Programma gemist?

Nick op tv probeert Grimbergen voor gek met te zetten, maar op krijgt het daardoor enorm op tv met hem aan een de stok. Hij de schakelt de de scholierenrechtbank in, uit om zijn gelijk te halen. uit Alleen op is dat wel zo een handig met Nola naar en Jesse als tijdens rechter tijdens en advocaat?

De een eerste scripted-reality uit jeugdserie in Nederland, waarin uit een vaste groep tijdens leerlingen gevolgd wordt tijdens het door op tv eerste jaar van de door middelbare school. Voor schoolgaande kinderen de met herkenbare en de aangrijpende in verhalen.

Soraya komt een op voor vriendin Bianca, van die wordt het afgeschilderd als uit sloerie in teksten tijdens op de met muren van de van wc.

Steef tijdens is verbaasd door als er een filmpje verschijnt, waarin naar op tv de knappe Luuk de een oversekste opmerking over haar maakt. een Fenna vindt het dat ze er melding op van moet maken, in maar Steef een twijfelt...

Ebru in schrikt als Steef verliefd in op haar broer tijdens wordt en van is helemaal stomverbaasd als op het met gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je met als je beste het vriendin verliefd wordt naar op door je broer?

Jairo meent indruk in te maken het op tijdens Ebru met een flauw filmpje over naar De Wilde op tv en Folmers. Hij op laat zich vervolgens door naar Ebru overhalen een dit filmpje openbaar te op tv met maken, met alle gevolgen van in dien...

Jamie wordt door vals beschuldigd door Mandy, in die van het Jamie verwijt van haar hand voor haar proefwerk tijdens te hebben gehouden, met zodat Mandy de niet af kon het kijken. op Mandy zint op tijdens wraak.

Scripted-reality met jeugdserie waarin een vaste op tv groep leerlingen op gevolgd wordt tijdens het eerste een jaar van de met middelbare school. Voor het schoolgaande de kinderen met een herkenbare en aangrijpende de verhalen.

Op de de laatste dag een van het kamp gaan het de met leerlingen naar het het bos, maar daar explodeert de in ruzie tussen Steef, in Nick en op Jairo.

Steef wil het voorkomen de dat iedereen naar huis wordt gestuurd, naar maar op tv raakt daardoor in uit conflict met Jairo. Hij wil op dat ze haar op tv mond uit houdt.

Jairo wordt de zo tot met het uiterste gedreven door een pestkop Nick, een dat hij tijdens wraak neemt...

Steef probeert de Ebru over te uit halen om het tijdens op te het nemen voor Jairo, op omdat die zo gepest wordt het een door Nick. Maar Ebru is bang naar om ook het tijdens met doelwit te worden een van Nick.

De brugklassers op tv gaan op schoolkamp. in Jairo raakt hoopvol als de hij tijdens aansluiting lijkt op te vinden bij Nick en de Milan, maar Nick blijkt in het stiekem tijdens op hem op tv voorzien te het hebben.

Scripted-reality jeugdserie op waarin een vaste groep met leerlingen gevolgd in wordt tijdens het in eerste jaar van het de middelbare in school. Voor een schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende naar de verhalen.

Milan baalt als door hij werk van op een de knappe Cindy wil maken uit en het Lev hetzelfde idee blijkt een te hebben.

april 2020
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!