Programma gemist?

De reis uit door tijdens Thailand en de intensieve exposuretherapie zit de tijdens erop voor de acht van deelnemers. Inmiddels is iedereen op tv weer in twee maanden thuis in Nederland. Daar van wordt de therapie door op weer opgepakt, maar dan in uit hun eigen omgeving. Stap de voor stap en op tv met ups uit en downs behaalde een iedereen zijn eigen doel. een Dennis Weening op tv zoekt alle van deelnemers op. Is de dwang het door daadwerkelijk verminderd en hebben de deelnemers door nu een leven door zonder uit dwang?

De reis met door Thailand en de naar intensieve exposuretherapie zit met het erop voor de acht deelnemers. Inmiddels het in is iedereen weer twee maanden een thuis in op Nederland. Daar uit wordt de therapie weer opgepakt, maar op tv dan in door hun van eigen omgeving. Stap voor in stap en op tv met ups en downs behaalde met iedereen op zijn eigen doel. Dennis Weening het zoekt alle deelnemers de op. Is de met dwang daadwerkelijk uit verminderd en op hebben de deelnemers in nu een leven zonder met dwang?

De de reis door Thailand door wordt steeds zwaarder met voor de acht een deelnemers. De locaties worden primitiever op tv op tv en de therapie wordt heftiger. Zo het krijgen Pegah, van Maxime, Marieke en op Mitchell de zwaarste door exposureoefening tot nu toe. op Zij moeten door met hun smetvrees een de gezamenlijke toiletblokken in van het het tentenkamp waar zij door verblijven schoonmaken. Met de het support van haar met groepsgenoten lukt het zelfs naar Marieke naar om met haar uit blote handen de uit toiletpot aan te de raken.

De de reis door Thailand wordt steeds tijdens zwaarder voor de van acht deelnemers. De met een locaties worden primitiever en door de therapie wordt in heftiger. Zo uit krijgen Pegah, Maxime, het Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening de tot nu toe. door Zij moeten met tijdens op tv hun smetvrees de op gezamenlijke toiletblokken van het in tentenkamp waar zij de verblijven schoonmaken. Met de support op tv van in haar groepsgenoten lukt het zelfs een Marieke om met naar het haar blote handen de tijdens toiletpot aan met te raken.

De deelnemers door worden verrast door onverwacht de bezoek van familie op en naar geliefden. Zij zijn op naar Thailand gekomen om de deel te met nemen aan de een therapie, zodat ze tijdens straks thuis beter kunnen op helpen gedurende een de nazorgperiode. Iedereen tijdens is blij naar verrast dat de tijdens familie is overgekomen, behalve de Bart. Hij baalt door ervan dat zijn moeder er door uit is, want zijn moeder vindt het hij vies en ziet naar met hij als onderdeel van door zijn dwang. Na een het vertrek van een de familie gaan van de deelnemers naar de op tv volgende locatie het in Thailand, op en dat is op back to basics.

De deelnemers worden tijdens in verrast door onverwacht naar bezoek van familie en het geliefden. Zij in zijn naar Thailand gekomen om in deel te nemen aan in met de therapie, zodat het ze straks thuis met beter kunnen helpen gedurende naar de nazorgperiode. Iedereen uit is blij verrast dat de het familie is in overgekomen, op behalve Bart. Hij baalt ervan dat op zijn op tv moeder er is, want uit zijn de moeder vindt hij vies en ziet uit een hij als onderdeel van zijn dwang. op tv Na het de vertrek met van de familie in gaan de deelnemers tijdens naar de volgende locatie in op Thailand, en dat het is een back to basics.

Een met bezoek aan op tv een kleermaker maakt veel met los bij Maxim, die niet tijdens aangeraakt wil de worden vanwege door haar smetvrees. in Een handje meehelpen op een in school doet een Marieke denken aan haar eigen naar kinderen, met wie in op tv ze nooit buitenkomt omdat ze tijdens dat vies vindt. door En met tijdens een jungletocht wordt door Arne met met zichzelf geconfronteerd. Melissa doet uit onverwachts een mededeling op tv waar haar groepsgenoten het van onder de indruk zijn. uit op Ze weet namelijk niet een of ze op tv de reis door op tv Thailand kan afmaken.

Een bezoek de aan een kleermaker in maakt veel los bij de Maxim, die op tv niet op aangeraakt wil worden vanwege haar in smetvrees. Een handje meehelpen van een op een school doet Marieke denken in aan haar eigen op tv kinderen, met wie met ze door nooit buitenkomt omdat met ze dat vies vindt. door En tijdens een jungletocht uit wordt Arne door met een zichzelf geconfronteerd. Melissa door doet onverwachts een mededeling waar haar de groepsgenoten van tijdens onder de de indruk zijn. met Ze weet namelijk niet van of ze de door reis door Thailand kan een afmaken.

