Programma gemist?

Thomas het van Luyn, Erik op tv van Muiswinkel, Mike in Boddé, Martijn Koning en een Remko Vrijdag maken door wederom satire, comedy, naar muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! met COJONES! Elk de jaar meer, in elk jaar beter. tijdens Thomas van Luyn, tijdens Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, het Martijn op tv Koning en uit Remko Vrijdag maken wederom tijdens satire, comedy, muziek van en spitbattles! een Ook nu zullen er veranderingen tijdens en verrassingen uit zijn. Tip van met de sluier: De het Partizanen Live! Duurzame investering of impulsaankoop? Kijk en de oordeel op zelf!Minder

Thomas op van Luyn, op Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, het Martijn Koning, Remko Vrijdag op en Wim Helsen het maken door wederom satire, comedy, met muziek en op spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! de Elk jaar meer, uit elk jaar beter. Thomas door van Luyn, Erik van op Muiswinkel, tijdens Mike Boddé, Martijn in Koning, Remko Vrijdag en Wim met Helsen maken wederom de satire, tijdens comedy, muziek en een spitbattles! Ook nu zullen er veranderingen op op tv en verrassingen zijn. Tip van de de sluier: De Partizanen uit Live! Duurzame investering of op tv impulsaankoop? Kijk en oordeel van zelf!Minder

Satire, de muziek, binnen- en buitenlandse op tv gasten en een decor door met een door tafel en in zo! Met Thomas van Luyn, uit Erik van door Muiswinkel, Martijn Koning, de Wim Helsen en Mike naar Boddé & De uit Dunne door Meisjes!

22:50),Wekelijkse satire uit in het naar hoofd en uit van het hart, een in de grote traditie naar van Farce het Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers tijdens en het Business Class.

juni 2021
30-01-2016 22:02

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning en Remko Vrijdag maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, ...

09-01-2016 22:00

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning, Remko Vrijdag en Wim Helsen maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, ...

24-01-2015 21:53

COJONES

COJONES - COJONES

Satire, muziek, binnen- en buitenlandse gasten en een decor met een tafel en zo! Met Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Martijn Koning, Wim Helsen en Mike Boddé & De Dunne Meisjes!

17-05-2014 22:50

COJONES (za 17 mei 2014

COJONES - COJONES (za 17 mei 2014

22:50),Wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart, in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class.

COJONES gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van COJONES de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van COJONES bij COJONES liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van COJONES. Heb je een uitzending van COJONES gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

COJONES gemist

COJONES is het Spaanse woord voor 'ballen'. Lees: guts, lef, testosteron, ertegenaan! COJONES wordt met een dikke Hollandse J uitgesproken, en belooft wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart. Geëngageerd tv-amusement in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class. Met Erik van Muiswinkel als ankerman, Thomas van Luyn en Mike Boddé als muzikale ontregelaars, Owen Schumacher en Rob Urgert als scherpe commentatoren en Martijn Koning als zijn verschrikkelijke zelf.

Uitzending gemist van COJONES? Hier kun je alle uitzendingen van COJONES kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2016 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!