Programma gemist?

Alles uit waar Roy en Rian zo door het lang naartoe hebben gewerkt, komt de nu samen. Broer en in zus Donders de hebben constant op tv verrassingen voor op elkaar in petto. De met communie van Mika, de door zoon in van Rian en het petekind het van Roy, op tv is aangebroken. Dit is in een Broekhoven met de belangrijkste dag in het naar een leven van een kind tijdens en wordt net zo groot door gevierd van als een bruiloft. Rian op krijgt na lange tijd door te zien welk de communiepak Roy voor een haar zoon heeft het ontworpen. En op tv de nieuwe winkels gaan het in eindelijk open. Rian heeft alle van festiviteiten op zich genomen van en het is er overspannen van. op Als verrassing voor Roy op tv van heeft ze geregeld dat Patricia naar Paay uit de winkels komt een openen.

De voorbereidingen voor in op de nieuwe winkels van Roy en door Rian zijn in de volle gang op tv en met er worden inkopen gedaan in op Düsseldorf en Parijs. een Roy onthult de winkels met aan Rian de en voor het eerst tijdens door in haar leven is ze van sprakeloos. de Maar Rian heeft voor de opening een op tv ook nog een verrassing door voor Roy. Alles gaat naar op tv een in hoogtepunt: het geregel voor een de in opening van de in winkels, de communie van Mika en de de kinderkledinglijn met van Rian. door Er wordt alles op alles in gezet om op het op tijd met af te met krijgen. En met de de zangcarrière van van de 'Stylist van het in Zuiden' gaat het met ook erg goed: hij het op staat weer op een Mega op tv Piratenfestijn.

Het een is zover, de winkelpandjes in van Roy en uit zijn zus het Rian gaan door. Uitgerekend door op het de dag dat de op tv verbouwing begint het klapt de riolering, waardoor de stank door tijdens in Broekhoven ondragelijk is. Er het moet veel in gebeuren, maar naar de stylist stort de zich vol overgave op met de inrichting en door houdt alles geheim het voor Rian. En na naar buurthuizen, naar cafés en voetbalkantines, is nu in Ahoy naar aan de beurt. naar Een groots optreden, tijdens maar eerst maar in eens de artiesteningang door zien te vinden.

Roy heeft tijdens last van op huispakkenstress, omdat zijn een pakken zijn nagemaakt. Gelukkig is de met er ook goed uit nieuws! Broer en zus tijdens hebben te horen gekregen dat de op tv ze twee winkelpanden naast door elkaar krijgen, met waardoor hun grote droom uitkomt. Daarnaast tijdens krijgen met ze een uitnodiging om van bij op een sterrenrestaurant om in overheerlijke hapjes te nuttigen en te door borrelen. Rian met maakt zich van van tevoren op ernstig zorgen als door ze de kaart tijdens heeft gezien, maar uit wordt blij verrast. Aan alle met feestvreugde komt abrupt de een een einde als oma het in het ziekenhuis wordt van opgenomen.

Het de winkeltje van de met stylist draait van nog steeds als een tierelier en tijdens dat is tijdens ook de belastingdienst tijdens niet ontgaan. op tv De fiscus wil de boekhouding tijdens van uit de stylist wel eens even met controleren. Intussen werkt in Roy hard uit aan het tijdens ontwerp van een mannenhuispak met en zoekt het hij een nieuw winkelpandje voor op tv zichzelf het en zijn zus met tijdens haar kinderkleding. Roys agenda in is van tot de nok toe een gevuld met boekingen in voor kledingparty´s de en avond aan avond van trekt hij met door zijn paillettenprinsessen en glittercollectie een door tijdens heel het in land.

Het succes van van Roys door eerste eigen huispakkenlijn heeft op tv de 'Stylist van door het Zuiden' op volkomen overdonderd. Niet alleen in zijn kledinglijn, maar ook op een hij zelf is de ineens een groot fenomeen. Overal waar een hij komt, wordt in van hij herkend en aangesproken. in Er komt zelfs een touringcar van met vrouwelijke fans uit naar Broekhoven in om de stylist en met zijn met zus Rian in met real life te zien. Terwijl in de productie van een zijn eerste uit huispakkenlijn in nog niet helemaal de op orde is, het werkt hij alweer aan een met nieuwe lijn voor mannen. het In de avond in is hij druk het door met zijn andere passie: door zingen. Lukt met het hem om zijn op zangcarrière van op de grond te krijgen? Terwijl op hij alle ballen door in de lucht probeert naar tijdens te houden, wordt het hem de allemaal te tijdens veel.

Het op nieuwe seizoen begint door op het van hoogtepunt van de huispakkengekte. Het succes de van naar de pakken, ontworpen in door de stylist uit en zijn zus met Rian, is enorm. Het de woord uit `huispak´ raakt in korte in tijd helemaal ingeburgerd in de de Nederlandse taal. de Omdat iedereen wel van zo´n exemplaar wil een scoren, het staan de mensen dagelijks rijen tijdens dik voor zijn winkeltje. de op tv Daarnaast stromen de aanvragen van voor kledingparty´s binnen. Meerdere een keren per week door laden Roy een en zijn BFF´s op tv de hele winkel in de met bus in om de voorraad vervolgens in op locatie te naar verkopen.

oktober 2020
10-06-2014 21:32

Afl. 7

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Alles waar Roy en Rian zo lang naartoe hebben gewerkt, komt nu samen. Broer en zus Donders hebben constant verrassingen voor elkaar in petto. De communie van Mika, de zoon van Rian en het petekind van Roy, is aangebroken. Dit is in Broekhov...

03-06-2014 21:36

Afl. 6

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

De voorbereidingen voor de nieuwe winkels van Roy en Rian zijn in volle gang en er worden inkopen gedaan in Düsseldorf en Parijs. Roy onthult de winkels aan Rian en voor het eerst in haar leven is ze sprakeloos. Maar Rian heeft voor de open...

27-05-2014 21:36

Afl. 5

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Het is zover, de winkelpandjes van Roy en zijn zus Rian gaan door. Uitgerekend op de dag dat de verbouwing begint klapt de riolering, waardoor de stank in Broekhoven ondragelijk is. Er moet veel gebeuren, maar de stylist stort zich vol over...

20-05-2014 21:33

Afl. 4

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft last van huispakkenstress, omdat zijn pakken zijn nagemaakt. Gelukkig is er ook goed nieuws! Broer en zus hebben te horen gekregen dat ze twee winkelpanden naast elkaar krijgen, waardoor hun grote droom uitkomt. Daarnaast krijgen ...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Het winkeltje van de stylist draait nog steeds als een tierelier en dat is ook de belastingdienst niet ontgaan. De fiscus wil de boekhouding van de stylist wel eens even controleren. Intussen werkt Roy hard aan het ontwerp van een mannenhui...

06-05-2014 21:32

Afl. 2

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het succes van Roys eerste eigen huispakkenlijn heeft de 'Stylist van het Zuiden' volkomen overdonderd. Niet alleen zijn kledinglijn, maar ook hij zelf is ineens een groot fenomeen. Overal waar hij komt, wordt hij herkend en aangesproken. E...

29-04-2014 21:30

Afl. 1

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Het nieuwe seizoen begint op het hoogtepunt van de huispakkengekte. Het succes van de pakken, ontworpen door de stylist en zijn zus Rian, is enorm. Het woord `huispak´ raakt in korte tijd helemaal ingeburgerd in de Nederlandse taal. Omdat i...

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!