Programma gemist?

Father Brown ontmoet tijdens een voodoo-priester die de tot elke van prijs de vrouw een van uit zijn leven probeert tijdens terug te winnen.

Father Brown onderzoekt de de moord op een op de zoon van een plaatselijke op tv luchtvaartmagnaat. Lady Felicia tijdens verliest het haar zangstem.

Father uit Brown is vastbesloten uit te door zoeken waarom het uit lichaam van een op tv jonge man uit een van zijn graf is tijdens gehaald.

Father op Brown stelt vast dat tijdens de ogenschijnlijke zelfmoord op van tijdens een onlangs teruggekeerde RAF-piloot in werkelijkheid van moord op was.

Door roekeloos rijgedrag met uit belanden Lady Felicia met en mrs. McCarthy in het zekenhuis op - met een van moordenaar met op vrije met voeten.

Flambeau schakelt de met door hulp in van Father Brown bij door de diefstal van een de het inhuldigingscadeau van de op paus aan de naar koningin van een Engeland.

Een komiek in neemt wraak op zijn de broers en Father een een Brown.

Father door Brown onderzoekt de vergiftiging van uit met een ex-beul. Er hangt met romantiek in de lucht voor de mrs. met McCarthy.

Sid valt voor van de een erfgename van een op tv lokale brouwerij, maar ze wordt op tv tijdens gearresteerd voor de moord op de haar een vader.

De acteurs naar en een regisseur van de film 'Demon Brides' met komen het naar Kembleford. Als er op tv een moord wordt gepleegd met gaat door Father Brown op met onderzoek.

Een voortvluchtige met zoekt onderdak door in St Mary's en het vraagt om hulp. naar Father door Brown is verbijsterd als hij zich de realiseert dat van de man in de in biechtstoel tijdens inspecteur Sullivan op is. Een voortvluchtige zoekt naar onderdak in van St Mary's en vraagt in om hulp. op Father Brown is verbijsterd als hij door zich realiseert de dat de man in op tv de biechtstoel door inspecteur Sullivan is en uit dat hij wordt naar gezocht door voor moord.

Father Brown door bevindt zich in een op onmogelijke situatie tijdens wanneer hij, door onder het mom van in een uit biecht, te horen krijgt dat het bisschop Talbot tijdens vermoord zal worden tijdens de een op jachtpartij.

Wanneer met een dode man van in een gesloten bankkluis tijdens wordt met gevonden, moet Father Brown het mysterie op tv tijdens oplossen om te de voorkomen dat een onschuldige man de uit uiterste met prijs betaalt.

Een de dode op de steencirkel van door door een door polio getroffen dorp brengt de tijdens Father Brown tot de conclusie door dat er donkere de krachten aan het tijdens werk zijn en dat met er een ander het offer op dreigt.

Father in Brown bezoekt Jacob, die vastbesloten op tv tijdens is om te bewijzen dat een naar in familielid zijn vader een jaar geleden een heeft vermoord het door middel van zijn naar een nieuwe uitvinding; een van tijdmachine.

februari 2021
16-06-2017 17:55

The Wrath of Baron Samdi

Father Brown - The Wrath of Baron Samdi

Father Brown ontmoet een voodoo-priester die tot elke prijs de vrouw van zijn leven probeert terug te winnen.

15-06-2017 17:55

The Sins of the Father

Father Brown - The Sins of the Father

Father Brown onderzoekt de moord op de zoon van een plaatselijke luchtvaartmagnaat. Lady Felicia verliest haar zangstem.

14-06-2017 17:55

The Resurrectionists

Father Brown - The Resurrectionists

Father Brown is vastbesloten uit te zoeken waarom het lichaam van een jonge man uit zijn graf is gehaald.

13-06-2017 18:00

The Missing Man

Father Brown - The Missing Man

Father Brown stelt vast dat de ogenschijnlijke zelfmoord van een onlangs teruggekeerde RAF-piloot in werkelijkheid moord was.

12-06-2017 17:55

The Rod of Asclepius

Father Brown - The Rod of Asclepius

Door roekeloos rijgedrag belanden Lady Felicia en mrs. McCarthy in het zekenhuis - met een moordenaar op vrije voeten.

09-06-2017 18:00

The Daughter of Autolycus

Father Brown - The Daughter of Autolycus

Flambeau schakelt de hulp in van Father Brown bij de diefstal van het inhuldigingscadeau van de paus aan de koningin van Engeland.

08-06-2017 17:55

The Crackpot of the Empire

Father Brown - The Crackpot of the Empire

Een komiek neemt wraak op zijn broers en Father Brown.

07-06-2017 18:15

The Hangman's Demise

Father Brown - The Hangman's Demise

Father Brown onderzoekt de vergiftiging van een ex-beul. Er hangt romantiek in de lucht voor mrs. McCarthy.

06-06-2017 18:00

The Brewer's Daughter

Father Brown - The Brewer's Daughter

Sid valt voor de erfgename van een lokale brouwerij, maar ze wordt gearresteerd voor de moord op haar vader.

05-06-2017 18:00

The Mask of the Demon

Father Brown - The Mask of the Demon

De acteurs en regisseur van de film 'Demon Brides' komen naar Kembleford. Als er een moord wordt gepleegd gaat Father Brown op onderzoek.

02-06-2017 18:00

The Owl of Minerva

Father Brown - The Owl of Minerva

Een voortvluchtige zoekt onderdak in St Mary's en vraagt om hulp. Father Brown is verbijsterd als hij zich realiseert dat de man in de biechtstoel inspecteur Sullivan is. Een voortvluchtige zoekt onderdak in St Mary's en vraagt om hulp. Fat...

01-06-2017 18:00

The Deadly Seal

Father Brown - The Deadly Seal

Father Brown bevindt zich in een onmogelijke situatie wanneer hij, onder het mom van een biecht, te horen krijgt dat bisschop Talbot vermoord zal worden tijdens een jachtpartij.

31-05-2017 18:00

The Paradise of Thieves

Father Brown - The Paradise of Thieves

Wanneer een dode man in een gesloten bankkluis wordt gevonden, moet Father Brown het mysterie oplossen om te voorkomen dat een onschuldige man de uiterste prijs betaalt.

30-05-2017 18:00

The Standing Stones

Father Brown - The Standing Stones

Een dode op de steencirkel van een door polio getroffen dorp brengt Father Brown tot de conclusie dat er donkere krachten aan het werk zijn en dat er een ander offer dreigt.

29-05-2017 17:55

The Time Machine

Father Brown - The Time Machine

Father Brown bezoekt Jacob, die vastbesloten is om te bewijzen dat een familielid zijn vader een jaar geleden heeft vermoord door middel van zijn nieuwe uitvinding; een tijdmachine.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Father Brown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Father Brown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Father Brown bij Father Brown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Father Brown. Heb je een uitzending van Father Brown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Father Brown gemist

Uitzending gemist van Father Brown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Father Brown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Father Brown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Father Brown? Hier kun je alle uitzendingen van Father Brown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 16-06-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!