Programma gemist?

Met: Ilse DeLange, een Huub door van der Lubbe, Typhoon in en Kinderboekenpanel. Muziek: Rolf op Sanchez en naar tafeldame: op tv Nynke de Jong. met Met: Typhoon werd afgelopen een zomer door de door politie staande gehouden. Hij ondervond uit een probleem de dat vele gekleurde Nederlanders het ervaren: etnisch op tv profileren. Om op tv het issue in een kaart te brengen op én te naar bestrijden lanceerde de door politie al een app. Nu uit komt daar binnenkort een op tv nieuwe app in bij van het burgerpressiegroep Control op tv Alt Delete. * door Vorig jaar voor het eerst, tijdens dit in jaar op reprise: het kinderboekenpanel. De met van vier basisschoolkinderen Anna van (10), Imani (10), uit Amira (10) en Benjamin (12) kiezen de de hun favoriet uit een de stapel verschenen boeken van met dit in jaar en kiezen naar het kinderboek van het op tv jaar. * Vanavond alweer in de vijfde editie van tijdens onze rubriek 'Het uit Groot naar Nederlands Songbook'. door Welke Nederlandse liedjes de behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? een Aan tafel: in Ilse DeLange en Huub tijdens van de der Lubbe. * Muziek tijdens is er van Rolf op tv Sanchez en tafeldame tijdens is Nynke de op uit Jong.

augustus 2021
01-02-2017 10:35

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

13-12-2016 10:15

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Ilse DeLange, Huub van der Lubbe, Typhoon en Kinderboekenpanel. Muziek: Rolf Sanchez en tafeldame: Nynke de Jong. Met: Typhoon werd afgelopen zomer door de politie staande gehouden. Hij ondervond een probleem dat vele gekleurde Nederla...

De Wereld Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Draait Door bij De Wereld Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Draait Door. Heb je een uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!