Programma gemist?

Thomas uit van Luyn, op tv Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn het in Koning en Remko door Vrijdag maken wederom satire, comedy, met muziek naar en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar een in meer, elk jaar beter. Thomas van door Luyn, Erik van door Muiswinkel, Mike in Boddé, Martijn Koning tijdens en Remko Vrijdag maken naar wederom satire, comedy, naar muziek en spitbattles! op Ook nu het zullen er veranderingen tijdens en verrassingen van zijn. Tip van de sluier: De uit Partizanen Live! Duurzame van investering van of impulsaankoop? Kijk en oordeel op tv zelf!Minder

Thomas van Luyn, een Erik van Muiswinkel, het Mike door Boddé, Martijn in Koning, Remko Vrijdag en Wim uit Helsen maken wederom tijdens satire, comedy, muziek en tijdens spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! op tv Elk jaar de meer, de elk jaar beter. Thomas van van Luyn, Erik van door Muiswinkel, naar Mike Boddé, Martijn het Koning, Remko Vrijdag het en Wim Helsen uit maken wederom satire, comedy, muziek op tv en spitbattles! Ook een nu zullen de er veranderingen met en verrassingen zijn. Tip van op tv de sluier: De Partizanen Live! Duurzame tijdens investering het of impulsaankoop? Kijk het en oordeel zelf!Minder

Satire, muziek, binnen- tijdens en in buitenlandse gasten en op tv een decor met een een tafel en op tv zo! Met Thomas van Luyn, naar Erik de van Muiswinkel, het Martijn Koning, Wim Helsen tijdens en Mike Boddé met & De Dunne naar Meisjes!

22:50),Wekelijkse satire uit op het hoofd en uit uit het het hart, het in de grote traditie van door Farce Majeure, een Kees en Wim, Kopspijkers en uit op tv Business Class.

januari 2020
30-01-2016 22:02

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning en Remko Vrijdag maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, ...

09-01-2016 22:00

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning, Remko Vrijdag en Wim Helsen maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, ...

24-01-2015 21:53

COJONES

COJONES - COJONES

Satire, muziek, binnen- en buitenlandse gasten en een decor met een tafel en zo! Met Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Martijn Koning, Wim Helsen en Mike Boddé & De Dunne Meisjes!

17-05-2014 22:50

COJONES (za 17 mei 2014

COJONES - COJONES (za 17 mei 2014

22:50),Wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart, in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class.

COJONES gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van COJONES de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van COJONES bij COJONES liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van COJONES. Heb je een uitzending van COJONES gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

COJONES gemist

COJONES is het Spaanse woord voor 'ballen'. Lees: guts, lef, testosteron, ertegenaan! COJONES wordt met een dikke Hollandse J uitgesproken, en belooft wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart. Geëngageerd tv-amusement in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class. Met Erik van Muiswinkel als ankerman, Thomas van Luyn en Mike Boddé als muzikale ontregelaars, Owen Schumacher en Rob Urgert als scherpe commentatoren en Martijn Koning als zijn verschrikkelijke zelf.

Uitzending gemist van COJONES? Hier kun je alle uitzendingen van COJONES kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2016 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!