Programma gemist?

Father met Brown ontmoet een voodoo-priester van die uit tot elke prijs de vrouw van het met zijn leven probeert het terug te winnen.

Father van Brown onderzoekt in de moord op de in zoon van tijdens een plaatselijke luchtvaartmagnaat. met Lady Felicia verliest haar naar zangstem.

Father Brown is op vastbesloten uit in te op tv zoeken waarom het tijdens lichaam van een jonge man uit op zijn graf is tijdens de gehaald.

Father naar Brown stelt op vast dat de ogenschijnlijke zelfmoord naar van een het onlangs teruggekeerde tijdens RAF-piloot in werkelijkheid het moord was.

Door roekeloos rijgedrag het belanden een Lady Felicia en mrs. met McCarthy in door het zekenhuis - met een een moordenaar van op vrije op tv voeten.

Flambeau van schakelt de op tv hulp in van op tv Father Brown bij de diefstal de van het inhuldigingscadeau van een de paus aan de de koningin met van door Engeland.

Een komiek de neemt wraak op zijn in broers en Father door op tv Brown.

Father in Brown onderzoekt op tv de vergiftiging van door een ex-beul. Er hangt met romantiek in de lucht van voor in mrs. McCarthy.

Sid op valt voor de de erfgename van een de lokale brouwerij, maar ze de wordt gearresteerd voor het de tijdens moord op haar het vader.

De acteurs in en regisseur van met de tijdens film 'Demon Brides' komen naar een Kembleford. Als het er een moord wordt de gepleegd gaat Father Brown het op tv op onderzoek.

Een op tv voortvluchtige zoekt onderdak in St op tv op tv Mary's en vraagt op tv om hulp. Father Brown is uit verbijsterd als hij zich uit uit realiseert dat de man in van de biechtstoel inspecteur Sullivan door in is. Een voortvluchtige zoekt op onderdak in St Mary's en op vraagt om hulp. uit Father Brown naar is tijdens verbijsterd als hij zich realiseert het dat de man door in de biechtstoel tijdens inspecteur Sullivan is de en naar dat hij wordt gezocht in voor moord.

Father het Brown bevindt zich in een tijdens in onmogelijke situatie wanneer hij, onder tijdens het op tv mom van een tijdens biecht, te horen krijgt het dat bisschop Talbot vermoord zal op worden tijdens een in uit jachtpartij.

Wanneer een dode naar man in de een gesloten bankkluis wordt op tv gevonden, van moet Father Brown het mysterie een de oplossen om te op voorkomen dat een onschuldige man uit de uiterste prijs naar betaalt.

Een dode op uit de steencirkel in van een door polio uit getroffen dorp het brengt Father van Brown tot de conclusie door dat er donkere krachten de aan het werk naar zijn en door dat er een op tv ander offer op tv dreigt.

Father met Brown bezoekt Jacob, die door vastbesloten is met om te bewijzen dat een op familielid zijn vader tijdens een met jaar geleden heeft vermoord in door middel van tijdens zijn nieuwe uitvinding; een een naar tijdmachine.

januari 2020
16-06-2017 17:55

The Wrath of Baron Samdi

Father Brown - The Wrath of Baron Samdi

Father Brown ontmoet een voodoo-priester die tot elke prijs de vrouw van zijn leven probeert terug te winnen.

15-06-2017 17:55

The Sins of the Father

Father Brown - The Sins of the Father

Father Brown onderzoekt de moord op de zoon van een plaatselijke luchtvaartmagnaat. Lady Felicia verliest haar zangstem.

14-06-2017 17:55

The Resurrectionists

Father Brown - The Resurrectionists

Father Brown is vastbesloten uit te zoeken waarom het lichaam van een jonge man uit zijn graf is gehaald.

13-06-2017 18:00

The Missing Man

Father Brown - The Missing Man

Father Brown stelt vast dat de ogenschijnlijke zelfmoord van een onlangs teruggekeerde RAF-piloot in werkelijkheid moord was.

12-06-2017 17:55

The Rod of Asclepius

Father Brown - The Rod of Asclepius

Door roekeloos rijgedrag belanden Lady Felicia en mrs. McCarthy in het zekenhuis - met een moordenaar op vrije voeten.

09-06-2017 18:00

The Daughter of Autolycus

Father Brown - The Daughter of Autolycus

Flambeau schakelt de hulp in van Father Brown bij de diefstal van het inhuldigingscadeau van de paus aan de koningin van Engeland.

08-06-2017 17:55

The Crackpot of the Empire

Father Brown - The Crackpot of the Empire

Een komiek neemt wraak op zijn broers en Father Brown.

07-06-2017 18:15

The Hangman's Demise

Father Brown - The Hangman's Demise

Father Brown onderzoekt de vergiftiging van een ex-beul. Er hangt romantiek in de lucht voor mrs. McCarthy.

06-06-2017 18:00

The Brewer's Daughter

Father Brown - The Brewer's Daughter

Sid valt voor de erfgename van een lokale brouwerij, maar ze wordt gearresteerd voor de moord op haar vader.

05-06-2017 18:00

The Mask of the Demon

Father Brown - The Mask of the Demon

De acteurs en regisseur van de film 'Demon Brides' komen naar Kembleford. Als er een moord wordt gepleegd gaat Father Brown op onderzoek.

02-06-2017 18:00

The Owl of Minerva

Father Brown - The Owl of Minerva

Een voortvluchtige zoekt onderdak in St Mary's en vraagt om hulp. Father Brown is verbijsterd als hij zich realiseert dat de man in de biechtstoel inspecteur Sullivan is. Een voortvluchtige zoekt onderdak in St Mary's en vraagt om hulp. Fat...

01-06-2017 18:00

The Deadly Seal

Father Brown - The Deadly Seal

Father Brown bevindt zich in een onmogelijke situatie wanneer hij, onder het mom van een biecht, te horen krijgt dat bisschop Talbot vermoord zal worden tijdens een jachtpartij.

31-05-2017 18:00

The Paradise of Thieves

Father Brown - The Paradise of Thieves

Wanneer een dode man in een gesloten bankkluis wordt gevonden, moet Father Brown het mysterie oplossen om te voorkomen dat een onschuldige man de uiterste prijs betaalt.

30-05-2017 18:00

The Standing Stones

Father Brown - The Standing Stones

Een dode op de steencirkel van een door polio getroffen dorp brengt Father Brown tot de conclusie dat er donkere krachten aan het werk zijn en dat er een ander offer dreigt.

29-05-2017 17:55

The Time Machine

Father Brown - The Time Machine

Father Brown bezoekt Jacob, die vastbesloten is om te bewijzen dat een familielid zijn vader een jaar geleden heeft vermoord door middel van zijn nieuwe uitvinding; een tijdmachine.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Father Brown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Father Brown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Father Brown bij Father Brown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Father Brown. Heb je een uitzending van Father Brown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Father Brown gemist

Uitzending gemist van Father Brown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Father Brown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Father Brown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Father Brown? Hier kun je alle uitzendingen van Father Brown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 16-06-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!