Programma gemist?

Thomas met van Luyn, Erik van Muiswinkel, op tv Mike Boddé, van Martijn Koning de en Remko Vrijdag maken wederom de satire, comedy, muziek het en spitbattles!Meer een Eindelijk! COJONES! naar Elk jaar meer, naar elk jaar de beter. Thomas van in Luyn, Erik van de Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn uit Koning en met Remko Vrijdag maken wederom satire, comedy, de muziek en spitbattles! in Ook nu met zullen er veranderingen en uit verrassingen zijn. Tip op tv van de tijdens sluier: De Partizanen naar Live! Duurzame investering of impulsaankoop? Kijk in en oordeel met zelf!Minder

Thomas uit van Luyn, Erik naar van Muiswinkel, Mike Boddé, in Martijn Koning, Remko op Vrijdag op en Wim Helsen maken door wederom satire, op comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! van Elk uit jaar meer, elk jaar in beter. van Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, tijdens Mike een Boddé, Martijn Koning, Remko Vrijdag de en op Wim Helsen op tv maken wederom satire, comedy, muziek de en in spitbattles! Ook nu zullen er veranderingen op tv uit en verrassingen zijn. Tip van van de sluier: De Partizanen op Live! Duurzame investering van of impulsaankoop? Kijk en oordeel de zelf!Minder

Satire, muziek, door binnen- en buitenlandse gasten met en een tijdens decor met een van tafel en zo! Met door Thomas van Luyn, van Erik van de Muiswinkel, Martijn met Koning, Wim naar Helsen en Mike Boddé & op tv De een Dunne Meisjes!

22:50),Wekelijkse de satire uit op het hoofd en uit met het hart, in naar de grote traditie van Farce van Majeure, Kees tijdens en Wim, Kopspijkers door en Business op Class.

februari 2021
30-01-2016 22:02

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning en Remko Vrijdag maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, ...

09-01-2016 22:00

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning, Remko Vrijdag en Wim Helsen maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, ...

24-01-2015 21:53

COJONES

COJONES - COJONES

Satire, muziek, binnen- en buitenlandse gasten en een decor met een tafel en zo! Met Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Martijn Koning, Wim Helsen en Mike Boddé & De Dunne Meisjes!

17-05-2014 22:50

COJONES (za 17 mei 2014

COJONES - COJONES (za 17 mei 2014

22:50),Wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart, in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class.

COJONES gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van COJONES de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van COJONES bij COJONES liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van COJONES. Heb je een uitzending van COJONES gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

COJONES gemist

COJONES is het Spaanse woord voor 'ballen'. Lees: guts, lef, testosteron, ertegenaan! COJONES wordt met een dikke Hollandse J uitgesproken, en belooft wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart. Geëngageerd tv-amusement in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class. Met Erik van Muiswinkel als ankerman, Thomas van Luyn en Mike Boddé als muzikale ontregelaars, Owen Schumacher en Rob Urgert als scherpe commentatoren en Martijn Koning als zijn verschrikkelijke zelf.

Uitzending gemist van COJONES? Hier kun je alle uitzendingen van COJONES kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2016 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!