Programma gemist?

Met: het Ilse DeLange, in Huub van der Lubbe, op tv Typhoon en het Kinderboekenpanel. Muziek: Rolf Sanchez naar en tafeldame: Nynke de Jong. op op Met: Typhoon werd op tv afgelopen zomer door de politie naar staande gehouden. een Hij ondervond een probleem dat de het vele gekleurde Nederlanders ervaren: op tv etnisch profileren. Om het naar issue in kaart uit te brengen op tv én te bestrijden lanceerde de door politie al in een app. Nu komt op tv daar binnenkort tijdens een nieuwe met app bij van met burgerpressiegroep Control tijdens Alt Delete. * Vorig jaar naar voor het eerst, dit in jaar op met reprise: het kinderboekenpanel. de De vier basisschoolkinderen Anna uit (10), Imani op (10), Amira (10) en van Benjamin (12) kiezen naar hun favoriet uit uit de stapel verschenen een naar boeken van dit jaar en op tv kiezen tijdens het kinderboek van naar het jaar. * met Vanavond alweer de met vijfde editie van onze rubriek 'Het een Groot Nederlands het Songbook'. Welke Nederlandse in liedjes tijdens behoren absoluut tot ons culturele naar erfgoed? Aan de tafel: Ilse DeLange en Huub door van der Lubbe. door op tv * Muziek is er van Rolf met Sanchez en op tv tafeldame naar is Nynke de tijdens Jong.

april 2021
01-02-2017 10:35

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

13-12-2016 10:15

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Ilse DeLange, Huub van der Lubbe, Typhoon en Kinderboekenpanel. Muziek: Rolf Sanchez en tafeldame: Nynke de Jong. Met: Typhoon werd afgelopen zomer door de politie staande gehouden. Hij ondervond een probleem dat vele gekleurde Nederla...

De Wereld Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Draait Door bij De Wereld Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Draait Door. Heb je een uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!