Programma gemist?
mei 2017
19-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Vandaag alweer de laatste uitzending van seizoen 12. Centraal thema van deze speciale uitzending: 'touwtje uit de brievenbus', uiteraard wegens de speech die Jan Terlouw in onze uitzending gaf. Vandaag alweer de laatste uitzending van seizoen 12. Centraal thema van deze speciale uitzending: 'touwtje uit de brievenbus', uiteraard wegens de speech die Jan Terlouw in onze uitzending gaf. Met onder meer: Nynke de Jong, Peter Vandermeersch, Özcan Akyol, Stephanie Afrifa, Antoinnette Scheulderman, Paul Witteman, Daphne Bunskoek, Barbara Baarsma, Erik Dijkstra, Erben Wennemars en Dolf Jansen. Uiteraard zijn ook huisband Sue the Night en de Partizanen in de studio. En het is vrijdag, dus tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

18-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met o.a.: Twan Huys over het miljardste hoofdstuk in de saga die Trump heet. * In Museum de Fundatie in Zwolle komt vanaf 24 mei de tentoonstelling 'Het late licht', met nieuw werk van Jeroen Krabbé. Met: Het miljardste hoofdstuk in de saga die Trump heet: de aanstelling van speciale aanklager Robert Mueller. Aan tafel: Twan Huys. * In Museum de Fundatie in Zwolle is vanaf 24 mei de tentoonstelling 'Het late licht' te zien, met nieuw werk van Jeroen Krabbé. Hij zit aan tafel. * Een gloednieuwe editie van onze rubriek Het Groot Nederlands Songbook met dit keer Glennis Grace en Henny Vrienten. * Jamie Trenité is tafelheer.

17-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Lodewijk Asscher, Adriaan van Dis, Nico Dijkshoorn, ZO! Gospel Choir, BRUUT!, Tim Knol, Leona Philippo en Mathijs Leeuwis. Tafelheer is Paul de Leeuw. Met: PvdA-leider Lodewijk Asscher is te gast om te praten over hoe zijn partij nu verder moet. Aanschuiven bij de onderhandelingen? Of moet de partij, die een historisch nederlaag leed, eerst weer opgebouwd worden? * Vandaag verscheen de nieuwe roman 'In het Buitenland' van Adriaan van Dis. Hij zit vanavond aan tafel. * Elke woensdagavond, voor de uitzending, gaat Nico Dijkshoorn een spontane muzikale samenwerking aan met de band die in de uitzending speelt. Vanavond zingt hij ín onze uitzending, met een all-star band bestaande uit: ZO! Gospel Choir, BRUUT!, Tim Knol, Leona Philippo en Mathijs Leeuwis. * Paul de Leeuw is vanavond tafelheer en Nico Dijkshoorn dicht.

16-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: David van Reybrouck, Wilfried de Jong, Michel van Egmond, Ivo Niehe. Muziek is er van Kris Berry en tafeldame is Eva Cleven. Met: David van Reybrouck over zijn boek Vrede kun je leren. In dit essay pleit hij voor mindfulness, geweldloze communicatie en compassie op school, op het werk en thuis. * Wilfried de Jong en Michel van Egmond over de documentaire I Called him Morgan, waarin het tragische levensverhaal van jazztrompettist Lee Morgan is opgetekend. * Ivo Niehe maakt deze zomer zijn debuut als toneelschrijver met de voorstelling Drs. Down. Hij is te gast. * Tafeldame is Eva Cleven en muziek is van Kris Berry.

15-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met o.a: * Eurocrisis, Vluchtelingencrisis, Brexit... Europa kraakt in zijn voegen. * Wat een feest. Gisteravond stond Rotterdam al op z'n kop, vandaag ging het verder op de Coolsingel. Met: * Eurocrisis, Vluchtelingencrisis, Brexit... Europa kraakt in zijn voegen. En wie kan daar beter zijn licht over laten schijnen dan de auteur van 'In Europa': Geert Mak! * Wat een feest. Gisteravond stond Rotterdam al op z'n kop, vandaag ging het verder op de Coolsingel. Er werd gezongen, gehuild, gelachen en gefeest, kortom voetbal op z'n mooist. We blikken terug op de mooiste momenten met bekende en onbekende Feyenoord-fans! Met onder meer: Lee Towers, Jan Dirk Stouten, Bruno Giuntoli en Paul de Munnik. * Muziek is er ook van John Moreland en tafelheer is Tom Egbers.

12-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met o.a. Jan Terlouw, Arman Avsaroglu en De Partizanen. Muziek is er van The Grand East en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. 'De nieuwe Jack van Gelder' wordt hij genoemd: Arman Avsaroglu. De NOS-commentator gooit hoge ogen bij Langs de Lijn. Hij zit vanavond aan tafel * Vandaag werd het thema voor de Boekenweek 2018 bekend: 'Natuur'. En de auteur van het bijbehorende Boekenweekessay is niemand minder dan Jan Terlouw! * Muziek is er vanavond van The Grand East, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts en onze huiscomedians De Partizanen zijn er met een nieuwe sketch

11-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Anouk, John Halvemaan en Frank Schallmaier. Tafelheer is Akwasi. Met: Fotoredacteur Frank Schallmaier krijgt dagelijks 12.000 foto's binnen, die hij vervolgens gaat ordenen. Hij signaleert opmerkelijke, vaak grappige, dwarsverbanden in deze foto's. Wat viel hem vandaag op? * Chef-kok John Halvemaan is te gast. Hij kookt vanaf 1989 in zijn eigen restaurant Halvemaan in het Amsterdamse Buitenveldert. Omdat John Halvemaan ongeneeslijk ziek is, staat het restaurant nu te koop. * Vanavond zit de Haagse rockdiva Anouk aan tafel. * Akwasi is tafelheer.

10-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Hans Beerekamp, Gidi Heesakkers, Renate van der Bas, Twan Huys, Beatrice de Graaf , Angelique Houtveen, Dolf Jansen, Marcel Peereboom Voller, tafeldame is Fidan Ekiz en Nico Dijkshoorn dicht. Met: Hans Beerekamp (NRC), Gidi Heesakkers (de Volkskrant) en Renate van der Bas (Trouw) maken vanavond de nominaties voor de Nipkowschijf 2017 bekend. * Gisteravond heeft de Amerikaanse president Donald Trump FBI-directeur James Comey ontslagen. Aan tafel: Twan Huys en Beatrice de Graaf. * Er is weer volop muzieknieuws dat erom schreeuwt om besproken te worden in onze rubriek Amigos de Musica. Aan tafel: Angelique Houtveen, Dolf Jansen, Marcel Peereboom Voller en muziek van Michael Prins. * Fidan Ekiz is vanavond tafeldame en Nico Dijkshoorn dicht.

09-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Dafne Schippers, Wilfred Genee en Özcan Akyol. Muziek: Ellen ten Damme. Tafeldame: Antoinnette Scheulderman. Met: Sprintkoningin Dafne Schippers zit aan tafel! * Dick Advocaat wordt bondscoach en Ruud Gullit assistent. De redding van Oranje? We vragen het Wilfred Genee. * In de vijfdelige documentaireserie De neven van Eus gaat schrijver en journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. * Muziek is er van Ellen ten Damme, tafeldame is Antoinnette Scheulderman.

08-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Mart Smeets, Hugo Borst en Ivo van Hove. Muziek is er van Zitakula en tafelheer is Erben Wennemars. Met: Was de druk te hoog? Konden de spelers de spanning niet aan? Met andere woorden, had Feyenoord last van 'choking'? We vroegen het Mart Smeets, die ons meeneemt langs voorbeelden van choken in de sportgeschiedenis. * Eind april ging in Londen de theatervoorstelling Obsession van regisseur Ivo van Hove in première. Hij zit aan tafel. * Hugo Borst is te gast om te praten over zijn nieuwe boek Ach, moedertje. Hij verzorgt al jaren zijn dementerende moeder, wiens mentale achteruitgang hij eerder beschreef in zijn bestseller Ma. * Muziek is er van Zitakula en tafelheer is Erben Wennemars.

03-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Peter Vandermeersch, Wilfred de Bruijn, Thom Hoffman, George Baker, Boyan Slat, Nico Dijkshoorn dicht en tafeldame is Hanneke Groenteman Met: Vanavond is de laatste krachtmeting tussen de Franse presidentskandidaten Macron en Le Pen. Zij gaan live op televisie met elkaar in debat. Aan tafel: Peter Vandermeersch en Wilfred de Bruijn. * De filmklassieker 'Reservoir Dogs' bestaat 25 jaar. We praten over deze iconische film met Thom Hoffman. George Baker, wiens single 'Little Green Bag' voor de soundtrack van de film werd gebruikt, zorgt vanavond voor de muziek. * Boyan Slat is vanavond te gast om te praten over zijn organisatie The Ocean Cleanup, waarvan vandaag bekend werd dat het eind 2017 van start gaat langs de kust van Amerika. * Tafeldame is Hanneke Groenteman en Nico Dijkshoorn dicht.

