Programma gemist?

De reis door op de Thailand en de intensieve uit exposuretherapie zit erop voor de tijdens acht deelnemers. Inmiddels op is op tv iedereen weer twee maanden thuis uit in Nederland. Daar een wordt van de therapie weer opgepakt, maar op tv dan in het hun eigen in omgeving. Stap voor stap en op met van ups en downs behaalde het iedereen zijn eigen doel. door een Dennis Weening zoekt alle deelnemers met op. op tv Is de dwang daadwerkelijk verminderd en met hebben door de deelnemers het nu een leven door zonder dwang?

De naar reis door Thailand en van de intensieve exposuretherapie het zit erop op tv voor de acht op tv deelnemers. Inmiddels is de iedereen weer twee in maanden thuis in Nederland. in Daar wordt de therapie het weer opgepakt, naar maar dan in van hun eigen omgeving. Stap in voor naar stap en met ups en uit tijdens downs behaalde iedereen naar zijn eigen doel. Dennis Weening door zoekt door alle deelnemers op. van Is de dwang daadwerkelijk verminderd de en van hebben de deelnemers uit nu een leven zonder van dwang?

De met reis door Thailand wordt steeds uit zwaarder voor de een acht deelnemers. de De naar locaties worden primitiever en de therapie door het wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, van op tv Marieke en Mitchell de met zwaarste exposureoefening naar tot nu toe. op Zij moeten met met hun smetvrees de gezamenlijke toiletblokken van in het een tentenkamp waar zij verblijven schoonmaken. met Met de door support van haar groepsgenoten naar lukt door het zelfs Marieke om met uit tijdens haar blote handen de door toiletpot aan te het raken.

De door reis door de Thailand wordt steeds zwaarder naar voor de acht deelnemers. De tijdens locaties worden primitiever naar en de het therapie het wordt heftiger. Zo op krijgen Pegah, Maxime, een Marieke en Mitchell de naar zwaarste exposureoefening uit tot nu toe. Zij moeten een met hun smetvrees door de gezamenlijke een toiletblokken van het op tentenkamp waar zij het verblijven schoonmaken. Met de de support met van haar groepsgenoten tijdens lukt het zelfs Marieke om tijdens met haar het blote handen de op tv toiletpot aan te door raken.

De deelnemers worden de verrast door tijdens onverwacht bezoek van uit familie uit en geliefden. Zij zijn naar het Thailand gekomen om deel van te nemen tijdens aan de therapie, zodat op een ze straks thuis door beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. door Iedereen is blij uit verrast dat de in op familie is overgekomen, in behalve Bart. Hij baalt ervan dat op zijn door moeder er op tv is, want zijn door moeder vindt hij vies door en ziet hij in als onderdeel het van zijn dwang. een Na het vertrek door van de familie gaan de deelnemers naar naar de de volgende locatie op in Thailand, en uit dat is back het to basics.

De deelnemers worden van verrast het door onverwacht in bezoek van familie naar en geliefden. Zij op zijn naar Thailand gekomen met om deel te op tv nemen aan de therapie, zodat door het ze straks thuis beter kunnen helpen in gedurende de van nazorgperiode. op tv Iedereen is blij op tv verrast dat de familie op tv is overgekomen, behalve Bart. Hij het baalt op tv ervan dat zijn moeder tijdens er is, want uit zijn moeder van vindt hij een vies en ziet hij op als onderdeel van zijn naar dwang. Na het vertrek tijdens van de familie de een gaan de deelnemers naar de volgende tijdens naar locatie in Thailand, en dat is het back to op basics.

Een op bezoek aan een kleermaker maakt naar veel los een bij Maxim, die niet een van aangeraakt wil worden vanwege haar het smetvrees. de Een handje meehelpen op door een school doet van Marieke denken uit aan haar eigen kinderen, met uit wie ze nooit buitenkomt naar omdat ze op dat vies van vindt. En tijdens tijdens een jungletocht wordt Arne de met zichzelf uit geconfronteerd. Melissa op doet onverwachts een mededeling waar van haar groepsgenoten van onder tijdens de indruk zijn. uit met Ze weet namelijk op niet of ze de reis door met Thailand naar kan afmaken.

Een de bezoek aan een tijdens kleermaker maakt veel op los bij Maxim, op tv die niet aangeraakt door wil worden vanwege van haar smetvrees. Een tijdens handje meehelpen op een school op tv van doet Marieke denken aan haar van eigen kinderen, de met wie ze nooit uit buitenkomt omdat tijdens ze dat vies vindt. En tijdens tijdens met een jungletocht wordt Arne in met tijdens zichzelf geconfronteerd. Melissa doet een onverwachts een mededeling de waar haar naar groepsgenoten van onder een de indruk zijn. door Ze weet namelijk niet het of ze de in reis door Thailand kan van afmaken.

Het in onverwachte vertrek het naar een eiland veroorzaakt met veel stress bij op tv de acht deelnemers. Onder tijdsdruk op wordt door de perfectiedwang van Arne de juist versterkt. tijdens Therapeut Jurre moet tijdens eraan te pas met komen om Arne tijdens op tijd de in bus in te krijgen. Melissa de vreest dat een tijdens de reis zijzelf met of anderen een ziek de worden, en dit is een wat haar angst voor tijdens besmetting heeft veroorzaakt. Als tijdens door ze de boot op op moet, wordt het haar te van veel en uit sluit ze zichzelf van op in het het toilet. Marieke van vermijdt al jarenlang openbare door toiletten. Maar tijdens deze een lange reis moet een ze op wel het naar gevecht met haar smetvrees in aangaan.

Het onverwachte vertrek met naar een eiland het veroorzaakt veel stress door bij de uit acht het deelnemers. Onder tijdsdruk wordt een de perfectiedwang een van Arne juist versterkt. met Therapeut Jurre moet eraan te het pas komen tijdens om Arne op tijd een de bus in op te krijgen. Melissa het vreest dat een tijdens door de reis zijzelf van of anderen ziek een worden, en dit is wat haar op tv angst tijdens voor besmetting heeft naar veroorzaakt. Als tijdens ze de boot op moet, naar wordt het haar te de veel en op tv sluit ze zichzelf het op in het door toilet. van Marieke vermijdt al jarenlang tijdens openbare toiletten. Maar door tijdens deze lange reis van moet met ze wel het een gevecht met haar smetvrees het aangaan.

De een oefeningen die de deelnemers met moeten doen, zijn gericht het op op de dagelijkse praktijk. Want door juist de normale dingen in van in het dagelijkse leven worden door in met mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo tijdens wordt Mitchell op met van een lokale Thaise tijdens markt blootgesteld aan zijn angst voor door bloed en de vlees. Hij op verbaast iedereen door zijn uit enorme overwinning de op zijn angst. Maxim gaat tijdens tijdens nooit winkelen, want met haar smetvrees van kan ze op niets aanraken. Maar nu, van onder begeleiding door van therapeut Hannah, gaat met ze op op zoek naar van een T-shirt in de door juiste in maat.

De met oefeningen die op de deelnemers moeten doen, zijn in gericht op de met dagelijkse praktijk. Want in juist de naar normale dingen in het dagelijkse het leven worden van door mensen met een dwangneuroses vaak op tv vermeden. Zo wordt Mitchell op op een met lokale Thaise markt blootgesteld een aan zijn angst in voor de bloed en vlees. Hij in verbaast iedereen door zijn naar enorme de overwinning op zijn de angst. Maxim gaat nooit winkelen, met want met haar door smetvrees kan ze niets het aanraken. Maar van nu, onder begeleiding van naar therapeut Hannah, met gaat ze op een zoek naar een T-shirt met in de door juiste naar maat.

Voor van de acht deelnemers met van dwangneuroses start de naar intensieve met exposuretherapie. Ze gaan door de confrontatie aan met van de angst die hun naar dwangmatigheid veroorzaakt. Dit de gebeurt onder naar begeleiding van de vier therapeuten. op We het zien hoe frustrerend het is op tv voor Ricardo uit als dwanggedachtes op hem de baas worden. in Pegah praat over de door reden van haar de uit diepgewortelde angst voor haar eigen het vingerafdrukken. En het is van voor van Marieke pijnlijk en emotioneel om het over het de oorzaak van op tv haar dwangneurose te van praten.

Voor in de acht deelnemers met op tv dwangneuroses start de intensieve een op tv exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie met aan met de angst op de die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt met onder begeleiding door van naar de vier therapeuten. We op zien hoe frustrerend het de is voor de Ricardo als dwanggedachtes hem een de uit baas worden. Pegah praat over een de het reden van haar op diepgewortelde angst voor met haar eigen vingerafdrukken. En het is op voor Marieke van pijnlijk en naar emotioneel om het over de oorzaak van haar het dwangneurose te uit praten.

Realityprogramma in waarin Dennis Weening met uit acht mensen een met een tijdens ernstige dwangstoornis een op tv roadtrip door Thailand de maakt om hun obsessieve dwang uit aan te van pakken.

oktober 2018
17-06-2018 18:31

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

11-06-2018 20:39

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

10-06-2018 18:28

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

04-06-2018 20:38

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

03-06-2018 18:29

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

28-05-2018 20:38

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

27-05-2018 18:31

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

21-05-2018 20:38

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

20-05-2018 18:34

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

14-05-2018 20:37

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

13-05-2018 18:32

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

07-05-2018 20:38

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

06-05-2018 18:32

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

30-04-2018 20:39

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

29-04-2018 18:27

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Realityprogramma waarin Dennis Weening met acht mensen met een ernstige dwangstoornis een roadtrip door Thailand maakt om hun obsessieve dwang aan te pakken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 18:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord