Programma gemist?

De deelnemers in bezoeken een een tempel met van een vloer vol lijnen. Rik tijdens en Gijs van stralen van uit geluk als zij het aankunnen een om over de tijdens lijnen op tv te dansen. Het vertrek naar naar opnieuw een onbekende locatie de van verloopt deze keer de goed. Wanneer de bus onder een op tv poort doorrijdt, naar wordt het allemaal het te zwaar voor Maxim. op tijdens De reis brengt de hen naar Elephants op World waar ze gaan op werken met de bijzonder imposante het olifanten. Bij het een met kampvuur blikken de de kandidaten met elkaar de terug op de heftige, afgelopen de periode.

Vandaag tijdens is een bijzondere aflevering, in want de een deelnemers krijgen onverwachts bezoek in uit Nederland: hun familie een komt langs. Niemand naar zag uit dit aankomen en iedereen is op tv dan tijdens ook helemaal met overdonderd. De deelnemers laten vol trots van naar zien wat ze tot op tv nu toe naar bereikt hebben. Zo naar laat Gijs zijn stiefbroer Thomas door zien dat hij van kan uit traplopen zonder dwang. Rik vertelt aan tijdens in zijn vader dat hij het met al vijftig uur volhoudt tijdens zonder zijn dwangneuroses uit een en Maxim gaat een rondje lopen op zonder dezelfde op tv route uit terug te lopen. Dat de gaat hem heel goed af. uit Na in het diner spreken alle familieleden naar de deelnemers toe op met mooie en uit een emotionele woorden en vertrekken ze de weer naar een Nederland.

De deelnemers een vertrekken naar een de onbekende uit nieuwe locatie, wat extra spanning een met op tv zich meebrengt. Ze een zijn niet blij naar als ze 's avonds aankomen tijdens in op een minder luxe resort. In de de therapiesessie moet op Arjan als teken van door op tv een nieuwe start een van nieuwe portemonnee op aanschaffen, die hij met niet meer mag controleren. door Pamela heeft haar kinderen op tv eerder toestemming gegeven om van vanaf nu in het hun eigen kamer uit in te spelen. In deze aflevering krijgt uit Pamela in een op sessie te naar zien hoe dat uit de met kinderen vergaat.

De naar deelnemers vertrekken naar een naar onbekende met nieuwe locatie, wat extra spanning met de een zich meebrengt. Ze zijn niet blij het als ze 's met avonds een aankomen in een minder het luxe in resort. In de therapiesessie moet naar Arjan als teken door van een nieuwe door start een nieuwe portemonnee naar aanschaffen, op die hij niet meer van mag controleren. Pamela heeft het op haar kinderen eerder het toestemming gegeven om vanaf nu uit in hun het eigen kamer te spelen. In met de deze aflevering krijgt op Pamela in een sessie te door zien uit hoe dat de kinderen door vergaat.

De deelnemers bezoeken met een school voor op kinderen met het het syndroom van Down de en de autisme. Iedereen gaat een hier vrijwilligerswerk doen. de Pamela krijgt de opdracht de de kleren op tv te wassen en Maxim geeft in de kinderen te het drinken zonder zijn uit met looproute te herhalen. Gijs probeert in te douchen zonder in zijn rituelen. Claudia op tv gaat met vanaf nu proberen het om in slaap te komen van zonder haar dwangmatige op tv handelingen, op zoals acht keer haar bril op- naar en op afzetten, uit te door voeren.

De deelnemers tijdens bezoeken een school uit voor het kinderen met het syndroom van Down de en autisme. met Iedereen gaat van hier vrijwilligerswerk doen. Pamela de krijgt de opdracht de de op tv kleren te wassen en Maxim geeft een de kinderen te naar drinken zonder door zijn looproute te uit herhalen. Gijs probeert in te van douchen zonder zijn rituelen. Claudia het gaat vanaf door nu proberen om in in slaap te komen zonder naar haar dwangmatige een handelingen, zoals acht keer uit haar uit bril op- en afzetten, op tv uit het te voeren.

De uit deelnemers vertrekken vanuit op tv hun resort in naar een nieuwe locatie. een Het is voor de deelnemers de met controledwang iets op tv waar ze naar heel met veel moeite mee hebben. uit De reis naar het op tv nieuwe resort op gaat met een naar Thaise bus een waar de kleur geel veel in in voorkomt. Hierdoor heeft tijdens Karla het erg uit moeilijk. Pamela vertelt een tijdens door therapie over haar uit smetvrees. Marieke heeft op altijd een het tas met belangrijke de spullen bij zich. Als uit oefening moet zij haar een kamer uit voor een half van uur verlaten zonder tijdens de tas met tijdens spullen.

De deelnemers vertrekken een vanuit van hun resort naar een in nieuwe locatie. Het is uit voor op tv de deelnemers met controledwang iets van tijdens waar ze heel veel moeite mee op tv het hebben. De reis naar tijdens het nieuwe resort een gaat met een Thaise bus op waar op tv de kleur van geel veel in voorkomt. Hierdoor het heeft Karla het op tv erg een moeilijk. Pamela vertelt tijdens therapie van over haar smetvrees. Marieke naar heeft op altijd een tas met belangrijke tijdens spullen van bij zich. Als de oefening moet tijdens zij haar kamer voor een tijdens half het uur verlaten zonder de op tas met tijdens spullen.

De een deelnemers gaan diverse de oefeningen doen met die zijn afgestemd op op hun dwangstoornis. Zo moet Rik een een de glas aantikken, op maar mag hij zijn gebruikelijke het ritueel niet afmaken. tijdens Maxims dwangstoornis houdt in uit dat hij op het nieuwe plekken altijd de dezelfde van route moet teruglopen, met in daarbij rondjes rond met palen en pilaren. Als een oefening moet een hij de een rondje lopen om de een aantal pilaren, op tv zonder dit volgens zijn het gebruikelijke door ritueel af te maken en dus op opnieuw een te doen. Ook met Karla wordt geconfronteerd met in haar de dwangneurose en gaat de oefenen met de op tv kleur geel.

Jan door maakt kennis met de acht uit deelnemers en naar de deelnemers ontmoeten elkaar. het De verre reis op die door in het vooruitzicht ligt, naar veroorzaakt bij uit sommigen gelijk op al enorme stress. Zo raakt op tv Gijs compleet in in paniek als hij van erachter uit komt dat hij een op rij 66 zit uit en weet tijdens hij niet of het hij nog mee wil. Ook in Claudia heeft op problemen met het nummer 6 op tv uit en zij wil in dan ook het liefst met ruilen. Eenmaal aangekomen in op tv Thailand krijgt Karla uit een paniekaanval in naar het busje, omdat ze het overal bij in aankomst in naar het land de kleur tijdens geel ziet. het Marieke heeft enorme last het van heimwee en naar weet het niet of ze het de reis gaat tijdens volbrengen.

Jan op tv maakt kennis met de op tv acht deelnemers en de op deelnemers ontmoeten elkaar. in De verre reis op die in het van vooruitzicht ligt, veroorzaakt het bij het sommigen gelijk al door enorme stress. het Zo raakt Gijs compleet in de paniek uit als hij erachter komt dat hij uit op rij 66 het zit de en weet hij niet of met hij nog mee in op wil. Ook Claudia op tv heeft problemen met met het nummer 6 de en zij wil dan ook het op liefst ruilen. Eenmaal naar aangekomen het in Thailand krijgt de Karla een paniekaanval in op het uit busje, omdat ze overal bij aankomst de in het land tijdens op de kleur geel ziet. Marieke met heeft enorme last van het heimwee op tv en weet niet of van ze de reis de gaat de volbrengen.

Eenmaal terug in in naar Nederland gaat Jan op tv na verloop van tijd de bij iedereen op bezoek met om te kijken hoe tijdens het nu met uit hen en hun op dwang uit gaat. Pamela had altijd heel in veel moeite tijdens met verjaardagsfeestjes in huis. tijdens op Jan gaat naar op de verjaardag van haar oudste dochter van om te kijken het hoe zij met dat doorstaat. In uit Thailand tijdens hebben Pamela en Jan samen van de was door gedaan en thuis een gaan ze dit in weer samen doen. Maxim op tv erkent dat de hij niet altijd even eerlijk de is uit geweest tijdens de op tv reis, maar zijn een vader vindt hem toch door positief veranderd. Jan checkt de bij Arjen de of hij van nog steeds zijn portemonnee controleert. van Hij is uit erg benieuwd of de het deelnemers na het de heftige op tv therapieën hun dwangneurose van onder controle in hebben.

De deelnemers bezoeken in een van tempel met een tijdens vloer vol lijnen. de Rik en Gijs naar stralen van geluk als naar zij het aankunnen het om over van de lijnen te dansen. Het uit vertrek in naar een wederom onbekende locatie op tv verloopt de deze keer in goed. Wanneer de bus onder een van poort doorrijdt, een wordt de het allemaal te zwaar voor Maxim. de De reis op tv brengt hen naar een Elephants in World waar ze gaan de werken met deze bijzonder imposante in dieren. Bij het het kampvuur blikken de tijdens naar kandidaten met elkaar naar terug op de een heftige, afgelopen periode. Deze met bijzondere afsluiting van een hun reis een is een mooi op tv moment om hun therapeuten te door bedanken.

Vandaag is een tijdens bijzondere aflevering, want in op tv de deelnemers krijgen onverwachts met bezoek uit Nederland: hun familie op tv komt langs. het Niemand zag dit aankomen door en iedereen is een dan ook helemaal op tv overdonderd. De uit deelnemers laten vol trots uit op tv zien wat ze tot uit nu toe bereikt met hebben. Zo laat met Gijs zijn een stiefbroer Thomas zien dat hij kan van traplopen zonder dwang. het Rik vertelt door aan zijn tijdens vader dat het hij het al vijftig naar uur volhoudt zonder van zijn dwangneuroses en Maxim een gaat een een rondje lopen zonder dezelfde met route terug te een lopen. Dat gaat hem in uit heel goed af. Na het naar diner op spreken alle familieleden de deelnemers toe uit met mooie een en emotionele woorden en in van vertrekken ze weer op naar Nederland.

De deelnemers vertrekken de van naar een onbekende op tv nieuwe locatie wat extra spanning het met zich meebrengt. Ze naar zijn in niet blij met als ze 's avonds naar aankomen in een minder door luxe resort. op tv In de therapiesessie door moet Arjan als naar teken van een nieuwe met start tijdens een nieuwe portemonnee aanschaffen die hij met niet meer op mag naar controleren. Pamela heeft door haar kinderen eerder de in opdracht gegeven dat in ze vanaf op nu in hun in eigen kamer mogen spelen. In deze in door aflevering krijgt Pamela tijdens in een sessie te zien hoe op dat in de kinderen op tv vergaat.

oktober 2017
10-09-2017 16:57

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De deelnemers bezoeken een tempel met een vloer vol lijnen. Rik en Gijs stralen van geluk als zij het aankunnen om over de lijnen te dansen. Het vertrek naar opnieuw een onbekende locatie verloopt deze keer goed. Wanneer de bus onder een po...

03-09-2017 17:05

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

Vandaag is een bijzondere aflevering, want de deelnemers krijgen onverwachts bezoek uit Nederland: hun familie komt langs. Niemand zag dit aankomen en iedereen is dan ook helemaal overdonderd. De deelnemers laten vol trots zien wat ze tot n...

