Programma gemist?

Met: van Ilse DeLange, Huub van der de Lubbe, van Typhoon en Kinderboekenpanel. Muziek: Rolf een met Sanchez en tafeldame: Nynke de op tv Jong. Met: Typhoon naar werd de afgelopen zomer door de politie staande door gehouden. Hij een ondervond een in probleem dat vele de gekleurde Nederlanders ervaren: etnisch profileren. tijdens Om door het issue in door kaart te brengen van én te bestrijden lanceerde op tv de politie al op tv een app. Nu komt uit daar binnenkort de een nieuwe app de bij van met burgerpressiegroep Control de Alt Delete. * van Vorig jaar voor het naar eerst, dit jaar naar op reprise: het van kinderboekenpanel. De van vier basisschoolkinderen Anna (10), tijdens Imani (10), tijdens Amira (10) en Benjamin (12) de kiezen hun op tv favoriet uit de stapel tijdens verschenen boeken van door dit jaar en een kiezen het het kinderboek van het jaar. door * Vanavond alweer de van vijfde in editie van onze rubriek uit 'Het Groot Nederlands uit Songbook'. Welke Nederlandse liedjes op behoren absoluut van tot ons door culturele erfgoed? Aan tafel: het Ilse DeLange en een Huub van der in Lubbe. in * Muziek is er van Rolf in Sanchez door en tafeldame is Nynke de de naar Jong.

januari 2021
01-02-2017 10:35

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

13-12-2016 10:15

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Ilse DeLange, Huub van der Lubbe, Typhoon en Kinderboekenpanel. Muziek: Rolf Sanchez en tafeldame: Nynke de Jong. Met: Typhoon werd afgelopen zomer door de politie staande gehouden. Hij ondervond een probleem dat vele gekleurde Nederla...

De Wereld Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Draait Door bij De Wereld Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Draait Door. Heb je een uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!