Programma gemist?

Sophie in Hilbrand duikt in de wereld een van drie amateurvoetbalteams op tv die bekend met staan een om hun misstanden op op en om het veld. Het op voetbalseizoen naar is bijna naar ten einde. De teams uit van VV Gestel en uit Ede/Vicoria gaan op op tv trainingsweekend om te werken uit aan de teambuilding tijdens en beter de om te leren gaan naar met met teleurstellingen op het door veld. Niet alle op teams voltooien het trainingsweekend. op tv Bij het vriendenteam in uit Gestel loopt een het zelfs zo naar uit in de hand dat ze het kamp uit naar verlaten. Lukt het de het andere teams wel om een dit voetbalseizoen positief af op te de sluiten?

We met zien hoe het traject van op tv tijdens het zesde elftal van naar VV Gestel moeizaam verloopt. op De oprichter van het het vriendteam krijgt een ruzie met op zijn teamgenoten met en loopt... We zien hoe in het traject in van het zesde elftal een van VV de Gestel moeizaam verloopt. De door oprichter uit van het vriendteam krijgt in ruzie met zijn tijdens teamgenoten en loopt weg van op tv de training. Ook uit door Ede/Victoria boekt weinig vooruitgang op en voor de trainer met is er naar een grens op bereikt. De A1 van ODB gaat tijdens een op trainingsweekend in met de hoop een hechter team tijdens te worden en op sportiever te op gaan voetballen.

Sophie en op Khalid overvallen het derde tijdens met team, het zesde de elftal van VV Gestel. Sophie op gaat met een aantal uit harde kern uit supporters uit door dit vriendenteam naar e... Sophie op tv en Khalid overvallen van het derde naar team, het een zesde elftal een van VV Gestel. uit Sophie gaat met een aantal van harde kern supporters uit het dit door vriendenteam naar een wedstrijd van van PSV. op tv Mental coach Pablo de Bakarbessy confronteert de spelers met van met het eerste elftal van Ede/Victoria met een heftige met beelden van tijdens de laatste wedstrijd. En tijdens tijdens een wedstrijd van ODB uit gaat door het helemaal mis van en eindigt een van de door spelers na een met ernstige van overtreding, met een rode kaart het in de de kleedkamer.

Sophie en Khalid in met Boulahrouz overvallen de eerste van twee teams. Sophie en Khalid de Boulahrouz overvallen de de een eerste twee teams. op De A1 van ODB het uit Den op tv Haag en het met eerste elftal van Ede/Victoria durven het op tv uit aan om met de oud-profvoetballer van en op een mental coach van aan de slag te gaan. Sophie een praat met ODB naar speler de Bram, waar de naar trainers zich door grote zorgen over maken. Tijdens met de eerste wedstrijd tijdens van Ede/Victoria loopt het op tv al een direct volledig uit de uit hand.

september 2020
10-11-2016 22:15

Aflevering 4

Buitenspel - Aflevering 4

Sophie Hilbrand duikt in de wereld van drie amateurvoetbalteams die bekend staan om hun misstanden op en om het veld. Het voetbalseizoen is bijna ten einde. De teams van VV Gestel en Ede/Vicoria gaan op trainingsweekend om te werken aan de ...

03-11-2016 22:20

Aflevering 3

Buitenspel - Aflevering 3

We zien hoe het traject van het zesde elftal van VV Gestel moeizaam verloopt. De oprichter van het vriendteam krijgt ruzie met zijn teamgenoten en loopt... We zien hoe het traject van het zesde elftal van VV Gestel moeizaam verloopt. De opr...

27-10-2016 22:15

Buitenspel

Buitenspel - Buitenspel

Sophie en Khalid overvallen het derde team, het zesde elftal van VV Gestel. Sophie gaat met een aantal harde kern supporters uit dit vriendenteam naar e... Sophie en Khalid overvallen het derde team, het zesde elftal van VV Gestel. Sophie g...

20-10-2016 22:15

Aflevering 1

Buitenspel - Aflevering 1

Sophie en Khalid Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. Sophie en Khalid Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. De A1 van ODB uit Den Haag en het eerste elftal van Ede/Victoria durven het aan om met de oud-profvoetballer en een me...

Buitenspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenspel bij Buitenspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenspel. Heb je een uitzending van Buitenspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenspel gemist

Uitzending gemist van Buitenspel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Buitenspel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Buitenspel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Buitenspel? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-11-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!