Programma gemist?

Harry op krijgt van op tv Jaap weer de opdracht om uit zoveel in mogelijk van het land te gaan tijdens zien om op alles over op tv deze WK-tegenstander te door weten te komen. Daarnaast heeft in Harry weer het diverse op ontmoetingen, waarbij hij in onder anderen de enige spelende Nederlandse een voetballer in een de uit Primera Division ontmoet: Garry Mendes van Rodrigues. Ook in ontdekt hij op waarom knoflook zo belangrijk is in voor de met wedstrijd Spanje – Nederland met tijdens het naderende WK het de Voetbal.

Harry wordt door door Jaap Stam op naar door Chili gestuurd met op tv twee opdrachten die haar op daar moet in uitvoeren. Een van die tijdens opdrachten is om zoveel mogelijk van van het land met te gaan door zien om alles naar over deze WK-tegenstander te naar weten door te komen. Verder legt het Harry contact op tv met in op tv Chili woonachtige Nederlanders en bezoekt naar hij uit diverse voetbalwedstrijden.

Voetballer uit John van 't Schip neemt met tegenstander Australië door voor zijn het rekening en verkent samen tijdens met Harry naar Melbourne.

oktober 2020
09-06-2014 21:42

Spanje

Harry From Holland - Spanje

Harry krijgt van Jaap weer de opdracht om zoveel mogelijk van het land te gaan zien om alles over deze WK-tegenstander te weten te komen. Daarnaast heeft Harry weer diverse ontmoetingen, waarbij hij onder anderen de enige spelende Nederland...

02-06-2014 21:41

Chili

Harry From Holland - Chili

Harry wordt door Jaap Stam naar Chili gestuurd met twee opdrachten die haar daar moet uitvoeren. Een van die opdrachten is om zoveel mogelijk van het land te gaan zien om alles over deze WK-tegenstander te weten te komen. Verder legt Harry ...

26-05-2014 21:42

Australië

Harry From Holland - Australië

Voetballer John van 't Schip neemt tegenstander Australië voor zijn rekening en verkent samen met Harry Melbourne.

Harry From Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harry From Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harry From Holland bij Harry From Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harry From Holland. Heb je een uitzending van Harry From Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harry From Holland gemist

Oud-profvoetballer Jaap Stam en voetballiefhebber van het eerste uur Harry Vermeegen hebben met het oog op het naderende WK één ultieme missie. Hoe mooi is het als die wereldbeker straks naar Nederland gaat? Om onze jongens optimaal voor te bereiden, brengen Jaap en Harry concurrenten Spanje, Chili en Australië in kaart, leggen hun zwakheden bloot en gaan op zoek naar hun geheime wapen.

Uitzending gemist van Harry From Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Harry From Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-06-2014 om 21:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!