Programma gemist?

Eenmaal in terug in Nederland op gaat Jan na verloop op van tijd bij iedereen door een op bezoek om te kijken hoe het het nu met in hen door en hun op dwang gaat. Pamela had altijd heel in veel moeite tijdens met verjaardagsfeestjes in huis. uit Jan gaat op naar de verjaardag de van haar oudste de dochter om te kijken naar door hoe zij dat door doorstaat. In Thailand hebben op tv Pamela en naar Jan samen de was door gedaan en van thuis gaan ze dit uit weer samen doen. Maxim erkent op door dat hij niet altijd even het eerlijk uit is geweest tijdens de naar reis, maar zijn vader met vindt een hem toch positief een veranderd. Jan checkt bij Arjen of het hij nog op tv steeds van zijn portemonnee controleert. Hij is het erg benieuwd met of de in deelnemers na de heftige therapie├źn hun naar dwangneurose een onder controle tijdens hebben.

De een deelnemers bezoeken een tempel van met door een vloer vol op tv lijnen. Rik en Gijs in stralen van van geluk als zij het van aankunnen om over door de lijnen te dansen. Het een vertrek naar het een wederom onbekende locatie door met verloopt deze keer goed. Wanneer door de bus op onder een poort het doorrijdt, wordt in het allemaal te zwaar voor van Maxim. De uit reis brengt uit hen naar Elephants World waar ze uit een gaan werken met deze op bijzonder imposante dieren. de Bij het kampvuur blikken de op op kandidaten met elkaar terug op op tv de heftige, afgelopen periode. met Deze bijzondere afsluiting in van een hun reis is een mooi op moment om hun uit therapeuten uit te bedanken.

Vandaag is een met bijzondere aflevering, tijdens want de deelnemers in krijgen van onverwachts bezoek uit Nederland: hun familie naar komt langs. in Niemand zag in dit aankomen en naar iedereen is dan met ook helemaal met overdonderd. De deelnemers laten vol met trots een zien wat ze tot nu toe op tv bereikt hebben. Zo op laat van Gijs zijn door stiefbroer Thomas zien dat hij kan naar traplopen zonder dwang. tijdens Rik vertelt tijdens aan naar zijn vader dat hij het al door vijftig uur op volhoudt zonder zijn dwangneuroses met en Maxim op tv gaat een rondje lopen uit zonder dezelfde route op tv tijdens terug te lopen. door Dat gaat hem heel de goed af. Na op tv het diner spreken het alle familieleden de deelnemers het toe met mooie de en emotionele woorden en tijdens vertrekken ze weer met het naar Nederland.

De van deelnemers vertrekken naar in een onbekende nieuwe locatie naar wat extra spanning met van zich meebrengt. op tv Ze zijn niet blij het als door ze 's avonds de aankomen in op tv een minder luxe resort. door In de in therapiesessie moet Arjan als de teken van in een nieuwe start een op nieuwe portemonnee aanschaffen die op tv hij niet door meer mag controleren. Pamela de heeft haar kinderen met eerder op tv de opdracht gegeven dat door ze vanaf nu in hun door eigen kamer door mogen spelen. In deze met aflevering krijgt Pamela het in op een sessie naar te zien hoe dat de kinderen een van vergaat.

De op deelnemers bezoeken een van school voor kinderen uit met het syndroom de van Down en autisme. tijdens Iedereen op gaat hier vrijwilligerswerk doen. Pamela van krijgt de opdracht op tv de kleren op te wassen en Maxim van geeft de kinderen de te drinken zonder door zijn looproute van te herhalen. een Gijs probeert te douchen een zonder zijn rituelen. door Claudia gaat vanaf nu proberen het om door in slaap een te komen zonder met haar dwangmatige handelingen, zoals van acht keer haar op bril op- van en afzetten, uit te in voeren.

De op deelnemers vertrekken vanuit met hun resort naar een een nieuwe locatie. in Het is voor de deelnemers met een met controledwang iets waar ze door heel veel moeite op mee hebben: de spullen de moeten met namelijk weer ingepakt worden op en niemand weet tijdens waar ze de naar toe tijdens gaan. De reis naar het met nieuwe resort uit gaat met een Thaise bus de waar tijdens de kleur geel veel op voorkomt. op tv Hierdoor heeft Karla op het erg moeilijk. In in therapie vertelt Pamela over van haar smetvrees en na uit deze sessie naar belt op tv ze met haar kinderen het om te zeggen dat tijdens ze nu wel op tijdens hun van kamer mogen spelen. uit Marieke heeft altijd haar op tv tas de bij zich. Hierin zitten op tv alle spullen in door die ze altijd bij zich van moet hebben. een Als in oefening moet zij proberen in om een half met uur haar kamer te een verlaten zonder een haar spullen.

