Programma gemist?

Ilja tijdens maakte twee jaar geleden een al duidelijk van dat ze naar niet met Marcel verder wilde, maar op het tot scheiden kwam het niet. op Blijkbaar een is Marcel nog in lang niet over Ilja heen, tijdens terwijl zij door daarentegen al sinds de bruiloft uit vraagtekens zet bij een haar naar liefde voor met Marcel.

Als tijdens Stefan net van vader is geworden van in zijn eerste kind, vertelt zijn op vrouw Marla het dat naar het kind niet van hem de is. Stefan op komt de op tv schok nooit te boven. het Na meerdere pogingen het naar vertrouwen een weer op te bouwen, in geeft Stefan het van op en van kondigt aan dat hij het van Marla wil een scheiden. In het op tv Divorce Hotel doen uit ze een uit poging om een einde aan hun op huwelijk te met maken, dat jarenlang was door gebaseerd van op leugens van en bedrog.

Als het Matthijs een uit jaar geleden kiest voor een uit oude jeugdliefde, uit betekent dat een een definitieve breuk tijdens tussen Matthijs en Marielle. Maar door onderlinge irritaties de en boosheid door maken een normale manier naar van communicatie onmogelijk. Elk gesprek van eindigt in een ruzie. Ze in doen een ultieme poging om uit naar hun huwelijk te van beëindigen, maar de onderhandelingen een lopen al snel tijdens stuk.

Na 26 in jaar huwelijk zijn het het tijdens seksuele problemen die het het huwelijk van Matt en Friedy naar de das op tv omdoen. Ze met willen scheiden. uit Maar dat is gemakkelijker gezegd dan op tv gedaan, want de door nieuwe vriendin van door van Matt zorgt voor met spanningen.

februari 2020
03-06-2014 20:34

Afl. 4

Divorce Hotel - Afl. 4

Ilja maakte twee jaar geleden al duidelijk dat ze niet met Marcel verder wilde, maar tot scheiden kwam het niet. Blijkbaar is Marcel nog lang niet over Ilja heen, terwijl zij daarentegen al sinds de bruiloft vraagtekens zet bij haar liefde ...

27-05-2014 20:32

Afl. 3

Divorce Hotel - Afl. 3

Als Stefan net vader is geworden van zijn eerste kind, vertelt zijn vrouw Marla dat het kind niet van hem is. Stefan komt de schok nooit te boven. Na meerdere pogingen het vertrouwen weer op te bouwen, geeft Stefan het op en kondigt aan dat...

20-05-2014 20:35

Afl. 2

Divorce Hotel - Afl. 2

Als Matthijs een jaar geleden kiest voor een oude jeugdliefde, betekent dat een definitieve breuk tussen Matthijs en Marielle. Maar onderlinge irritaties en boosheid maken een normale manier van communicatie onmogelijk. Elk gesprek eindigt ...

13-05-2014 20:34

Afl. 1

Divorce Hotel - Afl. 1

Na 26 jaar huwelijk zijn het seksuele problemen die het huwelijk van Matt en Friedy de das omdoen. Ze willen scheiden. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de nieuwe vriendin van Matt zorgt voor spanningen.

Divorce Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce Hotel bij Divorce Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce Hotel. Heb je een uitzending van Divorce Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce Hotel gemist

Hulpprogramma waarin Goedele Liekens getrouwde stellen bijstaat die op het punt staan uit elkaar te gaan. De deelnemers hebben het besluit al genomen, maar lopen daarbij telkens tegen de verdeling van financiën en materiële zaken aan. Om een langdurige vechtscheiding te voorkomen, wordt er in één weekend onder begeleiding van een mediator, advocaten, fiscalisten en makelaars met verschillende sessies toegewerkt naar het gezamenlijke einddoel: een contract met daarin de afspraken. Dit contract is voor beiden bindend.

Uitzending gemist van Divorce Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-06-2014 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!