Programma gemist?

Ilja tijdens maakte twee jaar geleden al van duidelijk dat door ze niet in met Marcel verder wilde, in maar tot scheiden op kwam van het niet. Blijkbaar met is Marcel nog lang in niet over een Ilja heen, terwijl zij daarentegen in al naar sinds de bruiloft vraagtekens het zet bij haar naar liefde voor tijdens Marcel.

Als naar Stefan net vader is tijdens geworden van zijn eerste op kind, vertelt op zijn vrouw Marla dat door het kind uit niet van hem is. op tv Stefan komt van de schok nooit te van op tv boven. Na meerdere pogingen het vertrouwen op tv weer met op te bouwen, met geeft Stefan het op in en met kondigt aan dat tijdens hij van Marla wil de scheiden. In het Divorce met Hotel doen in ze een van poging om een einde op tv aan hun huwelijk te de maken, dat door jarenlang was gebaseerd op tijdens leugens uit en bedrog.

Als Matthijs van een jaar geleden de kiest het voor een oude jeugdliefde, betekent dat tijdens een definitieve naar breuk tussen Matthijs naar en in Marielle. Maar onderlinge een irritaties en boosheid door maken een normale manier van de communicatie een onmogelijk. Elk gesprek een eindigt in ruzie. Ze doen uit een ultieme poging om door hun tijdens huwelijk te beëindigen, door maar de met onderhandelingen lopen al snel op tv stuk.

Na op tv 26 jaar huwelijk zijn uit het seksuele door problemen die het in huwelijk van door Matt en Friedy de das omdoen. een op tv Ze willen scheiden. Maar dat van is gemakkelijker gezegd op dan gedaan, naar want de nieuwe vriendin de van Matt zorgt voor door met spanningen.

maart 2021
03-06-2014 20:34

Afl. 4

Divorce Hotel - Afl. 4

Ilja maakte twee jaar geleden al duidelijk dat ze niet met Marcel verder wilde, maar tot scheiden kwam het niet. Blijkbaar is Marcel nog lang niet over Ilja heen, terwijl zij daarentegen al sinds de bruiloft vraagtekens zet bij haar liefde ...

27-05-2014 20:32

Afl. 3

Divorce Hotel - Afl. 3

Als Stefan net vader is geworden van zijn eerste kind, vertelt zijn vrouw Marla dat het kind niet van hem is. Stefan komt de schok nooit te boven. Na meerdere pogingen het vertrouwen weer op te bouwen, geeft Stefan het op en kondigt aan dat...

20-05-2014 20:35

Afl. 2

Divorce Hotel - Afl. 2

Als Matthijs een jaar geleden kiest voor een oude jeugdliefde, betekent dat een definitieve breuk tussen Matthijs en Marielle. Maar onderlinge irritaties en boosheid maken een normale manier van communicatie onmogelijk. Elk gesprek eindigt ...

13-05-2014 20:34

Afl. 1

Divorce Hotel - Afl. 1

Na 26 jaar huwelijk zijn het seksuele problemen die het huwelijk van Matt en Friedy de das omdoen. Ze willen scheiden. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de nieuwe vriendin van Matt zorgt voor spanningen.

Divorce Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce Hotel bij Divorce Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce Hotel. Heb je een uitzending van Divorce Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce Hotel gemist

Hulpprogramma waarin Goedele Liekens getrouwde stellen bijstaat die op het punt staan uit elkaar te gaan. De deelnemers hebben het besluit al genomen, maar lopen daarbij telkens tegen de verdeling van financiën en materiële zaken aan. Om een langdurige vechtscheiding te voorkomen, wordt er in één weekend onder begeleiding van een mediator, advocaten, fiscalisten en makelaars met verschillende sessies toegewerkt naar het gezamenlijke einddoel: een contract met daarin de afspraken. Dit contract is voor beiden bindend.

Uitzending gemist van Divorce Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-06-2014 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!