Programma gemist?

Oud-burgemeester de van Maastricht en oud-minister op van asielzaken Gerd Leers in de blikt terug op de zijn werk en leven. met Leers bespreekt openhartig zijn moeizame door in positie in het met kabinet-Rutte I.Meer Gerd van Leers was acht jaar burgemeester in van Maastricht. Hij werd naar op handen gedragen met door van onder meer zijn doortastende tijdens optreden tegen illegale activiteiten een op de woonwagenkamp Vinkenslag. Door naar onhandig optreden van rond een aangekochte vakantievilla tijdens in Bulgarije op tv moest hij het veld ruimen. in Een half jaar de na zijn vertrek een als burgemeester werd op tv Leers minister op in op het omstreden kabinet-Rutte I. Het in CDA was zwaar verdeeld uit over deelname aan in dat kabinet. op Op een van extra congres besloot een meerderheid in door van de leden uiteindelijk dat de het partij moest naar toetreden tot het kabinet. uit Leers met werd gevraagd tijdens voor de moeilijkste functie: die van in minister van van immigratie en de asiel.Minder

Voormalig minister met van naar financiën Johan Witteveen blikt terug met op zijn leven.Meer op Witteveen verloor vorig op tv jaar op tv zijn zoon, PvdA-senator Willem een Witteveen, schoondochter en kleindochter bij het de ramp met van een de MH17. Witteveen naar geldt als een een briljant econoom met het een bijzondere inslag. op tv Hij mediteert op dagelijks al meer van dan tachtig jaar. Het mediteren is van naar de grondslag van de Soefileer, die door Witteveen al tijdens zijn leven op lang aanhangt. De Soefileer uit is een door mystieke stroming die uit het beste van alle wereldgodsdiensten op van in zich probeert te verenigen. Witteveens van religieuze overtuiging heeft met zijn leven gekleurd. tijdens van Het mediteren hielp hem overeind uit te blijven in het hectische periodes. door Witteveen volgt, ondanks een zijn hoge leeftijd, nog uit door dagelijks de actuele politiek. op tv De oud-ministers Udink, Nelissen, op tv Witteveen, staatssecretaris in Grosheide en premier Piet de op tv Jong op tv lunchen maandelijks in Wassenaar. tijdens Ze nemen dan de van het ouderdomskwalen én de actuele naar politiek door.Minder

Oud-politica Rita Verdonk het in blikt terug op haar veelbewogen tijdens tijd bij de op tv VVD.Meer Rita Verdonk verwijt tijdens de naar VVD nog steeds dat met de partij geen met conclusies trok na het in groot op aantal voorkeursstemmen dat zij het bij de parlementsverkiezingen eind op tv 2006 haalde. Verdonk uit trok toen als in uit nummer twee op de een lijst ruim 620.000 stemmen. Veel in meer dan de een nummer één op met de lijst, Mark tijdens Rutte. naar Een met jaar later wordt Verdonk uit op tv de VVD-fractie gezet, door vanwege haar het vele kritieken op Mark Rutte. in in Na haar vertrek uit de tijdens VVD-fractie blijft ze nog tijdens op tv 3 jaar in de een Tweede Kamer. Naar eigen een zeggen op is dat de in meest afgrijselijke periode in tijdens haar leven. naar Verdonk is van de laatste jaren druk met het door opzetten van een door eigen met bedrijf in uit digitale dienstverlening. Het bedrijf komt uit nog de niet van de grond. Volgens het Verdonk mede door het door grote aantal regels de in het Nederland.Minder

Gerard naar Cox blikt terug van op zijn werk en leven.Meer op Gerard Cox naar (74) gaat zijn 53ste het seizoen door als artiest in. Eind jaren met 70 met heeft hij een in hit met ‘t Is met weer op voorbij die mooie zomer’. op tv In de door jaren daarvoor maakt hij deel op in uit van het controversiële cabaretgezelschap een Lurelei en door doet hij voorstellingen door met Frans Halsema. De van overstap naar de uit wereld van het het amusement wordt hem in een links het Nederland niet in van dank afgenomen. Cox op zou voor van het grote geld gekozen hebben. van Vanaf tijdens 1994 is Gerard Cox naar 15 jaar lang een op televisie te zien met door in de KRO-serie naar Toen was geluk van heel gewoon.Minder

Henny Huisman is op naar ervan overtuigd dat de hij, ondanks de nierkanker uit die vorig jaar bij hem de werd naar geconstateerd, nog prima naar een tv-programma een zou kunnen presenteren. De presentator blikt in uit terug op zijn het bestaan.

Oud-burgemeester het en oud-minister Bram uit Peper had gehoopt dat de op tv PvdA hem na de op tv de 'bonnetjesaffaire' een een nieuwe bestuurlijke of uit politieke functie had aangeboden. Maar helaas. in Peper blikt terug door op tv op zijn roerige op tv bestaan.

18...,Henny naar Huisman is ervan de overtuigd dat hij, ondanks de het nierkanker uit die vorig jaar bij naar hem werd geconstateerd, het nog de prima een tv-programma zou kunnen presenteren. door De presentator blikt op terug een op zijn de bestaan.

18:05),Oud-burgemeester en door oud-minister Bram Peper had door gehoopt dat de op in PvdA hem na de de 'bonnetjesaffaire' een nieuwe in bestuurlijke of politieke de functie had van aangeboden. Maar helaas. tijdens Peper blikt terug op zijn een roerige de bestaan.

januari 2020
08-07-2015 20:30

Recht van Spreken

Recht van Spreken - Recht van Spreken

Oud-burgemeester van Maastricht en oud-minister van asielzaken Gerd Leers blikt terug op zijn werk en leven. Leers bespreekt openhartig zijn moeizame positie in het kabinet-Rutte I.Meer Gerd Leers was acht jaar burgemeester van Maastricht. ...

01-07-2015 20:30

Recht van Spreken

Recht van Spreken - Recht van Spreken

Voormalig minister van financiën Johan Witteveen blikt terug op zijn leven.Meer Witteveen verloor vorig jaar zijn zoon, PvdA-senator Willem Witteveen, schoondochter en kleindochter bij de ramp met de MH17. Witteveen geldt als een briljant e...

05-01-2015 21:12

Recht van Spreken

Recht van Spreken - Recht van Spreken

Oud-politica Rita Verdonk blikt terug op haar veelbewogen tijd bij de VVD.Meer Rita Verdonk verwijt de VVD nog steeds dat de partij geen conclusies trok na het groot aantal voorkeursstemmen dat zij bij de parlementsverkiezingen eind 2006 ha...

01-01-2015 17:34

Recht van Spreken

Recht van Spreken - Recht van Spreken

Gerard Cox blikt terug op zijn werk en leven.Meer Gerard Cox (74) gaat zijn 53ste seizoen als artiest in. Eind jaren 70 heeft hij een hit met ‘t Is weer voorbij die mooie zomer’. In de jaren daarvoor maakt hij deel uit van het controversië...

01-09-2014 15:17

Recht van Spreken

Recht van Spreken - Recht van Spreken

Henny Huisman is ervan overtuigd dat hij, ondanks de nierkanker die vorig jaar bij hem werd geconstateerd, nog prima een tv-programma zou kunnen presenteren. De presentator blikt terug op zijn bestaan.

18-08-2014 14:50

Recht van Spreken

Recht van Spreken - Recht van Spreken

Oud-burgemeester en oud-minister Bram Peper had gehoopt dat de PvdA hem na de 'bonnetjesaffaire' een nieuwe bestuurlijke of politieke functie had aangeboden. Maar helaas. Peper blikt terug op zijn roerige bestaan.

11-05-2014 18:00

Recht van Spreken met Henny Huisman (zo 11 mei 2014

Recht van Spreken - Recht van Spreken met Henny Huisman (zo 11 mei 2014

18...,Henny Huisman is ervan overtuigd dat hij, ondanks de nierkanker die vorig jaar bij hem werd geconstateerd, nog prima een tv-programma zou kunnen presenteren. De presentator blikt terug op zijn bestaan.

27-04-2014 18:05

Recht van Spreken met Bram Peper (zo 27 apr 2014

Recht van Spreken - Recht van Spreken met Bram Peper (zo 27 apr 2014

18:05),Oud-burgemeester en oud-minister Bram Peper had gehoopt dat de PvdA hem na de 'bonnetjesaffaire' een nieuwe bestuurlijke of politieke functie had aangeboden. Maar helaas. Peper blikt terug op zijn roerige bestaan.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Recht van Spreken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Recht van Spreken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Recht van Spreken bij Recht van Spreken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Recht van Spreken. Heb je een uitzending van Recht van Spreken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Recht van Spreken gemist

In 'Recht van Spreken' blikken oudere Nederlanders met presentator Elles de Bruin terug op hun leven en carrière. Over welke keuzes zijn ze tevreden en wat hadden ze liever anders gedaan?

Uitzending gemist van Recht van Spreken? Hier kun je alle uitzendingen van Recht van Spreken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 11-07-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!