Programma gemist?

Ilja op tv maakte twee jaar geleden een al duidelijk dat het ze niet met naar Marcel verder wilde, op tv maar tot scheiden van kwam het niet. de Blijkbaar is Marcel nog van lang niet door over door Ilja heen, terwijl naar zij daarentegen al sinds de bruiloft met vraagtekens zet bij door haar liefde voor op naar Marcel.

Als tijdens Stefan net vader is geworden tijdens van zijn eerste naar kind, vertelt zijn het vrouw op tv Marla dat uit het kind niet van hem is. de Stefan komt in de schok naar nooit te boven. van Na meerdere door pogingen het vertrouwen weer op te met bouwen, geeft Stefan op tv door het op en kondigt aan dat op hij van van Marla uit wil scheiden. In op tv het Divorce Hotel doen op ze een poging om tijdens een einde aan hun door huwelijk een te maken, dat jarenlang was door gebaseerd op door leugens en op bedrog.

Als Matthijs een het jaar geleden door kiest voor naar een oude jeugdliefde, op betekent dat een met definitieve breuk tussen Matthijs en op tv Marielle. Maar het onderlinge irritaties en boosheid op maken een tijdens normale manier het van communicatie onmogelijk. Elk naar gesprek naar eindigt in ruzie. Ze doen een op het ultieme poging om hun huwelijk te uit beëindigen, maar de in onderhandelingen van lopen al snel uit stuk.

Na naar 26 jaar huwelijk zijn het de seksuele problemen uit die in het huwelijk van Matt door en Friedy de das omdoen. het Ze willen door scheiden. Maar dat is tijdens door gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de naar nieuwe vriendin naar van met Matt zorgt voor tijdens spanningen.

juni 2021
03-06-2014 20:34

Afl. 4

Divorce Hotel - Afl. 4

Ilja maakte twee jaar geleden al duidelijk dat ze niet met Marcel verder wilde, maar tot scheiden kwam het niet. Blijkbaar is Marcel nog lang niet over Ilja heen, terwijl zij daarentegen al sinds de bruiloft vraagtekens zet bij haar liefde ...

27-05-2014 20:32

Afl. 3

Divorce Hotel - Afl. 3

Als Stefan net vader is geworden van zijn eerste kind, vertelt zijn vrouw Marla dat het kind niet van hem is. Stefan komt de schok nooit te boven. Na meerdere pogingen het vertrouwen weer op te bouwen, geeft Stefan het op en kondigt aan dat...

20-05-2014 20:35

Afl. 2

Divorce Hotel - Afl. 2

Als Matthijs een jaar geleden kiest voor een oude jeugdliefde, betekent dat een definitieve breuk tussen Matthijs en Marielle. Maar onderlinge irritaties en boosheid maken een normale manier van communicatie onmogelijk. Elk gesprek eindigt ...

13-05-2014 20:34

Afl. 1

Divorce Hotel - Afl. 1

Na 26 jaar huwelijk zijn het seksuele problemen die het huwelijk van Matt en Friedy de das omdoen. Ze willen scheiden. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de nieuwe vriendin van Matt zorgt voor spanningen.

Divorce Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce Hotel bij Divorce Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce Hotel. Heb je een uitzending van Divorce Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce Hotel gemist

Hulpprogramma waarin Goedele Liekens getrouwde stellen bijstaat die op het punt staan uit elkaar te gaan. De deelnemers hebben het besluit al genomen, maar lopen daarbij telkens tegen de verdeling van financiën en materiële zaken aan. Om een langdurige vechtscheiding te voorkomen, wordt er in één weekend onder begeleiding van een mediator, advocaten, fiscalisten en makelaars met verschillende sessies toegewerkt naar het gezamenlijke einddoel: een contract met daarin de afspraken. Dit contract is voor beiden bindend.

Uitzending gemist van Divorce Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-06-2014 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!