Programma gemist?

21:50),Hans een van Baalen (VVD) en het Niels Jongerius (SP) met worden onder tijdens handen genomen. Van Baalen door is stijf een en formeel, en van wildebras Jongerius op praat wel heel bedeesd. Lars en naar Sytske brengen daar door verandering met in.

augustus 2021
06-05-2014 21:50

VVD & SP (di 6 mei 2014

Europa Doe Je Zo - VVD & SP (di 6 mei 2014

21:50),Hans van Baalen (VVD) en Niels Jongerius (SP) worden onder handen genomen. Van Baalen is stijf en formeel, en wildebras Jongerius praat wel heel bedeesd. Lars en Sytske brengen daar verandering in.

Europa Doe Je Zo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Europa Doe Je Zo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Europa Doe Je Zo bij Europa Doe Je Zo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Europa Doe Je Zo. Heb je een uitzending van Europa Doe Je Zo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Europa Doe Je Zo gemist

Op 22 mei zijn de verkiezingen voor het Europese Parlement en gaat Nederland massaal naar de stembussen, althans dat hopen de politici. Maar veel jonge kiezers lijken niet warm te lopen voor Europa. Daarom schieten journalisten Lars Gierveld en Sytske Jellema de Nederlandse Europarlementariërs in Brussel te hulp door de stijve imago’s wat af te stoffen. Vanuit hun pop-up campagnebureau geven Lars en Sytske grijze muizen weer kleur, zetten ze de schaar in wollig taalgebruik en zorgen er met een spectaculaire actie voor dat de politici in één klap wereldberoemd zijn bij de jonge kiezer. Hun campagnebureau geeft Lars en Sytske een perfect excuus het Europees Parlement in Brussel van binnenuit door en door te leren kennen en alle moeilijke vragen te stellen.

Uitzending gemist van Europa Doe Je Zo? Hier kun je alle uitzendingen van Europa Doe Je Zo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-05-2014 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!