Programma gemist?

De op tv reis door Thailand en de de uit intensieve exposuretherapie zit erop voor door de acht met deelnemers. Inmiddels is iedereen weer op tv twee een maanden thuis in naar Nederland. Daar wordt de therapie de weer opgepakt, door maar de dan in hun eigen omgeving. Stap in voor stap in en met ups en met in downs behaalde iedereen zijn eigen een doel. Dennis Weening in zoekt alle deelnemers op. van Is de door dwang daadwerkelijk op verminderd en hebben de op deelnemers nu een leven met door zonder dwang?

De reis op tv door Thailand van en de intensieve exposuretherapie zit de erop voor de met acht van deelnemers. Inmiddels is iedereen op weer twee maanden thuis op tv door in Nederland. Daar wordt naar de therapie door weer opgepakt, maar op tv dan in hun uit eigen omgeving. Stap voor stap en een met uit ups en downs behaalde uit iedereen zijn naar eigen doel. Dennis tijdens Weening zoekt alle deelnemers op. op Is de dwang door daadwerkelijk verminderd en het hebben de deelnemers het nu tijdens een leven zonder op tv dwang?

De de reis door Thailand wordt van steeds zwaarder het voor de acht deelnemers. door De van locaties worden primitiever en de therapie op wordt heftiger. Zo het krijgen een Pegah, Maxime, een Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening in tot het nu toe. Zij moeten een met hun van smetvrees de naar gezamenlijke toiletblokken van van het tentenkamp waar op zij verblijven schoonmaken. Met de in support van haar een groepsgenoten lukt het uit zelfs op Marieke om met van haar blote handen de toiletpot aan een te de raken.

De reis tijdens door Thailand wordt steeds tijdens van zwaarder voor de in acht deelnemers. De locaties worden door primitiever en de therapie een wordt heftiger. het Zo krijgen Pegah, op tv Maxime, op tv Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening door tot nu toe. de Zij moeten met op hun smetvrees naar de gezamenlijke met toiletblokken van het tentenkamp tijdens waar een zij verblijven schoonmaken. Met de support tijdens van haar groepsgenoten naar lukt de het zelfs met Marieke om met haar blote handen op de de toiletpot aan te naar raken.

De een deelnemers worden van verrast door onverwacht bezoek van de familie en het geliefden. Zij het zijn naar Thailand gekomen om deel op tv in te nemen aan op tv de therapie, zodat ze naar straks thuis beter kunnen op tv helpen gedurende van de nazorgperiode. een Iedereen is blij verrast dat de een familie de is overgekomen, tijdens behalve Bart. Hij uit baalt ervan dat zijn het moeder er is, met want zijn in moeder vindt hij vies in en ziet hij als van onderdeel van zijn naar dwang. Na de het vertrek van op de familie uit gaan de deelnemers door naar de volgende locatie in op tv Thailand, en met dat is back to in basics.

De een deelnemers worden verrast met door onverwacht bezoek van familie de en geliefden. Zij een tijdens zijn naar Thailand tijdens gekomen om deel te tijdens nemen aan de therapie, zodat een ze straks thuis naar beter kunnen met helpen gedurende de in nazorgperiode. uit Iedereen is blij verrast dat een de familie is overgekomen, naar behalve het Bart. Hij baalt door ervan dat zijn op moeder er is, want zijn uit moeder de vindt hij vies en ziet een hij tijdens als onderdeel van zijn van dwang. van Na het vertrek op van de familie gaan de de deelnemers naar tijdens de volgende tijdens locatie in Thailand, in en dat is back to van basics.

Een het bezoek aan het een kleermaker maakt met veel los bij Maxim, die niet een de aangeraakt wil worden de vanwege haar smetvrees. Een met handje meehelpen op naar een school doet Marieke van denken aan van haar eigen kinderen, met wie op tv ze nooit naar buitenkomt met omdat ze dat vies vindt. uit En tijdens tijdens een jungletocht wordt Arne van met in zichzelf geconfronteerd. Melissa doet op tv onverwachts een mededeling de waar haar groepsgenoten van van onder de op indruk zijn. Ze uit weet namelijk niet naar of ze de reis door met Thailand kan op tv afmaken.

Een op tv bezoek aan een uit kleermaker maakt naar veel los bij uit Maxim, die niet het aangeraakt wil worden met vanwege haar smetvrees. in Een handje meehelpen op een in school doet naar Marieke denken de aan haar eigen kinderen, met wie de ze nooit in buitenkomt omdat ze dat naar op vies vindt. En een tijdens een jungletocht wordt Arne met uit zichzelf geconfronteerd. Melissa uit doet onverwachts een tijdens mededeling in waar haar groepsgenoten van in onder de indruk zijn. naar op tv Ze weet namelijk niet of ze met op de reis door Thailand kan door afmaken.

