Programma gemist?

Een een documentaire over het lot van uit in Sovjet-Russische krijgsgevangenen die in de een laatste oorlogsjaren in Nederland op tv werkten het en na met de bevrijding bleven.

september 2020
04-05-2014 17:57

De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal (zo 4...

De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal - De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal (zo 4...

Een documentaire over het lot van Sovjet-Russische krijgsgevangenen die in de laatste oorlogsjaren in Nederland werkten en na de bevrijding bleven.

De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal bij De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal. Heb je een uitzending van De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal gemist

Uitzending gemist van De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal? Hier kun je alle uitzendingen van De Russen van Assen - Een vergeten oorlogsverhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2014 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!