Programma gemist?

Ebru het zet Jamie onder met druk om uit Klikker niet op een te geven. Als in Jamie de app in vervolgens openbaar maakt, is het ze echter niet blij met het het naar resultaat.

Jamie tijdens komt erachter een dat Milan zich onder druk de laat zetten op tv door een groepje van jongens die hij als zijn een vrienden naar ziet. Ze het probeert hem in te een laten zien dat dit in niet zijn echte vrienden door zijn, maar dat het levert het alleen maar ruzie door op.

Jairo photoshopt naar wat plaatjes, zodat van het net op lijkt alsof door hij foto's heeft een van meiden uit de kleedkamer. met Als hij een de geintje in met een van de foto's uithaalt, in blijkt dat het echter grote in gevolgen te door hebben.

Als Milan met geen zin heeft tijdens om de aantekeningen over te schrijven, omdat de er uit een schriftcontrole komt, maakt hij een er een principiële kwestie van in van. Als hij op tv de rest van de klas een echter niet meekrijgt in tijdens zijn protest, bindt tijdens tijdens hij in.

Scripted-reality in jeugdserie waarin een een vaste groep met leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste het jaar van de de middelbare een school. Voor schoolgaande kinderen met het herkenbare en tijdens aangrijpende door verhalen.

Milan in laat zich naar overhalen door Roos om met het haar naar het de film op te gaan. In ruil het maakt zij op tv dan zijn proefwerk scheikunde. met Maar misschien had op Milan dit beter naar niet kunnen doen: want voor de wat, een hoort wat...

Jamie tijdens baalt van uit de slechte wifi een op school. Maar haar plan om de daar verandering de in te van brengen, maakt het probleem alleen uit maar groter, met aangezien Folmers alle door wifi de platlegt...

Steef begint te op vermoeden op tv dat Ebru haar uit op afstand houdt en uit begrijpt later ook waarom: uit Ebru verbergt voor een haar ouders dat van op tv zij op school geen het hoofddoek draagt.

Als op tv de klas van Steef voor tijdens straf een onverwacht naar proefwerk krijgt, met besluiten de leerlingen de in protest een te gaan uit en niet te uit leren.

Als op tv Milans mobiel wordt gejat, krijgt de hij op kans het met ding terug te kopen. Milan op tv verzint een een plan om de dief te uit het pakken.

Scripted-reality jeugdserie tijdens waarin een vaste groep in naar leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste naar jaar van van de middelbare school. Voor naar schoolgaande kinderen het met de herkenbare en aangrijpende het verhalen.

Nick met krijgt een onvoldoende terug voor een scheikunde. Hij regelt met bijles van in de knappe Soraya, maar het met zijn broer heeft een heel ander met idee hoe Nick de een goed cijfer uit op kan halen...

Steef uit vindt een met tas met gejatte gadgets en twijfelt het wat de ze daarmee moet doen. Ze van gaat van tegen het advies in het van vriendin naar Ebru, maar wordt daar de niet echt een voor beloond.

Jamie meent een een manier te hebben in om naar Klikker te behouden en een het lijkt te met lukken, totdat haar vader in haar plannen tijdens dwarsboomt.

Jairo op tv ontdekt via Ebru dat van meisjes toch wel wat in gecompliceerder in elkaar op zitten tijdens dan hij dacht de en hij tijdens probeert via haar op meer te weten te komen. naar Net als hij denkt op op tv te begrijpen hoe meiden werken, op blijkt dat op hij er volledig met naast zit.

februari 2020
19-09-2019 17:05

Klikkerfittie

Brugklas - Klikkerfittie

Ebru zet Jamie onder druk om Klikker niet op te geven. Als Jamie de app vervolgens openbaar maakt, is ze echter niet blij met het resultaat.

18-09-2019 17:05

Geen echte vrienden

Brugklas - Geen echte vrienden

Jamie komt erachter dat Milan zich onder druk laat zetten door een groepje jongens die hij als zijn vrienden ziet. Ze probeert hem in te laten zien dat dit niet zijn echte vrienden zijn, maar dat levert alleen maar ruzie op.

17-09-2019 17:05

Puistenkont

Brugklas - Puistenkont

Jairo photoshopt wat plaatjes, zodat het net lijkt alsof hij foto's heeft van meiden uit de kleedkamer. Als hij een geintje met een van de foto's uithaalt, blijkt dat echter grote gevolgen te hebben.

16-09-2019 17:05

Fikkie op de middenstip

Brugklas - Fikkie op de middenstip

Als Milan geen zin heeft om aantekeningen over te schrijven, omdat er een schriftcontrole komt, maakt hij er een principiële kwestie van. Als hij de rest van de klas echter niet meekrijgt in zijn protest, bindt hij in.

15-09-2019 09:45

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

13-09-2019 17:05

Tongen voor een tien

Brugklas - Tongen voor een tien

Milan laat zich overhalen door Roos om met haar naar de film te gaan. In ruil maakt zij dan zijn proefwerk scheikunde. Maar misschien had Milan dit beter niet kunnen doen: want voor wat, hoort wat...

12-09-2019 17:05

Wifi strijd

Brugklas - Wifi strijd

Jamie baalt van de slechte wifi op school. Maar haar plan om daar verandering in te brengen, maakt het probleem alleen maar groter, aangezien Folmers alle wifi platlegt...

11-09-2019 17:05

Tussen twee culturen

Brugklas - Tussen twee culturen

Steef begint te vermoeden dat Ebru haar op afstand houdt en begrijpt later ook waarom: Ebru verbergt voor haar ouders dat zij op school geen hoofddoek draagt.

10-09-2019 17:05

Straf voor niks

Brugklas - Straf voor niks

Als de klas van Steef voor straf een onverwacht proefwerk krijgt, besluiten de leerlingen in protest te gaan en niet te leren.

09-09-2019 17:05

Zonder mobieltje kan ik niet leven

Brugklas - Zonder mobieltje kan ik niet leven

Als Milans mobiel wordt gejat, krijgt hij kans het ding terug te kopen. Milan verzint een plan om de dief te pakken.

08-09-2019 09:15

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

06-09-2019 17:10

Zonder t-shirt

Brugklas - Zonder t-shirt

Nick krijgt een onvoldoende terug voor scheikunde. Hij regelt bijles van de knappe Soraya, maar zijn broer heeft een heel ander idee hoe Nick een goed cijfer kan halen...

05-09-2019 17:05

Jatten

Brugklas - Jatten

Steef vindt een tas met gejatte gadgets en twijfelt wat ze daarmee moet doen. Ze gaat tegen het advies in van vriendin Ebru, maar wordt daar niet echt voor beloond.

04-09-2019 17:05

Ruzie met pa

Brugklas - Ruzie met pa

Jamie meent een manier te hebben om Klikker te behouden en het lijkt te lukken, totdat haar vader haar plannen dwarsboomt.

03-09-2019 17:05

Nerds snappen niks van meisjes

Brugklas - Nerds snappen niks van meisjes

Jairo ontdekt via Ebru dat meisjes toch wel wat gecompliceerder in elkaar zitten dan hij dacht en hij probeert via haar meer te weten te komen. Net als hij denkt te begrijpen hoe meiden werken, blijkt dat hij er volledig naast zit.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!