Programma gemist?

De in reis door Thailand en naar de de intensieve exposuretherapie zit erop voor de uit acht door deelnemers. Inmiddels is iedereen de weer twee maanden op thuis in Nederland. met Daar op tv wordt de therapie weer het opgepakt, maar dan in hun tijdens in eigen omgeving. Stap voor stap en met een met ups en downs in behaalde iedereen zijn op tv eigen doel. een Dennis Weening zoekt alle deelnemers op. met het Is de dwang daadwerkelijk verminderd op en hebben door de deelnemers nu een met leven zonder door dwang?

De een reis door Thailand en de in door intensieve exposuretherapie zit erop voor door de uit acht deelnemers. Inmiddels het is iedereen weer de twee maanden thuis in Nederland. op tv Daar wordt de uit therapie weer opgepakt, maar in dan tijdens in hun de eigen omgeving. Stap voor stap op tv en de met ups en in downs behaalde iedereen zijn eigen doel. het Dennis op tv Weening zoekt van alle deelnemers op. uit Is de dwang daadwerkelijk verminderd en naar hebben de deelnemers met nu een een leven op zonder dwang?

De reis door de Thailand wordt steeds van zwaarder voor met de acht deelnemers. een De in locaties worden primitiever en naar de therapie wordt uit heftiger. Zo met krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell naar de zwaarste op tv exposureoefening tot nu toe. met Zij een moeten met tijdens hun smetvrees de gezamenlijke toiletblokken van uit het tentenkamp waar op tv zij verblijven uit schoonmaken. Met op de support van van haar groepsgenoten in lukt het zelfs Marieke uit om met haar blote handen van de toiletpot aan met te op tv raken.

De uit reis door Thailand wordt steeds op zwaarder voor tijdens de acht deelnemers. De uit locaties uit worden primitiever het en de therapie wordt heftiger. met Zo met krijgen Pegah, Maxime, tijdens Marieke en Mitchell de zwaarste op tv exposureoefening tot van nu toe. met Zij moeten met hun een smetvrees de door gezamenlijke toiletblokken van het tentenkamp waar op tv op zij verblijven schoonmaken. Met de met support van haar groepsgenoten tijdens lukt het naar zelfs de Marieke om met haar met blote handen de toiletpot aan naar te een raken.

De op deelnemers worden verrast door onverwacht de bezoek van uit familie en met geliefden. Zij zijn naar Thailand naar gekomen om deel uit de te nemen aan uit de therapie, zodat ze tijdens straks thuis de beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. op Iedereen is de blij verrast een dat de familie op tv is overgekomen, tijdens behalve Bart. Hij baalt in ervan dat een zijn moeder er is, want in zijn moeder de vindt hij vies en ziet tijdens tijdens hij als onderdeel van het zijn dwang. Na het vertrek het van de de familie het gaan de deelnemers naar de volgende een locatie in Thailand, tijdens en dat is uit met back to basics.

De een deelnemers worden verrast door uit onverwacht bezoek van familie in en geliefden. Zij het het zijn naar Thailand tijdens gekomen om deel met te nemen aan de therapie, zodat een ze straks thuis van uit beter kunnen helpen gedurende de uit nazorgperiode. Iedereen is blij door van verrast dat de familie is van overgekomen, in behalve Bart. Hij baalt door ervan dat zijn tijdens moeder er is, naar want zijn moeder vindt hij de op vies en ziet met hij als onderdeel van door zijn dwang. Na het vertrek een van de de familie gaan door de deelnemers naar de de volgende locatie in Thailand, het de en dat is back op tv to basics.

Een bezoek aan in een kleermaker op maakt veel een los bij Maxim, die niet uit het aangeraakt wil worden vanwege in haar smetvrees. Een handje meehelpen de op met een school doet Marieke in denken aan op tv haar eigen kinderen, naar met wie ze een nooit buitenkomt een omdat ze dat op tv vies vindt. En de tijdens een jungletocht wordt Arne met uit van zichzelf geconfronteerd. Melissa doet onverwachts de een mededeling waar haar op tv groepsgenoten van onder het de indruk door zijn. Ze weet namelijk uit niet in of ze de de reis door Thailand kan van afmaken.

Een bezoek met aan een kleermaker maakt van veel los bij tijdens Maxim, die een niet op aangeraakt wil worden vanwege een haar smetvrees. Een handje op meehelpen door op een school doet Marieke denken met aan in haar eigen kinderen, met wie van ze nooit buitenkomt de uit omdat ze dat vies vindt. En met tijdens een een jungletocht wordt Arne tijdens met zichzelf geconfronteerd. het Melissa doet onverwachts van een mededeling op tv waar haar groepsgenoten van op tv onder de indruk zijn. het Ze uit weet namelijk niet of ze de een de reis door Thailand op kan afmaken.

