Programma gemist?

De 13-jarige Patrick van wordt zo erg uit gepest dat hij een elke dag met met lood naar in zijn schoenen door naar school op tv gaat. Zijn ouders van maken zich ernstig zorgen, omdat hij in van elke dag verdrietig thuiskomt. op Ondanks vele in pogingen weigert de school op van Patrick echter een mee te werken. Daarom gooit op tv Dennis Weening alles op in de een strijd om de in klasgenoten van het Patrick tóch op te spreken.

Niet alleen op op school, maar met ook op sportverenigingen op tv is pesten een groot met het probleem. Zo ook voor de naar dertienjarige op tv Quinten. Hij wordt ontzettend gepest op tijdens uit zijn voetbalclub. 'Ik word op tv geschopt, geslagen, uitgescholden de of buitengesloten.' Het is met zelfs zo erg, een dat Quinten al maanden door door niet meer naar door de voetbalclub is geweest omdat op hij dat niet meer van van durft. Johnny de Mol een vraagt hem tóch uit weer naar met de training te gaan, maar met dit keer naar met een verborgen camera. Wat tijdens gebeurt er op als Johnny met Quintens teamgenoten laat zien tijdens wat Quinten elke uit voetbaltraining voor van zijn kiezen tijdens krijgt?

Johnny op de Mol zet zich in door om de veertienjarige van Xandra met te helpen. Xandra wordt al tijdens vanaf groep 1 een van de door basisschool gepest. op tv `Ik denk dat het ik gepest word omdat in ik anders ben. Mijn een moeder zit op in een rolstoel, door dat vinden ze raar, een en dat met ik rood op tv haar heb, vinden naar ze ook van raar.´ Ook op Xandra´s naar middelbare school in is het meteen op raak. Daar wordt ze uitgescholden in en krijgt ze op te horen naar dat ze een niets waard is en dat niemand de haar mag. het Ondanks van de vele pogingen van tijdens de school door lijkt er voor naar Xandra maar geen einde aan het uit in pesten te komen. Aan Johnny de uit het moeilijke taak om hier verandering in een naar te brengen. Hoe reageert een de klas de van Xandra als ze de zien hoe het is om een op tv in haar schoenen te met staan?

Johnny de in Mol van schiet de zestienjarige Jordy uit tijdens Hoofddorp te hulp. Jordy een wordt al van zeven jaar gepest. in Het begon op naar de een basisschool en inmiddels zit hij in op uit de vierde klas in van het VMBO, uit zijn eindexamenjaar. Hij twijfelde geen tijdens minuut toen hij de de oproep van dit op tv programma voorbij met zag komen. Ook met zijn het ouders zijn de door wanhoop nabij, want ondanks de vele op tv gesprekken op tijdens school en een van weerbaarheidstraining van hun zoon, naar gaat het pesten op onverminderd door. Johnny in de zet alles op tijdens alles om het de tij voor Jordy te uit keren. Want wat op gebeurt er als tijdens het hem lukt door zijn klasgenoten letterlijk te laten door zíen tijdens wat Jordy elke dag op tv meemaakt?

maart 2020
19-05-2014 20:41

Afl. 4

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 4

De 13-jarige Patrick wordt zo erg gepest dat hij elke dag met lood in zijn schoenen naar school gaat. Zijn ouders maken zich ernstig zorgen, omdat hij elke dag verdrietig thuiskomt. Ondanks vele pogingen weigert de school van Patrick echter...

12-05-2014 20:39

Afl. 3

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 3

Niet alleen op school, maar ook op sportverenigingen is pesten een groot probleem. Zo ook voor de dertienjarige Quinten. Hij wordt ontzettend gepest op zijn voetbalclub. 'Ik word geschopt, geslagen, uitgescholden of buitengesloten.' Het is ...

05-05-2014 20:41

Afl. 2

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 2

Johnny de Mol zet zich in om de veertienjarige Xandra te helpen. Xandra wordt al vanaf groep 1 van de basisschool gepest. `Ik denk dat ik gepest word omdat ik anders ben. Mijn moeder zit in een rolstoel, dat vinden ze raar, en dat ik rood h...

28-04-2014 20:39

Afl. 1

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 1

Johnny de Mol schiet de zestienjarige Jordy uit Hoofddorp te hulp. Jordy wordt al zeven jaar gepest. Het begon op de basisschool en inmiddels zit hij in de vierde klas van het VMBO, zijn eindexamenjaar. Hij twijfelde geen minuut toen hij de...

Project P: Stop Het Pesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Project P: Stop Het Pesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Project P: Stop Het Pesten bij Project P: Stop Het Pesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Project P: Stop Het Pesten. Heb je een uitzending van Project P: Stop Het Pesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Project P: Stop Het Pesten gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Dennis Weening, afwisselend van elkaar, tieners helpen die dagelijks op school worden gepest. Zij maken hier een einde aan door de school en de klas te confronteren met de situatie door onder andere te laten zien wat het treiteren en pesten met hun klasgenoot doet. Hun uiteindelijke doel is een verzoening tussen de pesters en het gepeste kind.

Uitzending gemist van Project P: Stop Het Pesten? Hier kun je alle uitzendingen van Project P: Stop Het Pesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-05-2014 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!