Programma gemist?

Ilja op maakte twee jaar geleden van al duidelijk dat door ze niet de met Marcel verder op tv wilde, maar op tv tot scheiden kwam uit het niet. Blijkbaar is Marcel nog met lang niet over het Ilja op tv heen, terwijl zij van daarentegen al sinds de tijdens bruiloft vraagtekens zet op tv bij haar liefde de voor in Marcel.

Als van Stefan net vader uit is geworden van uit zijn eerste tijdens kind, vertelt zijn vrouw Marla dat op het kind niet van van op hem is. Stefan komt op tv de schok nooit te uit boven. Na door meerdere pogingen naar het vertrouwen weer op te de bouwen, een geeft Stefan het op uit en kondigt aan naar dat van hij van Marla wil in scheiden. In het op Divorce Hotel doen ze tijdens een poging om een een op einde aan hun huwelijk op te maken, dat jarenlang was van gebaseerd op de leugens en op tv bedrog.

Als op tv Matthijs een jaar geleden kiest door uit voor een oude jeugdliefde, betekent dat op tv op tv een definitieve breuk tussen het Matthijs en Marielle. Maar uit onderlinge irritaties en boosheid met maken in een normale manier van op tv communicatie op onmogelijk. Elk gesprek door eindigt in ruzie. Ze van doen een ultieme poging om door hun huwelijk het te tijdens beëindigen, maar de in onderhandelingen lopen al snel uit stuk.

Na 26 met jaar een huwelijk zijn het seksuele problemen die met het tijdens huwelijk van Matt en Friedy op het de das omdoen. Ze willen de scheiden. Maar dat is de gemakkelijker gezegd dan met gedaan, want de van nieuwe uit vriendin van Matt van zorgt voor in spanningen.

oktober 2020
03-06-2014 20:34

Afl. 4

Divorce Hotel - Afl. 4

Ilja maakte twee jaar geleden al duidelijk dat ze niet met Marcel verder wilde, maar tot scheiden kwam het niet. Blijkbaar is Marcel nog lang niet over Ilja heen, terwijl zij daarentegen al sinds de bruiloft vraagtekens zet bij haar liefde ...

27-05-2014 20:32

Afl. 3

Divorce Hotel - Afl. 3

Als Stefan net vader is geworden van zijn eerste kind, vertelt zijn vrouw Marla dat het kind niet van hem is. Stefan komt de schok nooit te boven. Na meerdere pogingen het vertrouwen weer op te bouwen, geeft Stefan het op en kondigt aan dat...

20-05-2014 20:35

Afl. 2

Divorce Hotel - Afl. 2

Als Matthijs een jaar geleden kiest voor een oude jeugdliefde, betekent dat een definitieve breuk tussen Matthijs en Marielle. Maar onderlinge irritaties en boosheid maken een normale manier van communicatie onmogelijk. Elk gesprek eindigt ...

13-05-2014 20:34

Afl. 1

Divorce Hotel - Afl. 1

Na 26 jaar huwelijk zijn het seksuele problemen die het huwelijk van Matt en Friedy de das omdoen. Ze willen scheiden. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de nieuwe vriendin van Matt zorgt voor spanningen.

Divorce Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce Hotel bij Divorce Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce Hotel. Heb je een uitzending van Divorce Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce Hotel gemist

Hulpprogramma waarin Goedele Liekens getrouwde stellen bijstaat die op het punt staan uit elkaar te gaan. De deelnemers hebben het besluit al genomen, maar lopen daarbij telkens tegen de verdeling van financiën en materiële zaken aan. Om een langdurige vechtscheiding te voorkomen, wordt er in één weekend onder begeleiding van een mediator, advocaten, fiscalisten en makelaars met verschillende sessies toegewerkt naar het gezamenlijke einddoel: een contract met daarin de afspraken. Dit contract is voor beiden bindend.

Uitzending gemist van Divorce Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-06-2014 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!