Programma gemist?

Afl.: Afl. een 8 Verdrinking. door Een meisje dat niet in goed met kan zwemmen verdwijnt tijdens onder water. Ze wordt naar op de naar kant gehaald. Door beademing komt ze op weer bij met bewustzijn.

Afl.: Afl. naar 7 Bloedneus door en uitgeslagen tand. naar We zien een ijshockeytraining. In de met de kleedkamer wordt door gemopperd over de beschermende kleding. een Die in is hinderlijk en naar niet stoer. Als tijdens uit het spel de trainer even een weg moet, doet door een op van de spelers zijn tijdens helm van en kap af. Net naar op dat moment krijgt door hij een stick door in tijdens zijn gezicht...

Afl.: uit 6 Verslikking. Op het moment naar dat vader het een snoepje met in zijn mond stopt, in moet moeder plotseling met remmen met voor een rood stoplicht. tijdens Vader verslikt zich. Moeder in heeft gelukkig EHBO uit en de kan hem helpen.

Afl.: 5 de Botbreuk. Een kind valt door en het breekt zijn onderbeen. Een in animatie een laat zien hoe op je met een het dekenrol een gebroken been naar ondersteunt.

Afl.: naar 4 Vergiftiging. Een kind op drinkt per ongeluk van met de lampolie op tv die op in een limonadebekertje zat. Animaties laten een zien de wat het effect van giftige de stoffen een is op het op tv lichaam.

Afl.: met 3 Wonden. Tijdens een het afwassen op tv grijpt een kind de in het scherpe tijdens deel van een mes. Als op eerste naar hulp wordt de wond schoongemaakt van en daarna tijdens verbonden.

Afl.: tijdens 2 Flauwte met en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen op tv enkele leerlingen van op de op tv stoelen, waarna een meisje bewegingsloos de blijft de liggen en een met ander meisje flauw valt. op Een op leraar met kennis van EHBO in verleent de eerste door hulp.

Afl.: Brandwonden. op Bij het afgieten op tv van de groente krijgt door door moeder kokend water de over haar hand. Die wordt op tv gekoeld naar met stromend water. Een animatie laat tijdens zien uit wat er door door verbranding met de huid op gebeurt.

Afl.: naar Verdrinking. Een met meisje dat niet goed kan zwemmen het verdwijnt onder de water. Ze wordt met naar tijdens de kant gehaald. Door uit beademing komt door ze weer bij bewustzijn. uit Presentatie: Engelbert een Bakker.

Afl.: met Bloedneus en uitgeslagen tand. We in zien een ijshockeytraining. op In de een kleedkamer wordt gemopperd door over naar de beschermende kleding. het Die is hinderlijk en niet met stoer. Als tijdens het van spel de trainer op een even weg moet, de doet een van een de spelers zijn helm en kap de af. Net op op tv met dat moment krijgt hij een tijdens stick in zijn op gezicht.

Afl.: Verslikking. uit Op het moment dat een vader een door snoepje in van zijn mond stopt, moet een moeder heftig remmen van voor een rood door stoplicht. Vader verslikt zich. op tv Moeder heeft op tv EHBO en van kan hem gelukkig door helpen. Presentatie: Engelbert op tv Bakker.

Afl.: Botbreuk. op tv Een kind valt en een breekt zijn in onderbeen. Een animatie in laat zien hoe je met met met een dekenrol een de gebroken been door ondersteunt.

Afl.: Vergiftiging. op Een kind drinkt per uit ongeluk lampolie de die in een een limonadebekertje zat. Animaties uit laten zien wat door het effect van giftige een naar stoffen is op met het lichaam... Presentatie: Engelbert het Bakker.

Afl.: Wonden. in Tijdens het afwassen grijpt van een tijdens kind in het scherpe uit deel op tv van een mes. Als eerste tijdens hulp wordt de naar wond schoongemaakt de en daarna tijdens verbonden. Presentatie: Engelbert in Bakker.

Afl.: Flauwte door en bewusteloosheid. de Tijdens een schoolfeest vallen enkele met leerlingen van tijdens de stoelen, in waarna een door meisje bewegingsloos blijft de liggen en een in ander meisje flauw valt. Een met leraar op met kennis van EHBO een verleent de eerste hulp. naar Presentatie: Engelbert op tv Bakker.

september 2021
19-12-2011 06:00

Afl

EHBO - Afl

Afl.: Afl. 8 Verdrinking. Een meisje dat niet goed kan zwemmen verdwijnt onder water. Ze wordt naar de kant gehaald. Door beademing komt ze weer bij bewustzijn.

12-12-2011 06:00

Afl

EHBO - Afl

Afl.: Afl. 7 Bloedneus en uitgeslagen tand. We zien een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt gemopperd over de beschermende kleding. Die is hinderlijk en niet stoer. Als tijdens het spel de trainer even weg moet, doet een van de speler...

04-12-2011 05:55

6 Verslikking

EHBO - 6 Verslikking

Afl.: 6 Verslikking. Op het moment dat vader een snoepje in zijn mond stopt, moet moeder plotseling remmen voor een rood stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft gelukkig EHBO en kan hem helpen.

28-11-2011 06:00

5 Botbreuk

EHBO - 5 Botbreuk

Afl.: 5 Botbreuk. Een kind valt en breekt zijn onderbeen. Een animatie laat zien hoe je met een dekenrol een gebroken been ondersteunt.

21-11-2011 06:01

4 Vergiftiging

EHBO - 4 Vergiftiging

Afl.: 4 Vergiftiging. Een kind drinkt per ongeluk van de lampolie die in een limonadebekertje zat. Animaties laten zien wat het effect van giftige stoffen is op het lichaam.

14-11-2011 06:00

3 Wonden

EHBO - 3 Wonden

Afl.: 3 Wonden. Tijdens het afwassen grijpt een kind in het scherpe deel van een mes. Als eerste hulp wordt de wond schoongemaakt en daarna verbonden.

07-11-2011 06:00

2 Flauwte en bewusteloosheid

EHBO - 2 Flauwte en bewusteloosheid

Afl.: 2 Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele leerlingen van de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft liggen en een ander meisje flauw valt. Een leraar met kennis van EHBO verleent de eerste hulp.

31-10-2011 06:00

Brandwonden

EHBO - Brandwonden

Afl.: Brandwonden. Bij het afgieten van de groente krijgt moeder kokend water over haar hand. Die wordt gekoeld met stromend water. Een animatie laat zien wat er door verbranding met de huid gebeurt.

05-11-2010 10:30

Verdrinking

EHBO - Verdrinking

Afl.: Verdrinking. Een meisje dat niet goed kan zwemmen verdwijnt onder water. Ze wordt naar de kant gehaald. Door beademing komt ze weer bij bewustzijn. Presentatie: Engelbert Bakker.

01-11-2010 10:30

Bloedneus en uitgeslagen tand

EHBO - Bloedneus en uitgeslagen tand

Afl.: Bloedneus en uitgeslagen tand. We zien een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt gemopperd over de beschermende kleding. Die is hinderlijk en niet stoer. Als tijdens het spel de trainer even weg moet, doet een van de spelers zijn ...

15-10-2010 10:30

Verslikking

EHBO - Verslikking

Afl.: Verslikking. Op het moment dat vader een snoepje in zijn mond stopt, moet moeder heftig remmen voor een rood stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft EHBO en kan hem gelukkig helpen. Presentatie: Engelbert Bakker.

08-10-2010 10:30

Botbreuk

EHBO - Botbreuk

Afl.: Botbreuk. Een kind valt en breekt zijn onderbeen. Een animatie laat zien hoe je met een dekenrol een gebroken been ondersteunt.

01-10-2010 10:30

Vergiftiging

EHBO - Vergiftiging

Afl.: Vergiftiging. Een kind drinkt per ongeluk lampolie die in een limonadebekertje zat. Animaties laten zien wat het effect van giftige stoffen is op het lichaam... Presentatie: Engelbert Bakker.

24-09-2010 10:30

Wonden

EHBO - Wonden

Afl.: Wonden. Tijdens het afwassen grijpt een kind in het scherpe deel van een mes. Als eerste hulp wordt de wond schoongemaakt en daarna verbonden. Presentatie: Engelbert Bakker.

17-09-2010 10:30

Flauwte en bewusteloosheid

EHBO - Flauwte en bewusteloosheid

Afl.: Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele leerlingen van de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft liggen en een ander meisje flauw valt. Een leraar met kennis van EHBO verleent de eerste hulp. Present...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

EHBO gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EHBO de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EHBO bij EHBO liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EHBO. Heb je een uitzending van EHBO gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EHBO gemist

Uitzending gemist van EHBO? Hier kun je alle uitzendingen van EHBO kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-12-2011 om 06:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!