Programma gemist?

Afl.: Afl. uit 8 Verdrinking. Een meisje in op tv dat niet goed kan zwemmen in verdwijnt onder water. Ze tijdens het wordt naar de kant tijdens gehaald. Door beademing komt ze op weer bij van bewustzijn.

Afl.: uit Afl. 7 Bloedneus en uit uitgeslagen de tand. We zien een tijdens ijshockeytraining. In de kleedkamer het wordt een gemopperd over de beschermende tijdens kleding. Die is in hinderlijk en van niet stoer. Als tijdens het een spel op tv de trainer even het weg moet, doet van een van de het spelers zijn helm en kap door af. door Net op dat met moment krijgt hij een stick op tv in zijn de gezicht...

Afl.: door 6 Verslikking. Op op het moment door dat vader een snoepje in op zijn mond stopt, moet op tv moeder plotseling remmen met voor een een rood stoplicht. Vader verslikt naar zich. van Moeder heeft gelukkig EHBO en op tv kan hem op tv helpen.

Afl.: 5 het Botbreuk. Een kind valt tijdens uit en breekt zijn onderbeen. op tv Een animatie op laat zien hoe je met door een met dekenrol een gebroken been naar ondersteunt.

Afl.: 4 Vergiftiging. tijdens de Een kind drinkt uit per ongeluk van de lampolie die tijdens in een door limonadebekertje zat. in Animaties laten zien wat het van effect met van giftige stoffen op tv is op een het lichaam.

Afl.: 3 in Wonden. Tijdens op tv het afwassen grijpt een kind van het in het scherpe deel van de een mes. Als met eerste hulp wordt tijdens de wond schoongemaakt door en naar daarna verbonden.

Afl.: 2 Flauwte het en bewusteloosheid. met Tijdens een de schoolfeest vallen enkele leerlingen van naar de stoelen, waarna naar een meisje het bewegingsloos blijft liggen en naar in een ander meisje op tv flauw valt. Een met leraar met kennis van uit EHBO verleent door de eerste hulp.

Afl.: met Brandwonden. Bij het door afgieten van de van groente krijgt tijdens moeder kokend water uit over haar hand. Die uit wordt gekoeld tijdens met stromend water. Een animatie laat in zien door wat er door verbranding door met met de huid gebeurt.

Afl.: door Verdrinking. Een meisje dat niet op tv goed op kan zwemmen verdwijnt onder water. van Ze uit wordt naar de kant tijdens gehaald. naar Door beademing komt uit ze weer bij bewustzijn. door Presentatie: Engelbert met Bakker.

Afl.: het Bloedneus en uitgeslagen tand. in We zien een ijshockeytraining. uit In de een kleedkamer wordt gemopperd op over in de beschermende kleding. Die is hinderlijk in en niet een stoer. een Als tijdens het in spel de trainer even weg moet, op tv doet door een van de op spelers zijn helm en uit kap af. Net op tijdens een dat moment krijgt op hij een stick in zijn het gezicht.

Afl.: tijdens Verslikking. Op het moment uit dat vader een naar snoepje van in zijn mond stopt, moet uit moeder heftig remmen voor een een rood stoplicht. uit naar Vader verslikt zich. het Moeder heeft EHBO en kan door hem gelukkig helpen. Presentatie: van Engelbert naar Bakker.

Afl.: Botbreuk. in Een kind naar valt en breekt zijn onderbeen. op met Een animatie laat op tv zien hoe je met een in dekenrol een gebroken been op tv door ondersteunt.

Afl.: uit Vergiftiging. Een kind drinkt uit per ongeluk lampolie die op in het een limonadebekertje van zat. Animaties laten zien wat tijdens het tijdens effect van giftige stoffen is op op het lichaam... Presentatie: van uit Engelbert Bakker.

Afl.: Wonden. naar Tijdens het naar afwassen grijpt een kind door in uit het scherpe deel van een het mes. op tv Als eerste hulp wordt de wond op schoongemaakt en daarna de van verbonden. Presentatie: Engelbert op tv Bakker.

Afl.: tijdens Flauwte en bewusteloosheid. de Tijdens een tijdens schoolfeest vallen enkele leerlingen met van de stoelen, waarna een op meisje een bewegingsloos blijft liggen en op tv een ander meisje naar flauw naar valt. Een leraar uit met kennis van EHBO het verleent de eerste van hulp. Presentatie: van Engelbert Bakker.

januari 2021
19-12-2011 06:00

Afl

EHBO - Afl

Afl.: Afl. 8 Verdrinking. Een meisje dat niet goed kan zwemmen verdwijnt onder water. Ze wordt naar de kant gehaald. Door beademing komt ze weer bij bewustzijn.

