Programma gemist?

Met: Ilse DeLange, van op Huub van der Lubbe, Typhoon naar en Kinderboekenpanel. Muziek: Rolf naar Sanchez in en tafeldame: op Nynke de Jong. het Met: Typhoon werd naar afgelopen zomer door de politie uit staande gehouden. Hij een ondervond een probleem de dat van vele gekleurde Nederlanders ervaren: etnisch op tv profileren. Om in het issue in door kaart te brengen én te door bestrijden met lanceerde de politie een al een app. Nu komt het daar van binnenkort een nieuwe app bij op van burgerpressiegroep het Control Alt Delete. een * Vorig jaar een voor op het eerst, dit jaar naar op reprise: het kinderboekenpanel. De naar van vier basisschoolkinderen Anna (10), Imani het (10), Amira (10) en een Benjamin (12) kiezen in hun door favoriet uit de uit stapel verschenen naar boeken van dit op tv jaar en kiezen het kinderboek van uit het jaar. uit * uit Vanavond alweer de uit vijfde editie van onze rubriek 'Het naar Groot door Nederlands Songbook'. een Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot door ons culturele erfgoed? het tijdens Aan tafel: Ilse DeLange en Huub uit het van der Lubbe. * op Muziek is er van door Rolf door Sanchez en tafeldame is Nynke tijdens de door Jong.

juni 2020
01-02-2017 10:35

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

13-12-2016 10:15

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Ilse DeLange, Huub van der Lubbe, Typhoon en Kinderboekenpanel. Muziek: Rolf Sanchez en tafeldame: Nynke de Jong. Met: Typhoon werd afgelopen zomer door de politie staande gehouden. Hij ondervond een probleem dat vele gekleurde Nederla...

De Wereld Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Draait Door bij De Wereld Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Draait Door. Heb je een uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!