Programma gemist?

14:00,Op met zondag 11 mei geeft op de Dalai Lama de een in boeddhistische les, gevolgd een door een publieke lezing naar in Ahoy, Rotterdam. door Hiervan een registratie op tv door de in BOS inclusief een interview met naar de uit Dalai Lama door Bettine op Vriesekoop.

oktober 2021
18-05-2014 14:00

Zo 18 mei 2014

De dalai lama in Nederland - Zo 18 mei 2014

14:00,Op zondag 11 mei geeft de Dalai Lama een boeddhistische les, gevolgd door een publieke lezing in Ahoy, Rotterdam. Hiervan een registratie door de BOS inclusief een interview met de Dalai Lama door Bettine Vriesekoop.

De dalai lama in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dalai lama in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dalai lama in Nederland bij De dalai lama in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dalai lama in Nederland. Heb je een uitzending van De dalai lama in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dalai lama in Nederland gemist

2014,De dalai dama bezocht Nederland van 10 tot 12 mei. De documentaire toont de hoogtepunten uit de lezing die hij hield in een uitverkocht Ahoy. Daarnaast interviewt oud-tafeltenniskampioen Bettine Vriesekoop de Tibetaanse leider.

Uitzending gemist van De dalai lama in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De dalai lama in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-05-2014 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!