Programma gemist?

Seizoen het 3 - Aflevering een 8 - Nederlandse in realityreeks over het mensen met een in dwangstoornis. De reis door Thailand en in de intensieve naar exposuretherapie zit uit erop voor de acht deelnemers. op tv Inmiddels is met iedereen weer twee door maanden thuis in Nederland. van Daar wordt de therapie tijdens weer opgepakt, een maar op dan in hun met eigen omgeving. Stap voor stap het en naar met ups en het downs behaalde iedereen zijn eigen doel. de Dennis een Weening zoekt van alle deelnemers op. de Is de dwang daadwerkelijk verminderd en in hebben de met deelnemers nu een de leven een zonder dwang?

De reis in door Thailand en met de intensieve op tv exposuretherapie zit erop voor door de acht deelnemers. Inmiddels naar is naar iedereen weer in twee maanden thuis in Nederland. tijdens Daar wordt de op therapie weer opgepakt, maar het door dan in hun eigen omgeving. tijdens Stap naar voor stap en in met ups en downs behaalde iedereen de zijn eigen tijdens doel. Dennis van Weening zoekt naar alle deelnemers op. op tv Is de dwang daadwerkelijk uit verminderd en hebben uit de deelnemers op tv nu een leven zonder uit dwang?

De een reis door Thailand op wordt steeds zwaarder het voor de acht deelnemers. De het locaties worden in primitiever en een de therapie wordt naar heftiger. Zo met krijgen Pegah, Maxime, Marieke van en Mitchell de zwaarste exposureoefening op tv tot nu tijdens toe. Zij naar moeten met met hun smetvrees de van gezamenlijke toiletblokken van het het tentenkamp waar zij verblijven schoonmaken. tijdens met Met de support van haar de groepsgenoten lukt van het zelfs Marieke om met naar op tv haar blote handen de toiletpot aan uit te op raken.

De reis de door Thailand een wordt steeds tijdens zwaarder voor de het acht deelnemers. De locaties worden primitiever het en met de therapie wordt het heftiger. Zo krijgen met Pegah, Maxime, het Marieke en Mitchell de zwaarste op exposureoefening tot nu toe. het tijdens Zij moeten met hun door smetvrees de gezamenlijke toiletblokken van uit het op tentenkamp waar zij tijdens verblijven schoonmaken. Met naar de support van haar groepsgenoten uit lukt het uit zelfs op Marieke om met haar blote door handen de toiletpot van aan te op raken.

De uit deelnemers worden door verrast door onverwacht bezoek door van familie en geliefden. Zij met met zijn naar Thailand gekomen om deel het door te nemen aan op tv de therapie, zodat ze straks de thuis beter kunnen de helpen gedurende de op nazorgperiode. Iedereen is blij een verrast uit dat de familie van is overgekomen, behalve Bart. Hij de baalt ervan dat op zijn moeder er door op tv is, want zijn moeder vindt op hij vies en een ziet hij op tv als onderdeel van zijn de dwang. een Na het vertrek van van de familie gaan de deelnemers van naar de op tv volgende door locatie in Thailand, de en dat is back op to basics.

De het deelnemers worden uit verrast door onverwacht op tv bezoek van familie van en geliefden. Zij zijn naar naar Thailand gekomen om deel een te nemen op aan de therapie, zodat op ze straks thuis tijdens beter kunnen helpen uit gedurende de op nazorgperiode. Iedereen is blij de verrast dat de van familie is overgekomen, in behalve Bart. Hij het baalt het ervan dat zijn een moeder er is, want zijn een met moeder vindt hij vies en ziet van met hij als onderdeel van zijn de dwang. Na het vertrek met de van de familie gaan de de deelnemers naar in de volgende locatie tijdens in Thailand, het en dat is door back to basics.

Een door bezoek aan uit een kleermaker maakt veel los het bij Maxim, tijdens die niet aangeraakt wil de worden vanwege haar met smetvrees. Een door handje meehelpen op een op school doet Marieke van denken aan haar eigen het kinderen, met op wie ze nooit buitenkomt uit omdat ze een dat vies vindt. En van tijdens in een jungletocht wordt Arne op tv met zichzelf op tv geconfronteerd. Melissa doet de onverwachts een mededeling waar haar een het groepsgenoten van onder de met indruk zijn. Ze weet in namelijk van niet of ze de reis door in Thailand kan op tv afmaken.

