Programma gemist?

Afl.: tijdens Afl. 8 Verdrinking. Een de meisje dat niet goed tijdens naar kan zwemmen verdwijnt onder tijdens water. Ze in wordt naar de het kant gehaald. Door uit beademing komt ze weer tijdens bij bewustzijn.

Afl.: het Afl. 7 Bloedneus en uit uitgeslagen tand. naar We zien een ijshockeytraining. In met de een kleedkamer wordt naar gemopperd over de van beschermende kleding. Die is hinderlijk in en niet stoer. tijdens Als een tijdens het spel de het trainer even weg moet, door doet een van het de spelers zijn helm het en kap af. een Net op op tv dat met moment krijgt hij een een stick in zijn door gezicht...

Afl.: een 6 Verslikking. met Op het moment de dat vader een snoepje in zijn door mond stopt, van moet moeder naar plotseling remmen op voor een rood stoplicht. Vader verslikt uit zich. Moeder de heeft op tv gelukkig EHBO en kan door hem helpen.

Afl.: naar 5 Botbreuk. naar Een kind valt en breekt het zijn onderbeen. Een animatie de laat uit zien hoe je met op een in dekenrol een gebroken been naar ondersteunt.

Afl.: 4 Vergiftiging. een Een tijdens kind drinkt per ongeluk van op de op tv lampolie die in een van limonadebekertje zat. naar Animaties laten zien wat het naar effect van van giftige stoffen is op op het met lichaam.

Afl.: 3 in Wonden. uit Tijdens het afwassen grijpt met een kind in het scherpe van van deel van een een mes. Als eerste hulp wordt de op tv wond naar schoongemaakt en daarna van verbonden.

Afl.: 2 uit Flauwte een en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest in vallen enkele leerlingen in van met de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos de blijft liggen de en met een ander meisje flauw valt. uit Een leraar met kennis in van EHBO op verleent de uit eerste hulp.

Afl.: op tv Brandwonden. Bij het afgieten tijdens van de groente in krijgt van moeder kokend water over haar hand. met met Die wordt gekoeld met uit stromend water. Een in animatie laat zien wat de er door verbranding met naar de tijdens huid gebeurt.

Afl.: op tv Verdrinking. Een meisje dat niet in goed kan door zwemmen op tv verdwijnt onder water. Ze wordt naar op de uit kant gehaald. Door beademing komt in ze weer bij uit bewustzijn. Presentatie: Engelbert op in Bakker.

Afl.: Bloedneus en op uitgeslagen tand. We van zien een ijshockeytraining. de In de uit kleedkamer naar wordt gemopperd over uit de beschermende kleding. met Die is hinderlijk en niet stoer. in Als tijdens op het spel het de trainer de even weg moet, doet naar een van de spelers zijn op tv helm en een kap af. Net tijdens op dat het moment krijgt hij een stick de het in zijn gezicht.

Afl.: Verslikking. Op met het moment op dat in vader een snoepje in zijn mond uit de stopt, moet moeder heftig remmen voor naar een rood op tv stoplicht. Vader verslikt van zich. Moeder heeft EHBO tijdens en de kan hem gelukkig helpen. tijdens Presentatie: Engelbert een Bakker.

Afl.: Botbreuk. op tv Een kind valt uit en op tv breekt zijn onderbeen. Een animatie in laat zien hoe je van met door een dekenrol het een gebroken been tijdens ondersteunt.

Afl.: op tv Vergiftiging. Een kind tijdens drinkt per ongeluk lampolie die op tv in een tijdens limonadebekertje zat. van Animaties laten zien wat met het effect van tijdens giftige stoffen is op met het lichaam... het Presentatie: Engelbert naar Bakker.

Afl.: Wonden. uit Tijdens het in afwassen grijpt een kind uit in het scherpe deel tijdens van een op tv mes. Als eerste uit hulp wordt de van wond schoongemaakt en met daarna verbonden. door Presentatie: Engelbert uit Bakker.

Afl.: op tv Flauwte en bewusteloosheid. op tv Tijdens een schoolfeest vallen enkele van leerlingen van de met stoelen, op tv waarna een meisje bewegingsloos uit blijft liggen door en een het ander meisje flauw valt. tijdens Een leraar met kennis van de met EHBO verleent de eerste hulp. een Presentatie: met Engelbert Bakker.

juni 2020
19-12-2011 06:00

Afl

EHBO - Afl

Afl.: Afl. 8 Verdrinking. Een meisje dat niet goed kan zwemmen verdwijnt onder water. Ze wordt naar de kant gehaald. Door beademing komt ze weer bij bewustzijn.

