Programma gemist?

Met: een Ilse DeLange, Huub van der op Lubbe, Typhoon en de Kinderboekenpanel. Muziek: naar Rolf Sanchez door en tafeldame: Nynke een de Jong. uit Met: Typhoon werd afgelopen zomer door uit de politie door staande gehouden. een Hij ondervond een probleem in dat vele gekleurde Nederlanders van een ervaren: etnisch profileren. door Om het issue in naar kaart te brengen én te op bestrijden naar lanceerde de politie in al een app. Nu komt in door daar binnenkort een nieuwe app het bij de van burgerpressiegroep Control Alt Delete. * in uit Vorig jaar voor in het eerst, dit jaar op op reprise: het kinderboekenpanel. op tv De van vier basisschoolkinderen Anna (10), Imani de (10), Amira (10) op en Benjamin (12) kiezen van hun door favoriet uit de stapel verschenen een uit boeken van dit jaar en kiezen het door het kinderboek van op tv het jaar. * Vanavond alweer de naar vijfde editie van de onze rubriek uit 'Het Groot uit Nederlands Songbook'. Welke Nederlandse liedjes in behoren absoluut met tot op ons culturele erfgoed? uit Aan tafel: Ilse DeLange op tv en Huub van der Lubbe. op tv * uit Muziek is er van Rolf uit Sanchez en tafeldame een is de Nynke de met Jong.

september 2020
01-02-2017 10:35

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

13-12-2016 10:15

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Ilse DeLange, Huub van der Lubbe, Typhoon en Kinderboekenpanel. Muziek: Rolf Sanchez en tafeldame: Nynke de Jong. Met: Typhoon werd afgelopen zomer door de politie staande gehouden. Hij ondervond een probleem dat vele gekleurde Nederla...

De Wereld Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Draait Door bij De Wereld Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Draait Door. Heb je een uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!