Het een onverwachte vertrek naar een met eiland veroorzaakt veel stress uit bij met de acht in deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de van perfectiedwang op van Arne juist versterkt. Therapeut met Jurre moet eraan op tv te pas komen om in Arne het op tijd de tijdens bus in te het krijgen. Melissa vreest door dat tijdens de reis een zijzelf in of anderen ziek worden, op en dit is het wat haar angst voor besmetting tijdens heeft veroorzaakt. Als door een ze de boot op van moet, wordt het haar tijdens te de veel en sluit tijdens ze zichzelf op in het naar toilet. Marieke in vermijdt al jarenlang met openbare toiletten. Maar tijdens deze met lange in reis moet ze met wel het gevecht met tijdens haar smetvrees uit aangaan.

Het op onverwachte vertrek naar tijdens een eiland veroorzaakt veel stress van bij door de acht deelnemers. Onder tijdsdruk de het wordt de perfectiedwang van Arne naar juist versterkt. Therapeut Jurre uit moet eraan te door pas komen het om Arne op tijd op de bus op tv in te krijgen. door Melissa vreest dat tijdens een het de reis zijzelf tijdens of anderen ziek het worden, en dit is het wat haar door angst voor besmetting heeft veroorzaakt. Als naar ze de met boot op het moet, wordt het haar met te veel en sluit tijdens ze zichzelf tijdens op in het toilet. het met Marieke vermijdt al jarenlang van openbare toiletten. op tv Maar tijdens deze lange reis moet uit ze de wel het met gevecht met haar tijdens smetvrees aangaan.

De oefeningen die tijdens de deelnemers moeten in op doen, zijn gericht in op de dagelijkse praktijk. Want juist in de op normale dingen in het het dagelijkse leven door worden door mensen met dwangneuroses van op tv vaak vermeden. Zo wordt Mitchell met op in een lokale Thaise markt op blootgesteld aan zijn angst het voor bloed en vlees. uit Hij verbaast in iedereen door naar zijn enorme overwinning op zijn naar angst. op tv Maxim gaat nooit winkelen, want door het met haar smetvrees kan naar ze niets aanraken. Maar het nu, door onder begeleiding van therapeut Hannah, van gaat ze tijdens op zoek in naar een T-shirt op tv in de juiste tijdens maat.

De op oefeningen die de naar deelnemers moeten doen, met zijn gericht van op de dagelijkse praktijk. een Want juist de normale een dingen in van het dagelijkse leven een worden door mensen met dwangneuroses een vaak vermeden. naar Zo uit wordt Mitchell op een tijdens lokale Thaise van markt blootgesteld aan zijn naar angst voor bloed en vlees. in van Hij verbaast iedereen op door zijn enorme overwinning op het zijn met angst. Maxim gaat nooit winkelen, want het met haar de smetvrees kan ze niets door aanraken. Maar nu, op tv met onder begeleiding van therapeut Hannah, tijdens gaat ze op zoek door naar naar een T-shirt in de juiste op tv met maat.

Voor de uit acht deelnemers met de dwangneuroses op tv start de intensieve exposuretherapie. het Ze gaan de confrontatie uit aan met de angst uit die hun dwangmatigheid door veroorzaakt. Dit gebeurt op tv van onder begeleiding van de uit vier therapeuten. We zien met hoe op frustrerend het is voor Ricardo als van dwanggedachtes hem de het tijdens baas worden. Pegah op tv praat over de reden van haar op diepgewortelde met angst voor haar door eigen vingerafdrukken. En naar het is voor met Marieke pijnlijk en emotioneel op om over de oorzaak door van haar dwangneurose in te op praten.

Voor het de acht deelnemers met van dwangneuroses uit start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de op tv de confrontatie aan de met de angst die op hun dwangmatigheid veroorzaakt. uit Dit gebeurt onder op tv begeleiding van de vier door therapeuten. We zien hoe op tv frustrerend het met is een voor Ricardo als dwanggedachtes hem de met baas worden. Pegah een praat het over de reden van op tv haar uit diepgewortelde angst voor naar haar eigen vingerafdrukken. En met het is voor met Marieke pijnlijk en emotioneel om op over de op oorzaak uit van haar dwangneurose te tijdens praten.

We maken de kennis met op tv de acht tijdens deelnemers die de strijd aangaan uit met hun dwangneurose. De in reis naar Thailand de is in voor een aantal van hen een al op een enorm zware in opgave.

augustus 2020
21-07-2019 23:11

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

17-07-2019 21:34

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

14-07-2019 23:21

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

10-07-2019 21:35

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

07-07-2019 23:00

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

03-07-2019 21:36

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

30-06-2019 22:27

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

26-06-2019 21:36

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

23-06-2019 22:33

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

19-06-2019 21:36

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

16-06-2019 22:26

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

12-06-2019 21:36

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

09-06-2019 22:33

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

05-06-2019 21:34

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

02-06-2019 22:33

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

We maken kennis met de acht deelnemers die de strijd aangaan met hun dwangneurose. De reis naar Thailand is voor een aantal van hen al een enorm zware opgave.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 23:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!