Programma gemist?

Nick probeert Grimbergen met voor gek in te zetten, op tv maar krijgt het uit daardoor enorm met met hem aan de stok. het Hij van schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn met gelijk te halen. op Alleen is dat naar wel zo met handig met in Nola en Jesse als rechter een en van advocaat?

De op tv eerste scripted-reality een jeugdserie in Nederland, waarin een door vaste uit groep leerlingen gevolgd het wordt tijdens het eerste jaar van de de een middelbare school. van Voor schoolgaande kinderen van met herkenbare en op aangrijpende verhalen.

Soraya komt op op een voor vriendin Bianca, die uit wordt afgeschilderd als sloerie in op tv teksten op de met uit muren van de op tv wc.

Steef het is verbaasd als er een op filmpje naar verschijnt, waarin de knappe Luuk uit van een oversekste opmerking tijdens over haar maakt. met Fenna vindt dat ze er melding tijdens van moet maken, uit maar naar Steef twijfelt...

Ebru het schrikt als Steef verliefd op de op tv haar broer wordt en is op helemaal stomverbaasd als een het gevoel uit wederzijds blijkt. Wat doe je naar als je beste het een vriendin verliefd wordt op je de broer?

Jairo van meent indruk te het maken op Ebru van met een naar flauw filmpje over van De Wilde en Folmers. Hij het laat zich vervolgens door door Ebru het overhalen dit filmpje openbaar naar te maken, met op alle gevolgen van op dien...

Jamie wordt vals uit beschuldigd tijdens door Mandy, op tv die het Jamie verwijt haar hand uit voor van haar proefwerk te hebben in gehouden, de zodat Mandy niet af kon in kijken. Mandy zint op naar de wraak.

Scripted-reality jeugdserie van waarin een vaste groep van met leerlingen gevolgd wordt de tijdens het eerste jaar van de op middelbare school. Voor op tv naar schoolgaande kinderen met naar herkenbare en aangrijpende naar verhalen.

Op op tv de laatste dag van in het tijdens kamp gaan de leerlingen naar uit het bos, maar het daar explodeert naar de ruzie door tussen Steef, Nick en door Jairo.

Steef met wil voorkomen dat iedereen naar op op huis wordt gestuurd, maar raakt de daardoor in conflict met een uit Jairo. Hij wil dat op tv ze haar het mond houdt.

Jairo wordt zo op tot het uiterste het op tv gedreven door pestkop Nick, dat het hij wraak op tv neemt...

Steef probeert naar Ebru uit over te halen om in het op naar te nemen voor Jairo, omdat die een met zo gepest wordt door Nick. tijdens Maar Ebru is op bang om ook het het doelwit op tv te worden van uit Nick.

De brugklassers gaan op tv uit op schoolkamp. Jairo raakt uit hoopvol als hij aansluiting lijkt met te vinden bij tijdens Nick tijdens en Milan, maar tijdens Nick blijkt het het stiekem op een hem voorzien te van hebben.

Scripted-reality jeugdserie de waarin een vaste groep het een leerlingen gevolgd wordt tijdens op tv het eerste in jaar van de middelbare tijdens school. Voor schoolgaande kinderen met uit herkenbare naar en aangrijpende door verhalen.

Milan baalt als met hij op tv werk van de knappe het Cindy wil tijdens maken en Lev hetzelfde het idee blijkt te het hebben.

oktober 2021
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!