Programma gemist?

Een bekende Nederlander een gaat samen het met een vriend of op in vriendin en topkok met Leon Mazairac een overheerlijke maaltijd het bereiden. Om van de beste op tv kwaliteit te garanderen, een worden de verse ingredi�nten tijdens zo dicht mogelijk bij hun met oorsprong verzameld. de De de kaas komt van de op tv ambachtelijke kaasmakerij en de groenten de van in de biologische boer op tv om de een hoek. Deze blijken tien keer tijdens geuriger en smakelijker op tv dan van die in de supermarkt. de Het houdt ook in met dat het naar stukje vlees of vis vers de in moet zijn. Hiervoor moet van de BN'er tijdens onder begeleiding de een handen uit de naar mouwen steken. Het lammetje of in de het kip moet tenslotte eerst worden geslacht in met voor het stuk vlees uit op het bord kan belanden. in naar Deze realitycheck kan bij uit sommige mensen de hard aankomen. Topturners Yuri van Gelder uit en Suzanne met Harmes het zijn te gast bij chefkok naar Leon. op Eerst gaan ze langs van bij slagerij Sjek Floor om de op tv een Iberico-varken uit te zoeken. tijdens Het zwarte uit varken uit Spanje in scharrelt nu nog rond naar op de door Gelderse boerderij, maar zal straks de de het hoofdingredi�nt zijn met van de maaltijd. Vervolgens probeert het in de drietal het mysterie door van de Bossche koek op te van een lossen. Waar komt de koek vandaan? op tv En wat ziet met door er eigenlijk in?

september 2021
13-08-2009 21:00

Aflevering 15

Eet smakelijk! - Aflevering 15

Een bekende Nederlander gaat samen met een vriend of vriendin en topkok Leon Mazairac een overheerlijke maaltijd bereiden. Om de beste kwaliteit te garanderen, worden de verse ingredi�nten zo dicht mogelijk bij hun oorsprong verzameld. De k...

Eet smakelijk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eet smakelijk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eet smakelijk! bij Eet smakelijk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eet smakelijk!. Heb je een uitzending van Eet smakelijk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eet smakelijk! gemist

Uitzending gemist van Eet smakelijk!? Hier kun je alle uitzendingen van Eet smakelijk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-08-2009 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!