Programma gemist?

Het naar is zover; Patrick en Priscilla op worden een door Samantha en Michael op verrast met op tv hun eigen vrijgezellenfeest van en de plannen tijdens liegen er niet om. met Samantha heeft met geregeld dat een de dames in de Amsterdam een `vrijgezellendellentocht´ gaan op maken, een hoogst culturele rondleiding uit over uit de meest pikante op tv toeristische trekpleister van Nederland: De uit met Wallen. De dames krijgen van zelfs een door actief inkijkje in op tv de wereld van het dames van lichte zeden. Tijdens de de dag komt het tijdens op oude feestbeest in Samantha van weer helemaal naar boven. uit Michael laat met Patricks grootste angsten naar uitkomen. Patrick, die doodsbang een is in voor vogels en paarden, wordt in uit op tv een kippenpak op op tv een paard gezet. met Naast al het feestgedruis naar komt de apotheose van van Samantha's tijdens wekenlange paranormale zoektocht natuurlijk ook een aan de bod.

In huize met Van der een Plas is Samantha nog op herstellende van van de enerverende tijdens operatie van haar op tv vers aangemeten voorgevel. met Manager Jake komt de nieuwe op aanwinsten door van zijn ster graag een even inspecteren. Maar de dat niet alleen; hij komt een ook op tv langs om samen met tijdens Samantha te door bespreken of het ze al klaar in is voor een professionele reading naar op een het beurs in Ahoy. Dit het lijkt in voor Samantha nog met iets te vroeg te in komen, waarna Jake de eerst een oefenreading tijdens bij haar thuis tijdens organiseert. Nu uit de nieuwe borsten een naar feit zijn, heeft de Patrick eindelijk zijn tijdens grote liefde Priscilla opnieuw ten naar huwelijk een gevraagd.

Samantha van zet haar ontdekkingsreis in de tijdens paranormale wereld verder een voort. Fotoreading een blijkt onze Haagse van diva goed de te liggen en een in nieuwe sessie met paragnost in en leermeester de Pim op tv Smit moet meer tijdens duidelijkheid brengen over hoe ver de Samantha´s paranormale vermogen precies met gaat. van Hij neemt haar dan op tv ook mee naar een uit uit bijzondere plek waar met een delict heeft plaatsgevonden. door In Parijs viert naar de romantiek hoogtij; Ron uit en Cora hebben daar de de tijd van met hun leven. Ook door gaat een een lang het gekoesterde wens, de borstvergroting uit van Samantha de en schoonzus Priscilla, tijdens eindelijk in vervulling.

Samantha uit gaat verder met op haar paranormale zoektocht en laat uit een door paragnost langskomen om samen naar met op haar een fotoreading te doen. tijdens Ondertussen gaan Ron het en Cora een romantisch een de weekendje weg naar Parijs, naar maar de Franse door taal blijkt een niet zo eenvoudig een en de Franse op keuken is 'een ware naar beproeving'. Verder met besluiten Samantha en uit Patricia allebei dat ze hun borsten het willen laten vergroten. het met Jake vindt het helemaal niks met en regelt een intakegesprek van om ze tijdens te uit waarschuwen voor de naar eventuele risico's.

Michael zoekt op tv nieuwe manieren om het geld te verdienen. naar Hij heeft het met idee om van Gucci als fotomodel van in te op schrijven, maar is het een kleine keffertje hier wel voor van geschikt? Ondertussen tijdens gaat Samantha met het Jake op pad. naar Ze gaan van naar een bunker uit de uit Tweede in Wereldoorlog, op zoek naar het geesten.

Realityserie waarin tijdens we op tv zien hoe Samantha's paranormale gevoelens op sterk boven komen de drijven na een dramatische in familiegebeurtenis. Samen met het haar manager Jake in begint door ze een met paranormale zoektocht.

De beroemde naar Hagenezen maken na de van dood met van neef Gerritje letterlijk een het frisse het start met in hun eigen Scheveningse nieuwjaarsduik. op tv Ook zet de Samantha haar spirituele speurtocht van samen met manager Jake verder een voort op een een naar paranormale beurs. Tijdens een behandeling een in zijn eigen fonkelnieuwe op tv tandenbleeksalon, lijkt in Michaels van smetvrees hem flink in de weg naar te op zitten.

Realityserie waarin uit we zien hoe Samantha´s het paranormale gevoelens sterk in boven van komen drijven tijdens na een dramatische familiegebeurtenis. Samen uit met haar het manager Jake een begint ze een paranormale door zoektocht.

juli 2021
17-06-2014 20:29

Afl. 8

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 8

Het is zover; Patrick en Priscilla worden door Samantha en Michael verrast met hun eigen vrijgezellenfeest en de plannen liegen er niet om. Samantha heeft geregeld dat de dames in Amsterdam een `vrijgezellendellentocht´ gaan maken, een hoog...

10-06-2014 20:32

Afl. 7

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 7

In huize Van der Plas is Samantha nog herstellende van de enerverende operatie van haar vers aangemeten voorgevel. Manager Jake komt de nieuwe aanwinsten van zijn ster graag even inspecteren. Maar dat niet alleen; hij komt ook langs om same...

03-06-2014 20:34

Afl. 6

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 6

Samantha zet haar ontdekkingsreis in de paranormale wereld verder voort. Fotoreading blijkt onze Haagse diva goed te liggen en een nieuwe sessie met paragnost en leermeester Pim Smit moet meer duidelijkheid brengen over hoe ver Samantha´s p...

27-05-2014 20:32

Afl. 5

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 5

Samantha gaat verder met haar paranormale zoektocht en laat een paragnost langskomen om samen met haar een fotoreading te doen. Ondertussen gaan Ron en Cora een romantisch weekendje weg naar Parijs, maar de Franse taal blijkt niet zo eenvou...

20-05-2014 20:33

Afl. 4

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 4

Michael zoekt nieuwe manieren om geld te verdienen. Hij heeft het idee om Gucci als fotomodel in te schrijven, maar is het kleine keffertje hier wel voor geschikt? Ondertussen gaat Samantha met Jake op pad. Ze gaan naar een bunker uit de Tw...

13-05-2014 20:34

Afl. 3

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 3

Realityserie waarin we zien hoe Samantha's paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake begint ze een paranormale zoektocht.

06-05-2014 20:32

Afl. 2

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 2

De beroemde Hagenezen maken na de dood van neef Gerritje letterlijk een frisse start met hun eigen Scheveningse nieuwjaarsduik. Ook zet Samantha haar spirituele speurtocht samen met manager Jake verder voort op een paranormale beurs. Tijden...

29-04-2014 20:30

Afl. 1

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 1

Realityserie waarin we zien hoe Samantha´s paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake begint ze een paranormale zoektocht.

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! bij Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!. Heb je een uitzending van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist

Realityserie waarin we zien hoe Samantha en Michael overgaan tot de orde van de dag: geld verdienen. Omdat Samantha er niet aan moet denken om onder een baas te werken en Michael exact denkt te weten hoe hij met een eigen bedrijf heel snel winst kan maken, besluit het stel een wimper- en tandenbleeksalon op te starten. Al snel verschijnen de eerste barstjes in hun eigen business. Wanneer na een dramatische familiegebeurtenis Samantha´s paranormale gevoelens sterk boven komen drijven, begint ze een paranormale zoektocht. Manlief Michael lijkt weinig te zien in de heldervoelendheid van zijn vrouw. Totdat er dingen gebeuren die aantonen dat Samantha wel degelijk over een zesde zintuig beschikt.

Uitzending gemist van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!? Hier kun je alle uitzendingen van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-06-2014 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!