Programma gemist?

Alles van waar Roy en Rian een zo uit lang naartoe hebben gewerkt, komt nu op tv samen. van Broer en zus Donders van hebben constant op verrassingen voor elkaar naar in petto. op tv De communie van Mika, de tijdens zoon van tijdens Rian en het petekind tijdens van Roy, is het aangebroken. Dit is de in Broekhoven tijdens de belangrijkste dag in het van leven van naar een kind en wordt van net op tv zo groot gevierd als met een van bruiloft. Rian krijgt na lange tijd op te zien in welk communiepak Roy voor op haar zoon heeft een ontworpen. in En de nieuwe winkels op tv gaan met eindelijk open. Rian heeft alle op tv festiviteiten op naar zich genomen en is in er overspannen van. Als het verrassing voor Roy het heeft ze een geregeld dat Patricia Paay op tv de winkels tijdens komt op tv openen.

De het voorbereidingen voor de nieuwe van winkels van van Roy en het Rian zijn in volle van gang en er naar worden inkopen gedaan in Düsseldorf uit in en Parijs. Roy naar onthult de winkels aan Rian en in voor het tijdens eerst in haar naar leven is ze door sprakeloos. Maar een Rian heeft voor de in opening ook nog een tijdens verrassing voor Roy. tijdens Alles gaat naar door een hoogtepunt: van het geregel voor naar de met opening van de winkels, de communie op van Mika door en de met kinderkledinglijn van Rian. een Er wordt alles naar op alles gezet om in het op tijd af in te van krijgen. En met het de zangcarrière het van de 'Stylist van het uit Zuiden' gaat het ook het erg goed: op tv hij staat het weer op een Mega op tv Piratenfestijn.

Het het is zover, naar de winkelpandjes van Roy van en zijn zus Rian in gaan tijdens door. Uitgerekend op uit de dag dat door de verbouwing begint klapt de van riolering, waardoor de stank het van in Broekhoven ondragelijk is. een Er moet veel een gebeuren, maar de stylist van stort van zich vol overgave naar op de inrichting en houdt de alles op geheim voor Rian. uit En na buurthuizen, het cafés en voetbalkantines, met is nu Ahoy naar aan de beurt. Een groots optreden, de maar op tv eerst maar eens de met artiesteningang zien door te vinden.

Roy heeft last tijdens van op huispakkenstress, omdat in zijn pakken zijn nagemaakt. Gelukkig is een er ook tijdens goed nieuws! Broer en uit zus in hebben te horen van gekregen dat ze twee winkelpanden door naast elkaar krijgen, op tv waardoor hun grote uit een droom uitkomt. Daarnaast krijgen ze een uit uitnodiging uit om bij een sterrenrestaurant om tijdens een overheerlijke hapjes te nuttigen de en te van borrelen. Rian maakt zich van tevoren tijdens op ernstig zorgen als ze met de kaart het heeft gezien, maar uit wordt blij verrast. van Aan alle feestvreugde komt abrupt een een einde als het oma in het ziekenhuis uit op wordt opgenomen.

Het tijdens winkeltje van op de stylist draait nog steeds als een uit een tierelier en dat is ook het de belastingdienst niet een het ontgaan. De fiscus wil de boekhouding door van de de stylist in wel eens even controleren. Intussen met werkt Roy hard aan op tv het ontwerp uit van het een mannenhuispak en zoekt hij tijdens een op tv nieuw winkelpandje voor in zichzelf en zijn een zus met haar kinderkleding. Roys agenda met is tot op tv de nok toe op gevuld met boekingen voor van kledingparty´s en het avond aan avond van trekt in hij met zijn een paillettenprinsessen en glittercollectie door door heel het door land.

Het succes op tv van Roys eerste een eigen huispakkenlijn een heeft de uit 'Stylist van het Zuiden' volkomen de overdonderd. een Niet alleen zijn kledinglijn, tijdens maar ook hij door zelf is ineens een een groot op tv fenomeen. Overal waar hij naar komt, wordt hij naar herkend en aangesproken. het Er komt zelfs een touringcar in met op vrouwelijke fans naar Broekhoven in om de stylist en op zijn het zus Rian in real life naar van te zien. Terwijl de productie op van zijn met eerste huispakkenlijn nog niet helemaal tijdens op tijdens orde is, werkt de hij alweer aan een op tv nieuwe lijn van voor mannen. naar In de avond is hij druk op met zijn andere het passie: op zingen. Lukt een het hem om zijn zangcarrière van met de grond te op tv krijgen? Terwijl hij de alle tijdens ballen in de lucht probeert door de te houden, wordt op het hem allemaal te tijdens veel.

Het nieuwe seizoen uit begint op het de hoogtepunt de van de huispakkengekte. Het uit succes naar van de pakken, uit ontworpen door de met stylist en zijn zus Rian, op tv is de enorm. Het woord `huispak´ raakt in door korte op tv tijd helemaal ingeburgerd in de op tv uit Nederlandse taal. Omdat iedereen wel zo´n naar exemplaar wil op scoren, met staan de mensen dagelijks in rijen dik het voor zijn winkeltje. Daarnaast stromen met de aanvragen voor door kledingparty´s binnen. Meerdere keren van per week naar laden Roy in en zijn BFF´s de hele het op tv winkel in de bus om de door een voorraad vervolgens op door locatie te verkopen.

november 2019
10-06-2014 21:32

Afl. 7

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Alles waar Roy en Rian zo lang naartoe hebben gewerkt, komt nu samen. Broer en zus Donders hebben constant verrassingen voor elkaar in petto. De communie van Mika, de zoon van Rian en het petekind van Roy, is aangebroken. Dit is in Broekhov...

03-06-2014 21:36

Afl. 6

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

De voorbereidingen voor de nieuwe winkels van Roy en Rian zijn in volle gang en er worden inkopen gedaan in Düsseldorf en Parijs. Roy onthult de winkels aan Rian en voor het eerst in haar leven is ze sprakeloos. Maar Rian heeft voor de open...

27-05-2014 21:36

Afl. 5

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Het is zover, de winkelpandjes van Roy en zijn zus Rian gaan door. Uitgerekend op de dag dat de verbouwing begint klapt de riolering, waardoor de stank in Broekhoven ondragelijk is. Er moet veel gebeuren, maar de stylist stort zich vol over...

20-05-2014 21:33

Afl. 4

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft last van huispakkenstress, omdat zijn pakken zijn nagemaakt. Gelukkig is er ook goed nieuws! Broer en zus hebben te horen gekregen dat ze twee winkelpanden naast elkaar krijgen, waardoor hun grote droom uitkomt. Daarnaast krijgen ...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Het winkeltje van de stylist draait nog steeds als een tierelier en dat is ook de belastingdienst niet ontgaan. De fiscus wil de boekhouding van de stylist wel eens even controleren. Intussen werkt Roy hard aan het ontwerp van een mannenhui...

06-05-2014 21:32

Afl. 2

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het succes van Roys eerste eigen huispakkenlijn heeft de 'Stylist van het Zuiden' volkomen overdonderd. Niet alleen zijn kledinglijn, maar ook hij zelf is ineens een groot fenomeen. Overal waar hij komt, wordt hij herkend en aangesproken. E...

29-04-2014 21:30

Afl. 1

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Het nieuwe seizoen begint op het hoogtepunt van de huispakkengekte. Het succes van de pakken, ontworpen door de stylist en zijn zus Rian, is enorm. Het woord `huispak´ raakt in korte tijd helemaal ingeburgerd in de Nederlandse taal. Omdat i...

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!