Het door onverwachte vertrek in naar een eiland veroorzaakt veel stress tijdens bij naar de acht deelnemers. Onder tijdsdruk op tv op tv wordt de perfectiedwang van Arne juist tijdens versterkt. Therapeut op tv Jurre op moet eraan te het pas komen om Arne op tijd een met de bus in te een krijgen. Melissa het vreest dat tijdens de reis zijzelf tijdens of anderen op ziek worden, tijdens en dit is wat haar het angst het voor besmetting heeft veroorzaakt. Als van ze de van boot op met moet, wordt het haar op te veel de en sluit van ze zichzelf op in van het toilet. Marieke vermijdt al de jarenlang in openbare toiletten. Maar tijdens op deze lange naar reis moet ze wel op tv het naar gevecht met haar smetvrees met aangaan.

Het naar onverwachte vertrek naar uit een eiland veroorzaakt van veel stress bij de acht op tv van deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang uit van op tv Arne juist versterkt. van Therapeut Jurre moet eraan naar te pas komen om in Arne op uit tijd de bus door in van te krijgen. Melissa vreest dat op tv tijdens de de reis zijzelf of anderen ziek op tv op worden, en dit de is wat haar angst voor besmetting tijdens naar heeft veroorzaakt. Als tijdens ze de boot op op moet, wordt het haar naar te de veel en sluit ze zichzelf op uit in het het toilet. Marieke op vermijdt al jarenlang naar openbare toiletten. Maar door tijdens deze het lange reis moet ze met wel het gevecht met haar met smetvrees op aangaan.

De naar oefeningen die de in deelnemers moeten doen, zijn gericht op tv het op de dagelijkse in praktijk. Want juist de normale in dingen in een het dagelijkse van leven worden door mensen met in dwangneuroses vaak vermeden. de Zo wordt in Mitchell op een naar lokale Thaise markt blootgesteld aan met zijn angst door voor bloed een en vlees. Hij in verbaast iedereen het door zijn enorme overwinning op uit zijn van angst. Maxim gaat nooit winkelen, want tijdens door met haar smetvrees op kan ze niets aanraken. Maar nu, in een onder begeleiding van door therapeut Hannah, gaat ze met op zoek naar een T-shirt een in naar de juiste de maat.

De met oefeningen die de deelnemers moeten naar doen, op tv zijn gericht uit op de dagelijkse praktijk. van Want juist de normale van dingen het in het dagelijkse een leven worden door mensen het met dwangneuroses vaak van vermeden. Zo wordt Mitchell op in een lokale op Thaise in markt blootgesteld aan zijn angst van voor van bloed en vlees. Hij verbaast op tv iedereen door zijn door enorme overwinning op zijn met angst. op tv Maxim gaat nooit winkelen, met want met haar smetvrees het kan van ze niets aanraken. op Maar nu, in onder begeleiding van therapeut Hannah, gaat een tijdens ze op zoek in naar een T-shirt in de juiste tijdens in maat.

Voor tijdens de acht deelnemers met uit dwangneuroses start de intensieve van exposuretherapie. Ze tijdens gaan de confrontatie aan van met de angst de uit die hun dwangmatigheid op veroorzaakt. Dit gebeurt een onder begeleiding van de vier uit therapeuten. We van zien hoe frustrerend naar het is voor Ricardo als van dwanggedachtes hem de door uit baas worden. Pegah uit praat over de reden op tv van haar diepgewortelde angst voor op haar uit eigen vingerafdrukken. met En het is voor met Marieke pijnlijk uit en emotioneel om met over de oorzaak van haar dwangneurose door te in praten.

Voor de acht op tv deelnemers door met dwangneuroses start de intensieve naar exposuretherapie. door Ze gaan de confrontatie met aan naar met de angst die hun dwangmatigheid met veroorzaakt. Dit de gebeurt uit onder begeleiding van de vier door therapeuten. We zien hoe op tv frustrerend het van is voor Ricardo naar als dwanggedachtes hem de een baas tijdens worden. Pegah praat over de de op tv reden van haar diepgewortelde angst het voor het haar eigen vingerafdrukken. En het is de voor tijdens Marieke pijnlijk en het emotioneel om op over de oorzaak van haar op dwangneurose te de praten.

Realityprogramma waarin Dennis uit Weening op tv met acht mensen met een tijdens ernstige dwangstoornis in een roadtrip door Thailand uit het maakt om hun obsessieve dwang uit aan te een pakken.

december 2018
17-06-2018 18:31

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

11-06-2018 20:39

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

10-06-2018 18:28

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

04-06-2018 20:38

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

03-06-2018 18:29

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

28-05-2018 20:38

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

27-05-2018 18:31

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

21-05-2018 20:38

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

20-05-2018 18:34

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

14-05-2018 20:37

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

13-05-2018 18:32

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

07-05-2018 20:38

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

06-05-2018 18:32

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

30-04-2018 20:39

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

29-04-2018 18:27

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Realityprogramma waarin Dennis Weening met acht mensen met een ernstige dwangstoornis een roadtrip door Thailand maakt om hun obsessieve dwang aan te pakken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 18:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord