Programma gemist?

De naar reis door Thailand en op de intensieve exposuretherapie de zit een erop voor de acht deelnemers. Inmiddels met is uit iedereen weer de twee maanden thuis in Nederland. een Daar wordt de therapie op tv weer opgepakt, maar met naar dan in hun eigen omgeving. Stap met het voor stap en met op tv ups en tijdens downs behaalde iedereen zijn op eigen doel. Dennis Weening op zoekt alle met deelnemers op. Is het de dwang daadwerkelijk de verminderd en een hebben de deelnemers in nu een leven tijdens zonder dwang?

De reis door door Thailand en de de op intensieve exposuretherapie zit erop voor de op acht deelnemers. tijdens Inmiddels is het iedereen weer met twee maanden thuis in in Nederland. Daar wordt de van therapie weer opgepakt, maar uit dan in hun van de eigen omgeving. Stap voor met stap en van met ups en downs behaalde iedereen op zijn door eigen doel. Dennis op Weening zoekt het alle deelnemers op. van Is de dwang daadwerkelijk met verminderd en in hebben de deelnemers nu een leven op tv tijdens zonder dwang?

De op reis door Thailand de wordt steeds zwaarder voor de naar acht deelnemers. De op tv locaties op worden primitiever en de tijdens therapie door wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, tijdens Marieke en naar Mitchell de zwaarste met exposureoefening een tot nu toe. Zij naar moeten met hun smetvrees in de gezamenlijke toiletblokken van in het tentenkamp waar op tv zij verblijven een schoonmaken. Met van de support van haar groepsgenoten de lukt het uit zelfs Marieke om met in op haar blote handen de op tv toiletpot aan te uit raken.

De reis op tv door Thailand de wordt steeds zwaarder voor de tijdens een acht deelnemers. De locaties worden primitiever in en naar de therapie wordt heftiger. het Zo op tv krijgen Pegah, Maxime, Marieke het en Mitchell de zwaarste exposureoefening in naar tot nu toe. Zij moeten een met hun naar smetvrees de op tv gezamenlijke toiletblokken van het tentenkamp tijdens waar een zij verblijven schoonmaken. Met de support naar van op haar groepsgenoten lukt uit het zelfs Marieke een om met haar blote tijdens handen de naar toiletpot aan te naar raken.

De deelnemers het worden de verrast door onverwacht bezoek in van familie naar en geliefden. Zij zijn naar tijdens Thailand gekomen om deel de te nemen op aan de therapie, uit zodat ze straks thuis van de beter kunnen helpen gedurende de op nazorgperiode. het Iedereen is blij verrast dat de naar familie met is overgekomen, behalve tijdens Bart. Hij door baalt ervan dat zijn moeder er tijdens is, want de zijn door moeder vindt hij vies de en ziet hij als onderdeel op van de zijn dwang. van Na het vertrek van de familie uit gaan de naar deelnemers naar de op tv volgende locatie van in Thailand, en uit dat is back tijdens to basics.

De naar deelnemers worden verrast van door onverwacht bezoek van uit familie en geliefden. Zij van zijn naar Thailand uit gekomen om uit deel te nemen door aan de therapie, in zodat ze straks thuis een op beter kunnen helpen gedurende de op tv nazorgperiode. Iedereen met is blij verrast dat de van familie is overgekomen, in behalve Bart. Hij het baalt ervan met dat zijn moeder op er uit is, want zijn moeder door vindt hij in vies en ziet hij als door onderdeel van met zijn dwang. Na op het vertrek van de familie op tv gaan de deelnemers op tv naar de volgende de naar locatie in Thailand, en naar dat is uit back to basics.

Een een bezoek aan een op kleermaker maakt veel los bij op Maxim, door die niet aangeraakt wil naar worden in vanwege haar smetvrees. Een de handje meehelpen op een uit school doet Marieke denken het aan haar van eigen kinderen, met wie tijdens ze nooit buitenkomt op tv omdat ze het dat het vies vindt. En tijdens een jungletocht uit wordt Arne met tijdens zichzelf het geconfronteerd. Melissa doet onverwachts een door met mededeling waar haar met groepsgenoten van onder de uit indruk zijn. de Ze weet namelijk niet door of ze de reis door een Thailand in kan afmaken.

Een door bezoek aan uit een kleermaker maakt veel los bij op met Maxim, die niet aangeraakt wil worden de op vanwege haar smetvrees. de Een handje meehelpen het op een school doet Marieke van denken aan haar in eigen kinderen, een met wie ze nooit buitenkomt een in omdat ze dat vies vindt. door En tijdens op een jungletocht de wordt Arne met zichzelf geconfronteerd. Melissa een doet op onverwachts een mededeling uit waar haar groepsgenoten van naar onder de indruk uit zijn. naar Ze weet namelijk niet of van ze de reis van door Thailand kan van afmaken.

Het onverwachte vertrek op naar tijdens een eiland de veroorzaakt veel stress bij de het acht deelnemers. Onder de tijdsdruk wordt de van perfectiedwang van Arne juist het versterkt. het Therapeut Jurre moet de eraan te pas komen om op Arne op tijd het de tijdens bus in de te krijgen. Melissa vreest de dat tijdens de naar reis zijzelf tijdens of anderen ziek worden, en met dit is wat met haar angst voor tijdens besmetting heeft veroorzaakt. tijdens Als ze de boot een op moet, de wordt het haar uit te veel en door sluit op tv ze zichzelf op tijdens in het toilet. Marieke naar vermijdt al jarenlang openbare toiletten. de Maar in tijdens deze op tv lange reis moet ze uit wel het gevecht van met haar smetvrees een aangaan.

Het onverwachte in vertrek naar een op tv eiland de veroorzaakt veel stress bij de acht het de deelnemers. Onder tijdsdruk wordt op de perfectiedwang van in Arne juist van versterkt. Therapeut Jurre moet een eraan te pas de komen om Arne op naar tijd in de bus in te het krijgen. Melissa vreest dat van tijdens de door reis zijzelf of het anderen ziek naar worden, en dit het is wat haar angst voor besmetting naar uit heeft veroorzaakt. Als de ze de boot op moet, wordt uit het haar een te veel de en sluit ze zichzelf uit op in het toilet. in op Marieke vermijdt al jarenlang van openbare toiletten. de Maar tijdens deze op tv lange reis moet naar ze wel het gevecht uit met haar van smetvrees aangaan.

De in oefeningen die de deelnemers moeten tijdens doen, zijn op gericht op de dagelijkse in het praktijk. Want juist de normale de dingen in het dagelijkse op in leven worden door naar mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo de wordt Mitchell op het een lokale uit Thaise markt blootgesteld in aan zijn angst voor de bloed en op vlees. Hij verbaast met iedereen op tv door zijn enorme overwinning op op zijn angst. Maxim gaat de nooit winkelen, tijdens want met met haar smetvrees kan ze naar niets aanraken. Maar op tv nu, onder begeleiding van door op tv therapeut Hannah, gaat ze met op zoek naar van een T-shirt in de in juiste de maat.

De de oefeningen die op tv de deelnemers moeten doen, zijn gericht naar in op de dagelijkse van praktijk. Want juist de een normale dingen in uit het dagelijkse leven worden het door mensen tijdens met dwangneuroses het vaak vermeden. Zo uit wordt Mitchell op een lokale van Thaise markt blootgesteld op tv aan zijn de angst voor bloed en een vlees. Hij verbaast op tv iedereen door uit zijn enorme met overwinning op zijn angst. Maxim naar gaat uit nooit winkelen, want met haar in smetvrees kan door ze niets aanraken. Maar nu, een onder door begeleiding van therapeut Hannah, gaat van met ze op zoek naar tijdens een T-shirt in de juiste het met maat.

Voor de in acht in deelnemers met dwangneuroses start de intensieve een op exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie het aan met de angst door die hun dwangmatigheid door veroorzaakt. van Dit gebeurt onder begeleiding van naar van de vier therapeuten. We zien van hoe frustrerend op tv het is voor op Ricardo als de dwanggedachtes hem de baas een worden. Pegah de praat over de tijdens reden van haar op tv diepgewortelde angst voor haar eigen vingerafdrukken. met En het is tijdens voor Marieke pijnlijk uit en emotioneel om een over de oorzaak van uit van haar dwangneurose te in praten.

Voor op de acht deelnemers van met dwangneuroses start de de intensieve op exposuretherapie. Ze gaan uit de confrontatie aan het met de angst die door hun dwangmatigheid veroorzaakt. naar Dit gebeurt onder de begeleiding van de vier een therapeuten. We zien een hoe frustrerend het is op tv voor Ricardo als tijdens dwanggedachtes op hem de baas worden. Pegah in op tv praat over de reden van haar in diepgewortelde angst voor in haar eigen vingerafdrukken. in En het is een door voor Marieke pijnlijk en emotioneel om van over de oorzaak het van door haar dwangneurose te naar praten.

Realityprogramma tijdens waarin Dennis Weening met het acht tijdens mensen met een ernstige op tv dwangstoornis een roadtrip door Thailand van maakt om hun naar het obsessieve dwang aan te een pakken.

augustus 2018
17-06-2018 18:31

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

11-06-2018 20:39

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

10-06-2018 18:28

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

04-06-2018 20:38

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

03-06-2018 18:29

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

28-05-2018 20:38

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

27-05-2018 18:31

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

21-05-2018 20:38

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

20-05-2018 18:34

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

14-05-2018 20:37

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

13-05-2018 18:32

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

07-05-2018 20:38

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

06-05-2018 18:32

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

30-04-2018 20:39

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

29-04-2018 18:27

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Realityprogramma waarin Dennis Weening met acht mensen met een ernstige dwangstoornis een roadtrip door Thailand maakt om hun obsessieve dwang aan te pakken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 18:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord