Programma gemist?

De reis een door Thailand en op tv de intensieve op exposuretherapie zit erop in voor de acht deelnemers. het Inmiddels is het iedereen weer twee maanden thuis van in Nederland. van Daar wordt de therapie in weer tijdens opgepakt, maar met dan in hun eigen naar omgeving. Stap voor stap en met met ups en het downs behaalde iedereen op zijn eigen in doel. Dennis het Weening zoekt de alle deelnemers op. Is de dwang tijdens daadwerkelijk door verminderd en naar hebben de deelnemers nu een leven van het zonder dwang?

De het reis door Thailand en het de op intensieve exposuretherapie zit erop voor tijdens de acht deelnemers. op Inmiddels is iedereen weer op tv twee maanden thuis in in Nederland. Daar het wordt door de therapie weer van opgepakt, maar dan in van hun eigen tijdens omgeving. Stap het voor stap en op tv met ups en downs naar behaalde iedereen zijn tijdens eigen doel. tijdens Dennis Weening zoekt op alle deelnemers op. Is op tv de dwang in daadwerkelijk verminderd en hebben van de deelnemers nu op een leven uit zonder dwang?

De reis in door Thailand wordt op tv steeds zwaarder voor de uit acht deelnemers. De uit locaties een worden primitiever en de naar therapie wordt heftiger. Zo uit krijgen op tv Pegah, Maxime, Marieke tijdens en Mitchell op de zwaarste exposureoefening in tot nu toe. Zij op moeten met naar hun smetvrees de gezamenlijke tijdens toiletblokken van in het tentenkamp waar zij verblijven schoonmaken. uit Met de de support van haar groepsgenoten met van lukt het zelfs Marieke om met de haar blote handen naar de toiletpot naar aan te met raken.

De reis door tijdens Thailand van wordt steeds zwaarder voor de van acht deelnemers. een De locaties worden een primitiever en de een therapie wordt heftiger. Zo de krijgen Pegah, een Maxime, van Marieke en Mitchell de zwaarste met exposureoefening het tot nu toe. Zij de moeten met tijdens hun smetvrees de gezamenlijke toiletblokken van uit van het tentenkamp waar door zij verblijven schoonmaken. het Met de support van haar groepsgenoten de lukt het zelfs tijdens Marieke om van met naar haar blote handen de tijdens toiletpot aan te met raken.

De deelnemers worden door verrast door een onverwacht van bezoek van familie en door geliefden. Zij zijn naar tijdens Thailand gekomen om tijdens deel te naar nemen aan de therapie, naar zodat ze straks thuis met beter tijdens kunnen helpen in gedurende de nazorgperiode. Iedereen is naar blij tijdens verrast dat de familie de is overgekomen, behalve Bart. Hij de met baalt ervan dat zijn moeder er met met is, want zijn moeder op tv vindt hij uit vies en ziet hij als onderdeel naar van naar zijn dwang. Na het met vertrek van tijdens de familie van gaan de deelnemers naar de de volgende locatie in Thailand, het en met dat is uit back to basics.

De met deelnemers worden verrast op tv door onverwacht bezoek van van familie en geliefden. een Zij zijn naar naar Thailand met gekomen om deel het te nemen aan uit de therapie, zodat ze straks een thuis beter door kunnen helpen gedurende op de nazorgperiode. in Iedereen is blij uit verrast dat de door familie is overgekomen, behalve naar Bart. Hij baalt ervan dat naar zijn met moeder er een is, want zijn moeder op tv vindt hij vies en ziet naar hij als onderdeel met van zijn de dwang. Na het vertrek op tv naar van de familie gaan de van deelnemers een naar de volgende locatie in het Thailand, en van dat is back to door basics.

Een bezoek met aan een uit kleermaker maakt het veel los bij Maxim, met die niet aangeraakt wil worden het vanwege haar smetvrees. een op tv Een handje meehelpen op op tv een school doet Marieke door denken op aan haar eigen kinderen, van met wie een ze nooit buitenkomt omdat ze dat door vies vindt. En van uit tijdens een jungletocht wordt Arne uit met zichzelf geconfronteerd. Melissa de op doet onverwachts een mededeling tijdens waar haar op tv groepsgenoten van onder de indruk zijn. op Ze weet namelijk een niet of ze het de reis door van in Thailand kan afmaken.

Een op bezoek aan op een kleermaker maakt veel los bij met van Maxim, die niet aangeraakt wil worden van vanwege met haar smetvrees. Een handje meehelpen naar op een school van het doet Marieke denken aan het haar eigen op tv kinderen, met wie op tv ze nooit buitenkomt omdat ze dat op het vies vindt. En tijdens een het jungletocht wordt Arne een met naar zichzelf geconfronteerd. Melissa doet de onverwachts een mededeling waar haar tijdens de groepsgenoten van onder de indruk zijn. een Ze weet een namelijk niet of ze de de reis door naar een Thailand kan afmaken.

Het een onverwachte vertrek naar een eiland een veroorzaakt van veel stress bij op tv de acht deelnemers. een Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang op tv van van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre door moet op eraan te pas komen om het Arne op tijdens tijd op de bus in te naar krijgen. Melissa vreest dat tijdens naar de de reis zijzelf of op tv anderen ziek worden, en dit naar is het wat haar angst uit voor besmetting heeft op tv veroorzaakt. Als ze de met boot op moet, wordt naar in het haar te veel en met sluit ze naar zichzelf op in het tijdens toilet. Marieke vermijdt al een op tv jarenlang openbare toiletten. Maar de tijdens deze naar lange reis moet ze wel naar het op tv gevecht met haar smetvrees met aangaan.

Het onverwachte tijdens vertrek naar naar een eiland veroorzaakt een veel stress het bij de acht op tv deelnemers. Onder tijdsdruk wordt op de perfectiedwang van Arne van juist versterkt. Therapeut Jurre op uit moet eraan te pas de komen om Arne op tijd naar de bus in met te krijgen. met Melissa vreest dat op tijdens de reis zijzelf van of het anderen ziek worden, en dit door is wat haar door angst voor de besmetting heeft veroorzaakt. Als van ze de boot op tv op moet, naar wordt het haar te op tv het veel en sluit ze zichzelf tijdens op in het toilet. met Marieke in vermijdt al jarenlang tijdens openbare toiletten. Maar tijdens deze met lange tijdens reis moet ze wel het van gevecht met haar op smetvrees op aangaan.

De op tv oefeningen die de deelnemers moeten in doen, zijn gericht door naar op de dagelijkse praktijk. Want de juist de normale het dingen met in het dagelijkse in leven worden door mensen met met dwangneuroses vaak naar vermeden. Zo wordt op tv Mitchell op een lokale Thaise de markt blootgesteld aan naar zijn tijdens angst voor bloed en vlees. op Hij verbaast iedereen naar in door zijn enorme met overwinning op zijn angst. Maxim gaat een nooit winkelen, want uit een met haar smetvrees kan ze niets in op tv aanraken. Maar nu, onder begeleiding van met therapeut Hannah, gaat naar met ze op zoek tijdens naar een T-shirt in de juiste naar een maat.

De oefeningen in die in de deelnemers moeten doen, zijn van gericht de op de dagelijkse praktijk. naar Want juist in de normale dingen in het dagelijkse in leven worden door op mensen met naar dwangneuroses vaak vermeden. met Zo wordt Mitchell op tv op een naar lokale Thaise markt door blootgesteld aan zijn angst op voor bloed op tv en vlees. Hij tijdens verbaast iedereen door zijn het enorme overwinning in op zijn angst. van Maxim gaat op nooit winkelen, want met een haar smetvrees kan in ze niets in aanraken. Maar nu, onder op tv begeleiding van therapeut de Hannah, gaat ze tijdens op zoek naar op tv een T-shirt in de het juiste van maat.

Voor van de acht deelnemers het met dwangneuroses start door de intensieve exposuretherapie. Ze gaan in de confrontatie aan de met de van angst die hun de dwangmatigheid veroorzaakt. Dit op tv gebeurt onder de begeleiding van de vier therapeuten. door We zien het hoe frustrerend het uit is voor Ricardo als tijdens met dwanggedachtes hem de baas worden. Pegah op tv een praat over de naar reden van haar diepgewortelde angst voor naar haar eigen vingerafdrukken. met op En het is voor Marieke pijnlijk de en emotioneel naar om op over de oorzaak van haar op tv dwangneurose te de praten.

Voor een de acht deelnemers met dwangneuroses het start de op intensieve exposuretherapie. Ze op tv gaan de confrontatie door aan met de angst tijdens die hun een dwangmatigheid op veroorzaakt. Dit gebeurt in onder begeleiding van de vier therapeuten. in We het zien hoe frustrerend het van is voor het Ricardo als dwanggedachtes hem op tv de baas worden. tijdens Pegah praat uit over de door reden van haar diepgewortelde op tv angst voor met haar eigen vingerafdrukken. En het is op voor de Marieke pijnlijk het en emotioneel om tijdens over de oorzaak van naar haar dwangneurose naar te praten.

We maken het kennis met door de acht deelnemers die de tijdens strijd aangaan tijdens met hun in dwangneurose. De in reis naar Thailand is voor een door aantal een van hen al tijdens een enorm zware in opgave.

oktober 2019
21-07-2019 23:11

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

17-07-2019 21:34

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

14-07-2019 23:21

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

10-07-2019 21:35

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

07-07-2019 23:00

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

03-07-2019 21:36

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

30-06-2019 22:27

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

26-06-2019 21:36

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

23-06-2019 22:33

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

19-06-2019 21:36

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

16-06-2019 22:26

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

12-06-2019 21:36

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

09-06-2019 22:33

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

05-06-2019 21:34

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

02-06-2019 22:33

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

We maken kennis met de acht deelnemers die de strijd aangaan met hun dwangneurose. De reis naar Thailand is voor een aantal van hen al een enorm zware opgave.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 23:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!