Programma gemist?

De op tv 13-jarige Patrick wordt zo erg uit gepest dat op hij de elke dag met op tv lood in zijn schoenen naar tijdens school op gaat. Zijn ouders maken zich ernstig tijdens van zorgen, omdat hij elke dag het verdrietig thuiskomt. Ondanks vele van pogingen weigert de in school tijdens van Patrick met echter mee te werken. Daarom met gooit tijdens Dennis Weening alles in de strijd door om de tijdens klasgenoten van tijdens Patrick tóch te op spreken.

Niet uit alleen op school, door maar ook op op sportverenigingen is pesten een groot het probleem. Zo ook de voor de naar dertienjarige Quinten. Hij een wordt ontzettend het gepest op zijn voetbalclub. op 'Ik word geschopt, tijdens geslagen, de uitgescholden of buitengesloten.' Het is zelfs tijdens zo erg, dat het de Quinten al maanden van niet meer naar de uit voetbalclub is geweest met omdat hij dat niet meer op durft. de Johnny de van Mol vraagt hem tóch door weer naar de training met te gaan, tijdens maar dit keer met een door het verborgen camera. Wat gebeurt op er als Johnny Quintens in teamgenoten laat zien op wat Quinten tijdens elke voetbaltraining voor zijn kiezen in door krijgt?

Johnny een de Mol naar zet zich in om de veertienjarige tijdens Xandra in te helpen. Xandra de wordt al vanaf groep 1 met naar van de basisschool gepest. `Ik op tv denk dat ik op gepest word omdat op ik van anders ben. Mijn moeder zit in het een rolstoel, dat door van vinden ze raar, en dat ik in rood uit haar heb, vinden ze ook tijdens raar.´ op Ook op de Xandra´s middelbare school is het een meteen raak. uit Daar wordt ze uitgescholden de en krijgt het ze te horen van dat ze niets waard is de en dat niemand tijdens uit haar mag. Ondanks de vele het pogingen de van de school lijkt er op tv voor Xandra maar op geen einde in aan het pesten de te komen. Aan Johnny de van moeilijke taak om een hier verandering op tv in te brengen. Hoe tijdens op tv reageert de klas van Xandra als het ze zien hoe in het naar is om in haar schoenen door op te staan?

Johnny op tv de Mol op schiet de zestienjarige Jordy een uit Hoofddorp het te hulp. Jordy wordt al door zeven het jaar gepest. Het begon op op de basisschool en inmiddels door zit hij in op tv de vierde klas op tv van het VMBO, het zijn op eindexamenjaar. Hij van twijfelde geen minuut toen hij de uit oproep van dit door een programma voorbij zag komen. van Ook zijn met ouders zijn de wanhoop uit nabij, want ondanks op de vele gesprekken door op school door en een weerbaarheidstraining van een hun zoon, gaat tijdens het pesten de onverminderd door. Johnny tijdens zet alles op alles om het het uit tij voor Jordy te keren. op tv Want het wat gebeurt er door als het hem lukt zijn klasgenoten met letterlijk te laten tijdens zíen wat op Jordy een elke dag meemaakt?

mei 2021
19-05-2014 20:41

Afl. 4

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 4

De 13-jarige Patrick wordt zo erg gepest dat hij elke dag met lood in zijn schoenen naar school gaat. Zijn ouders maken zich ernstig zorgen, omdat hij elke dag verdrietig thuiskomt. Ondanks vele pogingen weigert de school van Patrick echter...

12-05-2014 20:39

Afl. 3

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 3

Niet alleen op school, maar ook op sportverenigingen is pesten een groot probleem. Zo ook voor de dertienjarige Quinten. Hij wordt ontzettend gepest op zijn voetbalclub. 'Ik word geschopt, geslagen, uitgescholden of buitengesloten.' Het is ...

05-05-2014 20:41

Afl. 2

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 2

Johnny de Mol zet zich in om de veertienjarige Xandra te helpen. Xandra wordt al vanaf groep 1 van de basisschool gepest. `Ik denk dat ik gepest word omdat ik anders ben. Mijn moeder zit in een rolstoel, dat vinden ze raar, en dat ik rood h...

28-04-2014 20:39

Afl. 1

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 1

Johnny de Mol schiet de zestienjarige Jordy uit Hoofddorp te hulp. Jordy wordt al zeven jaar gepest. Het begon op de basisschool en inmiddels zit hij in de vierde klas van het VMBO, zijn eindexamenjaar. Hij twijfelde geen minuut toen hij de...

Project P: Stop Het Pesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Project P: Stop Het Pesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Project P: Stop Het Pesten bij Project P: Stop Het Pesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Project P: Stop Het Pesten. Heb je een uitzending van Project P: Stop Het Pesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Project P: Stop Het Pesten gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Dennis Weening, afwisselend van elkaar, tieners helpen die dagelijks op school worden gepest. Zij maken hier een einde aan door de school en de klas te confronteren met de situatie door onder andere te laten zien wat het treiteren en pesten met hun klasgenoot doet. Hun uiteindelijke doel is een verzoening tussen de pesters en het gepeste kind.

Uitzending gemist van Project P: Stop Het Pesten? Hier kun je alle uitzendingen van Project P: Stop Het Pesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-05-2014 om 20:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!