Programma gemist?

Vanavond de onder andere in in De Wereld door Draait Door: - Voetballer Willem het van Hanegem 75 jaar Woensdag door 20 naar februari wordt een van het de beste van voetballers die ons op tv land heeft gekend 75: een Willem van Hanegem. van Reden voor een feestje. op tv Donderdag is het er een feestelijke de avond in de De Doelen in Utrecht tijdens en worden twee documentaires van over Van Hanegem van uitgezonden: met zondag van Andere Tijden Sport, en de uit dinsdag van TV Rijnmond. het Aan tafel Tom uit Egbers van de Andere Tijden Sport en Frank een Stout op tv van TV Rijnmond. - Rembrandtjaar 2019 Het is op tv Rembrandtjaar! 350 jaar naar geleden overleed een onze beroemde schilder. Reden het voor het Rijksmuseum op tv om een door grote expositie in te organiseren die het gisteren werd geopend door 150 van naamgenoten een van Rembrandt. Maar er is op meer: op tv fotograaf Julius naar Rooymans en modeontwerper Hans Ubbink maken naar met lookalikes het een reconstructie van uit de Nachtwacht: van Nachtwacht 360. Onno Blom is met bezig met een het biografie, op die in het najaar op verschijnt. - tijdens Korte tijdens film BECOMING - Jan op tv van IJken Jan op van IJken is fotograaf en van filmmaker, die zich focust door op natuur, met microscopie en de uit relatie tussen tijdens mens en dier. In op zijn door korte film BECOMING de toont hij het op wonderlijke ontstaan van leven: op tijdens microscopisch op niveau zien we door de ?making of? van een salamander. op De film ging van viral tijdens en werd alom naar bejubeld. - De Robbie van op tv tijdens Leeuwen Sessies, aflevering 5 Gitarist Robbie van het Leeuwen schreef uit de het monsterhit ?Venus? van Shocking Blue. met Hij was begin het januari te gast, uit het naar begin van een op nieuwe rubriek: de Robbie van Leeuwen met in Sessies. Elke vrijdag vragen we een de band om tijdens een een nummer uit Robbies oeuvre het te spelen. met We trapten af met Rudy naar Bennett, Robbies van muzikale boezemvriend, daarna een stonden Son tijdens Mieux, Rondé en Indian Askin op een de bühne. tijdens Vanavond is de beurt van op aan LAKSHMI! - Tafeldame: de Georgina Verbaan Georgina is vanavond de op tv sidekick van op tv Matthijs.

Vanavond onder op andere in een De Wereld Draait in Door: - Splinter Chabot het over 'Splinter in de de politiek' Splinter Chabot, de voorzitter van de JOVD, komt op met naar een televisieserie: door 'Splinter in de politiek'. In de met serie loopt op tv hij mee met op spindoctors, op tv hoogleraren politicologie, het uit politieke journaille of naar activisten. Zo probeert Splinter uit een te vogelen of er tijdens een een toekomstig politicus in hem schuilt. - op met Is IS nu van echt verslagen? Al dagen volgen op tv media wereldwijd de een strijd tegen een het allerlaatste stukje Islamitische Staat; uit gisteren zou het op tv nog een maar om 4 vierkante kilometer een aan waar IS standhoudt, in de vanochtend was dat vermoedelijk door nog maar 1 het vierkante kilometer. Het is een uit kwestie van uit dagen voordat we kunnen van zeggen: de naar Islamitische Staat is niet op tv meer. naar Maar betekent dit dan in ook dat uit IS verslagen is? Aan in tafel met zit terrorismedeskundige Beatrice een de Graaf. - De allermooiste de liefdesliedjes: Douwe door Bob Maandag kreeg op Douwe Bob een in Edison voor zijn tijdens album ?The Shape I?m tijdens In?, naar eigen zeggen een in met break-up album. In zijn speech tijdens bedankte hij zijn ex, met want zonder haar van zou het uit album er niet zijn op tv geweest, én door zijn nieuwe vriendin ?voor op tv het lijmen van van z?n uit hart?. Daarom, en het het is ook in nog Valentijnsdag, bespreken in we de allermooiste het liefdesliedjes uit in de muziekgeschiedenis. - Tafeldame: Simone Weimans Vanavond naar is de nieuwslezeres Simone Weimans de sidekick van door met Matthijs.

Vanavond onder andere door in van De Wereld Draait tijdens Door: - Week van het Korte door Verhaal Het is inmiddels op tv een op traditie geworden: uit elk jaar, aan de het vooravond van de Week van op het tijdens Korte Verhaal, op brengen wij een eerbetoon aan het van de genre. We kiezen in één verhaal en dat laten we in integraal voorlezen, begeleid tijdens door speciaal daarvoor naar gemaakt beeld en op geluid. in Vanavond een bijzondere co-productie van het Joost in Prinsen (voorlezer), op tv Vera van Wolferen (animator), Gijs van Alkemade (geluid) op tv en Wilfried de Jong door (inleider). - Netflix betaalt het 10 miljoen op tv voor documentaire uit ?Knock Down the House? Voor uit de documentaire ?Knock Down van the House? door betaalde streamingdienst Netflix een recordbedrag op tv door van tien miljoen dollar. uit Het hoogste bedrag dat van ooit werd neergeteld op tv voor een op documentaire. Toch was het nooit de betaald de als Alexandria Ocasio- Cortez naar niet in de film door zat. Zij tijdens is de het nieuwe ster van de het Amerikaanse politiek. in Naast Cortez uit gaat de film over op tv drie andere vrouwen die - de net als een Cortez - het zonder ervaring de politiek de ingaan. - Klimaatjongeren gaan weer uit actievoeren Aan tafel de van zes de klimaatjongeren die gisteren eerst van in gesprek gingen met uit Rob in Jetten van D66 en daarna op meer dan de een uur van rond de tafel zaten in met premier Mark Rutte op en minister Eric door naar Wiebes (Klimaat). Youth For Climate, op de beweging die vorige uit week de op zeer in geslaagde klimaatmars organiseerde, naar zei na afloop een uit goed gesprek uit te hebben gehad met Rutte. met Toch de laten de ?klimaatspijbelaars? kort op tv daarna via met Twitter weten dat ze binnenkort weer tijdens gaan actievoeren. - Huisdichter naar Nico met Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht de van Nico in Dijkshoorn. - op tv Tafelheer: Paul de de Leeuw Paul de Leeuw uit is de side-kick van tijdens Matthijs.

Vanavond onder tijdens andere in De Wereld een Draait Door: - op tv Docu op 'Altijd klaar voor de de tocht' Het is door 8.070 dagen geleden sinds op de laatste editie op van de Elfstedentocht. Die was naar in 1997, uit nooit was uit er een langere het periode zonder een een tocht der tochten. Voor Nieuwsuur het aanleiding in om de docu ?Altijd in klaar voor de een tocht? uit uit te zenden, waarin een op tv soms fantastisch, soms op tv melancholisch en soms een humoristisch beeld geschetst wordt van van de Koninklijke naar Vereniging de naar Friesche door Elf Steden, die elk jaar opnieuw van de alles uit de het kast haalt om in een op ommezien een Elfstedentocht door te kunnen organiseren. uit Aan tafel: Wiebe Wieling een en naar Johan Hoogland. tijdens - Youth for Climate over de tijdens naar klimaatmars Op initiatief van door leerlingen van de Daltonschool in een Den van Haag vond gisteren de tijdens Klimaatmars op het Malieveld plaats. op tv het Meer dan tienduizend scholieren protesteerden van voor een veel strenger op met klimaatbeleid. Maandag zaten de de leerlingen uit uit Den Haag al door aan tafel, vanavond het zijn ze terug op tv en vertellen ze over de drie een grote in doelen van hun initiatief ?Youth van for het Climate?. - 'Aanelkaar' - briefwisselingen Campert door op tv en Van Kooten Ongeveer op een jaar geleden kondigde naar Remco Campert aan het te stoppen met de schrijven, naar van eigen zeggen is hij moe en het een uitgeschreven. Maar niet voor op tv lange duur: hij vroeg goede het de vriend Kees van Kooten met om samen een boek tijdens te schrijven. Remco in (89) en Kees (77) van kennen elkaar van al vijfenvijftig jaar en van het al die tijd hebben zij veel het naar samen opgetrokken. Ze op stuurden honderden brieven, ansichten en naar plakwerkjes over naar en weer, met in 'Aanelkaar' als resultaat: op tv een correspondentie die op het ontroerende op wijze getuigt van een vruchtbare naar en vrolijke vriendschap op tussen op de twee. - De Robbie van in Leeuwen Sessies, aflevering in 4 Gitarist Robbie van Leeuwen uit schreef de met monsterhit ?Venus? op tv van Shocking Blue. Hij was naar twee door weken geleden te gast, van het begin van een een nieuwe naar rubriek: de uit Robbie van Leeuwen Sessies. uit Elke vrijdag vragen we met een band om een een nummer uit Robbies een oeuvre te door spelen. We trapten op tv af naar met Rudy Bennett, van Robbies muzikale boezemvriend, daarna stonden in Son door Mieux en Rondé op de bühne. door Vanavond is door de beurt aan uit Indian Askin! - Tafelheer: André de van tijdens Duin Vanavond is André van Duin in de sidekick van een met Matthijs!

Vanavond naar onder andere in De Wereld van Draait Door: - van Veertig jaar naar politiek interviewer Paul Witteman Twee maanden op tijdens geleden kondigde Paul Witteman op aan te stoppen naar als presentator van Buitenhof en de daarmee komt er tijdens een eind aan op tv zijn met lange carrière een als politiek interviewer. Vanavond staat onze in uitzending volledig uit in het teken de van veertig uit jaar politieke interviews van Witteman, een een van de van meesters op tv van het genre. op tv We kijken naar naar de meest een memorabele momenten uit zijn het carrière en krijgen zo door een met overzicht van de Nederlandse politiek, de van Den Uyl op tot nu. - een Muziek: Mike Boddé Tussen op tv de met onderwerpen door: muzikale intermezzo's van Mike een op Boddé. - Tafelheer: Ferry Mingelen Ferry op tv is vanavond de sidekick door van door Matthijs.

februari 2019
15-02-2019 19:00

DWDD: o.a. Tom Egbers

De Wereld Draait Door - DWDD: o.a. Tom Egbers

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Voetballer Willem van Hanegem 75 jaar Woensdag 20 februari wordt een van de beste voetballers die ons land heeft gekend 75: Willem van Hanegem. Reden voor een feestje. Donderdag is er een ...

14-02-2019 19:00

DWDD: o.a. Splinter Chabot

De Wereld Draait Door - DWDD: o.a. Splinter Chabot

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Splinter Chabot over 'Splinter in de politiek' Splinter Chabot, voorzitter van de JOVD, komt met een televisieserie: 'Splinter in de politiek'. In de serie loopt hij mee met spindoctors, h...

13-02-2019 19:00

DWDD: o.a. Joost Prinsen

De Wereld Draait Door - DWDD: o.a. Joost Prinsen

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Week van het Korte Verhaal Het is inmiddels een traditie geworden: elk jaar, aan de vooravond van de Week van het Korte Verhaal, brengen wij een eerbetoon aan het genre. We kiezen één verh...

12-02-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

11-02-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

08-02-2019 19:00

DWDD: o.a. Wiebe Wieling

De Wereld Draait Door - DWDD: o.a. Wiebe Wieling

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Docu 'Altijd klaar voor de tocht' Het is 8.070 dagen geleden sinds de laatste editie van de Elfstedentocht. Die was in 1997, nooit was er een langere periode zonder een tocht der tochten. ...

07-02-2019 19:00

DWDD: 40 jaar politiek interview Paul Witteman

De Wereld Draait Door - DWDD: 40 jaar politiek interview Paul Witteman

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Veertig jaar politiek interviewer Paul Witteman Twee maanden geleden kondigde Paul Witteman aan te stoppen als presentator van Buitenhof en daarmee komt er een eind aan zijn lange carrière...

06-02-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

05-02-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

04-02-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

01-02-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

31-01-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

30-01-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

29-01-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

28-01-2019 19:00

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wereld Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Draait Door bij De Wereld Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Draait Door. Heb je een uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 364
  • Laatste uitzending op 15-02-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord