Programma gemist?

Father op Brown ontmoet een in voodoo-priester die tot elke van prijs met de vrouw van naar zijn leven probeert terug te in winnen.

Father Brown het onderzoekt de op tv moord op de zoon het van een de plaatselijke luchtvaartmagnaat. door Lady Felicia verliest op tv haar zangstem.

Father van Brown is een vastbesloten uit te tijdens zoeken waarom het lichaam van een door jonge man in uit zijn de graf is het gehaald.

Father Brown het stelt vast tijdens dat de ogenschijnlijke de zelfmoord van een onlangs teruggekeerde naar RAF-piloot in werkelijkheid het moord met was.

Door door roekeloos rijgedrag belanden van Lady Felicia en een mrs. McCarthy in het naar zekenhuis - in met een op tv moordenaar op vrije een voeten.

Flambeau uit schakelt de hulp in de van Father Brown met bij in de diefstal van het inhuldigingscadeau van de de paus naar aan de koningin van de naar Engeland.

Een een komiek neemt wraak op de zijn broers en Father naar uit Brown.

Father het Brown onderzoekt de naar vergiftiging van een ex-beul. Er tijdens hangt romantiek op tv in de lucht in voor mrs. in McCarthy.

Sid op tv valt voor een de erfgename van een lokale brouwerij, een maar ze op wordt gearresteerd uit voor de moord uit op haar van vader.

De op tv acteurs en naar regisseur van de film 'Demon Brides' op tv op tv komen naar Kembleford. Als er van een moord wordt in gepleegd gaat op Father Brown van op onderzoek.

Een naar voortvluchtige zoekt het onderdak in St Mary's en met vraagt met om hulp. Father Brown is verbijsterd het als naar hij zich realiseert dat naar de het man in de biechtstoel inspecteur een Sullivan is. met Een voortvluchtige zoekt onderdak in naar St Mary's en tijdens van vraagt om hulp. het Father Brown is verbijsterd als hij uit met zich realiseert dat de man door in de biechtstoel in inspecteur Sullivan het is en naar dat hij wordt gezocht voor het moord.

Father het Brown bevindt zich in een de onmogelijke de situatie wanneer hij, onder het een mom van een in biecht, te horen de krijgt dat bisschop door Talbot vermoord naar zal de worden tijdens een uit jachtpartij.

Wanneer door een dode man de in een gesloten bankkluis een wordt gevonden, moet Father van Brown het naar mysterie naar oplossen om te door voorkomen dat een van onschuldige man de uiterste prijs tijdens betaalt.

Een op dode op de steencirkel in van een door polio op getroffen dorp van brengt Father Brown een tot door de conclusie dat er donkere krachten in aan op tv het werk zijn uit en dat er een op ander offer met dreigt.

Father Brown bezoekt tijdens Jacob, die vastbesloten van is om op tv te het bewijzen dat een familielid met zijn vader een de jaar geleden de heeft vermoord door met middel van zijn nieuwe met uitvinding; een op tijdmachine.

oktober 2020
16-06-2017 17:55

The Wrath of Baron Samdi

Father Brown - The Wrath of Baron Samdi

Father Brown ontmoet een voodoo-priester die tot elke prijs de vrouw van zijn leven probeert terug te winnen.

15-06-2017 17:55

The Sins of the Father

Father Brown - The Sins of the Father

Father Brown onderzoekt de moord op de zoon van een plaatselijke luchtvaartmagnaat. Lady Felicia verliest haar zangstem.

14-06-2017 17:55

The Resurrectionists

Father Brown - The Resurrectionists

Father Brown is vastbesloten uit te zoeken waarom het lichaam van een jonge man uit zijn graf is gehaald.

13-06-2017 18:00

The Missing Man

Father Brown - The Missing Man

Father Brown stelt vast dat de ogenschijnlijke zelfmoord van een onlangs teruggekeerde RAF-piloot in werkelijkheid moord was.

12-06-2017 17:55

The Rod of Asclepius

Father Brown - The Rod of Asclepius

Door roekeloos rijgedrag belanden Lady Felicia en mrs. McCarthy in het zekenhuis - met een moordenaar op vrije voeten.

09-06-2017 18:00

The Daughter of Autolycus

Father Brown - The Daughter of Autolycus

Flambeau schakelt de hulp in van Father Brown bij de diefstal van het inhuldigingscadeau van de paus aan de koningin van Engeland.

08-06-2017 17:55

The Crackpot of the Empire

Father Brown - The Crackpot of the Empire

Een komiek neemt wraak op zijn broers en Father Brown.

07-06-2017 18:15

The Hangman's Demise

Father Brown - The Hangman's Demise

Father Brown onderzoekt de vergiftiging van een ex-beul. Er hangt romantiek in de lucht voor mrs. McCarthy.

06-06-2017 18:00

The Brewer's Daughter

Father Brown - The Brewer's Daughter

Sid valt voor de erfgename van een lokale brouwerij, maar ze wordt gearresteerd voor de moord op haar vader.

05-06-2017 18:00

The Mask of the Demon

Father Brown - The Mask of the Demon

De acteurs en regisseur van de film 'Demon Brides' komen naar Kembleford. Als er een moord wordt gepleegd gaat Father Brown op onderzoek.

02-06-2017 18:00

The Owl of Minerva

Father Brown - The Owl of Minerva

Een voortvluchtige zoekt onderdak in St Mary's en vraagt om hulp. Father Brown is verbijsterd als hij zich realiseert dat de man in de biechtstoel inspecteur Sullivan is. Een voortvluchtige zoekt onderdak in St Mary's en vraagt om hulp. Fat...

01-06-2017 18:00

The Deadly Seal

Father Brown - The Deadly Seal

Father Brown bevindt zich in een onmogelijke situatie wanneer hij, onder het mom van een biecht, te horen krijgt dat bisschop Talbot vermoord zal worden tijdens een jachtpartij.

31-05-2017 18:00

The Paradise of Thieves

Father Brown - The Paradise of Thieves

Wanneer een dode man in een gesloten bankkluis wordt gevonden, moet Father Brown het mysterie oplossen om te voorkomen dat een onschuldige man de uiterste prijs betaalt.

30-05-2017 18:00

The Standing Stones

Father Brown - The Standing Stones

Een dode op de steencirkel van een door polio getroffen dorp brengt Father Brown tot de conclusie dat er donkere krachten aan het werk zijn en dat er een ander offer dreigt.

29-05-2017 17:55

The Time Machine

Father Brown - The Time Machine

Father Brown bezoekt Jacob, die vastbesloten is om te bewijzen dat een familielid zijn vader een jaar geleden heeft vermoord door middel van zijn nieuwe uitvinding; een tijdmachine.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Father Brown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Father Brown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Father Brown bij Father Brown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Father Brown. Heb je een uitzending van Father Brown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Father Brown gemist

Uitzending gemist van Father Brown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Father Brown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Father Brown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Father Brown? Hier kun je alle uitzendingen van Father Brown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 16-06-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!