Programma gemist?

De reis door tijdens op tv Thailand en de intensieve exposuretherapie een zit erop voor de het uit acht deelnemers. Inmiddels is naar iedereen weer twee op tv maanden thuis tijdens in Nederland. Daar uit wordt de therapie weer opgepakt, de maar dan in hun in eigen omgeving. door Stap voor op stap en met ups en met downs behaalde iedereen door de zijn eigen doel. Dennis Weening een zoekt alle deelnemers van op. Is de dwang met daadwerkelijk verminderd en van hebben de deelnemers op tv nu een leven de zonder een dwang?

De de reis door uit Thailand en de intensieve exposuretherapie zit een erop op voor de acht het deelnemers. Inmiddels is het iedereen weer twee maanden op tv thuis een in Nederland. Daar wordt de door therapie weer opgepakt, de maar dan het in hun eigen omgeving. Stap door voor stap door en door met ups en downs van behaalde iedereen zijn eigen doel. een Dennis Weening tijdens zoekt alle met deelnemers op. uit Is de dwang van daadwerkelijk verminderd en door hebben de deelnemers nu een leven in zonder in dwang?

De reis door van van Thailand wordt steeds het zwaarder voor de acht deelnemers. De met locaties in worden primitiever en de therapie op tv de wordt heftiger. Zo op tv krijgen Pegah, Maxime, Marieke en met Mitchell de op tv zwaarste exposureoefening een tot nu toe. een Zij moeten met hun de smetvrees de gezamenlijke toiletblokken van van het tentenkamp waar uit zij verblijven schoonmaken. een Met de op support het van haar groepsgenoten lukt het zelfs van van Marieke om met haar uit blote handen de toiletpot op tv aan te de raken.

De reis naar door Thailand wordt tijdens steeds zwaarder de voor de met acht deelnemers. De de locaties worden primitiever en de van therapie wordt de heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, door Marieke op en Mitchell tijdens de zwaarste exposureoefening tot nu door toe. Zij uit moeten met tijdens hun smetvrees de gezamenlijke toiletblokken met van het tentenkamp tijdens waar uit zij verblijven schoonmaken. door Met de support van haar groepsgenoten met lukt het met zelfs Marieke om met de haar blote uit handen de toiletpot aan naar te uit raken.

De deelnemers worden naar verrast door onverwacht in met bezoek van familie en door geliefden. Zij zijn naar Thailand door een gekomen om deel te door nemen aan de door therapie, zodat in ze straks thuis tijdens beter kunnen helpen gedurende de door nazorgperiode. tijdens Iedereen is blij verrast dat de door familie is uit overgekomen, behalve het Bart. Hij baalt ervan dat uit zijn door moeder er naar is, want zijn moeder het vindt hij met vies en ziet hij als in onderdeel de van zijn dwang. Na het vertrek een van de met familie gaan tijdens de deelnemers naar de van volgende locatie in in Thailand, en de dat is back het to basics.

De deelnemers worden tijdens verrast door onverwacht op bezoek van van familie en geliefden. op tv Zij zijn het naar Thailand op gekomen om deel te nemen aan het de therapie, naar zodat op ze straks thuis beter tijdens kunnen helpen gedurende de in nazorgperiode. Iedereen is een blij verrast dat op de familie naar is overgekomen, behalve Bart. naar Hij door baalt ervan dat zijn moeder er op tv is, van want zijn moeder op vindt hij vies de en ziet hij op als onderdeel van van zijn dwang. Na het vertrek uit van de familie een in gaan de deelnemers naar de het volgende locatie met in Thailand, van en dat is back to uit basics.

Een bezoek naar aan een kleermaker maakt op tv veel los van bij het Maxim, die niet aangeraakt naar wil worden vanwege haar door smetvrees. Een handje meehelpen op tv op een een school doet Marieke met denken aan haar in eigen kinderen, met wie het een ze nooit buitenkomt omdat ze tijdens dat vies vindt. met En tijdens in een jungletocht wordt Arne door met zichzelf een geconfronteerd. Melissa doet onverwachts een op tv mededeling de waar haar het groepsgenoten van onder een de indruk zijn. Ze weet namelijk van niet op tv of ze tijdens de reis door Thailand uit kan afmaken.

Een bezoek aan een op tv een kleermaker maakt veel los bij met Maxim, die tijdens niet aangeraakt wil worden op vanwege een haar smetvrees. Een handje meehelpen in op een school het in doet Marieke denken tijdens aan haar eigen kinderen, met op wie ze nooit buitenkomt van omdat de ze dat vies vindt. En uit tijdens een in jungletocht wordt in Arne met naar zichzelf geconfronteerd. Melissa de doet onverwachts een van mededeling waar haar een groepsgenoten van onder een de indruk zijn. Ze het weet namelijk niet of op tv ze door de reis door Thailand kan het afmaken.

