Programma gemist?

Afl.: het Afl. 8 de Verdrinking. Een meisje dat niet het goed kan zwemmen door verdwijnt onder water. het Ze wordt tijdens naar de kant op tv gehaald. Door beademing komt uit ze weer bij in bewustzijn.

Afl.: Afl. uit 7 Bloedneus en uitgeslagen uit tand. We op zien een een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt tijdens een gemopperd over de beschermende kleding. Die tijdens is hinderlijk op tv en een niet stoer. Als tijdens het naar spel de op tv trainer even weg moet, doet tijdens een een van de spelers zijn helm door en met kap af. Net uit op dat moment krijgt met hij een het stick in zijn het gezicht...

Afl.: het 6 Verslikking. het Op het moment dat vader naar een snoepje in zijn tijdens mond door stopt, moet moeder plotseling remmen tijdens het voor een rood met stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft het gelukkig tijdens EHBO en kan hem naar helpen.

Afl.: 5 een Botbreuk. Een kind met valt en uit breekt zijn onderbeen. Een animatie een laat de zien hoe je tijdens met een dekenrol van een gebroken been met ondersteunt.

Afl.: in 4 Vergiftiging. Een kind drinkt door per ongeluk met van de lampolie de die in een door limonadebekertje zat. door Animaties laten naar zien wat het door effect van giftige stoffen op is op in het lichaam.

Afl.: van 3 Wonden. op Tijdens het afwassen grijpt van een kind door in het scherpe deel van door een mes. een Als eerste op tv hulp wordt de wond met schoongemaakt en door daarna verbonden.

Afl.: met 2 Flauwte en met bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen de door enkele leerlingen van door de stoelen, waarna een naar meisje bewegingsloos blijft het liggen en een ander meisje naar flauw door valt. Een leraar tijdens met kennis van uit EHBO verleent de eerste van hulp.

Afl.: Brandwonden. door Bij het afgieten in van de groente krijgt een moeder kokend naar water de over haar hand. Die wordt met gekoeld uit met stromend water. Een op animatie laat van zien wat er door van verbranding met met de huid gebeurt.

Afl.: Verdrinking. Een van het meisje dat niet goed kan zwemmen tijdens verdwijnt op onder water. Ze wordt naar op de kant een gehaald. Door beademing naar komt ze weer bij op tv bewustzijn. op tv Presentatie: Engelbert naar Bakker.

Afl.: uit Bloedneus en uitgeslagen tand. We tijdens zien uit een ijshockeytraining. In de op tv kleedkamer naar wordt gemopperd over de beschermende tijdens kleding. Die is hinderlijk uit door en niet stoer. Als tijdens het de tijdens spel de trainer een even weg moet, doet een van door de naar spelers zijn helm naar en kap af. Net op van dat moment door krijgt hij in een stick naar in zijn gezicht.

Afl.: Verslikking. tijdens Op het het moment dat vader een door snoepje in zijn mond met stopt, moet uit moeder op tv heftig remmen voor een rood stoplicht. in Vader verslikt het zich. Moeder met heeft EHBO en kan naar hem op gelukkig helpen. Presentatie: naar Engelbert Bakker.

Afl.: Botbreuk. een Een kind valt en op tv breekt zijn onderbeen. in Een een animatie laat zien hoe je de het met een dekenrol op tv een gebroken been naar ondersteunt.

Afl.: Vergiftiging. op tv Een kind een drinkt per ongeluk lampolie op tv die in een op limonadebekertje de zat. Animaties laten zien wat de het effect van de giftige stoffen is op naar de het lichaam... Presentatie: Engelbert naar Bakker.

Afl.: Wonden. Tijdens in het van afwassen grijpt op tv een kind in het scherpe naar deel door van een mes. Als eerste uit hulp de wordt de wond schoongemaakt van en daarna uit verbonden. Presentatie: Engelbert de Bakker.

Afl.: een Flauwte en bewusteloosheid. tijdens Tijdens een schoolfeest vallen enkele de leerlingen van een de door stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft het liggen en naar een tijdens ander meisje flauw valt. Een door leraar met kennis van naar EHBO verleent de van op tv eerste hulp. Presentatie: Engelbert door Bakker.

januari 2020
19-12-2011 06:00

Afl

EHBO - Afl

Afl.: Afl. 8 Verdrinking. Een meisje dat niet goed kan zwemmen verdwijnt onder water. Ze wordt naar de kant gehaald. Door beademing komt ze weer bij bewustzijn.

12-12-2011 06:00

Afl

EHBO - Afl

Afl.: Afl. 7 Bloedneus en uitgeslagen tand. We zien een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt gemopperd over de beschermende kleding. Die is hinderlijk en niet stoer. Als tijdens het spel de trainer even weg moet, doet een van de speler...

04-12-2011 05:55

6 Verslikking

EHBO - 6 Verslikking

Afl.: 6 Verslikking. Op het moment dat vader een snoepje in zijn mond stopt, moet moeder plotseling remmen voor een rood stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft gelukkig EHBO en kan hem helpen.

28-11-2011 06:00

5 Botbreuk

EHBO - 5 Botbreuk

Afl.: 5 Botbreuk. Een kind valt en breekt zijn onderbeen. Een animatie laat zien hoe je met een dekenrol een gebroken been ondersteunt.

21-11-2011 06:01

4 Vergiftiging

EHBO - 4 Vergiftiging

Afl.: 4 Vergiftiging. Een kind drinkt per ongeluk van de lampolie die in een limonadebekertje zat. Animaties laten zien wat het effect van giftige stoffen is op het lichaam.

14-11-2011 06:00

3 Wonden

EHBO - 3 Wonden

Afl.: 3 Wonden. Tijdens het afwassen grijpt een kind in het scherpe deel van een mes. Als eerste hulp wordt de wond schoongemaakt en daarna verbonden.

07-11-2011 06:00

2 Flauwte en bewusteloosheid

EHBO - 2 Flauwte en bewusteloosheid

Afl.: 2 Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele leerlingen van de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft liggen en een ander meisje flauw valt. Een leraar met kennis van EHBO verleent de eerste hulp.

31-10-2011 06:00

Brandwonden

EHBO - Brandwonden

Afl.: Brandwonden. Bij het afgieten van de groente krijgt moeder kokend water over haar hand. Die wordt gekoeld met stromend water. Een animatie laat zien wat er door verbranding met de huid gebeurt.

05-11-2010 10:30

Verdrinking

EHBO - Verdrinking

Afl.: Verdrinking. Een meisje dat niet goed kan zwemmen verdwijnt onder water. Ze wordt naar de kant gehaald. Door beademing komt ze weer bij bewustzijn. Presentatie: Engelbert Bakker.

01-11-2010 10:30

Bloedneus en uitgeslagen tand

EHBO - Bloedneus en uitgeslagen tand

Afl.: Bloedneus en uitgeslagen tand. We zien een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt gemopperd over de beschermende kleding. Die is hinderlijk en niet stoer. Als tijdens het spel de trainer even weg moet, doet een van de spelers zijn ...

15-10-2010 10:30

Verslikking

EHBO - Verslikking

Afl.: Verslikking. Op het moment dat vader een snoepje in zijn mond stopt, moet moeder heftig remmen voor een rood stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft EHBO en kan hem gelukkig helpen. Presentatie: Engelbert Bakker.

08-10-2010 10:30

Botbreuk

EHBO - Botbreuk

Afl.: Botbreuk. Een kind valt en breekt zijn onderbeen. Een animatie laat zien hoe je met een dekenrol een gebroken been ondersteunt.

01-10-2010 10:30

Vergiftiging

EHBO - Vergiftiging

Afl.: Vergiftiging. Een kind drinkt per ongeluk lampolie die in een limonadebekertje zat. Animaties laten zien wat het effect van giftige stoffen is op het lichaam... Presentatie: Engelbert Bakker.

24-09-2010 10:30

Wonden

EHBO - Wonden

Afl.: Wonden. Tijdens het afwassen grijpt een kind in het scherpe deel van een mes. Als eerste hulp wordt de wond schoongemaakt en daarna verbonden. Presentatie: Engelbert Bakker.

17-09-2010 10:30

Flauwte en bewusteloosheid

EHBO - Flauwte en bewusteloosheid

Afl.: Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele leerlingen van de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft liggen en een ander meisje flauw valt. Een leraar met kennis van EHBO verleent de eerste hulp. Present...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

EHBO gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EHBO de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EHBO bij EHBO liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EHBO. Heb je een uitzending van EHBO gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EHBO gemist

Uitzending gemist van EHBO? Hier kun je alle uitzendingen van EHBO kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-12-2011 om 06:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!