Programma gemist?

Thomas van Luyn, door op Erik van Muiswinkel, uit Mike Boddé, Martijn Koning en Remko naar Vrijdag maken tijdens wederom satire, comedy, tijdens muziek en spitbattles!Meer op tv Eindelijk! op COJONES! Elk jaar meer, van elk jaar beter. Thomas de van Luyn, Erik van het Muiswinkel, Mike het Boddé, Martijn Koning in en Remko Vrijdag naar maken met wederom satire, comedy, muziek op en spitbattles! Ook nu naar zullen er de veranderingen en verrassingen zijn. Tip van uit op de sluier: De Partizanen Live! Duurzame investering op tv of impulsaankoop? Kijk en in oordeel door zelf!Minder

Thomas het van Luyn, Erik van Muiswinkel, in Mike Boddé, de Martijn Koning, Remko Vrijdag op tv en in Wim Helsen maken wederom satire, uit op tv comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! uit op Elk jaar meer, uit elk jaar beter. Thomas van Luyn, tijdens Erik de van Muiswinkel, Mike Boddé, naar Martijn uit Koning, Remko Vrijdag en naar Wim Helsen maken wederom een satire, comedy, door muziek en spitbattles! door Ook nu zullen er met veranderingen het en verrassingen zijn. Tip van op de sluier: de De Partizanen Live! Duurzame investering of impulsaankoop? Kijk tijdens tijdens en oordeel zelf!Minder

Satire, op muziek, binnen- en buitenlandse van gasten en een decor op het met een tafel en het zo! Met Thomas op van Luyn, Erik van Muiswinkel, door Martijn Koning, uit Wim Helsen en van Mike met Boddé & De Dunne door Meisjes!

22:50),Wekelijkse satire op tv uit het hoofd met en uit het op tv hart, naar in de grote traditie van Farce door Majeure, Kees op tv en Wim, Kopspijkers en de met Business Class.

december 2021
30-01-2016 22:02

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning en Remko Vrijdag maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, ...

09-01-2016 22:00

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning, Remko Vrijdag en Wim Helsen maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, ...

24-01-2015 21:53

COJONES

COJONES - COJONES

Satire, muziek, binnen- en buitenlandse gasten en een decor met een tafel en zo! Met Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Martijn Koning, Wim Helsen en Mike Boddé & De Dunne Meisjes!

17-05-2014 22:50

COJONES (za 17 mei 2014

COJONES - COJONES (za 17 mei 2014

22:50),Wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart, in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class.

COJONES gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van COJONES de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van COJONES bij COJONES liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van COJONES. Heb je een uitzending van COJONES gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

COJONES gemist

COJONES is het Spaanse woord voor 'ballen'. Lees: guts, lef, testosteron, ertegenaan! COJONES wordt met een dikke Hollandse J uitgesproken, en belooft wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart. Geëngageerd tv-amusement in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class. Met Erik van Muiswinkel als ankerman, Thomas van Luyn en Mike Boddé als muzikale ontregelaars, Owen Schumacher en Rob Urgert als scherpe commentatoren en Martijn Koning als zijn verschrikkelijke zelf.

Uitzending gemist van COJONES? Hier kun je alle uitzendingen van COJONES kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2016 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!