Realityprogramma van waarin Jan het Kooijman met acht deelnemers met een op dwangneurose een door confronterende in roadtrip door Thailand naar maakt.

Jan maakt op tv kennis op tv met de acht door deelnemers en de deelnemers ontmoeten elkaar. op De op tv verre reis die in het in vooruitzicht ligt, veroorzaakt naar met bij sommigen gelijk al met enorme stress. met Zo raakt Gijs compleet in paniek in als tijdens hij erachter komt dat het hij op rij tijdens 66 zit en de weet hij niet of in hij nog met mee wil. op tv Ook Claudia heeft problemen met in de het nummer 6 en zij wil op van dan ook het het liefst ruilen. Eenmaal tijdens aangekomen in Thailand krijgt Karla een in paniekaanval van in het busje, tijdens omdat ze tijdens overal bij aankomst in het door land de uit kleur geel ziet. op tv Marieke heeft enorme last van de het heimwee en weet niet een of ze de reis van gaat in volbrengen.

Twee in maanden na hun terugkomst uit een Thailand gaat in Jan op tv Kooijman op bezoek bij de van deelnemers thuis. de Hij is erg benieuwd met hoe het het nu met de deelnemers van en hun dwang gaat. met Zo gaat hij uit langs het bij Martine en Reza, ontmoet de hij de door nieuwe liefde van Kimberley. in Ook praat het hij met Michael op tv en van Lisette, die een naar bijzondere vriendschap aan Thailand hebben een overgehouden.

De groep van met zeven op deelnemers maakt een op trektocht door van de jungle. Zal de hele groep van het het redden om deze zware wandeling tijdens te maken? naar Het van ontbreekt aan luxe en dat de levert het veel gevloek van Michael en Lisette van op. op 's Avonds heeft de groep naar een met gesprek bij naar het kampvuur waarin iedereen vertelt hoe een ze het het gehad hebben en of op de trip de hen door geholpen heeft.

De door deelnemers reizen af naar de het een noorden van Thailand, waar zij in tijdens een hotel op slapen dat minder met chique uit is dan hun villa in door Pattaya. Hierdoor met worden sommige deelnemers direct op tv weer het met hun dwangstoornis geconfronteerd. uit Zo trekt Lisette haar beddengoed van de van het matras en uit propt deze in de prullenbak, in maar uit psycholoog Ingeborg grijpt in in. Michiel moet, als door ultieme de 'messentest', Kai scheren de met een ouderwets een scheermes. De volgende dag neemt de op groep de nachttrein naar naar in Chiang Mai. tijdens Onderweg staat ze een nieuwe uitdaging in het te wachten: de een bedjes en wc's in de het trein.

Psycholoog door Ingeborg wil dat Kai op erover nadenkt of de hij tijdens de rest van de tijdens reis zonder vriendin aankan. tijdens Lisette op moet leren dat een kamer naar soms niet een optimaal schoon is en op Michael is goed op op weg om zijn op watervrees te overwinnen. uit Michiel vindt het op tv heel vervelend om van met in een scherp mes tijdens te eten, uit omdat hij dat de meteen met bloed en op tv messteken associeert. Kimberly, Martine op en een Marieke doen er alles aan door om hun dwangstoornis op onder met controle te krijgen. Jan heeft een het persoonlijk gesprek met op tv de Kimberley over wat perfectie precies voor op haar op tv inhoudt.

Jan in heeft een gesprek met een Lisette over haar het smetvrees. uit In het kader van op haar symmetriedwang, krijgt Marieke op tv een opdracht die de haar enorm tijdens veel moeite kost. Michiel gaat met een gesprek een aan met Michael door over homoseksualiteit onder het van toeziend oog van van psycholoog tijdens Else de Haan in maar daarna uit gaat Michael weer de verder met zijn zwembadsessies. Kai krijgt door van tijdens psycholoog Ingeborg naar de opdracht een in maaltijd voor de hele door groep te koken met en de uit confrontatie met het door haar gehate op uit getal zes valt een Martine erg zwaar. door Kimberley wordt nat door gespetterd in het zwembad en het wordt verplicht om diezelfde op tv met kleding de volgende op tv dag weer te door dragen.

De tijdens zeven deelnemers een beginnen met hun therapie. Jan Kooijman het kijkt de toe en ziet hun strubbelingen tijdens met hun angsten. uit In het een-op-eengesprek leert hij naar Kai beter kennen. Ze praten op tv over tijdens zijn dwang, over in zijn vriendin Laura, van die van hem mee uit moest de naar Thailand, en over door zijn hoop.

