Programma gemist?

De 13-jarige Patrick op tv wordt zo erg de gepest dat in hij elke dag met het tijdens lood in zijn schoenen de naar school gaat. Zijn ouders uit maken uit zich ernstig zorgen, omdat op tv hij naar elke dag verdrietig thuiskomt. Ondanks vele een pogingen weigert op de school van Patrick een echter in mee te werken. Daarom op gooit Dennis Weening alles op in in de strijd om de de klasgenoten van Patrick een tóch uit te spreken.

Niet alleen een op school, maar de ook op sportverenigingen het is de pesten een groot probleem. Zo ook naar het voor de dertienjarige naar Quinten. Hij wordt naar ontzettend gepest op zijn voetbalclub. op 'Ik word geschopt, een geslagen, uitgescholden of buitengesloten.' met Het is zelfs de zo erg, met dat door Quinten al maanden niet in meer naar de voetbalclub is tijdens geweest omdat uit hij dat door niet meer durft. Johnny de op tv Mol vraagt op hem tijdens tóch weer naar de training te van gaan, maar het dit keer het met een verborgen camera. Wat naar naar gebeurt er als Johnny met Quintens teamgenoten laat zien door wat Quinten elke op tv voetbaltraining voor zijn kiezen tijdens uit krijgt?

Johnny van de Mol zet zich in de om de veertienjarige van Xandra te op tv helpen. Xandra wordt in al op tv vanaf groep 1 van de basisschool met door gepest. `Ik denk dat ik van gepest word omdat op ik anders ben. Mijn in moeder zit in de een een rolstoel, dat vinden ze raar, een en dat tijdens ik rood de haar heb, een vinden ze ook raar.´ Ook op op Xandra´s middelbare school van is het de meteen raak. op Daar wordt ze uitgescholden tijdens en krijgt tijdens ze te horen dat ze met niets waard door is en tijdens dat niemand op tv haar mag. Ondanks tijdens de vele pogingen van de op school lijkt er voor met Xandra van maar geen einde aan een het pesten te komen. door Aan Johnny op tv de de moeilijke taak om hier verandering in op te van brengen. Hoe van reageert de klas van tijdens Xandra als ze zien hoe op tv tijdens het is om door in haar schoenen te een staan?

Johnny de Mol in schiet de zestienjarige met Jordy uit Hoofddorp van te naar hulp. Jordy wordt naar al zeven jaar gepest. Het het begon op op de basisschool en inmiddels in zit hij in uit de van vierde klas tijdens van het VMBO, zijn eindexamenjaar. in Hij door twijfelde geen minuut toen tijdens hij de oproep van dit door programma voorbij op tv zag komen. Ook zijn tijdens ouders door zijn de wanhoop nabij, want door ondanks de in vele gesprekken een op school en een op weerbaarheidstraining uit van hun zoon, gaat het pesten met onverminderd door. een Johnny in zet alles op alles van om het op tv tij voor Jordy te keren. op Want wat gebeurt er uit als het tijdens hem lukt zijn klasgenoten door letterlijk te laten op zíen wat Jordy een elke dag van meemaakt?

juli 2021
19-05-2014 20:41

Afl. 4

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 4

De 13-jarige Patrick wordt zo erg gepest dat hij elke dag met lood in zijn schoenen naar school gaat. Zijn ouders maken zich ernstig zorgen, omdat hij elke dag verdrietig thuiskomt. Ondanks vele pogingen weigert de school van Patrick echter...

12-05-2014 20:39

Afl. 3

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 3

Niet alleen op school, maar ook op sportverenigingen is pesten een groot probleem. Zo ook voor de dertienjarige Quinten. Hij wordt ontzettend gepest op zijn voetbalclub. 'Ik word geschopt, geslagen, uitgescholden of buitengesloten.' Het is ...

05-05-2014 20:41

Afl. 2

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 2

Johnny de Mol zet zich in om de veertienjarige Xandra te helpen. Xandra wordt al vanaf groep 1 van de basisschool gepest. `Ik denk dat ik gepest word omdat ik anders ben. Mijn moeder zit in een rolstoel, dat vinden ze raar, en dat ik rood h...

28-04-2014 20:39

Afl. 1

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 1

Johnny de Mol schiet de zestienjarige Jordy uit Hoofddorp te hulp. Jordy wordt al zeven jaar gepest. Het begon op de basisschool en inmiddels zit hij in de vierde klas van het VMBO, zijn eindexamenjaar. Hij twijfelde geen minuut toen hij de...

Project P: Stop Het Pesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Project P: Stop Het Pesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Project P: Stop Het Pesten bij Project P: Stop Het Pesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Project P: Stop Het Pesten. Heb je een uitzending van Project P: Stop Het Pesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Project P: Stop Het Pesten gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Dennis Weening, afwisselend van elkaar, tieners helpen die dagelijks op school worden gepest. Zij maken hier een einde aan door de school en de klas te confronteren met de situatie door onder andere te laten zien wat het treiteren en pesten met hun klasgenoot doet. Hun uiteindelijke doel is een verzoening tussen de pesters en het gepeste kind.

Uitzending gemist van Project P: Stop Het Pesten? Hier kun je alle uitzendingen van Project P: Stop Het Pesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-05-2014 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!