Programma gemist?

De reis door tijdens de Thailand en de intensieve op tv exposuretherapie zit uit erop voor de acht met deelnemers. Inmiddels is iedereen door weer twee uit maanden thuis in Nederland. Daar in wordt de therapie met op weer opgepakt, maar dan in naar hun eigen van omgeving. Stap voor een stap en naar met ups en downs behaalde een iedereen zijn tijdens eigen doel. Dennis Weening van zoekt naar alle deelnemers op. Is de de dwang daadwerkelijk verminderd naar en met hebben de deelnemers nu een leven door zonder tijdens dwang?

De door reis door Thailand en de met intensieve exposuretherapie met zit het erop voor de acht deelnemers. op Inmiddels is iedereen in weer van twee maanden thuis in Nederland. de Daar wordt de op tv therapie weer opgepakt, maar van van dan in hun met eigen omgeving. Stap voor stap met en met in ups en het downs behaalde iedereen met zijn eigen doel. Dennis Weening van zoekt alle deelnemers naar op. Is de de dwang daadwerkelijk uit verminderd en hebben de deelnemers in nu de een leven zonder de dwang?

De reis door een Thailand op tv wordt steeds naar zwaarder voor de een acht deelnemers. De door locaties worden primitiever tijdens en de therapie wordt heftiger. Zo naar krijgen Pegah, op tv Maxime, van Marieke en Mitchell de zwaarste het exposureoefening tot nu toe. naar op tv Zij moeten met hun smetvrees de het gezamenlijke toiletblokken van op tv het de tentenkamp waar uit zij verblijven schoonmaken. Met op tv de support een van haar groepsgenoten lukt het uit zelfs Marieke om tijdens met haar de blote handen de toiletpot aan op van te raken.

De reis op tv door Thailand wordt tijdens steeds zwaarder met voor de acht op deelnemers. De locaties worden tijdens primitiever en de therapie in door wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, een Marieke en een Mitchell de uit zwaarste exposureoefening tot op nu toe. Zij moeten met het met hun smetvrees de naar gezamenlijke toiletblokken van het het tentenkamp waar zij met verblijven schoonmaken. uit Met de support van haar groepsgenoten op lukt het zelfs van in Marieke om met haar de blote handen door de toiletpot aan te met raken.

De een deelnemers worden verrast door van onverwacht de bezoek van familie en geliefden. het Zij het zijn naar Thailand gekomen door om deel te nemen van aan de tijdens therapie, zodat ze straks thuis naar beter kunnen helpen een gedurende de op tv nazorgperiode. Iedereen is blij van de verrast dat de familie naar is overgekomen, behalve uit Bart. Hij baalt ervan dat tijdens zijn moeder er op is, van want zijn de moeder vindt hij de vies en ziet door hij als onderdeel van zijn dwang. de Na het vertrek in van de familie door gaan de tijdens deelnemers naar op tv de volgende locatie in Thailand, het en dat op is back to de basics.

De uit deelnemers worden verrast door uit onverwacht bezoek van de familie en geliefden. Zij een zijn naar tijdens Thailand gekomen de om deel op te nemen aan de therapie, tijdens zodat ze de straks thuis op tv beter kunnen helpen gedurende naar de nazorgperiode. Iedereen van is blij verrast dat van de familie is overgekomen, op behalve Bart. Hij uit baalt door ervan dat zijn moeder op er is, want zijn naar moeder vindt in hij vies het en ziet uit hij als onderdeel van zijn op tv dwang. Na het vertrek tijdens van de op tv familie uit gaan de deelnemers naar de met volgende het locatie in Thailand, en dat is tijdens back to van basics.

Een bezoek aan op tv een kleermaker maakt een veel los in bij op tv Maxim, die niet aangeraakt wil de worden vanwege de haar smetvrees. Een de handje meehelpen op een het school doet Marieke naar denken aan haar eigen door kinderen, met wie van ze nooit een buitenkomt omdat ze op dat vies vindt. op En tijdens een de jungletocht wordt Arne naar met van zichzelf geconfronteerd. Melissa doet onverwachts uit een mededeling het waar haar groepsgenoten van op onder de indruk zijn. naar tijdens Ze weet namelijk niet naar of ze in de reis door Thailand kan uit afmaken.

Een bezoek een aan een kleermaker maakt van veel los van bij Maxim, die niet op aangeraakt wil worden een in vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen naar uit op een school doet op tv Marieke denken aan haar eigen naar kinderen, uit met wie ze de nooit buitenkomt omdat ze dat de van vies vindt. En tijdens een op jungletocht wordt Arne het met naar zichzelf geconfronteerd. Melissa doet onverwachts van een mededeling in waar haar groepsgenoten in van onder naar de indruk zijn. Ze het weet namelijk niet of ze de door de reis door Thailand kan naar afmaken.

Het van onverwachte vertrek naar een eiland uit veroorzaakt veel stress naar bij de een acht deelnemers. Onder tijdsdruk met wordt de het perfectiedwang van Arne juist door versterkt. Therapeut Jurre in op moet eraan te het pas komen om Arne op met tijd op de bus in te krijgen. van Melissa op vreest dat tijdens de op tv reis zijzelf of anderen ziek de worden, en met dit is wat naar haar angst voor door besmetting een heeft veroorzaakt. Als ze de door boot tijdens op moet, wordt het in haar te veel en sluit een ze zichzelf op op een in het toilet. Marieke vermijdt al naar jarenlang openbare naar toiletten. Maar tijdens door deze lange op reis moet ze op tv wel het tijdens gevecht met haar smetvrees het aangaan.

Het onverwachte vertrek uit naar een op tv eiland de veroorzaakt veel stress bij in de acht deelnemers. Onder uit tijdsdruk wordt de perfectiedwang op tv op tv van Arne juist versterkt. Therapeut uit Jurre moet uit eraan te pas de komen om Arne op op tv tijd de bus in op tv te krijgen. door Melissa vreest dat met tijdens de de reis zijzelf of tijdens anderen ziek worden, het en dit is wat het haar angst de voor besmetting heeft veroorzaakt. Als uit ze de in boot op tijdens moet, wordt het met haar te naar veel en sluit ze naar zichzelf op naar in het toilet. Marieke vermijdt al een jarenlang in openbare toiletten. Maar tijdens op tv deze op lange reis moet ze wel het uit gevecht met tijdens haar smetvrees in aangaan.

De oefeningen met die tijdens de deelnemers moeten doen, zijn gericht een door op de dagelijkse praktijk. Want juist naar naar de normale dingen in het met dagelijkse leven worden uit door naar mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo het wordt Mitchell op tv op naar een lokale Thaise door markt blootgesteld aan zijn angst voor uit bloed met en vlees. Hij verbaast iedereen een door zijn enorme het overwinning op met zijn angst. Maxim gaat op tv nooit winkelen, met want met haar smetvrees een kan ze niets tijdens aanraken. Maar nu, op tv onder begeleiding van uit therapeut Hannah, gaat op ze op op tv zoek het naar een T-shirt met in de juiste het maat.

De oefeningen het die van de deelnemers moeten tijdens doen, zijn gericht op de een dagelijkse praktijk. naar Want juist de normale dingen de in in het dagelijkse leven met worden door de mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo met wordt Mitchell op naar van een lokale Thaise markt blootgesteld aan naar van zijn angst voor bloed en door vlees. uit Hij verbaast iedereen door zijn enorme het overwinning in op zijn op tv angst. Maxim gaat op tv nooit winkelen, want van met haar smetvrees kan op ze niets aanraken. Maar met nu, onder begeleiding door van therapeut van Hannah, gaat ze op uit zoek naar een een T-shirt in op tv de juiste het maat.

Voor de acht door deelnemers met uit dwangneuroses start de intensieve door exposuretherapie. Ze gaan op tv de de confrontatie aan met de van angst het die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit naar gebeurt onder begeleiding door van de vier naar therapeuten. tijdens We zien hoe frustrerend het met is het voor Ricardo als dwanggedachtes hem de uit baas de worden. Pegah praat over de van reden op tv van haar diepgewortelde angst uit voor haar eigen vingerafdrukken. een En het is tijdens voor Marieke het pijnlijk op en emotioneel om over de een oorzaak van haar dwangneurose een te op tv praten.

Voor de tijdens acht deelnemers met uit dwangneuroses op start de intensieve van exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan door met de van angst die hun met dwangmatigheid veroorzaakt. Dit op tv gebeurt onder begeleiding een van de vier naar therapeuten. tijdens We zien hoe frustrerend uit het is voor Ricardo als een dwanggedachtes hem een de baas worden. de Pegah praat over de op tv reden van in haar diepgewortelde van angst voor haar eigen vingerafdrukken. het En het op is voor Marieke door pijnlijk de en emotioneel om over de oorzaak een naar van haar dwangneurose te in praten.

Realityprogramma waarin het Dennis met Weening met acht mensen met door een ernstige op dwangstoornis een een roadtrip door Thailand maakt om hun in obsessieve dwang aan door het te pakken.

januari 2019
17-06-2018 18:31

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

11-06-2018 20:39

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

10-06-2018 18:28

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

04-06-2018 20:38

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

03-06-2018 18:29

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

28-05-2018 20:38

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

27-05-2018 18:31

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

21-05-2018 20:38

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

20-05-2018 18:34

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

14-05-2018 20:37

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

13-05-2018 18:32

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

07-05-2018 20:38

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

06-05-2018 18:32

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

30-04-2018 20:39

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

29-04-2018 18:27

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Realityprogramma waarin Dennis Weening met acht mensen met een ernstige dwangstoornis een roadtrip door Thailand maakt om hun obsessieve dwang aan te pakken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 18:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord