Programma gemist?

De reis door in Thailand door en de intensieve exposuretherapie in zit het erop voor de acht het deelnemers. Inmiddels is iedereen tijdens weer twee maanden thuis het in een Nederland. Daar wordt de de therapie weer opgepakt, maar het dan door in hun eigen omgeving. Stap uit op voor stap en door met ups en downs behaalde iedereen met zijn eigen doel. uit Dennis Weening zoekt tijdens alle naar deelnemers op. Is naar de dwang op tv daadwerkelijk verminderd en hebben met de deelnemers nu een in leven zonder een dwang?

De reis door op tv Thailand en de uit intensieve het exposuretherapie zit erop voor de het van acht deelnemers. Inmiddels is iedereen met weer twee uit maanden thuis van in Nederland. Daar wordt de met therapie weer opgepakt, het maar dan in naar hun met eigen omgeving. Stap voor door stap en met ups op en downs behaalde in iedereen in zijn eigen doel. Dennis Weening zoekt de alle deelnemers op. van Is de dwang op tv daadwerkelijk verminderd en op hebben de een deelnemers nu van een leven zonder tijdens dwang?

De op reis door op Thailand wordt steeds zwaarder voor de met op tv acht deelnemers. De locaties worden in primitiever op en de therapie wordt heftiger. Zo in krijgen de Pegah, Maxime, Marieke van en Mitchell de een zwaarste exposureoefening tot uit nu toe. tijdens Zij moeten met door hun smetvrees de van gezamenlijke toiletblokken van het uit tentenkamp waar zij verblijven met schoonmaken. Met de de support van de haar groepsgenoten lukt in het zelfs Marieke om met de haar blote handen de de toiletpot van aan van te raken.

De reis door tijdens het Thailand wordt steeds zwaarder van voor de met acht deelnemers. De locaties worden primitiever de en de therapie naar wordt heftiger. uit Zo krijgen Pegah, Maxime, op tv Marieke en Mitchell het de zwaarste door exposureoefening de tot nu toe. Zij moeten met op tv op hun smetvrees de gezamenlijke toiletblokken van een het tentenkamp door waar zij verblijven schoonmaken. op Met op tv de support van tijdens haar groepsgenoten lukt het zelfs op tv tijdens Marieke om met een haar blote handen van de toiletpot aan te met raken.

De deelnemers worden tijdens verrast door onverwacht tijdens bezoek van familie op tv en uit geliefden. Zij zijn naar Thailand tijdens gekomen om met deel het te nemen aan van de therapie, zodat op ze straks thuis beter kunnen naar helpen de gedurende de nazorgperiode. Iedereen naar is blij verrast dat de op tv familie is overgekomen, in behalve op Bart. Hij baalt de ervan dat zijn met moeder er is, uit want zijn moeder vindt met hij vies naar en ziet hij als onderdeel een met van zijn dwang. Na het vertrek in van de familie van op tv gaan de deelnemers de naar de volgende locatie met in Thailand, en dat op is back to naar basics.

De met deelnemers worden verrast door onverwacht in uit bezoek van familie en geliefden. in Zij zijn naar Thailand uit gekomen tijdens om deel te nemen in aan de therapie, de zodat ze straks thuis tijdens beter kunnen helpen in op tv gedurende de nazorgperiode. het Iedereen is blij verrast dat uit de familie uit is overgekomen, behalve Bart. Hij met baalt ervan naar dat zijn op moeder er is, want het zijn moeder het vindt hij vies naar en ziet hij als onderdeel op van de zijn dwang. Na het uit vertrek op tv van de familie gaan de deelnemers de naar op de volgende locatie in Thailand, een en in dat is back to op tv basics.

Een bezoek aan een een kleermaker maakt op veel op tv los bij Maxim, die door niet aangeraakt wil een worden vanwege haar smetvrees. een Een op tv handje meehelpen op een school naar doet uit Marieke denken aan haar op tv eigen kinderen, met wie op ze nooit op buitenkomt omdat ze door dat vies het vindt. En naar tijdens een jungletocht wordt Arne door met zichzelf geconfronteerd. Melissa het doet onverwachts door een mededeling waar haar de groepsgenoten van met onder de indruk zijn. tijdens Ze weet namelijk op tv niet in of ze de reis door door Thailand kan op afmaken.

Een de bezoek aan naar een kleermaker maakt veel met los bij Maxim, op tv die niet aangeraakt wil worden door vanwege door haar smetvrees. Een handje meehelpen het op een school in doet Marieke op tv denken aan haar eigen uit kinderen, met wie door ze tijdens nooit buitenkomt omdat ze dat naar vies een vindt. En tijdens met een jungletocht uit wordt Arne met door zichzelf geconfronteerd. Melissa doet onverwachts een in op mededeling waar haar groepsgenoten van van onder door de indruk zijn. Ze in weet namelijk niet met of ze de reis het door het Thailand kan afmaken.

Het de onverwachte vertrek naar op een eiland veroorzaakt veel stress met door bij de acht op tv deelnemers. Onder tijdsdruk wordt een de perfectiedwang van Arne een juist versterkt. van Therapeut Jurre moet eraan te op pas komen door om Arne tijdens op tijd de in bus in op te krijgen. Melissa vreest in dat tijdens de door reis zijzelf of anderen ziek door worden, tijdens en dit is wat tijdens haar angst op voor besmetting door heeft veroorzaakt. Als met ze de boot het op moet, wordt het het haar te veel en op tv sluit ze de zichzelf op van in het toilet. Marieke tijdens vermijdt al jarenlang het openbare toiletten. Maar tijdens het deze lange reis de moet ze wel met het gevecht met haar met op tv smetvrees aangaan.

Het onverwachte vertrek met met naar een eiland veroorzaakt uit veel stress bij van de acht deelnemers. Onder tijdsdruk een wordt de perfectiedwang in van door Arne juist versterkt. Therapeut tijdens Jurre naar moet eraan te het pas komen om de Arne op tijd op tv de bus in van te krijgen. Melissa vreest met dat tijdens de de reis zijzelf of anderen ziek op worden, door en dit is wat naar haar angst door voor besmetting naar heeft veroorzaakt. Als ze op tv de boot tijdens op moet, wordt het haar het te op veel en sluit ze zichzelf op op door in het toilet. Marieke vermijdt met al jarenlang van openbare toiletten. met Maar tijdens deze lange in reis moet ze wel op tv het gevecht tijdens met haar smetvrees met aangaan.

De op tv oefeningen die uit de deelnemers moeten doen, zijn naar gericht op de dagelijkse uit in praktijk. Want juist de normale dingen door in het dagelijkse de leven worden van door van mensen met dwangneuroses vaak vermeden. de Zo wordt Mitchell door op een lokale Thaise op markt blootgesteld de aan zijn angst voor de in bloed en vlees. op tv Hij verbaast iedereen door zijn enorme de overwinning in op zijn in angst. Maxim gaat nooit winkelen, op want met haar een smetvrees kan het ze niets aanraken. Maar van nu, onder begeleiding de van therapeut Hannah, gaat van ze op op zoek op naar een T-shirt in de naar juiste uit maat.

De uit oefeningen die van de deelnemers moeten doen, zijn de gericht op de een dagelijkse tijdens praktijk. Want juist de uit normale dingen naar in het dagelijkse met leven worden door mensen met een dwangneuroses het vaak vermeden. Zo door wordt Mitchell op een lokale uit Thaise in markt blootgesteld aan uit zijn angst voor het bloed en vlees. Hij verbaast door iedereen door zijn enorme in overwinning op zijn in angst. Maxim door gaat nooit de winkelen, want met een haar smetvrees kan tijdens ze niets aanraken. met Maar nu, onder begeleiding met van therapeut Hannah, tijdens gaat de ze op zoek naar een T-shirt de in de juiste door tijdens maat.

Voor met de acht deelnemers met dwangneuroses een start de de intensieve exposuretherapie. Ze op tv gaan van de confrontatie aan met de in angst die hun een dwangmatigheid veroorzaakt. Dit in gebeurt in onder begeleiding van de in vier therapeuten. We zien de hoe naar frustrerend het is voor tijdens Ricardo als het dwanggedachtes hem de baas worden. Pegah in praat tijdens over de reden van de haar diepgewortelde angst het voor haar eigen vingerafdrukken. een En van het is door voor Marieke pijnlijk tijdens en emotioneel om over de het oorzaak met van haar dwangneurose te op praten.

Voor tijdens de acht op deelnemers met dwangneuroses start de intensieve het exposuretherapie. Ze tijdens gaan de confrontatie het aan met de angst op tv die hun dwangmatigheid de veroorzaakt. op tv Dit gebeurt onder begeleiding van uit de tijdens vier therapeuten. We het zien hoe frustrerend het op is voor Ricardo als op met dwanggedachtes hem de baas worden. naar Pegah praat over de op in reden van haar diepgewortelde angst van voor haar eigen op tv vingerafdrukken. En het op is door voor Marieke pijnlijk en emotioneel op om over door de oorzaak van met haar dwangneurose naar te praten.

Realityprogramma een waarin Dennis Weening naar met acht mensen tijdens met een ernstige naar dwangstoornis een roadtrip door van Thailand maakt tijdens om hun het obsessieve dwang aan te het pakken.

februari 2019
17-06-2018 18:31

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

11-06-2018 20:39

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

10-06-2018 18:28

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

04-06-2018 20:38

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

03-06-2018 18:29

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

28-05-2018 20:38

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

27-05-2018 18:31

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

21-05-2018 20:38

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

20-05-2018 18:34

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

14-05-2018 20:37

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

13-05-2018 18:32

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

07-05-2018 20:38

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

06-05-2018 18:32

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

30-04-2018 20:39

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

29-04-2018 18:27

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Realityprogramma waarin Dennis Weening met acht mensen met een ernstige dwangstoornis een roadtrip door Thailand maakt om hun obsessieve dwang aan te pakken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 18:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord