Programma gemist?

Het is zover; in Patrick en Priscilla een worden door een Samantha en Michael in verrast met hun met eigen van vrijgezellenfeest en de plannen liegen er de niet om. Samantha op heeft geregeld dat met de dames de in Amsterdam een naar `vrijgezellendellentocht´ gaan door maken, een uit hoogst culturele rondleiding over de op tv meest door pikante toeristische trekpleister van een Nederland: De met Wallen. De dames krijgen zelfs het een actief van inkijkje in de wereld van het dames van het lichte het zeden. Tijdens de dag komt uit het van oude feestbeest in Samantha de weer helemaal naar met boven. Michael laat met Patricks grootste naar angsten uitkomen. Patrick, die doodsbang uit is voor vogels en op tv paarden, wordt in uit uit een kippenpak op een paard gezet. van Naast het al het feestgedruis uit komt de op apotheose van Samantha's wekenlange paranormale de zoektocht tijdens natuurlijk ook aan naar bod.

In huize Van uit der Plas naar is Samantha nog herstellende van van van de enerverende operatie van het haar vers aangemeten met voorgevel. Manager Jake komt met de uit nieuwe aanwinsten van het zijn ster graag even inspecteren. met Maar op tv dat niet met alleen; hij komt ook op tv langs om uit samen met Samantha te bespreken uit of ze al op klaar in is voor een professionele reading in op een een beurs in Ahoy. Dit op tv lijkt voor Samantha nog tijdens het iets te vroeg te komen, op waarna met Jake eerst een oefenreading met bij haar van thuis organiseert. Nu naar de nieuwe borsten een feit zijn, tijdens heeft naar Patrick eindelijk zijn grote tijdens liefde Priscilla op tv opnieuw ten huwelijk tijdens gevraagd.

Samantha zet haar door ontdekkingsreis in een de paranormale uit wereld verder voort. Fotoreading blijkt naar onze Haagse diva de door goed te liggen en een nieuwe in sessie met het paragnost en leermeester Pim in Smit uit moet meer duidelijkheid brengen over de hoe ver uit Samantha´s paranormale vermogen precies een van gaat. Hij neemt haar dan ook de mee naar met een met bijzondere plek waar een delict heeft op tv plaatsgevonden. door In Parijs viert de in romantiek hoogtij; met Ron en Cora tijdens hebben daar de de tijd van hun leven. de Ook gaat de een lang gekoesterde wens, met de borstvergroting van naar Samantha en schoonzus Priscilla, met eindelijk de in vervulling.

Samantha gaat verder naar met haar het paranormale zoektocht en laat door een op paragnost langskomen om samen met met haar een fotoreading met te doen. Ondertussen een gaan Ron de en Cora een met romantisch uit weekendje weg naar Parijs, maar tijdens de in Franse taal blijkt het niet zo eenvoudig en de naar Franse keuken is de 'een ware een beproeving'. Verder besluiten Samantha uit en Patricia allebei dat het ze in hun borsten willen door laten vergroten. Jake vindt het uit helemaal een niks en regelt een intakegesprek het uit om ze te waarschuwen voor door de uit eventuele risico's.

Michael met zoekt nieuwe manieren om geld uit te verdienen. Hij uit heeft het de idee in om Gucci als de fotomodel in te schrijven, maar is van het kleine door keffertje hier wel voor het geschikt? Ondertussen gaat op tv Samantha met van Jake op op pad. Ze gaan naar uit een in bunker uit de Tweede Wereldoorlog, met op op zoek naar geesten.

Realityserie waarin we uit zien met hoe Samantha's paranormale gevoelens sterk door boven komen het drijven een na een dramatische tijdens familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake de op tv begint ze een paranormale op zoektocht.

De het beroemde Hagenezen maken na in de dood van tijdens neef met Gerritje letterlijk een frisse van start met hun een eigen Scheveningse nieuwjaarsduik. Ook in zet Samantha haar een spirituele speurtocht samen met door manager van Jake verder voort op een de paranormale door beurs. Tijdens met een behandeling in zijn van eigen fonkelnieuwe tandenbleeksalon, op tv lijkt Michaels smetvrees hem op flink in de tijdens weg te tijdens zitten.

Realityserie door waarin we zien door hoe Samantha´s op tv paranormale gevoelens sterk boven komen drijven van na op tv een dramatische familiegebeurtenis. naar Samen met haar door manager Jake begint ze de een paranormale op tv zoektocht.

oktober 2019
17-06-2014 20:29

Afl. 8

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 8

Het is zover; Patrick en Priscilla worden door Samantha en Michael verrast met hun eigen vrijgezellenfeest en de plannen liegen er niet om. Samantha heeft geregeld dat de dames in Amsterdam een `vrijgezellendellentocht´ gaan maken, een hoog...

10-06-2014 20:32

Afl. 7

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 7

In huize Van der Plas is Samantha nog herstellende van de enerverende operatie van haar vers aangemeten voorgevel. Manager Jake komt de nieuwe aanwinsten van zijn ster graag even inspecteren. Maar dat niet alleen; hij komt ook langs om same...

03-06-2014 20:34

Afl. 6

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 6

Samantha zet haar ontdekkingsreis in de paranormale wereld verder voort. Fotoreading blijkt onze Haagse diva goed te liggen en een nieuwe sessie met paragnost en leermeester Pim Smit moet meer duidelijkheid brengen over hoe ver Samantha´s p...

27-05-2014 20:32

Afl. 5

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 5

Samantha gaat verder met haar paranormale zoektocht en laat een paragnost langskomen om samen met haar een fotoreading te doen. Ondertussen gaan Ron en Cora een romantisch weekendje weg naar Parijs, maar de Franse taal blijkt niet zo eenvou...

20-05-2014 20:33

Afl. 4

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 4

Michael zoekt nieuwe manieren om geld te verdienen. Hij heeft het idee om Gucci als fotomodel in te schrijven, maar is het kleine keffertje hier wel voor geschikt? Ondertussen gaat Samantha met Jake op pad. Ze gaan naar een bunker uit de Tw...

13-05-2014 20:34

Afl. 3

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 3

Realityserie waarin we zien hoe Samantha's paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake begint ze een paranormale zoektocht.

06-05-2014 20:32

Afl. 2

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 2

De beroemde Hagenezen maken na de dood van neef Gerritje letterlijk een frisse start met hun eigen Scheveningse nieuwjaarsduik. Ook zet Samantha haar spirituele speurtocht samen met manager Jake verder voort op een paranormale beurs. Tijden...

29-04-2014 20:30

Afl. 1

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 1

Realityserie waarin we zien hoe Samantha´s paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake begint ze een paranormale zoektocht.

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! bij Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!. Heb je een uitzending van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist

Realityserie waarin we zien hoe Samantha en Michael overgaan tot de orde van de dag: geld verdienen. Omdat Samantha er niet aan moet denken om onder een baas te werken en Michael exact denkt te weten hoe hij met een eigen bedrijf heel snel winst kan maken, besluit het stel een wimper- en tandenbleeksalon op te starten. Al snel verschijnen de eerste barstjes in hun eigen business. Wanneer na een dramatische familiegebeurtenis Samantha´s paranormale gevoelens sterk boven komen drijven, begint ze een paranormale zoektocht. Manlief Michael lijkt weinig te zien in de heldervoelendheid van zijn vrouw. Totdat er dingen gebeuren die aantonen dat Samantha wel degelijk over een zesde zintuig beschikt.

Uitzending gemist van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!? Hier kun je alle uitzendingen van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-06-2014 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!