Programma gemist?

Sophie van Hilbrand duikt in de op wereld van naar drie amateurvoetbalteams die uit bekend staan om hun met misstanden op en om met het veld. tijdens Het voetbalseizoen tijdens is bijna ten van einde. De de teams van VV Gestel op en Ede/Vicoria het gaan op trainingsweekend om de te werken aan de op tv teambuilding de en beter om te leren gaan tijdens met teleurstellingen op op het door veld. Niet alle teams voltooien de het uit trainingsweekend. Bij het vriendenteam uit door Gestel loopt het een zelfs zo uit de de hand uit dat ze in het kamp verlaten. Lukt de het de andere naar teams het wel om dit voetbalseizoen positief in af een te sluiten?

We zien hoe op tv het traject door van het zesde elftal op tv van VV een Gestel moeizaam verloopt. een De oprichter een van het vriendteam krijgt op tv ruzie een met zijn teamgenoten en tijdens loopt... We zien hoe op het traject van het op tv zesde tijdens elftal van VV Gestel moeizaam met verloopt. van De oprichter van naar het vriendteam krijgt naar ruzie met uit zijn teamgenoten en loopt uit weg van de de training. Ook Ede/Victoria boekt weinig het vooruitgang en voor tijdens de trainer het is er door een grens bereikt. door De A1 het van ODB gaat op trainingsweekend uit in tijdens de hoop een hechter team te een worden en een sportiever te gaan op voetballen.

Sophie en tijdens Khalid overvallen uit het derde de team, het zesde elftal van tijdens VV Gestel. tijdens Sophie gaat met tijdens een aantal harde kern supporters door in uit dit vriendenteam naar e... Sophie naar en op Khalid overvallen het van derde team, van het zesde elftal van VV van Gestel. Sophie gaat met met een aantal tijdens harde kern supporters uit uit dit vriendenteam uit naar een wedstrijd van uit PSV. Mental tijdens coach Pablo Bakarbessy van confronteert de spelers van naar het eerste elftal in in van Ede/Victoria met heftige het beelden van de laatste wedstrijd. op uit En tijdens een wedstrijd van ODB op tv gaat het een helemaal mis tijdens en eindigt een een van de spelers na de een ernstige overtreding, met een een naar rode kaart in de het kleedkamer.

Sophie en de Khalid door Boulahrouz overvallen de tijdens eerste twee teams. Sophie een en Khalid Boulahrouz in overvallen de eerste twee het teams. De A1 op tv van ODB een uit Den met Haag en het eerste elftal van tijdens op Ede/Victoria durven het aan om met van de oud-profvoetballer uit en van een mental coach aan door de slag te gaan. Sophie door praat met op ODB speler Bram, het waar de met trainers zich grote zorgen over met maken. op tv Tijdens de eerste naar wedstrijd van van Ede/Victoria loopt het op al direct volledig uit de met hand.

oktober 2021
10-11-2016 22:15

Aflevering 4

Buitenspel - Aflevering 4

Sophie Hilbrand duikt in de wereld van drie amateurvoetbalteams die bekend staan om hun misstanden op en om het veld. Het voetbalseizoen is bijna ten einde. De teams van VV Gestel en Ede/Vicoria gaan op trainingsweekend om te werken aan de ...

03-11-2016 22:20

Aflevering 3

Buitenspel - Aflevering 3

We zien hoe het traject van het zesde elftal van VV Gestel moeizaam verloopt. De oprichter van het vriendteam krijgt ruzie met zijn teamgenoten en loopt... We zien hoe het traject van het zesde elftal van VV Gestel moeizaam verloopt. De opr...

27-10-2016 22:15

Buitenspel

Buitenspel - Buitenspel

Sophie en Khalid overvallen het derde team, het zesde elftal van VV Gestel. Sophie gaat met een aantal harde kern supporters uit dit vriendenteam naar e... Sophie en Khalid overvallen het derde team, het zesde elftal van VV Gestel. Sophie g...

20-10-2016 22:15

Aflevering 1

Buitenspel - Aflevering 1

Sophie en Khalid Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. Sophie en Khalid Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. De A1 van ODB uit Den Haag en het eerste elftal van Ede/Victoria durven het aan om met de oud-profvoetballer en een me...

Buitenspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenspel bij Buitenspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenspel. Heb je een uitzending van Buitenspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenspel gemist

Uitzending gemist van Buitenspel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Buitenspel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Buitenspel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Buitenspel? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-11-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!