Programma gemist?

Nick probeert Grimbergen een voor gek te uit zetten, uit maar krijgt het op tv daardoor enorm met de hem aan de stok. het Hij van schakelt de scholierenrechtbank met in, om zijn gelijk door te halen. Alleen is van dat wel zo op tv handig uit met Nola en Jesse als de rechter en het advocaat?

De op eerste scripted-reality jeugdserie naar in Nederland, waarin met een vaste groep leerlingen gevolgd in het wordt tijdens het een eerste jaar van de uit middelbare school. Voor schoolgaande door kinderen met naar herkenbare en aangrijpende met verhalen.

Soraya door komt op voor vriendin met Bianca, die wordt afgeschilderd de als sloerie in het de teksten op de muren van de van naar wc.

Steef is in verbaasd als door er een filmpje verschijnt, tijdens waarin de op tv knappe Luuk op een oversekste opmerking in over haar maakt. Fenna in vindt dat ze er uit melding van moet een maken, maar Steef uit twijfelt...

Ebru schrikt van als uit Steef verliefd op op tv haar broer wordt en is helemaal het stomverbaasd als met het het gevoel wederzijds blijkt. Wat naar doe je een als je beste een vriendin verliefd wordt op door je broer?

Jairo door meent indruk te maken in op een Ebru met een een flauw filmpje over van De Wilde en Folmers. op tv Hij laat zich vervolgens door uit op Ebru overhalen dit filmpje openbaar te het de maken, met alle van gevolgen van dien...

Jamie in wordt vals beschuldigd door door Mandy, op die het Jamie verwijt haar door hand voor haar proefwerk naar op te hebben gehouden, zodat Mandy van niet door af kon kijken. Mandy door zint op het wraak.

Scripted-reality met jeugdserie waarin een vaste groep op tv leerlingen gevolgd wordt de tijdens op tv het eerste jaar op tv van de middelbare school. Voor in schoolgaande kinderen met naar herkenbare en aangrijpende naar tijdens verhalen.

Op een de laatste dag van het een kamp met gaan de naar leerlingen naar het bos, maar daar de explodeert de tijdens ruzie tussen Steef, de Nick en de Jairo.

Steef het wil voorkomen op tv dat iedereen naar de huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor op tv in conflict met van het Jairo. Hij wil tijdens dat ze haar mond op tv houdt.

Jairo tijdens wordt zo tot met het uiterste gedreven door pestkop in Nick, dat hij uit wraak met neemt...

Steef probeert de Ebru over een te halen om het op met in te nemen voor een Jairo, omdat die zo op tv gepest wordt door Nick. Maar een Ebru is uit bang om ook het het doelwit met te worden van het Nick.

De de brugklassers gaan een op schoolkamp. Jairo raakt de hoopvol als hij aansluiting op lijkt te vinden tijdens bij Nick en Milan, door van maar Nick blijkt het van stiekem op op hem voorzien te van hebben.

Scripted-reality uit jeugdserie waarin een uit vaste groep leerlingen gevolgd wordt de tijdens het eerste in jaar van de de in middelbare school. Voor schoolgaande kinderen een met herkenbare en aangrijpende naar de verhalen.

Milan in baalt als hij door werk van op tv de knappe Cindy wil het maken en Lev hetzelfde het idee uit blijkt te hebben.

januari 2020
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!