Programma gemist?

Het een is zover; Patrick een en Priscilla naar worden door Samantha en Michael verrast in met hun eigen het vrijgezellenfeest en de op tv plannen een liegen er niet om. Samantha het heeft op tv geregeld dat de dames in met Amsterdam een `vrijgezellendellentocht´ van gaan maken, het een hoogst op culturele rondleiding over van de meest pikante op tv toeristische trekpleister van Nederland: De met Wallen. De dames door krijgen van zelfs een actief inkijkje met in de wereld van uit dames de van lichte zeden. Tijdens de tijdens dag komt het een oude feestbeest in op tv Samantha weer helemaal naar naar boven. door Michael op laat Patricks grootste angsten uitkomen. uit Patrick, die doodsbang is tijdens een voor vogels en paarden, wordt in de het een kippenpak op een paard gezet. tijdens Naast op tv al het feestgedruis door komt de apotheose van tijdens Samantha's wekenlange paranormale zoektocht van uit natuurlijk ook aan op bod.

In op tv huize Van met der Plas is Samantha nog door herstellende met van de enerverende door operatie van haar vers uit aangemeten voorgevel. van Manager Jake komt door de nieuwe aanwinsten van zijn ster op graag op tv even inspecteren. Maar dat niet met alleen; tijdens hij komt ook langs door om in samen met Samantha te op tv bespreken of ze van al klaar is voor op tv een het professionele reading op op tv een beurs in Ahoy. Dit tijdens lijkt voor door Samantha nog iets op te vroeg van te komen, waarna in Jake eerst een naar oefenreading bij haar op thuis organiseert. Nu het de nieuwe borsten een op feit zijn, op tv heeft Patrick eindelijk de zijn grote liefde Priscilla opnieuw ten het huwelijk de gevraagd.

Samantha de zet haar ontdekkingsreis door in de paranormale uit wereld verder voort. Fotoreading blijkt een onze Haagse diva het goed te tijdens liggen en een nieuwe het sessie met het paragnost en uit leermeester Pim door Smit moet meer duidelijkheid brengen uit over de hoe ver Samantha´s naar paranormale vermogen precies gaat. Hij met neemt haar dan van ook mee op tv naar een bijzondere plek door waar een van delict heeft de plaatsgevonden. In Parijs viert de naar romantiek hoogtij; Ron tijdens en Cora hebben in daar de tijd van op hun leven. tijdens Ook op tv gaat een lang gekoesterde tijdens wens, de borstvergroting van Samantha tijdens en schoonzus Priscilla, op eindelijk in een vervulling.

Samantha in gaat verder met haar paranormale met zoektocht en laat tijdens een paragnost door langskomen om tijdens samen met naar haar een fotoreading te op tv doen. Ondertussen gaan door Ron en op Cora een romantisch weekendje weg in naar Parijs, maar op tv de tijdens Franse taal blijkt niet zo eenvoudig in en het de Franse keuken is 'een uit ware met beproeving'. Verder besluiten Samantha van en Patricia allebei dat op tv ze hun door borsten willen laten vergroten. naar Jake in vindt het helemaal niks een en regelt een intakegesprek de op om ze te het waarschuwen voor de eventuele met risico's.

Michael zoekt met nieuwe manieren om de geld naar te verdienen. Hij heeft het idee het om Gucci met als fotomodel in te van van schrijven, maar is het kleine in keffertje hier wel voor het geschikt? Ondertussen een gaat Samantha met Jake het op pad. naar Ze door gaan naar een bunker uit van de het Tweede Wereldoorlog, op zoek naar een geesten.

Realityserie in waarin we naar zien hoe Samantha's paranormale gevoelens sterk uit boven komen een drijven na met een dramatische familiegebeurtenis. Samen met door haar op tv manager Jake op begint ze een paranormale tijdens zoektocht.

De naar beroemde Hagenezen maken na naar de dood van tijdens neef Gerritje letterlijk een tijdens naar frisse start met hun eigen Scheveningse het nieuwjaarsduik. Ook zet een Samantha naar haar spirituele speurtocht samen door met manager van Jake verder voort van op een paranormale beurs. Tijdens op een op behandeling in zijn eigen het fonkelnieuwe op tandenbleeksalon, lijkt Michaels in smetvrees hem flink in naar de weg te een zitten.

Realityserie van waarin we zien met hoe Samantha´s paranormale gevoelens sterk het boven komen door drijven na een dramatische tijdens familiegebeurtenis. een Samen met haar van manager Jake in begint ze een paranormale naar zoektocht.

april 2020
17-06-2014 20:29

Afl. 8

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 8

Het is zover; Patrick en Priscilla worden door Samantha en Michael verrast met hun eigen vrijgezellenfeest en de plannen liegen er niet om. Samantha heeft geregeld dat de dames in Amsterdam een `vrijgezellendellentocht´ gaan maken, een hoog...

10-06-2014 20:32

Afl. 7

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 7

In huize Van der Plas is Samantha nog herstellende van de enerverende operatie van haar vers aangemeten voorgevel. Manager Jake komt de nieuwe aanwinsten van zijn ster graag even inspecteren. Maar dat niet alleen; hij komt ook langs om same...

03-06-2014 20:34

Afl. 6

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 6

Samantha zet haar ontdekkingsreis in de paranormale wereld verder voort. Fotoreading blijkt onze Haagse diva goed te liggen en een nieuwe sessie met paragnost en leermeester Pim Smit moet meer duidelijkheid brengen over hoe ver Samantha´s p...

27-05-2014 20:32

Afl. 5

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 5

Samantha gaat verder met haar paranormale zoektocht en laat een paragnost langskomen om samen met haar een fotoreading te doen. Ondertussen gaan Ron en Cora een romantisch weekendje weg naar Parijs, maar de Franse taal blijkt niet zo eenvou...

20-05-2014 20:33

Afl. 4

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 4

Michael zoekt nieuwe manieren om geld te verdienen. Hij heeft het idee om Gucci als fotomodel in te schrijven, maar is het kleine keffertje hier wel voor geschikt? Ondertussen gaat Samantha met Jake op pad. Ze gaan naar een bunker uit de Tw...

13-05-2014 20:34

Afl. 3

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 3

Realityserie waarin we zien hoe Samantha's paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake begint ze een paranormale zoektocht.

06-05-2014 20:32

Afl. 2

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 2

De beroemde Hagenezen maken na de dood van neef Gerritje letterlijk een frisse start met hun eigen Scheveningse nieuwjaarsduik. Ook zet Samantha haar spirituele speurtocht samen met manager Jake verder voort op een paranormale beurs. Tijden...

29-04-2014 20:30

Afl. 1

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 1

Realityserie waarin we zien hoe Samantha´s paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake begint ze een paranormale zoektocht.

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! bij Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!. Heb je een uitzending van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist

Realityserie waarin we zien hoe Samantha en Michael overgaan tot de orde van de dag: geld verdienen. Omdat Samantha er niet aan moet denken om onder een baas te werken en Michael exact denkt te weten hoe hij met een eigen bedrijf heel snel winst kan maken, besluit het stel een wimper- en tandenbleeksalon op te starten. Al snel verschijnen de eerste barstjes in hun eigen business. Wanneer na een dramatische familiegebeurtenis Samantha´s paranormale gevoelens sterk boven komen drijven, begint ze een paranormale zoektocht. Manlief Michael lijkt weinig te zien in de heldervoelendheid van zijn vrouw. Totdat er dingen gebeuren die aantonen dat Samantha wel degelijk over een zesde zintuig beschikt.

Uitzending gemist van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!? Hier kun je alle uitzendingen van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-06-2014 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!