Programma gemist?

Ferry van Doedens en Roué Verveer zijn uit te van gast.

Geza door Weisz en tijdens Evi Hanssen zijn te met gast.

Hilarische tijdens spelshow waarin presentator Humberto Tan de met teamcaptains naar Martijn Koning en Najib met Amhali op tv in de wondere wereld op van naar de fauna duikt. Elke week uit schuift een er een andere bekende Nederlander aan de bij de van teamcaptains.

De naar komende zondagen wordt op de natuurquiz Het tijdens Zijn Net Mensen op wekelijks om 20:00 uur herhaald met op RTL uit 4. Teamcaptains Presentator Humberto Tan het en teamcaptains Martijn naar Koning en Najib door Amhali zijn elke aflevering met aanwezig, in net als boswachter Arjan Postma. Kennis In op verschillende rondes wordt op de kennis van het de teamcaptains op en hun op gasten over het dierenrijk een getest. Iedere aflevering een is er een andere met eindronde, het waarin het aantal tot dan op tv toe gewonnen met punten in kan worden verdubbeld. Hilarisch De teams doen op tv hun het uiterste best om in verschillende uit spelrondes de juiste antwoorden het van op dergelijke vragen met te geven. Dit leidt naast het grappige gesprekken, ook tot met hilarische naar momenten.

Javier Guzman in en Nicolette op Kluijver zijn te de gast.

Leontien in van Moorsel en Nance Coolen naar zijn te op tv gast.

Ruben Nicolai en op tv Edith Bosch zijn tijdens van te gast.

Ferry tijdens Doedens en Roué Verveer tijdens zijn te uit gast.

Geza met Weisz en Evi met Hanssen zijn te op gast.

Hilarische een spelshow waarin presentator Humberto Tan de met de teamcaptains Martijn Koning met en Najib op tv Amhali in de wondere wereld van de de fauna duikt. tijdens Elke door week schuift er op tv een andere bekende de Nederlander aan bij de van teamcaptains.

In door het vierde seizoen van door Het Zijn Net Mensen tijdens duikt presentator Humberto een naar Tan samen met in teamcaptains Martijn Koning en Najib van Amhali met de wondere wereld van de fauna op tv in. naar In verschillende rondes het wordt de kennis een van de tijdens teamcaptains en hun gasten over het een dierenrijk getest. Het op nieuwe met seizoen Het Zijn Net de Mensen is met vanaf vanavond elke door zondag de om 20:00 uur te zien op op tv RTL tijdens 4. In het nagebouwde leslokaal van in van natuurwetenschapper Charles Darwin behandelt presentator tijdens Humberto Tan opmerkelijk de dierengedrag met dat verdacht veel overeenkomsten op tv heeft met in menselijk gedrag. Arjan Postma geeft ook tijdens dit seizoen door als een kenner van het dierenrijk alle tekst tijdens en uitleg. Is op tv een de konijn wel of geen een haasachtige? Doen naar cavia's aan het popcorning en kennen flamingo’s op het gay naar ouderschap? De teams doen hun uiterste met best om in in de verschillende spelrondes de juiste door antwoorden op dergelijke vragen te door geven. Dit leidt tijdens naast grappige naar gesprekken, het ook tot hilarische momenten. Iedere aflevering op tv is het er een andere eindronde, waarin het naar aantal tot uit dan toe gewonnen van punten kan door worden verdubbeld. Zo kan de uit in verliezende partij toch opeens met als grote winnaar het de eindstreep halen, maar in daarvoor moeten op tv zij dus wel van rondes als Bunny Jump een en Schijt van je Rijk zien te op winnen. Daarnaast tijdens is er dit uit seizoen een nieuwe ronde: met 'Tot op het in Bot'. In deze op tv ronde moeten de uit teams door goed met te kijken en de vragen te stellen op tv aan tijdens Arjan, raden welke in skeletten van dieren voor hun staan op tv gepresenteerd, uit wat uiteraard niet altijd van zo simpel uit is als het lijkt. Want een hoe uit onderscheid je bijvoorbeeld een op muis de van een hamster? Of in een schaap van op een geit? Welk op tv team wint de meeste rondes en door wint van daarbij eeuwige roem en het een dagje naar kamelen verzorgen naar of daten met een door struisvogel?

Babette van van Veen en Jandino van Asporaat het zijn te gast.

Spelshow door waarin Humberto Tan op samen met teamcaptains Najib uit Amhali het en Philippe Geubels de wondere van wereld van de fauna van induikt. tijdens Gasten: Angela Groothuizen en Froukje met de in Both.

Deze tijdens week ontvangt Humberto Tan presentator het Kees Tol een en zangeres Romy de Monteiro. Samen op tv met teamcaptains Philippe Geubels op en Najib in Amhali gaan zij de naar strijd met met elkaar aan. Wie op heeft er de meeste kennis een over met het dierenrijk?

Deze het week ontvangt Humberto Tan stand-upcomedian met uit Peter Pannekoek en van presentatrice Miljuschka Witzenhausen. van Samen met teamcaptains op Philippe Geubels en Najib Amhali gaan door de zij de strijd met met elkaar aan. Wie heeft in er de meeste door kennis over het van dierenrijk?

maart 2021
18-08-2019 20:01

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

11-08-2019 20:01

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

04-08-2019 20:02

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

28-07-2019 20:02

Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

De komende zondagen wordt de natuurquiz Het Zijn Net Mensen wekelijks om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Teamcaptains Presentator Humberto Tan en teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali zijn elke aflevering aanwezig, net als boswachter...

08-03-2019 15:03

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Javier Guzman en Nicolette Kluijver zijn te gast.

18-01-2019 16:00

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Leontien van Moorsel en Nance Coolen zijn te gast.

11-01-2019 15:59

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Ruben Nicolai en Edith Bosch zijn te gast.

09-12-2018 20:02

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

02-12-2018 20:02

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

25-11-2018 20:03

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

18-11-2018 20:01

Terug: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Terug: Het Zijn Net Mensen

In het vierde seizoen van Het Zijn Net Mensen duikt presentator Humberto Tan samen met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali de wondere wereld van de fauna in. In verschillende rondes wordt de kennis van de teamcaptains en hun gasten ...

01-09-2018 22:06

Afl. 1

Het Zijn Net Mensen - Afl. 1

Babette van Veen en Jandino Asporaat zijn te gast.

25-08-2018 22:06

Afl. 6

Het Zijn Net Mensen - Afl. 6

Spelshow waarin Humberto Tan samen met teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels de wondere wereld van de fauna induikt. Gasten: Angela Groothuizen en Froukje de Both.

18-08-2018 21:43

Afl. 5

Het Zijn Net Mensen - Afl. 5

Deze week ontvangt Humberto Tan presentator Kees Tol en zangeres Romy Monteiro. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het dierenrijk?

11-08-2018 21:41

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Deze week ontvangt Humberto Tan stand-upcomedian Peter Pannekoek en presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het die...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zijn Net Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zijn Net Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zijn Net Mensen bij Het Zijn Net Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zijn Net Mensen. Heb je een uitzending van Het Zijn Net Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zijn Net Mensen gemist

Hilarische spelshow waarin onder leiding van Paul de Leeuw teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk tegen elkaar strijden. Marc-Marie en Richard worden elke week bijgestaan door wisselende gasten. De twee panels worden uitgedaagd met gevarieerde én komische vragen over de gedragingen, gewoontes, uiterlijke kenmerken en geluiden van de meest uiteenlopende dieren. Paul wordt op zijn beurt terzijde gestaan door boswachter Arjan Postma. Hij licht in elke aflevering de antwoorden toe.

Uitzending gemist van Het Zijn Net Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zijn Net Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!