Programma gemist?

Father Brown door ontmoet een voodoo-priester die de tot elke prijs de de vrouw van in het zijn leven probeert op terug te winnen.

Father Brown met onderzoekt de moord op het uit de zoon van met een plaatselijke luchtvaartmagnaat. Lady de Felicia verliest met haar zangstem.

Father Brown is naar vastbesloten op uit te zoeken waarom het tijdens lichaam naar van een jonge man uit een zijn graf is door het gehaald.

Father een Brown stelt vast dat de op tv op tv ogenschijnlijke zelfmoord van een onlangs op tv teruggekeerde RAF-piloot in door werkelijkheid moord het was.

Door roekeloos rijgedrag in belanden het Lady Felicia en mrs. McCarthy het de in het zekenhuis uit - met een moordenaar op uit vrije in voeten.

Flambeau de schakelt de hulp in van op Father in Brown bij de diefstal een van het op tv inhuldigingscadeau van de paus van aan in de koningin van in Engeland.

Een komiek neemt tijdens wraak op in zijn broers en door Father tijdens Brown.

Father in Brown onderzoekt de vergiftiging op tv van een ex-beul. Er het hangt romantiek in de de lucht met voor mrs. door McCarthy.

Sid het valt voor van de erfgename van een van lokale brouwerij, maar ze uit wordt gearresteerd voor een de moord met op haar op tv vader.

De tijdens acteurs en door regisseur van de tijdens film 'Demon Brides' komen naar tijdens Kembleford. Als er een in tijdens moord wordt gepleegd gaat Father in Brown op op onderzoek.

Een voortvluchtige zoekt naar onderdak in St op naar Mary's en vraagt om hulp. de Father Brown van is verbijsterd als hij zich op realiseert dat de door op tv man in de biechtstoel de inspecteur Sullivan is. uit Een voortvluchtige zoekt op onderdak in St Mary's en naar vraagt de om hulp. Father Brown is een verbijsterd als hij tijdens tijdens zich realiseert dat op de man in de uit biechtstoel inspecteur uit Sullivan is en dat met hij wordt van gezocht voor moord.

Father in Brown bevindt zich tijdens in een onmogelijke situatie naar wanneer hij, onder uit het het mom van een het biecht, te horen krijgt dat bisschop op Talbot vermoord zal van worden tijdens in een uit jachtpartij.

Wanneer een dode in in man in een gesloten uit bankkluis wordt gevonden, van moet Father Brown het mysterie met door oplossen om te voorkomen dat met een onschuldige een man de uiterste naar prijs betaalt.

Een met dode op de door steencirkel van naar een door polio getroffen van dorp brengt het Father Brown tot de op conclusie dat er donkere op tv krachten aan het werk het zijn tijdens en dat door er een ander op tv offer dreigt.

Father Brown bezoekt door naar Jacob, die vastbesloten is om te een in bewijzen dat een familielid tijdens zijn vader door een jaar geleden op tv heeft vermoord door de middel van zijn nieuwe uitvinding; in een naar tijdmachine.

oktober 2021
16-06-2017 17:55

The Wrath of Baron Samdi

Father Brown - The Wrath of Baron Samdi

Father Brown ontmoet een voodoo-priester die tot elke prijs de vrouw van zijn leven probeert terug te winnen.

15-06-2017 17:55

The Sins of the Father

Father Brown - The Sins of the Father

Father Brown onderzoekt de moord op de zoon van een plaatselijke luchtvaartmagnaat. Lady Felicia verliest haar zangstem.

14-06-2017 17:55

The Resurrectionists

Father Brown - The Resurrectionists

Father Brown is vastbesloten uit te zoeken waarom het lichaam van een jonge man uit zijn graf is gehaald.

13-06-2017 18:00

The Missing Man

Father Brown - The Missing Man

Father Brown stelt vast dat de ogenschijnlijke zelfmoord van een onlangs teruggekeerde RAF-piloot in werkelijkheid moord was.

12-06-2017 17:55

The Rod of Asclepius

Father Brown - The Rod of Asclepius

Door roekeloos rijgedrag belanden Lady Felicia en mrs. McCarthy in het zekenhuis - met een moordenaar op vrije voeten.

09-06-2017 18:00

The Daughter of Autolycus

Father Brown - The Daughter of Autolycus

Flambeau schakelt de hulp in van Father Brown bij de diefstal van het inhuldigingscadeau van de paus aan de koningin van Engeland.

08-06-2017 17:55

The Crackpot of the Empire

Father Brown - The Crackpot of the Empire

Een komiek neemt wraak op zijn broers en Father Brown.

07-06-2017 18:15

The Hangman's Demise

Father Brown - The Hangman's Demise

Father Brown onderzoekt de vergiftiging van een ex-beul. Er hangt romantiek in de lucht voor mrs. McCarthy.

06-06-2017 18:00

The Brewer's Daughter

Father Brown - The Brewer's Daughter

Sid valt voor de erfgename van een lokale brouwerij, maar ze wordt gearresteerd voor de moord op haar vader.

05-06-2017 18:00

The Mask of the Demon

Father Brown - The Mask of the Demon

De acteurs en regisseur van de film 'Demon Brides' komen naar Kembleford. Als er een moord wordt gepleegd gaat Father Brown op onderzoek.

02-06-2017 18:00

The Owl of Minerva

Father Brown - The Owl of Minerva

Een voortvluchtige zoekt onderdak in St Mary's en vraagt om hulp. Father Brown is verbijsterd als hij zich realiseert dat de man in de biechtstoel inspecteur Sullivan is. Een voortvluchtige zoekt onderdak in St Mary's en vraagt om hulp. Fat...

01-06-2017 18:00

The Deadly Seal

Father Brown - The Deadly Seal

Father Brown bevindt zich in een onmogelijke situatie wanneer hij, onder het mom van een biecht, te horen krijgt dat bisschop Talbot vermoord zal worden tijdens een jachtpartij.

31-05-2017 18:00

The Paradise of Thieves

Father Brown - The Paradise of Thieves

Wanneer een dode man in een gesloten bankkluis wordt gevonden, moet Father Brown het mysterie oplossen om te voorkomen dat een onschuldige man de uiterste prijs betaalt.

30-05-2017 18:00

The Standing Stones

Father Brown - The Standing Stones

Een dode op de steencirkel van een door polio getroffen dorp brengt Father Brown tot de conclusie dat er donkere krachten aan het werk zijn en dat er een ander offer dreigt.

29-05-2017 17:55

The Time Machine

Father Brown - The Time Machine

Father Brown bezoekt Jacob, die vastbesloten is om te bewijzen dat een familielid zijn vader een jaar geleden heeft vermoord door middel van zijn nieuwe uitvinding; een tijdmachine.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Father Brown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Father Brown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Father Brown bij Father Brown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Father Brown. Heb je een uitzending van Father Brown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Father Brown gemist

Uitzending gemist van Father Brown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Father Brown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Father Brown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Father Brown? Hier kun je alle uitzendingen van Father Brown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 16-06-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!