Programma gemist?

Het is op zover; Patrick en Priscilla tijdens worden door de Samantha en Michael verrast naar met de hun eigen de vrijgezellenfeest en de plannen liegen van er niet om. in Samantha tijdens heeft geregeld dat de dames in in Amsterdam een `vrijgezellendellentocht´ in gaan de maken, een hoogst culturele naar rondleiding over van de meest pikante toeristische op trekpleister van Nederland: De uit Wallen. van De dames op tv krijgen zelfs een actief tijdens inkijkje in de wereld van tijdens in dames van lichte zeden. Tijdens van de het dag komt het oude de feestbeest in Samantha van weer helemaal naar op boven. Michael naar laat Patricks grootste de angsten uitkomen. Patrick, een die doodsbang is voor op tv vogels en paarden, de wordt in een tijdens kippenpak op een paard naar gezet. Naast al het in feestgedruis komt de met apotheose van de Samantha's uit wekenlange paranormale zoektocht natuurlijk ook van aan naar bod.

In huize Van naar der Plas is in Samantha nog een herstellende van de enerverende het operatie van haar van vers aangemeten voorgevel. met het Manager Jake komt de nieuwe met aanwinsten van zijn in ster graag even uit inspecteren. Maar het dat niet van alleen; hij komt ook langs op om samen op tv met Samantha te op bespreken of de ze al klaar een is voor een professionele van reading op een beurs op tv in Ahoy. Dit uit lijkt uit voor Samantha nog iets te uit vroeg te komen, waarna door uit Jake eerst een oefenreading op bij haar thuis organiseert. het Nu de nieuwe op tv borsten een feit zijn, een heeft Patrick het eindelijk zijn door grote liefde Priscilla opnieuw ten op huwelijk het gevraagd.

Samantha zet haar op ontdekkingsreis in door de paranormale wereld van verder voort. Fotoreading door blijkt onze Haagse diva van uit goed te liggen en op tv een nieuwe door sessie met paragnost en leermeester Pim uit Smit moet meer in duidelijkheid op tv brengen over hoe ver met Samantha´s paranormale vermogen van precies gaat. naar Hij neemt door haar dan ook de mee naar een met bijzondere plek waar een delict tijdens heeft plaatsgevonden. In het Parijs viert de tijdens romantiek hoogtij; Ron en van uit Cora hebben daar de tijd van op tv hun leven. Ook een gaat uit een lang tijdens gekoesterde wens, de borstvergroting op van Samantha en schoonzus het Priscilla, eindelijk in op tv vervulling.

Samantha gaat verder een op tv met haar paranormale het zoektocht en laat een paragnost van langskomen om op tv samen met haar een fotoreading naar met te doen. Ondertussen gaan op Ron en het Cora een romantisch een weekendje weg naar naar Parijs, maar de Franse taal blijkt tijdens naar niet zo eenvoudig en door de Franse keuken is naar 'een ware beproeving'. op tv Verder besluiten Samantha en de Patricia allebei dat tijdens ze hun het borsten willen het laten vergroten. door Jake vindt het van helemaal niks en tijdens regelt een intakegesprek om ze te op tv waarschuwen de voor de eventuele op risico's.

Michael zoekt op tv nieuwe van manieren om geld een te verdienen. Hij heeft het idee een naar om Gucci als fotomodel in in te schrijven, naar maar is het kleine keffertje naar hier wel met voor geschikt? Ondertussen gaat op tv Samantha met Jake het door op pad. Ze gaan naar in een bunker uit uit de tijdens Tweede Wereldoorlog, op op zoek naar geesten.

Realityserie waarin op we zien hoe Samantha's naar paranormale gevoelens de sterk het boven komen drijven na een dramatische door familiegebeurtenis. Samen met door op haar manager Jake begint de ze een een paranormale zoektocht.

De beroemde Hagenezen de maken op tv na de dood van neef een Gerritje uit letterlijk een frisse start met door hun eigen Scheveningse naar nieuwjaarsduik. Ook zet met Samantha haar spirituele met speurtocht samen met door met manager Jake verder met voort op een paranormale op tv beurs. Tijdens tijdens een behandeling in zijn eigen het fonkelnieuwe tandenbleeksalon, lijkt Michaels in smetvrees hem op flink in de weg de te met zitten.

Realityserie waarin we van op tv zien hoe Samantha´s van paranormale gevoelens sterk tijdens boven komen drijven na een uit dramatische familiegebeurtenis. Samen uit met haar manager Jake op begint van ze een paranormale het zoektocht.

november 2020
17-06-2014 20:29

Afl. 8

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 8

Het is zover; Patrick en Priscilla worden door Samantha en Michael verrast met hun eigen vrijgezellenfeest en de plannen liegen er niet om. Samantha heeft geregeld dat de dames in Amsterdam een `vrijgezellendellentocht´ gaan maken, een hoog...

10-06-2014 20:32

Afl. 7

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 7

In huize Van der Plas is Samantha nog herstellende van de enerverende operatie van haar vers aangemeten voorgevel. Manager Jake komt de nieuwe aanwinsten van zijn ster graag even inspecteren. Maar dat niet alleen; hij komt ook langs om same...

03-06-2014 20:34

Afl. 6

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 6

Samantha zet haar ontdekkingsreis in de paranormale wereld verder voort. Fotoreading blijkt onze Haagse diva goed te liggen en een nieuwe sessie met paragnost en leermeester Pim Smit moet meer duidelijkheid brengen over hoe ver Samantha´s p...

27-05-2014 20:32

Afl. 5

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 5

Samantha gaat verder met haar paranormale zoektocht en laat een paragnost langskomen om samen met haar een fotoreading te doen. Ondertussen gaan Ron en Cora een romantisch weekendje weg naar Parijs, maar de Franse taal blijkt niet zo eenvou...

20-05-2014 20:33

Afl. 4

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 4

Michael zoekt nieuwe manieren om geld te verdienen. Hij heeft het idee om Gucci als fotomodel in te schrijven, maar is het kleine keffertje hier wel voor geschikt? Ondertussen gaat Samantha met Jake op pad. Ze gaan naar een bunker uit de Tw...

13-05-2014 20:34

Afl. 3

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 3

Realityserie waarin we zien hoe Samantha's paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake begint ze een paranormale zoektocht.

06-05-2014 20:32

Afl. 2

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 2

De beroemde Hagenezen maken na de dood van neef Gerritje letterlijk een frisse start met hun eigen Scheveningse nieuwjaarsduik. Ook zet Samantha haar spirituele speurtocht samen met manager Jake verder voort op een paranormale beurs. Tijden...

29-04-2014 20:30

Afl. 1

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! - Afl. 1

Realityserie waarin we zien hoe Samantha´s paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis. Samen met haar manager Jake begint ze een paranormale zoektocht.

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! bij Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!. Heb je een uitzending van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! gemist

Realityserie waarin we zien hoe Samantha en Michael overgaan tot de orde van de dag: geld verdienen. Omdat Samantha er niet aan moet denken om onder een baas te werken en Michael exact denkt te weten hoe hij met een eigen bedrijf heel snel winst kan maken, besluit het stel een wimper- en tandenbleeksalon op te starten. Al snel verschijnen de eerste barstjes in hun eigen business. Wanneer na een dramatische familiegebeurtenis Samantha´s paranormale gevoelens sterk boven komen drijven, begint ze een paranormale zoektocht. Manlief Michael lijkt weinig te zien in de heldervoelendheid van zijn vrouw. Totdat er dingen gebeuren die aantonen dat Samantha wel degelijk over een zesde zintuig beschikt.

Uitzending gemist van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!? Hier kun je alle uitzendingen van Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-06-2014 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!