Programma gemist?

Johnny de naar Mol een reist af naar Duitsland om de een sterspeler van met Bayern het München te bezoeken: een Arjen Robben. Ze blikken van nog een keer het terug op de in pijnlijk verloren van WK-finale van vier jaar geleden. tijdens Doelman Jasper Cillessen krijgt met een spoedcursus penalty's op tv stoppen, omdat op tv volgens Johnny daar nog op tv ruimte uit ligt voor verbetering. Ook in gaat hij samen tijdens met tijdens de beestachtig goede juryleden Beertje van van BEERs, John naar de de WOLF, Bert van LEEUWen van en Guus MEEUWis op tijdens zoek uit naar de opvolger door van Octopus Paul, de inktvis die uit tijdens naar het vorige op WK de voetbaluitslagen op voorspelde.

Memphis Depay en de tijdens Johnny de Mol rijden de op de motor met door grote snelheid uit naar Geldrop voor het een bezoek aan Memphis' in gastouders. Ook gaat naar Johnny een de potje dobbelen met spelletjesliefhebber naar Stefan de Vrij en de maakt hij naar op bijzondere wijze naar kennis van met Stephans broers. In Rio tijdens de een Janeiro gaat hij een op zoek naar het met de uitsterven bedreigde driebandgordeldier omdat op Fuleco, de met mascotte van tijdens het WK, hierop door gebaseerd is. In Nederland traint in Johnny mee door met enkele oud-internationals, tijdens onder leiding uit van oud-Ajacied Sjaak door Swart.

Johnny naar de Mol gaat tijdens met een speciale politie-unit op naar in pad om de veiligheid in Rio met de Janeiro het te testen. Ook gaat uit hij van in Oekraïne naar op pad met tijdens Jeremain Lens en bezoekt met hem met de op tv locaties waar eerder dit een jaar de grote tijdens politieke de rellen plaatsvonden. Johnny speelt daarnaast van een potje voetbal met uit Daryl Janmaat op tussen uit de miniatuurbouwwerkjes in de Madurodam en hij gaat langs het bij voetbalvrouwen in Yolanthe Sneijder-Cabau en door Winonah de met Jong. Johnny wil graag weten met hoe zij hun man in de steunen tijdens het van WK.

Johnny de een Mol doet met zijn naam van als snelle jongen eer naar aan en gaat met een het openhartige in Nigel de uit Jong racen op een Italiaans autocircuit. met Ook ontmoet hij door Feyenoorder met Jordy Clasie en Johnny heeft de een op tv verrassing in van petto voor deze Oranje-middenvelder. het Verder praat Johnny met met Johan op tv Derksen, Wilfred Genee door en René van der een Gijp over een de verleidingen van Brazilië en gaat naar een hij letterlijk met de billen bloot een in een de praktijk van een plastisch naar chirurg. Ook onthult naar hij met welke naar spelers van met het met Nederlands elftal de vrouwen het op liefst het bed in door tijdens willen duiken.

Johnny het krijgt een rondleiding met door de enorme Turkse op villa naar van Dirk Kuijt op tv en ook ontmoet hij Jan Smit, uit met met wie hij op een WK-hit opneemt. Met het Bruno Martins Indi uit gaat Johnny voetballen op met het pleintje waar Bruno's met voetbalcarrière begon. In uit van Rio De Janeiro leert Johnny op hoe onze op Oranjespelers op Braziliaanse een wijze na een doelpunt hun op tv billen op tv kunnen laten schudden en op in eigen land peilt van tijdens hij de meningen van van het Nederlandse volk over de bondscoach Louis uit van Gaal.

Johnny tijdens de Mol bezoekt tijdens twee potentiele een WK-voetballers: 'oud'-gediende Wesley Sneijder naar en 'jonkie' Daley uit Blind. In Brazilië bezoekt Johnny in een Rio de Janeiro: door de stad die bondscoach Louis uit van Gaal heeft van uitgekozen op als standplaats voor Oranje. Waar slapen op de heren en van een waar gaat er getraind op worden?

december 2021
11-06-2014 21:32

Afl. 6

Johnny In Oranje - Afl. 6

Johnny de Mol reist af naar Duitsland om de sterspeler van Bayern München te bezoeken: Arjen Robben. Ze blikken nog een keer terug op de pijnlijk verloren WK-finale van vier jaar geleden. Doelman Jasper Cillessen krijgt een spoedcursus pena...

04-06-2014 21:32

Afl. 5

Johnny In Oranje - Afl. 5

Memphis Depay en Johnny de Mol rijden op de motor met grote snelheid naar Geldrop voor een bezoek aan Memphis' gastouders. Ook gaat Johnny een potje dobbelen met spelletjesliefhebber Stefan de Vrij en maakt hij op bijzondere wijze kennis me...

28-05-2014 21:33

Afl. 4

Johnny In Oranje - Afl. 4

Johnny de Mol gaat met een speciale politie-unit op pad om de veiligheid in Rio de Janeiro te testen. Ook gaat hij in Oekraïne op pad met Jeremain Lens en bezoekt met hem de locaties waar eerder dit jaar de grote politieke rellen plaatsvond...

21-05-2014 21:32

Afl. 3

Johnny In Oranje - Afl. 3

Johnny de Mol doet zijn naam als snelle jongen eer aan en gaat met een openhartige Nigel de Jong racen op een Italiaans autocircuit. Ook ontmoet hij Feyenoorder Jordy Clasie en Johnny heeft een verrassing in petto voor deze Oranje-middenvel...

14-05-2014 21:29

Afl. 2

Johnny In Oranje - Afl. 2

Johnny krijgt een rondleiding door de enorme Turkse villa van Dirk Kuijt en ook ontmoet hij Jan Smit, met wie hij een WK-hit opneemt. Met Bruno Martins Indi gaat Johnny voetballen op het pleintje waar Bruno's voetbalcarrière begon. In Rio D...

07-05-2014 21:33

Afl. 1

Johnny In Oranje - Afl. 1

Johnny de Mol bezoekt twee potentiele WK-voetballers: 'oud'-gediende Wesley Sneijder en 'jonkie' Daley Blind. In Brazilië bezoekt Johnny Rio de Janeiro: de stad die bondscoach Louis van Gaal heeft uitgekozen als standplaats voor Oranje. Waa...

Johnny In Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Johnny In Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Johnny In Oranje bij Johnny In Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Johnny In Oranje. Heb je een uitzending van Johnny In Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Johnny In Oranje gemist

Voetbalprogramma waarin voetbalfanaat Johnny de Mol de Nederlanders en Brazilianen klaarstoomt voor het Oranjegeweld dat gaat losbarsten tijdens het WK voetbal in Brazilië. Johnny bezoekt onze nationale helden in binnen- en buitenland om de persoon achter de voetballer te leren kennen. Uiteraard neemt hij een kijkje in het exotische voetballand waar het allemaal gaat gebeuren en bereidt hij de Brazilianen alvast voor op ons legioen.

Uitzending gemist van Johnny In Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Johnny In Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-06-2014 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!