Programma gemist?

Johnny de naar Mol reist af van naar Duitsland in om de sterspeler van naar Bayern uit München te bezoeken: Arjen Robben. Ze een uit blikken nog een in keer terug op de pijnlijk verloren tijdens WK-finale op tv van vier jaar geleden. Doelman op tv Jasper Cillessen tijdens krijgt een door spoedcursus penalty's stoppen, omdat op volgens Johnny het daar nog ruimte ligt voor naar verbetering. Ook gaat uit hij samen door met de beestachtig uit goede juryleden op Beertje van BEERs, John van de door WOLF, Bert van LEEUWen met en Guus op MEEUWis op zoek naar de in opvolger van Octopus met Paul, de op tv inktvis die tijdens het het vorige WK de door voetbaluitslagen de voorspelde.

Memphis Depay door en naar Johnny de Mol rijden op de het de motor met grote snelheid naar naar Geldrop voor een bezoek in aan Memphis' gastouders. tijdens Ook een gaat Johnny een een potje dobbelen naar met spelletjesliefhebber Stefan naar de Vrij en van maakt hij op bijzondere wijze tijdens kennis met met Stephans broers. In Rio uit de naar Janeiro gaat hij op op zoek naar naar het met uitsterven bedreigde driebandgordeldier omdat tijdens op Fuleco, de mascotte van in het WK, in hierop gebaseerd is. In tijdens Nederland traint een Johnny mee met naar enkele oud-internationals, onder leiding van van oud-Ajacied Sjaak van Swart.

Johnny de naar Mol de gaat met een de speciale politie-unit op pad om de uit van veiligheid in Rio de Janeiro te op tv testen. naar Ook gaat hij in Oekraïne tijdens op pad met op Jeremain Lens op en bezoekt tijdens met hem in de locaties waar eerder dit jaar op tv de grote politieke door rellen plaatsvonden. op tv Johnny speelt daarnaast een een potje met voetbal met het Daryl Janmaat tussen het de miniatuurbouwwerkjes in Madurodam en hij met gaat op langs bij voetbalvrouwen Yolanthe Sneijder-Cabau door en Winonah de tijdens Jong. Johnny van wil graag weten hoe op zij in hun man steunen een tijdens het op tv WK.

Johnny de het Mol doet zijn de naam als snelle van jongen eer door aan en gaat met in een openhartige Nigel van de Jong racen tijdens op een Italiaans op tv autocircuit. het Ook ontmoet hij Feyenoorder Jordy Clasie een en uit Johnny heeft door een verrassing in petto voor deze het Oranje-middenvelder. Verder naar praat Johnny met een Johan op Derksen, Wilfred Genee en naar René van der Gijp naar over de tijdens verleidingen van Brazilië en gaat een het hij letterlijk met het de billen bloot op tv in de praktijk van een plastisch het chirurg. naar Ook onthult hij met welke het van spelers van het Nederlands de elftal de vrouwen het liefst op tv het bed tijdens in tijdens willen duiken.

Johnny krijgt met een rondleiding door de de enorme Turkse villa door naar van Dirk Kuijt en ook ontmoet het hij Jan Smit, een met wie hij tijdens in een WK-hit opneemt. Met het Bruno Martins Indi het gaat Johnny door voetballen op het pleintje waar op Bruno's voetbalcarrière begon. door In Rio De van Janeiro leert het Johnny hoe onze door Oranjespelers op Braziliaanse wijze een na uit een doelpunt hun billen kunnen laten met tijdens schudden en in eigen naar land peilt hij de een meningen van het Nederlandse naar door volk over bondscoach de Louis van Gaal.

Johnny tijdens de Mol bezoekt twee potentiele in WK-voetballers: 'oud'-gediende met Wesley de Sneijder en 'jonkie' Daley Blind. tijdens In Brazilië bezoekt naar Johnny Rio de op tv Janeiro: de tijdens stad die uit bondscoach Louis van Gaal heeft uitgekozen het als tijdens standplaats voor Oranje. naar Waar slapen de heren uit en door waar gaat er getraind tijdens worden?

juni 2021
11-06-2014 21:32

Afl. 6

Johnny In Oranje - Afl. 6

Johnny de Mol reist af naar Duitsland om de sterspeler van Bayern München te bezoeken: Arjen Robben. Ze blikken nog een keer terug op de pijnlijk verloren WK-finale van vier jaar geleden. Doelman Jasper Cillessen krijgt een spoedcursus pena...

04-06-2014 21:32

Afl. 5

Johnny In Oranje - Afl. 5

Memphis Depay en Johnny de Mol rijden op de motor met grote snelheid naar Geldrop voor een bezoek aan Memphis' gastouders. Ook gaat Johnny een potje dobbelen met spelletjesliefhebber Stefan de Vrij en maakt hij op bijzondere wijze kennis me...

28-05-2014 21:33

Afl. 4

Johnny In Oranje - Afl. 4

Johnny de Mol gaat met een speciale politie-unit op pad om de veiligheid in Rio de Janeiro te testen. Ook gaat hij in Oekraïne op pad met Jeremain Lens en bezoekt met hem de locaties waar eerder dit jaar de grote politieke rellen plaatsvond...

21-05-2014 21:32

Afl. 3

Johnny In Oranje - Afl. 3

Johnny de Mol doet zijn naam als snelle jongen eer aan en gaat met een openhartige Nigel de Jong racen op een Italiaans autocircuit. Ook ontmoet hij Feyenoorder Jordy Clasie en Johnny heeft een verrassing in petto voor deze Oranje-middenvel...

14-05-2014 21:29

Afl. 2

Johnny In Oranje - Afl. 2

Johnny krijgt een rondleiding door de enorme Turkse villa van Dirk Kuijt en ook ontmoet hij Jan Smit, met wie hij een WK-hit opneemt. Met Bruno Martins Indi gaat Johnny voetballen op het pleintje waar Bruno's voetbalcarrière begon. In Rio D...

07-05-2014 21:33

Afl. 1

Johnny In Oranje - Afl. 1

Johnny de Mol bezoekt twee potentiele WK-voetballers: 'oud'-gediende Wesley Sneijder en 'jonkie' Daley Blind. In Brazilië bezoekt Johnny Rio de Janeiro: de stad die bondscoach Louis van Gaal heeft uitgekozen als standplaats voor Oranje. Waa...

Johnny In Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny In Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny In Oranje bij Johnny In Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny In Oranje. Heb je een uitzending van Johnny In Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny In Oranje gemist

Voetbalprogramma waarin voetbalfanaat Johnny de Mol de Nederlanders en Brazilianen klaarstoomt voor het Oranjegeweld dat gaat losbarsten tijdens het WK voetbal in Brazilië. Johnny bezoekt onze nationale helden in binnen- en buitenland om de persoon achter de voetballer te leren kennen. Uiteraard neemt hij een kijkje in het exotische voetballand waar het allemaal gaat gebeuren en bereidt hij de Brazilianen alvast voor op ons legioen.

Uitzending gemist van Johnny In Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny In Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!