Programma gemist?

De reis met door Thailand uit en de intensieve exposuretherapie in zit op erop voor de acht deelnemers. Inmiddels een is iedereen met weer twee maanden thuis op in Nederland. op tv Daar wordt naar de therapie weer opgepakt, op maar dan in in hun tijdens eigen omgeving. Stap op voor stap en met ups en met downs op behaalde iedereen zijn in eigen doel. naar Dennis Weening zoekt alle deelnemers op. uit Is de uit dwang daadwerkelijk op verminderd en hebben de deelnemers door nu een op leven zonder op dwang?

De met reis door Thailand in en de door intensieve exposuretherapie zit erop voor de op acht een deelnemers. Inmiddels is iedereen in weer twee maanden tijdens thuis in de Nederland. Daar wordt de een therapie weer opgepakt, maar de dan in hun door in eigen omgeving. Stap voor stap en een de met ups en downs de behaalde iedereen zijn eigen naar doel. Dennis Weening zoekt met alle het deelnemers op. op Is de dwang daadwerkelijk verminderd met en tijdens hebben de deelnemers nu een uit leven door zonder dwang?

De reis door uit op Thailand wordt steeds zwaarder voor de tijdens acht deelnemers. uit De locaties worden het primitiever en de therapie tijdens wordt heftiger. Zo tijdens krijgen een Pegah, Maxime, Marieke uit en Mitchell de zwaarste exposureoefening in op tv tot nu toe. Zij de moeten met van hun smetvrees de gezamenlijke toiletblokken een van het tentenkamp door waar zij tijdens verblijven schoonmaken. Met de support naar van met haar groepsgenoten lukt op tv het zelfs Marieke om met de haar op tv blote handen de het toiletpot aan te in raken.

De van reis door Thailand wordt steeds uit zwaarder het voor de tijdens acht deelnemers. De locaties worden tijdens primitiever uit en de therapie wordt heftiger. Zo op krijgen Pegah, Maxime, met Marieke door en Mitchell de zwaarste exposureoefening op tv tot uit nu toe. Zij moeten uit met hun smetvrees door de gezamenlijke toiletblokken van naar het tentenkamp waar tijdens zij verblijven met schoonmaken. het Met de support van haar op tv groepsgenoten van lukt het zelfs Marieke een om met haar blote de handen de toiletpot aan met te op raken.

De naar deelnemers worden verrast met door onverwacht bezoek met van familie en geliefden. de Zij zijn een naar Thailand gekomen het om deel te nemen tijdens aan de tijdens therapie, zodat van ze straks thuis met beter kunnen helpen van gedurende de nazorgperiode. Iedereen naar is blij verrast het dat de familie het is overgekomen, een behalve Bart. Hij baalt ervan dat van zijn moeder op er van is, want zijn moeder vindt uit hij vies met en ziet hij als het onderdeel van zijn tijdens dwang. een Na het vertrek van het de familie gaan met de deelnemers naar de volgende door locatie in Thailand, een en het dat is van back to basics.

De van deelnemers worden verrast door tijdens onverwacht bezoek van op tv familie en geliefden. Zij tijdens zijn naar Thailand door op tv gekomen om deel te op tv nemen aan door de therapie, zodat een ze straks thuis uit beter kunnen helpen gedurende van de nazorgperiode. met Iedereen is blij verrast dat in de familie tijdens is overgekomen, behalve een Bart. Hij de baalt ervan dat in zijn moeder er is, want de zijn moeder vindt tijdens hij een vies en ziet hij als naar onderdeel van zijn op tv dwang. Na de het vertrek van de een familie van gaan de deelnemers naar tijdens de volgende het locatie in Thailand, tijdens en dat is back to op basics.

Een bezoek tijdens aan een tijdens kleermaker maakt veel los een bij Maxim, die niet de aangeraakt wil tijdens worden vanwege een haar smetvrees. Een een handje meehelpen een op een school doet van Marieke denken de aan haar eigen kinderen, met wie op ze nooit het buitenkomt omdat uit ze dat vies op vindt. En het tijdens een jungletocht het wordt Arne met het zichzelf geconfronteerd. Melissa op tv doet onverwachts een met mededeling waar haar groepsgenoten van op onder de indruk het zijn. Ze weet de namelijk de niet of ze de op tv reis door Thailand kan van afmaken.

Een bezoek de aan een kleermaker het maakt veel tijdens los bij Maxim, een die niet aangeraakt wil worden naar vanwege op tv haar smetvrees. Een handje op tv meehelpen op op een school doet Marieke denken het aan haar op tv eigen kinderen, met door wie ze naar nooit buitenkomt omdat ze op tv dat op tv vies vindt. En tijdens een jungletocht met wordt de Arne met zichzelf geconfronteerd. het Melissa doet de onverwachts een mededeling waar haar in een groepsgenoten van onder de in indruk zijn. Ze door weet namelijk niet of van ze de de reis door Thailand op kan afmaken.

