Programma gemist?

Afl.: tijdens Afl. 8 in Verdrinking. Een meisje dat niet in goed kan zwemmen door verdwijnt onder water. Ze uit wordt naar op tv de kant gehaald. op Door beademing komt ze tijdens weer het bij bewustzijn.

Afl.: door Afl. 7 Bloedneus en uitgeslagen van tand. We op zien een met ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt het gemopperd over door de beschermende kleding. door Die is naar hinderlijk en niet stoer. tijdens Als tijdens het spel uit de trainer even de uit weg moet, doet de een van de het spelers zijn helm en kap af. op Net een op dat moment van krijgt hij het een stick in met zijn gezicht...

Afl.: 6 op tv Verslikking. Op een het moment dat vader een een snoepje in zijn de mond stopt, een moet op tv moeder plotseling remmen van voor een rood stoplicht. een Vader verslikt op zich. Moeder heeft gelukkig EHBO de en kan hem een helpen.

Afl.: 5 in Botbreuk. Een kind een valt en breekt zijn het onderbeen. tijdens Een animatie laat op tv zien hoe je met een tijdens dekenrol een op gebroken been op tv ondersteunt.

Afl.: 4 op Vergiftiging. Een kind drinkt de per ongeluk een van uit de lampolie die in in een limonadebekertje zat. Animaties laten het op zien wat het de effect van giftige stoffen is op naar het op lichaam.

Afl.: 3 de Wonden. Tijdens het afwassen naar grijpt naar een kind door in het scherpe deel in van een mes. in Als eerste hulp op wordt de naar wond schoongemaakt en daarna met verbonden.

Afl.: 2 op Flauwte het en bewusteloosheid. Tijdens met een schoolfeest vallen enkele leerlingen van een tijdens de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos een blijft liggen de en een ander meisje de het flauw valt. Een leraar met door kennis van EHBO verleent van door de eerste hulp.

Afl.: een Brandwonden. Bij op het afgieten van de groente door krijgt moeder kokend water met over uit haar hand. Die wordt gekoeld op tv uit met stromend water. Een animatie laat op tv met zien wat er door verbranding met van de de huid gebeurt.

Afl.: Verdrinking. het Een meisje tijdens dat niet goed het kan zwemmen verdwijnt onder tijdens water. met Ze wordt naar de kant het gehaald. de Door beademing komt ze van weer bij bewustzijn. in Presentatie: Engelbert naar Bakker.

Afl.: Bloedneus en de uitgeslagen tand. met We zien een het ijshockeytraining. In de kleedkamer door wordt van gemopperd over de beschermende kleding. in Die is een hinderlijk met en niet stoer. Als een tijdens het het spel de trainer even weg op tv moet, tijdens doet een van met de spelers zijn helm van en kap af. Net op op dat moment krijgt op tv hij in een stick in zijn op tv gezicht.

Afl.: met Verslikking. Op het moment door dat tijdens vader een snoepje in op tv zijn mond stopt, moet moeder een naar heftig remmen voor een rood uit stoplicht. Vader verslikt in zich. Moeder in heeft EHBO en van kan hem gelukkig helpen. uit Presentatie: door Engelbert Bakker.

Afl.: Botbreuk. naar Een kind het valt en breekt zijn onderbeen. een Een door animatie laat zien hoe je van met een dekenrol op een uit gebroken been uit ondersteunt.

Afl.: Vergiftiging. Een met kind drinkt door per de ongeluk lampolie die in de een limonadebekertje zat. Animaties op laten zien wat de het effect de van giftige stoffen is in op het van lichaam... Presentatie: Engelbert door Bakker.

Afl.: Wonden. in Tijdens het van afwassen grijpt een kind uit in het scherpe in deel van een het mes. Als eerste uit hulp wordt de de wond schoongemaakt het en daarna verbonden. een Presentatie: Engelbert met Bakker.

Afl.: op Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens het een schoolfeest vallen enkele in leerlingen een van de tijdens stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft door liggen en op tv een door ander meisje flauw valt. naar Een leraar met kennis van de EHBO verleent de het eerste hulp. Presentatie: op tv Engelbert uit Bakker.

mei 2021
19-12-2011 06:00

Afl

EHBO - Afl

Afl.: Afl. 8 Verdrinking. Een meisje dat niet goed kan zwemmen verdwijnt onder water. Ze wordt naar de kant gehaald. Door beademing komt ze weer bij bewustzijn.

12-12-2011 06:00

Afl

EHBO - Afl

Afl.: Afl. 7 Bloedneus en uitgeslagen tand. We zien een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt gemopperd over de beschermende kleding. Die is hinderlijk en niet stoer. Als tijdens het spel de trainer even weg moet, doet een van de speler...

04-12-2011 05:55

6 Verslikking

EHBO - 6 Verslikking

Afl.: 6 Verslikking. Op het moment dat vader een snoepje in zijn mond stopt, moet moeder plotseling remmen voor een rood stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft gelukkig EHBO en kan hem helpen.

28-11-2011 06:00

5 Botbreuk

EHBO - 5 Botbreuk

Afl.: 5 Botbreuk. Een kind valt en breekt zijn onderbeen. Een animatie laat zien hoe je met een dekenrol een gebroken been ondersteunt.

21-11-2011 06:01

4 Vergiftiging

EHBO - 4 Vergiftiging

Afl.: 4 Vergiftiging. Een kind drinkt per ongeluk van de lampolie die in een limonadebekertje zat. Animaties laten zien wat het effect van giftige stoffen is op het lichaam.

14-11-2011 06:00

3 Wonden

EHBO - 3 Wonden

Afl.: 3 Wonden. Tijdens het afwassen grijpt een kind in het scherpe deel van een mes. Als eerste hulp wordt de wond schoongemaakt en daarna verbonden.

07-11-2011 06:00

2 Flauwte en bewusteloosheid

EHBO - 2 Flauwte en bewusteloosheid

Afl.: 2 Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele leerlingen van de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft liggen en een ander meisje flauw valt. Een leraar met kennis van EHBO verleent de eerste hulp.

31-10-2011 06:00

Brandwonden

EHBO - Brandwonden

Afl.: Brandwonden. Bij het afgieten van de groente krijgt moeder kokend water over haar hand. Die wordt gekoeld met stromend water. Een animatie laat zien wat er door verbranding met de huid gebeurt.

05-11-2010 10:30

Verdrinking

EHBO - Verdrinking

Afl.: Verdrinking. Een meisje dat niet goed kan zwemmen verdwijnt onder water. Ze wordt naar de kant gehaald. Door beademing komt ze weer bij bewustzijn. Presentatie: Engelbert Bakker.

01-11-2010 10:30

Bloedneus en uitgeslagen tand

EHBO - Bloedneus en uitgeslagen tand

Afl.: Bloedneus en uitgeslagen tand. We zien een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt gemopperd over de beschermende kleding. Die is hinderlijk en niet stoer. Als tijdens het spel de trainer even weg moet, doet een van de spelers zijn ...

15-10-2010 10:30

Verslikking

EHBO - Verslikking

Afl.: Verslikking. Op het moment dat vader een snoepje in zijn mond stopt, moet moeder heftig remmen voor een rood stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft EHBO en kan hem gelukkig helpen. Presentatie: Engelbert Bakker.

08-10-2010 10:30

Botbreuk

EHBO - Botbreuk

Afl.: Botbreuk. Een kind valt en breekt zijn onderbeen. Een animatie laat zien hoe je met een dekenrol een gebroken been ondersteunt.

01-10-2010 10:30

Vergiftiging

EHBO - Vergiftiging

Afl.: Vergiftiging. Een kind drinkt per ongeluk lampolie die in een limonadebekertje zat. Animaties laten zien wat het effect van giftige stoffen is op het lichaam... Presentatie: Engelbert Bakker.

24-09-2010 10:30

Wonden

EHBO - Wonden

Afl.: Wonden. Tijdens het afwassen grijpt een kind in het scherpe deel van een mes. Als eerste hulp wordt de wond schoongemaakt en daarna verbonden. Presentatie: Engelbert Bakker.

17-09-2010 10:30

Flauwte en bewusteloosheid

EHBO - Flauwte en bewusteloosheid

Afl.: Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele leerlingen van de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft liggen en een ander meisje flauw valt. Een leraar met kennis van EHBO verleent de eerste hulp. Present...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

EHBO gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EHBO de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EHBO bij EHBO liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EHBO. Heb je een uitzending van EHBO gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EHBO gemist

Uitzending gemist van EHBO? Hier kun je alle uitzendingen van EHBO kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-12-2011 om 06:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!