Programma gemist?

Nick probeert Grimbergen naar voor naar gek te zetten, maar van krijgt door het daardoor enorm met hem met aan de de stok. Hij een schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn naar gelijk te op halen. van Alleen is dat wel zo handig in met naar Nola en met Jesse als rechter en naar advocaat?

De eerste naar scripted-reality jeugdserie in Nederland, tijdens waarin een met vaste groep tijdens leerlingen gevolgd wordt van tijdens het op eerste jaar van de de middelbare school. Voor een schoolgaande kinderen met herkenbare en een aangrijpende op verhalen.

Soraya tijdens komt op voor vriendin een Bianca, die in wordt afgeschilderd als met sloerie in teksten op de op tv van muren van de op tv wc.

Steef op tv is verbaasd het als er een filmpje verschijnt, door waarin de op tv knappe Luuk een van oversekste opmerking over haar maakt. op tv Fenna vindt naar dat ze er melding een van moet maken, naar maar Steef naar twijfelt...

Ebru schrikt van als Steef verliefd op met van haar broer wordt en is op tv helemaal tijdens stomverbaasd als het tijdens gevoel wederzijds blijkt. Wat doe door je als de je beste vriendin de verliefd wordt op je de broer?

Jairo meent indruk met te op maken op Ebru tijdens met een op tv flauw filmpje over De Wilde en tijdens Folmers. op Hij laat zich vervolgens uit door het Ebru overhalen dit filmpje openbaar tijdens te maken, met alle uit gevolgen van naar dien...

Jamie wordt op tv vals met beschuldigd door Mandy, naar die het Jamie verwijt haar hand door voor haar met proefwerk te hebben naar gehouden, uit zodat Mandy niet uit af kon kijken. Mandy naar zint op door wraak.

Scripted-reality jeugdserie waarin uit een vaste groep in uit leerlingen gevolgd wordt een tijdens het eerste jaar van uit de middelbare school. van Voor een schoolgaande kinderen met herkenbare door en aangrijpende in verhalen.

Op de uit laatste dag van van het op kamp gaan de leerlingen naar met het bos, maar daar op tv explodeert in de ruzie op tussen Steef, Nick en tijdens Jairo.

Steef wil de voorkomen dat iedereen naar op tv huis wordt uit gestuurd, naar maar raakt daardoor in conflict op met Jairo. Hij op wil dat ze haar tijdens mond met houdt.

Jairo een wordt zo door tot het uiterste naar gedreven door pestkop Nick, dat van hij wraak een neemt...

Steef naar probeert Ebru over te een halen door om het op te tijdens nemen voor een Jairo, omdat die zo gepest wordt op tv naar door Nick. Maar Ebru met is bang om een ook het doelwit te worden een van door Nick.

De een brugklassers gaan op schoolkamp. een Jairo raakt door hoopvol als van hij aansluiting lijkt te vinden op tv bij uit Nick en Milan, maar Nick met blijkt het stiekem op in hem voorzien te tijdens met hebben.

Scripted-reality door jeugdserie waarin een met vaste groep in leerlingen gevolgd wordt tijdens het op eerste jaar door van de middelbare van school. Voor schoolgaande door kinderen met herkenbare en van aangrijpende op verhalen.

Milan naar baalt als hij werk op tv van de knappe Cindy de wil maken en uit Lev hetzelfde door idee blijkt te naar hebben.

juni 2021
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!