Programma gemist?
januari 2017
18-01-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Twan Huys, Dolf Jansen, Heleen van Royen, muziek van Luwten tafelheer is Hugo Borst en Nico Dijkshoorn dicht. De Designated Survivor is de persoon die de taken van de president overneemt mocht het kabinet en de president omkomen door een aanslag. Ook tijdens de inauguratie van Trump aankomende vrijdag zal er weer een zijn. Aan tafel zit Twan Huys. * De Keniaanse Eliud Kipchoge wil in mei als eerste atleet een marathon onder de twee uur lopen. Iets wat lange tijd voor onmogelijk werd gehouden. Aan tafel zit cabaretier én marathonloper Dolf Jansen. * Heleen van Royen vertelt over haar documentaire 'Het Doet Zo Zeer' waarin ze een portret van haar moeder schetst bij wie beginnende dementie is geconstateerd. * Muziek is er van Luwten, tafelheer is Hugo Borst en Nico Dijkshoorn dicht.

17-01-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met o.a.: Tim Hofman blijkt naast programmamaker ook dichter te zijn. * Het Groot Nederlands Songbook waarin we de canon van de Nederlandse liedkunst opstellen. Ditmaal met Ellen ten Damme en Nielson. Met: Tim Hofman blijkt naast programmamaker ook dichter te zijn. Zijn debuut 'Gedichten van de broer van Roos' ligt pas vanaf vandaag in de winkel, maar is nu al een succes. * Alweer de zesde editie van onze rubriek Het Groot Nederlands Songbook, waarin wij de canon van de Nederlandse liedkunst opstellen. Ditmaal met Ellen ten Damme en Nielson. * Tafelheer is Erben Wennemars.

16-01-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Erik Hulzebosch, Jillert Anema, Irene Schouten, Simon Schouten, Leon de Winter, Johanna ter Steege en Jett Rebel. Muziek is er van ELLA en tafelheer is Özcan Akyol. Is de Elfstedentocht in aantocht? We bespreken de Tocht der Tochten met Erik Hulzebosch, Jillert Anema, Irene Schouten en Simon Schouten. Traditiegetrouw veel te vroeg, maar wat ons betreft kan het nooit vroeg genoeg. * Leon de Winter schreef de nieuwe serie 'Brussel' die gaat over politieke intriges in het hart van de Europese Unie. Hij zit samen met actrice Johanna ter Steege aan tafel. * Jett Rebel lanceerde op Eurosonic Noorderslag in Groningen zijn derde album van de afgelopen twaalf maanden. Hij komt meer vertellen over zijn nieuwe album 'Super Pop'. Muziek is er van ELLA en tafelheer is Özcan Akyol.

13-01-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met Tex de Wit, Aron Brouwer, Marthijn Wouters, Gijs Scholten van Aschat, muziek van Linde Schöne en tafelheer Marc-Marie Huijbregts Magnus Carlsen, huidig wereldkampioen schaken, is in Nederland voor het Tata Steel toernooi in Velsen-Noord. Schaakfan Tex de Wit sprak zijn idool voor DWDD en zit vanavond aan tafel * Willem van Oranje is de nobele Vader des Vaderlands, die onbaatzuchtig streed voor zijn uitgeknepen en vervolgde landgenoten. Aron Brouwer en Marthijn Wouters schreven een biografie waarin ze stellen dat dit beeld niet klopt. Vanavond zitten ze bij ons aan tafel * Is er dan eindelijk erkenning voor de musicalfilm na het succes van de film 'Lalaland'? We praten erover met Gijs Scholten van Aschat, die groot fan is * Muziek is er van Linde Schöne en tafelheer van vanavond is Marc-Marie Huijbregts

12-01-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Eelco Bosch van Rosenthal, Freek de Jonge, Bas Ticheler, Andy Houtkamp, Evert ten Napel. Muziek: Rob Klerkx & The Secret. Tafeldame: Antoinnette Scheulderman We praten met Eelco Bosch van Rosenthal verder over het rapport waaruit de samenwerking tussen de Russische regering en Trump zou moeten blijken * Freek de Jonge zit vanavond aan tafel om te praten over de problemen rondom de gaswinning in Groningen. Als geboren Groninger doet het hem pijn dat 'zijn' provincie kapot wordt gemaakt * Het sportprogramma Langs de Lijn bestaat 50 jaar. Wij vieren vanavond een hoogtepunt uit die 50 jaar: de strijd om het landskampioenschap 2007 tussen AZ, Ajax en PSV. De verslaggevers van toen zitten vanavond bij ons aan tafel: Bas Ticheler, Andy Houtkamp en Evert ten Napel * Muziek is er van Rob Klerkx & The Secret en tafeldame is Antoinnette Scheulderman