02-05-2017 19:05

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Frank van der Lende, mevrouw Turfkruijer, Leon de Winter, Ad van Liempt, Dirk-Jan Roeleven, Jeroen Stekelenburg en Tom Egbers. Muziek: Nachtschade. Met: 3FM-dj Frank van der Lende is op Bevrijdingsdag Ambassadeur van de Vrijheid. Op vijf mei vertelt hij het verhaal van zijn oma, Mevrouw Turfkruijer. Zij zijn beiden te gast. * Een nieuw seizoen van House of Cards! Aan tafel: Leon de Winter. * Andere Tijden Sport viert eind deze maand de 100e uitzending. Aan tafel: geestelijk vader Ad van Liempt, eindredacteur Dirk-Jan Roeleven, interviewer Jeroen Stekelenburg en natuurlijk doet presentator Tom Egbers, tevens tafelheer, een duit in het zakje. Muziek is er van Nachtschade.

01-05-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Nouchka Fontijn, Erik Dijkstra, Jeroen Soeteman, Peter R. de Vries, de genomineerden voor de Nico Scheepmaker Beker, muziek van Spinvis en tafelheer: Adriaan van Dis. Met: Een epische bokswedstrijd: Anthony Joshua versloeg zaterdag Wladimir Klitschko in een zinderende match. Aan tafel: Nouchka Fontijn en Erik Dijkstra. * Het ziekenhuis als DNA-databank voor justitie. Dat is de kern van het wetsvoorstel van demissionair minister Schippers. Privacywaakhonden en advocaten zijn woedend. Jeroen Soeteman, voorzitter van de Vereniging van Strafrechtadvocaten, gaat in discussie met Peter R. de Vries. * 'De Nico Scheepmaker Beker' wordt jaarlijks uitgereikt aan de auteur van het 'Sportboek van het Jaar'. Dit jaar maken wij de winnaar bekend! Aan tafel de genomineerden: Auke Kok, Mariska Tjoelker, Thijs Zonneveld, Thomas Dekker, Jeroen Siebelink, Lidewey van Noord en Robert Jan van Noort. * Muziek is er vanavond van Spinvis * Tafelheer is Adriaan van Dis.

28-04-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met Victor Mids, Hanna Bervoets en Paul Witteman. Muziek is er van huisband Sue the Night en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. Elke laatste vrijdag van de maand blikken we in de media-uitzending terug op de mediagebeurtenissen van die maand. Illusionist Victor Mids is te gast en bespreekt zijn grote idool: illusionist Derren Brown. * Het einde van de HBO-serie 'Girls'. Veel besproken, geduid én gelauwerd. Aan tafel schrijfster en tv-recensent voor de Volkskrant, Hanna Bervoets. * Koning Willem-Alexander liet zich voor zijn 50ste verjaardag uitgebreid interviewen door Wilfried de Jong. We bespreken het gesprek met Paul Witteman, die Willem-Alexander twintig jaar geleden interviewde * Muziek is er van onze huisband Sue the Night en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

26-04-2017 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Twan Huys, Ton den Boon, Ronald Snijders, Mathilde Santing, Amber Gomaa, muziek van Pokey LaFarge, Nico Dijkshoorn en tafelheer Erik Dijkstra Met: Aanstaande zaterdag is Donald Trump 100 dagen president. Tijd om de balans op te maken. Aan tafel: Twan Huys. * Vanavond praten we met Ton den Boon, hoofdredacteur van de van Dale en met woordenverzamelaar Ronald Snijders over de nieuwe woorden die worden toegevoegd aan de Dikke van Dale. * Een gloednieuwe editie van onze rubriek 'Het Groot Nederlands Songbook' met vanavond Mathilde Santing en Amber Gomaa. * Muziek is er vanavond van Pokey LaFarge * Tafelheer is Erik Dijkstra * Nico Dijkshoorn dicht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wereld Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Draait Door bij De Wereld Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Draait Door. Heb je een uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 19-05-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord