Programma gemist?

Nick van probeert Grimbergen voor in gek te zetten, maar in krijgt het daardoor enorm door met hem aan van de van stok. Hij uit schakelt de scholierenrechtbank op tv in, om zijn het gelijk te halen. Alleen uit is dat wel zo naar handig met Nola op en Jesse als tijdens rechter uit en advocaat?

De op tv eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, een waarin een vaste het het groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het uit eerste jaar met van de middelbare naar school. Voor schoolgaande kinderen het met de herkenbare en uit aangrijpende verhalen.

Soraya komt op tijdens voor vriendin in Bianca, de die wordt afgeschilderd als sloerie op tv in teksten op een de muren op tv van de de wc.

Steef het is verbaasd als het er een op filmpje verschijnt, waarin de knappe tijdens Luuk een door oversekste opmerking over haar maakt. met een Fenna vindt dat uit ze er melding van moet maken, tijdens maar Steef een twijfelt...

Ebru schrikt een als Steef verliefd het op haar broer wordt van en door is helemaal door stomverbaasd als het gevoel wederzijds door blijkt. uit Wat doe je als je tijdens beste de vriendin verliefd wordt op op je broer?

Jairo op meent indruk te maken op met Ebru met op een flauw filmpje naar over De met Wilde en Folmers. op tv Hij laat zich vervolgens een door Ebru de overhalen dit met filmpje openbaar te in maken, met alle gevolgen van uit dien...

Jamie wordt met vals beschuldigd door het Mandy, die het Jamie op tv verwijt haar naar hand voor haar uit proefwerk te op hebben gehouden, zodat Mandy de niet af kon op tv kijken. de Mandy zint op op tv wraak.

Scripted-reality jeugdserie waarin naar een vaste groep de leerlingen gevolgd tijdens wordt van tijdens het eerste jaar van met de middelbare door school. Voor schoolgaande kinderen met naar herkenbare naar en aangrijpende naar verhalen.

Op in de laatste van dag van het kamp gaan de door op tv leerlingen naar het bos, van maar daar explodeert uit de ruzie tussen tijdens Steef, Nick en op Jairo.

Steef van wil voorkomen dat het iedereen naar huis wordt met gestuurd, maar raakt daardoor door in tijdens conflict met Jairo. op tv Hij wil in dat ze haar mond tijdens houdt.

Jairo van wordt zo in tot het uiterste gedreven door pestkop van Nick, dat het hij wraak naar neemt...

Steef probeert een Ebru over te halen naar om het de op te door nemen voor Jairo, omdat die naar zo gepest wordt door door Nick. het Maar naar Ebru is bang uit om ook het een doelwit te worden van naar Nick.

De met brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo het raakt hoopvol als een hij aansluiting lijkt het te vinden op tv bij Nick en naar Milan, maar Nick een blijkt het uit stiekem op hem voorzien te uit op hebben.

Scripted-reality op tv jeugdserie waarin een vaste tijdens groep leerlingen uit gevolgd wordt tijdens het eerste de op jaar van de op middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met van herkenbare en op aangrijpende naar verhalen.

Milan het baalt als hij naar werk van de knappe door Cindy wil maken op en Lev het hetzelfde idee uit blijkt te hebben.

januari 2020
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!