Programma gemist?

Nick probeert van Grimbergen in voor gek te zetten, maar de krijgt het daardoor door enorm door met hem aan de stok. de Hij schakelt in de scholierenrechtbank in, om tijdens zijn uit gelijk te halen. Alleen op is dat wel zo handig op tv met Nola van en Jesse als de rechter en het advocaat?

De door eerste scripted-reality jeugdserie op in Nederland, waarin een met vaste groep leerlingen van gevolgd wordt tijdens met het uit eerste jaar van de middelbare school. in Voor schoolgaande kinderen van met herkenbare in en tijdens aangrijpende verhalen.

Soraya de komt op voor in vriendin Bianca, de die wordt afgeschilderd als een sloerie in teksten op met de muren van de het op tv wc.

Steef is verbaasd op tv als het er een filmpje uit verschijnt, waarin de van knappe Luuk een oversekste opmerking van over in haar maakt. uit Fenna vindt dat ze er met melding door van moet maken, maar Steef op tv twijfelt...

Ebru schrikt op tv als Steef verliefd een op het haar broer wordt en is helemaal met van stomverbaasd als het gevoel wederzijds door blijkt. Wat de doe je naar als je beste vriendin het verliefd wordt op je op broer?

Jairo meent indruk uit te op maken op Ebru met met een flauw filmpje over door De op tv Wilde en Folmers. Hij van laat zich een vervolgens door Ebru overhalen dit tijdens filmpje openbaar door te maken, met het alle gevolgen van tijdens dien...

Jamie op tv wordt vals beschuldigd door Mandy, met die het door Jamie verwijt door haar hand voor naar haar proefwerk in te hebben gehouden, met zodat Mandy niet af kon het kijken. Mandy zint van op door wraak.

Scripted-reality jeugdserie op waarin tijdens een vaste groep leerlingen gevolgd op tv wordt tijdens het door eerste van jaar van de tijdens middelbare school. Voor schoolgaande een kinderen met herkenbare uit en aangrijpende tijdens verhalen.

Op de laatste met dag met van het door kamp gaan de leerlingen naar het in bos, door maar daar explodeert in de ruzie tussen Steef, uit Nick en een Jairo.

Steef wil een voorkomen dat iedereen naar een huis wordt van gestuurd, maar raakt daardoor de met in conflict met op tv Jairo. Hij wil dat ze van haar mond de houdt.

Jairo op wordt zo met tot het uiterste gedreven met door pestkop het Nick, dat hij wraak op tv neemt...

Steef probeert tijdens Ebru door over te halen op om het op te nemen voor tijdens het Jairo, omdat die zo gepest op wordt door op Nick. Maar Ebru is op tv bang om op ook het doelwit te door worden van op Nick.

De op brugklassers gaan op schoolkamp. op Jairo raakt hoopvol in als hij op tv aansluiting lijkt te met vinden bij door Nick en Milan, maar Nick blijkt een het stiekem op op hem voorzien te door de hebben.

Scripted-reality een jeugdserie waarin een vaste groep in leerlingen gevolgd wordt door tijdens het op tv eerste uit jaar van de uit middelbare school. Voor schoolgaande in kinderen met herkenbare van en aangrijpende het verhalen.

Milan op tv baalt als hij in werk van de knappe Cindy door wil in maken en op Lev hetzelfde idee blijkt te van hebben.

mei 2020
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!