Programma gemist?

Alles waar Roy op de en Rian zo naar lang naartoe hebben gewerkt, een komt nu samen. Broer en in zus Donders hebben naar constant verrassingen de voor elkaar in petto. uit het De communie van met Mika, de zoon uit van Rian en het petekind van tijdens Roy, is naar aangebroken. Dit naar is in Broekhoven de uit belangrijkste naar dag in het leven van van een naar kind en wordt net zo een groot de gevierd als een bruiloft. Rian krijgt op het na lange tijd het te zien welk uit communiepak Roy voor haar zoon op heeft ontworpen. op En de nieuwe winkels naar gaan eindelijk open. met Rian heeft alle uit festiviteiten op door zich genomen en is er tijdens overspannen van. de Als verrassing voor Roy in naar heeft ze geregeld met dat Patricia Paay de winkels het komt van openen.

De door voorbereidingen voor de nieuwe winkels een de van Roy en door Rian zijn in volle gang uit en er worden inkopen op gedaan in Düsseldorf naar en Parijs. Roy met onthult de met winkels aan Rian uit en voor een het eerst naar in haar leven uit is ze sprakeloos. Maar Rian tijdens heeft in voor de opening ook nog door een de verrassing voor Roy. Alles door gaat naar een op hoogtepunt: het geregel voor de de opening van de een winkels, de uit communie van op Mika en de kinderkledinglijn van van door Rian. Er wordt alles op alles de gezet om het naar op tijd af uit te krijgen. uit En met de op tv zangcarrière van de in 'Stylist van het Zuiden' tijdens gaat het ook naar erg het goed: hij staat weer op in een in Mega Piratenfestijn.

Het de is zover, de winkelpandjes het van Roy en in zijn zus Rian gaan het door. Uitgerekend op met de dag tijdens dat de tijdens verbouwing begint klapt de tijdens riolering, waardoor de op stank in Broekhoven een ondragelijk is. Er met moet veel door gebeuren, maar uit de stylist stort zich de vol overgave in op de inrichting naar en houdt alles geheim tijdens voor Rian. En in na buurthuizen, cafés naar en voetbalkantines, is nu op Ahoy tijdens aan de beurt. op Een groots optreden, maar eerst maar door met eens de artiesteningang zien uit te vinden.

Roy heeft last van van huispakkenstress, omdat met zijn in pakken zijn nagemaakt. Gelukkig is het tijdens er ook goed nieuws! Broer op en op tv zus hebben te horen door gekregen dat ze twee winkelpanden in naast elkaar op krijgen, waardoor hun grote de droom van uitkomt. Daarnaast krijgen een ze een uitnodiging door om bij een naar sterrenrestaurant om overheerlijke hapjes te van nuttigen uit en te borrelen. in Rian maakt zich van tijdens tevoren op tv ernstig zorgen als naar ze de kaart een heeft gezien, maar tijdens wordt blij verrast. Aan een alle feestvreugde op tv komt abrupt een naar einde als oma in het een ziekenhuis wordt door opgenomen.

Het winkeltje in van met de stylist draait nog steeds als uit een tierelier en een dat is het ook de naar belastingdienst niet ontgaan. een De fiscus tijdens wil de boekhouding van de stylist naar wel eens even een controleren. een Intussen werkt Roy hard op aan het ontwerp van een een in mannenhuispak en een zoekt hij een nieuw winkelpandje voor naar zichzelf en zijn naar zus tijdens met haar kinderkleding. het Roys agenda is tot uit de nok een toe gevuld op tv met boekingen voor kledingparty´s en avond met door aan avond trekt hij met zijn een paillettenprinsessen een en glittercollectie door heel het uit op land.

Het succes door van Roys eerste van eigen huispakkenlijn heeft de de 'Stylist van het het Zuiden' in volkomen overdonderd. Niet alleen zijn met kledinglijn, maar tijdens ook uit hij zelf is naar ineens een groot van fenomeen. Overal waar tijdens hij komt, wordt tijdens hij herkend en aangesproken. Er komt het zelfs een touringcar op de met vrouwelijke fans op naar Broekhoven om een de stylist en zijn zus door Rian in tijdens real life te zien. Terwijl het de productie op van zijn eerste huispakkenlijn een nog niet tijdens helemaal in op orde is, werkt naar hij alweer aan van een nieuwe met lijn voor mannen. In de avond op tv is hij uit druk met tijdens zijn andere passie: zingen. Lukt met het op hem om zijn zangcarrière in van de op tv grond te krijgen? Terwijl met hij uit alle ballen in de lucht naar probeert te op houden, wordt van het hem allemaal te met veel.

Het nieuwe seizoen naar in begint op het hoogtepunt van uit de op huispakkengekte. Het succes van de door pakken, ontworpen door de door naar stylist en zijn zus Rian, is de enorm. Het woord van `huispak´ raakt in in korte op tv tijd helemaal van ingeburgerd in de Nederlandse met taal. Omdat de iedereen wel zo´n exemplaar wil het scoren, het staan de mensen naar dagelijks rijen dik voor zijn winkeltje. naar Daarnaast stromen door de aanvragen voor met kledingparty´s binnen. tijdens Meerdere keren per tijdens week laden Roy en zijn naar BFF´s de in hele winkel in de tijdens bus in om de voorraad met vervolgens op locatie te op tv verkopen.

augustus 2020
10-06-2014 21:32

Afl. 7

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Alles waar Roy en Rian zo lang naartoe hebben gewerkt, komt nu samen. Broer en zus Donders hebben constant verrassingen voor elkaar in petto. De communie van Mika, de zoon van Rian en het petekind van Roy, is aangebroken. Dit is in Broekhov...

03-06-2014 21:36

Afl. 6

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

De voorbereidingen voor de nieuwe winkels van Roy en Rian zijn in volle gang en er worden inkopen gedaan in Düsseldorf en Parijs. Roy onthult de winkels aan Rian en voor het eerst in haar leven is ze sprakeloos. Maar Rian heeft voor de open...

27-05-2014 21:36

Afl. 5

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Het is zover, de winkelpandjes van Roy en zijn zus Rian gaan door. Uitgerekend op de dag dat de verbouwing begint klapt de riolering, waardoor de stank in Broekhoven ondragelijk is. Er moet veel gebeuren, maar de stylist stort zich vol over...

20-05-2014 21:33

Afl. 4

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft last van huispakkenstress, omdat zijn pakken zijn nagemaakt. Gelukkig is er ook goed nieuws! Broer en zus hebben te horen gekregen dat ze twee winkelpanden naast elkaar krijgen, waardoor hun grote droom uitkomt. Daarnaast krijgen ...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Het winkeltje van de stylist draait nog steeds als een tierelier en dat is ook de belastingdienst niet ontgaan. De fiscus wil de boekhouding van de stylist wel eens even controleren. Intussen werkt Roy hard aan het ontwerp van een mannenhui...

06-05-2014 21:32

Afl. 2

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het succes van Roys eerste eigen huispakkenlijn heeft de 'Stylist van het Zuiden' volkomen overdonderd. Niet alleen zijn kledinglijn, maar ook hij zelf is ineens een groot fenomeen. Overal waar hij komt, wordt hij herkend en aangesproken. E...

29-04-2014 21:30

Afl. 1

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Het nieuwe seizoen begint op het hoogtepunt van de huispakkengekte. Het succes van de pakken, ontworpen door de stylist en zijn zus Rian, is enorm. Het woord `huispak´ raakt in korte tijd helemaal ingeburgerd in de Nederlandse taal. Omdat i...

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!