Programma gemist?

Ferry Doedens van en op Roué Verveer zijn te op tv gast.

Geza Weisz een en naar Evi Hanssen zijn te van gast.

Hilarische spelshow waarin tijdens presentator het Humberto Tan met teamcaptains in Martijn Koning op en Najib met Amhali in de wondere wereld in van de fauna uit duikt. Elke week schuift de er een in andere bekende Nederlander van aan bij de door teamcaptains.

De komende uit zondagen wordt de op tv natuurquiz naar Het Zijn Net Mensen van wekelijks om naar 20:00 uur herhaald op RTL op tv 4. Teamcaptains Presentator Humberto op Tan en teamcaptains Martijn Koning het en Najib door Amhali het zijn elke aflevering aanwezig, net naar als boswachter Arjan door Postma. Kennis In verschillende rondes wordt een de kennis van op op de teamcaptains en tijdens hun gasten over het dierenrijk op getest. Iedere aflevering van is er een andere de eindronde, tijdens waarin het aantal tot een dan toe gewonnen punten het de kan worden verdubbeld. Hilarisch De teams door doen hun op uiterste best om in van verschillende spelrondes de juiste door antwoorden op dergelijke tijdens vragen op te geven. Dit een leidt naast grappige gesprekken, naar ook tot hilarische met momenten.

Javier Guzman en op tv Nicolette Kluijver zijn naar in te gast.

Leontien in van Moorsel en Nance Coolen uit zijn een te gast.

Ruben het Nicolai en Edith met Bosch zijn te uit gast.

Ferry in Doedens en Roué Verveer in zijn uit te gast.

Geza Weisz en op tv Evi op tv Hanssen zijn te in gast.

Hilarische spelshow waarin op op tv presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn uit Koning en het Najib Amhali in het de wondere van wereld van met de fauna duikt. uit Elke week schuift de er een andere bekende Nederlander het aan bij de tijdens teamcaptains.

In het tijdens vierde in seizoen van Het in Zijn Net Mensen duikt presentator het Humberto Tan op samen met teamcaptains door Martijn Koning op tv en Najib Amhali van de wondere wereld van de het fauna in. In naar verschillende op rondes wordt de kennis het van de teamcaptains en in hun in gasten over het dierenrijk getest. uit Het op nieuwe seizoen Het Zijn de Net Mensen is vanaf met vanavond door elke zondag om 20:00 uur naar te zien op tv op het RTL 4. In het nagebouwde door leslokaal van natuurwetenschapper op Charles Darwin behandelt presentator Humberto op naar Tan opmerkelijk dierengedrag dat verdacht veel de in overeenkomsten heeft met menselijk uit gedrag. Arjan Postma geeft in ook dit seizoen als van kenner van het het door dierenrijk alle tekst en het uitleg. Is een konijn op wel op tv of geen haasachtige? het Doen cavia's aan popcorning en kennen op flamingo’s het het gay met ouderschap? De teams doen hun uiterste van in best om in verschillende spelrondes de een juiste antwoorden op in dergelijke vragen door te geven. Dit in leidt naast grappige gesprekken, tijdens ook tot hilarische naar momenten. Iedere met aflevering is naar er een andere eindronde, waarin het van een aantal tot dan toe gewonnen op tv punten kan worden verdubbeld. met in Zo kan de verliezende partij toch het van opeens als grote winnaar met de eindstreep halen, maar de daarvoor op moeten zij dus wel met rondes als uit Bunny Jump en Schijt van je Rijk zien door te winnen. Daarnaast is er met dit een seizoen een nieuwe ronde: 'Tot een de op het Bot'. op tv In deze ronde van moeten de teams door van goed te kijken in en vragen te naar stellen aan Arjan, raden welke het het skeletten van dieren voor hun staan de door gepresenteerd, wat uiteraard niet altijd zo op tv simpel is als tijdens het op lijkt. Want tijdens hoe onderscheid je bijvoorbeeld een muis op tv van van een hamster? Of een schaap het de van een geit? Welk team een wint de meeste rondes het en met wint daarbij eeuwige roem en van een tijdens dagje kamelen verzorgen of het daten met een naar struisvogel?

Babette van op Veen en Jandino met Asporaat zijn door te gast.

Spelshow waarin door Humberto Tan tijdens samen met teamcaptains naar Najib Amhali en Philippe Geubels op tv de wondere wereld op van de fauna op induikt. Gasten: op tv Angela Groothuizen een en Froukje de naar Both.

Deze met week ontvangt Humberto Tan presentator naar Kees in Tol en zangeres Romy Monteiro. tijdens Samen met teamcaptains in uit Philippe Geubels en Najib Amhali een gaan de zij de strijd met naar elkaar aan. Wie heeft van er de het meeste kennis het over het dierenrijk?

Deze door week ontvangt Humberto Tan uit stand-upcomedian Peter Pannekoek een en presentatrice op tv Miljuschka Witzenhausen. Samen met het teamcaptains de Philippe Geubels en op Najib Amhali gaan zij de op tv strijd met elkaar aan. het Wie uit heeft er op de meeste kennis over het door dierenrijk?

november 2019
18-08-2019 20:01

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

11-08-2019 20:01

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

04-08-2019 20:02

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

28-07-2019 20:02

Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

De komende zondagen wordt de natuurquiz Het Zijn Net Mensen wekelijks om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Teamcaptains Presentator Humberto Tan en teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali zijn elke aflevering aanwezig, net als boswachter...

08-03-2019 15:03

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Javier Guzman en Nicolette Kluijver zijn te gast.

18-01-2019 16:00

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Leontien van Moorsel en Nance Coolen zijn te gast.

11-01-2019 15:59

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Ruben Nicolai en Edith Bosch zijn te gast.

09-12-2018 20:02

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

02-12-2018 20:02

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

25-11-2018 20:03

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

18-11-2018 20:01

Terug: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Terug: Het Zijn Net Mensen

In het vierde seizoen van Het Zijn Net Mensen duikt presentator Humberto Tan samen met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali de wondere wereld van de fauna in. In verschillende rondes wordt de kennis van de teamcaptains en hun gasten ...

01-09-2018 22:06

Afl. 1

Het Zijn Net Mensen - Afl. 1

Babette van Veen en Jandino Asporaat zijn te gast.

25-08-2018 22:06

Afl. 6

Het Zijn Net Mensen - Afl. 6

Spelshow waarin Humberto Tan samen met teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels de wondere wereld van de fauna induikt. Gasten: Angela Groothuizen en Froukje de Both.

18-08-2018 21:43

Afl. 5

Het Zijn Net Mensen - Afl. 5

Deze week ontvangt Humberto Tan presentator Kees Tol en zangeres Romy Monteiro. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het dierenrijk?

11-08-2018 21:41

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Deze week ontvangt Humberto Tan stand-upcomedian Peter Pannekoek en presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het die...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zijn Net Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zijn Net Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zijn Net Mensen bij Het Zijn Net Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zijn Net Mensen. Heb je een uitzending van Het Zijn Net Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zijn Net Mensen gemist

Hilarische spelshow waarin onder leiding van Paul de Leeuw teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk tegen elkaar strijden. Marc-Marie en Richard worden elke week bijgestaan door wisselende gasten. De twee panels worden uitgedaagd met gevarieerde én komische vragen over de gedragingen, gewoontes, uiterlijke kenmerken en geluiden van de meest uiteenlopende dieren. Paul wordt op zijn beurt terzijde gestaan door boswachter Arjan Postma. Hij licht in elke aflevering de antwoorden toe.

Uitzending gemist van Het Zijn Net Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zijn Net Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!