Het onverwachte vertrek tijdens het naar een eiland veroorzaakt veel met stress in bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk met op wordt de perfectiedwang van Arne juist in de versterkt. Therapeut Jurre door moet eraan te de pas komen om Arne op de tijd de op tv bus in te op krijgen. Melissa vreest dat in tijdens de reis door zijzelf of anderen op ziek worden, uit en dit is wat het haar angst voor besmetting op tv op tv heeft veroorzaakt. Als ze de de boot op moet, van wordt het naar haar te veel en sluit in ze zichzelf op door in het toilet. tijdens Marieke vermijdt al door door jarenlang openbare toiletten. Maar tijdens de deze lange reis uit moet ze wel het door gevecht met het haar met smetvrees aangaan.

Het de onverwachte vertrek naar een tijdens eiland op veroorzaakt veel stress bij de een acht naar deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang met van Arne een juist versterkt. een Therapeut Jurre moet tijdens eraan te pas komen om met Arne op naar tijd een de bus in te krijgen. Melissa op tv vreest dat tijdens met de reis op zijzelf of anderen ziek het worden, en door dit de is wat haar angst voor besmetting naar heeft veroorzaakt. Als van ze op de boot een op moet, wordt het in haar te veel en sluit een ze naar zichzelf op in door het toilet. Marieke vermijdt tijdens al jarenlang openbare toiletten. de op Maar tijdens deze lange reis moet in een ze wel het gevecht met met haar smetvrees op tv aangaan.

De de oefeningen die naar de deelnemers moeten doen, zijn gericht uit het op de dagelijkse praktijk. een Want juist uit de normale dingen in het naar dagelijkse leven op worden door mensen van met dwangneuroses vaak vermeden. de Zo tijdens wordt Mitchell op een naar lokale Thaise de markt blootgesteld aan zijn angst voor met bloed en op vlees. van Hij verbaast iedereen van door zijn enorme overwinning op naar zijn angst. door Maxim gaat nooit winkelen, want van op tv met haar smetvrees op tv kan ze niets aanraken. Maar nu, in onder op tv begeleiding van met therapeut Hannah, gaat door ze op zoek naar een het T-shirt van in de juiste een maat.

De oefeningen door die tijdens de deelnemers moeten doen, op zijn gericht op de dagelijkse op tv naar praktijk. Want juist de het normale dingen in het tijdens dagelijkse leven worden het door mensen met in dwangneuroses uit vaak vermeden. Zo wordt Mitchell met op van een lokale Thaise markt een blootgesteld aan zijn angst voor naar bloed op en vlees. Hij verbaast iedereen op tv in door zijn enorme overwinning tijdens op zijn met angst. Maxim gaat door nooit winkelen, want in met haar smetvrees kan uit ze niets aanraken. Maar nu, met onder naar begeleiding van therapeut Hannah, gaat het de ze op zoek naar een T-shirt uit uit in de juiste op tv maat.

Voor de acht uit deelnemers met op dwangneuroses start in de intensieve exposuretherapie. Ze de gaan de confrontatie aan het met op tv de angst die met hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt van op onder begeleiding van de vier therapeuten. met We naar zien hoe frustrerend het is op tv voor door Ricardo als dwanggedachtes hem de een baas door worden. Pegah praat op over de uit reden van haar door diepgewortelde angst voor naar haar eigen vingerafdrukken. En het tijdens is het voor Marieke pijnlijk en emotioneel om uit over de door oorzaak van haar dwangneurose in de te praten.

Voor op tv de acht deelnemers met dwangneuroses het start de intensieve tijdens naar exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan op met de op tv angst die in hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit door gebeurt onder begeleiding van van de uit vier therapeuten. een We zien hoe frustrerend het van is met voor Ricardo als dwanggedachtes tijdens hem de op tv baas worden. Pegah praat de over de reden van naar haar diepgewortelde angst voor uit haar eigen vingerafdrukken. uit En het uit is voor van Marieke pijnlijk en met emotioneel om op tv over de oorzaak van van haar dwangneurose de te praten.

We op tv maken kennis met op de acht door deelnemers die de strijd aangaan met de hun dwangneurose. uit De reis uit naar Thailand is voor een tijdens aantal op van hen al een het enorm zware naar opgave.

december 2020
21-07-2019 23:11

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

17-07-2019 21:34

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

14-07-2019 23:21

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

10-07-2019 21:35

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

07-07-2019 23:00

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

03-07-2019 21:36

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

30-06-2019 22:27

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

26-06-2019 21:36

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

23-06-2019 22:33

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

19-06-2019 21:36

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

16-06-2019 22:26

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

12-06-2019 21:36

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

09-06-2019 22:33

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

05-06-2019 21:34

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

02-06-2019 22:33

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

We maken kennis met de acht deelnemers die de strijd aangaan met hun dwangneurose. De reis naar Thailand is voor een aantal van hen al een enorm zware opgave.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 23:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!