Programma gemist?

Ilja naar maakte twee jaar geleden het al op duidelijk dat ze de niet met Marcel verder op wilde, maar tot scheiden kwam de het niet. Blijkbaar in is Marcel nog uit op lang niet over Ilja heen, terwijl de zij het daarentegen al op sinds de bruiloft vraagtekens op tv zet bij uit haar liefde voor de Marcel.

Als de Stefan net tijdens vader is geworden van zijn uit eerste kind, in vertelt zijn vrouw Marla dat in het kind niet uit van van hem is. de Stefan komt de in schok nooit te boven. in Na meerdere uit pogingen het vertrouwen weer op te door bouwen, tijdens geeft Stefan het op uit en kondigt aan dat het hij van Marla het wil scheiden. In door het het Divorce Hotel tijdens doen ze een van poging om een einde aan hun het tijdens huwelijk te maken, dat uit jarenlang was gebaseerd op leugens op tv en van bedrog.

Als Matthijs op een jaar geleden kiest een voor van een oude door jeugdliefde, betekent dat een definitieve breuk van tussen Matthijs en een Marielle. Maar van onderlinge op irritaties en boosheid maken de een normale met manier van communicatie onmogelijk. tijdens Elk gesprek eindigt in in ruzie. Ze op tv doen een ultieme poging door om hun huwelijk een te beëindigen, met maar de op tv onderhandelingen lopen al uit snel stuk.

Na 26 jaar door uit huwelijk zijn het seksuele problemen door die het huwelijk op van Matt een en Friedy de das omdoen. op Ze van willen scheiden. Maar van dat is gemakkelijker naar gezegd dan van gedaan, want de nieuwe op tv vriendin van van Matt zorgt voor het spanningen.

juli 2020
03-06-2014 20:34

Afl. 4

Divorce Hotel - Afl. 4

Ilja maakte twee jaar geleden al duidelijk dat ze niet met Marcel verder wilde, maar tot scheiden kwam het niet. Blijkbaar is Marcel nog lang niet over Ilja heen, terwijl zij daarentegen al sinds de bruiloft vraagtekens zet bij haar liefde ...

27-05-2014 20:32

Afl. 3

Divorce Hotel - Afl. 3

Als Stefan net vader is geworden van zijn eerste kind, vertelt zijn vrouw Marla dat het kind niet van hem is. Stefan komt de schok nooit te boven. Na meerdere pogingen het vertrouwen weer op te bouwen, geeft Stefan het op en kondigt aan dat...

20-05-2014 20:35

Afl. 2

Divorce Hotel - Afl. 2

Als Matthijs een jaar geleden kiest voor een oude jeugdliefde, betekent dat een definitieve breuk tussen Matthijs en Marielle. Maar onderlinge irritaties en boosheid maken een normale manier van communicatie onmogelijk. Elk gesprek eindigt ...

13-05-2014 20:34

Afl. 1

Divorce Hotel - Afl. 1

Na 26 jaar huwelijk zijn het seksuele problemen die het huwelijk van Matt en Friedy de das omdoen. Ze willen scheiden. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de nieuwe vriendin van Matt zorgt voor spanningen.

Divorce Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce Hotel bij Divorce Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce Hotel. Heb je een uitzending van Divorce Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce Hotel gemist

Hulpprogramma waarin Goedele Liekens getrouwde stellen bijstaat die op het punt staan uit elkaar te gaan. De deelnemers hebben het besluit al genomen, maar lopen daarbij telkens tegen de verdeling van financiën en materiële zaken aan. Om een langdurige vechtscheiding te voorkomen, wordt er in één weekend onder begeleiding van een mediator, advocaten, fiscalisten en makelaars met verschillende sessies toegewerkt naar het gezamenlijke einddoel: een contract met daarin de afspraken. Dit contract is voor beiden bindend.

Uitzending gemist van Divorce Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-06-2014 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!