Programma gemist?

Ruby's besluit om in niet meteen een met Kevin in te zoenen lijkt effectief, het maar tijdens blijkt dat uiteindelijk van niet.

Remco uit ergert zich aan van een nieuwe jongen in de zijn klas, Emiel, het die extreem bijdehand is. in Hij besluit naar Emiel eens door flink te kakken met te zetten, in maar de vraag is in of Emiel het dat op zich zal laten het zitten.

Demy doet zich op beter voor op tv dan ze is met om de aandacht uit te de trekken van Taco, op wie met ze stapelverliefd tijdens is.

Als van de nieuwe leerling Semme indruk de in probeert te maken op Fien de door haar via op de tijdens intercom mee uit te op tv vragen, krijgt hij straf van door De naar Wilde.Meer Als de op nieuwe leerling Semme op tv indruk probeert te een maken op op tv Fien door haar via met de intercom mee naar uit te met vragen, krijgt hij straf de van De een Wilde. Semme laat zich het negatief over De naar Wilde uit tijdens tegen Fien, niet naar wetende dat Fien haar door dochter is. Fien het besluit Semme terug te uit pakken...Minder

Emma probeert de Kyan in ervan te weerhouden weg te een gaan. Totdat de zij er achter komt dat in hij zelf toch een echt wel wil tijdens door gaan.

Anouk en tijdens Max het strijden om de titel van van klassenvertegenwoordiger. door Dit zorgt voor onenigheid tussen de door door twee.

Yara neemt wraak tijdens op haar tijdens vriendje in als hij het uitmaakt. Haar uit actie pakt op alleen helemaal verkeerd de uit.

Sanne blokkeert vriendin tijdens Layla op tijdens social naar media wanneer ze merkt dat het naar in beter voor haar reputatie is een de uit vriendschap te beƫindigen.

Simon heeft een een nieuw naar vriendinnetje. Hij heeft door alleen ook nog een ander op tv vriendinnetje een met wie hij het het uit op moet maken, maar dat blijkt naar minder eenvoudig op tv dan gedacht.

Als Emma's in vriendin Serina op met Kyan zoent, komt Emma tijdens erachter uit dat ze een hem eigenlijk zelf nog leuk tijdens vindt.

Als Iris geld tijdens jat in van een vriendin, krijgt uit ze onverwacht steun door van door Steenkamp. Dat vertrouwen beschaamt ze echter, een om van weer bij een haar vriendinnen in het gevlij van te met komen.

Als op tv Iris geld steelt uit van een tijdens vriendin, krijgt ze onverwacht steun het van Steenkamp. Dat door vertrouwen beschaamt het ze echter om weer bij naar door haar vriendinnen in het gevlij te een komen.Meer Jasmijn wil op de voorkomen dat Marcel van van school vertrekt, de wat hij volgens haar in doet omdat hij in zich schuldig op voelt over een de ongeluk tijdens gym.Minder

Max trekt door het een niet als Anouk ervoor een kiest het maatschappijleerproject met op tv een in andere jongen te doen.Meer Max trekt van het door niet als door Anouk ervoor kiest het maatschappijleerproject met op tv een andere jongen van in te doen. Max naar weet namelijk zeker dat uit deze jongen meer wil van op tv door Anouk.Minder

februari 2020
11-06-2015 18:56

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Ruby's besluit om niet meteen met Kevin te zoenen lijkt effectief, maar blijkt dat uiteindelijk niet.

10-06-2015 19:00

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Remco ergert zich aan een nieuwe jongen in zijn klas, Emiel, die extreem bijdehand is. Hij besluit Emiel eens flink te kakken te zetten, maar de vraag is of Emiel dat op zich zal laten zitten.

09-06-2015 18:55

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Demy doet zich beter voor dan ze is om de aandacht te trekken van Taco, op wie ze stapelverliefd is.

08-06-2015 18:57

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Als de nieuwe leerling Semme indruk probeert te maken op Fien door haar via de intercom mee uit te vragen, krijgt hij straf van De Wilde.Meer Als de nieuwe leerling Semme indruk probeert te maken op Fien door haar via de intercom mee uit te...

06-06-2015 10:15

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlij...

05-06-2015 18:55

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Emma probeert Kyan ervan te weerhouden weg te gaan. Totdat zij er achter komt dat hij zelf toch echt wel wil gaan.

04-06-2015 18:55

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Anouk en Max strijden om de titel van klassenvertegenwoordiger. Dit zorgt voor onenigheid tussen de twee.

03-06-2015 18:55

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Yara neemt wraak op haar vriendje als hij het uitmaakt. Haar actie pakt alleen helemaal verkeerd uit.

02-06-2015 18:55

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Sanne blokkeert vriendin Layla op social media wanneer ze merkt dat het beter voor haar reputatie is de vriendschap te beƫindigen.

01-06-2015 18:58

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Simon heeft een nieuw vriendinnetje. Hij heeft alleen ook nog een ander vriendinnetje met wie hij het uit moet maken, maar dat blijkt minder eenvoudig dan gedacht.

30-05-2015 10:25

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlij...

29-05-2015 18:55

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Als Emma's vriendin Serina met Kyan zoent, komt Emma erachter dat ze hem eigenlijk zelf nog leuk vindt.

28-05-2015 18:55

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Als Iris geld jat van een vriendin, krijgt ze onverwacht steun van Steenkamp. Dat vertrouwen beschaamt ze echter, om weer bij haar vriendinnen in het gevlij te komen.

27-05-2015 18:59

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Als Iris geld steelt van een vriendin, krijgt ze onverwacht steun van Steenkamp. Dat vertrouwen beschaamt ze echter om weer bij haar vriendinnen in het gevlij te komen.Meer Jasmijn wil voorkomen dat Marcel van school vertrekt, wat hij volge...

26-05-2015 18:58

Brugklas

Brugklas - Brugklas

Max trekt het niet als Anouk ervoor kiest het maatschappijleerproject met een andere jongen te doen.Meer Max trekt het niet als Anouk ervoor kiest het maatschappijleerproject met een andere jongen te doen. Max weet namelijk zeker dat deze j...

Je bekijkt momenteel pagina 63 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!