Programma gemist?

Nick probeert Grimbergen naar op voor gek te een zetten, maar krijgt het op tv daardoor enorm met hem naar aan de stok. Hij uit de schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn een gelijk van te halen. Alleen is in dat wel door zo handig naar met Nola en Jesse als rechter naar en uit advocaat?

De eerste de scripted-reality jeugdserie uit in Nederland, waarin een vaste uit in groep leerlingen gevolgd de wordt tijdens het met eerste jaar van de middelbare school. uit op tv Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en naar van aangrijpende verhalen.

Soraya de komt op voor vriendin Bianca, tijdens die wordt afgeschilderd het als sloerie in met teksten op de op tv door muren van de tijdens wc.

Steef tijdens is verbaasd als met er een filmpje verschijnt, waarin tijdens de de knappe Luuk een oversekste opmerking een over haar maakt. het Fenna vindt dat de ze er melding uit op van moet maken, naar maar Steef twijfelt...

Ebru schrikt met als Steef de verliefd op haar broer wordt naar en is helemaal door stomverbaasd als het naar gevoel wederzijds blijkt. tijdens naar Wat doe je als het je beste door vriendin verliefd wordt naar op je broer?

Jairo met meent indruk te maken op op Ebru met een uit flauw een filmpje over De Wilde op en Folmers. Hij laat in zich vervolgens in door Ebru met overhalen dit op filmpje openbaar te het maken, met alle tijdens gevolgen van dien...

Jamie wordt met vals op beschuldigd door Mandy, die op het Jamie het verwijt haar hand met voor haar proefwerk te hebben gehouden, een zodat Mandy niet door het af kon kijken. Mandy zint op tijdens naar wraak.

Scripted-reality door jeugdserie waarin naar een vaste groep leerlingen gevolgd naar wordt tijdens van het eerste jaar van een de middelbare de school. Voor schoolgaande kinderen met in op herkenbare en aangrijpende op verhalen.

Op de de laatste dag van het door kamp naar gaan de met leerlingen naar het op bos, maar daar explodeert de door ruzie tussen Steef, uit Nick en met Jairo.

Steef wil voorkomen een dat iedereen het naar huis wordt van gestuurd, het maar raakt daardoor in conflict met in met Jairo. Hij wil dat ze door haar op tv mond houdt.

Jairo wordt zo naar tot het de uiterste gedreven door pestkop tijdens van Nick, dat hij wraak een neemt...

Steef op tv probeert Ebru over te halen door een om het op te op nemen voor Jairo, omdat uit die zo door gepest wordt door tijdens Nick. Maar Ebru is bang uit de om ook het doelwit te een worden naar van Nick.

De brugklassers gaan op tv op schoolkamp. met Jairo raakt hoopvol met als hij door aansluiting lijkt te vinden tijdens bij Nick tijdens en Milan, maar op tv Nick blijkt het in stiekem op tijdens hem voorzien te een hebben.

Scripted-reality een jeugdserie waarin een van vaste groep leerlingen naar gevolgd wordt tijdens het eerste uit jaar uit van de middelbare school. de Voor schoolgaande kinderen met een herkenbare op tv en aangrijpende op tv verhalen.

Milan baalt tijdens als naar hij werk van de het knappe Cindy uit wil maken en Lev een hetzelfde idee door blijkt te hebben.

oktober 2019
07-10-2019 17:00

Aangeklaagd

Brugklas - Aangeklaagd

Nick probeert Grimbergen voor gek te zetten, maar krijgt het daardoor enorm met hem aan de stok. Hij schakelt de scholierenrechtbank in, om zijn gelijk te halen. Alleen is dat wel zo handig met Nola en Jesse als rechter en advocaat?

06-10-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

04-10-2019 17:00

Sloerie

Brugklas - Sloerie

Soraya komt op voor vriendin Bianca, die wordt afgeschilderd als sloerie in teksten op de muren van de wc.

03-10-2019 17:00

Meisjes kijken

Brugklas - Meisjes kijken

Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...

02-10-2019 17:05

Verliefd op je broer

Brugklas - Verliefd op je broer

Ebru schrikt als Steef verliefd op haar broer wordt en is helemaal stomverbaasd als het gevoel wederzijds blijkt. Wat doe je als je beste vriendin verliefd wordt op je broer?

01-10-2019 17:00

De Wilde is mishandeld!

Brugklas - De Wilde is mishandeld!

Jairo meent indruk te maken op Ebru met een flauw filmpje over De Wilde en Folmers. Hij laat zich vervolgens door Ebru overhalen dit filmpje openbaar te maken, met alle gevolgen van dien...

30-09-2019 17:00

In je onderbroek op school

Brugklas - In je onderbroek op school

Jamie wordt vals beschuldigd door Mandy, die het Jamie verwijt haar hand voor haar proefwerk te hebben gehouden, zodat Mandy niet af kon kijken. Mandy zint op wraak.

29-09-2019 09:40

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

27-09-2019 17:05

Hard tegen hard

Brugklas - Hard tegen hard

Op de laatste dag van het kamp gaan de leerlingen naar het bos, maar daar explodeert de ruzie tussen Steef, Nick en Jairo.

26-09-2019 17:00

Pesten stopt niet vanzelf

Brugklas - Pesten stopt niet vanzelf

Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.

25-09-2019 17:05

Wraak of gewoon negeren?

Brugklas - Wraak of gewoon negeren?

Jairo wordt zo tot het uiterste gedreven door pestkop Nick, dat hij wraak neemt...

24-09-2019 17:05

Grijp je in of niet?

Brugklas - Grijp je in of niet?

Steef probeert Ebru over te halen om het op te nemen voor Jairo, omdat die zo gepest wordt door Nick. Maar Ebru is bang om ook het doelwit te worden van Nick.

23-09-2019 17:05

Pesten zonder dat je het doorhebt

Brugklas - Pesten zonder dat je het doorhebt

De brugklassers gaan op schoolkamp. Jairo raakt hoopvol als hij aansluiting lijkt te vinden bij Nick en Milan, maar Nick blijkt het stiekem op hem voorzien te hebben.

22-09-2019 10:00

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

20-09-2019 17:05

Vechten om een meisje

Brugklas - Vechten om een meisje

Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 73. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brugklas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas bij Brugklas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas. Heb je een uitzending van Brugklas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas gemist

Brugklas wordt een vaste groep leerlingen gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Brugklas is voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. Verliefdheid, eenzaamheid, roekeloosheid, anorexia, uiterlijk, seks, pesten, verslaving, gebroken gezinnen, agressief gedrag, met de politie te maken krijgen of iemand verliezen, zijn allemaal voorbeelden van thema's die in Brugklas aan bod komen.

Uitzending gemist van Brugklas? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1089
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!