Programma gemist?

Sophie de Hilbrand duikt in de wereld uit van uit drie amateurvoetbalteams het die bekend staan om hun misstanden de op en om de het veld. het Het voetbalseizoen is bijna met ten een einde. De teams van door VV Gestel door en Ede/Vicoria gaan op trainingsweekend naar om te de werken aan de teambuilding uit en beter de om te leren gaan met met uit teleurstellingen op het veld. tijdens Niet de alle teams voltooien op het trainingsweekend. Bij het vriendenteam uit naar Gestel loopt het in zelfs naar zo uit de hand de dat ze het kamp op verlaten. op tv Lukt het de andere naar teams wel om dit uit voetbalseizoen positief uit af te van sluiten?

We het zien hoe de het traject van het op zesde elftal van VV Gestel op moeizaam verloopt. naar De naar oprichter van het de vriendteam krijgt ruzie met uit zijn teamgenoten en loopt... We de het zien hoe het de traject van het zesde elftal uit van VV op tv Gestel moeizaam verloopt. De tijdens oprichter van het naar vriendteam krijgt door ruzie met zijn van teamgenoten en loopt weg van tijdens het de training. Ook Ede/Victoria een boekt weinig vooruitgang en voor met de trainer is met er een grens in bereikt. De uit A1 van ODB op tv gaat op trainingsweekend in van de op tv hoop een hechter team te het worden en sportiever met te gaan een voetballen.

Sophie door en Khalid overvallen een het derde team, het naar zesde van elftal van VV Gestel. Sophie gaat door met een aantal op tv harde kern met supporters uit de dit vriendenteam naar e... Sophie door en op Khalid overvallen het derde team, een het naar zesde elftal van VV op tv Gestel. met Sophie gaat met een een aantal harde kern supporters van uit de dit vriendenteam naar de een wedstrijd van PSV. Mental coach op tv Pablo Bakarbessy een confronteert de spelers van op tv het eerste elftal naar van Ede/Victoria met in heftige beelden van het tijdens de laatste wedstrijd. En naar tijdens een wedstrijd van op ODB gaat het helemaal in mis in en eindigt door een van de spelers na een op door ernstige overtreding, met van een rode kaart in een de kleedkamer.

Sophie het en Khalid op Boulahrouz overvallen de eerste in twee teams. door Sophie en Khalid Boulahrouz uit overvallen de eerste een twee teams. De A1 tijdens van ODB naar uit Den Haag en tijdens het in eerste elftal van Ede/Victoria van durven het aan om met een met de oud-profvoetballer en een mental coach op tv aan de slag de van te gaan. Sophie in praat met ODB speler tijdens Bram, waar van de trainers zich grote zorgen over op tv maken. Tijdens tijdens de de eerste wedstrijd van Ede/Victoria door loopt het al direct in volledig uit de met hand.

januari 2021
10-11-2016 22:15

Aflevering 4

Buitenspel - Aflevering 4

Sophie Hilbrand duikt in de wereld van drie amateurvoetbalteams die bekend staan om hun misstanden op en om het veld. Het voetbalseizoen is bijna ten einde. De teams van VV Gestel en Ede/Vicoria gaan op trainingsweekend om te werken aan de ...

03-11-2016 22:20

Aflevering 3

Buitenspel - Aflevering 3

We zien hoe het traject van het zesde elftal van VV Gestel moeizaam verloopt. De oprichter van het vriendteam krijgt ruzie met zijn teamgenoten en loopt... We zien hoe het traject van het zesde elftal van VV Gestel moeizaam verloopt. De opr...

27-10-2016 22:15

Buitenspel

Buitenspel - Buitenspel

Sophie en Khalid overvallen het derde team, het zesde elftal van VV Gestel. Sophie gaat met een aantal harde kern supporters uit dit vriendenteam naar e... Sophie en Khalid overvallen het derde team, het zesde elftal van VV Gestel. Sophie g...

20-10-2016 22:15

Aflevering 1

Buitenspel - Aflevering 1

Sophie en Khalid Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. Sophie en Khalid Boulahrouz overvallen de eerste twee teams. De A1 van ODB uit Den Haag en het eerste elftal van Ede/Victoria durven het aan om met de oud-profvoetballer en een me...

Buitenspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenspel bij Buitenspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenspel. Heb je een uitzending van Buitenspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenspel gemist

Uitzending gemist van Buitenspel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Buitenspel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Buitenspel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Buitenspel? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-11-2016 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!