Programma gemist?

Vandaag alweer het de laatste de uitzending van seizoen 12. met Centraal thema van deze een speciale uitzending: een 'touwtje tijdens uit de brievenbus', uiteraard uit wegens de speech die Jan met Terlouw in uit onze door uitzending gaf. Vandaag alweer de laatste het uitzending van op seizoen 12. Centraal met thema van deze van speciale uitzending: 'touwtje uit van uit de brievenbus', uiteraard wegens de op speech het die Jan Terlouw in onze op tv uitzending met gaf. Met onder meer: uit Nynke de uit Jong, Peter Vandermeersch, Özcan Akyol, van Stephanie Afrifa, in Antoinnette Scheulderman, het Paul Witteman, Daphne het Bunskoek, Barbara Baarsma, Erik Dijkstra, uit Erben Wennemars en Dolf uit Jansen. Uiteraard op tv zijn ook met huisband Sue uit the Night en de door Partizanen in de studio. op tv En het naar is vrijdag, dus tafelheer met is Marc-Marie op tv Huijbregts.

Met door o.a.: Twan het Huys over het in miljardste hoofdstuk in de saga in die uit Trump heet. * op tv In Museum de Fundatie in naar Zwolle komt vanaf door 24 mei de tentoonstelling van 'Het een late licht', het met nieuw werk van Jeroen van Krabbé. Met: Het miljardste een hoofdstuk in de de saga die Trump van heet: uit de aanstelling van speciale aanklager met op tv Robert Mueller. Aan tafel: Twan Huys. het * In met Museum de in Fundatie in Zwolle van is vanaf 24 mei een de de tentoonstelling 'Het late licht' op te zien, met op tv nieuw werk van Jeroen Krabbé. tijdens Hij zit het aan van tafel. * Een naar gloednieuwe editie van onze rubriek Het van het Groot Nederlands Songbook met dit van keer Glennis Grace en op Henny Vrienten. door * Jamie van Trenité is uit tafelheer.

Met: Lodewijk Asscher, naar uit Adriaan van Dis, Nico in Dijkshoorn, ZO! Gospel Choir, BRUUT!, van tijdens Tim Knol, Leona Philippo in en Mathijs Leeuwis. Tafelheer in is Paul van de Leeuw. uit Met: PvdA-leider Lodewijk Asscher is te door gast om te van praten naar over hoe zijn partij door nu het verder moet. Aanschuiven bij de de onderhandelingen? Of moet een de partij, tijdens die een historisch nederlaag van leed, eerst weer opgebouwd op worden? * Vandaag op verscheen op tv de nieuwe roman tijdens 'In het Buitenland' de van Adriaan van naar Dis. Hij zit vanavond met aan tafel. * op Elke woensdagavond, voor tijdens de in uitzending, gaat Nico Dijkshoorn een op tv spontane muzikale samenwerking tijdens aan met de een band tijdens die in de het uitzending speelt. Vanavond zingt hij uit ín op onze uitzending, met van een all-star band bestaande uit: het ZO! Gospel Choir, door BRUUT!, Tim Knol, Leona het Philippo en in Mathijs Leeuwis. * door Paul de Leeuw is in vanavond tafelheer op en op Nico Dijkshoorn dicht.

Met: David van tijdens Reybrouck, Wilfried de in Jong, Michel van de Egmond, Ivo een Niehe. Muziek is er de het van Kris Berry en tafeldame is een Eva Cleven. Met: door David van tijdens Reybrouck over zijn uit boek Vrede kun het je uit leren. In dit het essay pleit hij voor het mindfulness, geweldloze communicatie en op compassie op tv op school, op het werk en in thuis. * uit Wilfried de het Jong en Michel van Egmond in over het de documentaire met I Called him Morgan, met waarin het tragische levensverhaal door van jazztrompettist op tv Lee Morgan is opgetekend. * de Ivo Niehe maakt op een deze zomer zijn het debuut als toneelschrijver met het de voorstelling uit Drs. Down. Hij is met te gast. * Tafeldame is het Eva Cleven door en muziek op is van op Kris Berry.

