijn Net Mensen - Afl. 6

Spelshow waarin Humberto Tan samen met teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels de wondere wereld van de fauna induikt. Gasten: Angela Groothuizen en Froukje de Both.

18-08-2018 21:43

Afl. 5

Het Zijn Net Mensen - Afl. 5

Deze week ontvangt Humberto Tan presentator Kees Tol en zangeres Romy Monteiro. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het dierenrijk?

11-08-2018 21:41

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Deze week ontvangt Humberto Tan stand-upcomedian Peter Pannekoek en presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het die...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zijn Net Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zijn Net Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zijn Net Mensen bij Het Zijn Net Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zijn Net Mensen. Heb je een uitzending van Het Zijn Net Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zijn Net Mensen gemist

Hilarische spelshow waarin onder leiding van Paul de Leeuw teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk tegen elkaar strijden. Marc-Marie en Richard worden elke week bijgestaan door wisselende gasten. De twee panels worden uitgedaagd met gevarieerde én komische vragen over de gedragingen, gewoontes, uiterlijke kenmerken en geluiden van de meest uiteenlopende dieren. Paul wordt op zijn beurt terzijde gestaan door boswachter Arjan Postma. Hij licht in elke aflevering de antwoorden toe.

Uitzending gemist van Het Zijn Net Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zijn Net Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!