Programma gemist?

Harry krijgt op van Jaap weer de op op opdracht om zoveel mogelijk van van het land door te gaan door zien om alles door over deze WK-tegenstander te weten te tijdens komen. Daarnaast het heeft Harry weer door diverse een ontmoetingen, waarbij hij onder anderen uit de enige spelende met Nederlandse voetballer in op tv de Primera op tv Division ontmoet: van Garry Mendes Rodrigues. Ook uit ontdekt hij in waarom knoflook zo belangrijk is naar voor de wedstrijd naar Spanje het – Nederland tijdens het naderende in WK op tv Voetbal.

Harry wordt door op tv Jaap Stam naar op tv Chili in gestuurd met twee opdrachten de die haar tijdens daar moet een uitvoeren. Een van die opdrachten met is om zoveel mogelijk op tv van door het land de te gaan zien om door alles over deze WK-tegenstander te op tv weten te komen. een Verder legt Harry het contact met een in Chili een woonachtige Nederlanders en bezoekt hij naar diverse de voetbalwedstrijden.

Voetballer in John van 't Schip neemt een tegenstander Australië naar voor uit zijn rekening en op tv verkent samen met het Harry Melbourne.

maart 2021
09-06-2014 21:42

Spanje

Harry From Holland - Spanje

Harry krijgt van Jaap weer de opdracht om zoveel mogelijk van het land te gaan zien om alles over deze WK-tegenstander te weten te komen. Daarnaast heeft Harry weer diverse ontmoetingen, waarbij hij onder anderen de enige spelende Nederland...

02-06-2014 21:41

Chili

Harry From Holland - Chili

Harry wordt door Jaap Stam naar Chili gestuurd met twee opdrachten die haar daar moet uitvoeren. Een van die opdrachten is om zoveel mogelijk van het land te gaan zien om alles over deze WK-tegenstander te weten te komen. Verder legt Harry ...

26-05-2014 21:42

Australië

Harry From Holland - Australië

Voetballer John van 't Schip neemt tegenstander Australië voor zijn rekening en verkent samen met Harry Melbourne.

Harry From Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harry From Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harry From Holland bij Harry From Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harry From Holland. Heb je een uitzending van Harry From Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harry From Holland gemist

Oud-profvoetballer Jaap Stam en voetballiefhebber van het eerste uur Harry Vermeegen hebben met het oog op het naderende WK één ultieme missie. Hoe mooi is het als die wereldbeker straks naar Nederland gaat? Om onze jongens optimaal voor te bereiden, brengen Jaap en Harry concurrenten Spanje, Chili en Australië in kaart, leggen hun zwakheden bloot en gaan op zoek naar hun geheime wapen.

Uitzending gemist van Harry From Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Harry From Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-06-2014 om 21:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!