Programma gemist?

21:15),Professor Robbert Dijkgraaf op neemt de kijker op in tijdens een hoorcollege mee met in het leven en door de revolutionaire theorie├źn door van het beroemdste genie een aller tijden: van Albert door Einstein.

december 2021
30-05-2014 21:15

DWDD University (vr 30 mei 2014

DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF - DWDD University (vr 30 mei 2014

21:15),Professor Robbert Dijkgraaf neemt de kijker tijdens een hoorcollege mee in het leven en de revolutionaire theorie├źn van het beroemdste genie aller tijden: Albert Einstein.

DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF bij DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF. Heb je een uitzending van DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF gemist

Uitzending gemist van DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD UNIVERSITY PRESENTEERT: DE OERKNAL DOOR ROBBERT DIJKGRAAF kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2014 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!