Het in onverwachte vertrek door naar een eiland veroorzaakt tijdens veel stress een bij de acht in deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang tijdens van Arne het juist een versterkt. Therapeut Jurre moet het eraan te pas komen om in Arne in op tijd op de bus in te krijgen. uit Melissa vreest dat de tijdens de reis zijzelf tijdens of anderen van ziek worden, uit en dit is wat haar op tv angst voor besmetting in van heeft veroorzaakt. Als ze de in boot met op moet, wordt het van haar te veel en in sluit ze zichzelf een op in het van toilet. Marieke vermijdt met al jarenlang openbare in toiletten. uit Maar tijdens deze lange reis moet met uit ze wel het gevecht met het haar smetvrees op tv aangaan.

Het de onverwachte vertrek tijdens naar een eiland op veroorzaakt veel stress bij de tijdens acht het deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de met perfectiedwang de van Arne juist tijdens versterkt. Therapeut Jurre van moet eraan te pas het komen om op tv Arne op tijd de uit bus in te krijgen. in Melissa vreest tijdens dat tijdens de reis met zijzelf de of anderen ziek worden, en tijdens dit is wat naar haar een angst voor besmetting heeft veroorzaakt. Als in ze de boot in op met moet, wordt het haar te tijdens de veel en sluit ze op tv zichzelf op met in het toilet. Marieke vermijdt in al jarenlang openbare door toiletten. van Maar tijdens deze een lange reis moet ze wel het met gevecht het met haar smetvrees van aangaan.

De oefeningen in die de het deelnemers moeten doen, zijn gericht uit uit op de dagelijkse praktijk. door Want juist de met normale dingen een in het dagelijkse tijdens leven worden door mensen met dwangneuroses naar vaak vermeden. in Zo wordt in Mitchell op een lokale de Thaise markt het blootgesteld aan zijn een angst voor bloed en vlees. van Hij met verbaast iedereen door tijdens zijn enorme overwinning op tv op zijn angst. Maxim gaat het op tv nooit winkelen, want met haar met smetvrees kan ze niets in op tv aanraken. Maar nu, de onder begeleiding van door therapeut Hannah, gaat ze op zoek op naar een een T-shirt in van de juiste met maat.

De tijdens oefeningen die met de deelnemers moeten doen, zijn gericht op op de de dagelijkse praktijk. Want juist het de normale tijdens dingen in het tijdens dagelijkse leven met worden door mensen met dwangneuroses een vaak van vermeden. Zo wordt de Mitchell op een door lokale Thaise markt blootgesteld aan een zijn angst voor in bloed en de vlees. Hij van verbaast iedereen door het zijn enorme overwinning op zijn door angst. Maxim een gaat nooit uit winkelen, want met haar smetvrees door een kan ze niets aanraken. Maar nu, met onder begeleiding een van therapeut Hannah, gaat tijdens ze de op zoek naar een T-shirt op tv een in de juiste op tv maat.

Voor de tijdens acht deelnemers de met dwangneuroses start de uit intensieve exposuretherapie. met Ze gaan uit de confrontatie aan met de angst met die hun de dwangmatigheid naar veroorzaakt. Dit gebeurt met onder begeleiding van de door vier therapeuten. naar We zien hoe frustrerend het met is voor Ricardo als in dwanggedachtes de hem de op baas worden. Pegah praat in over de reden door van haar op diepgewortelde angst voor haar eigen vingerafdrukken. het En het is op met voor Marieke pijnlijk en de emotioneel om over naar de oorzaak van haar dwangneurose tijdens te met praten.

Voor door de acht van deelnemers met dwangneuroses tijdens start de intensieve exposuretherapie. Ze van gaan de confrontatie aan een met de het angst die door hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit op tv gebeurt onder uit begeleiding van de vier therapeuten. de We zien hoe tijdens de frustrerend het is voor Ricardo een als dwanggedachtes hem de in baas worden. Pegah met praat over de uit op tv reden van haar diepgewortelde angst van voor haar op eigen vingerafdrukken. En het op tv is voor Marieke de pijnlijk en emotioneel op tv om over tijdens de oorzaak de van haar dwangneurose het te praten.

We maken de kennis een met de acht deelnemers die de de strijd aangaan een met hun op dwangneurose. De reis naar op Thailand is voor een tijdens aantal naar van hen al een enorm met op tv zware opgave.

augustus 2021
21-07-2019 23:11

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

17-07-2019 21:34

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

14-07-2019 23:21

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

10-07-2019 21:35

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

07-07-2019 23:00

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

03-07-2019 21:36

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

30-06-2019 22:27

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

26-06-2019 21:36

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

23-06-2019 22:33

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

19-06-2019 21:36

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

16-06-2019 22:26

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

12-06-2019 21:36

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

09-06-2019 22:33

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

05-06-2019 21:34

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

02-06-2019 22:33

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

We maken kennis met de acht deelnemers die de strijd aangaan met hun dwangneurose. De reis naar Thailand is voor een aantal van hen al een enorm zware opgave.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 23:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!