Programma gemist?

Ferry uit Doedens en Roué Verveer door zijn te de gast.

Geza uit Weisz en Evi Hanssen zijn op te in gast.

Hilarische naar spelshow waarin uit presentator Humberto Tan met door teamcaptains Martijn Koning in en Najib Amhali de in de wondere wereld naar van in de fauna duikt. Elke door week schuift er een tijdens andere bekende met Nederlander aan bij de door teamcaptains.

De de komende zondagen wordt de natuurquiz op Het uit Zijn Net Mensen wekelijks om uit de 20:00 uur herhaald op RTL 4. Teamcaptains Presentator een Humberto Tan de en teamcaptains het Martijn Koning en Najib een Amhali zijn elke aflevering naar aanwezig, net als door boswachter in Arjan Postma. Kennis In verschillende rondes door wordt de kennis van in van de teamcaptains en hun gasten in over het het dierenrijk getest. Iedere aflevering is met er een het andere eindronde, waarin de het aantal uit tot dan toe door gewonnen punten in kan worden verdubbeld. Hilarisch De teams doen hun op uiterste best om op tv in verschillende naar spelrondes de juiste in antwoorden op van dergelijke vragen te van geven. Dit op leidt naast grappige gesprekken, ook het tot op hilarische momenten.

Javier Guzman door en Nicolette Kluijver zijn een te het gast.

Leontien uit van Moorsel en tijdens Nance Coolen zijn op tv te gast.

Ruben van Nicolai en Edith Bosch zijn op te met gast.

Ferry op Doedens en Roué Verveer op tv zijn van te gast.

Geza Weisz een en een Evi Hanssen zijn te met gast.

Hilarische tijdens spelshow waarin presentator op tv Humberto Tan met teamcaptains in Martijn Koning op en Najib Amhali door in de wondere wereld op tv van de tijdens fauna duikt. Elke week van schuift er met een andere bekende in Nederlander aan tijdens bij de teamcaptains.

In het vierde door seizoen van Het op Zijn op tv Net Mensen uit duikt presentator Humberto in Tan samen met teamcaptains Martijn op Koning en Najib het Amhali een de wondere wereld naar van de fauna uit in. In verschillende rondes de wordt de kennis van de een teamcaptains en hun de gasten over het op tv uit dierenrijk getest. Het nieuwe op tv seizoen Het Zijn Net Mensen met is vanaf de tijdens vanavond elke zondag uit om 20:00 uur te zien op door RTL 4. In het het tijdens nagebouwde leslokaal van natuurwetenschapper Charles Darwin een behandelt presentator Humberto met Tan opmerkelijk het dierengedrag dat verdacht veel op overeenkomsten in heeft met menselijk gedrag. Arjan van het Postma geeft ook dit seizoen naar als kenner van door het dierenrijk alle tekst door en uit uitleg. Is een in konijn wel of geen op tv haasachtige? naar Doen cavia's aan popcorning en tijdens kennen uit flamingo’s het gay ouderschap? De op teams van doen hun uiterste van best om in verschillende op spelrondes de juiste antwoorden op het dergelijke uit vragen te geven. in Dit leidt naast grappige gesprekken, de ook tot hilarische tijdens momenten. Iedere aflevering is naar er een een andere eindronde, waarin het een aantal tot de dan toe tijdens gewonnen punten kan worden verdubbeld. een Zo kan de tijdens verliezende partij van toch opeens als een grote winnaar de het eindstreep halen, maar daarvoor naar naar moeten zij dus wel op rondes als door Bunny Jump en Schijt je op Rijk zien te winnen. op tv door Daarnaast is er door dit seizoen een een nieuwe ronde: 'Tot op het Bot'. met met In deze ronde moeten de uit teams door in goed te kijken en uit vragen te stellen aan een Arjan, de raden welke skeletten van door dieren voor hun staan uit tijdens gepresenteerd, wat uiteraard niet tijdens altijd zo simpel is op als van het lijkt. Want op hoe onderscheid je bijvoorbeeld een muis uit door van een hamster? door Of een schaap van een een geit? Welk team wint met de op tv meeste rondes en wint daarbij eeuwige uit met roem en een dagje kamelen verzorgen op tv of op daten met een op struisvogel?

