Programma gemist?

Het is op tv zover; Patrick van en Priscilla worden door een Samantha en Michael verrast de met hun eigen uit vrijgezellenfeest en op de plannen liegen er tijdens niet op om. Samantha heeft geregeld van dat de in dames in Amsterdam uit een `vrijgezellendellentocht´ gaan maken, een in hoogst culturele rondleiding op over het de meest pikante naar toeristische trekpleister van Nederland: op De op Wallen. De dames krijgen zelfs op tv een actief inkijkje in tijdens de wereld van naar de dames van lichte zeden. Tijdens de van dag komt naar het oude feestbeest in naar Samantha weer het helemaal uit naar boven. Michael laat Patricks tijdens grootste angsten met uitkomen. Patrick, die naar doodsbang is voor vogels van en paarden, een wordt in een van kippenpak op een tijdens paard gezet. Naast al het door naar feestgedruis komt de het apotheose van Samantha's wekenlange uit paranormale zoektocht natuurlijk ook aan een met bod.

In huize het Van der Plas is op tv naar Samantha nog herstellende van de enerverende door door operatie van haar op vers aangemeten voorgevel. Manager Jake komt tijdens de met nieuwe aanwinsten van zijn op ster de graag even inspecteren. Maar dat uit niet alleen; hij komt naar ook langs om van tijdens samen met Samantha te op tv bespreken of ze al klaar van is voor een door professionele in reading op het een beurs in Ahoy. op tv Dit lijkt voor een Samantha nog iets naar te vroeg tijdens te komen, waarna Jake eerst de een oefenreading door bij haar uit thuis organiseert. Nu de nieuwe borsten in een feit tijdens zijn, door heeft Patrick eindelijk op zijn grote liefde op Priscilla opnieuw ten uit huwelijk gevraagd.

Samantha zet haar het een ontdekkingsreis in de paranormale wereld verder met voort. het Fotoreading blijkt onze Haagse diva van goed naar te liggen en de een nieuwe sessie met uit paragnost de en leermeester Pim Smit moet meer naar met duidelijkheid brengen over hoe ver Samantha´s door paranormale de vermogen precies op tv gaat. Hij neemt tijdens haar dan ook in mee naar een de bijzondere plek waar een delict door heeft plaatsgevonden. uit In Parijs van viert de romantiek hoogtij; de Ron en Cora hebben daar de de tijd van door hun door leven. Ook gaat uit een lang gekoesterde uit wens, de uit borstvergroting van Samantha en schoonzus Priscilla, naar de eindelijk in vervulling.

Samantha gaat verder het met haar paranormale op van zoektocht en laat een paragnost langskomen naar om een samen met haar op tv een fotoreading te doen. Ondertussen op gaan Ron en in uit Cora een romantisch weekendje weg een naar Parijs, maar de de Franse taal uit blijkt niet zo een eenvoudig en de op tv Franse door keuken is 'een ware beproeving'. Verder op besluiten op tv Samantha en Patricia allebei dat van ze hun door borsten willen op tv laten vergroten. Jake vindt uit het helemaal niks tijdens en tijdens regelt een intakegesprek om ze te van waarschuwen voor de in eventuele door risico's.

Michael uit zoekt nieuwe manieren met om geld te door verdienen. Hij heeft het in idee het om Gucci als fotomodel tijdens in te schrijven, maar is het het kleine van keffertje de hier wel voor geschikt? Ondertussen gaat naar op Samantha met Jake op pad. Ze in gaan met naar een bunker uit de uit van Tweede Wereldoorlog, op van zoek naar geesten.

Realityserie naar waarin we zien hoe Samantha's op tv paranormale gevoelens in sterk boven tijdens komen drijven na een dramatische naar familiegebeurtenis. een Samen met haar een manager Jake begint naar ze een paranormale van zoektocht.

De op beroemde Hagenezen maken na de van een dood van neef Gerritje letterlijk een in frisse start in met hun eigen Scheveningse tijdens nieuwjaarsduik. Ook zet tijdens door Samantha haar spirituele speurtocht op samen met van manager Jake verder voort op een met paranormale beurs. Tijdens het met een behandeling in zijn eigen fonkelnieuwe tijdens tandenbleeksalon, van lijkt Michaels op smetvrees hem flink in de op weg te het zitten.

Realityserie waarin we een zien hoe op Samantha´s paranormale gevoelens sterk van boven komen in drijven na een op tv dramatische familiegebeurtenis. van Samen met haar manager Jake naar begint in ze een paranormale op tv zoektocht.

april 2021
17-06-2014 20:29

Afl. 8

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 8

Het is zover; Patrick en Priscilla worden door Samantha en Michael verrast met hun eigen vrijgezellenfeest en de plannen liegen er niet om. Samantha heeft geregeld dat de dames in Amsterdam een `vrijgezellendellentocht´ gaan maken, een hoog...

10-06-2014 20:32

Afl. 7

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 7

In huize Van der Plas is Samantha nog herstellende van de enerverende operatie van haar vers aangemeten voorgevel. Manager Jake komt de nieuwe aanwinsten van zijn ster graag even inspecteren. Maar dat niet alleen; hij komt ook langs om same...

03-06-2014 20:34

Afl. 6

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 6

Samantha zet haar ontdekkingsreis in de paranormale wereld verder voort. Fotoreading blijkt onze Haagse diva goed te liggen en een nieuwe sessie met paragnost en leermeester Pim Smit moet meer duidelijkheid brengen over hoe ver Samantha´s p...

27-05-2014 20:32

Afl. 5

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 5

Samantha gaat verder met haar paranormale zoektocht en laat een paragnost langskomen om samen met haar een fotoreading te doen. Ondertussen gaan Ron en Cora een romantisch weekendje weg naar Parijs, maar de Franse taal blijkt niet zo eenvou...

20-05-2014 20:33

Afl. 4

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 4

Michael zoekt nieuwe manieren om geld te verdienen. Hij heeft het idee om Gucci als fotomodel in te schrijven, maar is het kleine keffertje hier wel voor geschikt? Ondertussen gaat Samantha met Jake op pad. Ze gaan naar een bunker uit de Tw...

13-05-2014 20:34

Afl. 3

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 3

Realityserie waarin we zien hoe Samantha's paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake begint ze een paranormale zoektocht.

06-05-2014 20:32

Afl. 2

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 2

De beroemde Hagenezen maken na de dood van neef Gerritje letterlijk een frisse start met hun eigen Scheveningse nieuwjaarsduik. Ook zet Samantha haar spirituele speurtocht samen met manager Jake verder voort op een paranormale beurs. Tijden...

29-04-2014 20:30

Afl. 1

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 1

Realityserie waarin we zien hoe Samantha´s paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake begint ze een paranormale zoektocht.

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! bij Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!. Heb je een uitzending van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist

Realityserie waarin we zien hoe Samantha en Michael overgaan tot de orde van de dag: geld verdienen. Omdat Samantha er niet aan moet denken om onder een baas te werken en Michael exact denkt te weten hoe hij met een eigen bedrijf heel snel winst kan maken, besluit het stel een wimper- en tandenbleeksalon op te starten. Al snel verschijnen de eerste barstjes in hun eigen business. Wanneer na een dramatische familiegebeurtenis Samantha´s paranormale gevoelens sterk boven komen drijven, begint ze een paranormale zoektocht. Manlief Michael lijkt weinig te zien in de heldervoelendheid van zijn vrouw. Totdat er dingen gebeuren die aantonen dat Samantha wel degelijk over een zesde zintuig beschikt.

Uitzending gemist van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!? Hier kun je alle uitzendingen van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-06-2014 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!