Programma gemist?
augustus 2021
28-04-2014 15:21

Afl. 1

Catherine In Actie Tegen Kanker - Afl. 1

Eenmalige talkshow voor KWF Kankerbestrijding waarin presentatrice Catherine Keyl , op de van haar bekende wijze, spreekt en discussieert met publiek, patiënten, naasten, bekende Nederlanders en deskundigen over de grote gevolgen van kanker...

Catherine In Actie Tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catherine In Actie Tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catherine In Actie Tegen Kanker bij Catherine In Actie Tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catherine In Actie Tegen Kanker. Heb je een uitzending van Catherine In Actie Tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catherine In Actie Tegen Kanker gemist

Eenmalige talkshow voor KWF Kankerbestrijding waarin presentatrice Catherine Keyl , op de van haar bekende wijze, spreekt en discussieert met publiek, patiënten, naasten, bekende Nederlanders en deskundigen over de grote gevolgen van kanker en ouderen. Ruim 60% van de kankerpatiënten is ouder dan 65 jaar, door de toenemende vergrijzing zal dit aantal de komende tien jaar schrikbarend toenemen. De afgelopen jaren zijn er grote stappen gezet in het kankeronderzoek, maar de meeste ouderen hebben daar niet van mee kunnen profiteren. Onderzoek bij ouderen is lastiger, maar juist hard nodig.

Uitzending gemist van Catherine In Actie Tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Catherine In Actie Tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2014 om 15:21 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!