Met uit o.a: * het Eurocrisis, Vluchtelingencrisis, Brexit... Europa kraakt in door zijn uit voegen. * op tv Wat een feest. Gisteravond stond op Rotterdam al op z'n uit kop, vandaag met ging van het verder op de Coolsingel. Met: op op tv * Eurocrisis, Vluchtelingencrisis, Brexit... Europa kraakt tijdens in zijn het voegen. En wie door kan daar beter het zijn licht over het laten door schijnen dan de auteur het van 'In Europa': Geert tijdens Mak! op tv * Wat een feest. met Gisteravond stond Rotterdam al uit op z'n kop, vandaag in ging een het verder op een de Coolsingel. Er werd gezongen, van op tv gehuild, gelachen en gefeest, kortom voetbal tijdens het op z'n mooist. We uit blikken terug op tv op de mooiste op tv momenten met bekende en onbekende uit Feyenoord-fans! Met onder meer: tijdens een Lee Towers, Jan Dirk Stouten, Bruno op tijdens Giuntoli en Paul de Munnik. * op Muziek is er tijdens ook van John op op tv Moreland en tafelheer is van Tom Egbers.

Met o.a. Jan met tijdens Terlouw, Arman Avsaroglu het en De Partizanen. Muziek is naar er van een The Grand East op en tafelheer is op Marc-Marie Huijbregts. 'De nieuwe Jack met van Gelder' op tv wordt hij genoemd: Arman door Avsaroglu. de De NOS-commentator gooit hoge ogen uit bij Langs de op tv Lijn. het Hij zit op tv vanavond aan tafel * Vandaag werd met het thema met voor de Boekenweek van 2018 bekend: 'Natuur'. En met de van auteur van het bijbehorende de Boekenweekessay is naar niemand minder dan Jan Terlouw! op tv * Muziek is uit er een vanavond van The Grand East, van tafelheer is Marc-Marie de Huijbregts op en onze huiscomedians De in Partizanen zijn met er met een op tv nieuwe sketch

Met: Anouk, John tijdens door Halvemaan en Frank Schallmaier. door Tafelheer is Akwasi. Met: met Fotoredacteur Frank Schallmaier krijgt een op tv dagelijks 12.000 foto's binnen, de die hij op tv vervolgens gaat ordenen. Hij signaleert opmerkelijke, op vaak grappige, door dwarsverbanden in deze met foto's. Wat viel hem op tv met vandaag op? * Chef-kok met John Halvemaan is te tijdens gast. Hij kookt op vanaf 1989 in zijn op tv eigen restaurant van Halvemaan in het het Amsterdamse Buitenveldert. Omdat op John door Halvemaan ongeneeslijk ziek is, uit staat het restaurant nu op te koop. * Vanavond uit zit de door Haagse rockdiva Anouk aan met door tafel. * Akwasi een is tafelheer.

Met: Hans naar Beerekamp, Gidi Heesakkers, Renate op tv uit van der Bas, Twan Huys, de Beatrice de met Graaf , tijdens Angelique Houtveen, Dolf naar Jansen, Marcel Peereboom Voller, tafeldame is in Fidan met Ekiz en Nico Dijkshoorn tijdens dicht. uit Met: Hans Beerekamp (NRC), van Gidi Heesakkers op tv (de Volkskrant) en Renate van door der tijdens Bas (Trouw) maken vanavond door de nominaties voor de van Nipkowschijf 2017 bekend. * de Gisteravond de heeft de Amerikaanse president Donald in op tv Trump FBI-directeur James Comey ontslagen. in Aan tafel: Twan Huys tijdens en Beatrice de de van Graaf. * Er is weer naar volop muzieknieuws dat erom het schreeuwt om tijdens besproken te worden het in onze de rubriek Amigos de Musica. in Aan tafel: op tv Angelique Houtveen, Dolf Jansen, Marcel met Peereboom een Voller en muziek van Michael een Prins. de * Fidan door Ekiz is vanavond tafeldame en Nico met Dijkshoorn het dicht.

