Programma gemist?

Alles met waar Roy en uit Rian zo lang naartoe door hebben gewerkt, komt nu de op tv samen. Broer en zus Donders door hebben constant in verrassingen voor in elkaar in petto. De uit communie van uit Mika, de zoon van Rian en naar het petekind de van Roy, op tv is aangebroken. Dit is in op de Broekhoven de belangrijkste door dag in het leven van een door de kind en wordt de net zo groot naar gevierd als een bruiloft. Rian uit krijgt na lange tijd in te zien welk door uit communiepak Roy voor haar van zoon heeft ontworpen. tijdens En de het nieuwe winkels gaan van eindelijk open. Rian heeft alle een festiviteiten op naar zich genomen en is er uit overspannen tijdens van. Als verrassing voor Roy met heeft ze geregeld op tv op dat Patricia Paay de uit winkels komt naar openen.

De voorbereidingen voor door de nieuwe winkels een van het Roy en Rian zijn in in uit volle gang en er worden uit inkopen gedaan in Düsseldorf de op tv en Parijs. Roy onthult de winkels de aan Rian de en voor het een eerst in haar in leven met is ze sprakeloos. de Maar Rian heeft voor de opening in ook tijdens nog een verrassing voor Roy. het Alles gaat in naar een hoogtepunt: de het geregel voor het de opening het van de het winkels, de communie het van Mika en de kinderkledinglijn van tijdens Rian. Er door wordt alles op uit alles gezet om het naar op tijd af naar te krijgen. En van met de zangcarrière naar van het de 'Stylist van van het Zuiden' gaat het de ook erg op tv goed: hij van staat weer op een Mega naar Piratenfestijn.

Het tijdens is zover, de naar winkelpandjes van een Roy en zijn zus Rian een gaan door. Uitgerekend op door naar de dag dat de verbouwing door begint klapt de op tv riolering, waardoor de door stank een in Broekhoven ondragelijk is. van Er moet veel het gebeuren, maar op de stylist stort zich vol van overgave op uit de inrichting en het houdt alles geheim voor Rian. uit En na buurthuizen, door cafés en voetbalkantines, op is op nu Ahoy aan de beurt. een Een groots optreden, een tijdens maar eerst maar eens het de artiesteningang het zien te vinden.

Roy van heeft last van huispakkenstress, op omdat zijn pakken zijn door nagemaakt. Gelukkig een is er in ook goed nieuws! Broer en door zus op hebben te horen tijdens gekregen dat ze door twee winkelpanden naast elkaar krijgen, tijdens waardoor op hun grote naar droom uitkomt. Daarnaast krijgen ze op tv een uitnodiging in om bij een op tv sterrenrestaurant om uit overheerlijke hapjes te van nuttigen en te uit borrelen. Rian maakt zich van van tevoren ernstig zorgen als het het ze de kaart op tv heeft gezien, maar wordt blij het verrast. Aan het alle feestvreugde komt abrupt een naar einde als op oma in het van ziekenhuis het wordt opgenomen.

Het naar winkeltje van op de stylist draait nog steeds van als in een tierelier en dat is ook van de belastingdienst door niet ontgaan. uit De fiscus wil de tijdens boekhouding naar van de stylist wel eens de even controleren. met Intussen werkt Roy door hard aan het ontwerp van tijdens met een mannenhuispak en zoekt hij op een uit nieuw winkelpandje voor zichzelf en uit zijn in zus met haar kinderkleding. Roys agenda uit is tot de een nok het toe gevuld met boekingen de voor kledingparty´s en het avond aan tijdens avond trekt hij met zijn op tv paillettenprinsessen en de glittercollectie van door heel het de land.

Het in succes van de Roys eerste eigen huispakkenlijn het heeft de 'Stylist met van het Zuiden' volkomen naar overdonderd. op Niet alleen zijn tijdens kledinglijn, maar ook hij zelf is van ineens een groot op tv fenomeen. Overal uit waar hij met komt, wordt hij herkend en naar aangesproken. Er komt op tv zelfs van een touringcar het met vrouwelijke fans het naar Broekhoven om het de stylist en zijn zus naar Rian in real life in te zien. een Terwijl tijdens de productie van zijn eerste door huispakkenlijn nog van niet helemaal op tijdens orde is, op tv werkt hij alweer aan uit een nieuwe van lijn voor mannen. In op tv de avond is hij op tv druk van met zijn andere passie: het zingen. Lukt met het hem om zijn uit zangcarrière van door de grond te krijgen? Terwijl hij naar de alle ballen in de uit lucht probeert te houden, door wordt het hem op tv allemaal te naar veel.

Het nieuwe op seizoen begint op het van op hoogtepunt van de huispakkengekte. Het van succes de van de pakken, ontworpen door de de stylist met en zijn zus Rian, een is enorm. het Het woord `huispak´ het raakt in korte tijd het helemaal ingeburgerd op in de Nederlandse taal. Omdat op iedereen wel naar zo´n exemplaar wil het scoren, staan de van mensen dagelijks rijen de dik door voor zijn winkeltje. Daarnaast stromen in de aanvragen voor op kledingparty´s binnen. Meerdere keren naar per week op laden Roy en zijn op BFF´s met de hele met winkel in de bus uit om de voorraad vervolgens op op tv locatie de te verkopen.

augustus 2021
10-06-2014 21:32

Afl. 7

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Alles waar Roy en Rian zo lang naartoe hebben gewerkt, komt nu samen. Broer en zus Donders hebben constant verrassingen voor elkaar in petto. De communie van Mika, de zoon van Rian en het petekind van Roy, is aangebroken. Dit is in Broekhov...

03-06-2014 21:36

Afl. 6

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

De voorbereidingen voor de nieuwe winkels van Roy en Rian zijn in volle gang en er worden inkopen gedaan in Düsseldorf en Parijs. Roy onthult de winkels aan Rian en voor het eerst in haar leven is ze sprakeloos. Maar Rian heeft voor de open...

27-05-2014 21:36

Afl. 5

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Het is zover, de winkelpandjes van Roy en zijn zus Rian gaan door. Uitgerekend op de dag dat de verbouwing begint klapt de riolering, waardoor de stank in Broekhoven ondragelijk is. Er moet veel gebeuren, maar de stylist stort zich vol over...

20-05-2014 21:33

Afl. 4

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft last van huispakkenstress, omdat zijn pakken zijn nagemaakt. Gelukkig is er ook goed nieuws! Broer en zus hebben te horen gekregen dat ze twee winkelpanden naast elkaar krijgen, waardoor hun grote droom uitkomt. Daarnaast krijgen ...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Het winkeltje van de stylist draait nog steeds als een tierelier en dat is ook de belastingdienst niet ontgaan. De fiscus wil de boekhouding van de stylist wel eens even controleren. Intussen werkt Roy hard aan het ontwerp van een mannenhui...

06-05-2014 21:32

Afl. 2

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het succes van Roys eerste eigen huispakkenlijn heeft de 'Stylist van het Zuiden' volkomen overdonderd. Niet alleen zijn kledinglijn, maar ook hij zelf is ineens een groot fenomeen. Overal waar hij komt, wordt hij herkend en aangesproken. E...

29-04-2014 21:30

Afl. 1

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Het nieuwe seizoen begint op het hoogtepunt van de huispakkengekte. Het succes van de pakken, ontworpen door de stylist en zijn zus Rian, is enorm. Het woord `huispak´ raakt in korte tijd helemaal ingeburgerd in de Nederlandse taal. Omdat i...

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!