Programma gemist?

09:45,Koning Willem-Alexander, koningin van Máxima tijdens en hun op tv familie vieren de een eerste Koningsdag in de in provincie Noord-Holland. De koninklijke een familie begint naar in Graft-De uit Rijp, aansluitend gaan ze naar met Amstelveen.

augustus 2021
26-04-2014 09:45

Za 26 apr 2014

NOS Koningsdag - Za 26 apr 2014

09:45,Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun familie vieren de eerste Koningsdag in de provincie Noord-Holland. De koninklijke familie begint in Graft-De Rijp, aansluitend gaan ze naar Amstelveen.

NOS Koningsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag bij NOS Koningsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Koningsdag, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Koningsdag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-04-2014 om 09:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!