Programma gemist?

13:55,Lelung Rinpoche leidt van een de sober bestaan in een tuinhuisje tijdens op in een Londense buitenwijk. Van het daaruit op tv voert hij zijn missie uit: boeddhistische naar op kennis terug vinden het die tijdens de omwentelingen in in Tibet verloren is een gegaan.

juli 2021
27-04-2014 13:55

Zo 27 apr 2014

Buddha in Suburbia - Zo 27 apr 2014

13:55,Lelung Rinpoche leidt een sober bestaan in een tuinhuisje in een Londense buitenwijk. Van daaruit voert hij zijn missie uit: boeddhistische kennis terug vinden die tijdens de omwentelingen in Tibet verloren is gegaan.

Buddha in Suburbia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buddha in Suburbia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buddha in Suburbia bij Buddha in Suburbia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buddha in Suburbia. Heb je een uitzending van Buddha in Suburbia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buddha in Suburbia gemist

Lelung Rinpoche leidt een sober bestaan vanuit een tuinhuisje in een Londense buitenwijk, waar hij een Tibetaans boeddhistisch centrum oprichtte. Een taak die hij moeiteloos afwisselt met een andere missie: het terugvinden van de Lelung geschriften, die tijdens politieke omwentelingen in Tibet verloren zijn gegaan. Al op zijn veertiende werd hij door de Dalai Lama herkend als de elfde incarnatie van Lelung Rinpoche. Sindsdien behoort Lelung tot de drie belangrijkste reïncarnaties (tulku's) van Tibet. Zijn zoektocht voert hem naar India, Mongolië en China. Hij ontmoet Tibetaanse leraren, maar ook Tibetaans expert Robert Thurman, de vader van Uma Thurman. De taak die Lelung wacht is geen gemakkelijke: niet alleen probeert hij kennis die verloren gaat te bewaren voor de ondergang, maar hij zoekt ook naar zijn eigen pad op weg naar verlichting.

Uitzending gemist van Buddha in Suburbia? Hier kun je alle uitzendingen van Buddha in Suburbia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2014 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!