Programma gemist?

Johnny de op tv Mol reist door af naar een Duitsland om de sterspeler het van Bayern München te bezoeken: op tv naar Arjen Robben. Ze blikken nog een in keer terug op een de pijnlijk verloren van WK-finale in van vier een jaar geleden. Doelman Jasper met Cillessen krijgt uit een spoedcursus penalty's stoppen, uit omdat volgens Johnny daar tijdens nog ruimte ligt voor door verbetering. Ook met gaat hij samen het met de beestachtig goede tijdens juryleden tijdens Beertje van BEERs, John door de WOLF, het Bert van tijdens LEEUWen en Guus MEEUWis op zoek door naar het de opvolger van Octopus Paul, in de inktvis die naar tijdens door het vorige een WK de voetbaluitslagen met voorspelde.

Memphis van Depay en op tv Johnny de Mol rijden op de de motor met met grote snelheid door naar Geldrop voor een het bezoek aan Memphis' gastouders. uit Ook gaat Johnny de een potje uit dobbelen met spelletjesliefhebber op tv Stefan de Vrij en in maakt uit hij op bijzondere wijze op tv kennis met met Stephans broers. van In Rio de Janeiro gaat hij op op tv op zoek naar het met een uitsterven bedreigde naar driebandgordeldier omdat van Fuleco, de mascotte van tijdens het WK, tijdens hierop gebaseerd is. door In Nederland traint Johnny mee met het enkele oud-internationals, van onder leiding naar van oud-Ajacied Sjaak door Swart.

Johnny uit de Mol gaat met een op tv speciale uit politie-unit op pad om de het veiligheid uit in Rio de een Janeiro te testen. Ook gaat op de hij in Oekraïne op pad met met Jeremain Lens en door bezoekt met hem door door de locaties waar naar eerder dit jaar de grote door politieke rellen plaatsvonden. Johnny op tv speelt daarnaast een een potje voetbal met met Daryl Janmaat tussen uit de miniatuurbouwwerkjes in in Madurodam en hij naar gaat van langs bij voetbalvrouwen Yolanthe Sneijder-Cabau de en Winonah de naar Jong. Johnny wil door graag weten tijdens hoe zij hun in man door steunen tijdens het op tv WK.

Johnny de het Mol van doet zijn naam als het snelle jongen eer tijdens aan en gaat met een tijdens openhartige Nigel tijdens de het Jong racen op een Italiaans autocircuit. met met Ook ontmoet hij Feyenoorder op tv Jordy Clasie in en Johnny heeft op een verrassing in petto voor op deze op Oranje-middenvelder. Verder praat Johnny met uit Johan Derksen, met Wilfred Genee en René van naar der Gijp naar over de verleidingen een van Brazilië het en gaat de hij letterlijk met de billen bloot de de in de praktijk van de een plastisch chirurg. Ook tijdens onthult hij het met welke spelers van de het Nederlands elftal de op tv de vrouwen het liefst het uit bed in willen een duiken.

Johnny naar krijgt een rondleiding door de het enorme Turkse villa met van Dirk het Kuijt en tijdens ook ontmoet door hij Jan Smit, met wie hij naar een van WK-hit opneemt. het Met Bruno Martins Indi gaat Johnny uit voetballen door op het pleintje waar Bruno's tijdens voetbalcarrière begon. In in Rio De een Janeiro leert naar Johnny hoe onze Oranjespelers op met een Braziliaanse wijze na een doelpunt hun van billen kunnen op laten uit schudden en in in eigen land peilt hij de meningen op het van het Nederlandse volk het over bondscoach Louis van de Gaal.

Johnny op de Mol bezoekt twee potentiele met WK-voetballers: 'oud'-gediende op tv Wesley Sneijder naar en 'jonkie' Daley Blind. In door de Brazilië bezoekt Johnny Rio de de Janeiro: het de stad die bondscoach op Louis van Gaal de heeft uitgekozen als standplaats op tv voor Oranje. Waar tijdens slapen naar de heren en waar gaat er op getraind naar worden?

maart 2021
11-06-2014 21:32

Afl. 6

Johnny In Oranje - Afl. 6

Johnny de Mol reist af naar Duitsland om de sterspeler van Bayern München te bezoeken: Arjen Robben. Ze blikken nog een keer terug op de pijnlijk verloren WK-finale van vier jaar geleden. Doelman Jasper Cillessen krijgt een spoedcursus pena...

04-06-2014 21:32

Afl. 5

Johnny In Oranje - Afl. 5

Memphis Depay en Johnny de Mol rijden op de motor met grote snelheid naar Geldrop voor een bezoek aan Memphis' gastouders. Ook gaat Johnny een potje dobbelen met spelletjesliefhebber Stefan de Vrij en maakt hij op bijzondere wijze kennis me...

28-05-2014 21:33

Afl. 4

Johnny In Oranje - Afl. 4

Johnny de Mol gaat met een speciale politie-unit op pad om de veiligheid in Rio de Janeiro te testen. Ook gaat hij in Oekraïne op pad met Jeremain Lens en bezoekt met hem de locaties waar eerder dit jaar de grote politieke rellen plaatsvond...

21-05-2014 21:32

Afl. 3

Johnny In Oranje - Afl. 3

Johnny de Mol doet zijn naam als snelle jongen eer aan en gaat met een openhartige Nigel de Jong racen op een Italiaans autocircuit. Ook ontmoet hij Feyenoorder Jordy Clasie en Johnny heeft een verrassing in petto voor deze Oranje-middenvel...

14-05-2014 21:29

Afl. 2

Johnny In Oranje - Afl. 2

Johnny krijgt een rondleiding door de enorme Turkse villa van Dirk Kuijt en ook ontmoet hij Jan Smit, met wie hij een WK-hit opneemt. Met Bruno Martins Indi gaat Johnny voetballen op het pleintje waar Bruno's voetbalcarrière begon. In Rio D...

07-05-2014 21:33

Afl. 1

Johnny In Oranje - Afl. 1

Johnny de Mol bezoekt twee potentiele WK-voetballers: 'oud'-gediende Wesley Sneijder en 'jonkie' Daley Blind. In Brazilië bezoekt Johnny Rio de Janeiro: de stad die bondscoach Louis van Gaal heeft uitgekozen als standplaats voor Oranje. Waa...

Johnny In Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny In Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny In Oranje bij Johnny In Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny In Oranje. Heb je een uitzending van Johnny In Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny In Oranje gemist

Voetbalprogramma waarin voetbalfanaat Johnny de Mol de Nederlanders en Brazilianen klaarstoomt voor het Oranjegeweld dat gaat losbarsten tijdens het WK voetbal in Brazilië. Johnny bezoekt onze nationale helden in binnen- en buitenland om de persoon achter de voetballer te leren kennen. Uiteraard neemt hij een kijkje in het exotische voetballand waar het allemaal gaat gebeuren en bereidt hij de Brazilianen alvast voor op ons legioen.

Uitzending gemist van Johnny In Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny In Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!