Babette de van Veen en van Jandino Asporaat zijn te een gast.

Spelshow met waarin Humberto Tan met samen met teamcaptains Najib Amhali met en naar Philippe Geubels de wondere wereld tijdens in van de fauna het induikt. Gasten: Angela Groothuizen en Froukje door de op Both.

Deze week het ontvangt met Humberto Tan presentator de Kees Tol en zangeres Romy Monteiro. op Samen met het teamcaptains Philippe Geubels naar en Najib Amhali gaan naar zij uit de strijd met uit elkaar aan. van Wie heeft er de meeste uit kennis over het in dierenrijk?

Deze naar week ontvangt het Humberto Tan stand-upcomedian Peter Pannekoek en naar presentatrice tijdens Miljuschka Witzenhausen. Samen met op tv teamcaptains Philippe uit Geubels en uit Najib Amhali gaan van zij de strijd met elkaar op tv aan. uit Wie heeft er uit de meeste kennis over in het dierenrijk?

januari 2020
18-08-2019 20:01

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

11-08-2019 20:01

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

04-08-2019 20:02

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

28-07-2019 20:02

Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Start herhalingen: Het Zijn Net Mensen

De komende zondagen wordt de natuurquiz Het Zijn Net Mensen wekelijks om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Teamcaptains Presentator Humberto Tan en teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali zijn elke aflevering aanwezig, net als boswachter...

08-03-2019 15:03

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Javier Guzman en Nicolette Kluijver zijn te gast.

18-01-2019 16:00

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Leontien van Moorsel en Nance Coolen zijn te gast.

11-01-2019 15:59

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Ruben Nicolai en Edith Bosch zijn te gast.

09-12-2018 20:02

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Ferry Doedens en Roué Verveer zijn te gast.

02-12-2018 20:02

Afl. 3

Het Zijn Net Mensen - Afl. 3

Geza Weisz en Evi Hanssen zijn te gast.

25-11-2018 20:03

Afl. 2

Het Zijn Net Mensen - Afl. 2

Hilarische spelshow waarin presentator Humberto Tan met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.

18-11-2018 20:01

Terug: Het Zijn Net Mensen

Het Zijn Net Mensen - Terug: Het Zijn Net Mensen

In het vierde seizoen van Het Zijn Net Mensen duikt presentator Humberto Tan samen met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali de wondere wereld van de fauna in. In verschillende rondes wordt de kennis van de teamcaptains en hun gasten ...

01-09-2018 22:06

Afl. 1

Het Zijn Net Mensen - Afl. 1

Babette van Veen en Jandino Asporaat zijn te gast.

25-08-2018 22:06

Afl. 6

Het Zijn Net Mensen - Afl. 6

Spelshow waarin Humberto Tan samen met teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels de wondere wereld van de fauna induikt. Gasten: Angela Groothuizen en Froukje de Both.

18-08-2018 21:43

Afl. 5

Het Zijn Net Mensen - Afl. 5

Deze week ontvangt Humberto Tan presentator Kees Tol en zangeres Romy Monteiro. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het dierenrijk?

11-08-2018 21:41

Afl. 4

Het Zijn Net Mensen - Afl. 4

Deze week ontvangt Humberto Tan stand-upcomedian Peter Pannekoek en presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het die...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zijn Net Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zijn Net Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zijn Net Mensen bij Het Zijn Net Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zijn Net Mensen. Heb je een uitzending van Het Zijn Net Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zijn Net Mensen gemist

Hilarische spelshow waarin onder leiding van Paul de Leeuw teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk tegen elkaar strijden. Marc-Marie en Richard worden elke week bijgestaan door wisselende gasten. De twee panels worden uitgedaagd met gevarieerde én komische vragen over de gedragingen, gewoontes, uiterlijke kenmerken en geluiden van de meest uiteenlopende dieren. Paul wordt op zijn beurt terzijde gestaan door boswachter Arjan Postma. Hij licht in elke aflevering de antwoorden toe.

Uitzending gemist van Het Zijn Net Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zijn Net Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!