Programma gemist?

Father Brown ontmoet op naar een voodoo-priester die tot elke naar prijs de vrouw van van zijn leven probeert op terug de te winnen.

Father Brown naar onderzoekt de moord door op de het zoon van een plaatselijke van luchtvaartmagnaat. Lady Felicia door verliest haar door zangstem.

Father Brown is een vastbesloten uit met te op zoeken waarom het lichaam van een het jonge man uit door met zijn graf is tijdens gehaald.

Father tijdens Brown stelt vast dat de door ogenschijnlijke zelfmoord van uit met een onlangs teruggekeerde RAF-piloot in werkelijkheid naar moord op tv was.

Door roekeloos rijgedrag de tijdens belanden Lady Felicia en mrs. McCarthy van in het zekenhuis het - op tv met een moordenaar het op vrije op tv voeten.

Flambeau schakelt de op tv hulp in van door Father Brown bij het de diefstal van met het door inhuldigingscadeau van de op paus aan in de koningin van door Engeland.

Een komiek het neemt wraak door op zijn uit broers en Father tijdens Brown.

Father Brown in onderzoekt door de vergiftiging van een ex-beul. tijdens Er hangt romantiek op in een de lucht voor mrs. het McCarthy.

Sid valt voor met de erfgename van van een lokale naar brouwerij, een maar ze wordt gearresteerd de voor de moord op haar met het vader.

De een acteurs en tijdens regisseur van de film 'Demon Brides' de komen naar de Kembleford. Als er een het moord uit wordt gepleegd gaat de Father Brown op met onderzoek.

Een op tv voortvluchtige zoekt met onderdak in St Mary's met en vraagt met om hulp. Father Brown is door verbijsterd als hij door zich op tv realiseert dat de het man in de biechtstoel inspecteur tijdens Sullivan met is. Een voortvluchtige zoekt naar onderdak in met St Mary's en op vraagt om hulp. Father het Brown is verbijsterd met als hij zich realiseert het dat de man in naar de de biechtstoel inspecteur Sullivan is uit en dat hij naar wordt met gezocht voor moord.

Father Brown bevindt naar in zich in een onmogelijke situatie wanneer een hij, onder op tv het mom de van een biecht, de te horen krijgt naar dat bisschop uit Talbot vermoord zal naar worden tijdens een door jachtpartij.

Wanneer een dode met man in in een gesloten uit bankkluis wordt op tv gevonden, moet Father Brown het uit mysterie oplossen om te van op tv voorkomen dat een onschuldige een man de op uiterste prijs betaalt.

Een uit dode op de op steencirkel van een door het polio getroffen dorp brengt tijdens Father Brown tot van het de conclusie dat er donkere tijdens krachten aan het in werk zijn en dat op tv er een tijdens ander tijdens offer dreigt.

Father Brown met bezoekt Jacob, die uit vastbesloten is om van te bewijzen in dat een familielid zijn vader het een met jaar geleden heeft vermoord door tijdens uit middel van zijn naar nieuwe uitvinding; een uit tijdmachine.

juni 2021
16-06-2017 17:55

The Wrath of Baron Samdi

Father Brown - The Wrath of Baron Samdi

Father Brown ontmoet een voodoo-priester die tot elke prijs de vrouw van zijn leven probeert terug te winnen.

15-06-2017 17:55

The Sins of the Father

Father Brown - The Sins of the Father

Father Brown onderzoekt de moord op de zoon van een plaatselijke luchtvaartmagnaat. Lady Felicia verliest haar zangstem.

14-06-2017 17:55

The Resurrectionists

Father Brown - The Resurrectionists

Father Brown is vastbesloten uit te zoeken waarom het lichaam van een jonge man uit zijn graf is gehaald.

13-06-2017 18:00

The Missing Man

Father Brown - The Missing Man

Father Brown stelt vast dat de ogenschijnlijke zelfmoord van een onlangs teruggekeerde RAF-piloot in werkelijkheid moord was.

12-06-2017 17:55

The Rod of Asclepius

Father Brown - The Rod of Asclepius

Door roekeloos rijgedrag belanden Lady Felicia en mrs. McCarthy in het zekenhuis - met een moordenaar op vrije voeten.

09-06-2017 18:00

The Daughter of Autolycus

Father Brown - The Daughter of Autolycus

Flambeau schakelt de hulp in van Father Brown bij de diefstal van het inhuldigingscadeau van de paus aan de koningin van Engeland.

08-06-2017 17:55

The Crackpot of the Empire

Father Brown - The Crackpot of the Empire

Een komiek neemt wraak op zijn broers en Father Brown.

07-06-2017 18:15

The Hangman's Demise

Father Brown - The Hangman's Demise

Father Brown onderzoekt de vergiftiging van een ex-beul. Er hangt romantiek in de lucht voor mrs. McCarthy.

06-06-2017 18:00

The Brewer's Daughter

Father Brown - The Brewer's Daughter

Sid valt voor de erfgename van een lokale brouwerij, maar ze wordt gearresteerd voor de moord op haar vader.

05-06-2017 18:00

The Mask of the Demon

Father Brown - The Mask of the Demon

De acteurs en regisseur van de film 'Demon Brides' komen naar Kembleford. Als er een moord wordt gepleegd gaat Father Brown op onderzoek.

02-06-2017 18:00

The Owl of Minerva

Father Brown - The Owl of Minerva

Een voortvluchtige zoekt onderdak in St Mary's en vraagt om hulp. Father Brown is verbijsterd als hij zich realiseert dat de man in de biechtstoel inspecteur Sullivan is. Een voortvluchtige zoekt onderdak in St Mary's en vraagt om hulp. Fat...

01-06-2017 18:00

The Deadly Seal

Father Brown - The Deadly Seal

Father Brown bevindt zich in een onmogelijke situatie wanneer hij, onder het mom van een biecht, te horen krijgt dat bisschop Talbot vermoord zal worden tijdens een jachtpartij.

31-05-2017 18:00

The Paradise of Thieves

Father Brown - The Paradise of Thieves

Wanneer een dode man in een gesloten bankkluis wordt gevonden, moet Father Brown het mysterie oplossen om te voorkomen dat een onschuldige man de uiterste prijs betaalt.

30-05-2017 18:00

The Standing Stones

Father Brown - The Standing Stones

Een dode op de steencirkel van een door polio getroffen dorp brengt Father Brown tot de conclusie dat er donkere krachten aan het werk zijn en dat er een ander offer dreigt.

29-05-2017 17:55

The Time Machine

Father Brown - The Time Machine

Father Brown bezoekt Jacob, die vastbesloten is om te bewijzen dat een familielid zijn vader een jaar geleden heeft vermoord door middel van zijn nieuwe uitvinding; een tijdmachine.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Father Brown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Father Brown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Father Brown bij Father Brown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Father Brown. Heb je een uitzending van Father Brown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Father Brown gemist

Uitzending gemist van Father Brown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Father Brown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Father Brown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Father Brown? Hier kun je alle uitzendingen van Father Brown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 16-06-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!