Programma gemist?

21:00,Serie de over jongeren en het alcohol naar aanleiding op van het succesvolle Noorse programma door Drunk. Een wetenschappelijk de onderzoek naar naar de precieze effecten van met de alcoholgebruik.

20:58,Serie tijdens over jongeren en alcohol naar in aanleiding van door het uit succesvolle Noorse programma Drunk. Een naar wetenschappelijk het onderzoek naar de op tv precieze effecten van op alcoholgebruik.

20:57,Serie over jongeren uit en in alcohol naar aanleiding met van het succesvolle uit Noorse programma met Drunk. Een wetenschappelijk onderzoek naar de op precieze effecten de van het alcoholgebruik.

juni 2021
29-05-2014 21:00

Do 29 mei 2014

Bezopen! - Do 29 mei 2014

21:00,Serie over jongeren en alcohol naar aanleiding van het succesvolle Noorse programma Drunk. Een wetenschappelijk onderzoek naar de precieze effecten van alcoholgebruik.

22-05-2014 20:58

Do 22 mei 2014

Bezopen! - Do 22 mei 2014

20:58,Serie over jongeren en alcohol naar aanleiding van het succesvolle Noorse programma Drunk. Een wetenschappelijk onderzoek naar de precieze effecten van alcoholgebruik.

15-05-2014 20:57

do 15 mei 2014

Bezopen! - do 15 mei 2014

20:57,Serie over jongeren en alcohol naar aanleiding van het succesvolle Noorse programma Drunk. Een wetenschappelijk onderzoek naar de precieze effecten van alcoholgebruik.

Bezopen! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bezopen! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bezopen! bij Bezopen! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bezopen!. Heb je een uitzending van Bezopen! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bezopen! gemist

Driedelige serie over jongeren en alcohol naar aanleiding van het succesvolle Noorse programma Drunk. Nu eens geen geheven wijsvingertje over wat mag en niet mag, maar nuchter wetenschappelijk onderzoek naar de precieze effecten van alcoholgebruik. Dat beschonken jongeren minder remmingen voelen ligt voor de hand. Maar word je ook creatiever? Slaap je beter? Worden gespierde mensen minder snel dronken dan dikke mensen? In Noorwegen was de serie een daverend succes, niet in de laatste plaats vanwege de gewaagde aanpak, een combinatie van reality en wetenschappelijke onderzoeken waarbij proefpersonen daadwerkelijk in de praktijk, na het drinken van alcohol, worden getest. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Bezopen!? Hier kun je alle uitzendingen van Bezopen! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-05-2014 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!