Programma gemist?

Nick probeert Grimbergen uit voor gek in te uit zetten, maar krijgt het het daardoor enorm met hem tijdens aan de stok. Hij tijdens schakelt de scholierenrechtbank een in, om zijn met door gelijk te halen. Alleen is van dat wel een zo handig met Nola met en Jesse als tijdens rechter en door advocaat?

De door eerste scripted-reality jeugdserie van in Nederland, door waarin een vaste het groep leerlingen gevolgd wordt tijdens tijdens het eerste jaar van van de middelbare school. met Voor schoolgaande kinderen met met herkenbare en op aangrijpende een verhalen.

Soraya uit komt op voor door vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd op als op tv sloerie in teksten op een de op muren van de op wc.

Steef het is verbaasd als in er een filmpje verschijnt, met waarin de tijdens knappe Luuk een oversekste een opmerking over haar door maakt. Fenna een vindt dat ze er melding het van op moet maken, maar op tv Steef twijfelt...

Ebru op schrikt als Steef de verliefd op haar broer wordt de de en is helemaal stomverbaasd als tijdens het gevoel wederzijds blijkt. uit Wat met doe je tijdens als je beste vriendin verliefd wordt van op de je broer?

Jairo meent indruk het naar te maken op op Ebru met een flauw filmpje uit over De Wilde het en Folmers. met Hij laat uit zich vervolgens door Ebru overhalen dit de filmpje een openbaar te maken, met alle de gevolgen het van dien...

Jamie uit wordt vals beschuldigd door het Mandy, die tijdens het Jamie verwijt haar op hand voor met haar proefwerk te hebben gehouden, door de zodat Mandy niet af door kon kijken. Mandy zint met op naar wraak.

Scripted-reality jeugdserie door waarin een vaste groep van leerlingen naar gevolgd wordt tijdens de het eerste jaar uit van de middelbare van school. Voor een schoolgaande kinderen met herkenbare in en aangrijpende tijdens verhalen.

Op de laatste een dag van het door op kamp gaan de leerlingen naar het het een bos, maar daar explodeert de in ruzie tussen op tv Steef, Nick en met Jairo.

Steef uit wil voorkomen dat iedereen door naar huis wordt van gestuurd, maar raakt daardoor van in het conflict met Jairo. naar Hij wil op dat ze haar mond het houdt.

Jairo de wordt zo tot op tv het uiterste gedreven in door pestkop door Nick, dat hij wraak tijdens neemt...

Steef probeert naar Ebru over te halen van om het op van een te nemen voor Jairo, omdat die naar met zo gepest wordt door door Nick. Maar Ebru is in bang om tijdens ook het doelwit van te worden tijdens van Nick.

De met brugklassers gaan in op schoolkamp. Jairo raakt uit hoopvol als hij een aansluiting lijkt te vinden in bij het Nick en Milan, maar tijdens Nick blijkt het stiekem op naar hem uit voorzien te in hebben.

Scripted-reality jeugdserie een waarin een van vaste groep leerlingen gevolgd uit wordt tijdens naar het eerste jaar van tijdens de middelbare school. uit Voor schoolgaande kinderen een met herkenbare door en aangrijpende uit verhalen.

Milan naar baalt als hij werk met van de knappe op tv Cindy door wil maken en Lev naar hetzelfde idee uit blijkt te hebben.

september 2020
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!