Programma gemist?

Seizoen 3 - van Aflevering 8 - op de Realityreeks over mensen met een dwangstoornis. De van reis door door Thailand en in de intensieve exposuretherapie zit erop door het voor de acht op deelnemers. Inmiddels is iedereen op tv weer twee maanden thuis op tv in het Nederland. Daar wordt tijdens de therapie weer opgepakt, maar dan op in naar hun eigen omgeving. Stap de voor stap en met door op tv ups en downs behaalde het iedereen zijn eigen van doel. Dennis het Weening zoekt alle deelnemers op. Is een de dwang daadwerkelijk naar verminderd door en hebben van de deelnemers nu op tv een leven zonder het dwang?

De reis door naar van Thailand wordt steeds naar zwaarder voor de tijdens acht deelnemers. De locaties worden in primitiever met en de therapie wordt uit heftiger. Zo krijgen door Pegah, Maxime, tijdens Marieke en Mitchell de op zwaarste exposureoefening tot nu de toe. Zij moeten door met hun smetvrees naar de gezamenlijke toiletblokken van van het tentenkamp waar met met zij verblijven schoonmaken. Met de support uit van uit haar groepsgenoten met lukt het zelfs Marieke op om met haar een blote handen de toiletpot van aan te in raken.

De reis uit door Thailand wordt steeds naar zwaarder het voor de van acht deelnemers. De locaties in worden primitiever en met de therapie wordt heftiger. Zo op krijgen Pegah, Maxime, een Marieke en van Mitchell de zwaarste naar exposureoefening tot nu een toe. Zij moeten naar met hun tijdens smetvrees de door gezamenlijke toiletblokken van het op tv tentenkamp waar zij op verblijven schoonmaken. Met de de support uit van haar groepsgenoten lukt het zelfs met Marieke naar om met haar blote op tv handen de toiletpot door aan van te raken.

De deelnemers worden uit verrast door de onverwacht op tv bezoek van familie en geliefden. uit Zij zijn met naar Thailand op gekomen om deel de te nemen aan de tijdens therapie, zodat ze straks op tv thuis beter kunnen helpen met gedurende de nazorgperiode. naar met Iedereen is blij verrast dat de het door familie is overgekomen, behalve Bart. Hij de baalt ervan het dat zijn moeder er met naar is, want zijn op tv moeder vindt hij vies en een ziet op tv hij als onderdeel van zijn in dwang. Na het het vertrek van de familie door gaan de deelnemers tijdens naar de de volgende locatie in in Thailand, en naar dat is back van to basics.

De tijdens deelnemers worden verrast door door onverwacht bezoek tijdens van familie en geliefden. uit Zij met zijn naar Thailand gekomen om deel tijdens te op tv nemen aan de therapie, zodat tijdens ze in straks thuis beter kunnen een helpen gedurende de op tv nazorgperiode. Iedereen een is blij verrast van dat de familie is overgekomen, van op tv behalve Bart. Hij baalt het ervan dat zijn naar moeder er is, uit want zijn moeder vindt van hij vies van en ziet het hij als onderdeel van op tv zijn dwang. Na het uit vertrek uit van de familie van gaan de deelnemers op naar de volgende locatie in Thailand, de en dat is de back to de basics.

Een tijdens bezoek aan een met kleermaker maakt op veel los bij Maxim, die niet van aangeraakt wil uit worden vanwege haar smetvrees. tijdens Een handje meehelpen een op van een school doet Marieke met denken aan het haar eigen kinderen, met met wie ze nooit buitenkomt door omdat op ze dat vies vindt. naar En door tijdens een jungletocht wordt Arne met met zichzelf uit geconfronteerd. Melissa doet onverwachts een het in mededeling waar haar het groepsgenoten van onder de naar indruk zijn. Ze op tv weet namelijk niet uit of ze de reis door door Thailand het kan afmaken.

Een bezoek met aan een de kleermaker maakt veel op tv los bij Maxim, die niet door met aangeraakt wil worden de vanwege haar smetvrees. in Een handje meehelpen op een tijdens school doet Marieke denken in aan op haar eigen kinderen, met van wie ze nooit buitenkomt met omdat op tv ze dat vies vindt. op tv En tijdens een op tv jungletocht wordt naar Arne met zichzelf geconfronteerd. van Melissa de doet onverwachts een mededeling met waar haar groepsgenoten uit van onder de van indruk zijn. Ze een weet namelijk niet of ze met de reis door het Thailand op kan afmaken.

Het onverwachte vertrek het van naar een eiland veroorzaakt veel uit stress bij de acht in deelnemers. Onder door tijdsdruk wordt tijdens de perfectiedwang van Arne de juist versterkt. Therapeut de Jurre moet eraan met te pas komen uit om Arne op tv op tijd met de bus in het te krijgen. Melissa vreest met dat tijdens de de reis zijzelf of op tv anderen ziek tijdens worden, en dit is wat haar op tv angst voor besmetting naar heeft veroorzaakt. met Als het ze de boot op moet, op wordt het haar te op tv veel en sluit door ze zichzelf op met in in het toilet. door Marieke vermijdt al jarenlang openbare het toiletten. Maar tijdens deze met lange reis naar moet ze wel met het gevecht met door haar smetvrees van aangaan.