11-01-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Huib Modderkolk, Jelle Brandt Corstius, Jeroen Smit, Tom Holkenborg, muziek van The Dubbeez, tafeldame Fidan Ekiz en Nico Dijkshoorn dicht. Gisteravond werd er een rapport bekend gemaakt met belastende informatie over Donald Trump. We praten hierover met Huib Modderkolk, Jelle Brandt Corstius en Jeroen Smit. * Tom Holkenborg, ook wel bekend als Junkie XL, componeerde de muziek van de film 'Brimstone' die afgelopen maandag in première ging. Vanavond vertelt hij meer over zijn soundtrack voor deze film. * Muziek is er van The Dubbeez, tafeldame van vanavond is Fidan Ekiz en Nico Dijkshoorn dicht.

10-01-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Eelco Bosch van Rosenthal, Auke Kok, Bruno Giuntoli, Blaudzun, muziek van het Maarten Hogenhuis Trio en tafeldame is Nynke de Jong. Vanavond geeft Obama zijn afscheidsspeech. Wij maken met Eelco Bosch van Rosenthal de balans op van Obama's periode in het Witte Huis. * Wie is dé topkeeper van de wereld? Auke Kok zegt Manuel Neuer (Duitsland, Bayern München), Bruno Giuntoli vindt Gianluigi Buffon (Italië, Juventus) de beste doelman. Zij vechten het uit aan tafel! * Een nieuwe editie in de rubriek 'Het Beste Duet'. Deze keer zal Blaudzun het duet aangaan met een legendarische artiest. * Muziek is er van het Maarten Hogenhuis Trio en tafeldame is Nynke de Jong.

09-01-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en Luc... Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

16-12-2016 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Broederliefde, Tim Hofman, Peter Vandermeersch, Nynke de Jong, Barbara Baarsma, Erik Dijkstra, Özcan Akyol, Halina Reijn, Fernando Halman, Tom Egbers, F... In deze laatste uitzending van 2016 blikken we met een groot aantal vaste gasten terug op het afgelopen jaar. Het thema dit jaar is 'broederliefde'; 2016 was het jaar van de Rotterdamse rapformatie Broederliefde. Zij scoorden met 'Jungle' de zomerhit van 2016 en ze stonden op bijna alle podia van Nederland. Zij verzorgen vanavond dan ook de muziek! Aan tafel: Tim Hofman, Peter Vandermeersch, Nynke de Jong, Barbara Baarsma, Erik Dijkstra, Özcan Akyol, Halina Reijn, Fernando Halman, Tom Egbers, Fidan Ekiz, Jan Mulder, Stephanie Afrifa.

15-12-2016 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Roel Boomstra, Jan Groenendijk, Freek de Jonge, Paul van Vliet, Sunny Bergman, Sinan Çankaya en Armine Stepanyan. Muziek is er van Bounty Island en... Met: Roel Boomstra is vandaag wereldkampioen dammen geworden! Met slechts 23 jaar is hij de opvolger van de Rus Alexander Georgiev. Roel Boomstra streed met Jan Groenendijk om de titel. Zij zijn samen te gast. * Afgelopen maandag tijdens de voorstelling 'TOON 100 JAAR' ontvingen Freek de Jonge en Paul van Vliet de Toon Hermans Award. Zij kregen deze onderscheiding voor het in stand houden van de artistieke nalatenschap van de in 2000 overleden Hermans. Aan tafel: Freek de Jonge en Paul van Vliet. * Sunny Bergman onderzoekt in haar documentaire 'Wit is ook een kleur' op welke manier wit-zijn het denken bepaalt. Bergman is te gast met cultureel antropoloog Sinan Çankaya en socioloog Armine Stepanyan. * Muziek is er van Bounty Island en tafelheer is Akwasi.

14-12-2016 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Trijntje Oosterhuis, Twan Huys, Beatrice de Graaf en Sander van de Pavert. Muziek is er van Jo Goes Hunting, tafelheer is Erben Wennemars en Nico D... Met: Beatrice de Graaf en Twan Huys praten over de gevolgen van de Russische hacks op de Democratische partij. * Trijntje Oosterhuis zingt de komende tijd in theaters en kerken haar favoriete kerstnummers in de show 'A Christmas Evening With Trijntje'. Vanavond haalt Trijntje alvast de kerstsfeer naar DWDD! * Met Sander van de Pavert (LuckyTV) blikken we terug op het afgelopen jaar. * Muziek is er van Jo Goes Hunting, tafelheer is Erben Wennemars en Nico Dijkshoorn dicht.