Met: Dafne Schippers, naar Wilfred Genee met en Özcan in Akyol. Muziek: Ellen ten de Damme. Tafeldame: Antoinnette op tv Scheulderman. Met: in Sprintkoningin Dafne Schippers zit aan van tafel! van * Dick Advocaat wordt het bondscoach en Ruud op Gullit assistent. naar De redding van door Oranje? We vragen tijdens het Wilfred Genee. * In van op de vijfdelige documentaireserie naar De neven van Eus gaat schrijver de en journalist de Özcan Akyol op zoek het naar zijn in familie naar in Turkije. * Muziek de is er van Ellen ten tijdens Damme, tafeldame de is door Antoinnette Scheulderman.

Met: de Mart Smeets, Hugo met Borst en Ivo van Hove. een Muziek de is er van Zitakula op en tafelheer is Erben op tv op tv Wennemars. Met: Was de druk te op tv de hoog? Konden de spelers de spanning van niet aan? naar Met andere van woorden, had Feyenoord last op van 'choking'? We het vroegen het Mart op Smeets, die ons op meeneemt langs door voorbeelden van het choken in de in sportgeschiedenis. * Eind van april ging in naar Londen de theatervoorstelling Obsession door van regisseur Ivo van Hove in in door première. Hij zit van aan tafel. een * Hugo Borst is te gast naar uit om te praten over zijn nieuwe op boek in Ach, moedertje. Hij in verzorgt al jaren zijn door dementerende moeder, wiens het mentale het achteruitgang hij eerder door beschreef in zijn bestseller Ma. * in Muziek is op tv er van Zitakula de en tafelheer door is Erben door Wennemars.

Met: uit Peter Vandermeersch, Wilfred de het Bruijn, Thom Hoffman, George van door Baker, Boyan Slat, tijdens Nico Dijkshoorn dicht en op tv tafeldame is Hanneke Groenteman Met: naar Vanavond is van de laatste met krachtmeting tussen de met Franse presidentskandidaten Macron en Le tijdens Pen. Zij gaan het naar live op televisie met elkaar naar in debat. Aan tafel: van een Peter Vandermeersch en Wilfred de in Bruijn. * De filmklassieker op 'Reservoir Dogs' bestaat uit 25 jaar. in We praten over deze het iconische film de met Thom Hoffman. door George Baker, wiens de single uit 'Little Green Bag' voor de naar soundtrack van de film van werd uit gebruikt, zorgt op vanavond voor de muziek. van * Boyan Slat door is vanavond te van gast om te een praten over zijn organisatie The in Ocean het Cleanup, waarvan vandaag bekend werd op tv dat het op tv eind 2017 uit van start gaat in langs de kust van naar Amerika. * Tafeldame is met Hanneke Groenteman op tv en Nico de Dijkshoorn dicht.

Met: Frank van het der Lende, mevrouw de Turfkruijer, Leon de in door Winter, Ad van Liempt, Dirk-Jan Roeleven, uit Jeroen op tv Stekelenburg en Tom Egbers. Muziek: in tijdens Nachtschade. Met: 3FM-dj Frank van van der Lende de is op Bevrijdingsdag Ambassadeur van met de van Vrijheid. Op vijf mei naar vertelt hij het het verhaal uit van zijn oma, Mevrouw Turfkruijer. Zij met naar zijn beiden te gast. * door Een nieuw seizoen naar van in House of Cards! Aan uit tafel: Leon de de Winter. * Andere Tijden Sport van een viert eind deze maand de 100e op uitzending. in Aan tafel: geestelijk vader Ad op tv van Liempt, tijdens eindredacteur Dirk-Jan Roeleven, interviewer naar Jeroen Stekelenburg op tv en natuurlijk op tv doet presentator met Tom Egbers, tevens tafelheer, de een duit in het in zakje. door Muziek is er van uit Nachtschade.

Met: naar Nouchka Fontijn, Erik Dijkstra, met Jeroen Soeteman, Peter R. met de Vries, tijdens de genomineerden voor de de Nico Scheepmaker Beker, op muziek van uit Spinvis en tafelheer: Adriaan uit van Dis. Met: op Een epische een bokswedstrijd: Anthony Joshua versloeg op zaterdag Wladimir Klitschko van in naar een zinderende met match. Aan tafel: van Nouchka Fontijn en Erik Dijkstra. met * Het ziekenhuis als een DNA-databank uit voor justitie. Dat naar is de kern een van het uit wetsvoorstel van demissionair van minister Schippers. Privacywaakhonden op tv en advocaten zijn woedend. Jeroen van Soeteman, voorzitter van de naar Vereniging de van Strafrechtadvocaten, gaat in uit discussie met de Peter R. de Vries. * de met 'De Nico Scheepmaker Beker' wordt op jaarlijks uitgereikt met aan de auteur van op tv het 'Sportboek van een het Jaar'. op Dit jaar maken wij de de winnaar bekend! van Aan tafel naar de genomineerden: in Auke Kok, Mariska Tjoelker, Thijs Zonneveld, het Thomas uit Dekker, Jeroen Siebelink, Lidewey een van Noord en Robert in Jan van uit Noort. * Muziek op is een er vanavond van Spinvis * het Tafelheer door is Adriaan van door Dis.

Met Victor Mids, door Hanna Bervoets op en op tv Paul Witteman. Muziek in is er van huisband Sue the een Night op tv en tafelheer is de Marc-Marie Huijbregts. Elke tijdens laatste vrijdag van de maand op tv blikken we in door de media-uitzending in terug op de mediagebeurtenissen door van die in maand. door Illusionist Victor Mids is te gast uit en bespreekt door zijn grote idool: illusionist met Derren Brown. naar * Het einde van naar de de HBO-serie 'Girls'. Veel met besproken, geduid én gelauwerd. Aan tijdens tafel schrijfster en van tv-recensent voor tijdens de Volkskrant, Hanna door Bervoets. * Koning Willem-Alexander uit op tv liet zich voor zijn 50ste een verjaardag uitgebreid interviewen met door het Wilfried de Jong. We bespreken door het met gesprek met Paul met Witteman, die Willem-Alexander twintig op jaar geleden interviewde tijdens * Muziek in is er van het onze huisband Sue the Night uit en tafelheer is Marc-Marie de tijdens Huijbregts.

Met: Twan Huys, op tv Ton den Boon, op tv Ronald een Snijders, Mathilde Santing, Amber Gomaa, met een muziek van Pokey LaFarge, Nico Dijkshoorn een en tafelheer Erik door Dijkstra Met: Aanstaande het zaterdag uit is Donald Trump een 100 dagen president. Tijd om door de balans op op te maken. naar Aan tafel: Twan op Huys. * Vanavond van praten we met Ton met den Boon, hoofdredacteur de van de van naar Dale op tv en met woordenverzamelaar in Ronald Snijders over naar de nieuwe woorden door die worden toegevoegd tijdens aan de tijdens Dikke van Dale. * Een gloednieuwe op tv editie door van onze rubriek 'Het uit Groot Nederlands Songbook' met de vanavond Mathilde Santing op tv en op Amber Gomaa. * in Muziek is er vanavond een van Pokey LaFarge tijdens * Tafelheer is Erik door Dijkstra * Nico tijdens een Dijkshoorn dicht.

augustus 2017
19-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Vandaag alweer de laatste uitzending van seizoen 12. Centraal thema van deze speciale uitzending: 'touwtje uit de brievenbus', uiteraard wegens de speech die Jan Terlouw in onze uitzending gaf. Vandaag alweer de laatste uitzending van seizo...

18-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met o.a.: Twan Huys over het miljardste hoofdstuk in de saga die Trump heet. * In Museum de Fundatie in Zwolle komt vanaf 24 mei de tentoonstelling 'Het late licht', met nieuw werk van Jeroen Krabbé. Met: Het miljardste hoofdstuk in de saga...

17-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Lodewijk Asscher, Adriaan van Dis, Nico Dijkshoorn, ZO! Gospel Choir, BRUUT!, Tim Knol, Leona Philippo en Mathijs Leeuwis. Tafelheer is Paul de Leeuw. Met: PvdA-leider Lodewijk Asscher is te gast om te praten over hoe zijn partij nu ve...

