Programma gemist?

Ferry het Doedens en Roué Verveer tijdens zijn een te gast.

Geza Weisz de en Evi Hanssen van zijn te uit gast.

Hilarische spelshow waarin een presentator Humberto Tan tijdens met teamcaptains uit Martijn Koning en naar Najib de Amhali in de wondere op tv wereld van de fauna met duikt. Elke week door schuift er tijdens een andere met bekende Nederlander aan bij de een teamcaptains.

De met komende zondagen wordt door de natuurquiz Het Zijn Net van Mensen van wekelijks om met 20:00 uur herhaald de op RTL 4. Teamcaptains Presentator een Humberto Tan en teamcaptains Martijn Koning naar en Najib het Amhali met zijn elke aflevering aanwezig, net naar als boswachter Arjan Postma. Kennis In door verschillende op rondes wordt de kennis van met tijdens de teamcaptains en hun in gasten over het dierenrijk uit getest. Iedere aflevering met is uit er een andere eindronde, waarin het met aantal tot dan op tv toe door gewonnen punten kan een worden verdubbeld. Hilarisch De teams doen door hun uiterste best door om in verschillende spelrondes naar de op juiste antwoorden op dergelijke in vragen naar te geven. Dit leidt door naast grappige gesprekken, ook tot de hilarische in momenten.

Javier Guzman door en Nicolette Kluijver zijn de te het gast.

Leontien met van Moorsel en Nance Coolen uit zijn in te gast.

Ruben uit Nicolai en Edith Bosch door zijn uit te gast.

Ferry Doedens uit en Roué Verveer zijn een te tijdens gast.

Geza tijdens Weisz en een Evi Hanssen zijn te op tv gast.

Hilarische in spelshow waarin presentator Humberto Tan op met een teamcaptains Martijn Koning en op tv Najib Amhali in in de wondere een wereld van de fauna op duikt. Elke week schuift van er een andere de bekende Nederlander aan een bij de in teamcaptains.

In in het vierde seizoen van Het tijdens Zijn Net Mensen op duikt presentator Humberto op tv naar Tan samen met in teamcaptains Martijn Koning en van Najib Amhali de wondere wereld uit van de een fauna in in. In verschillende rondes wordt de naar kennis in van de teamcaptains in en hun gasten in over het dierenrijk getest. Het het nieuwe seizoen Het van door Zijn Net Mensen is vanaf het vanavond elke het zondag om een 20:00 uur van te zien op RTL de 4. In het nagebouwde op tv leslokaal van natuurwetenschapper Charles Darwin het behandelt presentator Humberto uit Tan opmerkelijk in dierengedrag dat verdacht op veel overeenkomsten heeft een met door menselijk gedrag. Arjan Postma geeft het ook dit seizoen als in kenner van het uit dierenrijk alle met tekst en uitleg. tijdens Is een naar konijn wel of geen in haasachtige? Doen cavia's aan van popcorning en naar kennen flamingo’s het van gay ouderschap? De teams in doen hun uiterste op tv best om in de verschillende op spelrondes de juiste antwoorden op met dergelijke vragen te door geven. tijdens Dit leidt van naast grappige gesprekken, ook tijdens tot hilarische van momenten. Iedere aflevering is het er een andere een eindronde, waarin het aantal uit tot dan met toe gewonnen punten kan door worden verdubbeld. Zo op kan de verliezende partij toch in opeens als grote door winnaar de op eindstreep halen, maar daarvoor uit moeten zij de dus wel op rondes als Bunny Jump en tijdens Schijt een je Rijk zien te op winnen. Daarnaast is de er dit seizoen een met nieuwe ronde: 'Tot van op het Bot'. op In deze ronde op moeten de teams de door goed te naar kijken en van vragen te stellen aan de Arjan, uit raden welke skeletten van dieren uit voor op tv hun staan gepresenteerd, wat uiteraard in niet altijd uit zo in simpel is als het lijkt. op tv Want hoe onderscheid door je bijvoorbeeld een naar muis van uit een hamster? Of een schaap een van een uit geit? Welk door team wint de meeste rondes en in wint daarbij naar eeuwige roem en een op dagje met kamelen verzorgen of daten met tijdens een een struisvogel?

Babette van van Veen en Jandino Asporaat op tv zijn de te gast.

Spelshow uit waarin Humberto naar Tan samen met teamcaptains uit Najib Amhali op en Philippe Geubels uit de wondere wereld van de op tv fauna induikt. Gasten: Angela tijdens Groothuizen naar en Froukje naar de Both.

Deze week ontvangt op tv Humberto Tan in presentator Kees Tol en een zangeres Romy Monteiro. uit een Samen met teamcaptains Philippe Geubels de en Najib Amhali gaan uit tijdens zij de strijd met elkaar de aan. uit Wie heeft er het de meeste kennis in over het dierenrijk?

Deze in week ontvangt Humberto Tan van stand-upcomedian Peter Pannekoek met en een presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Samen met teamcaptains een Philippe Geubels op en op tv Najib Amhali gaan zij het de strijd met met elkaar aan. door Wie heeft er de meeste op kennis over op tv het dierenrijk?

juni 2021
18-08-2019 20:01

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

11-08-2019 20:01

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

04-08-2019 20:02

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

28-07-2019 20:02

Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

De komende zondagen wordt de natuurquiz Het Zijn Net Mensen wekelijks om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Teamcaptains Presentator Humberto Tan en teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali zijn elke aflevering aanwezig, net als boswachter...

08-03-2019 15:03

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Javier Guzman en Nicolette Kluijver zijn te gast.

18-01-2019 16:00

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Leontien van Moorsel en Nance Coolen zijn te gast.

11-01-2019 15:59

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Ruben Nicolai en Edith Bosch zijn te gast.

09-12-2018 20:02

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

02-12-2018 20:02

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

25-11-2018 20:03

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

18-11-2018 20:01

Terug: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Terug: Het Zijn Net Mensen

In het vierde seizoen van Het Zijn Net Mensen duikt presentator Humberto Tan samen met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali de wondere wereld van de fauna in. In verschillende rondes wordt de kennis van de teamcaptains en hun gasten ...

01-09-2018 22:06

Afl. 1

Het Zijn Net Mensen - Afl. 1

Babette van Veen en Jandino Asporaat zijn te gast.

25-08-2018 22:06

Afl. 6

Het Zijn Net Mensen - Afl. 6

Spelshow waarin Humberto Tan samen met teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels de wondere wereld van de fauna induikt. Gasten: Angela Groothuizen en Froukje de Both.

18-08-2018 21:43

Afl. 5

Het Zijn Net Mensen - Afl. 5

Deze week ontvangt Humberto Tan presentator Kees Tol en zangeres Romy Monteiro. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het dierenrijk?

11-08-2018 21:41

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Deze week ontvangt Humberto Tan stand-upcomedian Peter Pannekoek en presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het die...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zijn Net Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zijn Net Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zijn Net Mensen bij Het Zijn Net Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zijn Net Mensen. Heb je een uitzending van Het Zijn Net Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zijn Net Mensen gemist

Hilarische spelshow waarin onder leiding van Paul de Leeuw teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk tegen elkaar strijden. Marc-Marie en Richard worden elke week bijgestaan door wisselende gasten. De twee panels worden uitgedaagd met gevarieerde én komische vragen over de gedragingen, gewoontes, uiterlijke kenmerken en geluiden van de meest uiteenlopende dieren. Paul wordt op zijn beurt terzijde gestaan door boswachter Arjan Postma. Hij licht in elke aflevering de antwoorden toe.

Uitzending gemist van Het Zijn Net Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zijn Net Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!