Programma gemist?

Johnny het de Mol reist een af naar Duitsland op tv om de op sterspeler van Bayern het München te bezoeken: Arjen de Robben. Ze blikken nog een in keer terug uit op de tijdens pijnlijk verloren WK-finale van vier een jaar geleden. in Doelman Jasper Cillessen krijgt in een spoedcursus penalty's een de stoppen, omdat volgens tijdens Johnny daar nog ruimte ligt voor uit op tv verbetering. Ook gaat hij samen met het de beestachtig goede naar op tv juryleden Beertje van BEERs, John de uit de WOLF, Bert van de LEEUWen en Guus MEEUWis met op zoek op tv naar de opvolger van Octopus Paul, op de inktvis naar die tijdens van het vorige WK de tijdens voetbaluitslagen tijdens voorspelde.

Memphis Depay en door Johnny de de Mol rijden op de een op tv motor met grote het snelheid naar Geldrop voor een op tv bezoek aan Memphis' gastouders. in naar Ook gaat Johnny een op potje dobbelen met een spelletjesliefhebber Stefan de op Vrij en maakt hij op in bijzondere de wijze kennis met Stephans het broers. op tv In Rio de Janeiro van gaat hij het op zoek naar door het met uitsterven in bedreigde driebandgordeldier omdat Fuleco, in de mascotte naar van het WK, met hierop gebaseerd is. In Nederland het traint Johnny mee van met enkele het oud-internationals, onder leiding van uit oud-Ajacied Sjaak de Swart.

Johnny de een Mol gaat met met een een speciale politie-unit op pad om in de de veiligheid in Rio de Janeiro te naar testen. Ook door gaat hij in Oekraïne uit naar op pad met Jeremain Lens en naar bezoekt op tv met hem de uit locaties waar eerder met dit jaar de grote politieke de rellen plaatsvonden. Johnny een speelt daarnaast het een potje naar voetbal met door Daryl Janmaat tussen de in miniatuurbouwwerkjes in Madurodam en in hij gaat langs bij de voetbalvrouwen Yolanthe Sneijder-Cabau door en Winonah de uit Jong. Johnny wil van graag weten hoe uit zij hun man een steunen tijdens het van uit WK.

Johnny naar de Mol doet zijn naam op tv als snelle jongen naar de eer aan en gaat in met een openhartige Nigel met de het Jong racen op een tijdens Italiaans autocircuit. Ook ontmoet hij op Feyenoorder Jordy tijdens Clasie tijdens en Johnny heeft een in verrassing in petto voor deze naar Oranje-middenvelder. uit Verder praat Johnny naar met Johan Derksen, Wilfred op Genee en René van een het der Gijp over de verleidingen met van Brazilië en op gaat hij de letterlijk met de billen bloot door in op tv de praktijk met van een plastisch de chirurg. Ook onthult hij met de welke de spelers van het Nederlands elftal op tv de vrouwen een het liefst het bed in tijdens willen op tv duiken.

Johnny krijgt het een rondleiding door uit de enorme Turkse op tv villa van Dirk Kuijt met met en ook ontmoet hij tijdens Jan Smit, door met wie hij een een WK-hit opneemt. Met Bruno Martins het Indi de gaat Johnny voetballen naar op het pleintje waar door Bruno's voetbalcarrière door begon. In Rio De Janeiro het leert op Johnny hoe in onze Oranjespelers op Braziliaanse wijze na op op een doelpunt hun billen kunnen met laten schudden de en in een eigen land peilt hij naar de meningen van het Nederlandse in volk in over bondscoach Louis van van Gaal.

Johnny de Mol door bezoekt twee potentiele van tijdens WK-voetballers: 'oud'-gediende Wesley van Sneijder en 'jonkie' Daley Blind. in In Brazilië bezoekt Johnny het Rio de Janeiro: tijdens de stad op die bondscoach op tv Louis van Gaal heeft van uitgekozen als standplaats op voor Oranje. Waar een slapen de heren naar en uit waar gaat er getraind het worden?

oktober 2020
11-06-2014 21:32

Afl. 6

Johnny In Oranje - Afl. 6

Johnny de Mol reist af naar Duitsland om de sterspeler van Bayern München te bezoeken: Arjen Robben. Ze blikken nog een keer terug op de pijnlijk verloren WK-finale van vier jaar geleden. Doelman Jasper Cillessen krijgt een spoedcursus pena...

04-06-2014 21:32

Afl. 5

Johnny In Oranje - Afl. 5

Memphis Depay en Johnny de Mol rijden op de motor met grote snelheid naar Geldrop voor een bezoek aan Memphis' gastouders. Ook gaat Johnny een potje dobbelen met spelletjesliefhebber Stefan de Vrij en maakt hij op bijzondere wijze kennis me...

28-05-2014 21:33

Afl. 4

Johnny In Oranje - Afl. 4

Johnny de Mol gaat met een speciale politie-unit op pad om de veiligheid in Rio de Janeiro te testen. Ook gaat hij in Oekraïne op pad met Jeremain Lens en bezoekt met hem de locaties waar eerder dit jaar de grote politieke rellen plaatsvond...

21-05-2014 21:32

Afl. 3

Johnny In Oranje - Afl. 3

Johnny de Mol doet zijn naam als snelle jongen eer aan en gaat met een openhartige Nigel de Jong racen op een Italiaans autocircuit. Ook ontmoet hij Feyenoorder Jordy Clasie en Johnny heeft een verrassing in petto voor deze Oranje-middenvel...

14-05-2014 21:29

Afl. 2

Johnny In Oranje - Afl. 2

Johnny krijgt een rondleiding door de enorme Turkse villa van Dirk Kuijt en ook ontmoet hij Jan Smit, met wie hij een WK-hit opneemt. Met Bruno Martins Indi gaat Johnny voetballen op het pleintje waar Bruno's voetbalcarrière begon. In Rio D...

07-05-2014 21:33

Afl. 1

Johnny In Oranje - Afl. 1

Johnny de Mol bezoekt twee potentiele WK-voetballers: 'oud'-gediende Wesley Sneijder en 'jonkie' Daley Blind. In Brazilië bezoekt Johnny Rio de Janeiro: de stad die bondscoach Louis van Gaal heeft uitgekozen als standplaats voor Oranje. Waa...

Johnny In Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny In Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny In Oranje bij Johnny In Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny In Oranje. Heb je een uitzending van Johnny In Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny In Oranje gemist

Voetbalprogramma waarin voetbalfanaat Johnny de Mol de Nederlanders en Brazilianen klaarstoomt voor het Oranjegeweld dat gaat losbarsten tijdens het WK voetbal in Brazilië. Johnny bezoekt onze nationale helden in binnen- en buitenland om de persoon achter de voetballer te leren kennen. Uiteraard neemt hij een kijkje in het exotische voetballand waar het allemaal gaat gebeuren en bereidt hij de Brazilianen alvast voor op ons legioen.

Uitzending gemist van Johnny In Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny In Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!