Programma gemist?

Alles waar met Roy op tv en Rian zo lang in naartoe hebben gewerkt, komt nu het samen. Broer van en in zus Donders hebben constant verrassingen voor tijdens elkaar in van petto. De het communie van Mika, naar de zoon van Rian met en het petekind van een Roy, is de aangebroken. het Dit is in Broekhoven uit de belangrijkste op tv dag in het leven van een een kind in en wordt net zo het groot gevierd als in een bruiloft. Rian krijgt naar na lange de tijd te het zien welk communiepak op Roy voor haar tijdens zoon heeft ontworpen. tijdens En de nieuwe uit winkels gaan eindelijk open. Rian met heeft alle tijdens festiviteiten in op zich genomen uit en is er overspannen van. het Als verrassing voor in Roy heeft ze in geregeld naar dat Patricia Paay de winkels op komt op tv openen.

De op tv voorbereidingen voor de van nieuwe winkels van Roy op en Rian zijn in tijdens op volle gang en naar er worden inkopen gedaan op in Düsseldorf en naar Parijs. Roy onthult de winkels een aan Rian met en met voor het eerst in een haar leven is ze sprakeloos. door Maar Rian heeft van voor het de opening ook nog met een verrassing voor van Roy. van Alles gaat naar een op hoogtepunt: het geregel op voor de opening van uit de winkels, de communie de van op Mika en de kinderkledinglijn op tv van Rian. tijdens Er wordt alles op op tv alles gezet om het in een op tijd af te krijgen. van En met de zangcarrière met van naar de 'Stylist op van het Zuiden' gaat in het ook door erg goed: hij staat in weer op uit een Mega Piratenfestijn.

Het is het zover, de op tv winkelpandjes van Roy en uit zijn zus Rian door gaan door. tijdens Uitgerekend op de dag tijdens dat de verbouwing begint uit klapt de op tv riolering, waardoor de op tv stank in Broekhoven ondragelijk op is. Er van moet veel gebeuren, maar met de stylist tijdens stort zich vol met overgave uit op de inrichting en houdt de alles geheim voor Rian. met met En na buurthuizen, cafés en tijdens voetbalkantines, is door nu Ahoy aan de beurt. door Een groots een optreden, het maar eerst maar eens de naar artiesteningang van zien te vinden.

Roy een heeft last van huispakkenstress, omdat op zijn pakken zijn van nagemaakt. Gelukkig op tv is er de ook goed nieuws! Broer en van naar zus hebben te horen uit gekregen dat ze twee een winkelpanden naast van elkaar krijgen, waardoor hun grote op op tv droom uitkomt. Daarnaast krijgen de ze een uitnodiging op om bij het een sterrenrestaurant om overheerlijke hapjes van te nuttigen de en te borrelen. Rian het maakt zich op tv van tevoren ernstig zorgen naar als ze op tv de kaart heeft gezien, tijdens maar wordt naar blij verrast. tijdens Aan alle feestvreugde het komt abrupt een einde als op tv oma in het op ziekenhuis wordt tijdens opgenomen.

Het tijdens winkeltje van de stylist draait op nog door steeds als een uit tierelier en dat op tv is ook de belastingdienst niet van ontgaan. een De fiscus met wil de boekhouding van op tv de stylist wel door eens even op controleren. Intussen werkt op tv Roy hard aan tijdens het ontwerp van een mannenhuispak uit en naar zoekt hij een nieuw door winkelpandje voor zichzelf tijdens en zijn op zus met haar kinderkleding. Roys tijdens agenda is in tot de nok toe tijdens gevuld in met boekingen voor kledingparty´s en avond naar aan het avond trekt hij met zijn op paillettenprinsessen en het glittercollectie op door heel het tijdens land.

Het van succes van Roys eerste naar eigen huispakkenlijn op heeft de tijdens 'Stylist van het Zuiden' uit volkomen overdonderd. naar Niet alleen zijn kledinglijn, maar ook door het hij zelf is ineens in een groot een fenomeen. Overal waar hij komt, wordt op tv hij herkend in en aangesproken. Er komt met zelfs een van touringcar met naar vrouwelijke fans op tv naar Broekhoven om de stylist op tv en zijn zus Rian in door in real life te op tv zien. Terwijl uit de productie van op tv zijn eerste huispakkenlijn nog niet met helemaal tijdens op orde is, op tv werkt hij alweer het aan een nieuwe lijn voor op mannen. In de de avond is door hij druk met zijn andere tijdens een passie: zingen. Lukt het naar hem om op tv zijn zangcarrière van de in grond te uit krijgen? Terwijl hij alle het ballen in de lucht probeert van te de houden, wordt met het hem allemaal op te veel.

Het nieuwe uit seizoen tijdens begint op het hoogtepunt van de het huispakkengekte. Het succes de van de pakken, een ontworpen door tijdens de met stylist en zijn zus Rian, is uit enorm. Het een woord `huispak´ tijdens raakt in korte tijd uit helemaal ingeburgerd in met de uit Nederlandse taal. Omdat iedereen van wel zo´n exemplaar met wil scoren, staan de met mensen dagelijks rijen dik met voor zijn winkeltje. met naar Daarnaast stromen de uit aanvragen voor kledingparty´s binnen. met Meerdere keren per de week laden Roy uit en zijn BFF´s de een hele het winkel in de naar bus om de voorraad vervolgens tijdens op locatie op tv te verkopen.

april 2020
10-06-2014 21:32

Afl. 7

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Alles waar Roy en Rian zo lang naartoe hebben gewerkt, komt nu samen. Broer en zus Donders hebben constant verrassingen voor elkaar in petto. De communie van Mika, de zoon van Rian en het petekind van Roy, is aangebroken. Dit is in Broekhov...

03-06-2014 21:36

Afl. 6

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

De voorbereidingen voor de nieuwe winkels van Roy en Rian zijn in volle gang en er worden inkopen gedaan in Düsseldorf en Parijs. Roy onthult de winkels aan Rian en voor het eerst in haar leven is ze sprakeloos. Maar Rian heeft voor de open...

27-05-2014 21:36

Afl. 5

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Het is zover, de winkelpandjes van Roy en zijn zus Rian gaan door. Uitgerekend op de dag dat de verbouwing begint klapt de riolering, waardoor de stank in Broekhoven ondragelijk is. Er moet veel gebeuren, maar de stylist stort zich vol over...

20-05-2014 21:33

Afl. 4

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft last van huispakkenstress, omdat zijn pakken zijn nagemaakt. Gelukkig is er ook goed nieuws! Broer en zus hebben te horen gekregen dat ze twee winkelpanden naast elkaar krijgen, waardoor hun grote droom uitkomt. Daarnaast krijgen ...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Het winkeltje van de stylist draait nog steeds als een tierelier en dat is ook de belastingdienst niet ontgaan. De fiscus wil de boekhouding van de stylist wel eens even controleren. Intussen werkt Roy hard aan het ontwerp van een mannenhui...

06-05-2014 21:32

Afl. 2

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het succes van Roys eerste eigen huispakkenlijn heeft de 'Stylist van het Zuiden' volkomen overdonderd. Niet alleen zijn kledinglijn, maar ook hij zelf is ineens een groot fenomeen. Overal waar hij komt, wordt hij herkend en aangesproken. E...

29-04-2014 21:30

Afl. 1

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Het nieuwe seizoen begint op het hoogtepunt van de huispakkengekte. Het succes van de pakken, ontworpen door de stylist en zijn zus Rian, is enorm. Het woord `huispak´ raakt in korte tijd helemaal ingeburgerd in de Nederlandse taal. Omdat i...

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!