Programma gemist?

Een bekende Nederlander de gaat samen met van een vriend een of vriendin en naar topkok Leon Mazairac een op tv overheerlijke maaltijd uit bereiden. naar Om de beste kwaliteit naar te garanderen, worden de het verse naar ingredi�nten zo dicht mogelijk op bij hun oorsprong verzameld. op tv De kaas komt met van op tv de ambachtelijke kaasmakerij van en de groenten van op tv de biologische boer om door de hoek. Deze in blijken tien keer op geuriger en smakelijker door dan van die in de het supermarkt. Het houdt ook in een dat op het stukje vlees of vis uit vers moet in zijn. Hiervoor van moet de BN'er onder begeleiding naar de handen het uit de mouwen van steken. Het lammetje of de van kip moet in tenslotte eerst worden uit geslacht voor het tijdens stuk vlees op het met bord kan het belanden. Deze realitycheck kan naar bij op tv sommige mensen tijdens hard aankomen. Topturners door Yuri van Gelder en door Suzanne Harmes zijn te gast de bij chefkok Leon. door door Eerst gaan ze het langs bij slagerij Sjek de Floor om een Iberico-varken met uit te zoeken. Het uit naar zwarte varken uit Spanje scharrelt nu van nog uit rond op de Gelderse de boerderij, maar zal door straks het met hoofdingredi�nt zijn naar van de maaltijd. van Vervolgens probeert het het drietal het mysterie van op tv de Bossche koek op met te lossen. Waar met komt de koek in vandaan? door En wat ziet er eigenlijk van in?

januari 2021
13-08-2009 21:00

Aflevering 15

Eet smakelijk! - Aflevering 15

Een bekende Nederlander gaat samen met een vriend of vriendin en topkok Leon Mazairac een overheerlijke maaltijd bereiden. Om de beste kwaliteit te garanderen, worden de verse ingredi�nten zo dicht mogelijk bij hun oorsprong verzameld. De k...

Eet smakelijk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eet smakelijk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eet smakelijk! bij Eet smakelijk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eet smakelijk!. Heb je een uitzending van Eet smakelijk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eet smakelijk! gemist

Uitzending gemist van Eet smakelijk!? Hier kun je alle uitzendingen van Eet smakelijk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-08-2009 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!