Programma gemist?

De van aflevering staat in het teken uit van met duurzaamheid. Annemarie gaat in daarom het dak op de om meer te leren een over zonnepanelen. Martine van krijgt in informatie over een de eiwitten in eendenkroos en door Laurien door pakt een curcus EHBO de mee.

De een zomervakantie is achter een de rug op en het werk wordt op weer opgepakt. Annemarie gaat aan met van de slag door haar de angst voor de tandarts overwinnen. op het Martine gaat de keuken in uit en leert de van alles over heerlijke herfstrecepten. van Laurien uit komt in de sportschool tijdens alles te in weten over blessures en tijdens herstel.

In de uit laatste aflevering van dit een seizoen reist Annemarie uit af naar op België, waar een ze op bezoek naar gaat bij een accommodatie met waar je tussen op de uit beren kunt slapen. Daarnaast gaat de ze op pad van op naar een elektrische fiets. Laurien gaat langs op tv met bij een strandbad en ze naar kijkt naar op tv manieren om gezond af te op vallen. in Martine gaat langs bij een naar hoorstudio waar ze met in informatie krijgt over hoe het je je oren het tijdens beste kunt op beschermen bij grote tijdens feesten. Tenslotte krijgt ze in ook nog een van spoedcursus uit zeilen.

Deze naar aflevering staat door bol van de innovaties. uit De presentatrices trekken door het door hele land tijdens om de laatste naar gezondheidsontwikkelingen te op tv bekijken. Martine kijkt van naar een van oplossing tegen snurken en door ziet wat door de laatste trends zijn op tv op het gebied van uit beugels. Ook gaat in ze langs met bij een woonvoorziening voor in dementerende op mensen, waar zorg het op vernieuwde wijze wordt toegepast. met Annemarie op tv krijgt uitleg over op nachtlenzen en Laurien test op een app waarmee je op tv met één druk door op tijdens de knop professionele hulp van op afstand met krijgt.

Persoonlijke uit verzorging staat centraal. Laurien naar brengt een bezoek in aan een opleiding op voor tijdens visagisten, waar ze uitleg krijgt op over de laatste trends een op tijdens het gebied van visagie door en make-up. in Daarnaast brengt een ze een bezoek aan een van beddenspeciaalzaak, waar ze informatie uit krijgt over verschillende met matrassen en tips de voor een goede door nachtrust. naar Tevens krijgt ze informatie over uit met biologische (verzorgings)producten. Martine heeft tijdens informatie over de hoe je acne van het beste kunt naar behandelen en wat op je kunt doen op aan een slechte adem. op tv Ook gaat ze langs bij met tijdens een groentekwekerij, waar door verschillende soorten sla op een duurzame tijdens wijze door worden geteeld. Ook brengt tijdens Martine je op het de hoogte wat door je kunt doen een tegen een lage rugklachten.

In door deze aflevering de staat het ouder worden centraal. naar Annemarie is te gast van bij met een wandelcoach een en brengt een bezoek aan de een 'seniorvriendelijk' ziekenhuis. Laurien in bezoekt een beautysalon uit het waar ze uitleg krijgt over de de van laatste technieken tegen huidveroudering. de Martine heeft informatie over een typische in mannenklachten en brengt een bezoek naar aan een kliniek gericht met op in lagerugklachten.

januari 2020
07-09-2014 11:28

Afl. 2

Mijn Leven - Afl. 2

De aflevering staat in het teken van duurzaamheid. Annemarie gaat daarom het dak op om meer te leren over zonnepanelen. Martine krijgt informatie over de eiwitten in eendenkroos en Laurien pakt een curcus EHBO mee.

31-08-2014 11:24

Afl. 1

Mijn Leven - Afl. 1

De zomervakantie is achter de rug en het werk wordt weer opgepakt. Annemarie gaat aan de slag door haar angst voor de tandarts overwinnen. Martine gaat de keuken in en leert van alles over heerlijke herfstrecepten. Laurien komt in de sports...

29-06-2014 15:58

Afl. 4

Mijn Leven - Afl. 4

In de laatste aflevering van dit seizoen reist Annemarie af naar België, waar ze op bezoek gaat bij een accommodatie waar je tussen de beren kunt slapen. Daarnaast gaat ze op pad op een elektrische fiets. Laurien gaat langs bij een strandba...

22-06-2014 15:54

Afl. 3

Mijn Leven - Afl. 3

Deze aflevering staat bol van de innovaties. De presentatrices trekken door het hele land om de laatste gezondheidsontwikkelingen te bekijken. Martine kijkt naar een oplossing tegen snurken en ziet wat de laatste trends zijn op het gebied v...

15-06-2014 15:47

Afl. 2

Mijn Leven - Afl. 2

Persoonlijke verzorging staat centraal. Laurien brengt een bezoek aan een opleiding voor visagisten, waar ze uitleg krijgt over de laatste trends op het gebied van visagie en make-up. Daarnaast brengt ze een bezoek aan een beddenspeciaalzaa...

08-06-2014 15:49

Afl. 1

Mijn Leven - Afl. 1

In deze aflevering staat het ouder worden centraal. Annemarie is te gast bij een wandelcoach en brengt een bezoek aan een 'seniorvriendelijk' ziekenhuis. Laurien bezoekt een beautysalon waar ze uitleg krijgt over de laatste technieken tegen...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Leven bij Mijn Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Leven. Heb je een uitzending van Mijn Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Leven gemist

Mijn Gezondheid,Magazine waarin gezondheid, zorg, ontspanning, inspanning en het goede leven centraal staan. Annemarie Bruning, Laurien Verstraten en Martine Hauwert reizen door het hele land om vernieuwende producten en diensten onder de aandacht te brengen die bijdragen aan een gezond en goed leven. Aan de hand van een specifiek thema wordt informatie verschaft over uiteenlopende onderwerpen op dit gebied.

Uitzending gemist van Mijn Leven? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 51
  • Laatste uitzending op 02-10-2016 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!