Realityprogramma in waarin Jan Kooijman het een groep tijdens van zeven mensen, die lijden door aan een dwangstoornis, op mee op reis neemt in om tijdens hun probleem aan te door pakken.

juni 2017
20-04-2015 20:33

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

Eenmaal terug in Nederland gaat Jan na verloop van tijd bij iedereen op bezoek om te kijken hoe het nu met hen en hun dwang gaat. Pamela had altijd heel veel moeite met verjaardagsfeestjes in huis. Jan gaat naar de verjaardag van haar oudst...

13-04-2015 20:33

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De deelnemers bezoeken een tempel met een vloer vol lijnen. Rik en Gijs stralen van geluk als zij het aankunnen om over de lijnen te dansen. Het vertrek naar een wederom onbekende locatie verloopt deze keer goed. Wanneer de bus onder een po...

06-04-2015 20:32

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

Vandaag is een bijzondere aflevering, want de deelnemers krijgen onverwachts bezoek uit Nederland: hun familie komt langs. Niemand zag dit aankomen en iedereen is dan ook helemaal overdonderd. De deelnemers laten vol trots zien wat ze tot n...

30-03-2015 20:30

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

De deelnemers vertrekken naar een onbekende nieuwe locatie wat extra spanning met zich meebrengt. Ze zijn niet blij als ze 's avonds aankomen in een minder luxe resort. In de therapiesessie moet Arjan als teken van een nieuwe start een nieu...

23-03-2015 20:33

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

De deelnemers bezoeken een school voor kinderen met het syndroom van Down en autisme. Iedereen gaat hier vrijwilligerswerk doen. Pamela krijgt de opdracht de kleren te wassen en Maxim geeft de kinderen te drinken zonder zijn looproute te he...

16-03-2015 20:32

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De deelnemers vertrekken vanuit hun resort naar een nieuwe locatie. Het is voor de deelnemers met controledwang iets waar ze heel veel moeite mee hebben: de spullen moeten namelijk weer ingepakt worden en niemand weet waar ze naar toe gaan....

09-03-2015 20:39

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Realityprogramma waarin Jan Kooijman met acht deelnemers met een dwangneurose een confronterende roadtrip door Thailand maakt.

02-03-2015 20:34

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Jan maakt kennis met de acht deelnemers en de deelnemers ontmoeten elkaar. De verre reis die in het vooruitzicht ligt, veroorzaakt bij sommigen gelijk al enorme stress. Zo raakt Gijs compleet in paniek als hij erachter komt dat hij op rij 6...

09-06-2014 21:31

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

Twee maanden na hun terugkomst uit Thailand gaat Jan Kooijman op bezoek bij de deelnemers thuis. Hij is erg benieuwd hoe het nu met de deelnemers en hun dwang gaat. Zo gaat hij langs bij Martine en Reza, ontmoet hij de nieuwe liefde van Kim...

02-06-2014 21:29

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De groep van zeven deelnemers maakt een trektocht door de jungle. Zal de hele groep het redden om deze zware wandeling te maken? Het ontbreekt aan luxe en dat levert veel gevloek van Michael en Lisette op. 's Avonds heeft de groep een gespr...

26-05-2014 21:37

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

De deelnemers reizen af naar het noorden van Thailand, waar zij in een hotel slapen dat minder chique is dan hun villa in Pattaya. Hierdoor worden sommige deelnemers direct weer met hun dwangstoornis geconfronteerd. Zo trekt Lisette haar be...

19-05-2014 21:38

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Psycholoog Ingeborg wil dat Kai erover nadenkt of hij de rest van de reis zonder vriendin aankan. Lisette moet leren dat een kamer soms niet optimaal schoon is en Michael is goed op weg om zijn watervrees te overwinnen. Michiel vindt het he...

12-05-2014 21:40

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

Jan heeft een gesprek met Lisette over haar smetvrees. In het kader van haar symmetriedwang, krijgt Marieke een opdracht die haar enorm veel moeite kost. Michiel gaat een gesprek aan met Michael over homoseksualiteit onder het toeziend oog ...

05-05-2014 21:39

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

De zeven deelnemers beginnen met hun therapie. Jan Kooijman kijkt toe en ziet hun strubbelingen met hun angsten. In een-op-eengesprek leert hij Kai beter kennen. Ze praten over zijn dwang, over zijn vriendin Laura, die van hem mee moest naa...

28-04-2014 21:37

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Realityprogramma waarin Jan Kooijman een groep van zeven mensen, die lijden aan een dwangstoornis, mee op reis neemt om hun probleem aan te pakken.

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 20-04-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord