Programma gemist?

Alles naar waar Roy en tijdens Rian zo lang naartoe met hebben gewerkt, komt nu tijdens samen. Broer op en zus Donders hebben naar constant van verrassingen voor elkaar in van petto. De communie van op Mika, naar de zoon van op Rian en door het petekind van Roy, is aangebroken. op naar Dit is in met Broekhoven de belangrijkste dag in een het leven van op een de kind en wordt van net zo groot gevierd als een op bruiloft. Rian op krijgt de na lange tijd door te zien welk communiepak Roy uit voor met haar zoon heeft een ontworpen. En de nieuwe van winkels gaan eindelijk het open. Rian heeft alle festiviteiten de op zich genomen van en in is er van overspannen van. Als verrassing voor op Roy op heeft ze geregeld dat Patricia Paay het de van winkels komt op openen.

De uit voorbereidingen voor de nieuwe naar winkels in van Roy en Rian zijn in op tv volle gang met en er worden inkopen de gedaan door in Düsseldorf en met Parijs. Roy onthult de de winkels aan Rian door en voor naar het eerst in tijdens haar leven uit is ze sprakeloos. Maar op Rian heeft voor van de opening ook nog door een uit verrassing voor Roy. uit Alles gaat naar een hoogtepunt: in het met geregel voor de opening van een de winkels, de de communie van Mika en een de kinderkledinglijn met van Rian. tijdens Er wordt de alles op alles gezet om in het op tijd een af naar te krijgen. En in met de zangcarrière van de het 'Stylist met van het Zuiden' gaat het uit ook erg goed: door hij staat weer een op in een Mega Piratenfestijn.

Het naar is zover, de winkelpandjes door van Roy en zijn uit zus Rian gaan in met door. Uitgerekend op de dag op tv dat de op tv verbouwing begint het klapt de riolering, op tv waardoor de stank het in Broekhoven ondragelijk is. Er in moet de veel gebeuren, maar de naar stylist stort zich naar vol overgave op de inrichting het en houdt alles op tv geheim voor het Rian. En na een buurthuizen, cafés en een voetbalkantines, is nu Ahoy op aan de beurt. uit Een groots op tv optreden, maar de eerst maar tijdens eens de artiesteningang zien te naar vinden.

Roy in heeft last van op huispakkenstress, omdat zijn pakken zijn naar nagemaakt. Gelukkig is tijdens er ook een goed nieuws! een Broer en zus op hebben te horen gekregen met dat naar ze twee winkelpanden met naast elkaar krijgen, in waardoor hun grote droom uit uitkomt. Daarnaast krijgen ze een door uitnodiging om een bij een van sterrenrestaurant om overheerlijke hapjes een te op tv nuttigen en te borrelen. Rian maakt op tv op zich van tevoren ernstig zorgen het als ze de door kaart heeft gezien, maar naar uit wordt blij verrast. Aan alle feestvreugde uit een komt abrupt een einde als oma tijdens in in het ziekenhuis de wordt opgenomen.

Het winkeltje door van de het stylist draait nog tijdens steeds als een tierelier op en dat is ook door de op tv belastingdienst niet ontgaan. De tijdens fiscus wil naar de boekhouding van de van stylist een wel eens even controleren. Intussen werkt op tv Roy hard aan een het ontwerp van het een mannenhuispak en met zoekt tijdens hij een met nieuw winkelpandje voor zichzelf en zijn met zus met met haar naar kinderkleding. Roys agenda een is tot de nok toe naar gevuld met boekingen tijdens voor kledingparty´s en de avond aan in avond trekt hij met door zijn paillettenprinsessen en tijdens glittercollectie door heel in het het land.

Het succes in van Roys eerste eigen in huispakkenlijn heeft de op tv het 'Stylist van het van Zuiden' volkomen overdonderd. Niet op alleen zijn kledinglijn, door maar ook hij in zelf is ineens een groot tijdens fenomeen. door Overal waar hij het komt, wordt de hij herkend en aangesproken. de Er komt zelfs een met touringcar met vrouwelijke fans van naar in Broekhoven om de stylist en een zijn het zus Rian van in real life te uit zien. Terwijl de de productie van met zijn eerste huispakkenlijn nog niet helemaal door op door orde is, de werkt hij alweer aan het een nieuwe een lijn voor mannen. In de avond tijdens is hij naar druk met zijn op andere passie: zingen. Lukt door het hem een om zijn zangcarrière van met de grond uit te krijgen? Terwijl hij op tv alle ballen in door de lucht probeert een te van houden, wordt het hem allemaal door te het veel.

Het nieuwe seizoen tijdens begint op door het naar hoogtepunt van de huispakkengekte. Het in succes van naar de pakken, van ontworpen door de tijdens stylist en zijn met zus Rian, is enorm. Het woord met `huispak´ raakt in op tv korte tijd door helemaal ingeburgerd door in de Nederlandse het taal. Omdat iedereen het wel zo´n exemplaar wil een scoren, naar staan de mensen dagelijks rijen op tv dik voor de zijn winkeltje. naar Daarnaast stromen de aanvragen voor het kledingparty´s binnen. door Meerdere keren per van week laden Roy en de zijn de BFF´s de hele winkel in in de de bus om de voorraad een vervolgens op locatie te door verkopen.

december 2019
10-06-2014 21:32

Afl. 7

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Alles waar Roy en Rian zo lang naartoe hebben gewerkt, komt nu samen. Broer en zus Donders hebben constant verrassingen voor elkaar in petto. De communie van Mika, de zoon van Rian en het petekind van Roy, is aangebroken. Dit is in Broekhov...

03-06-2014 21:36

Afl. 6

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

De voorbereidingen voor de nieuwe winkels van Roy en Rian zijn in volle gang en er worden inkopen gedaan in Düsseldorf en Parijs. Roy onthult de winkels aan Rian en voor het eerst in haar leven is ze sprakeloos. Maar Rian heeft voor de open...

27-05-2014 21:36

Afl. 5

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Het is zover, de winkelpandjes van Roy en zijn zus Rian gaan door. Uitgerekend op de dag dat de verbouwing begint klapt de riolering, waardoor de stank in Broekhoven ondragelijk is. Er moet veel gebeuren, maar de stylist stort zich vol over...

20-05-2014 21:33

Afl. 4

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft last van huispakkenstress, omdat zijn pakken zijn nagemaakt. Gelukkig is er ook goed nieuws! Broer en zus hebben te horen gekregen dat ze twee winkelpanden naast elkaar krijgen, waardoor hun grote droom uitkomt. Daarnaast krijgen ...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Het winkeltje van de stylist draait nog steeds als een tierelier en dat is ook de belastingdienst niet ontgaan. De fiscus wil de boekhouding van de stylist wel eens even controleren. Intussen werkt Roy hard aan het ontwerp van een mannenhui...

06-05-2014 21:32

Afl. 2

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het succes van Roys eerste eigen huispakkenlijn heeft de 'Stylist van het Zuiden' volkomen overdonderd. Niet alleen zijn kledinglijn, maar ook hij zelf is ineens een groot fenomeen. Overal waar hij komt, wordt hij herkend en aangesproken. E...

29-04-2014 21:30

Afl. 1

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Het nieuwe seizoen begint op het hoogtepunt van de huispakkengekte. Het succes van de pakken, ontworpen door de stylist en zijn zus Rian, is enorm. Het woord `huispak´ raakt in korte tijd helemaal ingeburgerd in de Nederlandse taal. Omdat i...

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!