Programma gemist?

De reis de door Thailand en de de intensieve exposuretherapie in zit erop uit voor de acht in deelnemers. Inmiddels is iedereen het weer twee op tv maanden thuis in Nederland. Daar van wordt de naar therapie een weer opgepakt, maar dan op in hun eigen tijdens omgeving. Stap voor het stap en met ups en op op downs behaalde iedereen zijn uit eigen doel. een Dennis Weening zoekt tijdens alle deelnemers op. Is de in dwang daadwerkelijk verminderd het en hebben de een deelnemers nu een het leven zonder in dwang?

De reis een door Thailand en een de tijdens intensieve exposuretherapie zit erop voor van de acht door deelnemers. Inmiddels is iedereen weer een op twee maanden thuis in door Nederland. Daar wordt op de therapie weer opgepakt, tijdens maar dan in hun in eigen omgeving. Stap van voor stap een en met ups en op tv op tv downs behaalde iedereen op tv zijn eigen doel. tijdens Dennis Weening zoekt alle van deelnemers op. het Is de dwang met daadwerkelijk verminderd en het hebben de deelnemers nu een met leven met zonder dwang?

De reis tijdens door Thailand wordt tijdens steeds zwaarder voor op tv de acht een deelnemers. De locaties van worden primitiever en van de therapie wordt heftiger. Zo naar krijgen tijdens Pegah, Maxime, uit Marieke en Mitchell de tijdens zwaarste exposureoefening tot nu toe. met Zij moeten met door uit hun smetvrees de gezamenlijke toiletblokken naar van het van tentenkamp waar zij verblijven met schoonmaken. het Met de support van haar uit groepsgenoten lukt het in zelfs uit Marieke om met het haar blote handen de toiletpot aan in te op tv raken.

De uit reis door Thailand het wordt steeds de zwaarder voor de in acht deelnemers. De locaties worden primitiever van en de therapie uit wordt door heftiger. Zo krijgen Pegah, met Maxime, Marieke en naar Mitchell de zwaarste door exposureoefening in tot nu toe. Zij moeten met door hun smetvrees de door gezamenlijke toiletblokken van uit op tv het tentenkamp waar zij verblijven schoonmaken. in het Met de support van haar het groepsgenoten lukt van het zelfs door Marieke om met haar blote handen op de toiletpot tijdens aan te tijdens raken.

De op tv deelnemers worden een verrast door onverwacht bezoek op van familie door en geliefden. Zij zijn naar naar Thailand gekomen om deel van te op nemen aan de therapie, zodat op tv naar ze straks thuis beter kunnen door helpen in gedurende de nazorgperiode. door Iedereen is blij verrast met dat de familie op tv is overgekomen, behalve op tv Bart. Hij baalt ervan dat met zijn tijdens moeder er op tv is, want zijn tijdens moeder vindt hij vies de en ziet hij als onderdeel van van zijn met dwang. Na in het vertrek van de tijdens familie gaan de tijdens deelnemers naar de door volgende locatie in Thailand, met en dat is in door back to basics.

De op tv deelnemers worden verrast door tijdens onverwacht bezoek van de familie de en geliefden. Zij zijn de naar Thailand gekomen door om deel te van nemen aan de therapie, zodat op tv ze straks op thuis met beter kunnen helpen met gedurende de nazorgperiode. Iedereen is een blij verrast van dat de familie is overgekomen, door behalve Bart. Hij van baalt in ervan dat het zijn moeder er is, want zijn op moeder vindt hij van een vies en ziet hij als onderdeel van van zijn een dwang. Na het op tv vertrek van de door familie gaan de deelnemers van naar de door volgende locatie uit in Thailand, en dat is in back to de basics.

Een bezoek aan de een een kleermaker maakt veel los de bij in Maxim, die niet aangeraakt tijdens wil worden vanwege haar smetvrees. van op tv Een handje meehelpen op een school een op doet Marieke denken een aan haar eigen kinderen, met wie met ze op nooit buitenkomt omdat ze in dat naar vies vindt. En tijdens een met jungletocht wordt Arne met in zichzelf geconfronteerd. van Melissa doet onverwachts een naar mededeling waar door haar groepsgenoten van onder door de met indruk zijn. Ze weet namelijk met niet of uit ze de reis door naar Thailand kan op tv afmaken.

Een op bezoek aan de een kleermaker maakt veel los bij het Maxim, door die niet aangeraakt wil worden in uit vanwege haar smetvrees. de Een handje meehelpen op een school van doet Marieke denken op tijdens aan haar eigen kinderen, door met wie ze van nooit buitenkomt op omdat ze dat vies vindt. een En tijdens een jungletocht in met wordt Arne met zichzelf van geconfronteerd. Melissa doet onverwachts een van uit mededeling waar haar tijdens groepsgenoten van onder de indruk tijdens zijn. Ze weet op namelijk niet of door ze van de reis door Thailand kan in afmaken.

Het onverwachte het vertrek naar naar een eiland veroorzaakt veel stress naar bij de de acht deelnemers. Onder tijdsdruk uit wordt de een perfectiedwang van op tv Arne juist versterkt. tijdens Therapeut Jurre moet eraan tijdens te pas komen in om Arne op de tijd de bus in de op te krijgen. Melissa vreest de dat tijdens de naar reis zijzelf het of anderen ziek een worden, en dit is de wat haar angst voor besmetting uit heeft tijdens veroorzaakt. Als ze van de boot op moet, door wordt het tijdens haar te een veel en sluit de ze zichzelf op in het toilet. door Marieke vermijdt al uit jarenlang uit openbare toiletten. tijdens Maar tijdens deze lange reis moet van ze wel een het gevecht met haar op smetvrees naar aangaan.

Het onverwachte tijdens vertrek naar een eiland op veroorzaakt veel uit stress bij de met acht deelnemers. Onder tijdsdruk tijdens van wordt de perfectiedwang van uit Arne juist op tv versterkt. Therapeut Jurre moet in eraan te pas komen om naar Arne van op tijd de het bus in te tijdens krijgen. Melissa uit vreest dat tijdens de met reis zijzelf op of anderen ziek worden, in en dit is naar wat haar angst naar voor besmetting tijdens heeft veroorzaakt. Als ze de de boot uit op moet, wordt het haar te tijdens veel door en sluit van ze zichzelf op naar in het toilet. Marieke vermijdt door al het jarenlang openbare toiletten. Maar op tijdens deze lange met reis moet ze naar wel het uit gevecht met haar het smetvrees aangaan.

De oefeningen het die de op deelnemers moeten doen, zijn gericht uit op de met dagelijkse praktijk. in Want juist de met normale dingen de in het dagelijkse leven door worden door mensen tijdens met dwangneuroses vaak door vermeden. Zo wordt door Mitchell op een lokale Thaise tijdens van markt blootgesteld aan zijn in angst voor bloed en op vlees. Hij de verbaast iedereen door zijn tijdens enorme overwinning in op zijn angst. Maxim uit gaat nooit winkelen, op want de met haar smetvrees op tv kan ze niets aanraken. uit Maar nu, onder het begeleiding van therapeut op tv Hannah, gaat ze op in zoek naar naar een T-shirt uit in de juiste het maat.

De oefeningen die met de deelnemers de moeten doen, zijn gericht uit op de uit dagelijkse het praktijk. Want juist de normale dingen het in het de dagelijkse leven worden tijdens door mensen met tijdens dwangneuroses tijdens vaak vermeden. Zo wordt Mitchell in op een in lokale Thaise op tv markt blootgesteld aan zijn angst van voor met bloed en vlees. een Hij verbaast iedereen door zijn in enorme tijdens overwinning op zijn angst. Maxim met gaat nooit van winkelen, want met haar smetvrees in kan een ze niets aanraken. met Maar nu, onder begeleiding van uit therapeut Hannah, met gaat ze op zoek een naar een een T-shirt in de juiste naar naar maat.

Voor de acht op tv deelnemers met in dwangneuroses start op de intensieve met exposuretherapie. Ze gaan op tv de confrontatie aan met de angst het het die hun dwangmatigheid een veroorzaakt. Dit gebeurt op tv onder begeleiding van de vier op therapeuten. We zien in hoe frustrerend met het is voor Ricardo in als dwanggedachtes hem tijdens de de baas worden. Pegah praat over de van reden van naar haar uit diepgewortelde angst voor haar van eigen vingerafdrukken. En het door is voor Marieke pijnlijk naar en emotioneel om op tv over de op oorzaak van haar dwangneurose door te met praten.

Voor de tijdens acht deelnemers met dwangneuroses uit start uit de intensieve exposuretherapie. op tv Ze gaan de een confrontatie aan met de angst tijdens die hun op tv dwangmatigheid veroorzaakt. het Dit gebeurt naar onder begeleiding van op de vier therapeuten. op We zien hoe uit frustrerend het is voor door Ricardo als dwanggedachtes hem op de baas worden. in Pegah praat over een de reden op van haar diepgewortelde angst met voor haar eigen met vingerafdrukken. En het is op tv in voor Marieke pijnlijk en op emotioneel om over naar de oorzaak van haar op dwangneurose tijdens te praten.

We de maken kennis de met de acht het deelnemers die de strijd aangaan een met het hun dwangneurose. De reis naar Thailand de door is voor een aantal van het hen al een op tv enorm zware naar opgave.

februari 2020
21-07-2019 23:11

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

17-07-2019 21:34

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

14-07-2019 23:21

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

10-07-2019 21:35

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

07-07-2019 23:00

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

03-07-2019 21:36

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

30-06-2019 22:27

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

26-06-2019 21:36

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

23-06-2019 22:33

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

19-06-2019 21:36

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

16-06-2019 22:26

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

12-06-2019 21:36

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

09-06-2019 22:33

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

05-06-2019 21:34

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

02-06-2019 22:33

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

We maken kennis met de acht deelnemers die de strijd aangaan met hun dwangneurose. De reis naar Thailand is voor een aantal van hen al een enorm zware opgave.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 23:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!