Programma gemist?

De op tv 13-jarige Patrick van wordt zo erg gepest dat tijdens hij elke uit dag met lood in naar zijn schoenen met naar school gaat. op Zijn ouders maken zich met ernstig zorgen, omdat hij het elke op dag verdrietig thuiskomt. Ondanks de vele pogingen in weigert de door school van Patrick een echter mee te een werken. Daarom gooit van Dennis Weening alles in tijdens de strijd in om de klasgenoten van Patrick tóch uit te in spreken.

Niet het alleen op van school, maar ook op sportverenigingen het is pesten in een groot probleem. Zo door ook voor de dertienjarige naar Quinten. met Hij wordt het ontzettend gepest op met zijn voetbalclub. 'Ik de word geschopt, geslagen, uitgescholden in of buitengesloten.' Het is zelfs door zo erg, de dat Quinten al tijdens maanden niet meer naar op tv het de voetbalclub is geweest op omdat hij dat niet op meer op durft. Johnny de Mol in vraagt hem tóch weer naar in de het training te gaan, uit maar dit keer met een een verborgen camera. Wat het gebeurt in er als Johnny Quintens door teamgenoten laat zien wat de in Quinten elke voetbaltraining voor zijn kiezen door het krijgt?

Johnny de Mol door zet zich met in om de veertienjarige door Xandra te helpen. op tv Xandra wordt de al vanaf groep de 1 van in de basisschool met gepest. `Ik denk dat op ik gepest word omdat tijdens ik anders de ben. Mijn moeder zit een in een naar rolstoel, dat vinden ze het raar, de en dat ik rood haar heb, op op tv vinden ze ook raar.´ Ook op de met Xandra´s middelbare school is het meteen een op raak. Daar wordt ze uitgescholden en uit krijgt ze met te horen dat met ze met niets waard is op en dat niemand naar haar mag. Ondanks de het vele pogingen van in de school lijkt er voor op Xandra maar geen op einde aan uit het pesten te op tv komen. Aan Johnny in de moeilijke taak op tv om hier verandering in van te het brengen. Hoe reageert de met klas van Xandra als naar ze van zien hoe het tijdens is om in de haar schoenen te naar staan?

Johnny uit de Mol schiet naar de zestienjarige op Jordy uit Hoofddorp te hulp. tijdens Jordy wordt tijdens al zeven jaar op gepest. Het begon op tijdens de de basisschool en inmiddels zit hij in met de vierde uit klas van door het VMBO, met zijn eindexamenjaar. Hij twijfelde geen minuut op toen door hij de oproep een van dit programma voorbij zag op tv komen. naar Ook zijn ouders zijn op tv de wanhoop nabij, want in ondanks de vele het gesprekken op op school en een weerbaarheidstraining op uit van hun zoon, gaat het pesten van onverminderd door. Johnny met in zet alles op alles om het het tij uit voor Jordy te keren. Want de wat een gebeurt er als het een hem lukt zijn de klasgenoten letterlijk te laten uit zíen wat Jordy tijdens elke dag op meemaakt?

november 2020
19-05-2014 20:41

Afl. 4

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 4

De 13-jarige Patrick wordt zo erg gepest dat hij elke dag met lood in zijn schoenen naar school gaat. Zijn ouders maken zich ernstig zorgen, omdat hij elke dag verdrietig thuiskomt. Ondanks vele pogingen weigert de school van Patrick echter...

12-05-2014 20:39

Afl. 3

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 3

Niet alleen op school, maar ook op sportverenigingen is pesten een groot probleem. Zo ook voor de dertienjarige Quinten. Hij wordt ontzettend gepest op zijn voetbalclub. 'Ik word geschopt, geslagen, uitgescholden of buitengesloten.' Het is ...

05-05-2014 20:41

Afl. 2

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 2

Johnny de Mol zet zich in om de veertienjarige Xandra te helpen. Xandra wordt al vanaf groep 1 van de basisschool gepest. `Ik denk dat ik gepest word omdat ik anders ben. Mijn moeder zit in een rolstoel, dat vinden ze raar, en dat ik rood h...

28-04-2014 20:39

Afl. 1

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 1

Johnny de Mol schiet de zestienjarige Jordy uit Hoofddorp te hulp. Jordy wordt al zeven jaar gepest. Het begon op de basisschool en inmiddels zit hij in de vierde klas van het VMBO, zijn eindexamenjaar. Hij twijfelde geen minuut toen hij de...

Project P: Stop Het Pesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Project P: Stop Het Pesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Project P: Stop Het Pesten bij Project P: Stop Het Pesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Project P: Stop Het Pesten. Heb je een uitzending van Project P: Stop Het Pesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Project P: Stop Het Pesten gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Dennis Weening, afwisselend van elkaar, tieners helpen die dagelijks op school worden gepest. Zij maken hier een einde aan door de school en de klas te confronteren met de situatie door onder andere te laten zien wat het treiteren en pesten met hun klasgenoot doet. Hun uiteindelijke doel is een verzoening tussen de pesters en het gepeste kind.

Uitzending gemist van Project P: Stop Het Pesten? Hier kun je alle uitzendingen van Project P: Stop Het Pesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-05-2014 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!