Programma gemist?
oktober 2021
01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De film van ome Willem - Bekijk hier alle afleveringen

De Film van Ome Willem was een kinderprogramma, uitgezonden door de VARA tussen 1974 en 1990, met liedjes en kleine voorstellingen. In 2004, 2007, 2008 en 2009 werden de shows in de ochtenduren herhaald op Z@ppelin. Elke aflevering begon me...

De film van ome Willem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De film van ome Willem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De film van ome Willem bij De film van ome Willem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De film van ome Willem. Heb je een uitzending van De film van ome Willem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De film van ome Willem gemist

De Film van Ome Willem was een kinderprogramma, uitgezonden door de VARA tussen 1974 en 1990, met liedjes en kleine voorstellingen. In 2004, 2007, 2008 en 2009 werden de shows in de ochtenduren herhaald op Z@ppelin. Elke aflevering begon met Ome Willem (Edwin Rutten) die door een papieren deur kwam gelopen en die vervolgens de kinderen in de studio en de kinderen die keken uitbundig begroette. Vervolgens ontving Ome Willem tekeningen van de kinderen, begroette de geitenbreiers en gaf de grote grijze geitenbreier een kus op zijn hoofd. Hierna beklom Ome Willem zijn drumstel en zong onder begeleiding van de geitenbreiers Luister even wat ik vraag? met de bijzondere uitspraak Lust je ook een broodje poep?

Uitzending gemist van De film van ome Willem? Hier kun je alle uitzendingen van De film van ome Willem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!