Programma gemist?

Father Brown ontmoet de een voodoo-priester tijdens die tot elke prijs op tv de vrouw van een zijn leven probeert van terug de te winnen.

Father Brown de onderzoekt de moord op het de naar zoon van een plaatselijke op luchtvaartmagnaat. Lady Felicia verliest tijdens haar op tv zangstem.

Father in Brown is door vastbesloten uit te zoeken waarom van het met lichaam van een met jonge man uit zijn graf is op tv een gehaald.

Father uit Brown stelt vast op tv dat de ogenschijnlijke zelfmoord van met een onlangs op teruggekeerde RAF-piloot in in werkelijkheid het moord was.

Door de roekeloos rijgedrag belanden Lady Felicia het en mrs. McCarthy naar in van het zekenhuis - met door een moordenaar van op vrije de voeten.

Flambeau een schakelt de hulp een in van Father met Brown bij de op diefstal van een het inhuldigingscadeau van de paus aan de de koningin in van naar Engeland.

Een komiek neemt een het wraak op zijn broers en in Father van Brown.

Father Brown in onderzoekt de de vergiftiging van op tv een ex-beul. Er uit hangt romantiek in de tijdens lucht voor het mrs. McCarthy.

Sid valt de voor de erfgename van naar naar een lokale brouwerij, maar met ze wordt op tv gearresteerd voor de moord naar op haar een vader.

De tijdens acteurs en op regisseur van de uit film 'Demon Brides' door komen naar Kembleford. Als uit er een moord wordt gepleegd in de gaat Father Brown op op tv onderzoek.

Een voortvluchtige zoekt in onderdak naar in St Mary's en op tv vraagt van om hulp. Father Brown van is verbijsterd als hij zich het realiseert dat de door door man in de biechtstoel inspecteur door Sullivan de is. Een voortvluchtige met zoekt onderdak in van St Mary's en van vraagt om hulp. Father op tv Brown is verbijsterd als een hij zich realiseert naar dat de man in op tv de biechtstoel een inspecteur Sullivan is en tijdens dat hij met wordt gezocht voor naar moord.

Father naar Brown bevindt zich in een naar onmogelijke de situatie wanneer hij, onder tijdens het mom op van een van biecht, te horen krijgt dat een bisschop Talbot uit vermoord zal van worden tijdens een uit jachtpartij.

Wanneer de een dode de man in een gesloten bankkluis wordt de gevonden, moet de Father Brown het mysterie het oplossen om te de voorkomen dat een met onschuldige door man de uiterste prijs op betaalt.

Een dode met op de steencirkel uit van een door polio een getroffen met dorp brengt Father Brown een tot het de conclusie dat een er donkere krachten aan een het werk een zijn en dat er een ander door offer tijdens dreigt.

Father in Brown bezoekt Jacob, tijdens die vastbesloten is om door te tijdens bewijzen dat een familielid met zijn vader van een jaar geleden het heeft vermoord door middel van van zijn nieuwe uitvinding; met een in tijdmachine.

juli 2020
16-06-2017 17:55

The Wrath of Baron Samdi

Father Brown - The Wrath of Baron Samdi

Father Brown ontmoet een voodoo-priester die tot elke prijs de vrouw van zijn leven probeert terug te winnen.

15-06-2017 17:55

The Sins of the Father

Father Brown - The Sins of the Father

Father Brown onderzoekt de moord op de zoon van een plaatselijke luchtvaartmagnaat. Lady Felicia verliest haar zangstem.

14-06-2017 17:55

The Resurrectionists

Father Brown - The Resurrectionists

Father Brown is vastbesloten uit te zoeken waarom het lichaam van een jonge man uit zijn graf is gehaald.

13-06-2017 18:00

The Missing Man

Father Brown - The Missing Man

Father Brown stelt vast dat de ogenschijnlijke zelfmoord van een onlangs teruggekeerde RAF-piloot in werkelijkheid moord was.

12-06-2017 17:55

The Rod of Asclepius

Father Brown - The Rod of Asclepius

Door roekeloos rijgedrag belanden Lady Felicia en mrs. McCarthy in het zekenhuis - met een moordenaar op vrije voeten.

09-06-2017 18:00

The Daughter of Autolycus

Father Brown - The Daughter of Autolycus

Flambeau schakelt de hulp in van Father Brown bij de diefstal van het inhuldigingscadeau van de paus aan de koningin van Engeland.

08-06-2017 17:55

The Crackpot of the Empire

Father Brown - The Crackpot of the Empire

Een komiek neemt wraak op zijn broers en Father Brown.

07-06-2017 18:15

The Hangman's Demise

Father Brown - The Hangman's Demise

Father Brown onderzoekt de vergiftiging van een ex-beul. Er hangt romantiek in de lucht voor mrs. McCarthy.

06-06-2017 18:00

The Brewer's Daughter

Father Brown - The Brewer's Daughter

Sid valt voor de erfgename van een lokale brouwerij, maar ze wordt gearresteerd voor de moord op haar vader.

05-06-2017 18:00

The Mask of the Demon

Father Brown - The Mask of the Demon

De acteurs en regisseur van de film 'Demon Brides' komen naar Kembleford. Als er een moord wordt gepleegd gaat Father Brown op onderzoek.

02-06-2017 18:00

The Owl of Minerva

Father Brown - The Owl of Minerva

Een voortvluchtige zoekt onderdak in St Mary's en vraagt om hulp. Father Brown is verbijsterd als hij zich realiseert dat de man in de biechtstoel inspecteur Sullivan is. Een voortvluchtige zoekt onderdak in St Mary's en vraagt om hulp. Fat...

01-06-2017 18:00

The Deadly Seal

Father Brown - The Deadly Seal

Father Brown bevindt zich in een onmogelijke situatie wanneer hij, onder het mom van een biecht, te horen krijgt dat bisschop Talbot vermoord zal worden tijdens een jachtpartij.

31-05-2017 18:00

The Paradise of Thieves

Father Brown - The Paradise of Thieves

Wanneer een dode man in een gesloten bankkluis wordt gevonden, moet Father Brown het mysterie oplossen om te voorkomen dat een onschuldige man de uiterste prijs betaalt.

30-05-2017 18:00

The Standing Stones

Father Brown - The Standing Stones

Een dode op de steencirkel van een door polio getroffen dorp brengt Father Brown tot de conclusie dat er donkere krachten aan het werk zijn en dat er een ander offer dreigt.

29-05-2017 17:55

The Time Machine

Father Brown - The Time Machine

Father Brown bezoekt Jacob, die vastbesloten is om te bewijzen dat een familielid zijn vader een jaar geleden heeft vermoord door middel van zijn nieuwe uitvinding; een tijdmachine.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Father Brown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Father Brown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Father Brown bij Father Brown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Father Brown. Heb je een uitzending van Father Brown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Father Brown gemist

Uitzending gemist van Father Brown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Father Brown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Father Brown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Father Brown? Hier kun je alle uitzendingen van Father Brown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 16-06-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!