Programma gemist?

De een deelnemers bezoeken het een tempel met een de vloer vol lijnen. Rik en op tv Gijs stralen het van geluk als zij naar het aankunnen van om over de lijnen op te dansen. in Het vertrek naar opnieuw de een onbekende de locatie een verloopt deze keer op goed. Wanneer de bus onder een tijdens poort doorrijdt, tijdens wordt het allemaal te de zwaar tijdens voor Maxim. De de reis brengt van hen naar Elephants uit World waar ze gaan werken met het de bijzonder imposante uit olifanten. Bij het met kampvuur blikken de door kandidaten tijdens met elkaar terug naar op de heftige, afgelopen door periode.

Vandaag naar is een naar bijzondere aflevering, want op tv de deelnemers krijgen met onverwachts bezoek uit het Nederland: hun familie in komt langs. Niemand zag op dit aankomen en iedereen is de dan ook het helemaal overdonderd. De met deelnemers laten vol trots op tv zien wat de ze tot op tv nu toe bereikt hebben. Zo door laat Gijs zijn het stiefbroer door Thomas zien tijdens dat hij kan traplopen zonder uit dwang. Rik vertelt aan een met zijn vader dat hij het het al vijftig uur tijdens volhoudt op zonder zijn dwangneuroses en tijdens Maxim gaat een rondje op lopen zonder dezelfde route op tv terug te in lopen. Dat uit gaat hem heel goed af. het Na een het diner spreken met alle familieleden de van deelnemers toe met het mooie en emotionele woorden met en vertrekken door ze weer naar tijdens Nederland.

De uit deelnemers vertrekken naar een een onbekende van nieuwe locatie, wat extra spanning uit met zich meebrengt. Ze van door zijn niet blij als ze 's van avonds uit aankomen in een van minder luxe resort. In naar de therapiesessie moet naar Arjan als teken tijdens van een met nieuwe start een nieuwe de portemonnee aanschaffen, een die hij niet meer de mag controleren. Pamela op tv heeft haar kinderen eerder in toestemming gegeven om in vanaf tijdens nu in tijdens hun eigen kamer te naar spelen. In op tv deze aflevering krijgt Pamela op tv in een tijdens sessie te zien hoe dat op tv de kinderen een vergaat.

De deelnemers vertrekken met naar een met onbekende uit nieuwe locatie, wat met extra spanning met uit zich meebrengt. Ze zijn niet op tv blij als tijdens ze 's avonds aankomen de in een minder uit luxe resort. In een de tijdens therapiesessie moet Arjan een als teken van een het nieuwe start een nieuwe door portemonnee aanschaffen, die hij met niet meer mag de door controleren. Pamela heeft in haar kinderen eerder toestemming gegeven met om de vanaf nu in hun uit eigen kamer te op tv spelen. In deze aflevering uit krijgt met Pamela in een sessie te zien de tijdens hoe dat de kinderen de vergaat.

De uit deelnemers bezoeken een school voor in op tv kinderen met het syndroom van Down uit de en autisme. Iedereen gaat hier vrijwilligerswerk het doen. op tv Pamela krijgt de in opdracht de kleren te wassen tijdens en Maxim naar geeft de van kinderen te naar drinken zonder zijn looproute te herhalen. het Gijs probeert in te douchen met zonder zijn rituelen. op Claudia gaat vanaf nu proberen een om op tv in slaap door te komen zonder haar dwangmatige een handelingen, van zoals acht keer haar bril een op- een en afzetten, uit te van voeren.

De uit deelnemers bezoeken een school een voor het kinderen met het tijdens syndroom van Down en op autisme. Iedereen gaat hier het vrijwilligerswerk door doen. Pamela krijgt de opdracht op de tijdens kleren te wassen en Maxim tijdens geeft een de kinderen te drinken naar zonder zijn looproute te herhalen. op tv Gijs probeert te op douchen zonder zijn het rituelen. van Claudia gaat vanaf door nu proberen uit om in slaap te komen zonder tijdens haar dwangmatige handelingen, het zoals de acht keer haar bril van op- en afzetten, op tv uit te op tv voeren.

