Programma gemist?

Thomas van Luyn, met Erik van op Muiswinkel, Mike Boddé, van Martijn Koning en Remko op tv door Vrijdag maken wederom satire, comedy, muziek een en een spitbattles!Meer Eindelijk! de COJONES! Elk jaar meer, elk jaar op tv het beter. Thomas van Luyn, Erik van tijdens naar Muiswinkel, Mike Boddé, de Martijn Koning en Remko door Vrijdag maken wederom satire, comedy, in muziek uit en spitbattles! Ook nu zullen op tv er tijdens veranderingen en het verrassingen zijn. Tip van in de sluier: De Partizanen Live! Duurzame investering de of impulsaankoop? Kijk en de oordeel in zelf!Minder

Thomas uit van Luyn, op Erik van Muiswinkel, op tv Mike Boddé, Martijn Koning, Remko het Vrijdag en Wim het Helsen maken wederom met satire, comedy, muziek en van spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! uit Elk jaar op tv meer, elk jaar van beter. Thomas van tijdens Luyn, Erik van Muiswinkel, een Mike Boddé, Martijn op de Koning, Remko Vrijdag en Wim op tv Helsen maken wederom satire, uit comedy, muziek van en spitbattles! Ook het nu zullen er naar veranderingen en verrassingen op tv zijn. Tip van met de sluier: De in Partizanen Live! Duurzame investering door of impulsaankoop? Kijk en oordeel naar zelf!Minder

Satire, tijdens muziek, binnen- uit en buitenlandse gasten en een op tv decor de met een tafel door en zo! Met Thomas van Luyn, uit uit Erik van Muiswinkel, Martijn Koning, met Wim de Helsen en Mike Boddé & een De Dunne door Meisjes!

22:50),Wekelijkse een satire uit het hoofd door en uit het van hart, in de in grote traditie van Farce het Majeure, Kees op tv en Wim, Kopspijkers in en Business op tv Class.

juli 2020
30-01-2016 22:02

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning en Remko Vrijdag maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, ...

09-01-2016 22:00

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning, Remko Vrijdag en Wim Helsen maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, ...

24-01-2015 21:53

COJONES

COJONES - COJONES

Satire, muziek, binnen- en buitenlandse gasten en een decor met een tafel en zo! Met Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Martijn Koning, Wim Helsen en Mike Boddé & De Dunne Meisjes!

17-05-2014 22:50

COJONES (za 17 mei 2014

COJONES - COJONES (za 17 mei 2014

22:50),Wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart, in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class.

COJONES gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van COJONES de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van COJONES bij COJONES liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van COJONES. Heb je een uitzending van COJONES gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

COJONES gemist

COJONES is het Spaanse woord voor 'ballen'. Lees: guts, lef, testosteron, ertegenaan! COJONES wordt met een dikke Hollandse J uitgesproken, en belooft wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart. Geëngageerd tv-amusement in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class. Met Erik van Muiswinkel als ankerman, Thomas van Luyn en Mike Boddé als muzikale ontregelaars, Owen Schumacher en Rob Urgert als scherpe commentatoren en Martijn Koning als zijn verschrikkelijke zelf.

Uitzending gemist van COJONES? Hier kun je alle uitzendingen van COJONES kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2016 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!