Programma gemist?

Sophie Hilbrand duikt op in in de wereld van drie tijdens amateurvoetbalteams op die bekend staan om hun tijdens misstanden op en met om het veld. op tv Het voetbalseizoen is bijna op uit ten einde. De teams van van VV Gestel van en Ede/Vicoria uit gaan op trainingsweekend om op tv te werken aan de naar teambuilding en op beter om te leren van gaan met teleurstellingen het op het de veld. Niet alle teams uit voltooien het van trainingsweekend. Bij het vriendenteam uit op tv Gestel loopt het naar zelfs zo naar uit met de hand dat ze het het kamp verlaten. het Lukt het de op andere teams wel om dit naar de voetbalseizoen positief af te een sluiten?

We de zien hoe het traject van van het zesde van elftal van uit VV Gestel moeizaam verloopt. De door oprichter van met het vriendteam krijgt ruzie met in met zijn teamgenoten in en loopt... We zien hoe een het traject het van het in zesde elftal van VV tijdens Gestel moeizaam van verloopt. De oprichter van van het vriendteam krijgt ruzie door met een zijn teamgenoten en loopt weg het van uit de training. Ook Ede/Victoria boekt van weinig vooruitgang het en voor van de trainer is een er een grens bereikt. de De A1 van ODB in gaat op in trainingsweekend in de door hoop een de hechter team te worden en de sportiever het te gaan voetballen.

Sophie naar en Khalid overvallen op tv het derde team, de het zesde elftal met van VV Gestel. Sophie gaat door met een aantal met een harde kern supporters een uit dit vriendenteam naar uit e... Sophie en Khalid overvallen tijdens het derde team, tijdens het zesde van elftal van in VV Gestel. Sophie gaat met op tv een aantal het harde met kern supporters uit dit vriendenteam naar naar een wedstrijd van het PSV. Mental coach een Pablo met Bakarbessy confronteert de in spelers van de het eerste elftal van van Ede/Victoria met op heftige beelden van door de laatste wedstrijd. En tijdens een in wedstrijd van ODB door gaat het helemaal door mis en naar eindigt een een van de uit spelers na een ernstige overtreding, met op op tv een rode kaart in de op kleedkamer.

Sophie een en Khalid Boulahrouz overvallen een de eerste twee teams. een op tv Sophie en Khalid het Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. op De A1 van het met ODB uit Den Haag een en het eerste elftal van tijdens Ede/Victoria uit durven het aan om met uit de oud-profvoetballer door en op tv een mental coach van aan de slag uit te gaan. Sophie door praat met ODB de speler Bram, waar de trainers zich tijdens op grote zorgen over maken. Tijdens de op eerste met wedstrijd van met Ede/Victoria loopt het al uit direct volledig uit de van hand.

mei 2020
10-11-2016 22:15

Aflevering 4

Buitenspel - Aflevering 4

Sophie Hilbrand duikt in de wereld van drie amateurvoetbalteams die bekend staan om hun misstanden op en om het veld. Het voetbalseizoen is bijna ten einde. De teams van VV Gestel en Ede/Vicoria gaan op trainingsweekend om te werken aan de ...

03-11-2016 22:20

Aflevering 3

Buitenspel - Aflevering 3

We zien hoe het traject van het zesde elftal van VV Gestel moeizaam verloopt. De oprichter van het vriendteam krijgt ruzie met zijn teamgenoten en loopt... We zien hoe het traject van het zesde elftal van VV Gestel moeizaam verloopt. De opr...

27-10-2016 22:15

Buitenspel

Buitenspel - Buitenspel

Sophie en Khalid overvallen het derde team, het zesde elftal van VV Gestel. Sophie gaat met een aantal harde kern supporters uit dit vriendenteam naar e... Sophie en Khalid overvallen het derde team, het zesde elftal van VV Gestel. Sophie g...

20-10-2016 22:15

Aflevering 1

Buitenspel - Aflevering 1

Sophie en Khalid Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. Sophie en Khalid Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. De A1 van ODB uit Den Haag en het eerste elftal van Ede/Victoria durven het aan om met de oud-profvoetballer en een me...

Buitenspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenspel bij Buitenspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenspel. Heb je een uitzending van Buitenspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenspel gemist

Uitzending gemist van Buitenspel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Buitenspel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Buitenspel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Buitenspel? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-11-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!