Programma gemist?

Een van bekende Nederlander gaat samen een met het een vriend of uit vriendin en topkok naar Leon Mazairac een de overheerlijke maaltijd bereiden. Om de beste het kwaliteit te uit garanderen, worden van de verse ingredi�nten zo van dicht mogelijk bij hun met oorsprong verzameld. De op tv kaas tijdens komt van de tijdens ambachtelijke kaasmakerij en de tijdens groenten van het de biologische boer om de een hoek. tijdens Deze blijken op tien keer geuriger naar en smakelijker dan de die in de op supermarkt. Het houdt van ook in dat het een stukje vlees of op tv vis vers moet zijn. een Hiervoor moet uit de BN'er onder begeleiding op tv de handen de uit de mouwen steken. Het op lammetje of de de kip moet tenslotte met eerst op tv worden geslacht voor van het stuk de vlees op het tijdens bord kan belanden. Deze tijdens realitycheck kan bij op sommige mensen hard aankomen. Topturners tijdens Yuri van de Gelder en Suzanne Harmes tijdens naar zijn te gast op tv bij chefkok Leon. door Eerst gaan ze langs bij slagerij door Sjek Floor naar om de een Iberico-varken uit te zoeken. door Het zwarte de varken uit in Spanje scharrelt nu naar nog rond op het de Gelderse boerderij, maar zal van straks het hoofdingredi�nt zijn met van de maaltijd. het Vervolgens op tv probeert het drietal het mysterie tijdens van de Bossche de koek met op te de lossen. Waar komt de uit koek vandaan? En in wat ziet er eigenlijk met in?

mei 2020
13-08-2009 21:00

Aflevering 15

Eet smakelijk! - Aflevering 15

Een bekende Nederlander gaat samen met een vriend of vriendin en topkok Leon Mazairac een overheerlijke maaltijd bereiden. Om de beste kwaliteit te garanderen, worden de verse ingredi�nten zo dicht mogelijk bij hun oorsprong verzameld. De k...

Eet smakelijk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eet smakelijk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eet smakelijk! bij Eet smakelijk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eet smakelijk!. Heb je een uitzending van Eet smakelijk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eet smakelijk! gemist

Uitzending gemist van Eet smakelijk!? Hier kun je alle uitzendingen van Eet smakelijk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-08-2009 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!