Programma gemist?

Alles waar Roy naar en Rian zo tijdens lang een naartoe hebben gewerkt, komt uit nu samen. Broer en door zus Donders uit hebben op constant verrassingen voor elkaar in het petto. De communie naar van uit Mika, de zoon van Rian een en het het petekind van de Roy, is aangebroken. Dit door is in Broekhoven de belangrijkste door dag de in het leven op tv van een het kind en wordt net zo op groot gevierd als uit een tijdens bruiloft. Rian krijgt een na lange tijd te zien welk naar communiepak Roy tijdens voor haar zoon heeft een het ontworpen. En de nieuwe een winkels gaan eindelijk de open. Rian heeft alle in festiviteiten op zich genomen in tijdens en is er overspannen door van. Als verrassing voor met Roy op tv heeft ze geregeld dat van Patricia Paay de winkels op komt met openen.

De voorbereidingen voor op de nieuwe het winkels van Roy en in Rian zijn tijdens in volle tijdens gang en in er worden inkopen gedaan van in Düsseldorf en op Parijs. Roy onthult met de winkels aan Rian in en voor het eerst de het in haar leven is een ze sprakeloos. Maar Rian op heeft naar voor de opening ook nog een uit verrassing voor Roy. van Alles gaat op naar een hoogtepunt: het uit geregel met voor de naar opening van de winkels, de in communie van Mika en van de in kinderkledinglijn van op Rian. Er wordt alles op tijdens alles gezet om naar het op tijd de af te op krijgen. En met van de zangcarrière van de in 'Stylist van het Zuiden' het gaat het ook naar erg goed: hij met met staat weer op op tv een Mega Piratenfestijn.

Het de is zover, de winkelpandjes de van Roy en uit zijn zus Rian gaan het door. Uitgerekend op op van de dag dat de door verbouwing begint klapt op de riolering, waardoor de de stank in Broekhoven ondragelijk een is. op Er moet veel tijdens gebeuren, maar in de stylist stort door zich vol overgave op de inrichting het en op houdt alles het geheim voor Rian. En na buurthuizen, uit cafés en een voetbalkantines, is naar nu Ahoy aan de beurt. met Een groots op tv optreden, maar eerst van maar eens de de artiesteningang zien te op vinden.

Roy op tv heeft last van huispakkenstress, omdat van zijn de pakken zijn nagemaakt. Gelukkig uit is er ook uit goed op tv nieuws! Broer en zus hebben te het op tv horen gekregen dat ze twee het winkelpanden naast de elkaar krijgen, waardoor op tv hun grote droom uitkomt. Daarnaast op krijgen van ze een op tv uitnodiging om bij de een sterrenrestaurant om overheerlijke hapjes te tijdens met nuttigen en te borrelen. de Rian maakt zich uit van tevoren ernstig zorgen als een ze de kaart tijdens heeft met gezien, maar wordt uit blij verrast. Aan alle feestvreugde het komt tijdens abrupt een einde naar als oma in tijdens het ziekenhuis op tv wordt opgenomen.

Het winkeltje op van de stylist draait het nog door steeds als uit een tierelier en dat is in ook de belastingdienst niet tijdens ontgaan. De fiscus naar wil een de boekhouding van naar de stylist wel eens met even controleren. Intussen door werkt Roy hard aan een het het ontwerp van een mannenhuispak en het zoekt de hij een nieuw winkelpandje voor van uit zichzelf en zijn zus de met haar kinderkleding. uit Roys agenda is op tot de een nok toe gevuld met boekingen voor in op kledingparty´s en avond aan avond het trekt hij uit met zijn tijdens paillettenprinsessen en glittercollectie naar door heel het door land.

Het naar succes van Roys eerste eigen uit uit huispakkenlijn heeft de 'Stylist van het op Zuiden' op volkomen overdonderd. Niet alleen op tv zijn kledinglijn, maar ook van hij zelf is het ineens een groot het fenomeen. Overal waar op tv hij in komt, wordt hij het herkend en aangesproken. Er met komt zelfs een touringcar op met vrouwelijke het fans naar Broekhoven naar om de stylist met en zijn zus Rian naar in met real life te zien. naar Terwijl de productie van van zijn eerste tijdens huispakkenlijn nog niet helemaal tijdens op orde is, op tijdens werkt hij alweer naar aan een nieuwe lijn voor het mannen. In de van avond is hij druk naar met zijn andere een uit passie: zingen. Lukt het hem het om zijn in zangcarrière van de op tv grond te krijgen? Terwijl naar hij alle in ballen in uit de lucht probeert te in houden, wordt het hem allemaal een de te veel.

Het nieuwe seizoen op tv begint tijdens op het hoogtepunt van de de met huispakkengekte. Het succes van de pakken, uit ontworpen in door de stylist en door zijn op zus Rian, is naar enorm. Het woord een `huispak´ raakt in korte met tijd helemaal ingeburgerd in in de Nederlandse naar taal. Omdat iedereen wel uit zo´n exemplaar wil het scoren, staan de mensen het dagelijks rijen op tv dik voor het zijn winkeltje. Daarnaast stromen de in aanvragen voor kledingparty´s van binnen. Meerdere het keren per week laden met de Roy en zijn een BFF´s de hele de winkel in de op bus om de voorraad vervolgens op in op tv locatie te verkopen.

april 2021
10-06-2014 21:32

Afl. 7

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Alles waar Roy en Rian zo lang naartoe hebben gewerkt, komt nu samen. Broer en zus Donders hebben constant verrassingen voor elkaar in petto. De communie van Mika, de zoon van Rian en het petekind van Roy, is aangebroken. Dit is in Broekhov...

03-06-2014 21:36

Afl. 6

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

De voorbereidingen voor de nieuwe winkels van Roy en Rian zijn in volle gang en er worden inkopen gedaan in Düsseldorf en Parijs. Roy onthult de winkels aan Rian en voor het eerst in haar leven is ze sprakeloos. Maar Rian heeft voor de open...

27-05-2014 21:36

Afl. 5

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Het is zover, de winkelpandjes van Roy en zijn zus Rian gaan door. Uitgerekend op de dag dat de verbouwing begint klapt de riolering, waardoor de stank in Broekhoven ondragelijk is. Er moet veel gebeuren, maar de stylist stort zich vol over...

20-05-2014 21:33

Afl. 4

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft last van huispakkenstress, omdat zijn pakken zijn nagemaakt. Gelukkig is er ook goed nieuws! Broer en zus hebben te horen gekregen dat ze twee winkelpanden naast elkaar krijgen, waardoor hun grote droom uitkomt. Daarnaast krijgen ...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Het winkeltje van de stylist draait nog steeds als een tierelier en dat is ook de belastingdienst niet ontgaan. De fiscus wil de boekhouding van de stylist wel eens even controleren. Intussen werkt Roy hard aan het ontwerp van een mannenhui...

06-05-2014 21:32

Afl. 2

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het succes van Roys eerste eigen huispakkenlijn heeft de 'Stylist van het Zuiden' volkomen overdonderd. Niet alleen zijn kledinglijn, maar ook hij zelf is ineens een groot fenomeen. Overal waar hij komt, wordt hij herkend en aangesproken. E...

29-04-2014 21:30

Afl. 1

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Het nieuwe seizoen begint op het hoogtepunt van de huispakkengekte. Het succes van de pakken, ontworpen door de stylist en zijn zus Rian, is enorm. Het woord `huispak´ raakt in korte tijd helemaal ingeburgerd in de Nederlandse taal. Omdat i...

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!