Programma gemist?

21:15),Cabaretiers, muzikanten, een politici en presentatoren tijdens kijken door terug op hun op tv medewerking aan dit boegbeeld van de Radio de 2. Radio maken, linkse en op rechtse humor, het programma in als kweekvijver voor van nieuw met talent.

augustus 2021
10-05-2014 21:15

25 jaar Spijkers met Koppen (za 10 mei 2014

25 jaar Spijkers met Koppen - 25 jaar Spijkers met Koppen (za 10 mei 2014

21:15),Cabaretiers, muzikanten, politici en presentatoren kijken terug op hun medewerking aan dit boegbeeld van Radio 2. Radio maken, linkse en rechtse humor, het programma als kweekvijver voor nieuw talent.

25 jaar Spijkers met Koppen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 jaar Spijkers met Koppen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 jaar Spijkers met Koppen bij 25 jaar Spijkers met Koppen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 jaar Spijkers met Koppen. Heb je een uitzending van 25 jaar Spijkers met Koppen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 jaar Spijkers met Koppen gemist

Cabaretiers, muzikanten, politici en presentatoren kijken terug op hun medewerking aan dit boegbeeld van Radio 2. De gesprekken gaan over radio maken, over linkse en rechtse humor, over het programma als kweekvijver voor nieuw talent; hoe Ilse de Lange er als verkoopstertje bij de Schoenenreus haar debuut maakte op de nationale radio. Net als Emile Ratelband trouwens, niemand had van hem gehoord toen hij in de uitzending kwam vertellen over de cursussen die hij gaf. En net als Wouter Bos, beginnend politicus, op het papiertje dat hij bij zich had stond: gewoon jezelf blijven - Jack Spijkerman las het hardop voor.

Uitzending gemist van 25 jaar Spijkers met Koppen? Hier kun je alle uitzendingen van 25 jaar Spijkers met Koppen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-05-2014 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!