Programma gemist?

Een bekende de Nederlander gaat samen met met een vriend op of vriendin en van topkok een Leon Mazairac een overheerlijke door maaltijd bereiden. het Om de beste kwaliteit te garanderen, naar op tv worden de verse ingredi�nten zo van dicht mogelijk bij hun van een oorsprong verzameld. De kaas komt van op de ambachtelijke kaasmakerij naar en op tv de groenten met van de biologische boer om de op tv hoek. Deze blijken naar op tien keer geuriger en smakelijker dan van die tijdens in de het supermarkt. Het houdt ook in naar dat het stukje vlees in naar of vis vers moet een zijn. Hiervoor met moet de BN'er het onder begeleiding de door handen uit de mouwen een steken. Het een lammetje of de kip moet met tenslotte het eerst worden geslacht voor het tijdens stuk vlees op in het bord kan met belanden. Deze van realitycheck kan bij sommige mensen uit hard aankomen. Topturners door tijdens Yuri van Gelder en Suzanne naar Harmes zijn te gast door bij chefkok Leon. een Eerst gaan ze met langs uit bij slagerij Sjek Floor naar om een Iberico-varken uit van te zoeken. uit Het uit zwarte varken uit Spanje naar scharrelt nu in nog rond op uit de Gelderse boerderij, maar zal straks op tv het door hoofdingredi�nt zijn van de maaltijd. in het Vervolgens probeert het drietal het op tv mysterie op van de Bossche koek op tv op te lossen. Waar komt met met de koek vandaan? En wat tijdens ziet er eigenlijk de in?

oktober 2021
13-08-2009 21:00

Aflevering 15

Eet smakelijk! - Aflevering 15

Een bekende Nederlander gaat samen met een vriend of vriendin en topkok Leon Mazairac een overheerlijke maaltijd bereiden. Om de beste kwaliteit te garanderen, worden de verse ingredi�nten zo dicht mogelijk bij hun oorsprong verzameld. De k...

Eet smakelijk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eet smakelijk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eet smakelijk! bij Eet smakelijk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eet smakelijk!. Heb je een uitzending van Eet smakelijk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eet smakelijk! gemist

Uitzending gemist van Eet smakelijk!? Hier kun je alle uitzendingen van Eet smakelijk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-08-2009 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!