Programma gemist?

De reis naar door Thailand op en de door intensieve exposuretherapie zit erop voor op tv de van acht deelnemers. Inmiddels is een iedereen weer twee maanden thuis door in Nederland. Daar een wordt tijdens de therapie weer opgepakt, maar uit dan in in hun eigen uit omgeving. Stap door voor stap en met ups en een een downs behaalde iedereen zijn een eigen doel. naar Dennis Weening zoekt alle door deelnemers op. Is door de dwang daadwerkelijk verminderd en met hebben de van deelnemers op nu een leven zonder in dwang?

De reis naar door Thailand wordt van steeds zwaarder voor de de acht van deelnemers. De locaties in worden primitiever van en de therapie wordt heftiger. Zo het krijgen Pegah, de Maxime, een Marieke en Mitchell de de zwaarste exposureoefening tot het nu toe. van Zij moeten met op tv hun smetvrees de door gezamenlijke toiletblokken van het tentenkamp waar met op tv zij verblijven schoonmaken. Met de van support van haar groepsgenoten op tv lukt het tijdens zelfs door Marieke om met haar op blote handen de toiletpot door aan te op tv raken.

De reis door tijdens Thailand wordt de steeds zwaarder voor naar de door acht deelnemers. De locaties worden tijdens primitiever door en de therapie van wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, op Marieke het en Mitchell de de zwaarste exposureoefening tot nu op toe. Zij moeten tijdens met hun smetvrees door de met gezamenlijke toiletblokken van het de tentenkamp waar zij verblijven door schoonmaken. Met de een support van haar een groepsgenoten lukt in het zelfs Marieke om naar met haar een blote handen op tv de toiletpot aan te naar raken.

De van deelnemers worden verrast door op tv onverwacht bezoek de van familie en naar geliefden. Zij zijn naar een Thailand gekomen om op deel te nemen naar aan de therapie, zodat van ze straks een thuis een beter kunnen helpen het gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij in verrast dat de door naar familie is overgekomen, behalve Bart. Hij met baalt ervan de dat op zijn moeder er is, want zijn uit moeder vindt van hij vies en op ziet op tv hij als onderdeel in van zijn dwang. Na het vertrek het van de familie op tv gaan op de deelnemers naar de volgende tijdens locatie op tv in Thailand, en dat is van in back to basics.

De met deelnemers worden in verrast door onverwacht van bezoek van familie en geliefden. op Zij op zijn naar Thailand gekomen om van deel te nemen aan van het de therapie, zodat ze op tv straks thuis beter het kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. op van Iedereen is blij op verrast dat de familie is overgekomen, naar behalve Bart. Hij het baalt ervan een dat zijn tijdens moeder er op tv is, want zijn moeder vindt uit hij vies met en ziet hij als onderdeel met van naar zijn dwang. uit Na het vertrek van met de familie gaan de deelnemers op naar het de volgende locatie in tijdens Thailand, en dat is van back to het basics.

Een bezoek in aan een kleermaker het maakt veel het los bij Maxim, die niet op aangeraakt wil op tv worden door vanwege haar smetvrees. een Een handje meehelpen met op een school door doet Marieke denken in aan haar eigen kinderen, een met wie het ze nooit buitenkomt omdat ze dat naar vies de vindt. En tijdens met een jungletocht wordt Arne op met uit zichzelf geconfronteerd. Melissa naar doet onverwachts een mededeling het waar haar groepsgenoten van onder met een de indruk zijn. Ze weet door namelijk in niet of ze de met reis door Thailand kan de afmaken.

Een in bezoek aan door een kleermaker maakt naar veel los bij Maxim, die een niet aangeraakt de wil worden vanwege haar smetvrees. de door Een handje meehelpen op tv op een school doet het Marieke denken aan op tv haar eigen kinderen, met wie naar ze nooit het buitenkomt omdat ze met dat vies vindt. de En tijdens een jungletocht met wordt tijdens Arne met zichzelf geconfronteerd. van Melissa doet naar onverwachts een mededeling waar haar een groepsgenoten naar van onder de een indruk zijn. naar Ze weet namelijk niet de of ze de naar reis door Thailand kan met afmaken.

Het naar onverwachte vertrek naar een op tv eiland het veroorzaakt veel stress van bij de acht deelnemers. op tv Onder tijdsdruk wordt de de perfectiedwang van Arne op tv juist versterkt. een Therapeut Jurre moet eraan tijdens te pas komen om tijdens Arne op tijdens tijd de bus door in in te krijgen. Melissa het vreest dat tijdens de reis zijzelf op tv of anderen van ziek worden, en dit op is wat haar uit angst voor op besmetting met heeft veroorzaakt. Als ze de boot op tv op moet, wordt naar tijdens het haar te op tv veel en sluit ze zichzelf het op op in het toilet. Marieke vermijdt al van jarenlang op openbare toiletten. Maar van tijdens deze in lange reis moet ze het wel het op gevecht met haar smetvrees op aangaan.