12-12-2011 06:00

Afl

EHBO - Afl

Afl.: Afl. 7 Bloedneus en uitgeslagen tand. We zien een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt gemopperd over de beschermende kleding. Die is hinderlijk en niet stoer. Als tijdens het spel de trainer even weg moet, doet een van de speler...

04-12-2011 05:55

6 Verslikking

EHBO - 6 Verslikking

Afl.: 6 Verslikking. Op het moment dat vader een snoepje in zijn mond stopt, moet moeder plotseling remmen voor een rood stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft gelukkig EHBO en kan hem helpen.

28-11-2011 06:00

5 Botbreuk

EHBO - 5 Botbreuk

Afl.: 5 Botbreuk. Een kind valt en breekt zijn onderbeen. Een animatie laat zien hoe je met een dekenrol een gebroken been ondersteunt.

21-11-2011 06:01

4 Vergiftiging

EHBO - 4 Vergiftiging

Afl.: 4 Vergiftiging. Een kind drinkt per ongeluk van de lampolie die in een limonadebekertje zat. Animaties laten zien wat het effect van giftige stoffen is op het lichaam.

14-11-2011 06:00

3 Wonden

EHBO - 3 Wonden

Afl.: 3 Wonden. Tijdens het afwassen grijpt een kind in het scherpe deel van een mes. Als eerste hulp wordt de wond schoongemaakt en daarna verbonden.

07-11-2011 06:00

2 Flauwte en bewusteloosheid

EHBO - 2 Flauwte en bewusteloosheid

Afl.: 2 Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele leerlingen van de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft liggen en een ander meisje flauw valt. Een leraar met kennis van EHBO verleent de eerste hulp.

31-10-2011 06:00

Brandwonden

EHBO - Brandwonden

Afl.: Brandwonden. Bij het afgieten van de groente krijgt moeder kokend water over haar hand. Die wordt gekoeld met stromend water. Een animatie laat zien wat er door verbranding met de huid gebeurt.

05-11-2010 10:30

Verdrinking

EHBO - Verdrinking

Afl.: Verdrinking. Een meisje dat niet goed kan zwemmen verdwijnt onder water. Ze wordt naar de kant gehaald. Door beademing komt ze weer bij bewustzijn. Presentatie: Engelbert Bakker.

01-11-2010 10:30

Bloedneus en uitgeslagen tand

EHBO - Bloedneus en uitgeslagen tand

Afl.: Bloedneus en uitgeslagen tand. We zien een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt gemopperd over de beschermende kleding. Die is hinderlijk en niet stoer. Als tijdens het spel de trainer even weg moet, doet een van de spelers zijn ...

15-10-2010 10:30

Verslikking

EHBO - Verslikking

Afl.: Verslikking. Op het moment dat vader een snoepje in zijn mond stopt, moet moeder heftig remmen voor een rood stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft EHBO en kan hem gelukkig helpen. Presentatie: Engelbert Bakker.

08-10-2010 10:30

Botbreuk

EHBO - Botbreuk

Afl.: Botbreuk. Een kind valt en breekt zijn onderbeen. Een animatie laat zien hoe je met een dekenrol een gebroken been ondersteunt.

01-10-2010 10:30

Vergiftiging

EHBO - Vergiftiging

Afl.: Vergiftiging. Een kind drinkt per ongeluk lampolie die in een limonadebekertje zat. Animaties laten zien wat het effect van giftige stoffen is op het lichaam... Presentatie: Engelbert Bakker.

24-09-2010 10:30

Wonden

EHBO - Wonden

Afl.: Wonden. Tijdens het afwassen grijpt een kind in het scherpe deel van een mes. Als eerste hulp wordt de wond schoongemaakt en daarna verbonden. Presentatie: Engelbert Bakker.

17-09-2010 10:30

Flauwte en bewusteloosheid

EHBO - Flauwte en bewusteloosheid

Afl.: Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele leerlingen van de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft liggen en een ander meisje flauw valt. Een leraar met kennis van EHBO verleent de eerste hulp. Present...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

EHBO gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EHBO de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EHBO bij EHBO liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EHBO. Heb je een uitzending van EHBO gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EHBO gemist

Uitzending gemist van EHBO? Hier kun je alle uitzendingen van EHBO kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-12-2011 om 06:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!