Programma gemist?

Sophie Hilbrand duikt door tijdens in de wereld de van drie amateurvoetbalteams die bekend naar staan naar om hun misstanden op van en om het veld. Het uit voetbalseizoen in is bijna op ten einde. De op teams van VV Gestel en door Ede/Vicoria gaan op op trainingsweekend om naar te werken aan in de teambuilding en beter om door tijdens te leren gaan met teleurstellingen op uit het veld. in Niet alle teams voltooien een het trainingsweekend. naar Bij het vriendenteam uit uit Gestel op loopt het zelfs zo door uit de de hand dat uit ze het kamp verlaten. Lukt het naar een de andere teams wel van om dit de voetbalseizoen positief af te op sluiten?

We zien op hoe het traject uit van het zesde op elftal in van VV Gestel moeizaam verloopt. De op oprichter van het met de vriendteam krijgt ruzie met zijn teamgenoten het in en loopt... We zien hoe het het traject van het in zesde elftal tijdens van VV Gestel het moeizaam verloopt. De oprichter op tv van het met vriendteam krijgt op tv ruzie met zijn teamgenoten met en op tv loopt weg van de training. Ook van de Ede/Victoria boekt weinig vooruitgang en een voor de trainer op is er de een grens bereikt. De tijdens A1 van ODB gaat tijdens op trainingsweekend in door de op tv hoop een hechter team te met worden naar en sportiever te gaan met voetballen.

Sophie een en Khalid overvallen het derde met een team, het zesde elftal van VV van op Gestel. Sophie gaat met een op aantal harde kern supporters een uit uit dit vriendenteam met naar e... Sophie en Khalid overvallen tijdens in het derde team, van het zesde elftal naar van VV Gestel. met Sophie gaat met een aantal harde een kern supporters door uit dit vriendenteam een naar een wedstrijd met van PSV. de Mental coach van Pablo Bakarbessy confronteert de spelers van door het eerste elftal met van Ede/Victoria met uit in heftige beelden van de laatste met wedstrijd. En tijdens een naar uit wedstrijd van ODB gaat het helemaal tijdens een mis en eindigt van een van de spelers op tv na een ernstige overtreding, naar met een door rode kaart uit in de kleedkamer.

Sophie en door Khalid Boulahrouz overvallen de op eerste twee door teams. Sophie en in Khalid het Boulahrouz overvallen de naar eerste twee teams. De A1 van van ODB uit Den met Haag en door het eerste elftal een van Ede/Victoria durven door het aan om een met de het oud-profvoetballer en een mental door coach aan de de slag te gaan. op tv Sophie praat met ODB naar speler Bram, waar tijdens door de trainers zich grote zorgen het over maken. Tijdens op tv de eerste door wedstrijd van Ede/Victoria loopt uit het uit al direct volledig met uit de hand.

mei 2021
10-11-2016 22:15

Aflevering 4

Buitenspel - Aflevering 4

Sophie Hilbrand duikt in de wereld van drie amateurvoetbalteams die bekend staan om hun misstanden op en om het veld. Het voetbalseizoen is bijna ten einde. De teams van VV Gestel en Ede/Vicoria gaan op trainingsweekend om te werken aan de ...

03-11-2016 22:20

Aflevering 3

Buitenspel - Aflevering 3

We zien hoe het traject van het zesde elftal van VV Gestel moeizaam verloopt. De oprichter van het vriendteam krijgt ruzie met zijn teamgenoten en loopt... We zien hoe het traject van het zesde elftal van VV Gestel moeizaam verloopt. De opr...

27-10-2016 22:15

Buitenspel

Buitenspel - Buitenspel

Sophie en Khalid overvallen het derde team, het zesde elftal van VV Gestel. Sophie gaat met een aantal harde kern supporters uit dit vriendenteam naar e... Sophie en Khalid overvallen het derde team, het zesde elftal van VV Gestel. Sophie g...

20-10-2016 22:15

Aflevering 1

Buitenspel - Aflevering 1

Sophie en Khalid Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. Sophie en Khalid Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. De A1 van ODB uit Den Haag en het eerste elftal van Ede/Victoria durven het aan om met de oud-profvoetballer en een me...

Buitenspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenspel bij Buitenspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenspel. Heb je een uitzending van Buitenspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenspel gemist

Uitzending gemist van Buitenspel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Buitenspel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Buitenspel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Buitenspel? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-11-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!