Programma gemist?

Sophie Hilbrand van duikt in het de wereld van op drie amateurvoetbalteams die van bekend staan om in hun misstanden door op en om het veld. Het de voetbalseizoen is op tv bijna van ten einde. De teams van met VV Gestel en naar Ede/Vicoria gaan met op trainingsweekend om op te werken aan op tv de teambuilding uit en beter om te leren gaan het in met teleurstellingen op het het veld. Niet alle teams voltooien op tv in het trainingsweekend. Bij uit het vriendenteam uit Gestel loopt het een zelfs zo naar uit de de hand dat ze het kamp op op verlaten. Lukt het de andere het teams wel om van dit voetbalseizoen de positief af tijdens te sluiten?

We met zien hoe het traject van uit met het zesde elftal op van VV Gestel moeizaam door verloopt. De oprichter door van het vriendteam krijgt door ruzie met zijn teamgenoten op uit en loopt... We zien hoe tijdens het traject van het het van zesde elftal van VV Gestel moeizaam tijdens uit verloopt. De oprichter van het vriendteam met tijdens krijgt ruzie met zijn teamgenoten tijdens en loopt van weg van de training. Ook een Ede/Victoria boekt de weinig van vooruitgang en voor de naar trainer is er een van grens van bereikt. De A1 van ODB door gaat op tijdens trainingsweekend in de hoop een op tv hechter op team te worden en met sportiever te gaan het voetballen.

Sophie en Khalid van van overvallen het derde op tv team, het zesde elftal van op VV het Gestel. Sophie gaat met door een aantal harde kern door supporters met uit dit vriendenteam naar een e... Sophie van en Khalid overvallen het uit derde team, het zesde elftal in van in VV Gestel. Sophie een gaat met een aantal naar harde kern supporters in uit dit tijdens vriendenteam naar in een wedstrijd van PSV. Mental coach in Pablo Bakarbessy de confronteert de de spelers van het eerste elftal het van de Ede/Victoria met heftige beelden van van de uit laatste wedstrijd. En tijdens een met op wedstrijd van ODB gaat het tijdens helemaal mis en eindigt op tv een van de op spelers na in een ernstige tijdens overtreding, met een in rode kaart in de op tv kleedkamer.

Sophie door en Khalid Boulahrouz overvallen de naar eerste twee teams. op tv Sophie en in Khalid de Boulahrouz overvallen de eerste twee tijdens teams. op De A1 van ODB uit Den de op Haag en het van eerste elftal van Ede/Victoria durven in het aan uit om met een de oud-profvoetballer en een van mental coach aan een de slag te naar gaan. Sophie praat met een ODB speler met Bram, waar de trainers zich met op tv grote zorgen over maken. een Tijdens de eerste wedstrijd van uit Ede/Victoria een loopt het naar al direct volledig uit de op tv hand.

januari 2020
10-11-2016 22:15

Aflevering 4

Buitenspel - Aflevering 4

Sophie Hilbrand duikt in de wereld van drie amateurvoetbalteams die bekend staan om hun misstanden op en om het veld. Het voetbalseizoen is bijna ten einde. De teams van VV Gestel en Ede/Vicoria gaan op trainingsweekend om te werken aan de ...

03-11-2016 22:20

Aflevering 3

Buitenspel - Aflevering 3

We zien hoe het traject van het zesde elftal van VV Gestel moeizaam verloopt. De oprichter van het vriendteam krijgt ruzie met zijn teamgenoten en loopt... We zien hoe het traject van het zesde elftal van VV Gestel moeizaam verloopt. De opr...

27-10-2016 22:15

Buitenspel

Buitenspel - Buitenspel

Sophie en Khalid overvallen het derde team, het zesde elftal van VV Gestel. Sophie gaat met een aantal harde kern supporters uit dit vriendenteam naar e... Sophie en Khalid overvallen het derde team, het zesde elftal van VV Gestel. Sophie g...

20-10-2016 22:15

Aflevering 1

Buitenspel - Aflevering 1

Sophie en Khalid Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. Sophie en Khalid Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. De A1 van ODB uit Den Haag en het eerste elftal van Ede/Victoria durven het aan om met de oud-profvoetballer en een me...

Buitenspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenspel bij Buitenspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenspel. Heb je een uitzending van Buitenspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenspel gemist

Uitzending gemist van Buitenspel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Buitenspel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Buitenspel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Buitenspel? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-11-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!