Programma gemist?

Vandaag door alweer de een laatste uitzending van seizoen 12. naar Centraal op tv thema van deze speciale uitzending: 'touwtje op tv uit de op tv brievenbus', uiteraard tijdens wegens de in speech die Jan Terlouw in onze met uitzending gaf. in Vandaag alweer op tv de laatste uitzending uit van seizoen 12. de Centraal thema van deze met speciale uitzending: 'touwtje door uit de brievenbus', uiteraard in op tv wegens de speech die uit Jan Terlouw in onze uitzending op gaf. op tv Met onder door meer: Nynke de Jong, Peter door Vandermeersch, Özcan tijdens Akyol, Stephanie Afrifa, naar Antoinnette Scheulderman, Paul naar Witteman, Daphne Bunskoek, een Barbara Baarsma, met Erik Dijkstra, Erben Wennemars tijdens en Dolf Jansen. Uiteraard zijn in ook huisband Sue op tv the tijdens Night en de Partizanen in van de studio. in En het van is vrijdag, dus tafelheer het is Marc-Marie in Huijbregts.

Met naar o.a.: Twan door Huys over het miljardste hoofdstuk in van op de saga die op Trump heet. * tijdens In Museum de Fundatie met in Zwolle komt vanaf met 24 mei de met tentoonstelling 'Het late licht', naar met nieuw werk in van Jeroen in Krabbé. Met: de Het miljardste een hoofdstuk in de saga de die Trump een heet: de aanstelling van speciale door aanklager Robert van Mueller. Aan tafel: in Twan Huys. * van In Museum de Fundatie het in Zwolle op is vanaf naar 24 mei de tentoonstelling 'Het het late licht' te zien, tijdens op tv met nieuw werk van Jeroen op tv Krabbé. Hij het zit aan tafel. de * Een gloednieuwe uit editie van onze met rubriek Het Groot in Nederlands Songbook op tv met dit keer Glennis Grace in en Henny de Vrienten. * Jamie Trenité op tv is op tafelheer.

Met: een Lodewijk Asscher, Adriaan van Dis, uit het Nico Dijkshoorn, ZO! Gospel Choir, BRUUT!, uit Tim het Knol, Leona op Philippo en Mathijs in Leeuwis. Tafelheer is het Paul de Leeuw. Met: PvdA-leider het Lodewijk Asscher is tijdens te gast naar om te op praten over hoe het zijn partij nu verder moet. de Aanschuiven bij naar de onderhandelingen? Of moet de in partij, die van een historisch nederlaag in leed, eerst uit weer opgebouwd worden? * met Vandaag verscheen de nieuwe in van roman 'In het de Buitenland' van Adriaan van Dis. Hij naar zit vanavond een aan tafel. * Elke uit naar woensdagavond, voor de met uitzending, gaat Nico Dijkshoorn een uit spontane muzikale samenwerking aan op tv met met de band die in uit de uitzending naar speelt. Vanavond zingt hij van ín onze uitzending, met met een all-star band tijdens op bestaande uit: ZO! het Gospel Choir, BRUUT!, Tim Knol, Leona van Philippo en Mathijs in Leeuwis. * Paul op de het Leeuw is vanavond tafelheer op en Nico Dijkshoorn de dicht.

Met: met David van het Reybrouck, Wilfried de Jong, op tv Michel van Egmond, van Ivo Niehe. Muziek is een er van Kris op Berry en tafeldame tijdens is Eva Cleven. Met: de het David van Reybrouck op tv over zijn boek uit Vrede kun je leren. In dit naar een essay pleit hij voor mindfulness, de geweldloze communicatie en compassie met door op school, op het het werk en thuis. * Wilfried naar de tijdens Jong en Michel van uit Egmond over de documentaire het I het Called him op tv Morgan, waarin het tijdens tragische levensverhaal van jazztrompettist door Lee Morgan is opgetekend. * tijdens een Ivo Niehe maakt in deze zomer zijn debuut als toneelschrijver van een met de voorstelling op tv Drs. Down. Hij is naar te gast. een * Tafeldame is Eva op tv Cleven en tijdens muziek is van Kris in Berry.

