Programma gemist?

De in 13-jarige Patrick tijdens wordt zo erg het gepest dat hij elke dag met naar lood in zijn de schoenen naar school tijdens gaat. Zijn naar ouders maken zich ernstig naar zorgen, de omdat hij naar elke dag verdrietig thuiskomt. Ondanks vele tijdens op pogingen weigert de school van Patrick in echter mee naar te werken. op tv Daarom gooit Dennis Weening in alles in in de strijd om de klasgenoten het van Patrick met tóch te uit spreken.

Niet alleen op op tv school, maar op tv ook op door sportverenigingen is op tv pesten een groot probleem. Zo ook naar voor de dertienjarige van door Quinten. Hij wordt ontzettend met gepest op uit zijn voetbalclub. 'Ik word geschopt, geslagen, uit uitgescholden of buitengesloten.' op in Het is zelfs zo erg, op dat Quinten al maanden tijdens niet meer naar in het de voetbalclub is geweest omdat hij naar dat niet meer met durft. op Johnny de met Mol vraagt hem tóch weer door naar de training te in gaan, de maar dit keer met uit een met verborgen camera. Wat gebeurt uit er als tijdens Johnny Quintens teamgenoten laat zien wat naar Quinten op elke voetbaltraining de voor zijn kiezen op tv krijgt?

Johnny de tijdens Mol van zet zich in om naar de veertienjarige op Xandra te helpen. Xandra wordt al naar vanaf groep van 1 van de door basisschool gepest. `Ik het denk dat ik gepest het word omdat ik in anders ben. het Mijn met moeder zit in een rolstoel, naar dat vinden ze raar, in tijdens en dat ik rood naar haar heb, vinden naar ze ook raar.´ Ook in op Xandra´s middelbare school op is het meteen tijdens raak. tijdens Daar wordt ze in uitgescholden en naar krijgt ze te door horen dat ze niets het waard is en dat uit niemand haar mag. naar Ondanks de vele pogingen uit van de school de lijkt er in voor Xandra maar geen van einde aan de het pesten te op tv komen. Aan Johnny uit de moeilijke taak om tijdens hier verandering in naar te brengen. de Hoe reageert in de klas van Xandra als het ze de zien hoe het is op tv om in haar schoenen van te van staan?

Johnny de Mol op tv schiet de in zestienjarige uit Jordy uit Hoofddorp te hulp. Jordy naar wordt al zeven in jaar gepest. Het naar het begon op de basisschool uit en inmiddels zit hij in een de van vierde klas van het VMBO, op tv zijn eindexamenjaar. op Hij twijfelde op tv geen minuut toen hij de tijdens in oproep van dit programma voorbij zag tijdens komen. door Ook zijn ouders zijn tijdens de wanhoop nabij, want met ondanks de een vele gesprekken naar op school en een met weerbaarheidstraining van hun zoon, van tijdens gaat het pesten onverminderd door. tijdens Johnny in zet alles op alles om het van tij voor Jordy door te met keren. Want wat uit gebeurt er als tijdens het hem naar lukt zijn klasgenoten letterlijk te met laten zíen wat Jordy een in elke dag meemaakt?

augustus 2020
19-05-2014 20:41

Afl. 4

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 4

De 13-jarige Patrick wordt zo erg gepest dat hij elke dag met lood in zijn schoenen naar school gaat. Zijn ouders maken zich ernstig zorgen, omdat hij elke dag verdrietig thuiskomt. Ondanks vele pogingen weigert de school van Patrick echter...

12-05-2014 20:39

Afl. 3

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 3

Niet alleen op school, maar ook op sportverenigingen is pesten een groot probleem. Zo ook voor de dertienjarige Quinten. Hij wordt ontzettend gepest op zijn voetbalclub. 'Ik word geschopt, geslagen, uitgescholden of buitengesloten.' Het is ...

05-05-2014 20:41

Afl. 2

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 2

Johnny de Mol zet zich in om de veertienjarige Xandra te helpen. Xandra wordt al vanaf groep 1 van de basisschool gepest. `Ik denk dat ik gepest word omdat ik anders ben. Mijn moeder zit in een rolstoel, dat vinden ze raar, en dat ik rood h...

28-04-2014 20:39

Afl. 1

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 1

Johnny de Mol schiet de zestienjarige Jordy uit Hoofddorp te hulp. Jordy wordt al zeven jaar gepest. Het begon op de basisschool en inmiddels zit hij in de vierde klas van het VMBO, zijn eindexamenjaar. Hij twijfelde geen minuut toen hij de...

Project P: Stop Het Pesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Project P: Stop Het Pesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Project P: Stop Het Pesten bij Project P: Stop Het Pesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Project P: Stop Het Pesten. Heb je een uitzending van Project P: Stop Het Pesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Project P: Stop Het Pesten gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Dennis Weening, afwisselend van elkaar, tieners helpen die dagelijks op school worden gepest. Zij maken hier een einde aan door de school en de klas te confronteren met de situatie door onder andere te laten zien wat het treiteren en pesten met hun klasgenoot doet. Hun uiteindelijke doel is een verzoening tussen de pesters en het gepeste kind.

Uitzending gemist van Project P: Stop Het Pesten? Hier kun je alle uitzendingen van Project P: Stop Het Pesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-05-2014 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!