De deelnemers vertrekken op op vanuit hun resort uit naar een nieuwe locatie. naar Het is voor de deelnemers van de met controledwang iets waar ze naar heel veel moeite een mee hebben. De de reis naar het nieuwe op tv resort gaat een met het een Thaise bus waar de door kleur in geel veel in voorkomt. op Hierdoor heeft Karla het op tv erg naar moeilijk. Pamela vertelt tijdens therapie over het haar smetvrees. Marieke op tv heeft naar altijd een tas met belangrijke in spullen bij de zich. op tv Als oefening moet zij haar op tv kamer tijdens voor een half uur een verlaten zonder het de tas met het spullen.

De deelnemers vertrekken naar vanuit hun resort uit naar in een nieuwe locatie. Het tijdens is voor de op deelnemers met controledwang iets het waar ze heel door veel moeite mee met hebben. De reis van naar uit het nieuwe resort gaat met op een Thaise naar bus waar met de kleur uit geel veel in van voorkomt. Hierdoor heeft Karla het uit erg moeilijk. Pamela de vertelt op tijdens therapie over haar smetvrees. Marieke de heeft altijd op een tas op tv met belangrijke spullen bij van zich. Als op oefening moet zij haar naar kamer voor een tijdens half uur op verlaten zonder de naar tas met tijdens spullen.

De deelnemers op gaan diverse een oefeningen doen die zijn door afgestemd naar op hun dwangstoornis. Zo moet Rik een een glas in aantikken, maar mag van hij zijn de gebruikelijke ritueel niet afmaken. Maxims uit dwangstoornis met houdt in naar dat hij op nieuwe plekken uit altijd dezelfde met route moet teruglopen, met in daarbij rondjes naar rond palen en pilaren. van Als oefening moet hij het een rondje op tv lopen om een aantal in een pilaren, zonder dit een volgens zijn gebruikelijke ritueel een af te maken en dus door opnieuw door te doen. Ook Karla een wordt met geconfronteerd met haar door dwangneurose en gaat uit oefenen met de kleur van geel.

Jan maakt van kennis met naar de acht deelnemers de en de een deelnemers ontmoeten elkaar. De verre reis met die in uit het vooruitzicht het ligt, veroorzaakt bij sommigen naar gelijk al enorme met stress. Zo raakt het Gijs compleet het in paniek op als hij erachter naar komt dat hij op tv op rij 66 zit en van weet op tv hij niet of hij op nog mee een wil. Ook Claudia op tv heeft problemen met het op nummer 6 en met zij wil dan ook het in liefst ruilen. Eenmaal uit aangekomen op in Thailand met krijgt Karla een paniekaanval in het tijdens busje, in omdat ze overal op bij aankomst in in het land de kleur op tv geel uit ziet. Marieke heeft een enorme last van heimwee een en weet niet naar of ze de reis gaat door naar volbrengen.

Jan maakt uit kennis met van de acht het deelnemers en de deelnemers uit ontmoeten elkaar. De verre reis het die op tv in het vooruitzicht ligt, de veroorzaakt bij sommigen gelijk het al enorme in stress. Zo raakt het Gijs compleet in paniek met als uit hij erachter komt dat door hij op rij 66 door zit door en weet hij niet of de hij nog mee van wil. Ook op tv Claudia uit heeft problemen met naar het nummer 6 en zij in wil dan ook uit het liefst op ruilen. Eenmaal aangekomen in het Thailand van krijgt Karla een een paniekaanval in het op tv busje, omdat ze overal bij aankomst tijdens in het van land van de kleur geel ziet. Marieke heeft een enorme op tv last van heimwee de en weet niet of naar ze door de reis gaat naar volbrengen.

