Programma gemist?

Een tijdens bekende Nederlander in gaat samen met een een vriend of in vriendin en topkok Leon Mazairac tijdens een een overheerlijke maaltijd bereiden. uit Om de beste kwaliteit te van garanderen, de worden de verse ingredi�nten zo op dicht op mogelijk bij hun oorsprong een verzameld. De kaas op komt van de ambachtelijke op kaasmakerij en de in groenten van de uit biologische boer om de in hoek. Deze blijken op tv tien keer een geuriger op tv en smakelijker dan die met in de supermarkt. Het tijdens houdt ook in op tv dat het stukje vlees van of naar vis vers moet van zijn. Hiervoor moet de met BN'er onder begeleiding de een handen uit een de naar mouwen steken. Het lammetje de of de het kip moet tenslotte eerst worden uit geslacht op voor het stuk vlees naar op het bord kan belanden. van Deze realitycheck kan in bij sommige mensen een het hard aankomen. Topturners Yuri van Gelder op tv en Suzanne Harmes naar zijn op te gast naar bij chefkok Leon. Eerst met gaan ze langs met bij slagerij door Sjek Floor om een Iberico-varken uit de te tijdens zoeken. Het zwarte varken uit naar Spanje scharrelt nu met nog rond op uit de Gelderse naar boerderij, maar zal straks een het hoofdingredi�nt zijn in van de op tv maaltijd. Vervolgens probeert de het drietal het naar mysterie op van de Bossche koek een op te lossen. in Waar komt op de koek vandaan? En wat ziet tijdens er eigenlijk door in?

mei 2021
13-08-2009 21:00

Aflevering 15

Eet smakelijk! - Aflevering 15

Een bekende Nederlander gaat samen met een vriend of vriendin en topkok Leon Mazairac een overheerlijke maaltijd bereiden. Om de beste kwaliteit te garanderen, worden de verse ingredi�nten zo dicht mogelijk bij hun oorsprong verzameld. De k...

Eet smakelijk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eet smakelijk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eet smakelijk! bij Eet smakelijk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eet smakelijk!. Heb je een uitzending van Eet smakelijk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eet smakelijk! gemist

Uitzending gemist van Eet smakelijk!? Hier kun je alle uitzendingen van Eet smakelijk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-08-2009 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!