27-08-2017 17:00

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

De deelnemers vertrekken naar een onbekende nieuwe locatie, wat extra spanning met zich meebrengt. Ze zijn niet blij als ze 's avonds aankomen in een minder luxe resort. In de therapiesessie moet Arjan als teken van een nieuwe start een nie...

22-08-2017 22:31

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

De deelnemers vertrekken naar een onbekende nieuwe locatie, wat extra spanning met zich meebrengt. Ze zijn niet blij als ze 's avonds aankomen in een minder luxe resort. In de therapiesessie moet Arjan als teken van een nieuwe start een nie...

20-08-2017 17:02

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

De deelnemers bezoeken een school voor kinderen met het syndroom van Down en autisme. Iedereen gaat hier vrijwilligerswerk doen. Pamela krijgt de opdracht de kleren te wassen en Maxim geeft de kinderen te drinken zonder zijn looproute te he...

15-08-2017 22:33

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

De deelnemers bezoeken een school voor kinderen met het syndroom van Down en autisme. Iedereen gaat hier vrijwilligerswerk doen. Pamela krijgt de opdracht de kleren te wassen en Maxim geeft de kinderen te drinken zonder zijn looproute te he...

13-08-2017 17:04

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De deelnemers vertrekken vanuit hun resort naar een nieuwe locatie. Het is voor de deelnemers met controledwang iets waar ze heel veel moeite mee hebben. De reis naar het nieuwe resort gaat met een Thaise bus waar de kleur geel veel in voor...

08-08-2017 22:30

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De deelnemers vertrekken vanuit hun resort naar een nieuwe locatie. Het is voor de deelnemers met controledwang iets waar ze heel veel moeite mee hebben. De reis naar het nieuwe resort gaat met een Thaise bus waar de kleur geel veel in voor...

06-08-2017 17:02

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

De deelnemers gaan diverse oefeningen doen die zijn afgestemd op hun dwangstoornis. Zo moet Rik een glas aantikken, maar mag hij zijn gebruikelijke ritueel niet afmaken. Maxims dwangstoornis houdt in dat hij op nieuwe plekken altijd dezelfd...

30-07-2017 16:59

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Jan maakt kennis met de acht deelnemers en de deelnemers ontmoeten elkaar. De verre reis die in het vooruitzicht ligt, veroorzaakt bij sommigen gelijk al enorme stress. Zo raakt Gijs compleet in paniek als hij erachter komt dat hij op rij 6...

25-07-2017 22:33

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Jan maakt kennis met de acht deelnemers en de deelnemers ontmoeten elkaar. De verre reis die in het vooruitzicht ligt, veroorzaakt bij sommigen gelijk al enorme stress. Zo raakt Gijs compleet in paniek als hij erachter komt dat hij op rij 6...

20-04-2015 20:33

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

Eenmaal terug in Nederland gaat Jan na verloop van tijd bij iedereen op bezoek om te kijken hoe het nu met hen en hun dwang gaat. Pamela had altijd heel veel moeite met verjaardagsfeestjes in huis. Jan gaat naar de verjaardag van haar oudst...

13-04-2015 20:33

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De deelnemers bezoeken een tempel met een vloer vol lijnen. Rik en Gijs stralen van geluk als zij het aankunnen om over de lijnen te dansen. Het vertrek naar een wederom onbekende locatie verloopt deze keer goed. Wanneer de bus onder een po...

06-04-2015 20:32

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

Vandaag is een bijzondere aflevering, want de deelnemers krijgen onverwachts bezoek uit Nederland: hun familie komt langs. Niemand zag dit aankomen en iedereen is dan ook helemaal overdonderd. De deelnemers laten vol trots zien wat ze tot n...

30-03-2015 20:30

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

De deelnemers vertrekken naar een onbekende nieuwe locatie wat extra spanning met zich meebrengt. Ze zijn niet blij als ze 's avonds aankomen in een minder luxe resort. In de therapiesessie moet Arjan als teken van een nieuwe start een nieu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 10-09-2017 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord