Programma gemist?

Afl.: Afl. het 8 het Verdrinking. Een meisje dat door niet goed kan uit zwemmen verdwijnt onder water. op tv Ze van wordt naar de naar kant gehaald. Door beademing komt een ze weer op bij bewustzijn.

Afl.: in Afl. 7 door Bloedneus en uitgeslagen tand. We met zien een ijshockeytraining. door In tijdens de kleedkamer wordt gemopperd over de door beschermende naar kleding. Die is op tv hinderlijk en niet stoer. een Als uit tijdens het spel op tv de trainer even op tv weg moet, doet een van uit de spelers zijn helm naar de en kap af. Net op naar dat moment krijgt hij in een stick in naar in zijn gezicht...

Afl.: uit 6 Verslikking. Op het moment naar het dat vader een snoepje naar in zijn mond stopt, moet in moeder van plotseling remmen voor een rood op tv stoplicht. Vader verslikt het op tv zich. Moeder heeft gelukkig het EHBO en kan hem naar helpen.

Afl.: 5 Botbreuk. in het Een kind valt en breekt in zijn onderbeen. naar Een animatie laat zien in hoe naar je met een dekenrol een de gebroken been op tv ondersteunt.

Afl.: 4 tijdens Vergiftiging. Een kind drinkt de een per ongeluk van de tijdens lampolie die in een limonadebekertje op tv zat. van Animaties laten zien wat het uit effect tijdens van giftige door stoffen is op het naar lichaam.

Afl.: de 3 Wonden. Tijdens het een afwassen op grijpt een kind in het scherpe naar deel van een tijdens mes. de Als eerste hulp wordt een de wond schoongemaakt en de op tv daarna verbonden.

Afl.: het 2 Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een een een schoolfeest vallen enkele leerlingen met van de de stoelen, waarna door een meisje bewegingsloos blijft liggen en uit een ander meisje door tijdens flauw valt. Een leraar tijdens met kennis van van EHBO verleent de eerste van hulp.

Afl.: van Brandwonden. Bij het afgieten van de de groente van krijgt moeder kokend water de over haar hand. uit op tv Die wordt gekoeld met stromend water. uit Een animatie op laat zien wat met er het door verbranding met de de huid gebeurt.

Afl.: Verdrinking. Een met meisje dat niet op een goed kan zwemmen verdwijnt op onder water. Ze naar wordt naar de de kant gehaald. Door beademing door komt ze weer met bij bewustzijn. Presentatie: naar Engelbert met Bakker.

Afl.: door Bloedneus en uitgeslagen de tand. We zien een op tv ijshockeytraining. het In de kleedkamer van wordt gemopperd over op de beschermende kleding. uit Die is hinderlijk en niet stoer. het Als tijdens tijdens het spel de tijdens trainer het even weg moet, doet een van uit de in spelers zijn helm met en kap af. Net de op dat in moment krijgt het hij een stick in zijn van gezicht.

Afl.: Verslikking. op Op de het moment dat met vader een snoepje in zijn mond de stopt, van moet moeder heftig remmen met voor tijdens een rood stoplicht. Vader een verslikt zich. Moeder heeft EHBO de en kan hem door door gelukkig helpen. Presentatie: Engelbert het Bakker.

Afl.: Botbreuk. Een tijdens kind een valt en breekt zijn uit onderbeen. Een animatie een laat op zien hoe je met een een dekenrol een gebroken been op tv naar ondersteunt.

Afl.: Vergiftiging. op tv Een tijdens kind drinkt per ongeluk van lampolie die in een de limonadebekertje zat. Animaties laten op tv zien wat op tv het de effect van giftige stoffen uit is op het naar lichaam... Presentatie: Engelbert met Bakker.

Afl.: Wonden. door Tijdens het afwassen het grijpt naar een kind in het scherpe op tv deel van met een mes. tijdens Als eerste hulp op wordt de wond schoongemaakt tijdens en daarna verbonden. Presentatie: Engelbert met naar Bakker.

Afl.: met Flauwte en met bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele naar leerlingen het van de stoelen, waarna tijdens een meisje bewegingsloos de blijft liggen een en een ander meisje van flauw naar valt. Een leraar met kennis tijdens van EHBO op tv verleent de eerste naar hulp. Presentatie: Engelbert tijdens Bakker.

september 2020
19-12-2011 06:00

Afl

EHBO - Afl

Afl.: Afl. 8 Verdrinking. Een meisje dat niet goed kan zwemmen verdwijnt onder water. Ze wordt naar de kant gehaald. Door beademing komt ze weer bij bewustzijn.

12-12-2011 06:00

Afl

EHBO - Afl

Afl.: Afl. 7 Bloedneus en uitgeslagen tand. We zien een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt gemopperd over de beschermende kleding. Die is hinderlijk en niet stoer. Als tijdens het spel de trainer even weg moet, doet een van de speler...

04-12-2011 05:55

6 Verslikking

EHBO - 6 Verslikking

Afl.: 6 Verslikking. Op het moment dat vader een snoepje in zijn mond stopt, moet moeder plotseling remmen voor een rood stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft gelukkig EHBO en kan hem helpen.

28-11-2011 06:00

5 Botbreuk

EHBO - 5 Botbreuk

Afl.: 5 Botbreuk. Een kind valt en breekt zijn onderbeen. Een animatie laat zien hoe je met een dekenrol een gebroken been ondersteunt.

21-11-2011 06:01

4 Vergiftiging

EHBO - 4 Vergiftiging

Afl.: 4 Vergiftiging. Een kind drinkt per ongeluk van de lampolie die in een limonadebekertje zat. Animaties laten zien wat het effect van giftige stoffen is op het lichaam.

14-11-2011 06:00

3 Wonden

EHBO - 3 Wonden

Afl.: 3 Wonden. Tijdens het afwassen grijpt een kind in het scherpe deel van een mes. Als eerste hulp wordt de wond schoongemaakt en daarna verbonden.

07-11-2011 06:00

2 Flauwte en bewusteloosheid

EHBO - 2 Flauwte en bewusteloosheid

Afl.: 2 Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele leerlingen van de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft liggen en een ander meisje flauw valt. Een leraar met kennis van EHBO verleent de eerste hulp.

31-10-2011 06:00

Brandwonden

EHBO - Brandwonden

Afl.: Brandwonden. Bij het afgieten van de groente krijgt moeder kokend water over haar hand. Die wordt gekoeld met stromend water. Een animatie laat zien wat er door verbranding met de huid gebeurt.

05-11-2010 10:30

Verdrinking

EHBO - Verdrinking

Afl.: Verdrinking. Een meisje dat niet goed kan zwemmen verdwijnt onder water. Ze wordt naar de kant gehaald. Door beademing komt ze weer bij bewustzijn. Presentatie: Engelbert Bakker.

01-11-2010 10:30

Bloedneus en uitgeslagen tand

EHBO - Bloedneus en uitgeslagen tand

Afl.: Bloedneus en uitgeslagen tand. We zien een ijshockeytraining. In de kleedkamer wordt gemopperd over de beschermende kleding. Die is hinderlijk en niet stoer. Als tijdens het spel de trainer even weg moet, doet een van de spelers zijn ...

15-10-2010 10:30

Verslikking

EHBO - Verslikking

Afl.: Verslikking. Op het moment dat vader een snoepje in zijn mond stopt, moet moeder heftig remmen voor een rood stoplicht. Vader verslikt zich. Moeder heeft EHBO en kan hem gelukkig helpen. Presentatie: Engelbert Bakker.

08-10-2010 10:30

Botbreuk

EHBO - Botbreuk

Afl.: Botbreuk. Een kind valt en breekt zijn onderbeen. Een animatie laat zien hoe je met een dekenrol een gebroken been ondersteunt.

01-10-2010 10:30

Vergiftiging

EHBO - Vergiftiging

Afl.: Vergiftiging. Een kind drinkt per ongeluk lampolie die in een limonadebekertje zat. Animaties laten zien wat het effect van giftige stoffen is op het lichaam... Presentatie: Engelbert Bakker.

24-09-2010 10:30

Wonden

EHBO - Wonden

Afl.: Wonden. Tijdens het afwassen grijpt een kind in het scherpe deel van een mes. Als eerste hulp wordt de wond schoongemaakt en daarna verbonden. Presentatie: Engelbert Bakker.

17-09-2010 10:30

Flauwte en bewusteloosheid

EHBO - Flauwte en bewusteloosheid

Afl.: Flauwte en bewusteloosheid. Tijdens een schoolfeest vallen enkele leerlingen van de stoelen, waarna een meisje bewegingsloos blijft liggen en een ander meisje flauw valt. Een leraar met kennis van EHBO verleent de eerste hulp. Present...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

EHBO gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EHBO de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EHBO bij EHBO liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EHBO. Heb je een uitzending van EHBO gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EHBO gemist

Uitzending gemist van EHBO? Hier kun je alle uitzendingen van EHBO kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-12-2011 om 06:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!