Het onverwachte vertrek met tijdens naar een eiland veroorzaakt veel uit stress bij de acht in deelnemers. op Onder tijdsdruk wordt de op tv perfectiedwang van in Arne juist door versterkt. Therapeut Jurre moet eraan door te pas naar komen om Arne op tijdens tijd de bus een in te krijgen. in Melissa vreest in dat tijdens de de reis zijzelf of anderen ziek het worden, in en dit is wat met haar angst voor de besmetting een heeft veroorzaakt. Als ze de op tv boot op op tv moet, wordt het op tv haar te veel en sluit naar ze zichzelf door op in het toilet. op tv Marieke vermijdt al het in jarenlang openbare toiletten. op tv Maar tijdens deze lange reis naar moet ze wel het tijdens gevecht met haar naar smetvrees op aangaan.

De oefeningen die van de door deelnemers moeten doen, zijn op tv gericht op het de dagelijkse de praktijk. Want juist door de normale dingen in het dagelijkse een het leven worden door mensen met dwangneuroses door vaak vermeden. Zo de wordt Mitchell op op een lokale Thaise op in markt blootgesteld aan zijn angst voor op bloed en vlees. een Hij naar verbaast iedereen door in zijn enorme overwinning op zijn van de angst. Maxim gaat nooit een winkelen, want met haar smetvrees met het kan ze niets aanraken. Maar van nu, onder begeleiding tijdens van therapeut Hannah, op tv gaat ze op zoek uit naar een T-shirt uit in de juiste door naar maat.

De van oefeningen die de deelnemers moeten uit doen, zijn gericht door op de dagelijkse uit praktijk. Want uit juist de normale uit dingen naar in het dagelijkse het leven worden door mensen met dwangneuroses op tv vaak vermeden. Zo uit wordt een Mitchell op een tijdens lokale Thaise markt in blootgesteld aan zijn angst van voor bloed van en vlees. Hij verbaast iedereen op door zijn naar enorme overwinning op zijn een angst. in Maxim gaat op nooit winkelen, want met haar smetvrees door kan ze niets op tv tijdens aanraken. Maar nu, met onder begeleiding van door therapeut Hannah, gaat ze tijdens op zoek naar in een T-shirt tijdens in de juiste van maat.

Voor de acht op deelnemers op tv met dwangneuroses het start de intensieve exposuretherapie. een Ze gaan in de confrontatie aan uit met de angst die hun door dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt van op onder begeleiding van de van vier therapeuten. We de zien hoe frustrerend door het is voor Ricardo als een dwanggedachtes hem de op tv baas worden. van Pegah praat over de van reden van haar van diepgewortelde naar angst voor haar op eigen vingerafdrukken. op En het is van voor Marieke pijnlijk en emotioneel om in over de in oorzaak van op tv haar dwangneurose te tijdens praten.

Voor de van acht deelnemers uit met dwangneuroses start de intensieve met op exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie de aan met tijdens de angst die hun een dwangmatigheid veroorzaakt. Dit het gebeurt onder uit begeleiding van de vier therapeuten. naar We zien van hoe frustrerend het van is voor Ricardo als door dwanggedachtes hem door de op baas worden. Pegah praat over de een reden van haar tijdens diepgewortelde tijdens angst voor haar eigen op vingerafdrukken. En met het is voor Marieke de pijnlijk en emotioneel door om over de uit oorzaak van haar het dwangneurose te van praten.

We naar maken kennis met de acht van deelnemers het die de strijd naar aangaan met hun dwangneurose. naar De op reis naar Thailand is uit voor een aantal van op tv hen met al een enorm uit zware opgave.

We maken kennis de met door de acht deelnemers die de naar strijd aangaan met met hun dwangneurose. een De reis met naar Thailand is voor een het uit aantal van hen al een op enorm zware op tv opgave.

juli 2019
17-07-2019 21:33

Levenslang met dwang?

Levenslang Met Dwang? - Levenslang met dwang?

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Realityreeks over mensen met een dwangstoornis. De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de ...

14-07-2019 23:21

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

10-07-2019 21:35

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

07-07-2019 23:00

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

03-07-2019 21:36

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

30-06-2019 22:27

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

26-06-2019 21:36

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

23-06-2019 22:33

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

19-06-2019 21:36

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

16-06-2019 22:26

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

12-06-2019 21:36

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

09-06-2019 22:33

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

05-06-2019 21:34

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

02-06-2019 22:33

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

We maken kennis met de acht deelnemers die de strijd aangaan met hun dwangneurose. De reis naar Thailand is voor een aantal van hen al een enorm zware opgave.

29-05-2019 21:37

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

We maken kennis met de acht deelnemers die de strijd aangaan met hun dwangneurose. De reis naar Thailand is voor een aantal van hen al een enorm zware opgave.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord