Programma gemist?

Nick probeert Grimbergen op tv van voor gek te zetten, op tv maar krijgt het daardoor door enorm op tv met hem aan de stok. van Hij schakelt de scholierenrechtbank op tv in, om van zijn gelijk te halen. uit Alleen is uit dat wel naar zo handig met Nola en tijdens Jesse de als rechter en door advocaat?

De eerste scripted-reality uit jeugdserie door in Nederland, waarin door een vaste door groep leerlingen gevolgd wordt tijdens door het eerste uit jaar van in de middelbare school. door Voor schoolgaande kinderen met op tv herkenbare en aangrijpende een verhalen.

Soraya uit komt op van voor vriendin Bianca, de die wordt afgeschilderd op als sloerie in teksten op op de muren van de met tijdens wc.

Steef is op tv verbaasd als door er een filmpje verschijnt, van waarin op de knappe Luuk een oversekste met opmerking over haar maakt. het Fenna op tv vindt dat ze er melding een een van moet maken, maar van Steef twijfelt...

Ebru schrikt als op Steef in verliefd op haar naar broer wordt een en is helemaal stomverbaasd van als het gevoel wederzijds een blijkt. tijdens Wat doe je als je beste naar vriendin verliefd wordt naar de op je broer?

Jairo tijdens meent indruk de te maken op Ebru met naar een flauw filmpje over een De een Wilde en een Folmers. Hij laat zich door vervolgens door Ebru overhalen de dit filmpje openbaar het te maken, met alle naar tijdens gevolgen van dien...

Jamie de wordt vals beschuldigd van door Mandy, in die het Jamie verwijt haar in hand naar voor haar proefwerk het te hebben gehouden, in zodat Mandy niet af kon kijken. op Mandy zint van op uit wraak.

Scripted-reality jeugdserie waarin het een vaste in groep in leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste naar een jaar van de uit middelbare school. Voor schoolgaande een kinderen met herkenbare en in aangrijpende met verhalen.

Op de laatste op dag van het de kamp gaan de de leerlingen naar naar het met bos, maar daar explodeert de de ruzie tussen het Steef, Nick en een Jairo.

Steef een wil voorkomen dat iedereen het naar huis wordt gestuurd, uit naar maar raakt daardoor in conflict met in het Jairo. Hij wil dat van ze haar mond een houdt.

Jairo wordt tijdens zo tot de het uiterste uit gedreven door pestkop Nick, dat hij tijdens wraak van neemt...

Steef door probeert Ebru over op te halen om een het op te nemen voor de Jairo, tijdens omdat die zo gepest met wordt door Nick. van Maar het Ebru is bang om op tv ook het doelwit te worden door uit van Nick.

De brugklassers door gaan de op schoolkamp. Jairo een raakt hoopvol als hij aansluiting met lijkt te vinden bij op tv Nick en van Milan, maar tijdens Nick blijkt het stiekem van op hem voorzien door te op tv hebben.

Scripted-reality de jeugdserie waarin een in vaste groep leerlingen gevolgd door wordt tijdens tijdens het eerste jaar van het de middelbare school. op tv Voor op tv schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende tijdens het verhalen.

Milan baalt in als hij werk van van de knappe Cindy met wil maken en met Lev op hetzelfde idee blijkt te tijdens hebben.

oktober 2019
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!