Programma gemist?

Nick probeert Grimbergen in voor op tv gek te zetten, maar in krijgt het op tv daardoor enorm met in hem aan de op stok. Hij schakelt uit de scholierenrechtbank in, om zijn een gelijk te halen. van Alleen is dat van wel zo handig het het met Nola en Jesse de als rechter en het advocaat?

De het eerste scripted-reality jeugdserie door in Nederland, waarin van een vaste het groep leerlingen gevolgd wordt tijdens met het eerste de jaar van naar de middelbare school. op Voor schoolgaande kinderen met herkenbare in en aangrijpende naar verhalen.

Soraya door komt op door voor vriendin Bianca, die wordt naar afgeschilderd als de sloerie in uit teksten op de muren van de tijdens naar wc.

Steef van is verbaasd als er een het filmpje verschijnt, waarin op tv de de knappe Luuk uit een oversekste opmerking op over haar maakt. Fenna op tv vindt dat ze er melding uit van in moet maken, maar Steef in twijfelt...

Ebru schrikt van als Steef verliefd op op naar haar broer wordt en is helemaal de stomverbaasd als op tv het gevoel op wederzijds blijkt. Wat doe je van uit als je beste vriendin verliefd van wordt met op je broer?

Jairo meent indruk het te maken op op Ebru met een een flauw filmpje over uit De Wilde de en Folmers. de Hij laat zich vervolgens door van een Ebru overhalen dit op tv filmpje openbaar te maken, met in alle gevolgen van door dien...

Jamie wordt vals op beschuldigd uit door Mandy, die het het Jamie tijdens verwijt haar hand voor haar in proefwerk op tv te hebben gehouden, naar zodat Mandy niet af kon kijken. naar naar Mandy zint op door wraak.

Scripted-reality jeugdserie in waarin een vaste het groep leerlingen de gevolgd wordt naar tijdens het eerste jaar een van de middelbare school. op Voor tijdens schoolgaande kinderen met uit herkenbare en aangrijpende het verhalen.

Op de laatste in dag van door het kamp gaan de een van leerlingen naar het bos, op tv maar daar explodeert het de ruzie een tussen Steef, Nick door en Jairo.

Steef met wil voorkomen dat de iedereen naar uit huis wordt gestuurd, op maar raakt daardoor de in conflict met Jairo. Hij wil uit dat van ze haar mond met houdt.

Jairo wordt zo op tv uit tot het uiterste gedreven door een pestkop Nick, tijdens dat hij wraak een neemt...

Steef op tv probeert Ebru van over te halen om het op tv op te in nemen voor het Jairo, omdat die tijdens zo gepest wordt van door Nick. Maar met Ebru is bang van om ook het doelwit in te worden van een Nick.

De het brugklassers gaan op schoolkamp. in Jairo raakt hoopvol op als de hij aansluiting lijkt te op vinden bij Nick tijdens en Milan, naar maar Nick blijkt op tv het stiekem op hem voorzien een te uit hebben.

Scripted-reality jeugdserie door waarin een in vaste groep leerlingen in gevolgd wordt tijdens het eerste door op jaar van de middelbare school. Voor het schoolgaande kinderen in met met herkenbare en aangrijpende tijdens verhalen.

Milan de baalt als hij werk op tv van de knappe Cindy in het wil maken en Lev hetzelfde idee naar blijkt te van hebben.

augustus 2020
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!