Programma gemist?

Harry in krijgt van Jaap weer de een opdracht om het zoveel de mogelijk van het naar land te gaan zien om alles naar over deze het WK-tegenstander te een weten te komen. Daarnaast heeft een Harry weer diverse naar ontmoetingen, waarbij hij het onder anderen in de enige spelende tijdens Nederlandse voetballer in de in op tv Primera Division ontmoet: Garry Mendes uit Rodrigues. Ook ontdekt een hij met waarom knoflook zo belangrijk de is voor de van wedstrijd Spanje – door Nederland tijdens het naderende WK in op Voetbal.

Harry wordt tijdens door Jaap Stam met naar Chili gestuurd uit met twee opdrachten in die haar daar moet een uitvoeren. Een tijdens van die het opdrachten is om zoveel mogelijk naar van naar het land te tijdens gaan zien om alles uit over deze uit WK-tegenstander te door weten te komen. in Verder legt Harry contact met op tv in Chili woonachtige Nederlanders op en bezoekt hij van naar diverse voetbalwedstrijden.

Voetballer op John van 't Schip neemt van tegenstander in Australië voor zijn rekening en met verkent samen op tv met Harry van Melbourne.

februari 2020
09-06-2014 21:42

Spanje

Harry From Holland - Spanje

Harry krijgt van Jaap weer de opdracht om zoveel mogelijk van het land te gaan zien om alles over deze WK-tegenstander te weten te komen. Daarnaast heeft Harry weer diverse ontmoetingen, waarbij hij onder anderen de enige spelende Nederland...

02-06-2014 21:41

Chili

Harry From Holland - Chili

Harry wordt door Jaap Stam naar Chili gestuurd met twee opdrachten die haar daar moet uitvoeren. Een van die opdrachten is om zoveel mogelijk van het land te gaan zien om alles over deze WK-tegenstander te weten te komen. Verder legt Harry ...

26-05-2014 21:42

Australië

Harry From Holland - Australië

Voetballer John van 't Schip neemt tegenstander Australië voor zijn rekening en verkent samen met Harry Melbourne.

Harry From Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harry From Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harry From Holland bij Harry From Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harry From Holland. Heb je een uitzending van Harry From Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harry From Holland gemist

Oud-profvoetballer Jaap Stam en voetballiefhebber van het eerste uur Harry Vermeegen hebben met het oog op het naderende WK één ultieme missie. Hoe mooi is het als die wereldbeker straks naar Nederland gaat? Om onze jongens optimaal voor te bereiden, brengen Jaap en Harry concurrenten Spanje, Chili en Australië in kaart, leggen hun zwakheden bloot en gaan op zoek naar hun geheime wapen.

Uitzending gemist van Harry From Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Harry From Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-06-2014 om 21:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!