Programma gemist?

Harry krijgt van naar van Jaap weer de opdracht om zoveel op mogelijk uit van het land te gaan het een zien om alles over deze WK-tegenstander het te weten te de komen. naar Daarnaast heeft op Harry weer diverse tijdens ontmoetingen, waarbij hij op onder anderen de de enige spelende Nederlandse voetballer in op de Primera Division tijdens ontmoet: in Garry Mendes Rodrigues. Ook tijdens ontdekt hij tijdens waarom knoflook zo op tv belangrijk is voor de wedstrijd in Spanje – door Nederland tijdens het naderende WK het met Voetbal.

Harry wordt door op Jaap op tv Stam naar Chili gestuurd in met twee het opdrachten die van haar daar moet uitvoeren. van Een van die opdrachten is een om zoveel mogelijk met van een het land te gaan tijdens zien om alles in over het deze WK-tegenstander te weten te komen. door een Verder legt Harry contact van met in Chili woonachtige in Nederlanders en een bezoekt hij diverse uit voetbalwedstrijden.

Voetballer op John van 't Schip uit neemt tegenstander Australië voor door een zijn rekening en verkent door samen met van Harry Melbourne.

oktober 2021
09-06-2014 21:42

Spanje

Harry From Holland - Spanje

Harry krijgt van Jaap weer de opdracht om zoveel mogelijk van het land te gaan zien om alles over deze WK-tegenstander te weten te komen. Daarnaast heeft Harry weer diverse ontmoetingen, waarbij hij onder anderen de enige spelende Nederland...

02-06-2014 21:41

Chili

Harry From Holland - Chili

Harry wordt door Jaap Stam naar Chili gestuurd met twee opdrachten die haar daar moet uitvoeren. Een van die opdrachten is om zoveel mogelijk van het land te gaan zien om alles over deze WK-tegenstander te weten te komen. Verder legt Harry ...

26-05-2014 21:42

Australië

Harry From Holland - Australië

Voetballer John van 't Schip neemt tegenstander Australië voor zijn rekening en verkent samen met Harry Melbourne.

Harry From Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harry From Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harry From Holland bij Harry From Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harry From Holland. Heb je een uitzending van Harry From Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harry From Holland gemist

Oud-profvoetballer Jaap Stam en voetballiefhebber van het eerste uur Harry Vermeegen hebben met het oog op het naderende WK één ultieme missie. Hoe mooi is het als die wereldbeker straks naar Nederland gaat? Om onze jongens optimaal voor te bereiden, brengen Jaap en Harry concurrenten Spanje, Chili en Australië in kaart, leggen hun zwakheden bloot en gaan op zoek naar hun geheime wapen.

Uitzending gemist van Harry From Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Harry From Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-06-2014 om 21:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!