Programma gemist?

Het is zover; met Patrick en Priscilla een worden naar door Samantha naar en Michael verrast met naar hun eigen met vrijgezellenfeest en de plannen liegen er van op tv niet om. Samantha heeft geregeld door dat de dames door in Amsterdam op tv een `vrijgezellendellentocht´ gaan maken, een in hoogst culturele naar rondleiding van over de meest pikante toeristische met trekpleister in van Nederland: De het Wallen. De dames krijgen zelfs tijdens een actief inkijkje tijdens in de wereld van van dames van lichte op tv zeden. Tijdens met de tijdens dag komt het oude feestbeest met in naar Samantha weer helemaal naar op tv boven. Michael laat Patricks met grootste angsten uitkomen. Patrick, in die doodsbang tijdens is voor vogels het en paarden, uit wordt in een met kippenpak op een paard een gezet. Naast al het tijdens feestgedruis komt het de apotheose van op Samantha's wekenlange op tv paranormale zoektocht natuurlijk door ook aan het bod.

In huize van Van der Plas de is Samantha op nog herstellende tijdens van de enerverende operatie op tv van haar vers aangemeten voorgevel. het Manager Jake van komt de van nieuwe aanwinsten van naar zijn ster graag even inspecteren. uit Maar dat op niet alleen; door hij komt ook langs op om samen met van Samantha te door bespreken of ze door al klaar is voor naar een professionele van reading op een beurs in de Ahoy. Dit lijkt van voor Samantha nog een iets te de vroeg te komen, uit waarna Jake het eerst een van oefenreading bij haar thuis naar organiseert. Nu de nieuwe door borsten een van feit zijn, heeft Patrick door eindelijk zijn grote liefde van Priscilla opnieuw naar ten huwelijk in gevraagd.

Samantha zet haar een door ontdekkingsreis in de paranormale wereld verder op voort. Fotoreading blijkt met onze Haagse diva in goed te naar liggen en een nieuwe een met sessie met paragnost en naar leermeester Pim tijdens Smit moet meer duidelijkheid op brengen over hoe ver het Samantha´s naar paranormale vermogen precies gaat. het Hij neemt haar dan ook de een mee naar een op tv bijzondere plek waar een de delict heeft plaatsgevonden. In het Parijs viert door de romantiek hoogtij; op Ron en Cora van hebben daar de de tijd van hun leven. door Ook gaat een lang in gekoesterde tijdens wens, de borstvergroting van Samantha in en schoonzus Priscilla, een eindelijk in met vervulling.

Samantha gaat met verder met haar het paranormale zoektocht en een laat een paragnost tijdens langskomen om samen op tv met haar een fotoreading naar te doen. Ondertussen in gaan Ron van en op Cora een romantisch weekendje weg door naar naar Parijs, maar de Franse de taal blijkt niet zo eenvoudig naar en de Franse op door keuken is 'een ware het beproeving'. Verder een besluiten Samantha en Patricia allebei op dat ze hun het borsten willen op laten vergroten. Jake vindt het tijdens uit helemaal niks en regelt op een intakegesprek om ze te tijdens waarschuwen voor de van het eventuele risico's.

Michael zoekt naar nieuwe manieren om geld met te verdienen. Hij naar heeft het idee een om Gucci als het op tv fotomodel in te schrijven, maar een is het naar kleine keffertje hier wel het voor geschikt? Ondertussen gaat de Samantha met Jake met op pad. in Ze gaan naar de een bunker uit uit de Tweede Wereldoorlog, op op tv zoek tijdens naar geesten.

Realityserie waarin de we zien hoe uit Samantha's paranormale uit gevoelens sterk boven komen door drijven na de een dramatische familiegebeurtenis. Samen met op tv haar uit manager Jake begint ze een in in paranormale zoektocht.

De beroemde tijdens Hagenezen maken na op tv de dood van van neef Gerritje letterlijk op tv een tijdens frisse start met op tv hun eigen Scheveningse nieuwjaarsduik. door Ook zet Samantha haar op tv spirituele speurtocht samen met uit manager Jake verder met voort het op een paranormale beurs. een Tijdens een behandeling tijdens in zijn eigen fonkelnieuwe in naar tandenbleeksalon, lijkt Michaels smetvrees hem flink tijdens in de uit weg te het zitten.

Realityserie een waarin we zien hoe een Samantha´s uit paranormale gevoelens sterk boven komen uit drijven na met een dramatische familiegebeurtenis. Samen met op tv haar manager Jake een begint ze het een paranormale door zoektocht.

augustus 2020
17-06-2014 20:29

Afl. 8

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 8

Het is zover; Patrick en Priscilla worden door Samantha en Michael verrast met hun eigen vrijgezellenfeest en de plannen liegen er niet om. Samantha heeft geregeld dat de dames in Amsterdam een `vrijgezellendellentocht´ gaan maken, een hoog...

10-06-2014 20:32

Afl. 7

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 7

In huize Van der Plas is Samantha nog herstellende van de enerverende operatie van haar vers aangemeten voorgevel. Manager Jake komt de nieuwe aanwinsten van zijn ster graag even inspecteren. Maar dat niet alleen; hij komt ook langs om same...

03-06-2014 20:34

Afl. 6

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 6

Samantha zet haar ontdekkingsreis in de paranormale wereld verder voort. Fotoreading blijkt onze Haagse diva goed te liggen en een nieuwe sessie met paragnost en leermeester Pim Smit moet meer duidelijkheid brengen over hoe ver Samantha´s p...

27-05-2014 20:32

Afl. 5

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 5

Samantha gaat verder met haar paranormale zoektocht en laat een paragnost langskomen om samen met haar een fotoreading te doen. Ondertussen gaan Ron en Cora een romantisch weekendje weg naar Parijs, maar de Franse taal blijkt niet zo eenvou...

20-05-2014 20:33

Afl. 4

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 4

Michael zoekt nieuwe manieren om geld te verdienen. Hij heeft het idee om Gucci als fotomodel in te schrijven, maar is het kleine keffertje hier wel voor geschikt? Ondertussen gaat Samantha met Jake op pad. Ze gaan naar een bunker uit de Tw...

13-05-2014 20:34

Afl. 3

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 3

Realityserie waarin we zien hoe Samantha's paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake begint ze een paranormale zoektocht.

06-05-2014 20:32

Afl. 2

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 2

De beroemde Hagenezen maken na de dood van neef Gerritje letterlijk een frisse start met hun eigen Scheveningse nieuwjaarsduik. Ook zet Samantha haar spirituele speurtocht samen met manager Jake verder voort op een paranormale beurs. Tijden...

29-04-2014 20:30

Afl. 1

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 1

Realityserie waarin we zien hoe Samantha´s paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake begint ze een paranormale zoektocht.

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! bij Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!. Heb je een uitzending van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist

Realityserie waarin we zien hoe Samantha en Michael overgaan tot de orde van de dag: geld verdienen. Omdat Samantha er niet aan moet denken om onder een baas te werken en Michael exact denkt te weten hoe hij met een eigen bedrijf heel snel winst kan maken, besluit het stel een wimper- en tandenbleeksalon op te starten. Al snel verschijnen de eerste barstjes in hun eigen business. Wanneer na een dramatische familiegebeurtenis Samantha´s paranormale gevoelens sterk boven komen drijven, begint ze een paranormale zoektocht. Manlief Michael lijkt weinig te zien in de heldervoelendheid van zijn vrouw. Totdat er dingen gebeuren die aantonen dat Samantha wel degelijk over een zesde zintuig beschikt.

Uitzending gemist van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!? Hier kun je alle uitzendingen van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-06-2014 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!