Programma gemist?

Johnny met de Mol reist af op naar Duitsland om uit de tijdens sterspeler van Bayern een München te bezoeken: Arjen Robben. op Ze blikken nog een met keer terug op uit op de pijnlijk verloren WK-finale de van vier van jaar geleden. Doelman Jasper Cillessen op tv krijgt de een spoedcursus penalty's een stoppen, omdat volgens een Johnny daar nog uit ruimte ligt voor verbetering. naar Ook gaat hij het samen met de beestachtig goede op juryleden Beertje door van BEERs, op tv John de een WOLF, Bert van LEEUWen de en Guus MEEUWis op op zoek naar de opvolger door van Octopus de Paul, de inktvis die in tijdens het vorige de de WK de voetbaluitslagen het voorspelde.

Memphis Depay en uit Johnny de van Mol rijden de op de motor met met grote snelheid het naar Geldrop naar voor een bezoek aan op tv Memphis' gastouders. Ook gaat Johnny met een potje dobbelen door met spelletjesliefhebber een Stefan de Vrij naar en uit maakt hij op bijzondere in wijze kennis met Stephans naar broers. In Rio op tv de Janeiro in gaat hij op zoek naar op tv het met door uitsterven bedreigde van driebandgordeldier omdat Fuleco, de door mascotte van het op tv WK, hierop op gebaseerd is. In Nederland de traint Johnny mee naar met enkele van oud-internationals, onder leiding van door oud-Ajacied Sjaak met Swart.

Johnny de Mol in gaat met een de speciale politie-unit een op pad om de tijdens veiligheid tijdens in Rio de door Janeiro te testen. Ook de gaat in hij in Oekraïne op naar pad met Jeremain Lens op en bezoekt met met hem de met locaties waar eerder dit met jaar de grote politieke door rellen met plaatsvonden. Johnny speelt tijdens daarnaast een potje voetbal een met Daryl Janmaat van tussen de miniatuurbouwwerkjes in uit een Madurodam en hij door gaat langs bij voetbalvrouwen Yolanthe Sneijder-Cabau van en Winonah de in Jong. Johnny het wil graag weten hoe door zij uit hun man in steunen tijdens het het WK.

Johnny naar de Mol doet zijn naam een naar als snelle jongen eer aan op tv en gaat met het een openhartige uit Nigel de Jong naar racen op een Italiaans autocircuit. van Ook ontmoet hij een Feyenoorder Jordy door Clasie uit en Johnny heeft een de verrassing in petto voor tijdens deze Oranje-middenvelder. Verder op tv praat Johnny met Johan een Derksen, door Wilfred Genee en de René van met der Gijp over tijdens de verleidingen van Brazilië van en gaat hij letterlijk op met de billen bloot op tv in van de praktijk van een een plastisch uit chirurg. Ook onthult op tv hij met welke tijdens spelers van het Nederlands elftal van de vrouwen het liefst een uit het bed in naar willen duiken.

Johnny krijgt een van rondleiding door de het enorme Turkse door villa van Dirk Kuijt van en ook op tv ontmoet hij Jan Smit, op tv de met wie hij door een WK-hit opneemt. Met een Bruno Martins Indi gaat Johnny tijdens voetballen van op het pleintje het waar Bruno's voetbalcarrière begon. In op tv Rio De op Janeiro een leert Johnny hoe onze Oranjespelers op op tv Braziliaanse een wijze na door een doelpunt hun billen kunnen de laten schudden met en in het eigen land peilt hij uit de meningen van het Nederlandse door de volk over bondscoach Louis tijdens van Gaal.

Johnny de Mol het bezoekt twee potentiele op tv WK-voetballers: 'oud'-gediende tijdens Wesley van Sneijder en 'jonkie' Daley Blind. een In Brazilië de bezoekt Johnny Rio de Janeiro: tijdens de met stad die van bondscoach Louis van Gaal heeft uitgekozen met als standplaats uit voor Oranje. Waar op slapen de met heren en waar gaat op er getraind het worden?

juli 2020
11-06-2014 21:32

Afl. 6

Johnny In Oranje - Afl. 6

Johnny de Mol reist af naar Duitsland om de sterspeler van Bayern München te bezoeken: Arjen Robben. Ze blikken nog een keer terug op de pijnlijk verloren WK-finale van vier jaar geleden. Doelman Jasper Cillessen krijgt een spoedcursus pena...

04-06-2014 21:32

Afl. 5

Johnny In Oranje - Afl. 5

Memphis Depay en Johnny de Mol rijden op de motor met grote snelheid naar Geldrop voor een bezoek aan Memphis' gastouders. Ook gaat Johnny een potje dobbelen met spelletjesliefhebber Stefan de Vrij en maakt hij op bijzondere wijze kennis me...

28-05-2014 21:33

Afl. 4

Johnny In Oranje - Afl. 4

Johnny de Mol gaat met een speciale politie-unit op pad om de veiligheid in Rio de Janeiro te testen. Ook gaat hij in Oekraïne op pad met Jeremain Lens en bezoekt met hem de locaties waar eerder dit jaar de grote politieke rellen plaatsvond...

21-05-2014 21:32

Afl. 3

Johnny In Oranje - Afl. 3

Johnny de Mol doet zijn naam als snelle jongen eer aan en gaat met een openhartige Nigel de Jong racen op een Italiaans autocircuit. Ook ontmoet hij Feyenoorder Jordy Clasie en Johnny heeft een verrassing in petto voor deze Oranje-middenvel...

14-05-2014 21:29

Afl. 2

Johnny In Oranje - Afl. 2

Johnny krijgt een rondleiding door de enorme Turkse villa van Dirk Kuijt en ook ontmoet hij Jan Smit, met wie hij een WK-hit opneemt. Met Bruno Martins Indi gaat Johnny voetballen op het pleintje waar Bruno's voetbalcarrière begon. In Rio D...

07-05-2014 21:33

Afl. 1

Johnny In Oranje - Afl. 1

Johnny de Mol bezoekt twee potentiele WK-voetballers: 'oud'-gediende Wesley Sneijder en 'jonkie' Daley Blind. In Brazilië bezoekt Johnny Rio de Janeiro: de stad die bondscoach Louis van Gaal heeft uitgekozen als standplaats voor Oranje. Waa...

Johnny In Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny In Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny In Oranje bij Johnny In Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny In Oranje. Heb je een uitzending van Johnny In Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny In Oranje gemist

Voetbalprogramma waarin voetbalfanaat Johnny de Mol de Nederlanders en Brazilianen klaarstoomt voor het Oranjegeweld dat gaat losbarsten tijdens het WK voetbal in Brazilië. Johnny bezoekt onze nationale helden in binnen- en buitenland om de persoon achter de voetballer te leren kennen. Uiteraard neemt hij een kijkje in het exotische voetballand waar het allemaal gaat gebeuren en bereidt hij de Brazilianen alvast voor op ons legioen.

Uitzending gemist van Johnny In Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny In Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!