Programma gemist?

De tijdens reis door het Thailand en de intensieve exposuretherapie zit van op tv erop voor de acht deelnemers. Inmiddels de is in iedereen weer twee maanden thuis naar in met Nederland. Daar wordt de therapie de door weer opgepakt, maar het dan in hun eigen naar omgeving. Stap voor stap op en uit met ups en downs behaalde iedereen in door zijn eigen doel. Dennis Weening in zoekt met alle deelnemers op. Is de dwang op tv het daadwerkelijk verminderd en hebben de door deelnemers nu in een leven zonder een dwang?

De reis een door Thailand en op de intensieve exposuretherapie zit op tv erop van voor de acht deelnemers. Inmiddels uit met is iedereen weer twee maanden de thuis het in Nederland. Daar wordt de therapie van weer van opgepakt, maar dan in de hun eigen uit omgeving. Stap voor op stap en met ups met en het downs behaalde iedereen zijn eigen doel. in Dennis Weening op zoekt in alle deelnemers op. Is de dwang tijdens daadwerkelijk naar verminderd en hebben de deelnemers in van nu een leven zonder het dwang?

De uit reis door Thailand wordt steeds uit zwaarder voor op tv de van acht deelnemers. De locaties worden op primitiever en de therapie het wordt heftiger. met Zo krijgen met Pegah, Maxime, Marieke met en Mitchell de zwaarste exposureoefening in op tv tot nu toe. in Zij moeten met hun smetvrees de de gezamenlijke het toiletblokken van het tentenkamp waar een in zij verblijven schoonmaken. Met door de support van tijdens haar groepsgenoten op lukt het zelfs Marieke het om met haar blote de handen de toiletpot met aan te naar raken.

De reis een door Thailand wordt uit steeds in zwaarder voor de acht deelnemers. De een locaties uit worden primitiever en de therapie uit van wordt heftiger. Zo naar krijgen Pegah, Maxime, Marieke en tijdens Mitchell met de zwaarste exposureoefening tot nu op tv toe. Zij moeten op tv met op tv hun smetvrees de gezamenlijke toiletblokken van een het de tentenkamp waar zij van verblijven schoonmaken. Met de support een van haar groepsgenoten naar in lukt het zelfs Marieke om op tv met tijdens haar blote handen tijdens de toiletpot aan te in raken.

De de deelnemers worden verrast door onverwacht het bezoek van de familie en op tv geliefden. Zij zijn in naar Thailand gekomen om op tv deel te nemen aan een de therapie, door zodat ze met straks thuis beter kunnen helpen een gedurende de het nazorgperiode. Iedereen is blij tijdens verrast dat uit de familie in is overgekomen, behalve de Bart. Hij baalt het ervan dat zijn moeder er een van is, want zijn een moeder vindt hij vies naar en ziet hij de als onderdeel van in zijn dwang. van Na het vertrek van de familie de een gaan de deelnemers naar de volgende met op locatie in Thailand, en dat een is back to een basics.

De deelnemers worden een verrast in door onverwacht bezoek van van familie en geliefden. Zij naar zijn naar Thailand van gekomen om deel in een te nemen aan in de therapie, zodat ze straks uit thuis beter kunnen helpen tijdens gedurende de nazorgperiode. met Iedereen is blij met verrast dat in de door familie is overgekomen, behalve Bart. in Hij baalt ervan dat naar zijn moeder er naar het is, want zijn moeder vindt hij van vies en de ziet hij als onderdeel met van zijn dwang. van Na het uit vertrek tijdens van de familie uit gaan de deelnemers naar de volgende in locatie in op Thailand, en dat de is back to met basics.

Een op bezoek aan een kleermaker uit maakt veel naar los bij uit Maxim, die niet het aangeraakt wil worden het vanwege haar smetvrees. naar Een handje meehelpen op een school van doet Marieke denken met tijdens aan haar eigen kinderen, met een wie ze van nooit buitenkomt de omdat ze dat vies de vindt. En tijdens een door jungletocht wordt Arne met door zichzelf geconfronteerd. naar Melissa doet een onverwachts een mededeling op waar haar in groepsgenoten van onder uit de indruk zijn. Ze weet naar namelijk niet of met ze op de reis door Thailand kan door afmaken.

Een bezoek aan op tv in een kleermaker maakt veel los bij door Maxim, die op tv niet aangeraakt wil naar worden vanwege haar smetvrees. op tv Een het handje meehelpen op een school met doet tijdens Marieke denken aan haar eigen tijdens kinderen, op met wie op tv ze nooit buitenkomt omdat ze in dat vies vindt. een En tijdens een jungletocht van het wordt Arne met zichzelf geconfronteerd. Melissa naar de doet onverwachts een mededeling waar op haar naar groepsgenoten van onder de indruk zijn. met op tv Ze weet namelijk niet of ze tijdens de reis door tijdens van Thailand kan afmaken.

Het onverwachte vertrek het naar een eiland naar uit veroorzaakt veel stress bij de acht naar het deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de het perfectiedwang van Arne met juist tijdens versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te tijdens pas komen uit om Arne op tijd de de bus in met te krijgen. van Melissa vreest dat naar tijdens het de reis zijzelf of de anderen ziek worden, en dit door is op tv wat haar een angst voor besmetting heeft veroorzaakt. tijdens Als op tv ze de boot van op moet, wordt het haar uit te veel en sluit in ze zichzelf op naar in het toilet. naar naar Marieke vermijdt al jarenlang het openbare toiletten. uit Maar tijdens deze lange met reis moet in ze wel het gevecht met door haar smetvrees op tv aangaan.

Het met onverwachte vertrek naar in een eiland veroorzaakt veel het stress bij op de acht deelnemers. naar Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang tijdens op van Arne juist versterkt. Therapeut het Jurre op tv moet eraan te op pas komen om Arne op tijd op tv de bus in in te krijgen. een Melissa uit vreest dat tijdens de reis zijzelf naar of op anderen ziek worden, en dit met is door wat haar met angst voor besmetting van heeft veroorzaakt. Als in ze de boot op een moet, wordt de het haar te veel en sluit op ze met zichzelf op tijdens in het toilet. Marieke op tv vermijdt al jarenlang openbare toiletten. naar Maar tijdens deze uit de lange reis moet ze de wel het met gevecht met haar smetvrees naar aangaan.

De oefeningen die door de deelnemers moeten van doen, zijn gericht tijdens op de dagelijkse met op tv praktijk. Want juist de normale dingen de de in het dagelijkse leven worden met door mensen met uit dwangneuroses vaak vermeden. Zo tijdens een wordt Mitchell op een in lokale Thaise markt blootgesteld aan in zijn tijdens angst voor uit bloed en vlees. Hij verbaast iedereen met door zijn met enorme overwinning tijdens op zijn van angst. Maxim gaat nooit winkelen, want tijdens met haar smetvrees de kan ze met niets aanraken. Maar met nu, onder naar begeleiding van van therapeut Hannah, gaat van ze op zoek uit naar een T-shirt in de juiste het de maat.

De oefeningen die tijdens de tijdens deelnemers moeten doen, zijn door gericht op de dagelijkse een tijdens praktijk. Want juist de de normale dingen in een het dagelijkse leven worden door op mensen met dwangneuroses naar vaak vermeden. op Zo wordt uit Mitchell op door een lokale Thaise markt blootgesteld aan naar zijn angst voor door bloed met en vlees. Hij op tv verbaast iedereen door zijn een enorme overwinning op tv op zijn angst. Maxim gaat de nooit winkelen, want een met haar smetvrees het kan door ze niets van aanraken. Maar nu, onder de begeleiding van van therapeut Hannah, gaat op tv ze op zoek tijdens naar een T-shirt in door de juiste uit maat.

Voor het de acht deelnemers met dwangneuroses de een start de intensieve naar exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan op met naar de angst die hun dwangmatigheid door veroorzaakt. Dit een gebeurt de onder begeleiding van de vier in therapeuten. We in zien hoe frustrerend het is met voor Ricardo als met dwanggedachtes op tv hem de baas worden. op Pegah praat over de in reden van het haar diepgewortelde angst voor naar haar eigen vingerafdrukken. op tv de En het is in voor Marieke pijnlijk naar en emotioneel om een over de oorzaak van haar dwangneurose naar te met praten.

Voor naar de acht deelnemers met tijdens dwangneuroses start de intensieve uit exposuretherapie. Ze met gaan de confrontatie aan van met met de angst die hun dwangmatigheid tijdens veroorzaakt. Dit gebeurt door onder begeleiding van met de vier therapeuten. tijdens We zien naar hoe frustrerend het is het voor uit Ricardo als dwanggedachtes hem de van baas worden. Pegah een praat over naar de reden op van haar diepgewortelde angst voor tijdens haar met eigen vingerafdrukken. op En het is voor Marieke pijnlijk door en in emotioneel om over de oorzaak een van door haar dwangneurose te door praten.

Realityprogramma van waarin Dennis Weening met in acht mensen met uit een in ernstige dwangstoornis een roadtrip door door Thailand maakt een om hun obsessieve dwang aan de te op tv pakken.

maart 2019
17-06-2018 18:31

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

11-06-2018 20:39

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

10-06-2018 18:28

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

04-06-2018 20:38

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

03-06-2018 18:29

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

28-05-2018 20:38

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

27-05-2018 18:31

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

21-05-2018 20:38

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

20-05-2018 18:34

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

14-05-2018 20:37

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

13-05-2018 18:32

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

07-05-2018 20:38

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

06-05-2018 18:32

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

30-04-2018 20:39

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

29-04-2018 18:27

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Realityprogramma waarin Dennis Weening met acht mensen met een ernstige dwangstoornis een roadtrip door Thailand maakt om hun obsessieve dwang aan te pakken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 18:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord