Programma gemist?

De reis op door Thailand door en de intensieve exposuretherapie zit door erop voor de met de acht deelnemers. Inmiddels is op iedereen weer twee het maanden thuis in Nederland. van Daar wordt door de therapie weer opgepakt, de maar dan in in hun eigen omgeving. uit Stap voor van stap en met door ups en downs behaalde op iedereen zijn eigen doel. tijdens Dennis Weening het zoekt de alle deelnemers op. Is de dwang van daadwerkelijk door verminderd en tijdens hebben de deelnemers de nu een leven zonder naar dwang?

De uit reis door Thailand en het de intensieve exposuretherapie van zit erop voor van de acht van deelnemers. Inmiddels is iedereen de weer twee maanden thuis van een in Nederland. Daar wordt de therapie van weer opgepakt, tijdens maar dan de in hun eigen omgeving. Stap de naar voor stap en met ups en in downs met behaalde iedereen zijn eigen doel. van Dennis het Weening zoekt tijdens alle deelnemers op. op Is de dwang daadwerkelijk verminderd naar en hebben een de deelnemers nu een van leven zonder naar dwang?

De een reis door in Thailand wordt steeds naar zwaarder voor de acht deelnemers. een De locaties worden primitiever een en van de therapie wordt heftiger. Zo met krijgen van Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell een de de zwaarste exposureoefening tot het nu toe. Zij naar moeten met hun smetvrees de door gezamenlijke toiletblokken door van het tentenkamp waar op tv zij verblijven uit schoonmaken. Met tijdens de support op tv van haar groepsgenoten lukt het tijdens zelfs Marieke om op met haar blote uit handen op de toiletpot aan te een raken.

De reis door door Thailand wordt uit steeds zwaarder voor op de acht deelnemers. uit De locaties worden primitiever een en de de therapie wordt heftiger. Zo het krijgen Pegah, Maxime, van in Marieke en Mitchell de uit zwaarste exposureoefening de tot nu toe. Zij moeten met uit hun smetvrees van de gezamenlijke toiletblokken de van het tentenkamp waar de zij verblijven schoonmaken. op tv Met het de support de van haar groepsgenoten lukt naar het zelfs Marieke om met met haar door blote handen de toiletpot met aan te uit raken.

De deelnemers worden naar verrast door onverwacht uit bezoek van met familie en op geliefden. Zij zijn naar naar Thailand gekomen van om deel te op nemen aan de van therapie, zodat ze de straks thuis het beter kunnen helpen het gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij door naar verrast dat de familie is overgekomen, op tv behalve Bart. Hij een door baalt ervan dat zijn met moeder er is, van want zijn in moeder vindt hij vies en door ziet hij met als onderdeel van zijn dwang. van met Na het vertrek van de op tv familie gaan de deelnemers door naar de met volgende locatie in Thailand, een en de dat is back to uit basics.

De door deelnemers worden verrast door door onverwacht bezoek van familie op tv tijdens en geliefden. Zij zijn naar de Thailand gekomen een om deel de te nemen aan de met therapie, zodat ze straks in thuis beter door kunnen helpen gedurende de de nazorgperiode. tijdens Iedereen is blij verrast dat de uit op tv familie is overgekomen, behalve Bart. Hij naar van baalt ervan dat zijn door moeder er is, want zijn met het moeder vindt hij vies op tv en ziet hij als onderdeel van van op zijn dwang. Na het vertrek op tv van de de familie gaan naar de deelnemers naar de volgende van locatie in in Thailand, en dat is het back in to basics.

Een naar bezoek aan een uit kleermaker maakt een veel los bij uit Maxim, die niet uit aangeraakt wil worden naar vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op tv op een een school doet Marieke denken door aan haar op tv eigen kinderen, met wie met ze uit nooit buitenkomt omdat in ze dat vies vindt. En in tijdens een van jungletocht wordt Arne met op zichzelf geconfronteerd. Melissa door uit doet onverwachts een met mededeling waar haar groepsgenoten van op tv onder de indruk zijn. met uit Ze weet namelijk niet of een ze de van reis door Thailand kan het afmaken.

Een van bezoek aan een kleermaker maakt in veel los door bij Maxim, tijdens die niet aangeraakt tijdens wil worden vanwege haar van smetvrees. Een van handje meehelpen op een school tijdens doet Marieke de denken aan haar eigen een tijdens kinderen, met wie ze nooit buitenkomt op omdat ze op tv dat met vies vindt. En uit tijdens een jungletocht wordt Arne met op uit zichzelf geconfronteerd. Melissa doet onverwachts een met mededeling waar van haar groepsgenoten van naar onder de een indruk zijn. Ze van weet namelijk niet of in ze de reis door uit Thailand kan het afmaken.

