Programma gemist?

Thomas met van Luyn, met Erik van Muiswinkel, Mike uit Boddé, Martijn uit Koning en Remko Vrijdag met maken wederom satire, met comedy, muziek en spitbattles!Meer met Eindelijk! COJONES! Elk jaar op tv naar meer, elk jaar beter. Thomas van tijdens Luyn, Erik door van Muiswinkel, Mike naar Boddé, Martijn Koning en met uit Remko Vrijdag maken wederom satire, comedy, uit muziek en van spitbattles! tijdens Ook nu zullen er op tv veranderingen en verrassingen zijn. Tip met van de sluier: De uit van Partizanen Live! Duurzame investering of tijdens impulsaankoop? Kijk en oordeel op zelf!Minder

Thomas het van Luyn, Erik met van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn op Koning, Remko de Vrijdag van en Wim Helsen maken wederom de satire, comedy, de muziek en op tv spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, een elk jaar beter. het Thomas van Luyn, van Erik van naar Muiswinkel, met Mike Boddé, Martijn Koning, in Remko Vrijdag op en Wim Helsen maken uit wederom satire, comedy, tijdens muziek en spitbattles! op Ook nu zullen er tijdens veranderingen en verrassingen zijn. Tip een van de sluier: tijdens De Partizanen Live! Duurzame tijdens investering uit of impulsaankoop? Kijk en oordeel naar zelf!Minder

Satire, het muziek, binnen- en buitenlandse gasten op tv en op tv een decor met van een tafel de en zo! Met Thomas van door Luyn, op Erik van Muiswinkel, een Martijn Koning, Wim Helsen en Mike de uit Boddé & De Dunne de Meisjes!

22:50),Wekelijkse op satire uit het een hoofd en uit het op tv hart, uit in de grote traditie in van Farce Majeure, met Kees en Wim, naar Kopspijkers en Business met Class.

oktober 2020
30-01-2016 22:02

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning en Remko Vrijdag maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, ...

09-01-2016 22:00

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning, Remko Vrijdag en Wim Helsen maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, ...

24-01-2015 21:53

COJONES

COJONES - COJONES

Satire, muziek, binnen- en buitenlandse gasten en een decor met een tafel en zo! Met Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Martijn Koning, Wim Helsen en Mike Boddé & De Dunne Meisjes!

17-05-2014 22:50

COJONES (za 17 mei 2014

COJONES - COJONES (za 17 mei 2014

22:50),Wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart, in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class.

COJONES gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van COJONES de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van COJONES bij COJONES liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van COJONES. Heb je een uitzending van COJONES gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

COJONES gemist

COJONES is het Spaanse woord voor 'ballen'. Lees: guts, lef, testosteron, ertegenaan! COJONES wordt met een dikke Hollandse J uitgesproken, en belooft wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart. Geëngageerd tv-amusement in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class. Met Erik van Muiswinkel als ankerman, Thomas van Luyn en Mike Boddé als muzikale ontregelaars, Owen Schumacher en Rob Urgert als scherpe commentatoren en Martijn Koning als zijn verschrikkelijke zelf.

Uitzending gemist van COJONES? Hier kun je alle uitzendingen van COJONES kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2016 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!