Het tijdens onverwachte vertrek naar een eiland de veroorzaakt veel naar stress bij de acht op deelnemers. Onder tijdsdruk het op tv wordt de perfectiedwang van Arne op juist versterkt. Therapeut Jurre op moet in eraan te een pas komen om Arne uit op tijd het de bus in te krijgen. een Melissa vreest dat tijdens tijdens de reis van zijzelf of op anderen ziek worden, en in dit is wat haar een het angst voor besmetting heeft veroorzaakt. door Als ze de naar boot op moet, wordt op het haar de te veel en uit sluit ze zichzelf op een in het toilet. naar Marieke vermijdt naar al jarenlang openbare toiletten. op Maar tijdens deze het door lange reis moet ze in wel het de gevecht met haar smetvrees met aangaan.

Het onverwachte vertrek op naar door een eiland veroorzaakt veel stress uit bij met de acht deelnemers. Onder van tijdsdruk wordt de perfectiedwang uit van Arne in juist versterkt. Therapeut Jurre tijdens moet eraan in te pas tijdens komen om op Arne op tijd de door bus in te krijgen. Melissa tijdens met vreest dat tijdens de reis zijzelf het of anderen op ziek worden, en dit met het is wat haar het angst voor besmetting de heeft veroorzaakt. Als ze op tv de boot op moet, de wordt het haar te de veel en sluit op tv ze zichzelf naar op in het toilet. door Marieke vermijdt al in jarenlang openbare toiletten. van tijdens Maar tijdens deze lange reis moet van ze wel met het gevecht met haar door smetvrees op tv aangaan.

De oefeningen op tv die de deelnemers de moeten doen, zijn op gericht naar op de dagelijkse door praktijk. Want juist de normale tijdens dingen door in het dagelijkse leven worden door de een mensen met dwangneuroses vaak de vermeden. Zo wordt met Mitchell op een de lokale Thaise markt blootgesteld op tv aan een zijn angst voor bloed op tv en vlees. Hij de verbaast iedereen door zijn enorme op tv overwinning op uit zijn angst. Maxim met gaat nooit het winkelen, want op tv met haar smetvrees in kan ze niets aanraken. op tv Maar nu, onder een begeleiding van therapeut uit Hannah, gaat het ze op zoek naar een een T-shirt in het de juiste met maat.

De uit oefeningen die de deelnemers een moeten doen, zijn een gericht op tv op de dagelijkse op praktijk. Want juist de normale het dingen naar in het dagelijkse het leven worden door mensen met naar dwangneuroses vaak vermeden. Zo tijdens wordt Mitchell op op een lokale Thaise door markt uit blootgesteld aan zijn een angst voor bloed en vlees. het door Hij verbaast iedereen door zijn uit enorme overwinning de op zijn angst. Maxim het gaat het nooit winkelen, want met tijdens haar smetvrees naar kan ze niets aanraken. op Maar nu, onder begeleiding tijdens van van therapeut Hannah, gaat ze op zoek de naar een T-shirt uit een in de juiste de maat.

Voor de de acht deelnemers met uit dwangneuroses start de het intensieve door exposuretherapie. Ze gaan de tijdens confrontatie aan met de angst de die hun op dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt een onder tijdens begeleiding van de vier met therapeuten. naar We zien hoe in frustrerend het is op tv voor Ricardo als dwanggedachtes hem de tijdens baas worden. naar Pegah praat over op de reden van van haar diepgewortelde op angst voor haar een eigen vingerafdrukken. En het naar is voor op tv Marieke pijnlijk en het emotioneel om over de de oorzaak van haar op tv dwangneurose te met praten.

Voor de naar acht deelnemers op met dwangneuroses start op tv de intensieve op tv exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie naar aan met de naar angst naar die hun dwangmatigheid tijdens veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding in van de vier door therapeuten. We zien op tv hoe frustrerend uit het is voor Ricardo met als dwanggedachtes met hem de baas op worden. Pegah praat uit over de reden van het haar in diepgewortelde angst voor haar een eigen vingerafdrukken. En het is de voor in Marieke pijnlijk in en emotioneel om over uit de oorzaak van haar dwangneurose uit te op tv praten.

We naar maken kennis met de met acht de deelnemers die de op tv strijd aangaan met in hun dwangneurose. De reis op tv naar Thailand uit is voor een aantal van hen een al een enorm met zware door opgave.

april 2021
21-07-2019 23:11

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

17-07-2019 21:34

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

14-07-2019 23:21

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

10-07-2019 21:35

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

07-07-2019 23:00

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

03-07-2019 21:36

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

30-06-2019 22:27

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

26-06-2019 21:36

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

23-06-2019 22:33

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

19-06-2019 21:36

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

16-06-2019 22:26

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

12-06-2019 21:36

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

09-06-2019 22:33

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

05-06-2019 21:34

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

02-06-2019 22:33

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

We maken kennis met de acht deelnemers die de strijd aangaan met hun dwangneurose. De reis naar Thailand is voor een aantal van hen al een enorm zware opgave.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 23:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!