12-12-2016 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Een speciale uitzending over de legendarische muziek uit het jaar 1966. De gasten zijn Jett Rebel, Spike, Douwe Bob, Michelle David, Bertolf en Diwa Meijman. Een speciale uitzending over de legendarische muziek uit het jaar 1966. De gasten zijn Jett Rebel, Spike, Douwe Bob, Michelle David, Bertolf en Diwa Meijman. Zij spelen ieder live in de uitzending een grote hit uit dit beroemde muziekjaar. Volgens velen is 1966 het belangrijkste jaar uit de muziekgeschiedenis. Het jaar waarin Bob Dylan zijn beroemde plaat Blonde on Blonde maakte, The Beach Boys hun meesterwerk Pet Sounds en The Beatles hun grensverleggende album Revolver. Drie lp's die voor een revolutie in de geschiedenis van de popmuziek zorgden. De muziek uit 1966 bracht nog zoveel meer. Veel singles en lp's uit 1966 spreken ook nu, exact vijftig jaar later, nog altijd tot de verbeelding. The Rolling Stones, The Who, James Brown, The Supremes, Simon & Garfunkel, The Mamas & The Papas, Otis Redding, allemaal schreven ze in dit jaar nummers die nog steeds tot de canon van de popmuziek worden gerekend.

09-12-2016 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met Lodewijk Asscher, Youp van 't Hek, Siegfried Woldhek, Hanco Kolk, Hajo de Reijger, Shirma Rouse en tafelheer Marc-Marie Huijbregts Lodewijk Asscher is de nieuwe lijsttrekker van de PvdA * Nederlands cartoonicoon Peter van Straaten is gisteren overleden. We bespreken zijn oeuvre met Youp van 't Hek en cartoonisten Siegfried Woldhek, Hanco Kolk en Hajo de Reijger * President Obama was de meest muzikale president ooit. Eerder besprak Giovanca al het legendarische Memphis Soul-concert dat plaatsvond in het Witte Huis. Vandaag gaat Shirma Rouse in op het 'Woman of Soul' concert uit 2014, waar natuurlijk Aretha Franklin schitterde * Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts

08-12-2016 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met Freek Vonk, Jonnie Boer, Ron Blaauw, Michel van der Kroft, Elfstedentocht '97, muziek van Silent War en tafelheer Jan Mulder. Joop Braakhekke is overleden. Vanochtend stierf hij op 75-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleeskanker. We brengen een ode aan de culinaire grootmeester met Jonnie Boer, Ron Blaauw en Michel van der Kroft * Na het college van Robbert Dijkgraaf over 'Licht' in de Gashouder is het morgen de beurt aan bioloog Freek Vonk. Ditmaal onderwijst hij ons over de Evolutie. Vanavond geeft Freek ons een voorproefje * In de documentaire 'Elfstedentocht 1997: Zes Helden, Eén winnaar' blikt Andere Tijden Sport terug met de kopgroep die streed voor de eeuwige roem tijdens de 'tocht der tochten'. Vanavond zitten 5 van de 6 schaatsers van die kopgroep bij ons aan tafel: Henk Angenent, Erik Hulzebosch, Bert Verduin, Henk van Benthem en Arnold Stam * Muziek is er van Silent War en tafelheer is Jan Mulder

07-12-2016 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

O.a.: Daan Weddepohl, Jitse Groen, Constance Scholten en Boris Veldhuijzen van Zanten. * Jeroen Krabbé over zijn nieuwe serie Krabbé zoekt Picasso. * Do... Met: Elk jaar in december deelt Bill Gates op zijn blog een lijst met zijn favoriete boeken. Wij vroegen aan vier Nederlandse CEO's welke boeken wij met de feestdagen moeten lezen. Aan tafel: Daan Weddepohl, Jitse Groen, Constance Scholten en Boris Veldhuijzen van Zanten. * Acteur en schilder Jeroen Krabbé praat over zijn nieuwe serie Krabbé zoekt Picasso, die vanaf 26 januari te zien is. Hierin vertelt hij over zijn fascinatie voor de verwevenheid tussen Picasso's kunst en zijn persoonlijke leven. * Na zijn 7 Layers Sessions-avonden en het uitverkochte 7 Layers Festival afgelopen september, staat Dotan in januari met een 7 Layers Stage op Noorderslag en is er volgend jaar weer een tweedaags 7 Layers Festival in Amsterdam. Dotan neemt drie artiesten mee die ook op het festival staan: Dean Lewis, Mahalia en Luke Sital-Singh. * Muziek is er van The Jerry Hormone Ego Trip. * Tafelheer is Arjen Lubach. * Nico Dijkshoorn dicht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wereld Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Draait Door bij De Wereld Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Draait Door. Heb je een uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 18-01-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord