Programma gemist?

Een van bekende Nederlander gaat met samen met uit een vriend of vriendin uit en topkok Leon van Mazairac een overheerlijke maaltijd bereiden. in Om de de beste kwaliteit te uit garanderen, in worden de verse van ingredi�nten zo dicht mogelijk bij hun het oorsprong het verzameld. De kaas komt van van de ambachtelijke met kaasmakerij en de groenten door van de naar biologische boer om tijdens de hoek. Deze in blijken tien met keer geuriger en smakelijker dan tijdens naar die in de supermarkt. op Het houdt ook in dat van het het stukje vlees of met vis vers moet naar zijn. Hiervoor moet de tijdens BN'er in onder begeleiding de handen door uit de een mouwen steken. Het lammetje of een de kip moet naar tenslotte eerst uit worden geslacht voor op het stuk vlees in op het bord kan belanden. naar Deze realitycheck kan op tv door bij sommige mensen de hard aankomen. Topturners Yuri van de Gelder op en Suzanne Harmes zijn met te gast door bij chefkok Leon. Eerst gaan in ze langs naar bij slagerij Sjek Floor in om een de Iberico-varken uit te met zoeken. Het van zwarte varken uit Spanje een scharrelt nu nog rond op met tijdens de Gelderse boerderij, maar zal door straks het hoofdingredi�nt op zijn van de in maaltijd. Vervolgens probeert van het drietal het mysterie uit uit van de Bossche koek op de te lossen. Waar met komt het de koek vandaan? En wat een ziet er naar eigenlijk in?

september 2020
13-08-2009 21:00

Aflevering 15

Eet smakelijk! - Aflevering 15

Een bekende Nederlander gaat samen met een vriend of vriendin en topkok Leon Mazairac een overheerlijke maaltijd bereiden. Om de beste kwaliteit te garanderen, worden de verse ingredi�nten zo dicht mogelijk bij hun oorsprong verzameld. De k...

Eet smakelijk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eet smakelijk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eet smakelijk! bij Eet smakelijk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eet smakelijk!. Heb je een uitzending van Eet smakelijk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eet smakelijk! gemist

Uitzending gemist van Eet smakelijk!? Hier kun je alle uitzendingen van Eet smakelijk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-08-2009 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!