Eenmaal op tv terug in Nederland gaat uit Jan na verloop van tijdens tijd bij tijdens iedereen op bezoek het om het te kijken hoe met het nu met hen een en hun dwang het gaat. Pamela had het altijd heel veel op tv moeite met verjaardagsfeestjes in huis. van Jan gaat op tv naar de verjaardag uit van haar oudste op dochter om te kijken een hoe naar zij dat het doorstaat. In Thailand hebben Pamela en naar Jan samen naar de was gedaan naar en thuis op tv gaan ze dit weer samen in doen. een Maxim erkent dat hij naar niet met altijd even eerlijk is op geweest tijdens het de reis, maar zijn vader vindt naar hem toch door positief veranderd. Jan checkt een tijdens bij Arjen of op tv hij nog steeds zijn uit portemonnee controleert. Hij een is erg benieuwd op of de deelnemers na de van heftige therapie├źn hun met dwangneurose onder controle met met hebben.

De het deelnemers bezoeken een tempel met op een tijdens vloer vol uit lijnen. Rik en het Gijs stralen van geluk als tijdens zij het aankunnen naar om van over de lijnen te dansen. Het op tv vertrek naar op tv een wederom onbekende locatie door verloopt deze door keer goed. de Wanneer de bus onder een het poort doorrijdt, op wordt het uit allemaal te op tv zwaar voor Maxim. in De reis brengt hen naar Elephants door World tijdens waar ze gaan werken met met deze bijzonder imposante een dieren. Bij het op kampvuur blikken een de kandidaten met elkaar tijdens terug op de de heftige, op afgelopen periode. Deze bijzondere afsluiting uit van hun uit reis van is een mooi moment om hun in in therapeuten te bedanken.

Vandaag een is een bijzondere aflevering, want het de deelnemers krijgen van onverwachts bezoek uit op Nederland: hun tijdens familie komt langs. Niemand de zag dit door aankomen met en iedereen is dan ook van helemaal overdonderd. met De deelnemers laten vol met trots het zien wat ze tot op tv nu toe bereikt hebben. op tv Zo laat Gijs op zijn stiefbroer Thomas zien een dat hij door kan naar traplopen zonder dwang. van Rik vertelt aan naar zijn vader dat hij het al in tijdens vijftig uur volhoudt zonder het zijn dwangneuroses en Maxim in gaat een rondje lopen het zonder dezelfde route van naar terug te lopen. Dat van gaat hem heel goed naar af. Na het diner tijdens spreken alle familieleden met naar de deelnemers toe met mooie de en emotionele woorden en uit tijdens vertrekken ze weer naar de Nederland.

De deelnemers van vertrekken naar een onbekende tijdens op nieuwe locatie wat extra spanning met door zich meebrengt. Ze op tv naar zijn niet blij als de ze 's avonds uit aankomen in een minder luxe een door resort. In de therapiesessie moet Arjan het een als teken van op een nieuwe start een nieuwe portemonnee in aanschaffen die in hij een niet meer mag op tv controleren. Pamela heeft haar op kinderen eerder de opdracht in gegeven dat door ze vanaf nu in een hun tijdens eigen kamer mogen spelen. In deze met aflevering krijgt door Pamela in met een sessie te van zien hoe dat de op kinderen de vergaat.

maart 2018
10-09-2017 16:57

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De deelnemers bezoeken een tempel met een vloer vol lijnen. Rik en Gijs stralen van geluk als zij het aankunnen om over de lijnen te dansen. Het vertrek naar opnieuw een onbekende locatie verloopt deze keer goed. Wanneer de bus onder een po...

03-09-2017 17:05

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

Vandaag is een bijzondere aflevering, want de deelnemers krijgen onverwachts bezoek uit Nederland: hun familie komt langs. Niemand zag dit aankomen en iedereen is dan ook helemaal overdonderd. De deelnemers laten vol trots zien wat ze tot n...

27-08-2017 17:00

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

De deelnemers vertrekken naar een onbekende nieuwe locatie, wat extra spanning met zich meebrengt. Ze zijn niet blij als ze 's avonds aankomen in een minder luxe resort. In de therapiesessie moet Arjan als teken van een nieuwe start een nie...

22-08-2017 22:31

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

De deelnemers vertrekken naar een onbekende nieuwe locatie, wat extra spanning met zich meebrengt. Ze zijn niet blij als ze 's avonds aankomen in een minder luxe resort. In de therapiesessie moet Arjan als teken van een nieuwe start een nie...

20-08-2017 17:02

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

De deelnemers bezoeken een school voor kinderen met het syndroom van Down en autisme. Iedereen gaat hier vrijwilligerswerk doen. Pamela krijgt de opdracht de kleren te wassen en Maxim geeft de kinderen te drinken zonder zijn looproute te he...

15-08-2017 22:33

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

De deelnemers bezoeken een school voor kinderen met het syndroom van Down en autisme. Iedereen gaat hier vrijwilligerswerk doen. Pamela krijgt de opdracht de kleren te wassen en Maxim geeft de kinderen te drinken zonder zijn looproute te he...

13-08-2017 17:04

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De deelnemers vertrekken vanuit hun resort naar een nieuwe locatie. Het is voor de deelnemers met controledwang iets waar ze heel veel moeite mee hebben. De reis naar het nieuwe resort gaat met een Thaise bus waar de kleur geel veel in voor...

08-08-2017 22:30

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De deelnemers vertrekken vanuit hun resort naar een nieuwe locatie. Het is voor de deelnemers met controledwang iets waar ze heel veel moeite mee hebben. De reis naar het nieuwe resort gaat met een Thaise bus waar de kleur geel veel in voor...

06-08-2017 17:02

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

De deelnemers gaan diverse oefeningen doen die zijn afgestemd op hun dwangstoornis. Zo moet Rik een glas aantikken, maar mag hij zijn gebruikelijke ritueel niet afmaken. Maxims dwangstoornis houdt in dat hij op nieuwe plekken altijd dezelfd...

30-07-2017 16:59

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Jan maakt kennis met de acht deelnemers en de deelnemers ontmoeten elkaar. De verre reis die in het vooruitzicht ligt, veroorzaakt bij sommigen gelijk al enorme stress. Zo raakt Gijs compleet in paniek als hij erachter komt dat hij op rij 6...

25-07-2017 22:33

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Jan maakt kennis met de acht deelnemers en de deelnemers ontmoeten elkaar. De verre reis die in het vooruitzicht ligt, veroorzaakt bij sommigen gelijk al enorme stress. Zo raakt Gijs compleet in paniek als hij erachter komt dat hij op rij 6...

20-04-2015 20:33

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

Eenmaal terug in Nederland gaat Jan na verloop van tijd bij iedereen op bezoek om te kijken hoe het nu met hen en hun dwang gaat. Pamela had altijd heel veel moeite met verjaardagsfeestjes in huis. Jan gaat naar de verjaardag van haar oudst...

13-04-2015 20:33

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De deelnemers bezoeken een tempel met een vloer vol lijnen. Rik en Gijs stralen van geluk als zij het aankunnen om over de lijnen te dansen. Het vertrek naar een wederom onbekende locatie verloopt deze keer goed. Wanneer de bus onder een po...

06-04-2015 20:32

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

Vandaag is een bijzondere aflevering, want de deelnemers krijgen onverwachts bezoek uit Nederland: hun familie komt langs. Niemand zag dit aankomen en iedereen is dan ook helemaal overdonderd. De deelnemers laten vol trots zien wat ze tot n...

30-03-2015 20:30

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

De deelnemers vertrekken naar een onbekende nieuwe locatie wat extra spanning met zich meebrengt. Ze zijn niet blij als ze 's avonds aankomen in een minder luxe resort. In de therapiesessie moet Arjan als teken van een nieuwe start een nieu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 10-09-2017 om 16:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord