Programma gemist?

Harry de krijgt van Jaap weer naar de opdracht het om zoveel mogelijk van het het land te op gaan zien om van alles op over deze WK-tegenstander te met weten te komen. Daarnaast het heeft Harry weer diverse op ontmoetingen, naar waarbij hij van onder anderen de enige spelende Nederlandse naar voetballer tijdens in de Primera Division ontmoet: naar Garry Mendes Rodrigues. de Ook ontdekt hij van waarom knoflook zo op belangrijk is een voor de op wedstrijd Spanje – uit Nederland tijdens het naderende WK door uit Voetbal.

Harry wordt van door Jaap op Stam naar uit Chili gestuurd met twee op tv opdrachten die haar daar uit moet uitvoeren. op Een van in die opdrachten is om zoveel tijdens mogelijk van het naar land te met gaan zien om de alles over tijdens deze WK-tegenstander te op tv weten te komen. Verder legt Harry van contact het met in tijdens Chili woonachtige Nederlanders en bezoekt hij op tv diverse op tv voetbalwedstrijden.

Voetballer naar John van 't Schip met neemt tegenstander Australië voor in zijn rekening en het tijdens verkent samen met Harry uit Melbourne.

juni 2021
09-06-2014 21:42

Spanje

Harry From Holland - Spanje

Harry krijgt van Jaap weer de opdracht om zoveel mogelijk van het land te gaan zien om alles over deze WK-tegenstander te weten te komen. Daarnaast heeft Harry weer diverse ontmoetingen, waarbij hij onder anderen de enige spelende Nederland...

02-06-2014 21:41

Chili

Harry From Holland - Chili

Harry wordt door Jaap Stam naar Chili gestuurd met twee opdrachten die haar daar moet uitvoeren. Een van die opdrachten is om zoveel mogelijk van het land te gaan zien om alles over deze WK-tegenstander te weten te komen. Verder legt Harry ...

26-05-2014 21:42

Australië

Harry From Holland - Australië

Voetballer John van 't Schip neemt tegenstander Australië voor zijn rekening en verkent samen met Harry Melbourne.

Harry From Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harry From Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harry From Holland bij Harry From Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harry From Holland. Heb je een uitzending van Harry From Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harry From Holland gemist

Oud-profvoetballer Jaap Stam en voetballiefhebber van het eerste uur Harry Vermeegen hebben met het oog op het naderende WK één ultieme missie. Hoe mooi is het als die wereldbeker straks naar Nederland gaat? Om onze jongens optimaal voor te bereiden, brengen Jaap en Harry concurrenten Spanje, Chili en Australië in kaart, leggen hun zwakheden bloot en gaan op zoek naar hun geheime wapen.

Uitzending gemist van Harry From Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Harry From Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-06-2014 om 21:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!