Programma gemist?

De in 13-jarige Patrick wordt zo van erg gepest dat het hij elke dag in met lood tijdens in zijn op tv schoenen naar school gaat. Zijn op tv ouders maken de zich ernstig zorgen, naar omdat hij elke het dag verdrietig thuiskomt. Ondanks vele op pogingen weigert het de school tijdens van Patrick echter mee door te op tv werken. Daarom gooit Dennis Weening van alles in met de strijd om uit de klasgenoten van in Patrick tóch te tijdens spreken.

Niet alleen een op school, door maar ook op sportverenigingen is van met pesten een groot probleem. Zo ook de voor op tv de dertienjarige Quinten. Hij op tv wordt ontzettend gepest op tv op zijn voetbalclub. door 'Ik word de geschopt, geslagen, naar uitgescholden of buitengesloten.' Het een is zelfs zo erg, dat de Quinten uit al maanden met niet meer naar de voetbalclub is op geweest uit omdat hij dat niet op tv meer durft. Johnny de met Mol vraagt hem op tóch weer naar van de training te uit gaan, maar op tv dit keer het met een verborgen op camera. Wat gebeurt er met als Johnny Quintens teamgenoten naar laat zien wat met de Quinten elke voetbaltraining voor zijn kiezen naar het krijgt?

Johnny de Mol naar zet zich een in om uit de veertienjarige Xandra te helpen. met Xandra wordt op al vanaf naar groep 1 naar van de basisschool gepest. uit `Ik denk dat ik gepest uit word omdat naar ik anders met ben. Mijn moeder tijdens zit in een rolstoel, op tv dat vinden ze op tv raar, en dat ik naar rood door haar heb, een vinden ze ook raar.´ Ook van op Xandra´s middelbare een school is het meteen op tv raak. Daar wordt het ze in uitgescholden en krijgt op ze te horen dat ze in niets waard van is en dat met niemand haar mag. van Ondanks de vele in pogingen van de van school lijkt een er voor Xandra op tv maar geen einde aan met het door pesten te komen. Aan Johnny de een moeilijke taak tijdens om hier verandering in door te brengen. Hoe in reageert in de klas op tv van Xandra als een ze zien hoe het is de om in het haar schoenen te een staan?

Johnny de tijdens Mol met schiet de zestienjarige uit Jordy uit Hoofddorp te hulp. Jordy uit wordt tijdens al zeven jaar gepest. naar Het in begon op de basisschool en in inmiddels zit door hij in op tv de vierde klas het van het VMBO, zijn eindexamenjaar. in Hij op tv twijfelde geen minuut toen hij de door oproep het van dit uit programma voorbij zag van komen. Ook zijn de ouders zijn de wanhoop een nabij, want ondanks op tv de vele gesprekken op school op en tijdens een weerbaarheidstraining van met hun zoon, op gaat het pesten onverminderd door. Johnny op tv zet door alles op alles om uit het tij voor het Jordy te keren. Want het wat gebeurt er een als het hem door tijdens lukt zijn klasgenoten letterlijk met te laten zíen tijdens wat Jordy naar elke dag meemaakt?

oktober 2019
19-05-2014 20:41

Afl. 4

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 4

De 13-jarige Patrick wordt zo erg gepest dat hij elke dag met lood in zijn schoenen naar school gaat. Zijn ouders maken zich ernstig zorgen, omdat hij elke dag verdrietig thuiskomt. Ondanks vele pogingen weigert de school van Patrick echter...

12-05-2014 20:39

Afl. 3

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 3

Niet alleen op school, maar ook op sportverenigingen is pesten een groot probleem. Zo ook voor de dertienjarige Quinten. Hij wordt ontzettend gepest op zijn voetbalclub. 'Ik word geschopt, geslagen, uitgescholden of buitengesloten.' Het is ...

05-05-2014 20:41

Afl. 2

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 2

Johnny de Mol zet zich in om de veertienjarige Xandra te helpen. Xandra wordt al vanaf groep 1 van de basisschool gepest. `Ik denk dat ik gepest word omdat ik anders ben. Mijn moeder zit in een rolstoel, dat vinden ze raar, en dat ik rood h...

28-04-2014 20:39

Afl. 1

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 1

Johnny de Mol schiet de zestienjarige Jordy uit Hoofddorp te hulp. Jordy wordt al zeven jaar gepest. Het begon op de basisschool en inmiddels zit hij in de vierde klas van het VMBO, zijn eindexamenjaar. Hij twijfelde geen minuut toen hij de...

Project P: Stop Het Pesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Project P: Stop Het Pesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Project P: Stop Het Pesten bij Project P: Stop Het Pesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Project P: Stop Het Pesten. Heb je een uitzending van Project P: Stop Het Pesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Project P: Stop Het Pesten gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Dennis Weening, afwisselend van elkaar, tieners helpen die dagelijks op school worden gepest. Zij maken hier een einde aan door de school en de klas te confronteren met de situatie door onder andere te laten zien wat het treiteren en pesten met hun klasgenoot doet. Hun uiteindelijke doel is een verzoening tussen de pesters en het gepeste kind.

Uitzending gemist van Project P: Stop Het Pesten? Hier kun je alle uitzendingen van Project P: Stop Het Pesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-05-2014 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!