Programma gemist?

Johnny naar de Mol een reist af naar Duitsland om door de de sterspeler van Bayern München te bezoeken: door Arjen Robben. Ze met blikken het nog een de keer terug op de pijnlijk op tv verloren WK-finale van in vier jaar geleden. naar Doelman Jasper Cillessen op tv krijgt een spoedcursus penalty's door stoppen, omdat volgens op tv Johnny daar naar nog naar ruimte ligt voor naar verbetering. Ook gaat hij samen met in de beestachtig goede naar door juryleden Beertje van BEERs, John de van WOLF, Bert van tijdens in LEEUWen en Guus MEEUWis in op zoek naar de opvolger door het van Octopus Paul, de de inktvis die tijdens het op vorige WK de door voetbaluitslagen met voorspelde.

Memphis Depay en de Johnny de Mol van rijden op de de motor met grote de snelheid naar door Geldrop voor een bezoek in aan Memphis' gastouders. een Ook gaat het Johnny de een potje dobbelen met met spelletjesliefhebber Stefan de Vrij een en maakt hij op tv op bijzondere wijze kennis met met Stephans het broers. het In Rio de Janeiro gaat de hij op zoek uit naar de het met uitsterven bedreigde driebandgordeldier omdat een de Fuleco, de mascotte van op tv het WK, hierop gebaseerd is. door in In Nederland traint Johnny mee met met de enkele oud-internationals, onder leiding in van oud-Ajacied Sjaak tijdens Swart.

Johnny door de Mol met gaat met een speciale politie-unit op in pad om de door uit veiligheid in Rio de Janeiro op te testen. Ook tijdens gaat hij in Oekraïne in uit op pad met Jeremain van Lens en bezoekt met het hem in de locaties waar een eerder dit jaar de grote op politieke rellen plaatsvonden. in Johnny van speelt daarnaast een potje voetbal met naar Daryl Janmaat naar tussen de miniatuurbouwwerkjes het in Madurodam het en hij gaat langs bij naar door voetbalvrouwen Yolanthe Sneijder-Cabau en Winonah de uit Jong. Johnny wil uit op graag weten hoe zij hun man met steunen tijdens door het een WK.

Johnny van de Mol doet zijn naam uit als snelle de jongen een eer aan en het gaat met een openhartige Nigel het de Jong racen de op een tijdens Italiaans autocircuit. de Ook ontmoet hij Feyenoorder Jordy uit Clasie het en Johnny heeft een verrassing in van een petto voor deze in Oranje-middenvelder. Verder praat Johnny met het Johan Derksen, Wilfred door Genee en René door van der Gijp tijdens over de verleidingen door van in Brazilië en gaat op hij letterlijk met de billen bloot door in uit de praktijk van van een plastisch het chirurg. Ook onthult hij met door welke spelers van een het Nederlands elftal de op vrouwen het het liefst in het bed in willen een duiken.

Johnny krijgt op een uit rondleiding door de enorme Turkse villa met van Dirk Kuijt tijdens en ook ontmoet het hij Jan Smit, tijdens met wie hij op een WK-hit naar opneemt. Met naar Bruno Martins door Indi gaat Johnny voetballen op het op pleintje waar op tv Bruno's voetbalcarrière begon. In het Rio de De Janeiro leert Johnny hoe het op onze Oranjespelers op Braziliaanse wijze een na met een doelpunt hun billen kunnen laten door schudden en in op eigen land door peilt hij naar de meningen van met het Nederlandse volk op tv over bondscoach Louis van met Gaal.

Johnny op de Mol bezoekt door twee potentiele WK-voetballers: met 'oud'-gediende Wesley Sneijder op en 'jonkie' Daley een Blind. In het Brazilië bezoekt Johnny Rio de het Janeiro: de het stad die bondscoach Louis met van Gaal heeft door uitgekozen als standplaats voor in door Oranje. Waar slapen de het heren en waar gaat uit er uit getraind worden?

november 2019
11-06-2014 21:32

Afl. 6

Johnny In Oranje - Afl. 6

Johnny de Mol reist af naar Duitsland om de sterspeler van Bayern München te bezoeken: Arjen Robben. Ze blikken nog een keer terug op de pijnlijk verloren WK-finale van vier jaar geleden. Doelman Jasper Cillessen krijgt een spoedcursus pena...

04-06-2014 21:32

Afl. 5

Johnny In Oranje - Afl. 5

Memphis Depay en Johnny de Mol rijden op de motor met grote snelheid naar Geldrop voor een bezoek aan Memphis' gastouders. Ook gaat Johnny een potje dobbelen met spelletjesliefhebber Stefan de Vrij en maakt hij op bijzondere wijze kennis me...

28-05-2014 21:33

Afl. 4

Johnny In Oranje - Afl. 4

Johnny de Mol gaat met een speciale politie-unit op pad om de veiligheid in Rio de Janeiro te testen. Ook gaat hij in Oekraïne op pad met Jeremain Lens en bezoekt met hem de locaties waar eerder dit jaar de grote politieke rellen plaatsvond...

21-05-2014 21:32

Afl. 3

Johnny In Oranje - Afl. 3

Johnny de Mol doet zijn naam als snelle jongen eer aan en gaat met een openhartige Nigel de Jong racen op een Italiaans autocircuit. Ook ontmoet hij Feyenoorder Jordy Clasie en Johnny heeft een verrassing in petto voor deze Oranje-middenvel...

14-05-2014 21:29

Afl. 2

Johnny In Oranje - Afl. 2

Johnny krijgt een rondleiding door de enorme Turkse villa van Dirk Kuijt en ook ontmoet hij Jan Smit, met wie hij een WK-hit opneemt. Met Bruno Martins Indi gaat Johnny voetballen op het pleintje waar Bruno's voetbalcarrière begon. In Rio D...

07-05-2014 21:33

Afl. 1

Johnny In Oranje - Afl. 1

Johnny de Mol bezoekt twee potentiele WK-voetballers: 'oud'-gediende Wesley Sneijder en 'jonkie' Daley Blind. In Brazilië bezoekt Johnny Rio de Janeiro: de stad die bondscoach Louis van Gaal heeft uitgekozen als standplaats voor Oranje. Waa...

Johnny In Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny In Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny In Oranje bij Johnny In Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny In Oranje. Heb je een uitzending van Johnny In Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny In Oranje gemist

Voetbalprogramma waarin voetbalfanaat Johnny de Mol de Nederlanders en Brazilianen klaarstoomt voor het Oranjegeweld dat gaat losbarsten tijdens het WK voetbal in Brazilië. Johnny bezoekt onze nationale helden in binnen- en buitenland om de persoon achter de voetballer te leren kennen. Uiteraard neemt hij een kijkje in het exotische voetballand waar het allemaal gaat gebeuren en bereidt hij de Brazilianen alvast voor op ons legioen.

Uitzending gemist van Johnny In Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny In Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!