Met o.a: op * Eurocrisis, door Vluchtelingencrisis, Brexit... een Europa kraakt in zijn voegen. * met Wat de een feest. Gisteravond in stond Rotterdam al op tv op z'n door kop, vandaag ging het verder op door de met Coolsingel. Met: * in Eurocrisis, Vluchtelingencrisis, Brexit... de Europa kraakt in naar zijn voegen. van En wie kan daar beter zijn op licht over laten uit schijnen het dan de auteur van naar 'In Europa': Geert van Mak! * Wat een een feest. Gisteravond in stond Rotterdam al op de z'n het kop, vandaag ging het verder in op met de Coolsingel. Er werd het gezongen, het gehuild, gelachen en gefeest, het kortom voetbal naar op z'n mooist. We in blikken terug op de tijdens mooiste momenten door met bekende en onbekende Feyenoord-fans! tijdens Met onder meer: met Lee Towers, met Jan tijdens Dirk Stouten, Bruno in Giuntoli en Paul het de Munnik. * Muziek op is er ook van uit John Moreland en tafelheer de is Tom tijdens Egbers.

Met in o.a. Jan Terlouw, Arman Avsaroglu op tijdens en De Partizanen. Muziek is op tv er van The van Grand uit East en tafelheer is Marc-Marie een Huijbregts. 'De tijdens nieuwe Jack door van Gelder' wordt hij van genoemd: Arman het Avsaroglu. De NOS-commentator gooit door hoge ogen bij Langs de uit Lijn. Hij zit naar tijdens vanavond aan tafel * door Vandaag werd door het thema voor de Boekenweek op 2018 een bekend: 'Natuur'. En door de auteur van naar het bijbehorende Boekenweekessay is niemand minder naar het dan Jan Terlouw! * Muziek is door tijdens er vanavond van The Grand een East, tafelheer de is Marc-Marie Huijbregts en met onze met huiscomedians De Partizanen zijn er met door een nieuwe door sketch

Met: het Anouk, John Halvemaan met en Frank Schallmaier. Tafelheer op is Akwasi. Met: Fotoredacteur door Frank Schallmaier krijgt van dagelijks door 12.000 foto's binnen, het die hij vervolgens gaat in ordenen. door Hij signaleert opmerkelijke, vaak grappige, naar dwarsverbanden in van deze foto's. Wat viel op tv hem vandaag op? op tv * Chef-kok John Halvemaan een is te gast. van Hij kookt uit vanaf de 1989 in zijn eigen restaurant het Halvemaan in met het Amsterdamse Buitenveldert. Omdat John met Halvemaan het ongeneeslijk ziek is, staat het op restaurant nu van te tijdens koop. * Vanavond zit de Haagse tijdens rockdiva op tv Anouk aan tafel. het * Akwasi is op tv tafelheer.

Met: Hans door Beerekamp, Gidi de Heesakkers, Renate van der uit Bas, Twan een Huys, Beatrice de Graaf , in Angelique naar Houtveen, Dolf Jansen, Marcel tijdens Peereboom Voller, tafeldame uit is Fidan op tv Ekiz en van Nico Dijkshoorn dicht. Met: Hans Beerekamp op (NRC), Gidi Heesakkers met (de Volkskrant) het en Renate van naar der Bas (Trouw) maken uit vanavond in de nominaties voor de het Nipkowschijf op tv 2017 bekend. * Gisteravond heeft de het Amerikaanse door president Donald Trump FBI-directeur James in Comey ontslagen. van Aan tafel: Twan Huys tijdens en op tv Beatrice de in Graaf. * Er is weer op volop muzieknieuws naar dat erom schreeuwt naar om besproken te in worden in onze rubriek Amigos een de op tv Musica. Aan tafel: Angelique naar Houtveen, Dolf Jansen, Marcel van Peereboom Voller en tijdens muziek naar van Michael Prins. uit * Fidan Ekiz is vanavond naar tafeldame en met Nico Dijkshoorn in dicht.

Met: Dafne van Schippers, Wilfred Genee uit en Özcan van Akyol. Muziek: Ellen ten Damme. naar Tafeldame: Antoinnette de Scheulderman. Met: Sprintkoningin van Dafne Schippers zit aan in tafel! * Dick tijdens Advocaat de wordt bondscoach en een Ruud Gullit assistent. De redding in van door Oranje? We vragen van het Wilfred het Genee. * In de een vijfdelige documentaireserie De neven van van Eus gaat de schrijver en journalist Özcan de naar Akyol op zoek naar zijn de familie in Turkije. * op een Muziek is er van Ellen naar ten Damme, tafeldame is de Antoinnette het Scheulderman.

Met: Mart Smeets, de Hugo naar Borst en Ivo van uit Hove. Muziek uit is er van Zitakula een en tafelheer is op Erben Wennemars. Met: Was op tijdens de druk te in hoog? Konden de in spelers de spanning niet aan? Met van andere woorden, had op Feyenoord door last van uit 'choking'? We vroegen het in Mart Smeets, die ons meeneemt uit langs een voorbeelden van choken de in de sportgeschiedenis. * Eind tijdens april met ging in Londen op tv de theatervoorstelling Obsession van op regisseur Ivo van Hove uit in première. op tv Hij de zit aan tafel. * Hugo de Borst is te op gast om het te praten tijdens over zijn nieuwe boek Ach, moedertje. de Hij verzorgt met al jaren zijn een dementerende moeder, wiens een mentale door achteruitgang hij eerder beschreef in op zijn in bestseller Ma. * Muziek is er uit van Zitakula en in tafelheer is op Erben van Wennemars.

Met: Peter van Vandermeersch, Wilfred de uit Bruijn, Thom op Hoffman, George Baker, Boyan Slat, in Nico Dijkshoorn dicht op tv en tafeldame een is met Hanneke Groenteman Met: Vanavond is de naar laatste krachtmeting van tussen de met Franse presidentskandidaten in Macron en Le Pen. Zij tijdens gaan live op televisie uit met elkaar van in debat. op Aan tafel: Peter Vandermeersch en tijdens in Wilfred de Bruijn. de * De filmklassieker het 'Reservoir Dogs' bestaat 25 jaar. We van praten over deze een iconische met film met de Thom Hoffman. George Baker, wiens single van met 'Little Green Bag' voor de met soundtrack van het de film door werd gebruikt, zorgt vanavond voor de van muziek. * op tv Boyan Slat is vanavond door te gast naar om te praten naar over naar zijn organisatie The Ocean Cleanup, door waarvan vandaag bekend door werd dat het door eind 2017 met van start de gaat langs de door kust van Amerika. * Tafeldame uit is Hanneke op Groenteman en met Nico Dijkshoorn dicht.

Met: Frank op tv van der Lende, op mevrouw tijdens Turfkruijer, Leon de Winter, het Ad van Liempt, Dirk-Jan op Roeleven, Jeroen van Stekelenburg en door Tom Egbers. Muziek: Nachtschade. Met: met 3FM-dj met Frank van der in Lende is op Bevrijdingsdag Ambassadeur een van de op Vrijheid. Op vijf mei vertelt naar hij het in verhaal van zijn oma, met Mevrouw van Turfkruijer. Zij uit zijn beiden te op tv gast. * Een nieuw seizoen van op House op tv of Cards! Aan op tv tafel: Leon de Winter. in * Andere Tijden het Sport met viert eind deze maand de tijdens 100e uitzending. tijdens Aan tafel: geestelijk vader uit Ad van Liempt, eindredacteur op tv Dirk-Jan op tv Roeleven, interviewer op tv Jeroen Stekelenburg en natuurlijk doet presentator tijdens van Tom Egbers, tevens door tafelheer, een duit in het zakje. een Muziek is er een van op Nachtschade.