Het onverwachte tijdens vertrek naar de een eiland veroorzaakt veel stress van bij de met acht deelnemers. Onder van tijdsdruk wordt de perfectiedwang een van Arne van juist versterkt. een Therapeut Jurre naar moet eraan te pas uit komen om Arne de op tijd de bus in tijdens te krijgen. Melissa uit vreest met dat tijdens de reis tijdens zijzelf of een anderen ziek worden, door en dit is wat haar op tv angst voor besmetting van heeft veroorzaakt. op tv Als ze de door boot op moet, het wordt het een haar te met veel en sluit ze zichzelf het op in op het toilet. uit Marieke vermijdt al jarenlang openbare toiletten. met Maar tijdens deze een naar lange reis moet ze wel het het het gevecht met haar de smetvrees aangaan.

De een oefeningen die een de deelnemers moeten doen, tijdens zijn gericht op op de dagelijkse door praktijk. Want juist de normale met dingen in het dagelijkse tijdens leven van worden door met mensen met dwangneuroses vaak vermeden. het Zo wordt Mitchell naar op een lokale uit Thaise markt blootgesteld tijdens aan zijn in angst voor uit bloed en vlees. Hij met verbaast iedereen door zijn enorme op tv met overwinning op zijn angst. het Maxim gaat nooit winkelen, want een in met haar smetvrees kan ze tijdens niets tijdens aanraken. Maar nu, op tv onder begeleiding van van therapeut Hannah, gaat ze met op zoek naar uit een T-shirt van in de juiste een maat.

De oefeningen die uit de op deelnemers moeten doen, zijn het gericht op tv op de dagelijkse praktijk. Want juist door de van normale dingen in naar het dagelijkse leven door worden door naar mensen met dwangneuroses vaak een vermeden. Zo wordt Mitchell op op een op tv lokale Thaise markt blootgesteld aan het de zijn angst voor bloed en naar vlees. Hij verbaast tijdens iedereen door zijn enorme de overwinning op de zijn door angst. Maxim gaat tijdens nooit winkelen, want met haar smetvrees een kan de ze niets aanraken. Maar op nu, onder begeleiding van het in therapeut Hannah, gaat ze op zoek van naar de een T-shirt in uit de juiste op tv maat.

Voor de acht door deelnemers met met dwangneuroses in start de intensieve exposuretherapie. Ze op gaan door de confrontatie aan met de naar angst in die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt naar uit onder begeleiding van met de vier therapeuten. We op tv zien hoe frustrerend het is een uit voor Ricardo als door dwanggedachtes hem de baas worden. Pegah tijdens praat over de van reden van haar de diepgewortelde op angst voor haar met eigen vingerafdrukken. En naar het is voor Marieke pijnlijk op tv door en emotioneel om over de het oorzaak van haar door dwangneurose uit te praten.

Voor van de acht deelnemers met dwangneuroses tijdens start de intensieve door van exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan in met de angst op die hun dwangmatigheid in veroorzaakt. Dit in gebeurt onder begeleiding van in de vier therapeuten. door We door zien hoe tijdens frustrerend het is voor Ricardo naar als dwanggedachtes hem op de baas worden. in Pegah praat door over de reden van uit haar diepgewortelde angst op voor haar tijdens eigen vingerafdrukken. op En het is voor een Marieke pijnlijk en emotioneel om het over de oorzaak door van haar dwangneurose de een te praten.

We maken de kennis met de acht met deelnemers die de op strijd aangaan op tv met hun dwangneurose. op tv De reis naar naar Thailand naar is voor een aantal van hen de al een het enorm zware tijdens opgave.

We het maken kennis met de acht uit deelnemers uit die de strijd een aangaan met de hun dwangneurose. De reis naar tijdens Thailand is voor in een de aantal van hen al het een enorm de zware opgave.

juli 2019
17-07-2019 21:34

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

14-07-2019 23:21

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

10-07-2019 21:35

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

07-07-2019 23:00

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

03-07-2019 21:36

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

30-06-2019 22:27

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

26-06-2019 21:36

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

23-06-2019 22:33

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

19-06-2019 21:36

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

16-06-2019 22:26

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

12-06-2019 21:36

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

09-06-2019 22:33

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

05-06-2019 21:34

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

02-06-2019 22:33

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

We maken kennis met de acht deelnemers die de strijd aangaan met hun dwangneurose. De reis naar Thailand is voor een aantal van hen al een enorm zware opgave.

29-05-2019 21:37

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

We maken kennis met de acht deelnemers die de strijd aangaan met hun dwangneurose. De reis naar Thailand is voor een aantal van hen al een enorm zware opgave.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord