Programma gemist?

Ilja maakte twee op tv van jaar geleden al duidelijk op dat ze niet met het Marcel verder wilde, uit maar tot scheiden kwam de het niet. Blijkbaar uit is Marcel nog het lang niet met over het Ilja heen, terwijl op zij daarentegen al sinds naar de bruiloft vraagtekens zet bij op tv haar liefde voor het in Marcel.

Als Stefan van net vader is naar geworden van op tv zijn eerste door kind, vertelt zijn vrouw Marla naar dat het kind niet op tv van hem in is. Stefan komt de uit schok nooit uit te boven. Na uit meerdere pogingen van het vertrouwen weer de op te bouwen, geeft het Stefan het op naar en van kondigt aan dat hij van Marla naar wil een scheiden. In het Divorce op Hotel doen op tv ze een de poging om een einde van aan hun op huwelijk te maken, dat jarenlang de was gebaseerd op met leugens en op bedrog.

Als Matthijs in een jaar op tv geleden kiest met voor een oude jeugdliefde, een betekent dat een definitieve breuk naar op tv tussen Matthijs en Marielle. Maar onderlinge op irritaties en boosheid met maken tijdens een normale de manier van communicatie onmogelijk. Elk gesprek het eindigt in ruzie. tijdens Ze doen een door ultieme poging om tijdens hun in huwelijk te met beëindigen, maar de onderhandelingen lopen al met snel naar stuk.

Na 26 jaar van naar huwelijk zijn het seksuele op tv problemen die het huwelijk naar van het Matt en Friedy de das van omdoen. Ze willen scheiden. op tv op Maar dat is gemakkelijker gezegd het dan gedaan, naar want de nieuwe vriendin van op tv Matt zorgt voor naar uit spanningen.

december 2019
03-06-2014 20:34

Afl. 4

Divorce Hotel - Afl. 4

Ilja maakte twee jaar geleden al duidelijk dat ze niet met Marcel verder wilde, maar tot scheiden kwam het niet. Blijkbaar is Marcel nog lang niet over Ilja heen, terwijl zij daarentegen al sinds de bruiloft vraagtekens zet bij haar liefde ...

27-05-2014 20:32

Afl. 3

Divorce Hotel - Afl. 3

Als Stefan net vader is geworden van zijn eerste kind, vertelt zijn vrouw Marla dat het kind niet van hem is. Stefan komt de schok nooit te boven. Na meerdere pogingen het vertrouwen weer op te bouwen, geeft Stefan het op en kondigt aan dat...

20-05-2014 20:35

Afl. 2

Divorce Hotel - Afl. 2

Als Matthijs een jaar geleden kiest voor een oude jeugdliefde, betekent dat een definitieve breuk tussen Matthijs en Marielle. Maar onderlinge irritaties en boosheid maken een normale manier van communicatie onmogelijk. Elk gesprek eindigt ...

13-05-2014 20:34

Afl. 1

Divorce Hotel - Afl. 1

Na 26 jaar huwelijk zijn het seksuele problemen die het huwelijk van Matt en Friedy de das omdoen. Ze willen scheiden. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de nieuwe vriendin van Matt zorgt voor spanningen.

Divorce Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce Hotel bij Divorce Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce Hotel. Heb je een uitzending van Divorce Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce Hotel gemist

Hulpprogramma waarin Goedele Liekens getrouwde stellen bijstaat die op het punt staan uit elkaar te gaan. De deelnemers hebben het besluit al genomen, maar lopen daarbij telkens tegen de verdeling van financiën en materiële zaken aan. Om een langdurige vechtscheiding te voorkomen, wordt er in één weekend onder begeleiding van een mediator, advocaten, fiscalisten en makelaars met verschillende sessies toegewerkt naar het gezamenlijke einddoel: een contract met daarin de afspraken. Dit contract is voor beiden bindend.

Uitzending gemist van Divorce Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-06-2014 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!