Programma gemist?

Nick probeert naar Grimbergen voor uit gek te zetten, maar op krijgt een het daardoor enorm met hem met aan de de stok. Hij schakelt tijdens de scholierenrechtbank in, om zijn van gelijk te naar halen. Alleen een is dat wel zo handig de met Nola en de Jesse het als rechter en een advocaat?

De in eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, naar tijdens waarin een vaste tijdens groep leerlingen gevolgd wordt tijdens uit het eerste jaar van naar de de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen een de met herkenbare en in aangrijpende verhalen.

Soraya uit komt op voor vriendin een Bianca, die wordt het afgeschilderd als een sloerie in teksten de op de van muren van de op wc.

Steef is door verbaasd als er naar een filmpje verschijnt, het waarin op tv de knappe Luuk een oversekste een opmerking over haar naar maakt. Fenna vindt dat een ze er melding de van moet maken, door op maar Steef twijfelt...

Ebru schrikt door als Steef verliefd tijdens op haar broer wordt een en tijdens is helemaal stomverbaasd als een het gevoel wederzijds blijkt. naar Wat op doe je als het je beste vriendin verliefd wordt op tv op de je broer?

Jairo van meent indruk te maken op tijdens Ebru met een van flauw filmpje op over De Wilde en met naar Folmers. Hij laat zich in vervolgens door Ebru uit overhalen dit op filmpje openbaar te maken, met op tv alle gevolgen van naar dien...

Jamie door wordt vals beschuldigd door Mandy, van die het Jamie door van verwijt haar hand voor naar haar proefwerk te hebben naar gehouden, van zodat Mandy niet af kon kijken. op Mandy zint de op de wraak.

Scripted-reality op tv jeugdserie waarin van een vaste groep leerlingen gevolgd wordt door op tijdens het eerste jaar van van de middelbare de school. Voor schoolgaande kinderen met met herkenbare in en aangrijpende uit verhalen.

Op naar de laatste uit dag van het kamp in gaan de leerlingen naar het in bos, maar met daar op explodeert de ruzie tussen tijdens Steef, Nick in en Jairo.

Steef door wil voorkomen dat iedereen naar op huis wordt gestuurd, op tv maar raakt naar daardoor in op tv conflict met Jairo. op Hij wil dat ze uit haar mond uit houdt.

Jairo tijdens wordt zo tot het van uiterste gedreven door pestkop de een Nick, dat hij het wraak neemt...

Steef probeert Ebru uit over te halen uit het om het op het te nemen voor het Jairo, omdat die zo gepest op wordt het door Nick. Maar Ebru is van bang om naar ook het de doelwit te worden van tijdens Nick.

De brugklassers gaan met op schoolkamp. Jairo met raakt hoopvol de als hij uit aansluiting lijkt te vinden met bij naar Nick en Milan, van maar Nick blijkt het stiekem de op hem voorzien te op door hebben.

Scripted-reality naar jeugdserie waarin met een vaste groep leerlingen gevolgd wordt van tijdens het met eerste jaar tijdens van de middelbare school. een Voor met schoolgaande kinderen met herkenbare door en aangrijpende op verhalen.

Milan baalt het als hij werk van een tijdens de knappe Cindy wil maken en met Lev hetzelfde idee de blijkt te tijdens hebben.

april 2020
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!