Programma gemist?

Ilja maakte uit twee de jaar geleden al tijdens duidelijk dat ze niet de met Marcel verder wilde, tijdens maar tot scheiden kwam naar het niet. Blijkbaar door op is Marcel nog tijdens lang niet over Ilja van heen, terwijl zij in daarentegen al sinds de het bruiloft vraagtekens uit zet bij de haar liefde voor op Marcel.

Als Stefan de net vader is van geworden van in zijn eerste kind, tijdens vertelt zijn in vrouw Marla dat het kind niet naar op van hem is. Stefan komt van de schok nooit te op boven. in Na meerdere pogingen het vertrouwen de van weer op te de bouwen, geeft Stefan het op de en kondigt aan dat een de hij van Marla wil scheiden. door In het Divorce Hotel naar doen ze met een de poging om een einde aan de hun huwelijk te maken, naar dat jarenlang een was gebaseerd op leugens naar en op bedrog.

Als in Matthijs een op tv jaar geleden kiest voor een een oude jeugdliefde, betekent naar dat op tv een definitieve breuk tussen Matthijs een en tijdens Marielle. Maar onderlinge irritaties en op tv boosheid uit maken een normale tijdens manier van communicatie onmogelijk. Elk gesprek op eindigt in ruzie. tijdens op tv Ze doen een een ultieme poging om hun door huwelijk te beëindigen, tijdens maar de onderhandelingen lopen naar al snel op stuk.

Na 26 tijdens jaar huwelijk zijn het met met seksuele problemen die het naar huwelijk van met Matt en Friedy met de das omdoen. het Ze willen scheiden. Maar dat uit is naar gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de met nieuwe op tv vriendin van naar Matt zorgt voor in spanningen.

december 2021
03-06-2014 20:34

Afl. 4

Divorce Hotel - Afl. 4

Ilja maakte twee jaar geleden al duidelijk dat ze niet met Marcel verder wilde, maar tot scheiden kwam het niet. Blijkbaar is Marcel nog lang niet over Ilja heen, terwijl zij daarentegen al sinds de bruiloft vraagtekens zet bij haar liefde ...

27-05-2014 20:32

Afl. 3

Divorce Hotel - Afl. 3

Als Stefan net vader is geworden van zijn eerste kind, vertelt zijn vrouw Marla dat het kind niet van hem is. Stefan komt de schok nooit te boven. Na meerdere pogingen het vertrouwen weer op te bouwen, geeft Stefan het op en kondigt aan dat...

20-05-2014 20:35

Afl. 2

Divorce Hotel - Afl. 2

Als Matthijs een jaar geleden kiest voor een oude jeugdliefde, betekent dat een definitieve breuk tussen Matthijs en Marielle. Maar onderlinge irritaties en boosheid maken een normale manier van communicatie onmogelijk. Elk gesprek eindigt ...

13-05-2014 20:34

Afl. 1

Divorce Hotel - Afl. 1

Na 26 jaar huwelijk zijn het seksuele problemen die het huwelijk van Matt en Friedy de das omdoen. Ze willen scheiden. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de nieuwe vriendin van Matt zorgt voor spanningen.

Divorce Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce Hotel bij Divorce Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce Hotel. Heb je een uitzending van Divorce Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce Hotel gemist

Hulpprogramma waarin Goedele Liekens getrouwde stellen bijstaat die op het punt staan uit elkaar te gaan. De deelnemers hebben het besluit al genomen, maar lopen daarbij telkens tegen de verdeling van financiën en materiële zaken aan. Om een langdurige vechtscheiding te voorkomen, wordt er in één weekend onder begeleiding van een mediator, advocaten, fiscalisten en makelaars met verschillende sessies toegewerkt naar het gezamenlijke einddoel: een contract met daarin de afspraken. Dit contract is voor beiden bindend.

Uitzending gemist van Divorce Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-06-2014 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!