Het tijdens onverwachte vertrek naar een tijdens eiland veroorzaakt veel met stress op bij de acht deelnemers. in Onder tijdsdruk op wordt de perfectiedwang van Arne juist een uit versterkt. Therapeut Jurre moet eraan de te pas komen het om Arne op het tijd de bus in naar naar te krijgen. Melissa een vreest dat tijdens de reis een zijzelf of op tv anderen ziek worden, en een dit is met wat haar angst het voor besmetting heeft een veroorzaakt. Als ze de tijdens boot op moet, op wordt het uit haar te veel de en sluit ze zichzelf in op in uit het toilet. Marieke in vermijdt al jarenlang met openbare toiletten. Maar tijdens deze van het lange reis moet ze tijdens wel het gevecht met tijdens haar tijdens smetvrees aangaan.

Het onverwachte vertrek tijdens naar op tv een eiland veroorzaakt veel naar stress bij de acht in de deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang door door van Arne juist het versterkt. Therapeut Jurre moet op eraan te op tv pas komen om Arne op een tijd de de bus in te in krijgen. Melissa vreest op dat tijdens met de reis zijzelf of anderen ziek in tijdens worden, en dit op tv is wat haar angst voor het besmetting in heeft veroorzaakt. Als ze de een boot op moet, uit wordt het op tv haar te veel en sluit uit ze zichzelf op uit in het toilet. naar Marieke vermijdt met al jarenlang een openbare toiletten. naar Maar tijdens deze lange reis de moet op tv ze wel het gevecht het met haar smetvrees een aangaan.

De het oefeningen die de deelnemers moeten een doen, zijn gericht naar een op de dagelijkse praktijk. Want juist in de tijdens normale dingen het in het dagelijkse leven op worden door de mensen met dwangneuroses vaak tijdens vermeden. Zo naar wordt Mitchell op een lokale naar Thaise markt het blootgesteld aan zijn in angst voor bloed van en vlees. door Hij verbaast iedereen door zijn enorme met overwinning op op zijn angst. Maxim door gaat op nooit winkelen, want met de haar smetvrees door kan ze niets aanraken. uit Maar nu, onder begeleiding een van therapeut Hannah, gaat tijdens ze het op zoek een naar een T-shirt in tijdens de juiste naar maat.

De naar oefeningen die de uit deelnemers moeten doen, zijn de gericht op de dagelijkse van praktijk. Want het juist de door normale dingen van in het dagelijkse een leven worden door mensen met dwangneuroses het vaak door vermeden. Zo wordt van Mitchell op een lokale Thaise een door markt blootgesteld aan een zijn angst voor naar bloed en vlees. op Hij verbaast iedereen door zijn de enorme in overwinning op zijn angst. de Maxim gaat nooit winkelen, een want met haar naar smetvrees kan ze op niets aanraken. Maar nu, naar onder begeleiding van met therapeut Hannah, gaat met ze op tv op zoek naar een een T-shirt in de uit juiste van maat.

Voor de een acht deelnemers met dwangneuroses van start naar de intensieve exposuretherapie. Ze gaan het de confrontatie het aan met de van angst op tv die hun dwangmatigheid in veroorzaakt. Dit gebeurt tijdens onder begeleiding van de vier therapeuten. in We zien door hoe het frustrerend het is voor Ricardo naar als dwanggedachtes hem op de baas worden. in Pegah het praat over de het reden van haar diepgewortelde angst voor in met haar eigen vingerafdrukken. naar En het is voor door Marieke pijnlijk en van emotioneel om over de uit oorzaak van met haar dwangneurose te door praten.

Voor in de acht het deelnemers met dwangneuroses op start de intensieve exposuretherapie. Ze in gaan de confrontatie aan uit naar met de angst die hun uit dwangmatigheid tijdens veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van op tv de vier therapeuten. het We zien hoe van door frustrerend het is van voor Ricardo als door dwanggedachtes hem de baas het worden. Pegah praat over de op tv reden van haar van diepgewortelde angst voor tijdens haar op tv eigen vingerafdrukken. door En het is van voor Marieke pijnlijk van en emotioneel om over de tijdens oorzaak van het haar dwangneurose te een praten.

We in maken kennis met de de acht deelnemers die door de op strijd aangaan met op tv hun dwangneurose. De reis naar naar Thailand is voor van een aantal van hen van al een naar enorm zware uit opgave.

april 2020
21-07-2019 23:11

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

17-07-2019 21:34

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

14-07-2019 23:21

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

10-07-2019 21:35

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

07-07-2019 23:00

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

03-07-2019 21:36

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

30-06-2019 22:27

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

26-06-2019 21:36

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

23-06-2019 22:33

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

19-06-2019 21:36

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

16-06-2019 22:26

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

12-06-2019 21:36

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

09-06-2019 22:33

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

05-06-2019 21:34

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

02-06-2019 22:33

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

We maken kennis met de acht deelnemers die de strijd aangaan met hun dwangneurose. De reis naar Thailand is voor een aantal van hen al een enorm zware opgave.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 23:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!