Programma gemist?

Ilja maakte twee de jaar geleden in al duidelijk uit dat ze niet naar met Marcel verder een wilde, maar tot met scheiden kwam het niet. met Blijkbaar is Marcel nog in lang naar niet over Ilja heen, een terwijl in zij daarentegen al op tv sinds de bruiloft vraagtekens zet bij het haar liefde met voor tijdens Marcel.

Als van Stefan net vader is met geworden van zijn eerste met tijdens kind, vertelt zijn naar vrouw Marla dat in het kind niet van hem is. op Stefan door komt de schok een nooit te een boven. Na meerdere pogingen het het vertrouwen weer op naar te bouwen, geeft met Stefan het van op en kondigt aan dat de hij van op tv Marla wil uit scheiden. In de het Divorce Hotel doen tijdens ze een poging tijdens om een einde aan van hun huwelijk naar te maken, uit dat jarenlang was op tv gebaseerd op leugens en door bedrog.

Als naar Matthijs een het jaar geleden kiest voor een oude uit op jeugdliefde, betekent dat een definitieve breuk uit de tussen Matthijs en Marielle. Maar op tv onderlinge op irritaties en boosheid maken door een normale manier een van communicatie onmogelijk. Elk gesprek met eindigt in op tv ruzie. Ze doen uit een ultieme poging een om hun huwelijk op te beëindigen, maar op tv de onderhandelingen lopen van al snel op tv stuk.

Na van 26 jaar uit huwelijk zijn het seksuele problemen die van naar het huwelijk van in Matt en Friedy de das omdoen. op tv Ze willen scheiden. op Maar dat op is gemakkelijker met gezegd dan gedaan, want de met nieuwe vriendin naar van Matt op tv zorgt voor van spanningen.

april 2020
03-06-2014 20:34

Afl. 4

Divorce Hotel - Afl. 4

Ilja maakte twee jaar geleden al duidelijk dat ze niet met Marcel verder wilde, maar tot scheiden kwam het niet. Blijkbaar is Marcel nog lang niet over Ilja heen, terwijl zij daarentegen al sinds de bruiloft vraagtekens zet bij haar liefde ...

27-05-2014 20:32

Afl. 3

Divorce Hotel - Afl. 3

Als Stefan net vader is geworden van zijn eerste kind, vertelt zijn vrouw Marla dat het kind niet van hem is. Stefan komt de schok nooit te boven. Na meerdere pogingen het vertrouwen weer op te bouwen, geeft Stefan het op en kondigt aan dat...

20-05-2014 20:35

Afl. 2

Divorce Hotel - Afl. 2

Als Matthijs een jaar geleden kiest voor een oude jeugdliefde, betekent dat een definitieve breuk tussen Matthijs en Marielle. Maar onderlinge irritaties en boosheid maken een normale manier van communicatie onmogelijk. Elk gesprek eindigt ...

13-05-2014 20:34

Afl. 1

Divorce Hotel - Afl. 1

Na 26 jaar huwelijk zijn het seksuele problemen die het huwelijk van Matt en Friedy de das omdoen. Ze willen scheiden. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de nieuwe vriendin van Matt zorgt voor spanningen.

Divorce Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Divorce Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Divorce Hotel bij Divorce Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Divorce Hotel. Heb je een uitzending van Divorce Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Divorce Hotel gemist

Hulpprogramma waarin Goedele Liekens getrouwde stellen bijstaat die op het punt staan uit elkaar te gaan. De deelnemers hebben het besluit al genomen, maar lopen daarbij telkens tegen de verdeling van financiën en materiële zaken aan. Om een langdurige vechtscheiding te voorkomen, wordt er in één weekend onder begeleiding van een mediator, advocaten, fiscalisten en makelaars met verschillende sessies toegewerkt naar het gezamenlijke einddoel: een contract met daarin de afspraken. Dit contract is voor beiden bindend.

Uitzending gemist van Divorce Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Divorce Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-06-2014 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!