16-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: David van Reybrouck, Wilfried de Jong, Michel van Egmond, Ivo Niehe. Muziek is er van Kris Berry en tafeldame is Eva Cleven. Met: David van Reybrouck over zijn boek Vrede kun je leren. In dit essay pleit hij voor mindfulness, geweldloz...

15-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met o.a: * Eurocrisis, Vluchtelingencrisis, Brexit... Europa kraakt in zijn voegen. * Wat een feest. Gisteravond stond Rotterdam al op z'n kop, vandaag ging het verder op de Coolsingel. Met: * Eurocrisis, Vluchtelingencrisis, Brexit... Euro...

12-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met o.a. Jan Terlouw, Arman Avsaroglu en De Partizanen. Muziek is er van The Grand East en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. 'De nieuwe Jack van Gelder' wordt hij genoemd: Arman Avsaroglu. De NOS-commentator gooit hoge ogen bij Langs de L...

11-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Anouk, John Halvemaan en Frank Schallmaier. Tafelheer is Akwasi. Met: Fotoredacteur Frank Schallmaier krijgt dagelijks 12.000 foto's binnen, die hij vervolgens gaat ordenen. Hij signaleert opmerkelijke, vaak grappige, dwarsverbanden in...

10-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Hans Beerekamp, Gidi Heesakkers, Renate van der Bas, Twan Huys, Beatrice de Graaf , Angelique Houtveen, Dolf Jansen, Marcel Peereboom Voller, tafeldame is Fidan Ekiz en Nico Dijkshoorn dicht. Met: Hans Beerekamp (NRC), Gidi Heesakkers ...

09-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Dafne Schippers, Wilfred Genee en Özcan Akyol. Muziek: Ellen ten Damme. Tafeldame: Antoinnette Scheulderman. Met: Sprintkoningin Dafne Schippers zit aan tafel! * Dick Advocaat wordt bondscoach en Ruud Gullit assistent. De redding van O...

08-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Mart Smeets, Hugo Borst en Ivo van Hove. Muziek is er van Zitakula en tafelheer is Erben Wennemars. Met: Was de druk te hoog? Konden de spelers de spanning niet aan? Met andere woorden, had Feyenoord last van 'choking'? We vroegen het ...

03-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Peter Vandermeersch, Wilfred de Bruijn, Thom Hoffman, George Baker, Boyan Slat, Nico Dijkshoorn dicht en tafeldame is Hanneke Groenteman Met: Vanavond is de laatste krachtmeting tussen de Franse presidentskandidaten Macron en Le Pen. Z...

02-05-2017 19:05

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Frank van der Lende, mevrouw Turfkruijer, Leon de Winter, Ad van Liempt, Dirk-Jan Roeleven, Jeroen Stekelenburg en Tom Egbers. Muziek: Nachtschade. Met: 3FM-dj Frank van der Lende is op Bevrijdingsdag Ambassadeur van de Vrijheid. Op vi...

01-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Nouchka Fontijn, Erik Dijkstra, Jeroen Soeteman, Peter R. de Vries, de genomineerden voor de Nico Scheepmaker Beker, muziek van Spinvis en tafelheer: Adriaan van Dis. Met: Een epische bokswedstrijd: Anthony Joshua versloeg zaterdag Wla...

28-04-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met Victor Mids, Hanna Bervoets en Paul Witteman. Muziek is er van huisband Sue the Night en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. Elke laatste vrijdag van de maand blikken we in de media-uitzending terug op de mediagebeurtenissen van die maa...

26-04-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Twan Huys, Ton den Boon, Ronald Snijders, Mathilde Santing, Amber Gomaa, muziek van Pokey LaFarge, Nico Dijkshoorn en tafelheer Erik Dijkstra Met: Aanstaande zaterdag is Donald Trump 100 dagen president. Tijd om de balans op te maken. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wereld Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Draait Door bij De Wereld Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Draait Door. Heb je een uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 19-05-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord