Programma gemist?

09:50,Rechtstreeks met verslag van de met inhuldiging van de nieuwe tijdens Spaanse door Koning Felipe VI. Felipe volgt het zijn vader Juan tijdens Carlos op, die sinds van het 22 november 1975 op de op tv troon zat. De op plechtigheden worden afgesloten met op een van balkonscène.

oktober 2021
19-06-2014 09:50

Do 19 jun 2014

NOS Inhuldiging Spaanse Koning - Do 19 jun 2014

09:50,Rechtstreeks verslag van de inhuldiging van de nieuwe Spaanse Koning Felipe VI. Felipe volgt zijn vader Juan Carlos op, die sinds 22 november 1975 op de troon zat. De plechtigheden worden afgesloten met een balkonscène.

NOS Inhuldiging Spaanse Koning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Inhuldiging Spaanse Koning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Inhuldiging Spaanse Koning bij NOS Inhuldiging Spaanse Koning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Inhuldiging Spaanse Koning. Heb je een uitzending van NOS Inhuldiging Spaanse Koning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Inhuldiging Spaanse Koning gemist

Rechtstreeks verslag van de inhuldiging van de nieuwe Spaanse koning Felipe VI. Hij volgt zijn vader Juan Carlos op, die sinds 1975 op de troon zat. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Inhuldiging Spaanse Koning? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Inhuldiging Spaanse Koning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-06-2014 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!