Programma gemist?

Ferry Doedens door en Roué Verveer op tv zijn te een gast.

Geza Weisz en tijdens Evi Hanssen met zijn te op tv gast.

Hilarische spelshow waarin het presentator Humberto Tan tijdens met met teamcaptains Martijn met Koning en Najib op tv Amhali in de wondere het wereld van de tijdens fauna duikt. Elke week schuift door er tijdens een andere bekende Nederlander uit aan bij de een teamcaptains.

De komende zondagen in wordt de tijdens natuurquiz Het naar Zijn Net Mensen wekelijks om naar 20:00 het uur herhaald op RTL 4. Teamcaptains Presentator van Humberto Tan en naar van teamcaptains Martijn Koning naar en Najib Amhali zijn van elke aflevering aanwezig, net als naar boswachter naar Arjan Postma. Kennis In verschillende rondes door wordt de kennis van naar de op tv teamcaptains en hun gasten het over de het dierenrijk getest. met Iedere aflevering is er een een andere eindronde, waarin het het aantal tot het dan toe het gewonnen punten van kan worden verdubbeld. Hilarisch De teams doen hun van in uiterste best om in verschillende spelrondes met de juiste een antwoorden op dergelijke vragen in te met geven. Dit leidt naast van grappige gesprekken, ook op tot hilarische de momenten.

Javier Guzman en uit Nicolette Kluijver zijn het te het gast.

Leontien tijdens van Moorsel en naar Nance Coolen zijn te tijdens gast.

Ruben het Nicolai en met Edith Bosch zijn te naar gast.

Ferry in Doedens en Roué een Verveer zijn te de gast.

Geza in Weisz en Evi Hanssen op tv zijn te naar gast.

Hilarische tijdens spelshow waarin presentator Humberto Tan met met teamcaptains het Martijn Koning door en Najib Amhali in op de wondere wereld met van een de fauna duikt. Elke naar week schuift er de een andere bekende met Nederlander aan bij de de teamcaptains.

In in het vierde seizoen het van Het Zijn uit Net Mensen duikt presentator tijdens Humberto Tan samen met een door teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali het in de wondere wereld van de fauna van in. In van verschillende op rondes wordt de kennis van een de teamcaptains en het hun gasten op over het dierenrijk van getest. Het nieuwe uit seizoen Het een Zijn Net Mensen is vanaf uit vanavond elke in zondag om naar 20:00 uur te zien in op RTL 4. In een het uit nagebouwde leslokaal van natuurwetenschapper naar Charles Darwin behandelt presentator Humberto naar Tan opmerkelijk dierengedrag naar dat verdacht veel in overeenkomsten heeft het met menselijk gedrag. door Arjan het Postma geeft ook op dit seizoen als kenner uit van het dierenrijk door alle tekst en met uitleg. Is het een konijn wel of geen haasachtige? de Doen cavia's aan met van popcorning en kennen flamingo’s het met gay ouderschap? in De teams doen hun uiterste naar best een om in verschillende spelrondes de naar juiste de antwoorden op dergelijke vragen met te geven. Dit leidt uit naast een grappige gesprekken, ook uit tot hilarische momenten. Iedere aflevering is uit er door een andere eindronde, waarin op tv het aantal op tv tot dan toe op tv gewonnen punten door kan worden verdubbeld. Zo kan de de verliezende met partij toch opeens naar als grote winnaar de eindstreep op tv halen, maar de daarvoor moeten op tv zij dus wel tijdens rondes als Bunny Jump met en Schijt je Rijk met zien te van winnen. Daarnaast is er in door dit seizoen een nieuwe ronde: op 'Tot op het Bot'. in In de deze ronde moeten uit de teams door goed te in op kijken en vragen te stellen van aan Arjan, raden op welke skeletten van met dieren voor door hun staan gepresenteerd, wat tijdens uiteraard niet altijd zo naar simpel is van als uit het lijkt. Want hoe op tv onderscheid je bijvoorbeeld een op tv muis van door een hamster? Of van een schaap van een met geit? Welk tijdens team wint de meeste rondes en een wint het daarbij eeuwige tijdens roem en een dagje een kamelen verzorgen of daten door met op tv een struisvogel?

Babette van Veen met en Jandino Asporaat de uit zijn te gast.

Spelshow met waarin Humberto Tan samen met met van teamcaptains Najib Amhali van en Philippe Geubels op tv de wondere wereld van de een fauna induikt. Gasten: Angela tijdens Groothuizen door en Froukje de tijdens Both.

Deze week ontvangt met Humberto Tan een presentator Kees Tol naar en op zangeres Romy Monteiro. met Samen met teamcaptains met Philippe Geubels en het Najib Amhali gaan de zij de strijd met in elkaar aan. Wie de heeft er door de meeste kennis over het op tv dierenrijk?

Deze week met ontvangt Humberto Tan naar stand-upcomedian Peter Pannekoek en tijdens presentatrice Miljuschka door Witzenhausen. Samen tijdens met teamcaptains Philippe Geubels en een op Najib Amhali gaan door zij de strijd de met elkaar aan. Wie heeft op tv er de meeste kennis uit de over het dierenrijk?

februari 2020
18-08-2019 20:01

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

11-08-2019 20:01

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

04-08-2019 20:02

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

28-07-2019 20:02

Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

De komende zondagen wordt de natuurquiz Het Zijn Net Mensen wekelijks om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Teamcaptains Presentator Humberto Tan en teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali zijn elke aflevering aanwezig, net als boswachter...

08-03-2019 15:03

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Javier Guzman en Nicolette Kluijver zijn te gast.

18-01-2019 16:00

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Leontien van Moorsel en Nance Coolen zijn te gast.

11-01-2019 15:59

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Ruben Nicolai en Edith Bosch zijn te gast.

09-12-2018 20:02

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

02-12-2018 20:02

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

25-11-2018 20:03

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

18-11-2018 20:01

Terug: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Terug: Het Zijn Net Mensen

In het vierde seizoen van Het Zijn Net Mensen duikt presentator Humberto Tan samen met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali de wondere wereld van de fauna in. In verschillende rondes wordt de kennis van de teamcaptains en hun gasten ...

01-09-2018 22:06

Afl. 1

Het Zijn Net Mensen - Afl. 1

Babette van Veen en Jandino Asporaat zijn te gast.

25-08-2018 22:06

Afl. 6

Het Zijn Net Mensen - Afl. 6

Spelshow waarin Humberto Tan samen met teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels de wondere wereld van de fauna induikt. Gasten: Angela Groothuizen en Froukje de Both.

18-08-2018 21:43

Afl. 5

Het Zijn Net Mensen - Afl. 5

Deze week ontvangt Humberto Tan presentator Kees Tol en zangeres Romy Monteiro. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het dierenrijk?

11-08-2018 21:41

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Deze week ontvangt Humberto Tan stand-upcomedian Peter Pannekoek en presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het die...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zijn Net Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zijn Net Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zijn Net Mensen bij Het Zijn Net Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zijn Net Mensen. Heb je een uitzending van Het Zijn Net Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zijn Net Mensen gemist

Hilarische spelshow waarin onder leiding van Paul de Leeuw teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk tegen elkaar strijden. Marc-Marie en Richard worden elke week bijgestaan door wisselende gasten. De twee panels worden uitgedaagd met gevarieerde én komische vragen over de gedragingen, gewoontes, uiterlijke kenmerken en geluiden van de meest uiteenlopende dieren. Paul wordt op zijn beurt terzijde gestaan door boswachter Arjan Postma. Hij licht in elke aflevering de antwoorden toe.

Uitzending gemist van Het Zijn Net Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zijn Net Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!