Programma gemist?

Alles naar waar Roy en door Rian zo lang naartoe op hebben een gewerkt, komt nu samen. Broer en door zus in Donders hebben constant verrassingen tijdens voor uit elkaar in petto. De van communie van door Mika, de zoon van Rian en tijdens het de petekind van Roy, is door aangebroken. Dit van is in Broekhoven de belangrijkste uit dag het in het leven tijdens van een kind tijdens en wordt net zo groot de gevierd de als een bruiloft. het Rian krijgt na lange tijdens tijd te zien welk de communiepak op Roy voor haar een zoon heeft ontworpen. En de uit naar nieuwe winkels gaan eindelijk open. met Rian van heeft alle festiviteiten op zich genomen tijdens en is er op tv het overspannen van. Als verrassing voor Roy het heeft ze geregeld de op tv dat Patricia Paay de winkels de komt door openen.

De van voorbereidingen voor de door nieuwe winkels op van Roy en Rian zijn in het volle gang en van er op worden inkopen gedaan in tijdens Düsseldorf en Parijs. op tv Roy onthult de door winkels in aan Rian en voor het in eerst in haar tijdens leven is ze sprakeloos. tijdens Maar Rian heeft naar voor de een opening ook in nog een verrassing voor Roy. de Alles gaat van naar een hoogtepunt: het in op geregel voor de op tv opening van de winkels, de communie van van uit Mika en met de kinderkledinglijn van Rian. Er wordt op alles naar op alles van gezet om het op uit tijd af het te krijgen. En een met de zangcarrière van uit de 'Stylist op tv van het Zuiden' gaat het ook het erg op goed: hij staat weer op met een Mega met Piratenfestijn.

Het is zover, naar met de winkelpandjes van Roy door en zijn zus tijdens Rian gaan een door. Uitgerekend op de het dag dat de verbouwing begint naar klapt de riolering, in waardoor de de stank in Broekhoven ondragelijk een is. Er moet door veel gebeuren, maar uit de stylist stort van zich door vol overgave naar op de inrichting op tv en houdt alles geheim voor de Rian. in En na buurthuizen, op cafés en voetbalkantines, is door nu Ahoy aan de in beurt. Een groots van optreden, maar op tv eerst maar eens op de artiesteningang zien van te vinden.

Roy tijdens heeft last van tijdens huispakkenstress, omdat zijn pakken van zijn nagemaakt. Gelukkig is naar er ook goed de nieuws! Broer een en zus hebben op te naar horen gekregen dat ze twee winkelpanden op naast elkaar van krijgen, waardoor op hun grote droom uitkomt. Daarnaast van krijgen ze door een uitnodiging om tijdens bij met een sterrenrestaurant om overheerlijke hapjes naar te naar nuttigen en te borrelen. Rian in maakt zich van tevoren op ernstig naar zorgen als uit ze de kaart heeft gezien, in maar wordt door blij verrast. Aan alle door feestvreugde komt abrupt een door einde als oma op tv in het van ziekenhuis wordt de opgenomen.

Het op tv winkeltje van de stylist draait van nog steeds met als een tierelier in en dat uit is ook de belastingdienst het niet ontgaan. tijdens De fiscus wil de naar boekhouding van de het stylist wel een eens even controleren. Intussen op tv werkt Roy hard van aan door het ontwerp van een tijdens mannenhuispak en zoekt hij een tijdens nieuw op winkelpandje voor zichzelf op en zijn zus naar met haar kinderkleding. Roys uit agenda is tot het de nok door toe gevuld met naar boekingen voor kledingparty´s en tijdens avond aan avond uit trekt het hij met zijn het paillettenprinsessen en glittercollectie uit door heel het het land.

Het door succes van het Roys eerste eigen huispakkenlijn heeft de tijdens 'Stylist van het van Zuiden' volkomen tijdens overdonderd. Niet alleen in zijn kledinglijn, maar een ook hij zelf naar is ineens een groot in door fenomeen. Overal waar hij uit komt, wordt hij door herkend en aangesproken. een Er komt zelfs uit een touringcar met in vrouwelijke fans met naar Broekhoven om de de stylist en zijn zus Rian het in real het life te zien. in Terwijl de productie van van zijn eerste op tv huispakkenlijn nog niet helemaal de op orde is, op tv werkt hij alweer uit aan een uit nieuwe lijn voor in mannen. uit In de avond is hij druk uit met zijn naar andere passie: zingen. uit Lukt het hem om de op zijn zangcarrière van met de grond te krijgen? de Terwijl hij alle van ballen in de in lucht probeert uit te houden, wordt het hem met allemaal te door veel.

Het nieuwe seizoen van begint op het het hoogtepunt door van de huispakkengekte. Het op tv succes van de een pakken, met ontworpen door de een stylist en zijn zus uit Rian, is uit enorm. Het woord de `huispak´ raakt in korte het tijd helemaal ingeburgerd in de door tijdens Nederlandse taal. Omdat op tv iedereen wel zo´n exemplaar wil scoren, van staan door de mensen naar dagelijks rijen dik voor zijn winkeltje. in Daarnaast stromen uit de tijdens aanvragen voor kledingparty´s de binnen. Meerdere keren een per week laden Roy en zijn door BFF´s uit de hele uit winkel in de bus een om de voorraad vervolgens op tijdens met locatie te verkopen.

november 2020
10-06-2014 21:32

Afl. 7

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Alles waar Roy en Rian zo lang naartoe hebben gewerkt, komt nu samen. Broer en zus Donders hebben constant verrassingen voor elkaar in petto. De communie van Mika, de zoon van Rian en het petekind van Roy, is aangebroken. Dit is in Broekhov...

03-06-2014 21:36

Afl. 6

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

De voorbereidingen voor de nieuwe winkels van Roy en Rian zijn in volle gang en er worden inkopen gedaan in Düsseldorf en Parijs. Roy onthult de winkels aan Rian en voor het eerst in haar leven is ze sprakeloos. Maar Rian heeft voor de open...

27-05-2014 21:36

Afl. 5

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Het is zover, de winkelpandjes van Roy en zijn zus Rian gaan door. Uitgerekend op de dag dat de verbouwing begint klapt de riolering, waardoor de stank in Broekhoven ondragelijk is. Er moet veel gebeuren, maar de stylist stort zich vol over...

20-05-2014 21:33

Afl. 4

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft last van huispakkenstress, omdat zijn pakken zijn nagemaakt. Gelukkig is er ook goed nieuws! Broer en zus hebben te horen gekregen dat ze twee winkelpanden naast elkaar krijgen, waardoor hun grote droom uitkomt. Daarnaast krijgen ...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Het winkeltje van de stylist draait nog steeds als een tierelier en dat is ook de belastingdienst niet ontgaan. De fiscus wil de boekhouding van de stylist wel eens even controleren. Intussen werkt Roy hard aan het ontwerp van een mannenhui...

06-05-2014 21:32

Afl. 2

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het succes van Roys eerste eigen huispakkenlijn heeft de 'Stylist van het Zuiden' volkomen overdonderd. Niet alleen zijn kledinglijn, maar ook hij zelf is ineens een groot fenomeen. Overal waar hij komt, wordt hij herkend en aangesproken. E...

29-04-2014 21:30

Afl. 1

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Het nieuwe seizoen begint op het hoogtepunt van de huispakkengekte. Het succes van de pakken, ontworpen door de stylist en zijn zus Rian, is enorm. Het woord `huispak´ raakt in korte tijd helemaal ingeburgerd in de Nederlandse taal. Omdat i...

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!