Een bezoek aan tijdens een het kleermaker maakt van veel los bij op Maxim, die niet aangeraakt wil worden het vanwege door haar smetvrees. Een handje met meehelpen op een school uit doet Marieke door denken aan haar eigen uit kinderen, met door wie ze nooit de buitenkomt omdat het ze dat vies vindt. tijdens En uit tijdens een jungletocht wordt Arne met de zichzelf geconfronteerd. Melissa in doet op tv onverwachts een mededeling waar op haar groepsgenoten van onder naar de op tv indruk zijn. Ze het weet namelijk niet met of ze de van reis door Thailand met kan afmaken.

Het van onverwachte vertrek naar een van eiland veroorzaakt een veel stress de bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk uit van wordt de perfectiedwang van Arne door juist in versterkt. Therapeut Jurre moet op eraan te tijdens pas komen om Arne op tijd uit de tijdens bus in te krijgen. Melissa van vreest de dat tijdens de naar reis zijzelf of anderen naar ziek worden, op en dit is uit wat haar angst op tv voor besmetting heeft op tv veroorzaakt. Als ze in de boot op moet, wordt een met het haar te veel en sluit op tv uit ze zichzelf op door in het toilet. Marieke vermijdt al uit jarenlang openbare van toiletten. Maar het tijdens deze lange met reis moet met ze wel het gevecht met van haar in smetvrees aangaan.

Het op onverwachte vertrek naar een het eiland veroorzaakt veel van stress bij de uit acht op deelnemers. Onder tijdsdruk wordt door de perfectiedwang het van Arne juist op tv versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te door pas de komen om Arne de op tijd de met bus in te van krijgen. Melissa uit vreest dat tijdens de naar reis zijzelf of anderen ziek van worden, uit en dit is wat haar een angst voor besmetting in heeft veroorzaakt. op tv Als ze op tv de boot op door moet, wordt het haar van te veel en sluit een ze zichzelf op het in het toilet. met Marieke in vermijdt al jarenlang openbare toiletten. van het Maar tijdens deze lange reis moet in ze wel de het van gevecht met haar tijdens smetvrees aangaan.

De oefeningen een die van de deelnemers moeten doen, met zijn gericht door op de dagelijkse in praktijk. Want juist de normale op dingen in in het dagelijkse leven worden in door mensen met dwangneuroses van tijdens vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op op een in lokale Thaise markt de blootgesteld aan zijn van angst voor bloed door en vlees. Hij verbaast van iedereen door zijn enorme in overwinning op zijn het angst. naar Maxim gaat nooit winkelen, want de met het haar smetvrees kan ze een niets in aanraken. Maar nu, onder het begeleiding van de therapeut Hannah, gaat ze op zoek het naar een T-shirt de in de op tv juiste op maat.

De door oefeningen die tijdens de deelnemers moeten door doen, zijn gericht naar op de dagelijkse praktijk. Want juist naar de de normale dingen de in het dagelijkse leven op tv worden door mensen met dwangneuroses tijdens vaak een vermeden. Zo wordt in Mitchell op een lokale tijdens Thaise markt blootgesteld aan de zijn angst voor op de bloed en vlees. Hij verbaast uit iedereen door zijn op tv enorme overwinning naar op zijn uit angst. Maxim gaat nooit winkelen, van want de met haar smetvrees in kan ze niets aanraken. Maar de nu, onder begeleiding op van therapeut Hannah, gaat van ze het op zoek tijdens naar een T-shirt in met de juiste op maat.

Voor op de acht deelnemers de met dwangneuroses start een de intensieve het exposuretherapie. Ze gaan tijdens de confrontatie aan een met de angst het die hun dwangmatigheid veroorzaakt. tijdens Dit gebeurt onder met begeleiding van naar de vier therapeuten. We zien hoe van uit frustrerend het is voor Ricardo als door de dwanggedachtes hem de op baas worden. Pegah praat over de op tv reden van de haar diepgewortelde op tv angst voor haar eigen van vingerafdrukken. En het is de voor Marieke uit pijnlijk en emotioneel om een van over de oorzaak van van haar dwangneurose te een praten.

Voor de acht door deelnemers met dwangneuroses door start door de intensieve exposuretherapie. de Ze gaan de naar confrontatie aan naar met de angst die in hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt door onder begeleiding van op tv de op vier therapeuten. We zien hoe een frustrerend met het is voor Ricardo met als dwanggedachtes hem de in baas worden. Pegah met praat over de naar reden van haar uit diepgewortelde tijdens angst voor haar op eigen vingerafdrukken. En het is uit voor Marieke het pijnlijk een en emotioneel om over de in oorzaak van haar een dwangneurose te op praten.

Realityprogramma waarin van Dennis Weening met met acht mensen van met een ernstige een dwangstoornis een roadtrip door met Thailand uit maakt om hun obsessieve dwang met aan te het pakken.

juni 2018
17-06-2018 18:31

Levenslang met dwang?

Levenslang Met Dwang? - Levenslang met dwang?

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Nederlandse realityreeks over mensen met een dwangstoornis. De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Da...

11-06-2018 20:39

Afl. 8

Levenslang Met Dwang? - Afl. 8

De reis door Thailand en de intensieve exposuretherapie zit erop voor de acht deelnemers. Inmiddels is iedereen weer twee maanden thuis in Nederland. Daar wordt de therapie weer opgepakt, maar dan in hun eigen omgeving. Stap voor stap en me...

10-06-2018 18:28

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

04-06-2018 20:38

Afl. 7

Levenslang Met Dwang? - Afl. 7

De reis door Thailand wordt steeds zwaarder voor de acht deelnemers. De locaties worden primitiever en de therapie wordt heftiger. Zo krijgen Pegah, Maxime, Marieke en Mitchell de zwaarste exposureoefening tot nu toe. Zij moeten met hun sme...

03-06-2018 18:29

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

28-05-2018 20:38

Afl. 6

Levenslang Met Dwang? - Afl. 6

De deelnemers worden verrast door onverwacht bezoek van familie en geliefden. Zij zijn naar Thailand gekomen om deel te nemen aan de therapie, zodat ze straks thuis beter kunnen helpen gedurende de nazorgperiode. Iedereen is blij verrast da...

27-05-2018 18:31

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

21-05-2018 20:38

Afl. 5

Levenslang Met Dwang? - Afl. 5

Een bezoek aan een kleermaker maakt veel los bij Maxim, die niet aangeraakt wil worden vanwege haar smetvrees. Een handje meehelpen op een school doet Marieke denken aan haar eigen kinderen, met wie ze nooit buitenkomt omdat ze dat vies vin...

20-05-2018 18:34

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

14-05-2018 20:37

Afl. 4

Levenslang Met Dwang? - Afl. 4

Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa ...

13-05-2018 18:32

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

07-05-2018 20:38

Afl. 3

Levenslang Met Dwang? - Afl. 3

De oefeningen die de deelnemers moeten doen, zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Want juist de normale dingen in het dagelijkse leven worden door mensen met dwangneuroses vaak vermeden. Zo wordt Mitchell op een lokale Thaise markt bloot...

06-05-2018 18:32

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

30-04-2018 20:39

Afl. 2

Levenslang Met Dwang? - Afl. 2

Voor de acht deelnemers met dwangneuroses start de intensieve exposuretherapie. Ze gaan de confrontatie aan met de angst die hun dwangmatigheid veroorzaakt. Dit gebeurt onder begeleiding van de vier therapeuten. We zien hoe frustrerend het ...

29-04-2018 18:27

Afl. 1

Levenslang Met Dwang? - Afl. 1

Realityprogramma waarin Dennis Weening met acht mensen met een ernstige dwangstoornis een roadtrip door Thailand maakt om hun obsessieve dwang aan te pakken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Levenslang Met Dwang? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Levenslang Met Dwang? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Levenslang Met Dwang? bij Levenslang Met Dwang? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Levenslang Met Dwang?. Heb je een uitzending van Levenslang Met Dwang? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Levenslang Met Dwang? gemist

Uitzending gemist van Levenslang Met Dwang?? Hier kun je alle uitzendingen van Levenslang Met Dwang? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 18:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord