Programma gemist?

Ferry Doedens en een Roué Verveer zijn door te de gast.

Geza door Weisz en Evi Hanssen zijn met te van gast.

Hilarische uit spelshow waarin het presentator Humberto Tan met met teamcaptains Martijn Koning en uit Najib op tv Amhali in de wondere wereld van in de fauna een duikt. Elke uit week schuift er een tijdens andere bekende Nederlander in aan bij een de teamcaptains.

De in komende zondagen wordt uit de natuurquiz de Het Zijn Net Mensen op wekelijks om met 20:00 uur herhaald op RTL 4. Teamcaptains Presentator de door Humberto Tan en teamcaptains Martijn Koning een en met Najib Amhali zijn door elke aflevering aanwezig, net in als boswachter Arjan op Postma. Kennis In verschillende rondes uit wordt uit de kennis van de in teamcaptains en tijdens hun gasten over het dierenrijk een getest. Iedere aflevering door is er de een andere eindronde, waarin het door aantal de tot dan op toe gewonnen punten kan worden in verdubbeld. Hilarisch De teams doen hun uit naar uiterste best om in verschillende de spelrondes de juiste antwoorden de op het dergelijke vragen te geven. met Dit leidt naast grappige door gesprekken, ook tot naar hilarische de momenten.

Javier in Guzman en Nicolette van Kluijver zijn te van gast.

Leontien op tv van Moorsel en in Nance Coolen zijn te met gast.

Ruben Nicolai tijdens en Edith naar Bosch zijn de te gast.

Ferry van Doedens en Roué Verveer zijn het te in gast.

Geza met Weisz en door Evi Hanssen zijn te een gast.

Hilarische spelshow in waarin presentator Humberto een Tan met teamcaptains op Martijn Koning en Najib op Amhali in de het wondere wereld van van met de fauna duikt. Elke week op schuift het er een andere uit bekende Nederlander aan bij de de teamcaptains.

In het vierde door seizoen van tijdens Het Zijn met Net Mensen duikt een presentator Humberto Tan samen in met teamcaptains Martijn Koning met en Najib Amhali in de het wondere wereld van de fauna door tijdens in. In verschillende rondes wordt met de kennis van uit de teamcaptains en een hun gasten over het van dierenrijk getest. Het van nieuwe seizoen Het een Zijn Net de Mensen is naar vanaf vanavond elke uit zondag om 20:00 in uur te zien op met RTL 4. In het met nagebouwde leslokaal van door met natuurwetenschapper Charles Darwin behandelt van presentator Humberto Tan opmerkelijk dierengedrag op door dat verdacht veel overeenkomsten heeft met een in menselijk gedrag. Arjan naar Postma geeft ook dit uit seizoen als kenner van een het dierenrijk in alle tekst en uitleg. Is met uit een konijn wel of geen haasachtige? in Doen cavia's aan de popcorning en van kennen flamingo’s het een gay ouderschap? van De teams met doen hun uiterste het best om in verschillende op tv spelrondes de juiste antwoorden op met dergelijke door vragen te geven. Dit leidt op tv naast het grappige gesprekken, ook tot naar hilarische momenten. Iedere aflevering is naar er een naar andere eindronde, waarin met het aantal tijdens tot dan toe gewonnen punten tijdens tijdens kan worden verdubbeld. tijdens Zo kan de verliezende partij toch op tv opeens een als grote winnaar de eindstreep het met halen, maar daarvoor tijdens moeten zij dus wel rondes van als Bunny op Jump en Schijt je in Rijk zien te winnen. op tv Daarnaast is er tijdens dit een seizoen een nieuwe ronde: 'Tot in op het door Bot'. op tv In deze ronde moeten de op teams door goed te een naar kijken en vragen te stellen van aan Arjan, tijdens raden welke skeletten van het dieren voor in hun staan gepresenteerd, wat uiteraard met niet altijd zo het simpel is als van het lijkt. door Want van hoe onderscheid je naar bijvoorbeeld een muis van van een hamster? op Of een schaap van een geit? Welk met team wint met de meeste rondes en van wint daarbij eeuwige op roem in en een dagje kamelen tijdens verzorgen of in daten met naar een struisvogel?

Babette in van Veen en van Jandino Asporaat zijn de te gast.

Spelshow met waarin Humberto uit Tan samen met teamcaptains Najib Amhali de en Philippe uit Geubels de met wondere wereld met van de fauna induikt. van Gasten: Angela een Groothuizen en Froukje de van Both.

Deze week ontvangt naar het Humberto Tan presentator Kees Tol en tijdens zangeres naar Romy Monteiro. Samen met teamcaptains op Philippe een Geubels en van Najib Amhali gaan zij op de strijd met een elkaar aan. Wie heeft er het op tv de meeste kennis over het met dierenrijk?

Deze week door ontvangt op Humberto Tan stand-upcomedian Peter in Pannekoek en presentatrice Miljuschka Witzenhausen. de Samen met op teamcaptains Philippe Geubels op tv en Najib Amhali gaan het het zij de strijd met elkaar een aan. het Wie heeft er het de meeste kennis over het uit dierenrijk?

juli 2020
18-08-2019 20:01

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

11-08-2019 20:01

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

04-08-2019 20:02

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

28-07-2019 20:02

Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

De komende zondagen wordt de natuurquiz Het Zijn Net Mensen wekelijks om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Teamcaptains Presentator Humberto Tan en teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali zijn elke aflevering aanwezig, net als boswachter...

08-03-2019 15:03

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Javier Guzman en Nicolette Kluijver zijn te gast.

18-01-2019 16:00

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Leontien van Moorsel en Nance Coolen zijn te gast.

11-01-2019 15:59

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Ruben Nicolai en Edith Bosch zijn te gast.

09-12-2018 20:02

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

02-12-2018 20:02

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

25-11-2018 20:03

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

18-11-2018 20:01

Terug: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Terug: Het Zijn Net Mensen

In het vierde seizoen van Het Zijn Net Mensen duikt presentator Humberto Tan samen met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali de wondere wereld van de fauna in. In verschillende rondes wordt de kennis van de teamcaptains en hun gasten ...

01-09-2018 22:06

Afl. 1

Het Zijn Net Mensen - Afl. 1

Babette van Veen en Jandino Asporaat zijn te gast.

25-08-2018 22:06

Afl. 6

Het Zijn Net Mensen - Afl. 6

Spelshow waarin Humberto Tan samen met teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels de wondere wereld van de fauna induikt. Gasten: Angela Groothuizen en Froukje de Both.

18-08-2018 21:43

Afl. 5

Het Zijn Net Mensen - Afl. 5

Deze week ontvangt Humberto Tan presentator Kees Tol en zangeres Romy Monteiro. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het dierenrijk?

11-08-2018 21:41

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Deze week ontvangt Humberto Tan stand-upcomedian Peter Pannekoek en presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het die...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zijn Net Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zijn Net Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zijn Net Mensen bij Het Zijn Net Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zijn Net Mensen. Heb je een uitzending van Het Zijn Net Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zijn Net Mensen gemist

Hilarische spelshow waarin onder leiding van Paul de Leeuw teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk tegen elkaar strijden. Marc-Marie en Richard worden elke week bijgestaan door wisselende gasten. De twee panels worden uitgedaagd met gevarieerde én komische vragen over de gedragingen, gewoontes, uiterlijke kenmerken en geluiden van de meest uiteenlopende dieren. Paul wordt op zijn beurt terzijde gestaan door boswachter Arjan Postma. Hij licht in elke aflevering de antwoorden toe.

Uitzending gemist van Het Zijn Net Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zijn Net Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!