Programma gemist?

Thomas van Luyn, tijdens Erik van met Muiswinkel, in Mike Boddé, Martijn Koning en uit Remko Vrijdag in maken wederom satire, comedy, met muziek uit en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar door meer, elk jaar door beter. Thomas van de uit Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike tijdens Boddé, met Martijn Koning en Remko Vrijdag uit maken wederom satire, comedy, naar muziek en op spitbattles! Ook nu zullen een het er veranderingen en verrassingen zijn. Tip van met de uit sluier: De Partizanen Live! Duurzame investering in naar of impulsaankoop? Kijk en oordeel in zelf!Minder

Thomas van Luyn, van Erik van Muiswinkel, naar tijdens Mike Boddé, Martijn Koning, Remko Vrijdag met en Wim naar Helsen maken wederom satire, op tv comedy, muziek van en spitbattles!Meer Eindelijk! uit COJONES! Elk jaar van meer, de elk jaar beter. Thomas van van Luyn, een Erik van Muiswinkel, Mike op Boddé, Martijn Koning, Remko Vrijdag met en tijdens Wim Helsen maken wederom satire, op tv van comedy, muziek en spitbattles! in Ook nu de zullen er veranderingen uit en verrassingen zijn. Tip met van de sluier: De Partizanen uit Live! Duurzame het investering of impulsaankoop? Kijk het en oordeel zelf!Minder

Satire, muziek, binnen- op van en buitenlandse gasten en een decor uit met van een tafel en zo! Met tijdens Thomas van Luyn, door het Erik van Muiswinkel, Martijn tijdens Koning, Wim Helsen door en Mike Boddé & De op tv Dunne een Meisjes!

22:50),Wekelijkse satire uit van het hoofd in en uit een het hart, in naar de grote op tv traditie van Farce uit Majeure, Kees en met Wim, Kopspijkers en Business door Class.

augustus 2020
30-01-2016 22:02

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning en Remko Vrijdag maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, ...

09-01-2016 22:00

Cojones

COJONES - Cojones

Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Mike Boddé, Martijn Koning, Remko Vrijdag en Wim Helsen maken wederom satire, comedy, muziek en spitbattles!Meer Eindelijk! COJONES! Elk jaar meer, elk jaar beter. Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, ...

24-01-2015 21:53

COJONES

COJONES - COJONES

Satire, muziek, binnen- en buitenlandse gasten en een decor met een tafel en zo! Met Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Martijn Koning, Wim Helsen en Mike Boddé & De Dunne Meisjes!

17-05-2014 22:50

COJONES (za 17 mei 2014

COJONES - COJONES (za 17 mei 2014

22:50),Wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart, in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class.

COJONES gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van COJONES de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van COJONES bij COJONES liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van COJONES. Heb je een uitzending van COJONES gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

COJONES gemist

COJONES is het Spaanse woord voor 'ballen'. Lees: guts, lef, testosteron, ertegenaan! COJONES wordt met een dikke Hollandse J uitgesproken, en belooft wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart. Geëngageerd tv-amusement in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class. Met Erik van Muiswinkel als ankerman, Thomas van Luyn en Mike Boddé als muzikale ontregelaars, Owen Schumacher en Rob Urgert als scherpe commentatoren en Martijn Koning als zijn verschrikkelijke zelf.

Uitzending gemist van COJONES? Hier kun je alle uitzendingen van COJONES kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-01-2016 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!