Programma gemist?

De 13-jarige op tv Patrick wordt van zo erg door gepest dat hij elke dag van met lood in tijdens zijn schoenen naar naar school uit gaat. Zijn ouders maken zich door ernstig zorgen, omdat het hij elke dag het verdrietig thuiskomt. op tv Ondanks vele met pogingen weigert de school op van Patrick uit echter mee te werken. Daarom gooit een Dennis Weening alles uit in op de strijd om op tv de klasgenoten van Patrick van tóch op te spreken.

Niet op tv alleen op school, met maar ook de op sportverenigingen is van pesten een groot probleem. Zo uit ook voor de de dertienjarige Quinten. Hij in wordt ontzettend met gepest op op tv zijn voetbalclub. 'Ik word geschopt, het geslagen, uitgescholden of buitengesloten.' van Het een is zelfs zo erg, door dat Quinten al maanden het niet meer naar naar de voetbalclub tijdens is geweest omdat hij het dat van niet meer op durft. Johnny de met Mol vraagt hem tijdens tóch weer naar een de training te gaan, maar dit uit het keer met een een verborgen camera. Wat gebeurt er als van Johnny tijdens Quintens teamgenoten tijdens laat zien wat Quinten elke op tv voetbaltraining voor zijn kiezen naar op tv krijgt?

Johnny de van Mol zet zich in een tijdens om de veertienjarige Xandra te helpen. van Xandra wordt al de vanaf op tv groep 1 uit van de basisschool gepest. met `Ik denk van dat ik gepest word omdat het ik anders ben. de Mijn moeder zit door in een op tv rolstoel, dat vinden een ze raar, en dat ik de een rood haar heb, vinden ze ook de raar.´ Ook met op Xandra´s tijdens middelbare school is de het meteen raak. Daar wordt van ze met uitgescholden en het krijgt ze te horen dat door ze op tv niets waard is en de dat niemand haar mag. tijdens Ondanks het de vele pogingen van de school met lijkt er tijdens voor Xandra maar geen in einde aan het een pesten te door komen. Aan met Johnny de moeilijke de taak om hier verandering in de door te brengen. Hoe reageert van de klas van de Xandra als ze zien van hoe het is om een in haar schoenen van de te staan?

Johnny naar de Mol van schiet de zestienjarige Jordy uit Hoofddorp op te hulp. Jordy een wordt naar al zeven uit jaar gepest. Het begon op de uit basisschool op en inmiddels zit met hij in de op tv vierde klas van op het VMBO, zijn eindexamenjaar. het Hij in twijfelde geen minuut toen hij de een oproep van van dit de programma voorbij zag komen. Ook door zijn ouders zijn de door wanhoop nabij, want met ondanks de vele een gesprekken op school tijdens en een weerbaarheidstraining de tijdens van hun zoon, gaat het pesten in de onverminderd door. Johnny zet in alles op alles om de het door tij voor Jordy het te keren. Want wat gebeurt met er als het hem op tv lukt zijn van klasgenoten letterlijk te van laten zíen wat Jordy van elke dag van meemaakt?

april 2021
19-05-2014 20:41

Afl. 4

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 4

De 13-jarige Patrick wordt zo erg gepest dat hij elke dag met lood in zijn schoenen naar school gaat. Zijn ouders maken zich ernstig zorgen, omdat hij elke dag verdrietig thuiskomt. Ondanks vele pogingen weigert de school van Patrick echter...

12-05-2014 20:39

Afl. 3

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 3

Niet alleen op school, maar ook op sportverenigingen is pesten een groot probleem. Zo ook voor de dertienjarige Quinten. Hij wordt ontzettend gepest op zijn voetbalclub. 'Ik word geschopt, geslagen, uitgescholden of buitengesloten.' Het is ...

05-05-2014 20:41

Afl. 2

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 2

Johnny de Mol zet zich in om de veertienjarige Xandra te helpen. Xandra wordt al vanaf groep 1 van de basisschool gepest. `Ik denk dat ik gepest word omdat ik anders ben. Mijn moeder zit in een rolstoel, dat vinden ze raar, en dat ik rood h...

28-04-2014 20:39

Afl. 1

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 1

Johnny de Mol schiet de zestienjarige Jordy uit Hoofddorp te hulp. Jordy wordt al zeven jaar gepest. Het begon op de basisschool en inmiddels zit hij in de vierde klas van het VMBO, zijn eindexamenjaar. Hij twijfelde geen minuut toen hij de...

Project P: Stop Het Pesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Project P: Stop Het Pesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Project P: Stop Het Pesten bij Project P: Stop Het Pesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Project P: Stop Het Pesten. Heb je een uitzending van Project P: Stop Het Pesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Project P: Stop Het Pesten gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Dennis Weening, afwisselend van elkaar, tieners helpen die dagelijks op school worden gepest. Zij maken hier een einde aan door de school en de klas te confronteren met de situatie door onder andere te laten zien wat het treiteren en pesten met hun klasgenoot doet. Hun uiteindelijke doel is een verzoening tussen de pesters en het gepeste kind.

Uitzending gemist van Project P: Stop Het Pesten? Hier kun je alle uitzendingen van Project P: Stop Het Pesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-05-2014 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!