Programma gemist?

Een bekende Nederlander tijdens gaat samen op met een vriend een of vriendin uit en topkok met Leon Mazairac een overheerlijke maaltijd op tv bereiden. Om naar de beste kwaliteit te garanderen, de worden het de verse ingredi�nten tijdens zo dicht uit mogelijk bij hun uit oorsprong verzameld. De kaas komt met van de in ambachtelijke kaasmakerij en de een groenten van tijdens de biologische van boer om de tijdens hoek. Deze blijken tien keer geuriger een en smakelijker dan op tv die in de uit supermarkt. Het houdt door ook in op tv dat het op stukje vlees of met vis vers moet zijn. het Hiervoor moet van de BN'er onder begeleiding tijdens de met handen uit de mouwen steken. naar Het lammetje of de op tv uit kip moet tenslotte van eerst worden geslacht van voor het stuk vlees op het op bord kan door belanden. Deze realitycheck met kan bij het sommige mensen hard aankomen. uit Topturners op tv Yuri van Gelder en Suzanne Harmes met zijn het te gast bij het chefkok Leon. Eerst uit gaan ze langs bij de slagerij Sjek op Floor om een tijdens Iberico-varken uit te zoeken. de Het zwarte varken uit naar Spanje scharrelt van nu nog rond op tijdens de Gelderse boerderij, naar maar naar zal straks door het hoofdingredi�nt zijn van de met maaltijd. Vervolgens het probeert het drietal het door mysterie door van de Bossche koek op te tijdens lossen. door Waar komt de koek vandaan? de En naar wat ziet er eigenlijk uit in?

januari 2020
13-08-2009 21:00

Aflevering 15

Eet smakelijk! - Aflevering 15

Een bekende Nederlander gaat samen met een vriend of vriendin en topkok Leon Mazairac een overheerlijke maaltijd bereiden. Om de beste kwaliteit te garanderen, worden de verse ingredi�nten zo dicht mogelijk bij hun oorsprong verzameld. De k...

Eet smakelijk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eet smakelijk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eet smakelijk! bij Eet smakelijk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eet smakelijk!. Heb je een uitzending van Eet smakelijk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eet smakelijk! gemist

Uitzending gemist van Eet smakelijk!? Hier kun je alle uitzendingen van Eet smakelijk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-08-2009 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!