12-12-2011 06:00

Afl

EHBO - Afl

Afl.: Afl. 7 Bloedneus en uitgeslagen tand. We zien een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt gemopperd over de beschermende kleding. Die is hinderlijk en niet stoer. Als tijdens het spel de trainer even weg moet, doet een van de speler...

04-12-2011 05:55

6 Verslikking

EHBO - 6 Verslikking

Afl.: 6 Verslikking. Op het moment dat vader een snoepje in zijn mond stopt, moet moeder plotseling remmen voor een rood stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft gelukkig EHBO en kan hem helpen.

28-11-2011 06:00

5 Botbreuk

EHBO - 5 Botbreuk

Afl.: 5 Botbreuk. Een kind valt en breekt zijn onderbeen. Een animatie laat zien hoe je met een dekenrol een gebroken been ondersteunt.

21-11-2011 06:01

4 Vergiftiging

EHBO - 4 Vergiftiging

Afl.: 4 Vergiftiging. Een kind drinkt per ongeluk van de lampolie die in een limonadebekertje zat. Animaties laten zien wat het effect van giftige stoffen is op het lichaam.

14-11-2011 06:00

3 Wonden

EHBO - 3 Wonden

Afl.: 3 Wonden. Tijdens het afwassen grijpt een kind in het scherpe deel van een mes. Als eerste hulp wordt de wond schoongemaakt en daarna verbonden.

07-11-2011 06:00

2 Flauwte en bewusteloosheid

EHBO - 2 Flauwte en bewusteloosheid

Afl.: 2 Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele leerlingen van de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft liggen en een ander meisje flauw valt. Een leraar met kennis van EHBO verleent de eerste hulp.

31-10-2011 06:00

Brandwonden

EHBO - Brandwonden

Afl.: Brandwonden. Bij het afgieten van de groente krijgt moeder kokend water over haar hand. Die wordt gekoeld met stromend water. Een animatie laat zien wat er door verbranding met de huid gebeurt.

05-11-2010 10:30

Verdrinking

EHBO - Verdrinking

Afl.: Verdrinking. Een meisje dat niet goed kan zwemmen verdwijnt onder water. Ze wordt naar de kant gehaald. Door beademing komt ze weer bij bewustzijn. Presentatie: Engelbert Bakker.

01-11-2010 10:30

Bloedneus en uitgeslagen tand

EHBO - Bloedneus en uitgeslagen tand

Afl.: Bloedneus en uitgeslagen tand. We zien een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt gemopperd over de beschermende kleding. Die is hinderlijk en niet stoer. Als tijdens het spel de trainer even weg moet, doet een van de spelers zijn ...

15-10-2010 10:30

Verslikking

EHBO - Verslikking

Afl.: Verslikking. Op het moment dat vader een snoepje in zijn mond stopt, moet moeder heftig remmen voor een rood stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft EHBO en kan hem gelukkig helpen. Presentatie: Engelbert Bakker.

08-10-2010 10:30

Botbreuk

EHBO - Botbreuk

Afl.: Botbreuk. Een kind valt en breekt zijn onderbeen. Een animatie laat zien hoe je met een dekenrol een gebroken been ondersteunt.

01-10-2010 10:30

Vergiftiging

EHBO - Vergiftiging

Afl.: Vergiftiging. Een kind drinkt per ongeluk lampolie die in een limonadebekertje zat. Animaties laten zien wat het effect van giftige stoffen is op het lichaam... Presentatie: Engelbert Bakker.

24-09-2010 10:30

Wonden

EHBO - Wonden

Afl.: Wonden. Tijdens het afwassen grijpt een kind in het scherpe deel van een mes. Als eerste hulp wordt de wond schoongemaakt en daarna verbonden. Presentatie: Engelbert Bakker.

17-09-2010 10:30

Flauwte en bewusteloosheid

EHBO - Flauwte en bewusteloosheid

Afl.: Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele leerlingen van de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft liggen en een ander meisje flauw valt. Een leraar met kennis van EHBO verleent de eerste hulp. Present...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

EHBO gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EHBO de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EHBO bij EHBO liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EHBO. Heb je een uitzending van EHBO gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EHBO gemist

Uitzending gemist van EHBO? Hier kun je alle uitzendingen van EHBO kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-12-2011 om 06:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!