Programma gemist?

Nick probeert het Grimbergen voor gek op tv te op tv zetten, maar krijgt van het daardoor enorm met met hem aan de stok. Hij met schakelt de het scholierenrechtbank in, met om zijn gelijk te halen. de Alleen in is dat wel zo een handig het met Nola en Jesse als rechter uit en de advocaat?

De eerste scripted-reality een een jeugdserie in Nederland, waarin een vaste op groep een leerlingen gevolgd wordt met tijdens het op eerste jaar van het de middelbare school. Voor in schoolgaande kinderen in met herkenbare en aangrijpende tijdens verhalen.

Soraya het komt op uit voor vriendin Bianca, de die wordt afgeschilderd als sloerie in door in teksten op de de muren van de in wc.

Steef de is verbaasd als door er een filmpje verschijnt, het waarin de op knappe Luuk een oversekste uit opmerking over haar uit maakt. Fenna naar vindt dat ze een er melding van een moet maken, maar Steef in twijfelt...

Ebru schrikt een als Steef verliefd op het haar broer wordt door en is helemaal door stomverbaasd als een het gevoel wederzijds blijkt. uit de Wat doe je als door je beste vriendin verliefd uit wordt van op je broer?

Jairo meent naar indruk te maken een op de Ebru met een flauw filmpje over naar op De Wilde en Folmers. op Hij laat zich vervolgens door op tv Ebru overhalen dit met filmpje openbaar te op tv maken, met op alle op gevolgen van dien...

Jamie wordt vals met beschuldigd tijdens door Mandy, die het op Jamie verwijt het haar hand op voor haar proefwerk te een hebben gehouden, het zodat Mandy niet af kon tijdens kijken. tijdens Mandy zint op een wraak.

Scripted-reality tijdens jeugdserie waarin een tijdens vaste groep van leerlingen gevolgd wordt tijdens het van eerste jaar van de uit middelbare school. Voor op schoolgaande kinderen met het herkenbare en aangrijpende uit tijdens verhalen.

Op op de laatste op tv dag van het kamp gaan naar de het leerlingen naar het bos, maar naar daar explodeert de van ruzie het tussen Steef, Nick en uit Jairo.

Steef wil van voorkomen dat iedereen naar naar huis het wordt gestuurd, maar raakt in daardoor in conflict met het op Jairo. Hij wil dat ze haar naar mond de houdt.

Jairo naar wordt zo tot het uiterste van gedreven door pestkop op tv Nick, op tv dat hij wraak met neemt...

Steef probeert Ebru met over in te halen om het met op te nemen op voor Jairo, tijdens omdat die zo gepest wordt in door Nick. Maar tijdens Ebru is uit bang naar om ook het tijdens doelwit te worden door van Nick.

De brugklassers gaan van op naar schoolkamp. Jairo met raakt hoopvol als hij aansluiting het lijkt te vinden bij in Nick in en Milan, maar op Nick blijkt het in stiekem op hem in voorzien te naar hebben.

Scripted-reality op jeugdserie waarin een vaste groep het de leerlingen gevolgd wordt tijdens het op eerste jaar van naar de op middelbare school. Voor schoolgaande het kinderen met herkenbare en een aangrijpende in verhalen.

Milan naar baalt als het hij werk van een de knappe Cindy wil maken en met Lev hetzelfde idee een blijkt te de hebben.

december 2020
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!