Programma gemist?

Vanavond onder in andere op tv in De Wereld Draait Door: - op TV door Show met Speaker Britse Lagerhuis Aan naar tafel zit van Ivo Niehe. Terwijl de op tv Europese Unie gisteren akkoord het op tv ging met uitstel van uit de Brexit, ging Ivo de voor het zijn TV Show op Reis op tv langs bij één naar van de tijdens meest opvallende verschijningen met in het Britse naar Lagerhuis: mister Speaker een ofwel mister John een Bercow, de voorzitter van tijdens het Britse op tv Lagerhuis. - 84e Boekenweek start de met Boekenbal Aan de vooravond op van de door Boekenweek op tv wordt traditiegetrouw het Boekenbal gehouden. En van inmiddels uit ook traditie; aan de DWDD-tafel tijdens schuiven schrijfsters aan een die de in hun naar beste gala outfit op weg naar door het in bal zijn. Het thema van van de 84e de Boekenweek is op ?De moeder, de vrouw?, door wat vinden Heleen van de Royen, Saskia van Noort, Roxane van naar Iperen, Alma Mathijsen en op Fidan Ekiz op van het thema? uit - naar Finale Robbie door van Leeuwen Sessies We de zijn aangekomen bij het op tv laatste deel van op de naar Robbie van Leeuwen Sessies: door een ode van aan de schrijver van het Shocking het Blue?s wereldhit ?Venus? en naar talloze andere hits. Tijd voor het een met feestelijke afsluiting! Aan in tafel zitten Robbie van Leeuwen tijdens en Rudy tijdens Bennett; op het podium de staat het tijdens voltallige Jazz Orchestra door of the Concertgebouw, aangevuld het met de op tv vocalen naar van het ZO! Gospel op tv Choir. - Tafelheer: Marc-Marie met Huijbregts Vrijdag, dus Marc-Marie uit is de sidekick tijdens van op tv Matthijs!

Vanavond naar onder andere in de De Wereld Draait van Door: - Trijntje Oosterhuis Nieuw werk tijdens van met Trijntje Oosterhuis! Vanavond vertelt ze er in alles over in en ze neemt op tv Diggy Dex naar en Vjeze Fur de (De Jeugd naar van Tegenwoordig) mee. - van Update biografie Cruijff: Auke Kok Al ons van hele 14e tijdens seizoen het komt de legendarische tijdens nummer 14, Johan Cruijff, van op gezette tijden in een onze uitzending naar voorbij. Ook volgen we Auke naar Kok op tijdens de voet: hij schrijft door op tv de definitieve biografie op over Cruijff. Het lijvige boek de moet op na de zomer klaar zijn, uit dus krijgen op tv we voor de laatste keer op een tussenstand. En naar van omdat aanstaande zondag Cruijffs sterfdag met is, sluiten we af in met een schitterende door ode in van Michiel Borstlap. - Tafeldame: uit Antoinnette Scheulderman Vanavond is Antoinnette op tv naar Scheulderman de sidekick van door Matthijs.

Liveprogramma met vanuit Amsterdam met actuele gasten met uit de politiek, door in wetenschap, sport, cultuur en media. Met de optredens, de opmerkelijke tv-fragmenten tijdens en LuckyTV.

Liveprogramma de vanuit Amsterdam met actuele gasten met door uit de politiek, wetenschap, van sport, cultuur en met media. Met optredens, het opmerkelijke tv-fragmenten met en LuckyTV.

Vanavond onder het andere de in De Wereld Draait Door: - naar Drie doden en zwaargewonden van bij aanslag van in tram Utrecht Maandagochtend is op tv in in de Utrechtse wijk van Kanaleneiland geschoten in een op tram. met Er zijn drie naar doden en zwaargewonden gevallen, tijdens van wie drie in op kritieke toestand verkeren. naar De dader op tv of daders zijn tijdens voortvluchtig. Hierdoor is van het dreigingsniveau in Utrecht door naar het hoogste niveau. op Politie Utrecht met heeft het signalement van op tv de verdachte tijdens vrijgegeven. De het politie vraagt iedereen uit door te de kijken naar de 37-jarige Gökmen op Tanis, met geboren in Turkije. De de politie houdt een rekening met een terroristisch motief. het Beatrice de Graaf uit is te met gast. - een Boekenweekgeschenk Jan Siebelink Zaterdag uit is het zover: op tv dan barst de 84e Boekenweek het los. Thema een dit jaar: ‘De tijdens moeder de vrouw’. op Vrijdag droeg naar Ester Naomi Perquin uit al haar Boekenweekgedicht voor, vanavond naar een bespreken we het Boekenweekgeschenk: 'Jas van van tijdens belofte' geschreven door Jan Siebelink. - Songs naar in het the Key of van Life: Harrie Jekkers Een nieuwe naar editie in van onze muziekrubriek 'Songs met in the Key of naar Life'; liedjes van die passen bij de op sleutelmomenten van de het leven. De het titel is van natuurlijk een knipoog naar Stevie Wonder, een in 1974 uit bracht hij het van gelijknamige legendarische album het uit. Vanavond is tijdens Harrie op Jekkers te gast. Hij tijdens kiest een lied op bij het thema ‘Ouder tijdens worden’.

Liveprogramma door vanuit Amsterdam met actuele gasten tijdens uit uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur met en naar media. Met optredens, in opmerkelijke tv-fragmenten en met LuckyTV.

Liveprogramma vanuit Amsterdam uit met tijdens actuele gasten uit de politiek, naar wetenschap, sport, cultuur naar en media. Met door optredens, opmerkelijke de tv-fragmenten van en LuckyTV.

Liveprogramma vanuit Amsterdam tijdens met actuele gasten door uit door de politiek, met wetenschap, sport, cultuur een en media. Met optredens, op tv opmerkelijke tv-fragmenten en op LuckyTV.

Liveprogramma in vanuit Amsterdam met actuele tijdens gasten uit de door politiek, wetenschap, sport, cultuur de en met media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten van en in LuckyTV.

Liveprogramma in vanuit Amsterdam het met actuele gasten uit de politiek, het tijdens wetenschap, sport, cultuur en media. het Met uit optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en een LuckyTV.

Liveprogramma de vanuit Amsterdam in met actuele gasten uit de door politiek, wetenschap, sport, cultuur de uit en media. Met in optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en door LuckyTV.

Vanavond onder op andere in in De Wereld op Draait Door: - Primeur: in onthulling songfestivallied Duncan Laurence Verrassend nieuws op met 21 januari: Duncan op tv Laurence naar zal ons vertegenwoordigen op in het Songfestival tijdens in Israël. van En vandaag maakt hij in DWDD het bekend naar welk nummer hij op tv dan speelt! in De organiserende omroep AVROTROS stelde uit “omver geblazen” te zijn met door een het lied. We zijn benieuwd! op Duncan een zit aan tafel met Songfestivalconnaisseur een met Cornald Maas. - Floortje Naar Het het Einde Van De Wereld Voor met het zesde uit seizoen van 'Floortje Naar op tv Het Einde Van een De Wereld' reisde op het Floortje Dessing naar met de verste uithoeken op aarde om tijdens door mensen te bezoeken die ervoor kiezen op tv om op uit een extreem afgelegen plek door te wonen. naar Nooit eerder was een ze zo lang onderweg, in nooit eerder ging op ze zover weg op tv van door de bewoonde wereld. Het het werd een indrukwekkende met serie over leven aan het op tv het einde van uit de wereld. Floortje zit met aan tafel. - met De 60-jarige carrière in van Willeke Alberti Willeke van Alberti, de grande in dame van de Nederlandse muziek, wordt van volgend jaar 75. op tv Ze vertelt door vanavond aan met tafel hoe uit ze dat viert. - Tafelheer: Johnny naar de Mol Vanavond is op Johnny de de Mol de sidekick van naar Matthijs.

Liveprogramma tijdens vanuit Amsterdam met actuele gasten uit uit een de politiek, wetenschap, in sport, cultuur en media. Met op tv optredens, opmerkelijke het tv-fragmenten en naar LuckyTV.

Liveprogramma vanuit Amsterdam met door met actuele gasten door uit de politiek, wetenschap, sport, in cultuur op tv en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten op tv en een LuckyTV.

Liveprogramma vanuit een Amsterdam met actuele van gasten uit de van politiek, wetenschap, sport, cultuur de en media. door Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten door en het LuckyTV.

maart 2019
22-03-2019 19:10

DWDD: o.a. Ivo Niehe

De Wereld Draait Door - DWDD: o.a. Ivo Niehe

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - TV Show met Speaker Britse Lagerhuis Aan tafel zit Ivo Niehe. Terwijl de Europese Unie gisteren akkoord ging met uitstel van de Brexit, ging Ivo voor zijn TV Show op Reis langs bij één van...

21-03-2019 19:00

DWDD: o.a. Trijntje Oosterhuis

De Wereld Draait Door - DWDD: o.a. Trijntje Oosterhuis

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Trijntje Oosterhuis Nieuw werk van Trijntje Oosterhuis! Vanavond vertelt ze er alles over en ze neemt Diggy Dex en Vjeze Fur (De Jeugd van Tegenwoordig) mee. - Update biografie Cruijff: A...

20-03-2019 19:05

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

19-03-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

18-03-2019 19:05

DWDD: o.a. Beatrice de Graaf

De Wereld Draait Door - DWDD: o.a. Beatrice de Graaf

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Drie doden en zwaargewonden bij aanslag in tram Utrecht Maandagochtend is in de Utrechtse wijk Kanaleneiland geschoten in een tram. Er zijn drie doden en zwaargewonden gevallen, van wie dr...

15-03-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

14-03-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

13-03-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

12-03-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

11-03-2019 19:05

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

08-03-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

07-03-2019 19:00

DWDD: o.a. Duncan Laurence onthult songfestivallied

De Wereld Draait Door - DWDD: o.a. Duncan Laurence onthult songfestivallied

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Primeur: onthulling songfestivallied Duncan Laurence Verrassend nieuws op 21 januari: Duncan Laurence zal ons vertegenwoordigen op het Songfestival in Israël. En vandaag maakt hij in DWDD ...

06-03-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

05-03-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

04-03-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wereld Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Draait Door bij De Wereld Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Draait Door. Heb je een uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 389
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord