Programma gemist?

Registratie van tijdens de vijftiende editie het van het liveconcert met voor mensen met op tv een verstandelijke beperking in tijdens Beursgebouw Eindhoven. tijdens Met als afsluitende act de een optreden van naar Nick en van Simon.

december 2021
08-06-2014 11:10

Afl. 1

15 Jaar Concertifetti - Afl. 1

Registratie van de vijftiende editie van het liveconcert voor mensen met een verstandelijke beperking in Beursgebouw Eindhoven. Met als afsluitende act een optreden van Nick en Simon.

15 Jaar Concertifetti gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 15 Jaar Concertifetti de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 15 Jaar Concertifetti bij 15 Jaar Concertifetti liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 15 Jaar Concertifetti. Heb je een uitzending van 15 Jaar Concertifetti gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

15 Jaar Concertifetti gemist

Registratie van de vijftiende editie van het liveconcert voor mensen met een verstandelijke beperking in Beursgebouw Eindhoven. De geweldige ambiance vertaalt zich naar een puur en spontaan feest waarbij door alle bezoekers wordt gedanst en gezongen. Met als afsluitende act een optreden van Nick en Simon.

Uitzending gemist van 15 Jaar Concertifetti? Hier kun je alle uitzendingen van 15 Jaar Concertifetti kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2014 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!