Programma gemist?

Nick in probeert Grimbergen voor gek te op tv de zetten, maar krijgt het het daardoor enorm met hem op aan de van stok. Hij schakelt de met scholierenrechtbank in, om de zijn gelijk te een halen. Alleen is dat van wel zo op handig met Nola op tv en Jesse als rechter uit en op advocaat?

De een eerste scripted-reality jeugdserie tijdens in Nederland, waarin een naar vaste groep op leerlingen gevolgd wordt tijdens het op tv eerste jaar van op de middelbare tijdens school. Voor de schoolgaande kinderen van met herkenbare en aangrijpende door verhalen.

Soraya komt uit op voor door vriendin Bianca, die wordt tijdens afgeschilderd als sloerie in een teksten op van de muren van de het naar wc.

Steef op is verbaasd als er in een filmpje verschijnt, waarin het op de knappe Luuk een van oversekste opmerking over door haar maakt. Fenna in vindt dat van ze er melding van moet op maken, maar Steef tijdens twijfelt...

Ebru tijdens schrikt als Steef verliefd met op op tv haar broer wordt en is helemaal met stomverbaasd de als het door gevoel wederzijds blijkt. op tv Wat doe je uit als je beste vriendin op verliefd wordt met op je broer?

Jairo naar meent indruk het te maken op Ebru met een op flauw filmpje over op tv op De Wilde en op tv Folmers. Hij laat zich door vervolgens door Ebru overhalen de dit van filmpje openbaar te in maken, met alle met gevolgen van dien...

Jamie op tv wordt vals beschuldigd door Mandy, van die op tv het Jamie verwijt haar naar hand voor haar proefwerk in te in hebben gehouden, zodat Mandy niet tijdens af van kon kijken. uit Mandy zint op op tv wraak.

Scripted-reality de jeugdserie waarin een een vaste groep leerlingen gevolgd wordt een tijdens het op eerste jaar van de een op middelbare school. Voor schoolgaande een kinderen met herkenbare van en aangrijpende een verhalen.

Op de laatste tijdens dag met van het kamp gaan de een leerlingen op naar het een bos, maar daar explodeert de ruzie op tussen Steef, Nick een en op tv Jairo.

Steef wil voorkomen op tv dat iedereen naar in huis wordt gestuurd, in maar raakt op tv daardoor in conflict met uit Jairo. Hij uit wil in dat ze haar mond in houdt.

Jairo wordt zo tijdens tot het tijdens uiterste op gedreven door pestkop Nick, dat hij op wraak tijdens neemt...

Steef door probeert Ebru over te op halen om het het op te op tv nemen voor van Jairo, omdat die van zo gepest wordt door Nick. Maar het Ebru is tijdens bang van om ook het het doelwit te worden van een Nick.

De op tv brugklassers gaan van op schoolkamp. Jairo raakt op hoopvol als hij aansluiting naar lijkt te tijdens vinden bij Nick in en Milan, maar Nick op blijkt het een stiekem op hem met voorzien te het hebben.

Scripted-reality jeugdserie uit waarin het een vaste groep leerlingen een gevolgd wordt tijdens het eerste tijdens jaar van de de door middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met op herkenbare en aangrijpende door in verhalen.

Milan baalt als tijdens hij werk van de de knappe Cindy tijdens wil door maken en Lev hetzelfde van idee blijkt te uit hebben.

januari 2021
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!