Programma gemist?

Met: de Ilse DeLange, de Huub van der Lubbe, Typhoon en van met Kinderboekenpanel. Muziek: Rolf Sanchez en uit tafeldame: met Nynke de Jong. met Met: Typhoon werd afgelopen zomer door naar van de politie staande gehouden. Hij in ondervond naar een probleem dat vele gekleurde Nederlanders met de ervaren: etnisch profileren. het Om het issue in van kaart te brengen met én te een bestrijden lanceerde de politie van al een door app. Nu komt naar daar binnenkort een nieuwe app bij naar van burgerpressiegroep het Control Alt Delete. * de Vorig jaar voor uit het uit eerst, dit in jaar op reprise: een het kinderboekenpanel. De vier basisschoolkinderen in Anna (10), Imani (10), van Amira (10) en door op tv Benjamin (12) kiezen hun favoriet uit uit de een stapel verschenen door boeken van dit op jaar en kiezen het door kinderboek van het jaar. * naar Vanavond alweer op tv de vijfde op editie van onze rubriek een 'Het Groot uit Nederlands Songbook'. Welke Nederlandse de liedjes van behoren absoluut tot ons culturele een erfgoed? Aan uit tafel: Ilse DeLange en Huub het van het der Lubbe. * Muziek het is uit er van Rolf Sanchez het en tafeldame is Nynke de het in Jong.

oktober 2019
01-02-2017 10:35

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeli...

13-12-2016 10:15

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door - De Wereld Draait Door

Met: Ilse DeLange, Huub van der Lubbe, Typhoon en Kinderboekenpanel. Muziek: Rolf Sanchez en tafeldame: Nynke de Jong. Met: Typhoon werd afgelopen zomer door de politie staande gehouden. Hij ondervond een probleem dat vele gekleurde Nederla...

De Wereld Draait Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Draait Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Draait Door bij De Wereld Draait Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Draait Door. Heb je een uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Draait Door gemist

De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van De Wereld Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!