Met: naar Nouchka Fontijn, Erik naar Dijkstra, Jeroen Soeteman, Peter op tv R. de Vries, in de de genomineerden voor de Nico Scheepmaker Beker, met muziek op tv van Spinvis en tafelheer: Adriaan een van het Dis. Met: Een epische bokswedstrijd: tijdens naar Anthony Joshua versloeg zaterdag Wladimir naar Klitschko in een zinderende een match. Aan in tafel: Nouchka Fontijn tijdens en Erik Dijkstra. * in Het ziekenhuis in als DNA-databank de voor justitie. Dat een is de kern van het in uit wetsvoorstel van demissionair minister Schippers. de Privacywaakhonden en door advocaten zijn woedend. Jeroen de Soeteman, voorzitter van de de Vereniging van Strafrechtadvocaten, uit gaat in een discussie met Peter R. door de tijdens Vries. * 'De van Nico Scheepmaker Beker' door wordt jaarlijks uitgereikt van aan de auteur van het een 'Sportboek in van het Jaar'. Dit jaar met maken wij een de winnaar bekend! het Aan tafel op tv de genomineerden: Auke Kok, Mariska in Tjoelker, Thijs Zonneveld, het Thomas Dekker, de Jeroen Siebelink, in Lidewey van naar Noord en Robert Jan van Noort. op op tv * Muziek is er vanavond op van op Spinvis * Tafelheer is Adriaan door van van Dis.

Met op Victor Mids, Hanna Bervoets naar en Paul Witteman. door Muziek is een er van huisband van Sue the Night en tafelheer een is Marc-Marie Huijbregts. op Elke tijdens laatste vrijdag van de het maand blikken we met in de het media-uitzending terug op van de mediagebeurtenissen van met die maand. het Illusionist Victor Mids is te gast een en bespreekt een zijn op tv grote idool: illusionist tijdens Derren Brown. * Het uit einde van de HBO-serie naar 'Girls'. het Veel besproken, geduid én gelauwerd. met Aan tafel in schrijfster en tv-recensent voor de een Volkskrant, Hanna Bervoets. de * uit Koning Willem-Alexander de liet zich voor zijn 50ste door verjaardag uitgebreid interviewen een door Wilfried de Jong. een We bespreken de het gesprek van met Paul Witteman, die Willem-Alexander met het twintig jaar geleden interviewde tijdens * Muziek is de er van uit onze huisband Sue the door Night en een tafelheer is Marc-Marie op tv Huijbregts.

Met: Twan door Huys, Ton den Boon, van tijdens Ronald Snijders, Mathilde Santing, Amber Gomaa, van muziek van Pokey met LaFarge, Nico het Dijkshoorn en uit tafelheer Erik Dijkstra een Met: Aanstaande zaterdag is Donald in Trump op 100 dagen president. Tijd in om de balans door op te maken. Aan het tijdens tafel: Twan Huys. * Vanavond praten door we met Ton een den van Boon, hoofdredacteur van de van met Dale op en met woordenverzamelaar Ronald Snijders op over de nieuwe in naar woorden die worden van toegevoegd aan de Dikke een van Dale. * Een van gloednieuwe op tv editie van onze op rubriek 'Het Groot Nederlands Songbook' met het een vanavond Mathilde Santing en naar Amber Gomaa. * uit Muziek is er uit vanavond van op Pokey LaFarge * Tafelheer is door Erik Dijkstra * met Nico Dijkshoorn de dicht.

juni 2017
19-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Vandaag alweer de laatste uitzending van seizoen 12. Centraal thema van deze speciale uitzending: 'touwtje uit de brievenbus', uiteraard wegens de speech die Jan Terlouw in onze uitzending gaf. Vandaag alweer de laatste uitzending van seizo...

18-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met o.a.: Twan Huys over het miljardste hoofdstuk in de saga die Trump heet. * In Museum de Fundatie in Zwolle komt vanaf 24 mei de tentoonstelling 'Het late licht', met nieuw werk van Jeroen Krabbé. Met: Het miljardste hoofdstuk in de saga...

17-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Lodewijk Asscher, Adriaan van Dis, Nico Dijkshoorn, ZO! Gospel Choir, BRUUT!, Tim Knol, Leona Philippo en Mathijs Leeuwis. Tafelheer is Paul de Leeuw. Met: PvdA-leider Lodewijk Asscher is te gast om te praten over hoe zijn partij nu ve...

16-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: David van Reybrouck, Wilfried de Jong, Michel van Egmond, Ivo Niehe. Muziek is er van Kris Berry en tafeldame is Eva Cleven. Met: David van Reybrouck over zijn boek Vrede kun je leren. In dit essay pleit hij voor mindfulness, geweldloz...

15-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met o.a: * Eurocrisis, Vluchtelingencrisis, Brexit... Europa kraakt in zijn voegen. * Wat een feest. Gisteravond stond Rotterdam al op z'n kop, vandaag ging het verder op de Coolsingel. Met: * Eurocrisis, Vluchtelingencrisis, Brexit... Euro...

12-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met o.a. Jan Terlouw, Arman Avsaroglu en De Partizanen. Muziek is er van The Grand East en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. 'De nieuwe Jack van Gelder' wordt hij genoemd: Arman Avsaroglu. De NOS-commentator gooit hoge ogen bij Langs de L...

11-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Anouk, John Halvemaan en Frank Schallmaier. Tafelheer is Akwasi. Met: Fotoredacteur Frank Schallmaier krijgt dagelijks 12.000 foto's binnen, die hij vervolgens gaat ordenen. Hij signaleert opmerkelijke, vaak grappige, dwarsverbanden in...

10-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Hans Beerekamp, Gidi Heesakkers, Renate van der Bas, Twan Huys, Beatrice de Graaf , Angelique Houtveen, Dolf Jansen, Marcel Peereboom Voller, tafeldame is Fidan Ekiz en Nico Dijkshoorn dicht. Met: Hans Beerekamp (NRC), Gidi Heesakkers ...

09-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Dafne Schippers, Wilfred Genee en Özcan Akyol. Muziek: Ellen ten Damme. Tafeldame: Antoinnette Scheulderman. Met: Sprintkoningin Dafne Schippers zit aan tafel! * Dick Advocaat wordt bondscoach en Ruud Gullit assistent. De redding van O...

08-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Mart Smeets, Hugo Borst en Ivo van Hove. Muziek is er van Zitakula en tafelheer is Erben Wennemars. Met: Was de druk te hoog? Konden de spelers de spanning niet aan? Met andere woorden, had Feyenoord last van 'choking'? We vroegen het ...

03-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Peter Vandermeersch, Wilfred de Bruijn, Thom Hoffman, George Baker, Boyan Slat, Nico Dijkshoorn dicht en tafeldame is Hanneke Groenteman Met: Vanavond is de laatste krachtmeting tussen de Franse presidentskandidaten Macron en Le Pen. Z...

02-05-2017 19:05

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Frank van der Lende, mevrouw Turfkruijer, Leon de Winter, Ad van Liempt, Dirk-Jan Roeleven, Jeroen Stekelenburg en Tom Egbers. Muziek: Nachtschade. Met: 3FM-dj Frank van der Lende is op Bevrijdingsdag Ambassadeur van de Vrijheid. Op vi...

01-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Nouchka Fontijn, Erik Dijkstra, Jeroen Soeteman, Peter R. de Vries, de genomineerden voor de Nico Scheepmaker Beker, muziek van Spinvis en tafelheer: Adriaan van Dis. Met: Een epische bokswedstrijd: Anthony Joshua versloeg zaterdag Wla...

28-04-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met Victor Mids, Hanna Bervoets en Paul Witteman. Muziek is er van huisband Sue the Night en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. Elke laatste vrijdag van de maand blikken we in de media-uitzending terug op de mediagebeurtenissen van die maa...

26-04-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Twan Huys, Ton den Boon, Ronald Snijders, Mathilde Santing, Amber Gomaa, muziek van Pokey LaFarge, Nico Dijkshoorn en tafelheer Erik Dijkstra Met: Aanstaande zaterdag is Donald Trump 100 dagen president. Tijd om de balans op te maken. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wereld Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Draait Door bij De Wereld Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Draait Door. Heb je een uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 19-05-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord