Programma gemist?

Nick een probeert Grimbergen voor van gek te zetten, naar maar krijgt door het daardoor enorm met op hem aan de stok. het Hij schakelt de scholierenrechtbank op in, om zijn een gelijk met te halen. Alleen van is dat het wel zo handig met Nola het en Jesse op tv als rechter naar en advocaat?

De eerste scripted-reality de jeugdserie in Nederland, van waarin een vaste met groep uit leerlingen gevolgd wordt tijdens het op eerste jaar door van op de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen door met herkenbare van en aangrijpende in verhalen.

Soraya het komt op op tv voor vriendin Bianca, in die wordt afgeschilderd als op sloerie in door teksten op de naar muren van de met wc.

Steef het is verbaasd als er een een filmpje verschijnt, waarin een de knappe van Luuk een het oversekste opmerking in over haar maakt. Fenna vindt dat uit ze er melding het van het moet maken, maar Steef met twijfelt...

Ebru door schrikt als Steef de verliefd op de haar broer wordt en is tijdens helemaal stomverbaasd als een het met gevoel wederzijds blijkt. Wat doe in je als je naar beste vriendin verliefd in wordt in op je broer?

Jairo meent indruk een te maken op tijdens uit Ebru met een flauw filmpje over de De Wilde uit en in Folmers. Hij laat tijdens zich vervolgens door in Ebru overhalen dit filmpje openbaar te naar maken, met met alle gevolgen van van dien...

Jamie wordt vals van beschuldigd door Mandy, in die het van Jamie verwijt haar door hand voor haar het proefwerk in te hebben gehouden, zodat Mandy niet op tv af kon kijken. een Mandy op tv zint op in wraak.

Scripted-reality door jeugdserie waarin tijdens een vaste groep van leerlingen gevolgd wordt tijdens het in eerste door jaar van de middelbare school. Voor naar een schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende het een verhalen.

Op de laatste met dag van het van kamp gaan tijdens de leerlingen naar naar het op tv bos, maar daar tijdens explodeert de ruzie met tussen Steef, Nick het en Jairo.

Steef naar wil voorkomen dat een iedereen naar huis wordt gestuurd, een maar raakt naar daardoor in in conflict met Jairo. op Hij wil dat ze haar met mond op tv houdt.

Jairo de wordt zo de tot het uiterste gedreven in door pestkop Nick, dat hij op in wraak neemt...

Steef een probeert Ebru over te halen het om het op op te nemen voor op Jairo, omdat die tijdens zo gepest wordt op tv door Nick. naar Maar op tv Ebru is bang om ook het door het doelwit te worden in van Nick.

De een brugklassers gaan de op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol naar als hij met aansluiting lijkt te vinden bij een Nick met en Milan, maar naar Nick blijkt het stiekem van op hem voorzien een te op tv hebben.

Scripted-reality jeugdserie tijdens waarin het een vaste groep leerlingen gevolgd met wordt tijdens het de eerste jaar van de de middelbare school. Voor door schoolgaande een kinderen met uit herkenbare en aangrijpende het verhalen.

Milan baalt als de hij op tv werk van de naar knappe Cindy door wil maken en Lev hetzelfde op idee een blijkt te hebben.

mei 2021
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!